Avast Premium Security Review

Contents

At kaste Avast ned i blandingen bremsede boot -processen med 7%. Bare rolig. Mit testsystem starter meget hurtigt op. Denne afmatning på 7% tegner sig for mindre end et sekund. Du vil aldrig bemærke det.

Hvad er en VPN & hvordan fungerer det?

En VPN er et cybersecurity -værktøj, der krypterer din internetforbindelse for at skjule din placering og forhindre andre i at opfange din webtrafik. En VPN sikrer dit internet -privatliv og anonymitet, mens du surfer, shopping og bank online. Lær mere om VPN’er, hvordan de fungerer, og hvorfor du har brug for en. Få derefter en kraftfuld, pålidelig VPN som Avast Secureline VPN for at sikre din forbindelse og forblive privat online.

What_is_a_vpn_and_how_does_it_work-your_essential_guide-hero

Kopier artikellink
Link kopieret
Skrevet af Charlotte Empey & Nica Latto
Opdateret den 11. august 2023

Hvad er en VPN?

VPN står for “Virtual Private Network” – en service, der hjælper dig med at forblive privat online ved at kryptere forbindelsen mellem din enhed og internettet. Denne sikre forbindelse giver en privat tunnel til dine data og kommunikation, mens du bruger offentlige netværk.

Denne artikel indeholder:

Denne artikel indeholder:

Hamburguer -menuikon

Denne artikel indeholder:

Så hvad bruges VPN’er til? På et grundlæggende niveau beskytter VPN’er dit privatliv online for at forhindre, at du bliver målrettet af hackere eller bliver diskrimineret baseret på din placering. Mens VPN’er engang var nye tech -løsninger, er de nu nødvendige værktøjer.

Hvis du stadig er uklar på betydningen af ​​en VPN, kan det hjælpe med at forestille dig internettet som en slags motorvej, som vi lynlåser rundt på motorcykler. Vi besøger vores yndlingssteder (websteder), foretager køb i butikker, tjekker vores aktieportefølje, læser nyhederne, spiller spil og så videre.

Sidder på en motorcykel, du er helt synlig. Alle kan kigge ind i dit private liv langs disse digitale motorveje. Det er let at se din identitet, se din online aktivitet og mere. Værre er, at de kan følge dig hjem. Du kan spores.

Med et virtuelt privat netværk i stedet for at ride udsat på den åbne internet -motorvej, kan du bruge en privat tunnel i stedet. En VPN fungerer som din egen personlige tunnel, der omkranser dig, maskerer dig i anonymitet og blokerer for nogen fra at se, hvor du går, eller hvad du laver.

At opgive metaforen og blive lidt mere teknisk: En VPN krypterer din netværksforbindelse og skjuler din IP -adresse.

Hvordan fungerer en VPN?

VPNS fungerer ved at dirigere en enheds internetforbindelse via et specielt konfigureret fjernserveretværk, der administreres af VPN -tjenesten. Dette betyder, at alle data, der deles på tværs af en VPN -forbindelse, ikke kun er krypteret. Det er maskeret bag en virtuel IP -adresse, så du kan skjule din identitet og placering.

Hvad gør en VPN?

I stedet for at sende din internettrafik (søgninger, besøgt sider, uploads, downloads) direkte til din internetudbyder (ISP), ruter en VPN først din trafik gennem en VPN -server. På den måde, når dine data endelig overføres til internettet, ser det ud til at komme fra VPN -serveren, ikke din personlige enhed.

Uden en VPN er din IP -adresse – et specielt nummer unikt for dit netværk – synligt for internettet. En VPN maskerer din IP -adresse ved at fungere som formidler og omdirigere din trafik. Det tilføjer også kryptering eller en tunnel omkring din identitet, når du forbinder. Kombinationen af ​​VPN -serveren og krypteringstunnelen blokerer for din internetudbyder, regeringer, hackere og alle andre fra at spionere på dig, når du navigerer på nettet.

Hvilken slags IP -adresse har du? Den rigtige slags kan gøre en forskel, når det kommer til online sikkerhed. Lær INS og outs i din IP -adresse med vores guider til offentlige vs private IP -adresser og statiske vs dynamiske IP -adresser.

Et diagram, der viser, hvordan VPN'er fungerer til at kryptere og rute data sikkert, hvilket forhindrer sporing eller overvågning

Hvad skjuler en VPN?

VPN’er arbejder på operativsystemniveauet, så de omdirigerer al din trafik gennem andre servere. Det betyder, at al din online trafik sammen med din fysiske placering forbliver skjult, mens du surfer på nettet. Når du får adgang til et websted via en VPN -server, vises kilden til din forbindelse som en af ​​de mange VPN -routere – kaldet en proxyserver – ikke din egen. Så ejerne af webstedet og enhver anden, der prøver at spionere på dig, kan ikke finde ud af, hvem du er.

VPN Protection er det tætteste, du kan komme til ægte anonymitet online uden at bruge Tor -netværket, der sprænger din forbindelse omkring et bredt distribueret netværk af frivillige relæer, dybest set at holde din webaktivitet i konstant bevægelse, så ingen kan fokusere på det. VPN’er bruger ikke denne (meget langsom) protokol, men de tilbyder tilstrækkelige – og vigtige Beskyttelse, mens du sejler igennem dagens deregulerede og potentielt hacker-foret cyber-motorveje.

Når det kommer til online -privatlivsløsninger, er en VPN, TOR og Web Proxies alle muligheder – men En VPN tilbyder den bedste balance mellem omfattende sikkerhed og hastighed.

Uanset om du vil være sikker på offentlig Wi-Fi, skjule din placering fra indholdsudbydere og annoncører eller beskytte dig mod identitetstyveri, vil en VPN holde dig privat. Det tilbyder kraftig beskyttelse, især når det kombineres med andre cybersikkerhedsværktøjer, som en sikker messaging -app.

Mistænkt, at du er blevet offer for identitetstyveri? Det er vigtigt at handle hurtigt. Lær hvordan du rapporterer identitetstyveri for at afbøde skader, fjern derefter dine personlige oplysninger online, og tag skridt til at forhindre identitetstyveri i at ske igen.

Er et virtuelt privat netværk sikkert at bruge?

En VPN er sikker at bruge – så længe det er fra en velrenommeret VPN -udbyder og brugt korrekt. Trustworthy VPN-udbydere er fortrolige fremadrettet med gennemsigtige privatlivspolitikker for deres brugere. En usikker VPN -udbyder kan i hemmelighed spore og logge din online aktivitet, have sikkerhedssårbarheder, der fører til datalækager eller endda sælger dine data til annoncører.

Men selvom en VPN beskytter privatliv, sikkerhed og anonymitet i din internetforbindelse, er du stadig i fare for malware og phishing -angreb. Så selvom det kan reducere din eksponering for hacking og online trackere, er selv de bedste VPN’er ingen erstatning for top-klassificeret antivirus.

Hvordan fungerer krypteringstunnelen?

Kryptering er en metode til at ændre normal tekst til et ulæseligt virvar af kode. EN nøgle, eller Decryptor, løsner teksten og gør den tilbage til læsbar information. Når du bruger en VPN, er det kun din enhed og VPN -udbyderen, der indeholder dekrypteringsnøglen. Enhver anden, der prøver at spionere på dig, ville kun se et rod af karakterer.

Der er tre hovedtyper af kryptering: hashing, Symmetrisk kryptografi og Asymmetrisk kryptografi. Mens hver type har sine egne styrker og svagheder, kryber de alle dine data og metadata, så de er ubrugelige i andres hænder.

Forskellige VPN -udbydere tilbyder forskellige grader af krypteringsstyrke, men den bedste krypteringssoftware bruger forskellige metoder til at beskytte dit privatliv. Avast Secureline VPN bruger en kombination af hashing, symmetrisk kryptografi og asymmetrisk kryptografi til 256-bit AES-kryptering-den samme standard, som Banks og militæret er afhængige af.

Avast tilbyder et ekstra lag af beskyttelse med vores egne DNS -opløsningssystem. DNS (domænenavnsystem) er det, der oversætter numeriske IP-adresser til deres mere mindeværdige tekstbaserede URL’er. DNS er det, der giver dig mulighed for at indtaste et simpelt webstedsnavn i stedet for en lang række numre.

