Hvorfor fungerer min VPN ikke? 7 almindelige problemer, og hvordan man løser dem

Contents

En defekt DNS -server kan være årsagen bag dine forbindelsesproblemer. Du kan se, om det er sandt ved Skift til en anden DNS -server . Kontakten skal løse fejl som “DNS -server, der ikke er tilgængelig” eller “Server DNS -adresse, kunne ikke findes.”

VPN fungerer ikke på iPhone? Løs det med vores fejlfindingstips

Hvis du har tilmeldt dig en VPN, men har problemer med at få det til at fungere på en iPhone eller iPad, kan denne fejlfindingsvejledning hjælpe. Der er nogle få grunde til, at en VPN muligvis ikke arbejder på en iPhone, og denne artikel giver dig tip til problemløsning af hvert nummer.

De tip, vi har leveret i denne artikel, imødekommer almindeligt erfarne problemer. Der er dog andre udbyderspecifikke problemer, der kan forekomme. Hvis vores råd ikke hjælper dig med at løse dine forbindelsesproblemer; Vi anbefaler kraftigt, at du kontakter din VPN -udbyders kundesupport for hjælp. Hvis VPN ikke kan hjælpe dig, anbefaler vi, at du beder om dine penge tilbage og abonnerer på en Anbefalet VPN til iPhones.

Sådan rettes en VPN, der ikke fungerer på din iPhone

Arbejder din VPN ikke på din iPhone? Her er nogle potentielle rettelser. Klik bare på linkene for mere information.

 1. Force Genstart din telefon
 2. Opdatering/genindlæs din VPN-app
 3. Prøv en anden VPN -server
 4. Kontroller for kontoproblemer
 5. Tjek din VPN -konto for problemer
 6. Nulstil dine Wi-Fi-indstillinger
 7. Nulstil dine telefoner IP -adresse
 8. Indstil manuelt din VPN’s DNS

Jeg bruger en ældre iPhone. Vil denne guide hjælpe mig?

Ganske vist, hvis du bruger en forældet Apple -enhed, der ikke længere modtager iOS -opdateringer, kan din VPN -applikation simpelthen ikke være kompatibel. Hvis du bruger en iPhone 7 eller ældre, kan det være nødvendigt at tjekke med din VPN -udbyder, om deres VPN -klient fungerer på forældede iOS -versioner (iOS 12.4.1 eller tidligere).

Hvis du bruger en ældre iPhone med en iOS -version, der betragtes som forældet, kan en mulighed være at oprette forbindelse ved hjælp af tredjepart OpenVPN Connect -software. Tjek vores guide for detaljer om, hvordan du installerer en iPhone VPN manuelt ved hjælp af OpenVPN Connect.

VPN opretter ikke forbindelse på iPhone? Prøv dette.

Der er flere almindelige grunde til, at din VPN muligvis ikke forbinder. Dette inkluderer problemer med din kontostatus, netværksindstillinger eller appkonfigurationer. Hvis din VPN ikke forbinder, anbefaler vi, at du starter fejlfinding ved hjælp af trinene nedenfor.

Bemærk venligst

Du skal kontrollere for at se, om VPN fungerer efter at have afsluttet hver fejlfindingstip.

Force Genstart din iPhone.

Opdatering, slet og genindlæs din iOS VPN-app fra App Store

Prøv forskellige VPN -servere i forskellige regioner

Kontroller for eventuelle problemer med din konto

Nulstil dine Wi-Fi-netværksindstillinger

Nulstil din IP -adresse på enhedsniveau

 1. Start Indstillinger app på din iOS -enhed og klik på Trådløst internet I venstre rude.
 2. På menuen, der åbner på højre side, skal du trykke på (jeg) knap for at se indstillingerne for det lokale netværk.
 3. Tryk nu på Fornyelse af fornyelse I bunden af ​​indstillingsruden for at nulstille din enheds IP -adresse. Genstart din iPhone eller iPad for at gennemføre denne procedure.

