Hvordan man laver uTorrent download hurtigere

Contents

Når du giver uTorrent en liste over tracker -URL, hjælper det uTorrent med at oprette forbindelse til alle trackers og tilføje flere seedere og jævnaldrende. Hvis du finder en torrent -fil, har stor efterspørgsel, og at alle downloader denne fil og har et stort antal igler. Hvis din torrent er helbredt (betyder nej. af frø> nej. af Leecher) så hvis du tilføjer flere trackere, vil du nyde hurtigere downloadhastighed.

Forøg utrent downloadhastighed (100% arbejde) | 10x hastighed 2023

Sådan øges utrent downloadhastighed er et meget almindeligt spørgsmål, og vi vil forsøge at give dig et ordentligt svar. uTorrent er den mest anvendte software til download af torrent -filer. Siden 2015 er uTorrent blevet forbedret meget. Mange klager over, at uTorrent ikke giver dem fuld downloadhastighed, som delvist er sand. Men for at vide, hvorfor og hvordan man forbedrer den torrent downloadhastighed, skal du have en grundlæggende forståelse af, hvordan torrents fungerer. I denne artikel viser vi dig, hvordan du øger uoverensstemmelseshastigheden ved hjælp af forskellige metoder.

Forøg utrent downloadhastighed ved at finpusse uTorrent -indstillingen

Forøgelse-utorrent-download-hastighed

Optimeret uTorrent kan give dig maksimal downloadhastighed. Du kan følge nedenstående trin:

Forøg uTorrent Download Speed ​​1

Forøg uTorrent Download Speed ​​2

Her er konklusionen om, hvad vi gjorde i de sidste trin. Vi begrænsede faktisk vores torrent uploadgrænse (podning). Vi har også indstillet ubegrænset downloadhastighed ved at indstille 0 i downloadgrænseindstillingen (ikke forvirret her, 0 betyder ikke, at du får nulhastighed).

Forøg utrenthastighed fra avanceret fanebladkonfiguration

Du kan Juster yderligere to parametre i fanen Avanceret og Forøg utrent downloadhastighed.

 • Klik på Muligheder->Præferencer ->Fremskreden.
 • Klik på “Bt.Connect_speed ” og indstille værdi “80”, trykke “Sæt” . Luk ikke fanen endnu. Vi er nødt til at ændre en værdi mere.

Forøg uTorrent Download Speed ​​3

Forøg uTorrent Download Speed ​​4

Kender du dine internetudbydere på din internettrafik og kan spore din IP -adresse? Du skal bruge en VPN og skjule din torrent traffics >>>

Sikker dine-torrents-stigning-speed

Forøg utrent downloadhastighed ved at justere køindstillinger

Fra Muligheder -> Præferencer Vælg Stå i kø. Alt hvad du skal gøre er at indstille værdien Maksimalt antal aktive torrenter (upload eller download) til 1.

Forøg uTorrent Download Speed ​​5

Forøg utrent downloadhastighed ved at tildele mere båndbredde (uTorrent båndbreddeindstillinger)

Hvis du downloader flere torrent -filer på én gang, kan du give den højeste båndbreddeprioritet til den torrent -fil, som du vil downloade hurtigere. For at afsætte mere båndbredde skal du Højreklik på torrent -filen, Vælg derefter Tildeling af båndbredde >> sæt HØJ at give det mere prioritet end andre.

Forøg uTorrent Download Speed ​​6

Tilføj alle torrent trackere for at få endnu mere hastighed

Når du tilføjer en Torrent -fil eller en Magnetlink Til din uTorrent -software vil det kun holde sig til det oprindelige tracker -websted. Men uTorrent har denne fantastiske funktion, der giver dig mulighed for at tilføje en liste over torrent tracker -websteder på én gang. Dette har mange fordele, og en af ​​det er, at du får Flere seedere og jævnaldrende kombineret Med din allerede eksisterende tracker. Kort sagt øges din torrent downloadhastighed.