Cyberkriminelle kan overvåge DNS -anmodninger om at spore dine bevægelser online, men et VPN’s DNS -opløsningssystem er designet til at afværge dem med yderligere kryptering. Vi sørger for, at al IPv4 -trafik, der kommer fra din enhed, er firewalled og deaktiverer også IPv6 -anmodninger.

VPN -apps er lovlige i de fleste lande , især demokratiske lande. Selv Kina tillader en vis mængde VPN -brug, selvom regeringen ikke elsker dem.

HISTORIE OM VPNS – Hvornår blev VPN opfundet?

Det virtuelle private netværk blev først udviklet af Microsoft i 1996 som en måde for eksterne medarbejdere til sikkert at få adgang til virksomhedens interne netværk. Når det var fordoblet virksomhedens produktivitet, begyndte andre virksomheder at vedtage praksis. Corporate VPN’er, der tillader fjernarbejde, er nu en standardfunktion i det globale forretningslandskab.

Udviklere indså derefter, at denne sikre “tunnel” kunne bruges af gennemsnitlige mennesker, der ønskede at oprette forbindelse sikkert til det største netværk på planeten: World Wide Web. VPN’er er nu hjørnestenen i online privatliv i forbrugersektoren.

Forskellige typer VPN

Der er to grundlæggende typer VPN’er. EN Fjernadgang VPN giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til et andet netværk, det være sig Internettet eller deres virksomheds interne system gennem en privat krypteringstunnel.

En Remote-Access VPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et firma

En Remote-Access VPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en virksomheds interne server eller det offentlige internet.

Den anden type er en Site-to-site VPN – også kaldet en Router-to-router VPN. Denne type VPN bruges for det meste inden for virksomhedsmiljøer, specifikt når en virksomhed har hovedkvarter på flere forskellige steder. Site-to-site VPN skaber et lukket, internt netværk, hvor de forskellige placeringer alle kan forbinde med hinanden. Dette er kendt som en Intranet.

Et sted til sted VPN bruges til at oprette et intranet

Et sted-til-sted VPN bruges til at oprette et intranet.

VPN’er falder for det meste i disse to kategorier, og inden for disse kategorier er special VPN’er designet til specifikke opgaver – som en P2P VPN -server til fildeling og download.

Der er flere VPN -protokoller eller sikkerhedsmetoder. Den ældste er PPTP, Point-to-point tunneling-protokol, som stadig er i brug i dag, men i vid udstrækning betragtes som en af ​​de mindst sikre. Andre er IKEV2, L2tp/ipsec, SSL, Tls, Ssh, Wireguard, og OpenVpn. Som open source-protokol er OpenVPN blandt de mest sikre, fordi enhver sårbarhed i dens programmering hurtigt vil blive bemærket og lappet.

Hvad er en dobbelt VPN?

Dobbelt VPN’er er en type VPN -service, der bruger VPN -serverkæde til at rute internettrafik gennem to separate VPN -netværk. Også kaldet Doublehop VPNS og Multihop VPN’er, Dobbelt VPN’er krypterer netværksdata to gange og tilbyder en endnu mere privat og sikker VPN -forbindelse.

Har du virkelig brug for en VPN?

Har du virkelig brug for en VPN? Er en VPN det værd? Ja og ja. Der er flere vigtige grunde til, at du har brug for en VPN, de to hovedformål er privatliv og adgang.

Offentlige Wi-Fi-netværk – i kaffebarer, lufthavne og andre offentlige områder – er risikable. Det eneste, det kræver, er en hacker, der er forbundet på det samme netværk, og de kan let spionere på al din aktivitet med en sniffer eller andet værktøj. En VPN fungerer som en usynlighedskappe, skjuler alt hvad du gør på din telefon eller computer og beskytter dig selv mod onde tvillingangreb.

Har jeg brug for en VPN derhjemme? VPN’er giver dig også mulighed for at skjule dig for din internetudbyder, regeringer og annoncører … så du kan undgå censur, prisdiskriminering og mediegade.

I 2017 forladte USA netneutralitet – princippet om, at internetudbydere skal behandle alle internetdata lige – og forskellige retssager fortsætter over spørgsmålet. Den komplette eliminering af netneutralitet ville frigøre internetudbydere til at indsamle og sælge dine personlige data, inklusive din browserhistorie, fysisk placering, sundhedsinfo og endda dit personnummer. Det ville også tillade internetudbydere at bremse din forbindelse, hvis du laver en masse download og streaming, og ellers diskriminerer visse internetbrugere. En VPN blokerer din internetudbyder fra at se din browserhistorie og andre personlige data.

VPN -fordele og ulemper

Selvom der er mange fordele ved VPN -beskyttelse, er der også nogle ulemper – især omkring enhedens ydeevne. Men i betragtning af al den funktionalitet og beskyttelse, som en VPN giver dig, opvejer gevinsterne langt tabene.

Brug af en VPN: Profferne

Vores guide til fordelene ved en VPN vil give dig en detaljeret forklaring, men her er en hurtig gennemgang af fordele ved VPN -brug:

 • Stream overalt: Hvis du er i udlandet, og du prøver at få adgang til en streamingkonto, du bruger derhjemme, kan du finde nogle shows er ikke tilgængelige i den region. En VPN giver dig mulighed for at vælge servere med IP -adresser hjemmefra. Ved at ændre placering på en iPhone eller anden enhed, undgår du indholdsbegrænsninger og får adgang til dit yndlingsindhold.
 • Adgang blokerede websteder: Visse institutioner – skoler, biblioteker, virksomheder – begrænser adgangen til specifikke websider, såsom sociale medier. Den krypterede forbindelse, der leveres af din VPN, vil tunnele lige igennem og lade dig omgå indholdsblokke.
 • Undgå censur: Visse regeringer går til ekstreme for at kontrollere information. En VPN kan hjælpe dig med at undgå regeringsbegrænsninger ved at skjule din reelle placering og kryptere din trafik.
 • Slå prisdiskriminering: Prisdiskriminering kan ramme dig på to måder. Den ene er efter din placering. Nogle virksomheder programmerer deres websteder til at vise en højere omkostning ved varer (som flybilletter) til brugere med base på steder med en højere leveomkostninger. Den anden er, hvis du regelmæssigt køber et produkt, kan din internetudbyder sælge denne info til sælgeren, og de kan begynde at oplade dig mere, fordi de ved, at du vil købe det.
 • Undgå at spore: Det bærer gentagelse som sit eget afsnit: Lad dig ikke spores af hackere, cyberkriminelle, virksomheder, regeringen eller endda din egen internetudbyder. Hold dig fri for undertrykkelse, målretning og forskelsbehandling.

Avast Secureline VPN vil gøre din forbindelse sikker, uanset om du er hjemme eller på offentlig Wi-Fi. Brug vores VPN på alle dine enheder for at få ægte digitalt privatliv. Adgang blokerede websteder, undgå prisdiskriminering, og hold dine private forhold privat.

Brug af en VPN: Cons

Som med enhver form for teknologi er der også nogle ulemper ved at bruge en VPN:

 • Potentielt langsommere hastigheder: Din webtrafik gennemgår flere trin end normalt, når det er tilsluttet via VPN, så der kan være en synlig afmatning. De nylige VPN’er har imidlertid optimeret hastighed og ydeevne, så streaming Netflix og spil er altid glat. Hvis din VPN er langsom, så tjek vores tricks for at fremskynde din VPN -forbindelse.
 • QoS -udfordringer: QoS (kvalitet af service) beskriver ydelsen af ​​en service eller netværk. VPN’er har endnu ikke en standard på plads til at måle og rapportere sådanne målinger. Uden målinger til analyse skal du stole på professionelle anmeldelser og mund-til-mund for at lære, hvad der er mest pålideligt.
 • VPN -blokke: Nogle virksomheder bliver kloge til det faktum, at VPN’er giver deres brugere Carte Blanche for at få adgang til indhold. For at slå tilbage begynder virksomhederne at blokere adgangen fra kendte VPN IP -adresser. Ikke for at blive let besejret, VPN’er kan simpelthen tænde for nye IP -adresser for at narre dem igen.
 • Ingen cookie -beskyttelse: Mens VPN -beskyttelse holder dig privat og krypteret, er det ikke muligt for en VPN at blokere cookies, hvoraf nogle er nødvendige for at få websteder til at fungere korrekt. Sporing af cookies kan stadig opbevares i din browser og identificere, hvem du er. Du kan slette sporing af cookies eller bruge en privat browser, som Avast Secure Browser, for at forhindre websporing.
 • IkkeTotalprivatliv: Mens en VPN blokerer for din internetudbyder, regeringer, hackere og andre snoops, kan VPN -udbyderen selv se din internetaktivitet, hvis de vil. Derfor er det så vigtigt at vælge en pålidelig udbyder, der ikke holder logfiler til dine internetvaner.