Indstil din VPN’s DNS -adresse manuelt

Nyttige guider

10 bedste VPN -apps til iOS (iPhone og iPad) i 2023

10 bedste VPN’er til Mac i 2022 | VPN -software til macOS

De bedste gratis VPN’er til iPhone- og iOS -brugere

VPN afbryder forbindelsen, når man går fra et WiFi til LTE -netværk

Når du rejser fra sted til sted, er det muligt, at du vil støde på en VPN-hang-up. Dette kan ske, når du bevæger dig rundt på 4G eller skifter fra et WiFi -hotspot til dine 4G -mobildata. Dette kan få VPN til at sidde fast i en uendelig løkke med at prøve at oprette forbindelse igen. For at løse dette problem:

 1. Gå til Indstillinger >Cellulær på din iPhone og sluk for kontakten ved siden af Cellulære data.
 2. Tænd det nu igen, og prøv at genforbinde til din VPN.

Hvordan man tester en VPN på iPhone

Hvis du oplever problemer med en VPN på din iPhone, er det altid en god ide at teste din VPN for at sikre, at det fungerer, som det skal. De vigtigste ting, du har brug for at tjekke for, er IP -lækager, DNS -lækager og Web RTC -lækager.

VPN -lækage -test

Hvis en VPN lækker, leverer den ikke privatlivets fred.

 • IP -lækager tillader de websteder, du besøger at vide, hvor du virkelig er.
 • DNS -lækager giver din internetudbyder mulighed for at spore de websteder, du besøger.
 • WebRTC lækker giver din placering væk til de tjenester, du besøger.

Alle tre af disse lækager er et massivt problem, og hvis din VPN har dem, er det vigtigt, at du enten fikserer dem eller abonnerer på en anden VPN.

For at hjælpe dig har vi oprettet et omfattende VPN -lækageværktøj, der er designet til at kontrollere for alle disse slags lækager. Technophobes behøver ikke at bekymre sig, da det er let at bruge og kræver, at du ikke har nogen forudgående erfaring med at bruge lækværktøjer. Som et resultat kan du gå lige over til vores værktøj for at finde ud af, om din VPN fungerer, som det skal.

Fix iPhone VPN FAQs

Fungerer alle VPN’er på iPhone?

De fleste markedsledende VPN’er i dag har en iOS-app, som du kan downloade fra Apple App Store. Dette giver dig let mulighed for at installere VPN -appen direkte på din iOS -enhed.

Det er dog værd at bemærke, at langt de fleste VPN’er ikke har funktionsrige iOS-apps. Dette betyder, at de ofte mangler mange nyttige funktioner. Dette gør nogle iOS VPN’er meget bedre end andre.

De VPN’er, vi anbefaler til iOS. De implementerer også en vandtæt ingen logningspolitik.

Dette gør disse VPN’er meget pålidelige og alsidige, hvilket gør dem til bedre værdi for pengene.

Kan jeg kontrollere, at en iPhone VPN fungerer gratis?

Ja. Hvis du er ny på VPN’er og aldrig har brugt en før, kan du undre dig over, om du kan kontrollere, at det fungerer korrekt på din enhed for at gøre de ting, du har brug for.

Den gode nyhed er, at alle de VPN’er, vi har anbefalet i denne vejledning, har en pengene-tilbage-garanti. Dette betyder, at du kan installere VPN, teste den med dine foretrukne streamingtjenester, og sørg for at nyde at bruge den på din iPhone, før du forpligter dig på lang sigt.

Skrevet af: Ray Walsh

Digital privatlivets ekspert med 5 års erfaring med at teste og gennemgå VPN’er. Han er blevet citeret i Express, The Times, The Washington Post, Registeret, CNET & mange flere.

Hvorfor fungerer min VPN ikke? 7 almindelige problemer, og hvordan man løser dem

En hånd, der holder en telefon med et skilt, der siger

En VPN (virtuelt privat netværk) er et privatlivsværktøj, der holder millioner af brugere privat og sikker på Internettet . Men for at få beskyttelsen af ​​en VPN, skal den fungere korrekt i første omgang.

Problemer med din enhed , det VPN -tjenesteudbyder , eller dit netværk kan få VPN -appen til at fungere dårligt eller stoppe med at arbejde helt. Heldigvis er sådanne spørgsmål normalt let at opdage og løse . Følg med for at lære, hvorfor din VPN ikke fungerer, og hvordan du løser den.

