En VPN, du kan stole på

Contents

Beskyt dit privatliv

Privat internetadgangsanmeldelse 2023: Godt, men er det sikkert?

Privat internetadgang har et af de billigste VPN -abonnementer tilgængelige – Du kan tilmelde dig så lidt som $ 2.03/måned . Med en så lav pris spekulerede jeg på, om PIA virkelig kunne skille sig ud mod dens højere priser konkurrenter. Det har eksisteret i 10+ år, så det kan være en af ​​de bedste værdier VPN’er derude.

Jeg besluttede at finde ud af, hvor godt det er ved at undersøge virksomhedens logningspolitik, sikkerhedsfunktioner og teste dens hastigheder. Derudover udførte jeg dybdegående tests på dens evne til at fjerne blokering af streaming-platforme, dens torrenting-præstation og alle andre aspekter af VPN for at se, hvor det rangerer blandt andre top VPN’er.

Generelt er privat internetadgang et sikkert valg og stor værdi for pengene. Med sine streamingevner, stærke torrenting -ydelse og tilpasselige sikkerhedsmuligheder er det imponerende, at du kan få et abonnement på så lidt. Oven i det får du ubegrænsede enhedsforbindelser.

Det faktum, at det kommer med en pålidelig 30-dages pengene-tilbage-garanti, viser, at PIA virkelig står bag sit produkt. Med det sagt, selvom det er en af ​​de billigste, ville jeg ikke kalde det bedst. Der er stadig et par VPN’er derude, at det ikke kommer til i visse områder.

September 2023 Opdatering: PIA har normalt ikke tilbud eller rabatter (det er allerede så overkommeligt), men lige nu kan du få et nyt abonnement på en skør 83% rabat !

Kort til tiden? Her er mine centrale fund

 • God til at fjerne blokering af streamingsteder. Jeg var i stand til at få adgang til 17 forskellige Netflix -biblioteker (inklusive USA), Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max, BBC iPlayer og mere. Læs de komplette resultater af mine streamingtest her.
 • Store hastigheder på nærliggende servere. Jeg havde ingen problemer med at spille og streaming i Ultra HD på lokale servere, men hastigheder var langsommere på lange afstande. Find ud af, hvor meget VPN vil bremse din forbindelse her.
 • Masser af servere at vælge imellem. Det har et af de største servernetværk i enhver VPN, men flere servere er virtuelle placeringer. Tjek, hvor pålideligt netværket var under mine tests.
 • God sikkerhed med mange tilpassede indstillinger. PIA bestod alle mine lækketest, og det har også variable krypteringsniveauer, split tunneling og en dræbskontakt. Her er de fulde resultater af mine sikkerhedstest.
 • Solidt valg til torrenting. Jeg var i stand til at downloade filer i hurtige hastigheder på enhver server. Læs fremad for at se, hvordan dens portforsendelsesindstilling øger hastigheden.
 • Politik uden logs er revideret og bevist. Dit privatliv er beskyttet, da PIA ikke gemmer nogen identificerbare oplysninger. Tjek min analyse af PIAs privatlivspolitik her.
 • Store apps til hvert større operativsystem. Du får fuldt udstyrede apps på hvert operativsystem, der er super lette at bruge. Læs fremad for at se, hvorfor dens Linux -app skiller sig ud.
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti. Jeg bestilte et abonnement på $ 2.03/måned og med sin refusionspolitik fik jeg alle mine penge tilbage om 3 dage. Læs om, hvor let det er at få din refusion behandlet her.
 • Kundesupport er hit-eller-miss. Da jeg kunne få adgang til 24/7 live chat, fungerede det godt. Der var dog mange gange, hvor det ikke var tilgængeligt, eller jeg har aldrig modtaget et svar. Find ud af, hvor godt støtte besvarede mine spørgsmål her.

Private internetadgangsfunktioner – 2023 -opdatering

9.0

&#x1f4b8 Pris 2.03 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 30 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 29650+
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Forenede Stater
&#x1f6e0 Support 24/7 live chat support
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Streaming – Fjern blokering af 30+ streamingplatforme, inklusive Netflix -biblioteker og Amazon Prime -video

9.6

PIA kan let fjerne blokering af mere end 30 streamingplatforme, inklusive 17+ Netflix -biblioteker, Disney+, HBO Max og Amazon Prime Video. VPN tilbyder streamingoptimerede servere, der gav mig adgang til de fleste platforme ved det første forsøg. De fleste af dens almindelige servere er ikke så pålidelige ved at omgå geo-begrænsninger til streaming, dog.

Jeg testede 35+ servere, der gav mig adgang til følgende platforme:

Netflix Disney+ HBO Max Hulu Amazon Prime Video
BBC iPlayer Paramount+ Påfugl Crunchyroll Youtube
CBC Eurosport Francetv Kanal+ ZDF
Ard Hotstar Indien Raiplay Alle 4 Itv
ESPN/ESPN+ Spotify Slingtv Comedy Central CBS
Ruutu Yle Kodi C mere C mere se
MTV Finland HBO NORDICS Hbonordic Se DRTV TV4Play

Ublokeret: Netflix (USA, Canada, Japan og 14 andre biblioteker)

PIA Lad mig fjerne blokering af mere end 17 Netflix -biblioteker og stream uden forsinkelse. Dens streamingoptimerede servere arbejdede problemfrit og fjernede hvert bibliotek, jeg prøvede uden vanskeligheder. Jeg var i stand til at få adgang til os Netflix ved hjælp af PIAs East Streaming Optimised Server, hvor jeg kunne se Den længste tredje dato uden afbrydelser.

Skærmbillede af PIA Unblocking Netflix

Mine hastigheder på PIAs optimerede servere var hurtige nok til streaming i Ultra HD

Dens almindelige amerikanske servere arbejdede lige så godt for Netflix os, og jeg fik endda hurtigere hastigheder med nogle, der var tættere på min placering.

Derefter prøvede jeg 20+ andre servere over hele verden og Jeg fik let adgang til flere Netflix -biblioteker, inklusive Storbritannien, Canada, Japan, Danmark, Italien, Tyskland og Sverige.

Ublokeret: Disney+

PIA kan let fjerne blokering af flere Disney+ -biblioteker. Dens amerikanske East Streaming Optimised Server gav mig øjeblikkelig adgang til Disney+ USA, hvor jeg kunne se De utrolige uden buffering.

Screenshot, der viser, at PIA kan fjerne blokering af Disney+

Min forbindelse forblev stabil, mens jeg så Disney+ med Pia

Det tilbyder også servere, der er optimeret til Disney+ Hotstar og Disney+ Italien Det fungerer meget godt. Der er ingen server optimeret til Disney+ UK, men jeg havde ikke noget problem med at få adgang til platformen, når jeg blev tilsluttet en almindelig britisk server.

Ublokeret: Hulu

Jeg var kun i stand til at få adgang til Hulu med PIAs optimerede servere. Jeg prøvede først den amerikanske West -streaming optimerede server og fik adgang til platformen uden problemer. Jeg var i stand til at streame glat uden buffering eller afbrydelser.

Screenshot, der viser, at Pia kan fjerne blokering af Hulu

Jeg oplevede ingen forsinkelser, selv når jeg sprang over til forskellige dele af showet, mens jeg streamer Hulu

Dog kunne jeg ikke komme forbi Hulus geo-begrænsninger, da jeg skiftede til en almindelig server, som US New York City og US Massachusetts.

Uklasset: Amazon Prime Video

Pias streamingoptimerede servere arbejdede pålideligt med Prime Video’s amerikanske bibliotek, hvor jeg kunne se Tabt i Oz i bufferfri af bedste kvalitet. Men da jeg skiftede til en normal server, mistede jeg adgangen til platformen.

Screenshot, der viser, at PIA kan fjerne blokering af Amazon Prime -video

Jeg målte høje hastigheder, mens jeg streamer Amazon Prime -video med PIA

Bortset fra det amerikanske bibliotek, PIA tilbyder også optimerede servere til Amazon Prime Japan og Danmark. Ved hjælp af disse kunne jeg fjerne blokering af begge biblioteker uden vanskeligheder.

Uklassificeret: BBC iPlayer

Det var let at få adgang til BBC iPlayer ved hjælp af PIAs UK London-streaming-server. Indlæsningstider var ikke længere end et par sekunder. Og jeg kunne se Dronning af Oz i den bedst mulige kvalitet uden forsinkelse.

Skærmbillede af PIA Un -blokering af BBC iPlayer

Pias London Streaming Server gav mig gode hastigheder, mens jeg streamer BBC iPlayer

Efter at have skiftet til Pias normale London -server blev jeg stadig blokeret straks.

Også ikke -blokeret: HBO Max, ITV, Crunchyroll, Peacock og YouTube TV

PIA arbejder også med flere andre streamingplatforme, inklusive Crunchuroll og påfugl.

Under tests, Jeg kunne streame Crunchyroll og Max (HBO) glat ved hjælp af sine amerikanske øst- og veststrømning optimerede servere. Jeg kunne godt lide, at jeg også var i stand til at få adgang til platformen med nogle almindelige amerikanske servere, hvilket ikke var tilfældet med de fleste andre tjenester. Adgang til påfugl -tv og YouTube -tv var lige så let, med både dens streaming og almindelige servere. Jeg fjernede ITV øjeblikkeligt ved hjælp af London – UK Server.

Den eneste platform, jeg havde svært ved at få adgang til først, var ESPN+. Der er ingen streamingoptimeret server til det, så jeg prøvede den amerikanske New Hampshire-forbindelse, da det var tættest på min placering, men kunne ikke få adgang til platformen.