Så er VPN’er det værd? I betragtning af hvordan fordelene opvejer ulemperne, er en VPN en relativt enkel og effektiv måde at beskytte dit online privatliv.

Kan jeg bruge en VPN på enhver enhed?

Enhver enhed, der opretter forbindelse til internettet. De fleste VPN -udbydere tilbyder deres tjenester på flere platforme. Avast Secureline VPN vil dække op til ti enheder – PC, Mac, Android og iOS – med en konto. Hvis du har et smart tv, der kører Android TV, fungerer Avast’s VPN også der.

VPN'er fungerer på alle pc'er, tablets og mobiler

VPN’er arbejder på pc’er, tablets og mobiltelefoner.

Desktops, bærbare computere, tablets og telefoner kan alle forbinde individuelt til en VPN, men det er ikke så let med smarte enheder (bortset fra de smarte tv’er, der er nævnt ovenfor). For andre IoT -enheder er den bedste mulighed at oprette din router med VPN -beskyttelse. Derefter beskyttes alle enheder, der forbinder gennem det vigtigste knudepunkt. Visse routere sælges med VPN -software, der allerede er indbygget.

Du kan bruge en VPN på din router til at beskytte dit privatliv på alle tilsluttede enheder

Brug en VPN på din router til at beskytte dit privatliv på alle dine tilsluttede enheder.

Det er ret let at oprette en VPN – de fleste VPN -servicen guider dig til at downloade VPN -applikationen via deres downloadside. For eksempel, når du har downloadet Avast Secureline VPN og lancering af appen, vil den begynde at arbejde med et tryk på en knap.

Hvad man skal se efter, når man vælger en VPN

Mange gode betalte tjenester tilbyder en gratis prøve, der giver dig mulighed for at tage det til et testkørsel, før du forpligter dig. En betalt VPN -tjeneste er vigtig for sikker, pålidelig VPN -brug – men hvordan ved du, hvilken udbyder du skal vælge? Der er mange faktorer, du skal huske på, når du vælger den perfekte VPN -app:

 • Fart: Du vil sikre dig, at VPN tilbyder tilstrækkelig hastighed, da mange udbydere kæmper for at forblive hurtigt nok til streaming af Netflix eller download.
 • Omdømme: For at få en god fornemmelse af, hvordan VPN fungerer. Siden spørgsmålet om netneutralitet steg i spidsen, er mange falske VPN’er dukket op, så sørg for, at du ser på en rigtig.
 • Delte IP -adresser: Vælg en VPN, der tilbyder delte IP’er. At være blandt flere anonyme brugere tilføjer et andet lag af privatlivets fred til din browsing.
 • Servere: Når det kommer til ydeevne, svarer flere servere bedre til at gennemse, fordi hver server vil være mindre overfyldt. Jo tættere du er på en server, jo hurtigere og mere pålidelig er din VPN -forbindelse muligvis.
 • Kryptering: Se efter AES-256 (avanceret krypteringsstandard), der har den højeste krypteringsstandard til dato. Det er næsten umuligt at knække, da det har flere kombinationer end der er stjerner i universet.
 • Protokol: Undgå svagere sikkerhedsprotokoller som PPTP, og gå efter de mere pålidelige OpenVPN.
 • Politik: En velrenommeret VPN vil ikke holde eller give væk dine private data eller poster over din internetaktivitet. Selvom nogle dataindsamling af VPN -udbydere bruges til at forbedre ydeevnen for deres klienter, skal du læse VPN -politikken for at sikre, at dine private data ikke bliver logget og udnyttet.
 • Kunde support: De bedste VPN’er har kundesupport, der står ved i tilfælde af, at noget går galt.
 • Funktioner: Husk, hvad der er vigtigt for dig, og vær sikker på, at den VPN, du vælger, er kompatibel med det, du har brug for. For eksempel tillader nogle VPN’er dig ikke at bruge BitTorrent, mens andre gør det. Nogle VPN -downloadgodtgørelser er begrænset til et bestemt antal, mens andre ikke er. Nogle tilbyder annonceblokering, firewalls, dræbskontakter, samtidige VPN-forbindelser eller muligheden for at ændre din IP-adresse og serverplacering efter ønske. Find hvad der fungerer bedst med din online livsstil.
 • Gratis prøveversion: Mange VPN’er tilbyder gratis forsøg, og det er en god ide at prøve dem først. Test brugervenligheden og VPN’s ydelse, før du beslutter at købe den.

Gennemsnitsprisen for en betalt VPN er omkring $ 10 pr. Måned – men det kan være meget billigere, hvis du vælger et årligt abonnement i stedet for at betale månedligt. Andre faktorer, der påvirker prisen på en VPN, inkluderer udbyderen, funktionerne og eventuelle rabatter eller promos.

Skal jeg få en gratis VPN?

Der er mange VPN -udbydere derude – hvordan vælger du kun en? Den første ting at huske på er, at gratis VPN-tjenester er af lav kvalitet og bør undgås. Der er mange Problemer med gratis VPN’er, inklusive:

 • Dårlig sikkerhed: Mange gratis muligheder anvender svagere sikkerhedsprotokoller, såsom PPTP, i stedet for mere sikre protokoller som Wireguard og OpenVPN.
 • Færre servere: Din hastighed kan langsomt til at gennemgå, når der ikke er nok servere til at dække den nødvendige båndbredde for mange brugere.
 • Irriterende annoncer: Nogle gratis VPN’er er afhængige af annoncer for at generere indtægter på deres gratis VPN -applikation.
 • Download grænser: Gratis tjenester sætter normalt barske grænser for, hvor meget du kan downloade eller endda uploade.

En VPN, du kan stole på

Spekulerer på, hvordan man downloader en VPN? Vi kan hjælpe med det! Avast Secureline VPN tilbyder brudhastigheder og top-of-the-line funktioner. Med servere på forskellige steder i snesevis af lande (inklusive amerikanske VPN -servere, britiske VPN -servere, australske VPN -servere og mere), holder vi din online aktivitet skjult.

Du kan omgå indholdsblokke, mens du undgår annoncører, der sporer din placering og hackere snooping på dig via offentlig Wi-Fi. Avast Secureline VPN giver dig den mest magtfulde sikkerhed med AES-256 bankkvalitets kryptering og OpenVPN-protokollen. Giv det en spin nu med vores gratis prøve.

Avast Premium Security Review

Da IBM -pc’en var ny, fungerede jeg som præsident for San Francisco PC -brugergruppen i tre år. Sådan mødte jeg PCMAGs redaktionelle team, der bragte mig om bord i 1986. I årene siden det skæbnesvangre møde er jeg blevet PCMAGs ekspert på sikkerhed, privatliv og identitetsbeskyttelse, der sætter antivirusværktøjer, sikkerhedssuiter og alle slags sikkerhedssoftware gennem deres tempo.

Opdateret 31. marts 2021
https: // www.PCMAG.com/anmeldelser/avast-premium-sikkerhed

Bundlinjen

Avast Premium Security er en fuldskala suite, med en antivirus, en robust firewall, sikker sletning og et væld af bonusfunktioner, men hvis du ikke har brug for beskyttelse på tværs af platform, er virksomhedens gratis antivirus mere omkostningseffektiv.