Indholdsfortegnelse

Hvorfor forbinder min VPN ikke?

Der er ganske mange grunde til, at din VPN muligvis ikke forbinder. Det Måske ikke have noget at gøre med VPN i første omgang . Her er nogle af de mest almindelige årsager til en funktionsdygtig VPN:

 • Dårlig internetforbindelse;
 • Firewall eller antivirusbegrænsninger;
 • VPN -serverproblemer;
 • Forældede VPN -software;
 • ISP- eller netværksbegrænsninger;
 • VPN -protokolkompatibilitet;
 • DNS -problemer.

En af ovenstående vil sandsynligvis forårsage problemer med din VPN -forbindelse. Hvis ikke, skal du kontakte kundesupportteamet for din VPN -udbyder, og de hjælper dig med at finde ud af tingene.

Dårlig internetforbindelse

Du Brug for en stabil internetforbindelse for VPN at fungere korrekt. Hvis din internetforbindelse falder, vil din forbindelse til VPN -serveren også. Surfshark har en dræb switch -funktion det Beskytter dig, hvis du bliver frakoblet fra en VPN -server , Men det løser ikke internethastighed eller tilslutningsproblemer.

For at teste, om din forbindelse er skyld, skal du blot slukke for VPN og køre en hastighedstest. Hvis forbindelsen stadig er langsom eller ustabil, er din VPN har intet at gøre med det, Og du skal kontakte din internetudbyder (internetudbyder) for at løse dette problem.

Du kan også tænde Auto-forbindelse Funktion på din SurfShark -app, hvis du har tilslutningsproblemer. På denne måde, når dit internet begynder at arbejde igen, er du automatisk tilsluttet en VPN -server efter dit valg.

Firewall eller antivirusbegrænsninger

I nogle tilfælde kan din firewall eller antivirus muligvis Begræns VPN -trafik eller endda blokere din forbindelse til en VPN -server. For at kontrollere, om dette er sandt, skal du slukke for din firewall og antivirus, og prøv derefter at oprette forbindelse til en VPN -server. Hvis VPN fungerer fint, når du har gjort det, har du fundet dit problem.

At løse firewall eller antivirusbegrænsninger, Føj din VPN -klient til listen over undtagelser På firewall og din antivirus -app. Det kan også være nødvendigt, at du deaktiverer SSL -overvågning på din antivirus for at VPN skal fungere korrekt.

VPN -serverproblemer

Premium VPN -tjenester har tusinder af servere at vedligeholde, så det er ikke en overraskelse, at nogle Servere kan midlertidigt lukkes for vedligeholdelse . Hvis din yndlingsserver er blandt dem, skal du ikke bekymre dig, det skal være tilbage ret snart. I mellemtiden, Opret forbindelse til en af Tilgængelige servere At blive privat og beskyttet online.

Forældede VPN -software

Softwareopdateringer sker af en grund: Det kan blive forældet eller have fejl og problemer, der skal løses. Hvis du ikke har opdateret din VPN -software siden den dag, du installerede den, kan dette være Årsagen til, at din VPN ikke fungerer korrekt .

Kontroller, om du har den nyeste version af din VPN -app. Hvis ikke, Opdater din app Og se om det hjælper med at løse dit problem. I nogle tilfælde skal du muligvis slette appen helt, derefter downloade den nyeste version til din enhed og installere den igen.

ISP- eller netværksbegrænsninger

Det er ikke ualmindeligt for din ISP eller netværk til at forbyde eller begrænse brugen af ​​VPN’er . De gør det ved at blokere IP -adresser, der er forbundet med VPN’er eller kommunikationsporte, som VPN’er bruger til at etablere en forbindelse. At overvinde sådanne begrænsninger, Prøv at ændre din VPN -server såvel som en VPN -protokol .

Hvis du ved, at du har en internetudbyder eller et netværk, der begrænser VPN -brug, er det bedst at bruge tilslørede servere . De krypterer din trafik for at holde dig sikker online og også skjul det faktum, at du bruger en VPN .