Efter at have skiftet mellem et par servere uden succes, besluttede jeg at nå ud til PIAs kundesupport for hjælp. Endelig var jeg i stand til at få adgang til platformen efter En supportagent hjalp mig med at fejlfinde problemet.

Blokeret af: Dazn og Sky Go

De eneste to platforme, jeg ikke kunne fjerne blokeringen med PIA, var Dazn og Sky Go. Jeg prøvede fejlfindingsteknikker, som at skifte servere og få adgang til dem via browsere (i stedet for apps), men intet fungerede. Som et sidste forsøg brugte jeg Pias live chat til at bede om hjælp.

Pia

Heldigvis fungerer det med masser af andre platforme, så jeg kunne stadig finde noget af det samme indhold via andre streamingsteder

Supportagenten gjorde det klart, at PIA ikke fungerer med Dazn eller Sky Go, og der er ingen måde at komme rundt på deres geo-begrænsninger. Jeg kunne godt lide, at jeg fik et hurtigt og direkte svar, da det reddede mig den tid, jeg ellers ville bruge på at prøve at løse problemet selv.

Alt i alt var jeg imponeret over PIAs ublokerende evner. Dens streamingservere fik adgang til de fleste platforme uden vanskeligheder og gav mig gode hastigheder til glat streaming.

Det eneste, jeg ikke kunne lide, er, at PIAs almindelige servere ikke fungerer med de fleste streamingplatforme, så du ikke har meget valg, hvis en af ​​streamingserverne bliver blokeret eller overfyldt.

82% rabat

Spar 82% på PIA nu!

Money-Back-garanti: 30 dage

Og få 2 måneder helt gratis!

Hastighed – Fantastisk på nærliggende servere, men hastigheden falder i lange afstande

9.8

Generelt tilbyder PIA imponerende hastigheder, især på nærliggende servere . Vores dedikerede hastighedstester fik noget hastighedstab på langdistanceservere, men rapporterede, at det ikke var nok til at forstyrre deres browsing og streamingoplevelse.

Når vi tester Pias hastigheder, ser vi på 3 forskellige ting:

 • Download hastighed er hvor hurtigt du modtager data fra den server, du er forbundet til. Det påvirker aktiviteter som streaming og websideindlæsning og det måles i MBP’er (Megabits pr. Sekund).
 • Upload hastighed er den hastighed, hvormed data sendes fra din enhed. Det påvirker hvor hurtigt du kan sende filer, post på sociale medier, uploade videoer osv. Det måles også i megabits pr. Sekund.
 • Ping er den tid, det tager for data at rejse mellem spilserveren og din enhed. Hvis ping er for høj, vil du have en mærkbar latenstid i din spilsession. Ping måles i millisekunder (MS)

Vores dedikerede hastighedsekspert målte Pias hastigheder over flere måneder fra den samme britiske placering. I nedenstående diagram kan du se de gennemsnitlige hastigheder på 10 test, der udføres på hver server.

Diagram, der viser PIA

Downloadhastigheder faldt i gennemsnit 8% på nærliggende servere og 47% på langdistance

Generelt er dette fremragende resultater, du kunne forvente af en premium VPN som PIA. I betragtning af at det er normalt for en VPN at droppe dine hastigheder med 20% på nærliggende servere, er PIAs hastigheder imponerende. Hastighederne faldt med næsten halvdelen på nogle langdistanseservere, men det er normalt, når du indgår i deres afstand fra Storbritannien.

Lokal hastighed

For at kontrollere, hvordan PIA fungerer på lokale servere, kontrollerede vores hastighedstester først deres basishastighed med VPN -frakoblet.

Ingen VPN (London, UK)

Ping (MS) 7
Download (Mbps) 114.44
Upload (Mbps) 15.86

For at sikre, at vores dedikerede hastighedstester fik de bedste hastigheder, brugte de PIAs Wireguard -protokol til at teste dens hastigheder. Først brugte de indstillingen “Vælg automatisk”, som forbinder dig til den hurtigste server baseret på placering. I dette tilfælde var det Southampton, UK. De fik fremragende hastigheder, med næsten ingen mærkbar afmatning.

Southampton, UK

Ping (MS) 9
Download (Mbps) 106.43 (7% fald)
Upload (Mbps) 15.3 (4% fald)

Derefter prøvede de en server i et nærliggende land, Paris, Frankrig. Overraskende rapporterede vores hastighedstester endnu hurtigere hastigheder end hvad de fik med Quick Connect -serveren.

Paris, Frankrig

Ping (MS) 22
Download (Mbps) 108.46 (5% fald)
Upload (Mbps) 15.23 (4% fald)

Dernæst prøvede vores hastighedstester servere i to andre europæiske lande (Tyskland og Ukraine) og fik stadig imponerende hastigheder. Når de blev tilsluttet Ukraine -serveren, registrerede de 102.41 downloadhastigheder, en dråbe på kun 11%. Dette er imponerende i betragtning af hvor langt det er fra min faktiske placering.

Vores hastighedstester sagde, at de kunne streame og gennemse uafbrudt, når de testede PIAs nærliggende servere, uden nogen betydelig afmatning sammenlignet med deres basishastighed.

Skærmbillede af OOKLA -hastighedstest uden VPN tilsluttet og tilsluttet PIA

Jeg oplevede næsten ingen afmatning for PIAs nærliggende servere

Langdistancehastighed

Pias langdistanseservere var meget langsommere end lokale. Vores hastighedstesters downloadhastigheder faldt med næsten halvdelen på nogle amerikanske servere, mens uploadhastighederne forblev næsten de samme. De rapporterede også nogle uoverensstemmelser – nogle forbindelser var hurtigere, selvom de var længere væk fra deres faktiske placering.

De testede først amerikanske servere på øst- og vestkysten.

New York, USA

Ping (MS) 78
Download (Mbps) 61.69 (46% fald)
Upload (Mbps) 15.28 (4% fald)

Los Angeles, USA

Ping (MS) 144
Download (Mbps) 68.2 (40% fald)
Upload (Mbps) 14.73 (7% fald)

Det er interessant, at de, når de er forbundet til Pias Toronto, Canada -placering, målte downloadhastigheder på 101.34 Mbps, hvilket er et kun 11% hastighedstab.

Som forventet faldt hastigheder meget mere på serverne i Brasilien, Indien, Japan og Australien. Vores hastighedstester oplevede det største hastighedstab, når vi testede India -serveren, op til 79%.

Skærmbilleder af OOKLA -hastighedstest, mens de er forbundet til Cyberghost -servere i Japan og Australien

Hastighederne faldt med 33% på Japan -serveren og med 56% på Australien One

Selvom der var et betydeligt hastighedstab i disse afstande, faldt vores hastighedstestere -forbindelse aldrig under 24 Mbps -mærket. Så de havde stadig anstændige hastigheder til aktiviteter med høj båndbredde, som streaming.

Gaming – Store hastigheder på nærliggende servere, men afmatninger i lange afstande

9.0

PIA tilbyder hurtige nok hastigheder til glat spil på nærliggende servere, Men jeg oplevede nogle hængende på forbindelser med lang afstand.

For at begynde mine tests tilsluttede jeg først den optimale server til min placering og lancerede derefter Counter-Strike: Global Offensive På damp. Jeg ventede i mindre end et minut på, at spillet skulle starte og Jeg spillede uden afmatning eller afbrydelser med en ping på kun 17 ms. Dernæst tilsluttede jeg en server i Frankrig, og mine resultater var næsten identiske (19 ms ping).

Skærmbillede af spil med PIA

Pias servere viser hver deres pinghastighed for at gøre det nemt at vælge en hurtig spilforbindelse

Derefter besluttede jeg at teste Pias New York -server for at se, hvordan den fungerer på lange afstande. Jeg ventede i næsten 3 minutter på, at spillet skulle indlæse og målte en ping på 96 ms. Dette er ikke ideelt, i betragtning af at du har brug for en ping på mindst 60 ms for at undgå forsinkelser. Spillet var stadig spillbart, men med nogle haltering.

Jeg havde en endnu mere markant afmatning, da jeg blev tilsluttet en server på vestkysten. Desværre kunne spillet ikke engang spilles på endnu længere afstande, såsom Japan og Australien.

Servernetværk – et stort netværk med stor dækning

9.6

PIA har et af de største servernetværk af enhver VPN. Det tilbyder i øjeblikket over 29.650 servere i 84 over hele verden – mere end nogen anden VPN, jeg har testet.

Det sagt, Pias dækning er ikke så bredt spredt som nogle andre VPN’er. For eksempel har ExpressVPN og Cyberghost begge færre servere i alt, men de dækker flere lande end PIA.

En ting, jeg virkelig kunne lide, er det dog PIA tilbyder servere i hver amerikansk stat, hvilket ikke er tilfældet med de fleste VPN’er. Dette gør det til en af ​​de bedste VPN’er til at fjerne blokering af amerikansk-baseret indhold.