For at tilføje torrent tracker -websteder til din torrent skal du følge nedenstående trin. Først Dobbeltklik på torrent -filen og indsæt nedenstående trackere i Fanen Generelt under trackers:

Forøg uTorrent Download Speed ​​7

All Torrent Trackers List: uTorrent Trackers for Speed

Indsæt dem alle sammen
http: // 9.rarbg.com: 2710/annoncere
http: // annoncerer.torrentsmd.com: 6969/annoncerer
http: // bt.Careland.com.CN: 6969/annoncerer
http: // eksplodie.org: 6969/annoncerer
http: // mgtracker.org: 2710/annoncerer
http: // tracker.Bedste torrenter.Net: 6969/annoncerer
http: // tracker.tfile.mig/annoncerer
http: // tracker.Torrenty.org: 6969/annoncerer
http: // tracker1.wasabii.com.TW: 6969/annoncerer
UDP: // 9.rarbg.com: 2710/annoncere
UDP: // 9.rarbg.Mig: 2710/annoncerer
udp: // tracker.Coppersurfer.TK: 6969/annoncerer
UDP: // Exodus.Desync.com: 6969/annoncerer
udp: // Åben.Demonii.com: 1337/annoncerer
udp: // tracker.Btzoo.EU: 80/annoncerer
udp: // tracker.jeg stjal.Det: 80/annoncerer
udp: // tracker.OpenBitTorrent.com: 80/annoncerer
udp: // tracker.PRQ.at annoncere
udp: // tracker.publicbt.com: 80/annoncerer

Hvis du vil have, kan du også få mere 200+ Torrent Tracker fra vores Torrent Tracker List Guide.

Fremskynde torrent -downloads ved at oprette forbindelse direkte til frøene

Ofte vil din computers firewall bremse torrent -download ved at inspicere alle torrentdata. For at deaktivere denne funktion skal du sørge for, at “Aktivér PNP -portkortlægning” er aktiveret. Selvom denne indstilling er aktiveret som standard. Hvis du ikke har ændret det, finder du det aktiveret.

For at sikre, at denne mulighed er tændt MULIGHEDER , derfra vælger Præferencer Og klik derefter på Forbindelse. Bare sørg for PNP -portkortlægning har kryds på det.

Sørg også for “Tilføj Windows Firewall -undtagelse” Tick ​​er aktiveret.

Forøg uTorrent Download Speed ​​8

Automatiser alle disse indstillinger fra uTorrent “Setup Guide” (kun seneste version)

De indstillinger, som vi har vist her, kan også optimeres automatisk. Nyere version af uTorrent Har denne funktion kaldet “Opsætningsvejledning“. Dette registrerer først din Download og upload hastighed og foreslå dig en optimal indstilling. Du kan derefter indstille disse indstillinger i et enkelt klik. Årsagen til, at vi ikke har sat dette i begyndelsen af ​​dette indlæg, er, at vi har testet / finjusteret alle uTorrent -indstillinger og lavet en universel indstilling, der fungerede godt med adskillige tests, som vi har udført. Så de trin, vi har diskuteret ovenfor, er 100%, der fungerer. Nu kommer til uTorrents egen optimering, godt, uTorrent vil ikke fortælle dig at begrænse din uploadhastighed, fordi dette vil gøre uTorrent -protokol forældet, for hvis der er et begrænset antal højhastigheds uploader, så er det Download hastighed For den bestemte torrent -fil vil være meget langsommere.