VPN -protokolkompatibilitet

Surfshark bruger Port 51820 til Wireguard, 1194 til OpenVPN og 500 til IKEV2 . Disse porte skal være åbne For VPN -forbindelsen til at arbejde med den tilsvarende protokol. Så hvis du oplever tilslutningsproblemer, og ingen af ​​rettelserne ovenfor fungerer, kan du prøve at kontrollere, om disse porte er åbne .

DNS -problemer

En defekt DNS -server kan være årsagen bag dine forbindelsesproblemer. Du kan se, om det er sandt ved Skift til en anden DNS -server . Kontakten skal løse fejl som “DNS -server, der ikke er tilgængelig” eller “Server DNS -adresse, kunne ikke findes.”

Hvorfor fungerer min VPN ikke på min telefon?

Årsagerne til din VPN fungerer ikke på din telefon er normalt ikke forskellige fra nogen anden enhed. Men der er nogle nuancer for hvert OS (operativsystem) at være opmærksom på.

VPN arbejder ikke på Android

Din VPN -app kan være interfererer med andre apps eller indstillinger på din enhed. Du kan løse en ustabil VPN-forbindelse på Android ved at ændre din VPN-protokol, slukke for batteribesparende tilstand, skifte til en anden server eller blot genstarte din enhed.

VPN fungerer ikke på iPhone

De grundlæggende rettelser for en VPN, der ikke forbinder på iPhone, er mere eller mindre de samme. De fleste problemer kan løses ved at skifte til en anden server eller protokol og holde din VPN-app opdateret. Hvis du oplever en langsom forbindelse, kan det at oprette en brugerdefineret DNS hjælpe med at fremskynde den.

Hvorfor fungerer min VPN ikke på Windows 10?

Der er et par almindelige problemer, der kan resultere i en dårlig VPN -forbindelse på Windows 10 . Heldigvis er de temmelig lette at løse:

 • Deaktiver IPv6 . Surfshark understøtter i øjeblikket ikke IPv6 -protokollen, så appen fungerer ikke, hvis den er aktiveret;
 • Gendan VPN -appen . Åbn VPN -appen og gå til Indstillinger afsnit. Find Få hjælp mulighed og tryk Nulstil VPN -profil at nulstille appen;
 • Skift VPN -server og/eller protokol . Skift til en anden VPN -server eller VPN -protokol kan hjælpe med at overvinde portblokering, IP -blokering eller servernedlemmets problemer;
 • Deaktiver interfererende apps . Forskellige apps, såsom andre VPN’er, apps til delingsdeling eller antivirus, kan rod med din VPN-forbindelse. Tilføj undtagelser fra din VPN -app på din firewall og antivirus, og undgå at bruge eventuelle interfererende apps.

Lad ikke forbindelsesproblemer distrahere dig fra at forblive sikker online

En VPN, ligesom ethvert andet stykke software, er bestemt på nogle problemer nu og da. Men et par enkle trin, såsom Ændring af din VPN -server, skift til en anden protokol eller opdatering af din VPN -app, vil løse de fleste problemer.

Hvis disse ikke fungerer, og du ikke ønsker at dykke ned i de tekniske ting uden hjælp, Surfsharks kundesupportteam er her for at hjælpe dig 24/7 . Så der er ingen grund til, at du holder op med at bruge en VPN og risikere din sikkerhed og privatliv online.

VPN arbejder ikke med mobildata? Prøv dette!

VPN fungerer ikke mobildata

Langt de fleste VPN’er, der er tilgængelige i dag, tilbyder apps til både Android og iOS. Det er meget hurtigt og nemt at downloade og installere en VPN -app på de fleste smartphones. Når du først er sat op, vil du ikke være begrænset til, hvor og hvornår du kan bruge din VPN, fordi VPN’er arbejder med mobildata og WiFi både. Dette giver dig mulighed for at omgå indholdsbegrænsninger (f.eks. Streamingtjenester) og gennemse med større online privatliv.

Desværre kan der være tidspunkter, hvor din VPN ikke arbejder med dine mobildata, som det skal. Dette kan forhindre dig i at få adgang til dine sædvanlige websteder og apps, mens du rejser til udlandet. Det kan sætte dig i fare, når du online bank eller foretager betalinger. Vi vil gennemgå de potentielle årsager til din VPN, der ikke arbejder med mobildata og forklarer, hvad du kan gøre for at få det løst.