Pr. År starter ved $ 89.99
$ 39.48 på Avast
$ 69.99 Spar $ 30.51

PCMAG -redaktører vælger og gennemgår produkter uafhængigt. Hvis du køber gennem tilknyttede links, kan vi tjene provisioner, som hjælper med at støtte vores test.

Fordele

 • Gode ​​antivirusresultater
 • Robust firewall
 • Fuldført Android-sikkerhed
 • Bonusfunktioner forbedrer sikkerheden

Ulemper

 • Nogle bonusfunktioner kræver stadig separat betaling
 • Beskyttelse relativt begrænset til macOS
 • Beskyttelse meget begrænset på iOS
 • Nogle funktioner kræver yderligere køb

Avast Premium Security Specs

Mange virksomheder tilbyder sikkerhed på fire forskellige niveauer: gratis antivirus, funktionsforbedret kommerciel antivirus, sikkerhedssuite og tværplatform top-tier mega-suite. Avast har strømlinet dette mønster, med bare gratis Windows og MacOS Protection Apps plus den altomfattende Avast Premium Security. Både Avast Premier og Avast Internet Security er afgået fra opstillingen. Den fulde tværplatformsuite tilbyder rig beskyttelse af vinduer og Android, mindre for macOS og meget lidt for iOS. Denne suite er god til hvad den gør, men du kan gøre det bedre, når det kommer til at få fuld beskyttelse på tværs af alle platforme.

Hvor meget koster avast premium sikkerhed?

Til $ 89.99 pr. År for 10 licenser på tværs af platform er Avast billigere end de fleste konkurrenter. Avira Prime tilbyder fem licenser til $ 99.99 eller hele 25 for $ 129.99. Det er bedre end Kaspersky Security Cloud’s tilbud på 10 licenser til $ 149.99. Norton 360 Deluxe koster $ 104.99 for fem suite-licenser, fem licenser uden grænser og 50 GB hostet opbevaring til dine sikkerhedskopier. Du betaler $ 159.99 om året for McAfee Total Protection, men det abonnement giver dig mulighed for at installere beskyttelse på enhver enhed i din husstand.

Vores eksperter har testet 24 produkter i kategorien Sikkerheds suiter i det forløbne år

Siden 1982 har PCMAG testet og bedømt tusinder af produkter, der hjælper dig med at tage bedre købsbeslutninger. Se hvordan vi tester.

Avast erhvervede rivaliserende sikkerhedsfirma AVG i 2016. Fans af begge virksomheder kan hvile let; Fem år senere er der stadig ingen masterplan for at fusionere dem til et enkelt produkt. Begge har millioner af brugere over hele verden, men hver er stærk i geografiske områder, hvor den anden er svag. De standalone antivirusprodukter er ret ens, både på vinduer og makos. På suite -niveau er der mere divergens. Du vil ikke tage fejl af dette produkt til AVG Internet Security.

På Windows ser denne suite næsten identisk med det frie antivirusprodukt. Hovedstatussiden har en stor anmeldelse, der siger, “Du er beskyttet” med en knap til at starte en smart scanning. En simpel menu ned ad venstre side giver dig mulighed for at skifte fra statussiden for at se funktioner relateret til beskyttelse, privatliv og ydeevne. Den største forskel fra den gratis udgave er, at suite-specifikke funktioner ikke er låst væk.

Lignende produkter

Fremragende

Kaspersky Security Cloud

$ 89.99 Spar 40%
Fremragende

Norton 360 Deluxe

$ 109.99 Spar 54%
Fremragende

Norton 360 med Lifelock Select

$ 17.99 Spar 61%

McAfee Total Protection

Trend Micro Maksimal sikkerhed

$ 49.95 5 enheder / 1 år hos Trend Micro Small Business

AVG Internet Security

$ 46.68 for 1. år – 33% rabat indtil Jan. 3. ved Avg

Avira Prime

Total Defense Ultimate Internet Security

$ 99.00 – 1 år 10 enheder ved det samlede forsvar
Fremragende

Bitdefender Total Security

$ 94.99 Spar $ 59.00

Kaspersky Total Security

$ 49.99 for 1 år 5 enheder på Kaspersky
$ 99.99 Spar 50%

WebRoot Internet Security komplet

$ 79.99 Spar $ 43.99
Fremragende

Bitdefender Internet Security

$ 84.99 Spar $ 52.00
Fremragende

Kaspersky Internet Security

$ 39.99 for 3 enheder om året på Kaspersky
$ 79.99 Spar 50%

Trend Micro Internet Security

39.95 3 stk / 1 år hos Trend Micro Small Business

WebRoot Internet Security Plus

$ 29.99/år på WebRoot

Da sidst gennemgået, inkluderede Avast et simpelt spamfilter til POP3 og IMAP -e -mail. I betragtning af at så mange brugere bare ikke har brug for denne funktion, faldt Avast den i 2020. For de fleste brugere er denne funktion forsvinden.

Opsalg muligheder

Et par tilsyneladende bonusfunktioner viser sig at være ekstra omkostninger tilføjelser, i nogle tilfælde afslører opsalg først, efter at du har investeret nogen tid i dem. Avast Cleanup Premium Scanes dit system til ubrugelig og fejlagtig fil og registreringsdatabase med det formål at fremskynde ydeevne ved at feje dette skrammel væk. Men når du går for at løse fundne problemer, beder det om yderligere $ 1.99 pr. Måned eller $ 2.49 for 10 enheder.

Driveropdaterer kræver en separat installation. Når du har installeret og kørt det, lærer du, at det at løse de problemer, det fandt, koster yderligere $ 2.09 pr. Måned. I det mindste markerer det det faktum, at det er en opsalg ved at vise en lås på det tilsvarende panel på ydelsessiden.

Avast Secureline VPN giver dig en syv-dages gratis prøve, men fortsat brug af det virtuelle private netværk, eller VPN kræver et separat abonnement på $ 2.89 pr. Måned.

Det er overraskende let at være mere sikker online

Antitrack Premium er baseret på den teknologi, der er opnået, da den erhvervede Trackoff Basic. Denne komponent folierer websteder, der sporer din aktivitet ved at oprette et fingeraftryk baseret på de rigelige mængder data, der er tilgængelige fra browseren. Og hvis du vil bruge det, betaler du en ekstra $ 2.49 pr. Måned.

Disse abonnementer ser små ud på måneden, men de tilføjer. Tilføjelse af oprydningspræmie, secureline VPN, føreropdater og antitrack -præmie i et år ville mere end fordoble dine avast -abonnementsomkostninger. Jeg kan ikke undgå at kontrastere dette med Avira Prime. Et Avira Prime -abonnement får dig premium -versionen af ​​hvert Avira -produkt, både eksisterende og nye, der kan opstå. Det er et ganske tilbud.

Hvis Avasts bredere produktlinje ser attraktiv ud, hvis du ønsker alle godbidder, kan du overveje Avast Ultimate Bundle. For $ 99.99 om året får du et enkelt-licensabonnement på Avast Premier plus de betalte versioner af Avast Secureline VPN, Cleanup Premium og Antitrack. Endnu bedre, at bruge kun $ 20 mere får dig 10 licenser. Dette bundt er en ganske lejlighedskøb.

Funktioner, der deles med avast gratis antivirus

Avast gratis antivirus kommer med Avasts fulde arsenal af malware -beskyttelse plus en nyttig samling af bonusfunktioner. Det er et af vores redaktørers valgprodukter til gratis antivirus, og naturligvis inkluderer denne suite alle de samme beskyttelsesfunktioner. Du kan læse min anmeldelse af det frie antivirus for et dybt dykke på de funktioner, der deles af begge produkter. Jeg opsummerer mine opdagelser her.

Alle fire af de uafhængige testlaboratorier, som jeg følger sporet nøje. Det tjente 17.5 af 18 mulige punkter i test fra AV-Test Institute. Det opnåede en avanceret+ -rating (den højest mulige vurdering) i tre tests af AV-sammenligninger. SE Labs certificerede det på AAA -niveau, det bedste af fem certificeringsniveauer. Denne gang inkluderede MRG-Effitas kun Avast i en af ​​dens to strenge tests. Som mange andre testede produkter mislykkedes det den test.