Her er trinnene til at konfigurere UTORRENT SETUP GUIDE

 1. Først skal du kende din Upload hastighed. For at kontrollere din uploadhastighed skal du gå til eventuelle hastighedstestsider som Googles hastighedskontrol og køre tre hastighedstest og notere uploadhastigheden. Lav nu et gennemsnit af uploadhastigheden. Vi indstiller denne værdi i det næste trin.
 2. Åben uTorrent og fra Muligheder -> Vælg “Opsætningsvejledning

Forøg uTorrent Download Speed ​​9

Forøg utrent downloadhastighed ved hjælp af VPN

Mange internetudbydere (ISP) begrænser download / uploadhastigheden, hvis du bruger uTorrent til at downloade torrent -filer. Dette er meget simpelt for dem at opdage, hvis du torrrenterer. Alt hvad de skal gøre er at spore kommunikationsportområdet eller protokollypen og inspicere pakkeoverskrifter. Dette betyder dit online privatliv i fare. Fordi de ofte registrerer brugere og sender copyright -meddelelser, og du kan ende med at betale enorme bøder eller fængsel, hvis du ikke overholder deres juridiske meddelelse.

Ved hjælp af en VPN -software kan du gøre to ting. Du kan begge dele Forøg din torrent downloadhastighed og også Skjul din internettrafik. Brug af torrent uden VPN er som at lege med ild. Men der er tusinder af VPN -tjenesteudbyder, og ikke alle støtter torrenting. Du kan læse vores omfattende Top 5 VPN til torrenting guide.

Vi anbefaler privat internetadgang VPN til torrenting. Dette er den sikreste VPN -udbyder uden log, ubegrænset båndbredde til torrenting. Den gode nyhed er, at alle dens servere understøtter torrenting, så du ikke behøver at bekymre dig om hastighedsproblemer. Også kundesupport er tilgængelig 24 timer og reagerer meget hurtigt, hvis du har spørgsmål, kan du kontakte dem og få hjælp.

Når du downloader torrents ved hjælp af uTorrent, skal du overveje disse kendsgerninger

 1. Hyppig torrent -download kan markere din konto efter din internetudbyder, og du kan modtage juridiske meddelelser fra Copyright Protection Organization. Så brug en torrent VPN, mens du downloader torrent -filer.
 2. Din internetudbyder kan smadre din hastighed, når du downloader torrent -filer. En VPN kan overvinde det.
 3. Hvis du får langsom downloadhastighed, skal du kontakte din internetudbyder og opgradere din internetpakke til meget hurtigere forbindelse.
 4. Brug den nyeste version af uTorrent.

Ofte stillede spørgsmål: Med hensyn til download af torrentfiler med høj hastighed.

Nedenfor er samlingerne af spørgsmål og svar, som du måske er interesseret i.

Hvorfor downloadhastigheden reduceres, når upload er indstillet til minimum i torrent?

Ja, det afhænger af den uploadværdi, du lægger.

Husk, at vi i denne tutorial har indstillet uploadhastighed til 100 kb/s. Hvad sker der, hvis du lægger et meget lille antal som 1/2 kb/s? Torrent er peer-to-peer-netværk, hvilket betyder, at det har brug for både download og upload-parter for at få dette til at fungere. Hvis du lægger en lille værdi ved uploading, betyder det, at du ikke giver noget tilbage til samfundet, hvorfor den smarte detektionskode for uTorrent kan give dig mindre downloadhastighed. Så du skal spille fair. Du kan lægge en lavere uploadhastighed, men vær ikke for grådig og læg 1 kb/s der der. : s

Forøgelse af antallet af trackere i uTorrent øger downloadhastigheden?

Ja. Men ikke altid.

Når du giver uTorrent en liste over tracker -URL, hjælper det uTorrent med at oprette forbindelse til alle trackers og tilføje flere seedere og jævnaldrende. Hvis du finder en torrent -fil, har stor efterspørgsel, og at alle downloader denne fil og har et stort antal igler. Hvis din torrent er helbredt (betyder nej. af frø> nej. af Leecher) så hvis du tilføjer flere trackere, vil du nyde hurtigere downloadhastighed.

Hvordan kan jeg øge hastigheden på torrent -download?

Du kan ikke øge hastigheden på torrent -download, hvis den har mindre seedere.