Kontinent Antal serverplaceringer Lande
Asien og Stillehavet 17 Australien, Bangladesh, Cambodja, Kina, Hong Kong, Indien, Indonesien, Japa, Macau Sar Kina, Malaysia, Mongoliet, New Zealand, Filippinerne, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Vietnam
Mellemøsten, Afrika og Centralasien 12 Algeriet, Armenien, Egypten, Georgien, Israel, Kasakhstan, Marokko, Nigeria, Qatar, Saudi, Arabien, Sydafrika, De Forenede Arabiske Emirater
Amerika 13 USA, Argentina, Bahamas, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Costarica, Grønland, Mexico, Panama, Venezuela
Europa 46 Albanien, Andorra, Østrig, Belgien, Bosnien -Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finnland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Isle of Man, Italien, Latvien, Liechtenstein, Lithuania , Luxemburg, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Holland, North Makedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet,

Bruger PIA virtuelle placeringer? Ja

Privat internetadgang har virtuelle servere på 80 lokationer. Der er i alt 145 placeringer, så virtuelle placeringer udgør over 50% af sit servernetværk. Det er ikke et problem for mig, da jeg ikke har noget imod at bruge disse servere. Der er dog VPN’er, der ikke bruger nogen, hvis dette vedrører dig.

Du kan også deaktivere virtuelle servere i appindstillingerne. Alt hvad du skal gøre er at gå til “Vis geo-placerede regioner” i appindstillingerne og slukke den.

Et negativt af at have virtuelle placeringer er, at det kan sænke dine hastigheder. Da serveren faktisk er i et andet land, kan det være længere væk fra dig, end den ser ud, hvilket betyder, at dine data bliver nødt til at rejse længere.

På den positive side giver virtuelle placering. Det plejede at have fysiske servere i Brasilien og Rusland, men fjernede dem over bekymringerne for privatlivets fred. Du kan stadig bruge placeringer i disse lande, men det er nu gjort gennem virtuelle servere.

Skærmbilleder af PIA

De andre ikoner ved siden af ​​serverne er forsinkelse og favoritter

Privat internetadgang ejer også alle sine servere, så du behøver ikke at bekymre dig om en tredjepart, der håndterer dine data. Pias kundesupport bekræftede dette. De fleste VPN’er bruger uden for virksomheder til at håndtere mindst et par af deres servere, og nogle VPN’er bruger kun lejede servere. Det giver dig også muligheden for at bruge DNS -servere, der ejes af virksomheden. Alt det arbejde, der er lagt på disse servere, er imponerende og viser, at privat internetadgang er dedikeret til at beskytte dine data.

Dedikerede IP -adresser

For et lille ekstra gebyr tilbyder PIA dedikerede eller statiske IP -adresser, hvilket betyder, at du kan bruge den samme IP -adresse, hver gang du logger ind på VPN. Dedikerede IP -adresser bruges kun af dig, så de er meget mindre tilbøjelige til at blive opdaget og blokeret af streamingplatforme og andre steder.

PIA har dedikeret IP’er på syv lokationer, inklusive USA, Storbritannien, Australien, Canada, Tyskland, Japan og Singapore. De er kun tilgængelige på PIAs apps (Windows, Mac, Android og iOS), så du vil ikke være i stand til at bruge dem på enheder, der ikke er VPN-kompatible.

Ram-kun servere

For ekstra privatlivets fred kører PIAs hele netværk helt på RAM (flygtig hukommelse). Ram-kun-servere er meget mere sikre end traditionelle HDD-baserede servere, da dine private data automatisk tørres fra serveren med hver genstart.

Hurtig forbindelse

PIA giver dig mulighed for at oprette forbindelse til den hurtigste server, der er tilgængelig baseret på din placering. Klik på indstillingen “Vælg automatisk”, der findes øverst på dens serverliste, forbinder dig automatisk til serveren med den laveste latenstid.

Plus, VPN viser latenstid ved siden af ​​hver server, så du kan også vælge den hurtigste server, der skal bruges manuelt. Denne funktion er tilgængelig på alle PIA -apps, desktop og mobil.

Sikkerhed – god, med flere tilpasningsmuligheder

9.8

Privat internetadgang har alle standard sikkerhedsfunktioner i en premium VPN. Dette inkluderer kryptering af militær kvalitet, en pålidelig dræbskontakt, en stærk ad-blokkering og flere sikkerhedsprotokoller at vælge imellem.

Det er unikt, idet det giver dig mulighed for at vælge dit krypteringsniveau, En funktion, du ikke finder i de fleste VPN’er. Plus, dens apps er helt open source, hvilket betyder, at enhver kan kontrollere koden for sikkerhedssårbarheder. Med PIA får du også fuld beskyttelse mod DNS og Web RTC -lækager.

PIA tilbyder ikke tilsløret eller dobbelt VPN -servere, Men du kan oprette en ekstra proxyforbindelse med SOCKS5 eller Shadowsocks. Jeg kunne godt lide denne funktion endnu mere end traditionelle dobbelt VPN -servere, da den giver ekstra sikkerhed uden væsentligt at reducere hastigheder.

Solid kryptering

Privat internetadgang tilbyder militær-kvalitet 256-bit kryptering, hvilket gør det umuligt for nogen at spionere på dine data. Med OpenVPN-protokollen er standardindstillingen 128-bit kryptering, men jeg anbefaler at flytte den op til 256-bit. Jeg fandt ikke nogen forskel i hastigheder under mine test, så der er ingen grund til ikke at bruge det højeste niveau af kryptering til det højeste beskyttelsesniveau. Hvis du bruger Wireguard, er krypteringsniveauet altid 256-bit.

Skærmbillede af private internetadgangsprotokoller menu, hvor du kan ændre krypteringsniveauer

Jeg anbefaler at bruge 256-bit kryptering, da det ikke påvirkede mine hastigheder

Ud over, Du kan ikke længere ændre håndtryksindstillingerne eller vælge mellem et par datakentificeringsmuligheder. Privat internetadgang fjernede denne tilpasningsmulighed for at løse kompatibilitetsproblemer og gøre VPN mere stabil. Mens disse var gode muligheder for avancerede brugere, ser jeg det ikke som et problem. Nu er VPN standard til de mest sikre indstillinger (GCM-chiffer og RSA-4096-certifikatet), så du får stadig førsteklasses sikkerhed. Det samme niveau bruges til begge protokoller. Det tilbyder også 4 fjernporte til både TCP (8443, 853, 443, 80) og UDP (8080, 853, 123, 53), eller du kan indtaste en lokal port i PIA -klienten.

Resultater for lækketest – bestået

PIA tilbyder fuld beskyttelse mod DNS, WebRTC og IP -lækager. Jeg testede 10+ virtuelle og fysiske servere, herunder placeringer i USA, Tyskland, Canada, Japan, Hong Kong og Australien, og oplevede aldrig nogen datalækager. Min rigtige IP -adresse forblev skjult hver gang.

Skærmbillede af PIA, der består lækage -test på iPleaknet

PIA skjulte med succes min virkelige IP -adresse under mine lækketest

Hvis der opstår en VPN -lækage, kan den udsætte din IP -adresse, gennemse aktivitet og DNS -anmodninger til din internetudbyder, så det er et stort plus, at PIA er lækrefabrikeret. Plus, PIAs lækagebeskyttelsesfunktion er som standard tændt, Så du behøver ikke at aktivere det manuelt, hvilket er gode nyheder, hvis du er ny på VPNS.

Open source apps

Alle Pias apps er open source, hvilket gør dem mere sikre, fordi enhver kan tjekke dem for sikkerhedssårbarheder. At gøre disse applikationer Open Source viser, at privat internetadgang er gennemsigtig med sine kunder og enhver, der beskæftiger sig med internetsikkerhed.

Pålidelig dræbskontakt

Pias kill switch blokerer din internettrafik, hvis VPN bliver frakoblet. Dette er en vigtig funktion, fordi det sikrer, at der aldrig er en chance for hackere at stjæle dine data, fordi din rigtige IP ikke ved et uheld lækkes. Til mine tests holdt jeg en browser åben, mens jeg skiftede servere, og siden ville ikke indlæses, hvis VPN stadig forbandt. Sådan vidste jeg, at det fungerede. Du har muligheden for at slukke den, men jeg anbefaler altid at holde den indstillet til på. Du kan også bruge “Advanced Kill Switch”, som blokerer for al trafik, indtil VPN er tilsluttet.

Skærmbillede af Kill Switch -indstillingerne i den private internetadgangsvindue -app

Den avancerede dræbskontakt blokerer for al trafik, indtil VPN er tilsluttet

Denne funktion er tilgængelig på Windows, Mac, Linux, Android og iOS -enheder.

Opdel tunneling for at omdirigere trafik

Denne funktion giver dig mulighed for at rute lidt trafik gennem VPN -tunnelen og resten gennem din almindelige forbindelse. Jeg kan godt lide at beholde min bankapp uden for VPN, så min konto er ikke blokeret, for eksempel.

Skærmbillede af Kill Switch -indstillingerne i den private internetadgangsvindue -app

Du kan holde adgang til dine lokale nyheder, mens du ser et Netflix -bibliotek fra et andet land

Det er tilgængeligt til Windows, Mac, Linux, og du kan fritage apps (ikke websteder) på Android -enheder. I Android -appen kan du finde den splittede tunnelingsfunktion under “Per App -indstillinger.”Det er ikke i øjeblikket tilgængeligt for iOS -enheder.

Sikkerhedsprotokoller – 3 gode muligheder

PIA bruger OpenVPN og Wireguard – To af de mest sikre protokoller til rådighed. De fås på alle dets desktop -apps (Windows, Mac og Linux) og Android. For iOS -enheder tilbyder det også IPsec (IKEV2). Dette er et godt udvalg af protokoller, men i modsætning til nogle tjenester, som ExpressVPN og Nordvpn, har PIA ikke sin egen proprietære VPN -protokol.