Jeg bruger en algoritme til at kortlægge alle scoringer på en 10-punkts skala og generere et samlet resultat. Avast kom ind på anstændigt 9.6 point med resultater fra alle fire laboratorier. Af de produkter, der blev testet af alle fire laboratorier, matchede Norton 360 Deluxe Avast’s score, og Kaspersky toppede listen med 9.9 point; Ingen andre gjorde det bedre. AVG, testet af tre laboratorier, administrerede også 9.9 point, fordi den manglende fjerde test er den ene avast mislykkedes.

Avast tjente 9.6 point i min egen praktiske malware-beskyttelsestest, ligesom AVG gjorde. Testet mod denne samme malware -kollektion, Sophos og G -data tjente 9.7 og 9.Henholdsvis 8 point. Øverst er Webroot Securyanywhere Internet Security komplet, som tjente en perfekt 10 point.

For at få indsigt i, hvor godt hvert produkt håndterer de allerførste malware-problemer, starter jeg med et feed af malware-værts-webadresser opdaget af MRG-Effitas inden for de sidste par dage. Jeg starter hver og bemærker, om antivirusen blokerede URL -adgang, udslettet downloadet eller ikke gjorde noget. Avast scorede 94% i denne test, hvilket er ganske godt. McAfee fører i denne test med 100% beskyttelse. Bitdefender, Sophos og G -data er næste op med 99%.

Phishing -websteder forsøger ikke at plante malware på dit system eller undergrave sårbare applikationer. I stedet forsøger de at narre dig, brugeren, til at blafter give dine dyrebare login -legitimationsoplysninger væk. Til dette formål efterligner de følsomme websteder såsom banksider, shoppingwebsteder, endda spil- og datingsider. Det tager bare et intetanende offer at gøre hele charaden værd.

Ligesom AVG blokerer Avast -svig under browserniveauet, der viser en popup -rapportering af siden “inficeret med URL: phishing.”I denne test opdagede begge produkter 97% af den virkelige verden phishing-svig. Testet på samme tid scorede deres makosækvivalenter lige det samme. Disse produkter er bundet med Webroot og slå ud trendmikro maksimal sikkerhed og Kaspersky med et procentpoint. F-Secure og McAfee er øverst, begge scorede 100%, mens Bitdefender og Norton kom tæt på 99%.

I de foregående år reserverede Avast -funktionen Ransomware Shield til betalende kunder. Nu er det tilgængeligt selv i det frie antivirus. Denne funktion folierer ethvert ransomware, der kan komme forbi den almindelige antivirus i realtid ved at forbyde ikke-tillidsprogrammer at foretage ændringer til beskyttede filer. Når et ukendt program forsøger at foretage en ændring, advarer Avast dig og spørger, om programmet skal stole på programmet. Hvis du prøver et frisk, nyt foto- eller dokumenteditor, skal du gå videre og stole på det. Hvis meddelelsen er uventet, skal du blokere den. Lancer derefter manuelt en antivirusopdatering og en fuld scanning.

Andre delte funktioner

Klik på knappen Smart Scan på hovedvinduet lancerer en mangefacetteret systemscanning. Det tjekker for browsertrusler, flagsoftware, der mangler sikkerhedsrettelser, scanner efter aktiv malware, advarer om “avancerede problemer” og ser efter præstationsproblemer. Denne scanning tog cirka fem minutter i testning, mens en fuld systemscanning for malware løb 34 minutter. Den gratis udgaves scanning fandt tre avancerede problemer, alle af dem anmodede om en opgradering til premium. Kører under premium -udgaven, Scan Greenlit de samme tre udgaver. Hvad angår scanningen til præstationsproblemer, er det bare en anden måde for Avast at prøve at sælge dig premium -oprydningsværktøjet.

Wi-Fi-inspektøren gennemsøger dit netværk (Wi-Fi eller Wired) og viser alle fundne enheder. I en moderne husstand, fuld af internet af ting enheder, kan listen være ret lang. Det viser sine fund på en praktisk liste og flag mulige netværkssikkerhedsproblemer. Denne funktion fungerer på omtrent samme måde som den gratis og separat tilgængelige Avira Home Guard og Bitdefender Home Scanner Utilities.

Online -sikkerhedsfunktionen, implementeret som en browserudvidelse til Chrome, Edge, Firefox og Opera, tilføjer et andet forsvarslag mod ondsindede og falske websteder. Det markerer farlige links på søgeresultatsider. Du kan bruge det til aktivt at blokere annoncesporere og andre trackere fra at indsamle oplysninger om dine online aktiviteter. Avast installerer SafePrice-tilføjelsen sammen med online-sikkerhed. Ligesom den lignende funktion i AVG, hjælper denne tilføjelse dig med at finde de bedste priser, når du handler online.

Avast Secure Browser er en krombaseret browser med en passel af sikkerhedsfunktioner indbygget. Blandt disse er en annonceblokker, en e -mail -eksponeringskontrol og vigtigst, banktilstand. Ligesom Bitdefenders safepay, giver denne funktion dig mulighed for at udføre følsomme online -transaktioner på et separat desktop, isoleret fra alle andre processer.

Du har hørt igen og igen, hvor vigtigt det er at installere alle sikkerhedsopdateringer. Men at holde alt ajour kan være så frustrerende! Når du starter en app, vil du bruge den med det samme, ikke tage en omvej gennem en foreslået opdatering. Avasts software updater -komponent fungerer i baggrunden for at finde apps med manglende sikkerhedsrettelser; Du kan også manuelt køre en scanning, når du vil. Klik bare på knappen for automatisk at installere alle fundne opdateringer. Let! I premiumproduktet kan du gøre det endnu lettere ved at tænde for automatiske opdateringer. Med den indstilling aktiveret tager Avast sig helt af opdateringer i baggrunden.

Robust firewall

Så hvad får du ved at opgradere fra det frie antivirus til den fulde sikkerhedssuite? Til at begynde med tilføjer suiten en robust tovejs firewall-komponent. Det er hjertet af de fleste suiter – antivirus plus en personlig firewall.

Til firewall -test bruger jeg en fysisk pc, der er konfigureret til at oprette forbindelse gennem routerens DMZ -port, som effektivt forbinder den direkte til internettet. Da jeg udfordrede testsystemet med PORT-scanninger og andre webbaserede tests, satte det korrekt alle porte i stealth-tilstand, så eksterne angribere kunne ikke engang se dem. Dette er ingen stor bedrift, i betragtning af at Windows Firewall alene kan gøre det. Det er kun relevant, hvis et produkt ikke gør, hvad den indbyggede firewall kan.

Den anden store opgave for en personlig firewall er at sikre, at programmer ikke misbruger deres adgang til dit netværk og internetforbindelser. Firewall -komponenterne i Norton og Kaspersky konfigurerer tilladelser til kendte programmer og holder øje med ukendte, træffer deres egne sikkerhedsbeslutninger. Jeg godkender; At stole på brugeren til at tage vigtige sikkerhedsbeslutninger er en dårlig idé. Andre firewalls håndterer ukendte forskelligt. For eksempel tillader Panda Dome komplet simpelthen udgående forbindelser, men blokerer uopfordrede indgående forbindelser.

Til programkontrol er Avast som standard til en tilstand kaldet Auto-Decide, hvilket betyder, at det (som Norton) tager sin egen beslutning om hvert nyt program. Til testning prøvede jeg at skifte til Ask Mode. Det resulterede ikke i en række popups om interne Windows-komponenter, fordi Avast allerede havde oprettet regler for disse komponenter i auto-december-tilstand.

Da jeg prøvede at komme online ved hjælp af en browser, som jeg kodede mig selv, kørte Avast First en hurtig analyse på det aldrig før set program. Efter at have gennemgået programmet som sikkert, spurgte det, om det skulle give eller nægte dets adgang til internettet. Avast definerer i modsætning til mange konkurrenter fem niveauer af netværksadgang, men kun en ægte firewall -ekspert skal overveje at skifte væk fra standardniveauet, som firewall antyder.