Bedste VPN’er til mobildata

Før vi kommer i gang, anbefaler vi et par VPN’er, der fungerer bedst med mobildata. Hvis du i øjeblikket bruger en anden VPN og finder ud.

Her er vores liste over de bedste VPN’er til brug med mobildata:

 1. Nordvpn: Den bedste VPN til mobildata. Hurtig VPN -protokol og over 5.000 servere. Stærkt fjernelse af indhold. Special P2P -servere. Ingen-logs service med 24/7 support.
 2. Surfshark: Bedste værdi VPN. Servere i 100 lande. Pakket med funktioner inklusive mulighed for at tilsidesætte GPS -placering. Ubegrænset samtidige forbindelser pr. Konto.
 3. Expressvpn: 3.000+ servere i 94 lande. Dens browserforlængelse kan forfalskning din HTML5 geolocation. Stærk sikkerhed med kryptering. Fortsæt med at identificere logfiler.
 4. Cyberghost: Kæmpe netværk på 9.000+ servere i 90+ ​​lande. Højhastighedsforbindelser og kan bruges på op til syv enheder på én gang. 24/7 support via live chat og e -mail.
 5. Ipvansk: Bruger Wireguard -protokol og har meget hurtige serverhastigheder. Du kan bruge det på et ubegrænset antal enheder samtidigt. No-Logs VPN med 24-timers support.
 6. Privatevpn: Arbejder med Netflix, BBC iPlayer og Stan. Hurtige, konsistente forbindelser. Brugervenlige mobile apps. Ægte no-logs-politik og accepterer betaling i Bitcoin.
 7. Atlasvpn: Servere tilgængelige over hele verden. Ingen grænse for antallet af enheder, du kan oprette forbindelse. Masser af ekstra funktioner inklusive multihop -servere og en annonceblokker.

Prøv den øverste mobile VPN -risikofri i 30 dage

Nordvpn tilbyder en fuldt fremhævet risikofri 30-dages prøve, hvis du tilmelder dig på denne side. Du kan bruge VPN -klassificeret nr. 1 til brug med mobildata uden begrænsninger i en måned – perfekt, hvis du har brug for tid til at teste det med dine mobildata, før du træffer en beslutning.

Der er ingen skjulte udtryk – bare kontaktstøtte inden for 30 dage, hvis du beslutter, at Nordvpn ikke er rigtigt for dig, og du får en fuld refusion. Start din Nordvpn -prøve her.

Hvorfor fungerer ikke min VPN med mobildata?

Det fremgår ikke altid med det samme, hvorfor din VPN ikke fungerer med mobildata. Det er af denne grund, at vi anbefaler, at du først skal se på de potentielle årsager, der er anført nedenfor.

Her er nogle mulige grunde til, at din VPN ikke fungerer med mobildata:

 • Du har ikke en internetforbindelse
 • VPN -appen kræver en opdatering (eller en frisk installation)
 • Du er ikke tilsluttet en VPN -server på det passende sted
 • VPN IP -adressen stemmer ikke overens med din telefons GPS -placering
 • Du skal ændre din VPN -protokol

Sådan løser du din VPN ikke fungerer med mobildata

Nedenfor forklarer vi, hvad du skal gøre for at løse din VPN, der ikke fungerer med mobildata. Med held og lykke skulle dette få det til at fungere igen på kort tid. I mangel af dette kan du måske komme i kontakt med din VPNs kundesupport for at fejlfinde problemet.

Sådan løser du din VPN, der ikke fungerer med mobildata:

Tjek din internetforbindelse

Din internetforbindelse kan komme og gå, især på mobil, da du er på farten. VPN vil undertiden kæmpe for at oprette forbindelse som et resultat. Når alt kommer til alt vil en VPN kun arbejde, hvilket giver dig en internetforbindelse.

Hvis din telefon fortsætter med at miste forbindelsen, er der et par ting, du kan prøve. Især er det en god ide at Nulstil din telefons netværksindstillinger.