Du kan optimere din uTorrent -klient og alt, men det får ikke nogen indflydelse, hvis den originale torrentfil ikke har nok frøer til at give dig høj hastighed. Så kontroller altid sundheden for torrent -filerne. Hvis du søger på en torrent -filer, viser Torrent -webstedet dig ofte sundheden for de torrent -filer. Hvis du ser, at sundhedsbjælken er rød, skal du undgå denne torrent og prøve at finde en alternativ torrentfil, der har flere frøer end førstnævnte.

Kan du downloade enorme størrelse torrent -filer siger 20 GB?

Ja, du kan helt sikkert, men sørg for, at torrentfilen har nok seedere. Det vil tage tid afhængigt af din ISP -internethastighed.

Der er to ting, din internetudbyder gør for at forhindre, at det er abonnent i at bruge torrents ofte. Nogle ISP som Comcast throttle downloadhastighed, når du bruger uTorrent -software og download/upload torrent -filer. Men andre kan gashåndteres hastighed efter bestemt brug, siger 10 GB. Du kan nemt registrere, om din internetudbyder forhindrer dig i at downloade torrent ved hastighedshætte ved at prøve at downloade torrenten på din Android i et par sekund. Hvis du får højere hastighed end for hastigheden på pc.

Hvordan kan jeg omgå hastighedsspil af min internetudbyder, når jeg downloader ved hjælp af uTorrent?

Dette er meget let. Du bliver nødt til at abonnere på en VPN til torrenting.

Hvis din internetudbydere din downloadhastighed, kan du nemt omgå det ved at skjule din online trafik ved at bruge krypteringssoftware kendt som VPN. Disse software ændrer din IP -adresse til en af ​​deres servers IP -adresse og krypterer også alle dine data. Derfor kan din internetudbyder ikke forstå, hvad du laver online, og kan derfor ikke begrænse din internethastighed.

Mit universitet blokerede torrent -websteder og uTorrent fungerer ikke, hvordan man omgår college firewall?

Brug VPN og omgå enhver form for firewall.

Netværksadministrator kan blokere torrentprotokol, port, torrent -websteder osv. Brug af firewall, men det kan let omgås, hvis du køber et premium VPN -abonnement. Gratis VPN’er er langsomme som helvede og ikke pålidelige. En premium VPN kan give dig roen i sindet, og du kan nyde højhastigheds -torrent -download ved hjælp af uTorrent eller andre torrent -download -websteder.

Søgninger relateret til hvordan man øger torrenthastigheden i uTorrent
hvordan man øger downloadhastigheden i uTorrent Android
hvordan man laver uTorrent hurtigere 2023
UTORRENT -indstillinger for hurtigere download
hvordan man øger bittorrent downloadhastighed
Bedste uTorrent -port
uTorrent trackers til hastighed 2023
UTORRENT Båndbreddeindstillinger
hvordan man laver uTorrent hurtigere mac

Hvordan man laver uTorrent download hurtigere

Hvordan man laver uTorrent download hurtigere

For mange computerbrugere er ordet “torrent” blevet forbundet med piratkopiering. Selvfølgelig har torrenting tjent et dårligt ry for mange med den antagelse, at det er ulovligt at downloade enhver torrent. Selvom det er sandt, at en masse piratsteder bruger torrent til at downloade og ulovligt distribuere indhold, er at downloade torrents som en teknologi en perfekt legitim måde at dele store filer online. Faktisk er der mange torrents derude, der er helt lovlige at bruge. Deling af store filer ved hjælp af BitTorrent -protokollen var gået i årevis, længe før softwarepiratkopiering blev et massivt problem. Store softwarefordelinger, som Linux OS -pakker, bruger torrents til at få softwaren til sine slutbrugere.