Skærmbillede af PIA

 • Wireguard: Hvis du vil bruge VPN til dataintensive opgaver, såsom streaming og torrenting, er Wireguard-protokollen din bedste mulighed. Under hastighedstest gav Wiregurad mig de hurtigste hastigheder. Den bruger Chacha20 -godkendt kryptering, en type “strøm” -kryptering, der er hurtigere og mindre kompleks end AE’er, mens det også er meget sikkert.
 • OpenVPN: Denne protokol tilbyder ikke hastigheder så hurtigt som Wireguard, men den har eksisteret meget længere, så det betragtes som den sikrere mulighed. Det kan overføre data med UDP eller TCP og understøtter flere krypteringschiffer, op til AES-256-GCM. Det er også open source, så koden er offentligt tilgængelig for at blive kontrolleret og ændret.
 • Ipsec: PIA tilbyder kun IPsec på iOS -enheder. Dette er en ældre protokol, der tilbyder anstændige hastigheder, men det er ikke så sikkert som OpenVPN eller Wireguard, så jeg anbefaler ikke det.

256-bit kryptering er bedst for sikkerhed-128-bit er mindre sikker, men bedre til hastigheder

PIA vælger automatisk den bedste VPN -protokol til dig, men du kan ændre den manuelt, hvis du foretrækker. Du kan nemt skifte mellem protokoller i menuen Indstillinger under protokoller.

MACE AD -blokkering – effektiv til at blokere ondsindede annoncer, men ikke betalte annoncer

Pia leveres med en kraftig annonceblokker, kaldet Mace, der tjener primært til at blokere ondsindede annoncer. For at få mere info om Pias annonceblokker kontaktede jeg en supportagent, der bekræftede, at Mace ikke blokerer for alle annoncer – kun dem, der indeholder ondsindet indhold.

Skærmbillede af kan du blokere det? Webstedet åbnet, mens webstedet er tilsluttet privat internetadgang med Mace Ad-Blocker Activated

Det kan heller ikke blokere youtube -annoncer

At teste dette, Jeg besøgte de ad-tunge websteder Forbes og Daily Mail, og de fleste af annoncerne på disse websteder kom stadig igennem. Mace blokerer heller ikke annoncer på YouTube -videoer. Plus, der er ingen mulighed for at udelukke visse domæner fra annonceblokkeren eller foretage andre justeringer. Det kan simpelthen tændes eller slukkes.

Selvom det ikke er perfekt, Jeg anbefaler stadig at holde Mace på, når du bruger VPN, Da det stadig er meget effektivt til at forhindre malware i at indtaste din enhed. Hvis du vil have en annoncefri browsingoplevelse, er det bedre at bruge en separat ad-blokkering.

Inbrowser – Hurtig inkognito browsing til mobile enheder

Privat internetadgang tilbyder også sin egen inkognito -browser kaldet Inbrowser. Det er kun tilgængeligt for Android og iOS. Det kan fungere sammen med TOR -netværket, og det sletter din historie, cookies og session data hver gang du logger af.

Skærmbillede af Inbrowser og privat internetadgang

iOS-brugere kan ikke få adgang til udvidelser eller inbrowser, men de har en annonceblokker til Safari

Det fordoblet hastighederne på min telefon (fra 22.81 Mbps med krom til 46.49 Mbps med Inbrowser). Jeg blev overrasket over, hvor hurtigt det var. Inkognito -browsere er normalt lidt hurtigere, fordi de ikke kører så mange udvidelser. Imidlertid er inkognito -browseren på Chrome kun 17 procent hurtigere for mig (mens Inbrowser var 102 procent hurtigere). Inbrowser er en dejlig tilføjelse, men du skal bruge den med VPN. Det beskytter kun din browser og krypterer ikke enheden fuldt ud som VPN.

Identitetsvagt

PIA har også en funktion, der viser dig, om din e -mail -adresse er blevet udsat i en dataovertrædelse . Du kan få adgang til dette via klientsupportpanelet under fanen “Identitetsvagt.”Det vil regelmæssigt søge efter din e -mail -adresse, og du kan oprette e -mail -advarsler for at underrette dig, hvis det nogensinde er kompromitteret.

Private DNS -servere

Privat internetadgang kører også sine egne private DNS -servere. Det betyder at Det kan håndtere dine DNS -anmodninger i stedet for din internetudbyder, som er mere sikker. ISPS opbevarer og kan dele dine DNS -forespørgsler, og da de kan binde dem tilbage til din IP -adresse, giver dette dem en måde at spore dig. Du kan også indstille Windows -klienten til at bruge alle brugerdefinerede DNS, du ønsker, men jeg anbefaler at bruge PIA’er.

Privatliv-en bevist politik uden logs, men den er placeret i USA

9.6

Generelt er PIA en god mulighed for privatlivets fred på grund af sin strenge politik uden logs og de funktioner, den tilbyder. Skønt det er baseret i USA, som ikke er så privatlivsvenlig. Stadig kan du være sikker på, at selv hvis dine data blev anmodet om af regeringsorganer, ville der ikke være noget at vise. Dette er bevist ved adskillige lejligheder.

Opbevarer privat internetadgangslogfiler? Ingen

Privat internetadgang gemmer ikke nogen oplysninger, der kan bruges til at identificere dig. Det beholder kun din e -mail -adresse, betalingsoplysninger, stats- og postnummer (til skatteformål) og anonyme data, der bruges til at forbedre tjenesten. For maksimal sikkerhed kan du endda oprette en ny e -mail -adresse og betale med cryptocurrency. Oven i det hedder det, at det aldrig vil leje eller sælge nogen kundes information.

Dens privatlivspolitik er verificeret i retten. I 2016 anmodede FBI om oplysninger om en bruger, og privat internetadgang kunne ikke give nogen data om deres aktiviteter, fordi ingen blev gemt. Den russiske regering greb også PIA -servere i 2016, men de fandt ikke nogen identificerbare data. Efter dette tog PIA alle sine russiske VPN -servere ned. I 2018 blev dens politik igen bevist, da den amerikanske regering bad Pia om at udlevere identificerbare oplysninger om en bruger, og det havde intet at dele.

Skærmbillede af privat internetadgang

Det indsamler kun nok data til at opretholde konti og overholde skattereglerne

Uafhængigt revideret

I juni 2022 blev PIAs politik uden logs uafhængigt revideret af store fire revisionsfirma Deloitte. Det fandt, at PIAs serverkonfigurationer er i tråd med dens interne privatlivspolitikker, ikke gemmer logfiler og ikke kan identificere brugere eller spore deres aktiviteter. Det betyder Der er ingen registrering af din online aktivitet på PIAs servere.

Plus, dets netværksarkitektur er designet til at forhindre datalopbevaring. Pias service kører på RAM-kun servere. Disse servere bruger RAM -moduler snarere end traditionelle harddiske og genstarter sig regelmæssigt. Alle brugerdata går tabt, når serverne genstartes, så du kan være sikker på, at dine data ikke kan deles, da de aldrig er gemt.

Ejerskab og virksomhedshistorie

Privat internetadgang ejes af KAPE Technologies, som tidligere blev kendt som Crossrider og drevet i den mobile reklame- og browserudvidelsesudviklingssektorer. I 2018 stod virksomheden over for kritik, da dens software blev udnyttet af hackere til at inkludere adware i nogle af sine downloads.

Siden navneændringen fungerer virksomheden imidlertid ikke længere i reklame og fokuserer nu på VPN’er. Kape ejer også Cyberghost og ExpressVPN, 2 andre pålidelige VPN’er. Plus, jeg kørte test på appen, og det var helt fri for malware.

Uanset sit ejerskab har privat internetadgang været en betroet VPN i over 10 år. Det understøtter non-profit organisationer som Electronic Frontier Foundation og Creative Commons, som er dedikeret til internetfrihed. Mest vigtigt, Privat internetadgang ‘Privatlivspolitik er blevet bevist i retten, så jeg stoler på, at den er ansvarlig for mine data.

Baseret i USA

Privat internetadgang opererer ud af USA, som ikke er det mest privatlivsvenlige land. USA var et af de grundlæggende medlemmer af 5/9/14 Eyes Alliance. Dette er en pagt mellem regeringer, hvor de lover at dele oplysninger om mennesker, de er mistænkelige over for.

Ikke desto mindre overholder privat internetadgang til en robust politik uden loger, der ofte er blevet revideret og verificeret. Efter at have opereret i mere end ti år uden at gemme eller dele nogen identificerbare brugeroplysninger, har det tjent min tillid til databeskyttelse.

Fungerer privat internetadgang i Kina? Ingen.

PIA mangler vigtige sikkerhedsfunktioner (som tilsløring), der giver den mulighed for at fungere i Kina. Så desværre er det ikke den bedste mulighed for at overvinde hårde statslige firewalls.

For at verificere den nuværende situation kontaktede jeg PIAs live support til afklaring. Repræsentanten informerede mig om, at den store firewall er så robust, at Pia ikke kan omgå det.

Skærmbillede af en samtale med PIA

Der er meget få VPN’er, der kan overvinde den store firewall i Kina, da det er en af ​​de hårdeste firewalls

Torrenting – Download på enhver server med hurtige hastigheder

9.0

PIA tillader P2P -fildeling på tværs af alle dens servere. Jeg fandt dette virkelig praktisk, da der ikke er behov for at se efter specialiserede P2P -servere til at downloade torrent -filer.

For at teste dens torrenting hastigheder, tilsluttede jeg mig først til en britisk server og begyndte at downloade filmen Den sidste mand på jorden (Copyright-fri) på uTorrent. Det var en 1.23 GB -fil, der tog mindre end 10 minutter at downloade. Dette ligner de hastigheder, jeg normalt får uden VPN -forbindelse.