Sådan nulstiller du din telefons netværksindstillinger på Android og iOS:

 • Android: Indstillinger> System> Nulstil indstillinger> Nulstil Wi-Fi, Mobile & Bluetooth> Nulstil indstillinger.
 • iOS: Indstillinger> Generelt> Overførsel eller nulstil iPhone> Nulstil> Nulstil netværksindstillinger.

Skift din VPN -protokol

Hvis du har tilslutningsproblemer, kan det at ændre VPN -protokollen, du bruger til at oprette forbindelse til VPN. Selvom mange VPN’er nu bruger Wireguard som standard, kan du også finde muligheder som OpenVPN og IKEV2. Ja, IKEV2 er meget velegnet til brug med mobiler, fordi det er særligt hurtigt at oprette forbindelse igen, når man skifter netværk. Ændring af din VPN -protokol er normalt så simpelt som at gå til VPN’s indstillinger og søge efter “Protokol”.

Her er de mest tilgængelige VPN -protokolindstillinger:

 • Wireguard: Nyere, hurtigere protokol, der bruger små mobildata.
 • OpenVPN TCP: Meget sikker, men langsommere og forbruger flere data.
 • OpenVPN UDP: Hurtigere end TCP og stadig sikker, men mindre pålidelig.
 • IKEV2: Ganske hurtig, sikker og bruger meget lidt mobildata.
 • PPTP: Hurtigt og bruger de mindst data, men ikke sikre.

Opdater din VPN -app

Din VPN fungerer ikke med mobildata kunne skyldes noget så simpelt som VPN -appen er forældet. Opdatering af apps på Android og iOS er hurtig og let at gøre. Download og installation af den nyeste version af en VPN-app sikrer, at du har adgang til de nyeste funktioner, hvoraf mange er sikkerhedsrelaterede.

Det er muligt at automatisk opdatere apps i både Google Play Store og App Store, som hjælper, hvis du ofte glemmer at holde din VPN -app opdateret.

Sådan opdateres en Android -app:

 1. Åbn Google Play Store -appen.
 2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
 3. Vælg Administrer apps og enhed.
 4. Klik på Opdatering.

Sådan opdateres Android -apps automatisk:

 1. Åbn Google Play Store -appen.
 2. Klik på profilikonet øverst til højre.
 3. Trykke på Administrer apps og enhed.
 4. Vælg Styre Og så den app, du vil opdatere automatisk.
 5. Tryk på appen og derefter Mere (de tre prikker)
 6. Tænde for Aktivér autoopdatering.

Sådan opdateres en iOS -app:

 1. Åbn App Store.
 2. Tryk på dit profilikon øverst på skærmen.
 3. Rul ned til Kommende automatiske opdateringer.
 4. Vælg Opdatering ved siden af ​​en app eller Opdater alle For at opdatere alle apps.

Sådan opdateres iOS -apps automatisk:

Geninstaller din VPN -app

Hvis opdatering af din VPN -app undlader at få den til at fungere med mobildata igen, er geninstallation af VPN -softwaren helt den næste ting at prøve. Igen er dette meget simpelt at gøre.

Sådan geninstalleres en Android -app:

 1. Åbn Google Play Store.
 2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
 3. Vælg Administrer apps & enheder, derefter Styre.
 4. Tryk på VPN -appen efterfulgt af Afinstaller.
 5. Vend tilbage til Google Play Store og tryk på dit profilikon.
 6. Vælg Ikke installeret. Find VPN -appen, og marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​den.
 7. Tryk på downloadikonet nær toppen af ​​skærmen.

Sådan geninstalleres en iOS -app:

 1. Rør ved og hold VPN -appen.
 2. Vælg Fjern appen og så Slet app.
 3. Tryk på Slet at bekræfte, efterfulgt af Færdig.
 4. Åbn App Store.
 5. Tryk på dit profilikon i øverste højre hjørne.
 6. Vælg Købt og så Ikke på denne iPhone.
 7. Find appen og tryk på knappen Download.

Opret forbindelse til en VPN -server på det passende sted

Det kan være, at din VPN arbejder med mobildata, men at du simpelthen ikke har adgang til et bestemt geo-blokeret websted eller en tjeneste. For eksempel en streamingtjeneste som Netflix eller BBC iPlayer.