Hvis du klikker på Neag, når du mente at tillade, eller omvendt, kan du åbne den fulde liste over applikationer og rette din fejltagelse. Denne liste viser også alle applikationsregler, som Avasts auto-decide-tilstand oprettet på egen hånd. Digger dybere ned i firewalls indstillinger, kan du finde ekstremt komplekse regler, som selv jeg ikke ville overveje at redigere. Lad disse være i fred!

At beskytte mod netværksbaserede forsøg på at udnytte sårbarheder i operativsystemet eller vigtige apps er ikke netop en firewall-funktion, men det er ofte inkluderet. Exploit Defense er ikke noget avastforsøg, som jeg bekræftede i tidligere anmeldelser.

Som en del af min firewall -evaluering kontrollerer jeg for at sikre mig, at en malware -koder ikke blot kunne slukke for beskyttelsen. Jeg kunne ikke finde nogen chinks i Avasts rustning. Det beskyttede sine registreringsdatabaseindstillinger mod ændring, og da jeg forsøgte at afslutte dens processer, fik jeg beskeden “Access nægtet.”Det samme skete, da jeg forsøgte at deaktivere dets vigtige Windows -tjenester. Jeg kunne heller ikke blot stoppe tjenesterne; Dette udløste en bekræftelsespopup, der krævede brugertilladelse.

Selvom det ikke blokerer for udnyttelse på netværksniveau, er dette en robust firewall. Hvis du forlader dens programkontrolkomponenter i auto-decide-tilstand, vil det udføre jobbet uden en overflod af popups.

Følsom datavej

I teorien skal Avasts on-demand og on-adgang malware-scanninger eliminere eventuelle data-stjæle trojanere (sammen med andre malware), før de kan gøre deres beskidte gerninger. Funktionen Sensitive Data Shield hjælper med at sikre, at selvom en sådan trojansk formår at køre i et stykke tid, før de bliver fanget, finder det ikke data at stjæle. Du starter med at køre en hurtig scanning for udsatte personlige data.

Jeg holder ikke den virkelige verden personlige data på mine testcomputere, men til denne test kopierede jeg et par hundrede virkelige verdener fra min dokumentermappe. Avast fandt, at 17 var følsom, inklusive en, som den markerede som en beskæftigelsesfil (det var ikke). Da jeg klikkede for at beskytte disse filer, rapporterede det ”Dine dokumenter er nu sikre på deres nuværende placering.”

Jeg forventede, at de beskyttede dokumenter ville krypteres eller på en eller anden måde låst. Jeg havde dog ingen problemer med at åbne dokumenterne eller kopiere dem til et tommelfingerdrev til overførsel til en anden computer. Det viser sig, at denne funktion specifikt beskytter filer mod adgang fra andre brugerkonti på den samme computer. Tidligere har jeg overhovedet ikke været i stand til at lokke denne funktion til handling. Nu hvor jeg har forstået, hvad det gør, er jeg ikke imponeret.

Fuldgede data Shredder

I den fysiske verden, hvis du ved et uheld kaster et vigtigt dokument, kan du klæbe gennem papirkurven for at gendanne det (eller i værste fald deltage i en eller anden dumpster -dykning). Den ærverdige Windows -papirkurv giver dig en lignende magt til redningskasserede digitale dokumenter. De filer, du genanvender. Men hvis dit mål er at virkelig og permanent slette en fil, kommer papirkurven i vejen i vejen.

Det er ikke svært at slette en fil uden at sende den til papirkurven; Holder skift nede, mens du vælger at slette omgifter. Men selv da er dataene ikke væk. Det forbliver i de samme dataklynger, det besatte altid på din harddisk; Det er bare, at disse klynger nu har et flag, der markerer dem som tilgængelige til genbrug. Retsmedicinsk gendannelsessoftware kan ofte genvinde det kriminelle brev eller hemmelige regneark, som du troede var væk for evigt.

Avasts data Shredder -komponent findes for at folie kriminalteknisk gendannelse af slettede filer. For hurtig adgang kan du højreklikke på en fil og vælge Shred ved hjælp af Avast fra popup-menuen. Når du har bekræftet din intention om at slette filen irreversibelt, overskriver Avast sine dataklynger med tilfældige bits, før sletning. Et softwarebaseret gendannelsesværktøj får intet andet end de tilfældige bits.

Hvis du rutinemæssigt arbejder med tophemmelige materialer eller kriminelle planer for verdensherredømme, er denne grundlæggende filmakling muligvis ikke nok. Hardwarebaserede gendannelsessystemer har evnen, i det mindste i teorien, til at gendanne data, selv når de er blevet overskrevet. Men frygt ikke, du kan folie endda hardwarebaserede systemer ved at grave i Shredder-komponentens indstillinger. Ligesom G Data Total Security, giver Avast dig mulighed for at skrue op antallet af tilfældige overskrivningspas til 99 (selvom fysikens love antyder, at der ikke er nogen trinvis fordel efter syv pas).

I stedet for at spilde tid med uendelige overskriver, skal du vælge Department of Defense Algorithm, der overskriver datarummet tre gange med forskellige bitmønstre. Det er godt nok for regeringen! Men tænk ikke engang på at bruge Gutmanns algoritme; Der er bare ingen grund til at køre de mere end to dusin overskrivningspas, som denne algoritme specificerer.

På grund af den måde, Windows håndterer filsletion, er det ubrugte rum på dit drev fyldt med et kaotisk rod med data fra gamle, slettede filer. Avast’s slettede filer Shredder giver dig mulighed for at overskrive al ubrugt diskplads med tilfældige bits. Dette makulerer effektivt alle tidligere slettede filer efter faktum. Avast tørrer også filens navn og metadata fra systemet. Det overskriver endda det ubrugte rum i slutningen af ​​hver fils sidste dataklynge. Den ene ulempe er, at denne grundige oprydning kan tage mange, mange timer.

Mange sikkerhedssuiter inkluderer et fil -makuleringsværktøj til at udslette de usikrede originaler af krypterede filer. Kaspersky Security Cloud gør makulering af originaler til en del af krypteringsprocessen. Men makulering af slettede filer, som Avast gør, findes oftere i krypteringsspecifikke produkter såsom mappelås og Steganos Safe.

Før du sælger eller giver væk en computer, skal du altid tørre den ren for dine personlige data. Avast tilbyder at makulere hele drev, men da du ikke kan makulere boot-drevet, er det ikke egnet til oprydning før salg. For den slags oprydning bruger jeg normalt en gratis startbar værktøj som DBAN (Dariks boot og Nuke)

Webcam -beskyttelse

Dit webcam er utroligt praktisk til at tage møder nu, hvor kontoret er uden for grænserne, eller at lade bedstemor have en videochat med børnene. Men nogle uhyggelige typer malware undergraver webcam, og tvinger det til at fange dine aktiviteter i video og lyd, uden det fortællende lys, der normalt advarer dig om, at webcam er aktiv. Bare rolig; Avast har en simpel plan for at beskytte dig mod webcam spyware.

I standard Smart -tilstand tillader Webcam Shield kendte og betroede programmer at bruge webcam, men beder din tilladelse, før du lader et ukendt program kigge gennem kameraet. På det strenge niveau kan selv pålidelige apps ikke bruge webcam, medmindre du bekræfter, at de er tilladt. Og hvis du ikke vælger nogen nåde, deaktiverer Avast totalt webcam.

ESET Internet Security inkluderer webcam -beskyttelse som en udvidelse af sit enhedskontrolsystem, der tilbyder muligheder, der ligner Avast’s. Bitdefender og Kaspersky tilbyder ligesom ESET webcam -beskyttelse ligesom hvad Avast gør.

Andre suite-specifikke funktioner

Når du gennemgår beskyttelses- og privatlivetsider, vil du støde på et par flere funktioner, der er ulåst ved at opgradere fra gratis antivirus til denne suite. Rigtigt sted er hårdt at se i aktion. Når man går ud over beskyttelse mod phishing -svig, sigter det mod at folie DNS kapringsangreb. Denne form for angreb kaprer DNS-serverne, der oversætter menneskelige læsbare domæner som PCMAG.com i maskinvenlige IP-adresser. I virkeligheden skaber det ikke påviselige phishing -steder.