Det er derfor vigtigt at indse, at det ikke er ulovligt i sig selv at bruge BitTorrent eller uTorrent (eller enhver anden torrenting klient). Brug af dem vil ikke i sig selv få dig kastet i fængsel, forbudt af din internetudbyder eller copyright troldet. Men hvis du bruger protokollen til at dele ophavsretligt beskyttede medier (og hvis du har uheld eller er skødesløse), kan disse ting muligvis ske. Lad os komme til de gode ting med det. I denne artikel vil vi give dig en kort tutorial om, hvordan du får uTorrent -download hurtigere. Eksemplerne her bruger alle uTorrent, men hvis du bruger en anden klient, fungerer de fleste af disse procedurer stadig. Du skal bare finde de tilsvarende indstillinger i din klient.

Fremskynder torrent -downloads med uTorrent

uTorrent er en torrentende klient, der arbejder på Windows, Mac, Linux og Android. Den grundlæggende uTorrent -app er gratis; Selvom der er premium -versioner til rådighed til vinduer, der tilføjer nogle klokker og fløjter. Abonnementsgebyrer spænder fra $ 4.95 til $ 52.46 om året. Disse er gode, hvis du vil have en annoncefri og pro-oplevelse, men vi kan sige, at den gratis version er perfekt tilstrækkelig til enhver, der bare vil dele nogle filer. uTorrent er ikke den eneste torrent tracker, der er tilgængelig på nettet, men det er en af ​​de mest populære. Det har eksisteret i årevis og er det torrent klientvalg for millioner af mennesker over hele verden. Det er dog ikke godt optimeret “ud af kassen”, og der er nogle ting, du kan gøre for at gøre det hurtigere.

Lad det gennem din firewall

Den første ting, du skal gøre, når du installerer uTorrent, er at klikke på Ja, når det spørger dig, om du vil ’tilføje en undtagelse for uTorrent i Windows Firewall’. Hvis du rammer ingen eller ikke bruger Windows Firewall, skal du stadig lade uTorrent igennem.

Hvis du bruger Windows Firewall:

 1. Åbn uTorrent og vælg præferencer.
 2. Naviger til forbindelser og marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​’Tilføj Windows Firewall -undtagelse’.
 3. Åbn din firewall -software og lad utrenttrafikken passere frit igennem.

Bliv ikke fristet til at slukke for din firewall, når du torrent, da dette åbner din computer op til malware og alle mulige trusler. Hvis du bruger en router med firewall, skal du også konfigurere denne indstilling.

Tilføj mere eller hurtigere frø og jævnaldrende

Torrenting fungerer ved at distribuere en fil på tværs af snesevis, hundreder eller endda tusinder af såmaskiner og kammerater. Seedere er computere, der har den komplette fil til rådighed til upload. Peers er computere, der stadig er i færd med at downloade filen. Når en ny peer slutter sig til systemet og leder efter en fil, opdeler den torrenting -software filen i mange små bidder. Softwaren ser derefter efter kammerater, der allerede har fået de bidder, som den nye peer stadig har brug for, og hvis de har den, uploader de andre kammerater den til den nye peer. Hvis ingen af ​​jævnaldrene har delen, går systemet og får det fra et af frøene (som har alle bidder).

Dette system forhindrer frøene i at blive overvældet af anmodninger, og når jævnaldrende kollektivt har alle bunkerne i filen, kan nye jævnaldrende sammenføjning få filen meget hurtigt, fordi den er tilgængelig fra mange forskellige kilder i stedet for bare et par frø. Af denne grund, jo flere frø og jo flere kammerater, som en torrent allerede har, jo hurtigere er alle nye medlemmer af netværket i stand til at downloade filen. Når en peer er færdig med at downloade hele filen, bliver den et andet frø og kan forbedre downloadhastigheden yderligere.