Download en torrentfil med PIA

Jeg downloadede en 1.23 GB -fil på mindre end 10 minutter

Dernæst brugte jeg en mere fjern u.S. Server til at downloade “The Chase”. Downloadprocessen blev afsluttet på højst 3 minutter.

Du kan også øge dine hastigheder ved at tænde for PIAs portvideresendelsesfunktion. Dette vil øge antallet af såmaskiner og give dig mulighed for at downloade torrent -filer endnu hurtigere. Jeg kunne ikke lide, at den portforsendelse er Ikke tilgængelig på amerikanske servere, dog. Efter at have spurgt en supportagent om dette, fik jeg kun at vide, at det skyldtes juridiske grunde.

Der er også mulighed for at bruge en SOCKS5 -proxy, men jeg anbefaler ikke det. PIAs proxier fungerer som en dobbelt-hop, hvilket betyder, at den sender din forbindelse til proxy, derefter VPN-tunnelen. Dette bremser hastigheder en hel del (91 procent for mig). Selv hvis du kunne oprette forbindelse direkte til proxy, er det ikke en god ide, fordi det ikke ville kryptere din trafik.

Generelt var jeg imponeret over Pias torrentingsevner. Det tilbyder ikke kun hurtige hastigheder til torrenting, men har også kryptering af militær kvalitet, en streng politik uden logs og stærk lækagebeskyttelse. Dette giver dig mulighed for at torrent sikkert uden at bekymre dig om, at din aktivitet og personlige data udsættes.

Mit team og jeg kondolerer ikke nogen ulovlige aktiviteter. Download af ophavsretligt beskyttede filer er nu tilladt i de fleste lande, så du skal altid kontrollere dit lands lokale love og regler, før du torrentes med PIA.

Installation og apps

9.6

PIA har avancerede indstillinger for teknologier, men kan også give dig enkle forbindelser. Efter at have installeret VPN på din enhed, er alt hvad du skal gøre, at klikke på den store tænd / sluk -knap, og du vil øjeblikkeligt blive tilsluttet en server. Klik på kortet åbner den fulde liste over servere, og du kan se efter specifikke servere ved hjælp af søgefeltet øverst.

Du kan også “favorit” specifikke servere ved at klikke på hjertet ved siden af ​​dem, Hvilket er virkelig praktisk, da det giver dig hurtig adgang til dem, du bruger hyppigst. Ved siden af ​​hver server vises der også den viste latenstid, som giver dig mulighed for hurtigt at finde den, der er tættest på din placering.

Skærmbillede af PIA

Pias app kan virke overvældende i starten, men den er virkelig intuitiv

Klik på menuen Indstillinger åbner en række tilpasningsmuligheder, som først kan være overvældende, Især for VPN-Beginners. For eksempel er der forbindelsesautomatiseringsregler, du kan indstille, forskellige protokoller og krypteringsniveauer og en række DNS -indstillinger.

Selvom disse indstillinger bare er der for dem, der ønsker at finjustere deres VPN-brug. De vigtigste sikkerhedsfunktioner er forudkonfigureret. Når det er sagt, når du først er fortrolig med at navigere i Pia, Disse justerbare indstillinger gør sine apps super intuitive.

Opsætning og installation – Hurtig og nem med indfødte apps

Opsætning af PIA på mine enheder var meget ligetil . Jeg downloadede Windows -appen fra dets officielle side og ventede i et par minutter på, at installationen skulle afslutte. Derefter loggede jeg ind og begyndte at bruge VPN.

Download af PIA

Det tog mindre end 3 minutter at downloade og installere Windows -appen på min enhed

Opsætning af PIA på min iPhone og Android -tablet var ikke anderledes. Jeg downloadede apps fra det officielle websted, ventede på, at installationen skulle udfyldes og loggede ind på VPN. PIA er en af ​​de få VPN’er, der tilbyder en dedikeret Linux -app, så installation på Linux er lige så let.

Hurtig guide: Sådan opsættes PIA i 3 lette trin

 1. Vælg en plan.Gå til Pias officielle websted og vælg din foretrukne plan. Indtast derefter din betalingsinfo. PIA tilbyder en afprøvet og testet 30-dages garanti, så du kan prøve den risikofri.
 2. Download appen på din enhed. PIA har dedikerede apps til Windows, Mac, Linux, Android og iOS. Du skal blot downloade appen fra sin officielle hjemmeside og logge ind på din konto.
 3. Opret forbindelse til en server. Start med at gennemse, streaming eller torrenting sikkert med PIA.

Enhedskompatibilitet

PIA tilbyder oprindelige apps til hvert større operativsystem (Windows, Mac, Linux, Android og iOS), Og de er alle fuldt udstyret. Dens oprindelige Android -app kan også bruges på Firestick og Fire TV -enheder.

PIA arbejder også med næsten alle routere, der er VPN-kompatible. Dette giver dig mulighed for at forbinde VPN til enheder, der ikke følsomt understøtter VPN’er, såsom Roku og Gaming Consoles. Der er detaljerede guider på det officielle websted, der kan være til stor hjælp, når du opretter VPN på din router.

Desktop – Apps til Windows, MacOS og Linux

PIAs desktop -apps er lette at bruge og intuitive. Opsætning af VPN på min Windows -bærbare computer var enkel – installation og opsætning tog ikke mere end 5 minutter.

Windows og Mac har næsten identiske grænseflader. Den eneste store forskel mellem apps er det Den splittede tunnelingsfunktion er ikke længere tilgængelig på Mac -appen. PIAs supportagent bekræftede dette og forklarede, at hovedårsagen til at deaktivere funktionen var at sikre forbedret sikkerhed og privatliv for brugere.

Skærmbillede af PIA

Den eneste forskel mellem desktop -apps er, at delt tunneling ikke er tilgængelig på macOS

PIA har også en fuld GUI til Linux. Linux -appen har stort set den samme grænseflade og fungerer som Windows -versionen. Dette er praktisk, da de fleste VPN’er enten tilbyder meget basale Linux-apps eller applikationer, der kun kører på kommandobaserede systemer. Linux -appen er kompatibel med Ubuntu 18.04+ (LTS), mynte, Debian, Fedora og Arch.

Android og iPhone (iOS)

Pias mobile apps ligner meget desktop -apparater. Der mangler dog nogle funktioner. Hvis du f.eks. Hvis du vil bruge Mace på Android, skal du downloade en APK -fil af appen fra privat internetadgang direkte.

På iOS er Mace ikke tilgængelig. Du kan dog bruge Inbrowser, og du kan også aktivere Safari Content Blocker, når du bruger VPN. En funktion, der er unik for iOS -appen, er IPsec -sikkerhedsprotokollen. Plus, du kan linke iOS -appen til Siri og bruge stemmekommandoer til at oprette forbindelse og afbryde forbindelsen fra VPN.

Pias Android- og iOS-apps inkluderer også en 7-dages gratis prøve, som ikke er tilgængelig på skrivebordet.

Skærmbillede af PIA

Du kan prøve PIA gratis i 7 dage på Android og iOS

Browserudvidelser til Chrome, Firefox og Opera

Windows og Mac -brugere kan downloade browserudvidelser til Chrome, Firefox og Opera. Hver udvidelse har identiske funktioner. Serverlisten er begrænset, men de tilbyder flere unikke sikkerhedsmuligheder, der ikke er tilgængelige i VPN -appen.

For eksempel, Du kan blokere WebRTC IP -detektion og deaktiver adgang til din mikrofon, kamera eller placering. Du kan også konvertere websteder, der bruger en ikke -krypteret forbindelse (HTTP) til mere sikre HTTPS -forbindelser.

Plus, Udvidelserne giver dig mulighed for at forhindre sporing. Du kan deaktivere tredjepartscookies og henvisere af websteder. Dette forhindrer din browser i at sende adressen på den side, du er på efter at have fulgt et link. Plus, du kan deaktivere Hyperlink -revision, som forhindrer trackere i at modtage meddelelser, når du klikker på et link.

samlet set, Jeg var imponeret over de ekstra funktioner, der blev tilbudt af PIAs udvidelser. De vil stadig kun beskytte din browser, ikke hele din enhed, så jeg anbefaler stadig at bruge dens apps til fuld beskyttelse.

Apps til Apple TV, Amazon Fire TV Stick, Roku TV, Chromecast osv

Det er let at oprette PIA på dit Android -tv. Download blot Android -appen og installer den på din enhed. Processen er ikke forskellig fra at installere den på din Android -telefon. PIA har ikke en indbygget app til brandenheder, men du kan også bruge Android -appen til at konfigurere VPN på dit Fire TV og Firestick.

Der er ingen PIA -app til rådighed til Apple TV og Roku TV, da de ikke understøtter VPN’er.

Apps til PlayStation, Xbox, Nintendo Switch osv

Den nemmeste måde at forbinde PIA med enheder som disse, der ikke fuldt ud understøtter VPN’er, er at bruge dens smarte DNS -funktion. Denne funktion krypterer ikke din trafik, så den er ikke så sikker. Stadig er det meget nyttigt til streaming, da det giver dig mulighed for at streame på enheder, der ikke er VPN-kompatible.

Opsætning af smart DNS på min PlayStation tog ikke mere end 5 minutter. PIAs officielle websted indeholder letforståelige guider om, hvordan man opretter smart DNS på forskellige enheder, som var til stor hjælp. Alt hvad jeg skulle gøre var.

PIA tilbyder ikke oplysninger om, hvilke platforme SMART DNS kan få adgang til. Stadig rapporterede min kollega i USA, at de kunne få adgang til tjenester som Netflix, Disney+, Amazon Prime Video og HBO Max uden problemer.