Antivirusforskere kan ikke bare læse den adskilte kodeks for mistanke om ondsindede programmer. De har virkelig brug for at lade den skyggefulde fil henrette og se, hvad den gør, men uden at lade den gøre nogen reel skade. Deres løsning er at køre filen i en sandkasse, et virtuelt miljø, der lader malware køre næsten men forhindrer permanente ændringer i filsystemet eller registreringsdatabasen. Du kan køre en fil i denne suites sandkasse bare ved at trække og droppe den. Indstillinger giver dig mulighed for at vælge, om sandkasse -apps kan få adgang til internettet, og om downloadede filer skal gemmes uden for sandkassen.

Lille ydelsestræk

Dette er en fuldt udstyret sikkerhedssuite, der integrerer næsten alle de forventede suitefunktioner og derefter nogle. Man kan blive tilgivet for at forvente, at et sådant produkt suger systemressourcer og bremser ydelsen. Ydelsesproblemer er i stigende grad ualmindelige, men jeg kører stadig et par enkle tests for at sikre, at du ikke betaler for beskyttelse med reduceret ydeevne.

For at måle opstartstid kører jeg et script, der lanceres ved opstart og venter på 10 sekunder i træk med højst 5% CPU -brug. På det tidspunkt betragter jeg systemet klar til brug. Trækker starten på startprocessen, som rapporteret af Windows, giver opstartstiden. Jeg gennemsnit flere kørsler af denne test, installerer derefter suiten og gennemsnitlige flere kørsler igen for at se forskellen.

At kaste Avast ned i blandingen bremsede boot -processen med 7%. Bare rolig. Mit testsystem starter meget hurtigt op. Denne afmatning på 7% tegner sig for mindre end et sekund. Du vil aldrig bemærke det.

Adfærdsbaserede detektionssystemer og andre sikkerhedsmonitorer holder nødvendigvis øje på filsystemoperationer, hvilket kan tænkes at bremse disse operationer. For at kontrollere en suites effekt på dette område, tid på et script, der bevæger sig og kopierer en stor samling af store og små filer mellem drev. I gennemsnit flere kørsler med og uden pakken, får jeg en performance -afmatningsfaktor. Jeg gør det samme med et andet script, der lynlåser og fjerner den samme filsamling.

Avast havde ingen effekt på den tid,. I gennemsnit de tre test får vi 3%, meget bedre end dette produkt scorede i sin sidste præstationstest. Alligevel har andre gjort det endnu bedre. ESET, K7 Ultimate Security, og WebRoot viste alle overhovedet ingen indflydelse i nogen af ​​de tre test.

Beskyttelse af Macs

Dit Avast -abonnement får dig 10 licenser, som du kan bruge til at installere beskyttelse på enheder, der kører Windows, MacOS, Android og iOS. Avast Premium Security (for Mac) får dig ikke det væld af funktioner, der findes i Windows -versionen, men hvis du har tilstrækkelige licenser, kan du lige så godt installere den.

Jeg har gennemgået macOS -produktet separat. Hvis du overvejer at installere Avast på dine Macs, skal du læse den anmeldelse. Kort fortalt certificerer begge laboratorier, der evaluerer Mac -produkter, Avasts antivirusfunktioner. Dens fulde scanning løber hurtigt, og den inkluderer en forenklet version af Wi-Fi-inspektøren, der giver dig besked om potentielle indtrængende. Dens phishing -beskyttelse viste sig at være effektiv til testning. Og som i Windows -udgaven forhindrer dens ransomware -skjold uautoriseret ændring af beskyttede filer.

Hvis du har brugt dine licenser på andre enheder, skal du ikke frygte. Den gratis avast -sikkerhed (til Mac) har næsten enhver funktion fundet i premium -udgaven. Ransomware Shield er fraværende i den gratis udgave, og Wi-Fi-inspektøren giver ikke anmeldelse af nye enheder. Det handler om det.

Omfattende Android -beskyttelse

Som nævnt giver Avast dig færre funktioner på macOS end på Windows. Ikke så med Android. Android-appen er fyldt med funktioner til sikkerhed, anti-tyveri, ydeevne og mere.

Start med at installere den gratis Avast Mobile Security fra Play Store. Du ønsker måske at eksperimentere med den gratis udgave i et stykke tid, før du beslutter, om du skal bruge en licensopgradering til Premium -udgaven. Den gratis udgave understøttes annonce, men den inkluderer de fleste af produktets funktioner. Du får de fulde antivirus-, webskjold- og Wi-Fi-sikkerhedsfunktioner samt begrænsede anti-tyveri-funktioner. Funktionsfunktionen Foto Vault er mere en demo, begrænset til 10 fotos. Men alle præstationsfunktioner leveres med den gratis udgave. Applås og VPN er kun premium. Jeg diskuterer alle disse funktioner nedenfor.

Til test opgraderede jeg til premium -udgaven. Produktets hovedvindue viser en let animeret statuscirkel, grøn for fint, gul, når det har brug for opmærksomhed, rødt, hvis der er et stort problem. Under dette er store knapper til Boost RAM, Clean Junk, Scan Wi-Fi og VPN Protection. Det er dog ikke alt; Rulning ned afslører andre funktioner, der muligvis har brug for opmærksomhed, og at trykke på tre-linjemenuikonet øverst til venstre får dig adgang til alle funktioner.

Oprindeligt viser statusindikatoren gul, fordi du (som med de fleste Android -sikkerhedsprodukter) har masser af tilladelser til at give. Avast leder dig gennem processen, hvilket gør det nemt at aktivere alle funktioner. Bare rolig; Du kommer til Green! Og hvis de sprøde hvide vinduesbaggrunde giver dig PIP, kan du vende en switch til chill i mørk tilstand.

Antivirus og scanninger

Den store statusindikator tjener også til at starte en scanning. Denne scanning kontrollerer selvfølgelig for malware i dine apps, men den finder også enhedsindstillinger, der muligvis gør din Android sårbar over for angreb. Du kan planlægge en automatisk scanning på det tidspunkt, du vælger på alle eller alle ugedage. Avast kontrollerer også de apps, du installerer til malware og advarer om potentielt uønskede programmer (hvalpe) og apps med et lavt omdømme. Når du installerer en legitim ny app fra Play Store, glider Avast i en kortvarig meddelelse om, at det er sikkert. Nortons Android -app går endnu længere og vurderer de apps, du undersøger, før du downloader dem.

Windows-baserede angreb involverer ofte PDF’er, dokumenter og andre ikke-udøvende filer. De fleste Android -angreb involverer apps, men andre indgangspunkter er mulige. Avasts usædvanlige filscanner kan kontrollere filer i enhver eller alle mapper.

Når du trykker på for at kontrollere Wi-Fi, kører Avast en scanning for at kontrollere, at hotspot er sikret med en stærk adgangskode. Efter denne kontrol ændres knappen for at kontrollere hastigheden, hvilket er mere en præstationsopgave. Du kan også kontrollere Wi-Fi-sikkerhed eller hastighed fra menuen.

Resultater af laboratorietest

Jeg har en bred samling af værktøjer, som jeg har skrevet over en periode på år for at lade mig sætte Windows Antivirus-produkter på prøve på en meget praktisk måde. På Android -platformen har jeg dog ikke noget fjernt sådan. Heldigvis har flere antivirus -testlaboratorier forgrenet sig til at omfatte test af Android -produkter, og Avast tjener gode scoringer overalt.

Som med sine test af Windows og MacOS Antivirus, satser AV-TEST-instituttet Android Security Apps på tre kriterier: beskyttelse, ydeevne og brugervenlighed. Med seks punkter tilgængelige for hver er den maksimale mulige score 18. I den seneste rapport tjente to tredjedele af testede produkter en perfekt 18 point, avast blandt dem.

Forskere hos AV-sammenligninger testede ikke lige så mange produkter, som AV-TEST gjorde, men Avast var blandt dem inkluderet. I den seneste rapport fra dette laboratorium administrerede Bitdefender og Trend Micro 100% beskyttelse. Sammen med AVG, Avira, G Data og Kaspersky kom Avast ind på en meget tæt 99.9%.