Først, Kontroller, at du er tilsluttet en VPN -server i det relevante land. Du kan gøre dette ved at kigge i VPN -appen, hvor du skal være i stand til at se serverplacering og tilsvarende IP -adresse. Alternativt kan du bruge vores IP -adressekontrolværktøj eller et alternativ, såsom Whatismyip.com.

Huske på, at Du skal muligvis prøve mere end en server At finde en, der fungerer med bestemte websteder og tjenester. Mange sådanne websteder og tjenester blokerer aktivt VPN’er for at overholde copyright- og licensaftaler omkring indhold (for eksempel tv -shows og film om streamingtjenester). I nogle tilfælde er VPN’er blokeret for at forhindre svig. Dette er almindeligt blandt online banktjenester og væddemålswebsteder.

Forfær din GPS -placering

Websteder og apps bestemmer ofte din placering via din IP -adresse. Mens du kan bruge en VPN til at komme rundt om det ved at forfalskning af en anden IP -adresse, ser nogle websteder og apps også på dine GPS -placeringsdata.

GPS -forfalskning er ikke almindeligt på VPN -apps, selvom Surfsharks Android -app har en tilsidesættende GPS -placering. For at falske din GPS -placering, skal du bruge en GPS -spoofing -app, såsom Fake GPS -placering.

For at GPS -forfalskningsapps skal arbejde på Android, skal du indstille din telefon til at bruge mock -placeringer. Du kan gøre dette ved at aktivere udviklerindstillinger som følger:

 1. Gå til Indstillinger >Om telefon.
 2. Tryk på Bygge nummer syv gange.
 3. Vende tilbage til Indstillinger efterfulgt af System> Avancerede> Udviklerindstillinger.
 4. Klik på Vælg Mock Location App Og vælg derefter GPS -spoofing -appen.
 5. Åbn GPS -spoofing -appen, og vælg en placering.

Desværre er det ikke så let at forfalske din GPS -placering på iOS. I stedet skal du downloade en desktop-app som Itools og tilslutte din telefon til din stationære enhed via et USB-kabel eller Jailbreak It og bruge et tredjepartsappbibliotek som Cydia.

VPN med mobildata: ofte stillede spørgsmål

Hvorfor har jeg brug for en VPN, når jeg bruger mobildata?

Du har brug for en VPN, når du bruger mobildata af de samme grunde, som du har brug for en, mens du er tilsluttet WiFi. En kvalitet VPN giver en række fordele. Især det skjuler din IP -adresse, giver dig mulighed for at gennemse større privatliv. Du vil også være i stand til at forfalde din placering og Omgå indholdsbegrænsninger. Dette hjælper dig med at få adgang til nogle af dine foretrukne streamingtjenester, mens du rejser til udlandet, for eksempel.

Bruger brug af en VPN flere mobildata?

Ja, du vil bruge flere mobildata, når du bruger en VPN på din telefon. Dette skyldes den krypteringsproces, der finder sted. Som sådan kan du ikke bruge en VPN til at komme rundt om din månedlige mobile datakap. Stigningen i dataforbrug kan være alt fra 5-15% og afhænger virkelig af din internetaktivitet. For eksempel, hvis du ofte bruger din VPN til streaming, er det mere sandsynligt, at du ser et højere afløb på data. Det afhænger også af den VPN -protokol, du bruger.

Kan jeg bruge en gratis VPN med mobildata?

Der er en masse gratis VPN’er, der fungerer med mobildata. Desværre viser mange af disse gratis VPN’er annoncer og pop-ups for at tjene penge og dette kan faktisk dræne dine mobildata endnu mere. Desuden har gratis VPN’er en tendens til at tilbyde færre servere og serverplaceringer. Du kæmper for at fjerne blokering af så meget indhold som et resultat (de er berygtet fattige med populære streamingtjenester).

På grund af det faktum, at mange gratis VPN’er deltager i båndbredde -throttling, kan du forvente meget langsomme hastigheder, mens du gennemser og streaming med mobildata. Husk også det Nogle gratis VPN’er holder logfiler til din browsing og streamingaktivitet. Dette kan derefter sælges til tredjepart, der går på kompromis med dit privatliv.