Routerkompatibilitet

I modsætning til nogle VPN’er, tilbyder PIA en dedikeret router -app . Du kan stadig oprette VPN på din router manuelt, hvilket giver dig mulighed for at bruge VPN på enhver enhed, der er tilsluttet dit hjemmenetværk. Dette er en anden måde, du kan bruge PIA på enheder, der ikke er kompatible med VPN’er, som smarte tv’er og konsoller.

PIA arbejder med TP-Link, DD-WRT, Tomato, PfSense, Lede, Openwrt, Merlin, ASUSWRT og OpenVPN-kompatible routere. Det tilbyder også detaljerede tutorials på sit websted, der gør hele processen virkelig ligetil.

Det tog mig ikke mere end 15 minutter at konfigurere VPN på min TP-Link-router. Plus, dens 24/7 live chat support er altid tilgængelig, hvis du har brug for hjælp under opsætningen.

Samtidige enhedsforbindelser – Ubegrænsede enheder Forbindelser

Du kan bruge privat internetadgang på et ubegrænset antal enheder på samme tid med et abonnement, Gør det stor værdi for pengene. For at teste det tilsluttede jeg mit Fire TV, 2 bærbare computere, min telefon og en ven. Jeg begyndte at streame shows på hver enkelt, og jeg har aldrig bemærket nogen forskel i afspilningskvaliteten. Det er en fremtrædende funktion, da mange VPN’er kun lader dig bruge 5 enheder.

En VPN, du kan stole på

Vi har alle brug for privatliv, især online. Din IP -adresse og din browsing skal være skjult for unødvendig overvågning. Vær sikker på, at PIAs virtuelle private netværk aldrig holder nogen brugslogfiler – nogensinde.

PIA Privatlivsbeskyttelse

sikre data

Sikre data

Hold dine data krypteret for ekstra sikkerhed. Lad ikke nogen få hænderne på ikke -krypterede e -mails, billeder, bankoplysninger eller noget andet bedst holdt private.

Komplet adgang

Adgang til alt dit yndlingsindhold gratis for ISP -throttling og irriterende netværksbegrænsninger. Nyd ubegrænset båndbredde for at holde kontakten med verdens bedste shows, apps og spil.

Fjern blokering af indhold overalt

Eksperter til beskyttelse af personlige oplysninger

Års ekspertise inden for VPN -branchen

Millioner tilfredse kunder over hele verden

Live kundesupport fra reelle eksperter

Gennemsigtighed med open source-software

Premium tilføjelser for ekstra sikkerhed

Privatlivs-første antivirus

Vores avancerede antivirus-softwarescanner til antivirus og fjerner malware fra din Windows-pc, alt uden at spore brugeraktivitet eller logge forbindelsesdata-hvilket gør PIA til det eneste antivirus, der giver dig fuld kontrol over dine data og digitalt privatlivets fred.

Dedikeret IP -adresse

Få en unik IP -adresse, som kun du kan bruge. Dette er fantastisk, hvis du vil have alle fordelene ved en VPN – som at få adgang til begrænset indhold og skjule online aktivitet – men med færre captchas og mere stabilitet, når de gør ting som online bank og spil.

Betroet af millioner af tilfredse kunder

<"tweetsBtnText":"","userBtnText":"","influencersBtnText":"","techReviewsBtnText":"">Flere enhedsbeskyttelse

Privatliv på alle dine enheder

Få samtidig adgang på ubegrænsede enheder med kun et abonnement.

Det lynhurtige PIA Global Server Network

Servere i verdensklasse i 84 lande.

Pia the Lightning-Fast PIA Global Server Network

Vælg den plan, der passer til dig

Tilbage til skoleaftale: 85% rabat

3 år + 3 måneder gratis

455.91 € 70 € pr. 3 år

140.28 € 37.19 € pr. År

Alle beløb er vist i EUR, og eventuelle rabatter afspejler en reduktion baseret på den aktuelle månedlige servicepriser til 11.69 € pr. Måned.

Tilbage til skolen

3 år + 3 måneder gratis

455.91 € 70 € pr. 3 år

140.28 € 37.19 € pr. År

Alle beløb er vist i EUR, og eventuelle rabatter afspejler en reduktion baseret på den aktuelle månedlige servicepriser til 11.69 € pr. Måned.

Alle planer er dækket af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti

Få adgang til de nyeste banebrydende funktioner

Ingen logfiler

PIA sporer aldrig, poster eller gemmer nogen form for brugsdata. Brugernes privatliv er kernen i vores mission.

Open source

Vores apps er 100% open source. Alle kan inspicere og tilpasse vores open source-software.

Kunstopdateringer

Privat internetadgang bruger de nyeste og bedste krypteringsstandarder og VPN -protokoller – som Wireguard.

Øjeblikkelig opsætning

Vælg din plan, download PIA VPN -appen, bekræft din konto, og vær beskyttet på få minutter.

Ubegrænset båndbredde

Udnyt ikke -rykkede internethastigheder med vores omfattende servernetværk.

Blokerannoncer, trackers & malware

Slip af med reklamer, online trackere og ondsindede websteder med PIAs “Mace” -funktion.

Download en VPN til alle dine enheder nu!

Download en VPN til alle dine enheder nu!

Beskyt alle dine enheder med PIAs top-klassificerede VPN-service. Opret forbindelse til NextGen -servere i 84 lande og opdag hurtige VPN -forbindelseshastigheder.

Installer vores Windows og Linux -apps på din pc, eller gå med vores MacOS -app til din Mac. Download vores VPN .APK -fil til din Android -smartphone og tablet eller vores iOS -app til dine Apple Mobile -enheder.

For sikker browsing skal du oprette vores VPN -udvidelser til Chrome, Firefox og Opera. Alternativt kan du bruge vores Smart DNS -funktion til smarte tv’er, spilkonsoller og routere.

Hvad er en VPN?

Definitionen af ​​en VPN er et virtuelt privat netværk. Betydning, det er en service, der giver en sikker og krypteret internetforbindelse. Det blev et populært cybersikkerhedsværktøj i de senere år på grund af stigningen i online trusler på offentlige netværk.

PIA VPN beskytter din digitale identitet ved at omdirigere din internettrafik gennem private og sikre servere. Vi har et stort globalt netværk af avancerede VPN -servere, og vi bruger de bedste VPN -protokoller, der er tilgængelige for at kryptere dine personlige data.

Hvad er en VPN?

Pia

PIAs robuste serverinfrastruktur

PIA VPN bruger IP Security Architecture (IPSEC) Open Framework til at kryptere og autentificere oplysninger. Det krypterer udgående data og autentificerer indgående data. I begge tilfælde overføres dataene via en mellemlig sikker server, der håndterer al kommunikation. Derfor er kvaliteten af ​​disse servere afgørende.

PIA har et netværk af NextGen -servere, designet og optimeret med de bedste hardwarekomponenter. Vores colocated -servere garanterer, at vores infrastruktur er utilgængelig for tredjepart. Vi opgraderede også vores servere til at have 10 Gbps netværkskort og tillader maksimale forbindelseshastigheder. Disse funktioner sikrer, at du får den sikreste og hurtigste forbindelse.

Hvordan fungerer en VPN?

En VPN omdirigerer din internettrafik, krypterer dine data og maskerer din IP. Dette øger din sikkerhed og øger din anonymitet.

Når du gennemser online, kan din internettrafik opfanges. Dine data er tilgængelige for din internetudbyder, netværksadministratorer, pakkeanalysatorer og mere. At omdirigere din trafik gennem en fjernserver skaber en effekt, der ligner en tunnel – hvad der går gennem tunnelen kan ikke ses af tredjepart.

Brug af et privat netværk giver dig en fordel ved at anvende kryptering af høj kvalitet. Indkøb af dine data sikrer dine private oplysninger.

Hvordan fungerer en VPN?

Kan jeg spores, når en VPN er på?

Kan jeg spores, når en VPN er på?

Dine online aktiviteter er ekstremt vanskelige at spore, når du bruger en top-hylde VPN. PIAs VPN-servere omdirigerer og krypterer din internettrafik og maske din IP-adresse i realtid. Ved at bruge PIA kan du sørge for, at internetudbydere, regeringsorganer og cyberkriminelle ikke let kan overvåge dine online aktiviteter og præcisere din placering.

At skjule din IP -adresse forhindrer også websteder og trackere i at identificere dine online aktiviteter. På denne måde forbliver du inkognito og bypass netværksblokke, mens du rejser. En VPN er afgørende for at forbedre din online anonymitet og frihed.

6 fordele ved at bruge en VPN

Skift din virtuelle placering

Vælg din online placering ved at oprette forbindelse til PIAs omfattende VPN -servernetværk. Vi har 58173 servere i 84 lande, herunder i alle 50 amerikanske stater.

Beskyt dit privatliv

Skjul din IP -adresse for at beskytte din online identitet. Stop din internetudbyder i at holde faner på dine online aktiviteter. Nyd sikker webbrowsing hvor som helst.

Nyd komplet digital sikkerhed

Sørg for, at internetudbydere og netværksadministratorer ikke kan gemme eller sælge dine data. Sikre alle dine enheder med PIA. Nyd en privat forbindelse på ethvert netværk.

Få offentlig Wi-Fi-beskyttelse

Offentlige netværk udgør en trussel mod dit privatliv. Installer PIA på dine enheder for at forhindre snoopere eller cyberkriminelle i at opfange din trafik.

Mask din IP -adresse, når du deler filer online. Opret forbindelse til PIA og kryptere dine data, når du sender eller håndterer private filer.

