Off-shore IP-adresser

Ændret på: fre, 10. mar, 2023 kl. 13:13

Min IP -adresse sidder fast i et andet land

Hej, jeg har for nylig købt en næppe brugt bærbar computer (Legion 5) på eBay og installerede Windows normalt.

Alt fungerede godt, bortset fra at jeg bemærkede, at jeg havde langsom downloadhastigheder (2 Mbps), selv med en Ethernet -forbindelse. Min vigtigste pc har en downloadhastighed på over 200 Mbps ved hjælp af den samme Ethernet -ledning. Jeg indså alle internethastighedstestsider og “Hvad er min IP?”Websteder sagde fortsat, at jeg havde en IP -adresse i Storbritannien, jeg bor i Chicago. Alle de andre enheder, flere pc’er, telefoner og iPads, der er forbundet til modemet, har ikke dette problem.

Her er de ting, jeg har prøvet uden succes:

– Ved hjælp af en VPN (Mullvad, selv med skift til flere andre lande, er jeg ikke i stand til at ændre min IP -adresser placering)

– Forfriskende og fornyende IP ved hjælp af kommandoprompten

Den eneste anden ting, jeg ikke har gjort, er at downloade alle de nyeste Windows -opdateringer, det tager et stykke tid.

Eventuelle ideer eller råd er meget værdsat!

Off-shore IP-adresser

Ofte viser en IP -adresses geolocation unøjagtigt en placering langt fra hvor hosting -serveren er fysisk huset. Et websted kan være vært på en server i Amsterdam, men serverens IP -adresse viser en amerikansk geolocation. Hvordan er det muligt?

  • Hvad er geolocation?
  • Geolocation unøjagtighed
  • Er der nogen måde at finde en IP’s nøjagtige placering?
  • Traceroute
  • Eventuelle problemer?

Hvad er geolocation?

Geolocation er kortlægningen af ​​en IP-adresse eller MAC-adresse til den virkelige verdens geografiske placering af en internetforbundet computing eller en mobilenhed. Det er ikke den faktiske fysiske adresse på hostingserveren.

En IP’s geolocation er ikke den nøjagtige fysiske placering af selve hosting -serveren, men i stedet en grov tilnærmelse af, hvor IP er fra.

Geolocation unøjagtighed

Server IP -adresser ved A2 -hosting viser ofte forskellige geolokationer end deres faktiske fysiske placering. Der er ikke en uendelig mængde IP -adresser. IP -adresser lejes ofte efter tilgængelighed. Hvis et firma (e.g. A2 Hosting) lejekontrakter IP -adresser fra en amerikansk udbyder, disse IP -adresser vil derefter have en amerikansk geolocation (selvom serveren fysisk sidder i et andet land.)

Er der nogen måde at finde en IP’s nøjagtige placering?

Der er ingen fuldstændig idiotsikker måde at bestemme en IP -adresse på nøjagtig placering, uden en warrant (eller en slags juridisk dokument) for at bestemme placeringen fra en internetudbyder (ISP.)

Traceroute

Hvis du gerne vil se sti -pakkerne tage til den faktiske fysiske placering af serveren, kan du bruge Traceroute (eller Tracert) -programmet. Denne metode giver dig mulighed for at se rejsen, som et websted tager fra at blive huset på en server, indtil den vises foran dig på en skærm. Processen viser de forskellige IP -adresser, som et websted vil bruge, før det viser sin endelige IP -adresse (og dermed, hvorfor en server, der er placeret på et andet geografisk sted, kan vise en IP -adresse, der ser ud til at være fra et helt andet land.) De sidste tre poster på et spor (ved hjælp af traceroute eller Tracert) viser transportøren (internetudbyder) i det datacenter, som din server er huset.

Eventuelle problemer?

Hvis du har spørgsmål om offshore IP -adresser og deres geolokationer, vil A2 Hostings kundesupportteam være mere end glade for at hjælpe dig. Supportteamet kan hjælpe via LiveChat ved at indsende en supportbillet eller telefonisk.

Artikeldetaljer

  • Produkt: Alle konti
  • Niveau: Begynder

Datalocker support

Geolocation -dataene for min IP -adresse er forkerte. Print

Ændret på: fre, 10. mar, 2023 kl. 13:13

SafeConsole bruger tredjeparts placeringstjenester til at få sine geolocation-data for hver IP-adresse.

Hvis du kører SafeConsole på stedet, skal du sørge for, at din SafeConsole-server kan få adgang til værtsnavne: IP-API.com og ipinfo.io Selv uden forbindelse til disse domæner fungerer Geofence -indstillingerne stadig ved hjælp af IP -adresser.

Hvis du bemærker, at en IP -placering er forkert, kan dette skyldes, at internetudbyderen (ISP) rapporterer forkerte placeringsdata.

En anden mulig årsag til dette problem kunne komme fra brugere, der gennemgår en proxyserver, der er vært i et andet område end brugeren.

Du kan bruge denne gratis opslagstjeneste: https: // www.iPlocation.net/

Når du har søgt i den pågældende IP -adresse, vil du opdage, at der er forskellige placeringer, der er tildelt denne IP -adresse på forskellige tjenester.

For at bekæmpe dette problem har vi tilføjet en ny funktion i Safeconsole V5.1.0. På siden Serverindstillingerne finder du et geolocation -tilpasningsområde, hvor du kan redigere en IP’s placering til dens nøjagtige placering. Dette vil hjælpe dig med bedre at identificere dine brugere og give dig ro i sindet om deres nøjagtige placeringer.

Derudover kan du tilføje IP’er til tabellen, der muligvis mangler ved hjælp af nedenstående knap:

Fandt du det nyttigt? Ja Nej