Rapporter fra MRG-Effitas inkluderer detaljer om, hvordan Android-sikkerhedsprodukter håndterede specifikke typer malware, inklusive PUA’er (potentielt uønskede applikationer), ikke-PUA-malware, trojanere og spyware, blandt andre. Af hensyn til denne artikel ser jeg bare på den samlede resume af score. Avast optrådte ikke i denne test, ikke direkte, men dens meget nære relative AVG gjorde. Ikke helt halvdelen af ​​de testede produkter, der blandt dem, opnåede 100% succes.

Anti-tyveri-funktioner

For mange Android -brugere er tab eller tyveri en meget større bekymring end muligheden for en malware -infektion. Avast leveres med en fuld kontingent af anti-tyveri-funktioner, administreret fra en online konsol.

Fra konsollen kan du få telefonens aktuelle placering eller indstille den til regelmæssigt at sende placeringen. Hvis du lige har forkert placeret enheden lokalt, kan du få den til at lyde en sirene. Og du kan eksternt låse enheden eller endda tørre dens data.

Et andet par kommandoer lader dig gå alle James Bond på tyven. Du kan knipse et foto uden tyvens viden eller optage lyd ved hjælp af enhedens mikrofon.

I sin standardkonfiguration klikker enheden automatisk et foto efter otte mislykkede loginforsøg. Det går også i låsetilstand, hvis en tyv ændrer SIM -kortet; Du kan også udløse låsetilstand eksternt ved at markere telefonen som tabt. Som standard låser dette enheden, starter sirenens lyde og fanger et foto af tyven. Dette er en grundig samling af anti-tyveri-funktioner.

Appkontrol

Under installationen opfordrer Avast dig til at tænde for applåsning. Denne funktion giver dig mulighed for at sætte udvalgte apps bag en sekundær PIN -kode. Avast fremsætter forslag til, hvad du skal beskytte, startende med indstillinger.

App indsigt hjælper dig med at forstå, hvilke apps du bruger mest, og hvilke tilladelser hver app kræver. Det giver mening, at apps som Alexa, Facebook og Google dukker op i kategorien “High Tilladning Apps”. Hvis du ser en lommelygte -app, et spil eller en anden triviel app i den kategori, kan det være et problem. Tryk på en app for en detaljeret informationsside, der inkluderer knapper til at stoppe eller afinstallere appen.

Ydelsesfunktioner

Ved at trykke på check -hastighedsknappen kører en simpel test, der måler din Android -enheds upload og downloadhastigheder på det aktuelle netværk. Mærkeligt nok fik jeg mærkbart højere værdier efter at have aktiveret VPN. PCMAGs egne VPN -hastighedstest viser næsten altid små eller store afmatninger forbundet med VPN -brug, så jeg ved ikke, hvad jeg skal lave af denne test.

Tapping Boost Ram dræber simpelthen baggrundsopgaver, hvilket faktisk gør mere hukommelse tilgængelig for den aktive opgave. Tapping Clean Junk sender Avast på en søgning efter ubrugelige filer – det fandt ikke nogen på min test Android. Begge disse funktioner afsluttede deres arbejde på få sekunder. Junk -scanningen foreslog, at jeg installerede den separate Avast Cleanup -app til en separat pris, men jeg gjorde ikke det.

To-knytneknyttet VPN

Som bemærket har denne app VPN -beskyttelse bygget lige ind. Bare tryk på Connect -knappen, og den kobler dig op med den optimale server. Du kan også vælge mellem næsten 60 serverbyplaceringer, herunder Gotham City, USA. (IP geolocation antyder, at Gotham City er New York. Måske er der en Batman -aficionado blandt udviklerne).

Mange sikkerhedssuiter tilbyder en VPN -komponent med betydelige grænser. For eksempel deaktiverer de muligheden for at vælge den ønsker, du ønsker, eller pålægge en båndbreddehætte eller begge dele. Jeg fandt ikke sådanne grænser i Avasts VPN -komponent.

Menuen indikerer, at Avast Secureline VPN ikke er installeret. For at se, hvad der ville ske, installerede jeg det. Som på andre platforme tilbyder denne app en syv-dages prøve, hvorefter du skal abonnere. Jeg kan ikke forestille mig, hvorfor du ville gøre det på en Android -enhed, der allerede har avast premium -sikkerhed.

Andre funktioner

Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor du har brug for fotohvelvet, der sætter udvalgte fotos i krypteret opbevaring. Du kan tilføje fotos fra din samling eller snap pix direkte i hvælvingen. Måske er dette stedet at opbevare de frække billeder af dig og din partner? Eller nogen, der ikke er din partner? Bemærk, at hvis du afinstallerer Avast uden at få disse fotos ud af hvælvingen, vil de gå tabt.

Hvis du sidder fast på en begrænset månedlig dataplan, kan Avast hjælpe dig med at budgettere din båndbredde. Giv det bare detaljerne om din plan, og den vil præsentere en anbefalet daglig grænse. Det sporer også dine totaler, når den månedlige cap nærmer sig.

Nogle sikkerhed på iOS

Som med næsten hver tværplatform suite, giver Avast iOS den korte ende af pinden. Det giver mening på en måde. Apple har bagt sikkerhed i iOS så grundigt, at det både holder ondsindet software ude og forstyrrer sikkerhedssoftware på lavt niveau.

Som med Android -appen, starter du med at installere Avast fra App Store. Den gratis udgave giver dig flere sikkerhedsrelaterede funktioner. Identitetsbeskyttelsessøger kendte overtrædelsesdata for at se, om din e -mail -adresse dukkede op. Avast kontrollerer sikkerheden for hver Wi-Fi-forbindelse, du opretter. Og Photo Vault giver dig mulighed for at låse dig væk til 40 billeder i krypteret opbevaring, hvor den gratis Android -udgave kun gav dig 10 beskyttede fotos.

Brug af en af ​​dine licenser til at opgradere dette produkt til præmie giver dig ikke meget. Det giver dig mulighed for at tilføje flere adresser til identitetsbeskyttelse. Det fjerner grænsen for antallet af billeder i fotovælger. Og du får en ekstremt strømlinet VPN. Som i Android -udgaven ser VPN ikke ud til at have nogen båndbreddehætte. Du har dog ingen kontrol over det anvendte serverplacering; det gør sit eget valg. Alt hvad du kan gøre er at tænde og slukke det.

Brugergrænsefladen under iOS er fuldstændigt ændret siden min sidste gennemgang. Jeg klagede over en for det meste tom ubalanceret skærm, med ikoner hængende i bunden. Den nuværende UI har fire store paneler og et sportsligt, næsten cartoonisk look. Tre paneler lader dig få adgang til VPN, identitetsbeskyttelse og fotohvelv -funktioner, mens den fjerde opsummerer de online aktiviteter, som Avast har undersøgt. Flere forklarende skærme, inklusive VPN -panelet, har en ung kvinde med en manke af rødt hår. Det er en ganske ændring, udseende-vis. Men det gør stadig ikke meget sammenlignet med Avast på andre platforme.

Ujævn beskyttelse på tværs af platform

Avast Free Antivirus er et redaktørers valg på det gratis antivirusniveau på grund af dets fremragende score og imponerende samling af bonusfunktioner. Den aktuelle produktlinje falder Avasts pakning på indgangsniveau, der går direkte fra gratis antivirus til denne anmeldelse. På Windows får du firewall, sikker sletning, ransomware -beskyttelse og meget mere. Android-udgaven er ligeledes fyldt med funktioner, ikke kun antivirus og anti-tyveri, men også ydeevne og tuningfunktioner.

Mac -brugere får ikke så meget; MacOS Free Edition har næsten alt, hvad du får på premium -niveau. Og som det er almindeligt, tilbyder iOS -appen meget lidt. På plussiden får dit abonnement 10 licenser, så du har sandsynligvis nok til at bruge selv på platforme, hvor sikkerhed er begrænset.

Til $ 149.99 pr. År for 10 licenser, Kaspersky Security Cloud koster mere end Avast, men det slår avast funktionsmæssigt på alle platforme. Labs elsker også Kaspersky. Et Norton 360 Deluxe-abonnement giver dig fem sikkerhedslicenser på tværs af platform. Disse to er vores redaktørers valg af valg til tværplatform multi-enheds suite.