Rejs til udlandet sikkert

Når du rejser ud af staten eller internationalt, ser du lokale indholdsbegrænsninger. Opret forbindelse til PIA VPN for sikkert at få adgang til apps hjemmefra.

Hvad er en mobil VPN?

En mobil VPN giver dig mulighed for at opretholde en VPN -session, selv når du skifter mellem forskellige netværk, som mellem dit hjemmenetværk og telefonholder.

PIA VPN har mobil VPN -funktionalitet, optimeret til at give en problemfri forbindelse på enhver enhed. Vi har brugervenlige apps til smartphones og tablets. De er optimeret med en dræbskontakt for at beskytte dig mod eventuelle utilsigtede datalækager.

Få PIA VPN til alle dine mobile enheder i 3 enkle trin:

Trin 1

Tilmeld dig privat internetadgang

Trin 2

Download PIA VPN -appen

Trin 3

Tryk på tænd / sluk -knappen for at oprette forbindelse

Hvad er en open source VPN?

Hvad er en open source VPN?

En open source VPN frigiver kildekoden offentligt for nogen at inspicere. Gennem gennemsigtig praksis kan du opnå stabil og sikker software. Derfor er open source VPN’er meget mere pålidelige.

PIA er kendt som en af ​​de bedste open source VPN’er. Alle kan analysere vores VPN -apps og VPN -protokoller og verificere de trin, vi tager for at sikre en sikker og problemfri forbindelse. Vi bruger også Wireguard® og OpenVPN, to af de bedste open source VPN-protokoller.

Open-source-kodning hjælper også med at forbedre ydeevnen og innovere på grund af dens samarbejdsvillige karakter. At have en open source-kode lader PIAs medlemmer af samfundet sende forslag.

Sådan vælger du den bedste VPN til dig selv

Fart

Gode ​​hastigheder er vigtige. Vælg en VPN, der har top-of-the-line hurtige servere, der problemfrit understøtter streaming og spil. PIA har ultrahurtige 10 Gbps VPN-servere, så du kan nyde bufferfri streaming og forsinkelsesfri online spil på enhver enhed. Med vores omfattende globale VPN -netværk undgår du overfyldning og overbelastning.

PIA -hastighed

PIA Security

Sikkerhed

Når det kommer til online sikkerhed, er kvalitetskryptering afgørende. Derfor skal du vælge en VPN, der bruger de stærkeste krypteringsprotokoller. Det er den eneste måde at sikre, at internetudbydere, netværksadministratorer og regeringsorganer ikke kan få adgang til dine data. PIA VPN tilbyder de mest kraftfulde krypteringschifre til rådighed-du kan vælge mellem 128-bit AES eller militær-ciffer, 256-bit AES.

Privatliv

Du vil have en VPN, der vil beskytte dit privatliv. PIA har en streng ingen logs -politik. Det blev gennemgået i en uafhængig revision udført af et af de fire store firmaer. Vores logfri service blev bevist to gange i retten. Du kan føle dig sikker ved at vide, at vi respekterer og støtter din ret til privatliv, og vi opbevarer ikke eller gemmer dine data.

PIA privatliv

PIA splittet tunneling

Opdel tunneling

Denne vigtige VPN -funktion giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede VPN -forbindelsesprotokoller. For eksempel, hvis du ikke ønsker, at din bankservice skal markere din aktivitet som svigagtig, skal du ikke fortsætte med at skifte IP -adresser. Indstil en sagsbaseret regel for sine specifikke apps og websteder let. PIA VPN har en avanceret splitunneling-funktion, der giver dig mulighed for at oprette automatiserede indstillinger og vælge hvilke apps og domæner,.

Open source

Når det kommer til VPN’er, er open source afgørende for gennemsigtighed. En open source-kode giver dig mulighed for at kigge under hætten og se, hvordan en VPN virkelig fungerer. PIA VPN er den bedste open source VPN. Du kan inspicere vores klientkildekode og se selv de trin, vi tager for at sikre din trafik og data.

Pia open source

PIA avanceret og praktisk beskyttelse

Avanceret og praktisk beskyttelse

Hvis du føler, at du har brug for et ekstra lag af beskyttelse, skal du kigge efter en VPN, der har en multi-hop-funktion. Denne funktion, også kendt som Double VPN, giver dig mulighed for at kæde din forbindelse gennem to VPN -servere, øge din anonymitet og bypass censur. Med PIAs multi-hop-funktion kan du omdirigere din internettrafik gennem en 2 RAM-kun VPN, som vi designet til at forhindre datalopbevaring og beskytte dit digitale fodaftryk.

Koste

Når det kommer til dit online privatliv og sikkerhed, ønsker du ikke at afvikle. Vælg en pålidelig og kvalitet VPN, der kommer til et rimeligt prispunkt. PIA VPN er overkommelig og pålidelig. Vores planer giver den bedste værdi for pengene. Abonner kun pr. Måned. Det er helt risikofri med vores 30-dages pengene-tilbage-garanti.

PIA -omkostninger

Er VPNS lovlige?

Er VPNS lovlige?

Ja, VPN’er er helt lovlige i de fleste lande over hele verden. Faktisk forstår de fleste regeringer behovet for bedre online datasikkerhed og support VPN’er som et forbrugersikkerhedsværktøj. Nogle lande føler ikke det samme, og tillader borgerne kun at bruge statsgodkendte VPN’er, der kan have overvågningsevne.

Mens flere beslutningstagere og enkeltpersoner begynder at forstå vigtigheden af ​​online privatliv, er Internettet endnu ikke et sikkert og frit miljø. Du har brug for en kvalitet VPN for at beskytte din digitale identitet, holde dine data private og nyde et gratis og sikkert internet.

Kan jeg bruge en gratis VPN?

Du kan bruge en gratis VPN, men det anbefales ikke. De fleste gratis VPN’er har et par almindelige problemer relateret til kvalitet og sikkerhed.

De fleste gratis VPN’er har færre serverplaceringer på grund af budgetbegrænsninger. Dette betyder, at deres servere normalt er overfyldte og langsomme, og de har muligvis ikke en server i dit land.

Det andet nummer er, at de fleste gratis VPN’er har ældre servere. Brug af forældet hardware kan føre til sårbarheder til cyberangreb og forårsage forbindelsesproblemer.

De fleste gratis VPN’er vender et overskud ved at sælge brugernes data, der viser annoncer i appen eller begge dele. Dette er et stort problem, da hovedmålet med at bruge en VPN er at beskytte dit privatliv.

Undgå disse problemer ved at prøve en overkommelig og pålidelig VPN som PIA. Vi har ultra-hurtige NextGen-servere i 84 lande, vi bruger de bedste VPN-protokoller til kryptering, og vi overholder en streng No Logs-politik.

Privat internetadgang VPN Review: En lav-pris, højværdi VPN for alle

Sam Singleton

Redaktører

Ved første øjekast

Ekspertens rating

Fordele

 • Uafhængigt verificeret politik uden logs
 • Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser
 • Utroligt antal servere
 • Store ekstra funktioner såsom multi-hop og delt tunneling

Ulemper

 • Apppanel
 • Hastighederne er bare okay

Vores dom

Privat internetadgang er en af ​​de bedste VPN -tjenester omkring. Det er overkommeligt og leveres med et af de bedste funktionssæt på markedet. Det har en fantastisk global serverspredning, tilbyder masser af servere, og det er blevet opgraderet for at give mulighed for ubegrænsede samtidige enhedsforbindelser. Hastighederne er ikke usædvanlige, men de klarer sig fint i de fleste situationer.

Bedste priser i dag: privat internetadgang

Privat internetadgang
Prissammenligning fra over 24.000 butikker over hele verden
Prissammenligning fra rygmarkedet

Privat internetadgang VPN kort:

 • P2P tilladt: Ja
 • Samtidige enhedsforbindelser: Ubegrænset
 • Forretningssted: u.S.
 • Antal servere: 10.000+
 • Antal landsteder: 84
 • Omkostninger: $ 11.95 pr. Måned eller $ 79 + 3 gratis måneder for et tre-årigt abonnement

Privat internetadgang (PIA) har tilsyneladende eksisteret siden fremkomsten af ​​tredjeparts VPN’er. Siden den tid har det været en favorit VPN -service for mange brugere takket være dens fremragende prisfastsættelse og god privatlivsgaranti. For nylig har tjenesten gjort nogle virkelig lovende forbedringer ved at løfte enhedens forbindelsesgrænse og gennemgå en tredjepartsrevision. Så med disse nye opdateringer, hvordan stabler det op mod de andre titaner på VPN -markedet? Lad os dykke ind og se.

Yderligere læsning: Se vores Roundup af de bedste VPN’er at lære om konkurrerende produkter.

Privat internetadgang VPN -funktioner og tjenester

Privat internetadgang

Ved første åbning af PIA vil du bemærke, at det har opretholdt det samme brugergrænseflade-design, siden virksomheden gennemgik sin Windows-app i 2019. Du får et simpelt panel i det nederste højre hjørne af din skærm. Som standard er dette panel låst til det sted, og du er ikke i stand til at flytte det. Denne designbeslutning føltes ærligt lidt begrænset og akavet. Heldigvis er du i stand til at ændre dette i menuen Indstillinger, men det er ikke indlysende ved første øjekast.

Ellers er Windows -appen temmelig ligetil. Der er en stor tænd/sluk -knap øverst, og under det er VPN -serverplaceringen – at klikke på den fører dig til en anden skærm, hvor du er i stand til at se og vælge et andet land eller serverplacering. For lande med flere placeringsmuligheder er du i stand til at klikke på en rullemenu for at vise alle de tilgængelige serverplaceringer i dette land. Og dreng er der meget at vælge imellem. PIA tilbyder en 84 country -serverspredning, og selvom det ikke officielt er bekræftet, antages det at have mere end 10.000 servere.

Privat internetadgang

Ved siden af ​​hvert land er placeringen dens latenstid vist i millisekunder, og der er et hjerteikon, der giver dig mulighed for at udpege en server som en af ​​dine favoritter. Det angiver også, hvilke servere der er virtuelle servere med et ikon, der siger “dette er en geo-lokaliseret region” ved siden af ​​navnet. En virtuel server er ikke placeret i selve landet, men tildeler snarere en IP -adresse på landets placering i stedet. Gennemsigtigheden her skal berømmes som ikke mange andre VPN -udbydere -label, hvilket af deres servere er virtuelle eller fysiske.

Generelt er serverlistelayoutet pænt og enkelt at følge. PIA giver dig mulighed for at sortere sin serverliste enten efter latenstid eller placeringsnavn også. Dette gør det meget lettere for folk, der kun er interesseret i hastighed for at finde den optimale forbindelse, eller ligeledes ved navn for at finde deres ønskede placering.

Når appen er tilsluttet, viser appen din faktiske IP -adresse og den VPN -adresse, du bruger. Denne grundlæggende information er alt hvad du kan se i den kompakte visning, men hvis du klikker på den nedadvendte pil i bunden, kan du også se masser af ekstra detaljer. Dette inkluderer hurtigforbindelsesmuligheder med placeringer som Frankrig, Tyskland, U.S., og Storbritannien. Der er også fliser til brug af båndbredde, en ydelsesgraf, datakryptering og håndtryksindstillinger, der bruges, og grundlæggende indstillinger kontrol. Hvis du foretrækker at se nogen af ​​disse oplysninger om den kompakte visning i stedet, er du i stand til at klikke på bogmærkeikonet på enhver flise for at vise det. Du kan tilføje eller fjerne nogen af ​​disse muligheder, som du finder passende.

Privat internetadgang

Privat internetadgang leveres også med en overflod af gode funktioner såsom splitunneling, multi-hop og en dræbskontakt. Splitunneling giver dig mulighed for at vælge og vælge, hvilke apps du ønsker at køre gennem en VPN, så du kan optimere båndbredde til aktiviteter med lav risiko, såsom streaming eller spil. Faktisk har PIA en af ​​de mest dynamiske split-tunneling-funktioner, vi nogensinde har set. Power -brugere kan gå til byen, der finjusterer ting, såsom hvilke apps, IP -adresser og DNS -anmodninger får lov til at omgå VPN. Det giver dig endda mulighed for at udpege en appbaseret dræbskontakt, som kun blokerer trafikken på specifikke apps, hvis VPN-forbindelsen går i stykker.

Derudover har PIA tilføjet efter andre VPN-udbydere, såsom Nordvpn og Surfshark, og har tilføjet en praktisk sikkerhed ekstra i form af en ad- og tracker-blokker, som det kalder Mace. Dette er noget, vi ser mere regelmæssigt som et middel til at lokke brugere med en komplet online sikkerhedssuite snarere end kun en VPN -service. Du kan endda tilmelde dig et antivirusværktøj fra PIA for et ekstra gebyr, når du tilmelder dig, hvis du vælger det. Bekvemmeligheden ved denne alt-i-en-tilgang er tiltalende, men generelt set vil en selvstændig antivirus-software, som vores foretrukne antivirus-suiter, tilbyde dig mere omfattende dækning og generel sikkerhed.

Det ser ud til, at hver gang vi foretager en opdateret gennemgang af privat internetadgang, har den introduceret nye opgraderinger og funktioner, og denne gang er ingen undtagelse. Siden begyndelsen af ​​2023 giver PIA nu mulighed for ubegrænset samtidige enhedsforbindelser – som i stigende grad bliver en branchestandard. PIA er også i færd med at opgradere sine servere til NextGen 10 Gbps i stedet for den 1 Gbps, det har haft tidligere. Dette skal øge forbindelseshastighederne markant for brugere i fremtiden.

Hvordan er privat internetadgang VPNs præstation?

I vores test målte vi forbindelseshastigheder på tværs af PIAs servere i fem forskellige lande over hele verden og sammenlignede dem derefter med vores baseline internethastighed. Pias hastigheder var okay, men de var ikke nok til at gøre vores top fem hurtigste VPN’er. På tværs af alle testede steder var hastighederne i gennemsnit 52 procent af basis downloadhastigheden og en respektabel 80 procent af basis uploadhastighed.

Som man kunne forvente, bemærkede vi selvfølgelig, at placeringer tættere på vores fysiske placering havde bedre hastighedsgennemsnit, mens serverplaceringer længere væk var langsommere. For en top VPN er disse gennemsnit lidt på den langsomme side. Nordvpn, en af ​​PIAs top konkurrenter, har gennemsnitlige hastigheder på over 70 procent af basishastigheden. Når det er sagt, er de ikke forfærdelige og burde være masser hurtigt nok til at give dig mulighed for at streame, spil eller gennemse til dit hjertes indhold uden mærkbar forsinkelse – Deprenting på din egen hjemmeinternetforbindelse, selvfølgelig.

Hvad angår streaming, fungerede privat internetadgang helt fint med alle de store streamingtjenester såsom Netflix, Disney Plus, Amazon Prime og Hulu. Vi stødte ikke på nogen servere, der blev blokeret, og geo-begrænsningsadgang var aldrig et problem.

Privat internetadgang VPN Security and Privacy

[PIA Website Services Screenshot]

Privat internetadgang

Privat internetadgang

Når du tilmelder dig PIA, beder det kun om din e -mail -adresse. Det accepterer en god række betalingsmuligheder, herunder kreditkort, PayPal, Amazon Pay og Cryptocurrencies som Bitcoin, Ethereum og Litecoin – der er også en mulighed for at bruge BitPay i stedet for direkte tegnebogoverførsler.

PIA har været ejet og drevet af KAPE Technologies, et britisk-baseret selskab, der tidligere var kendt som Crossrider, siden 2019. Der har været nogle spørgsmål i fortiden om den noget tvivlsomme praksis omkring Crossrider. Dens udviklingsplatform til browserudvidelser blev brugt af uafhængige udviklere til at levere ondsindet adware og malware til brugere. At indse dette og mod tilbageslag lukkede Crossrider platformen i 2016 og omdirigerede som Kape Technologies.

Siden denne nulstilling og efterfølgende lederskabsorganisering har KAPE Technologies drejet til at blive en stor udbyder af digital sikkerhedssoftware. Det er gået i løb i de senere år med at købe ejerskab over nogle af de største VPN’er på markedet i dag, herunder PIA, ExpressVPN, Zenmate VPN og Cyberghost VPN, samt Mac Antivirus Firm Intego.

Til sin kredit har PIA gjort en indsats for at lette sindet hos privatlivsfokuserede brugere med regelmæssige gennemsigtighedsrapporter. Derudover gennemgik den i 2022 en uafhængig revision af Deloitte for at gennemgå sin politik uden loger. Deloitte bekræftede, at PIA ikke gemmer logfiler og ingen detaljer, der kunne bruges til at identificere brugere eller deres aktiviteter. Privatliv er en af ​​søjlerne i en god VPN -tjeneste, og denne uafhængige revision og PIAs fortsatte vilje til at stræbe efter gennemsigtighed har gjort meget for at rette op.

PIA bruger industristandarden AES-256-kryptering og i Windows-appen understøtter Wireguard og OpenVPN-protokoller. Der er også indbygget beskyttelse mod DNS-lækager. Vi bekræftede dette ved at bruge et DNS -lækage -testværktøj og fandt, at vores virkelige placeringsoplysninger aldrig blev lækket, mens de var forbundet til PIAs servere.

PIA bruger også diskfri RAM-servere, der starter på et skrivebeskyttet billede og bruger RAM-moduler i stedet for harddiske. Ved ikke at gemme data på harddiske er kun RAM-servere mere modstandsdygtige over for at manipulere både af hackere og fysiske overtrædelser. Dette bliver også mere og mere populært blandt VPN -udbydere, men det betyder, at PIA opholder sig i spidsen for sikkerhed.

Er privat internetadgang VPN det værd?

Privat internetadgang har været på dette spil i lang tid, og det viser. Dens VPN er godt poleret med en dejlig grænseflade, masser af servere at vælge imellem og masser af finjustere funktioner. Dens fortsatte offentliggørelse af gennemsigtighedsrapporter og up-front-naturen vedrørende brugernes privatliv og sikkerhed er også prisværdig.

Det er sandt, at hastighederne måske ikke er de hurtigste, og dets moderselskab har haft sin rimelige andel af tvivlsomme problemer. Men det er alt sammen tilsyneladende i fortiden, og PIA har gjort sit bedste for at vise, at det fjernes fra alt dette under alle omstændigheder. Mens der kan være andre tjenester, der gør en enkelt ting bedre, står PIA fra hinanden som en jack-of-all-trades, der gør alt godt. Det er fortsat en top-tier VPN, der kun bliver bedre med alderen.

Redaktørens note: Fordi onlinetjenester ofte er iterative og får nye funktioner og præstationsforbedringer over tid, kan denne gennemgang ændres for nøjagtigt at afspejle den aktuelle tilstand af tjenesten. Eventuelle ændringer i tekst eller vores endelige gennemgangsdom vil blive bemærket øverst i denne artikel.