Torrent -websteder holder faktisk ikke den originale fil selv. I stedet har de trackers, en fil, der beskriver alle bidder i den originale fil. Trackeren holder også styr på, hvor mange frø og kammerater arbejder med den specificerede fil (som altid starter med et frø, den originale filejer). Så når du går til et torrent -websted, viser det dig, hvor mange frø og hvor mange jævnaldrende allerede arbejder med filen. Det er næsten altid en god ide at vælge torrent med det højeste antal frø og jævnaldrende for at få den fil hurtigere. Højere tal er også en god generel indikator for, at en bestemt torrent har indhold af høj kvalitet.

Tildel den korrekte båndbredde

How-to-Make-Utorrent-hurtigere-2

Selvom det kan virke modintuitivt, kan det at tildele for meget båndbredde til torrents bremse dem. Du er nødt til at få forholdet rigtigt, hvis du skal få den mest gennemstrømning.

 1. Åbn uTorrent og vælg Indstillinger.
 2. Naviger til præferencer og forbindelse.
 3. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​’Anvend rentegrænse for transport overhead’.
 4. Skift maksimalt antal globale forbindelser til 2329.
 5. Skift maksimalt antal jævnaldrende tilsluttet 257.
 6. Skift antal upload -slots pr. Torrent til 14.
 7. Skift maksimal uploadhastighed til 14.

Skift port

Portallokering til uTorrent misligholder et sted mellem 6881 og 6999. De fleste mennesker ved dette, og de fleste har også det. Følgelig thorerer mange internetudbydere disse porte, så torrentende trafik ikke byrder deres netværk. Hvis dine internetudbydere disse porte, er det fornuftigt at ændre dem. Anbefalingen er at ændre havnen til noget over 10000 for at undgå både throttling og konflikter inden for din computer.

 1. Åbn uTorrent og vælg Indstillinger.
 2. Naviger til præferencer og forbindelse.
 3. Skift port til et nummer mellem 10000 og 12000.

How-to-Make-Utorrent-hurtigere-3

Streamline Queuing

Kø sætter op flere torrents til at downloade den ene efter den anden. Opsætning korrekt giver dig mulighed for at maksimere gennemstrømningen. Det er en lille, men meget effektiv finjustering. Mens din computer eller telefon venter på pakker fra en torrent, kan den sende anmodninger om pakker fra en anden.

 1. Åbn uTorrent og vælg Indstillinger.
 2. Naviger til præferencer og kø.
 3. Indstil maksimalt antal aktive torrents til 10.
 4. Indstil maksimalt antal aktive downloads til 10.
 5. Indstil podning Globalt minimumsforhold til 0.

Prioritere en torrent

Mine sidste tip til at fremskynde uTorrent er at prioritere den download, du ønsker først. Dette giver denne fil førstevalg af båndbredde og ressourcer, så vil downloade hurtigere, hvis frøene og jævnaldrende er i stand til den.

 1. Højreklik på en torrent i det vigtigste utrentvindue.
 2. Vælg tildeling af båndbredde og derefter høj.
 3. Højreklik på de andre torrents, du har i gang.
 4. Vælg tildeling af båndbredde og derefter lav.

Hvis du ikke skifter de andre til lavt, vil der ikke ske noget, da uTorrent allerede bruger alle de ressourcer, der er tildelt det.

Tilføj flere trackere

Husk, at vi talte om trackeren, den fil, der holder styr på, hvem der podes, og hvem der downloader den underliggende fil? Du er ikke begrænset til kun en tracker. Du kan bede uTorrent om at tjekke en hel liste over trackere for at finde flere frø og kammerater. Der er konstante opdateringer til de forskellige lister over offentlige trackere; Dette link er aktuelt fra marts 2019. For at bruge listen skal du kopiere teksten på listen til din udskårne og indsæt buffer. Højreklik på torrentnavnet i uTorrent og vælg egenskaber. I afsnittet “Trackers” skal du indsætte listen og på et stykke tid, du begynder at se dit frø og peer count gå op sammen med din downloadhastighed.

Det er bare et par måder, du kan gøre uTorrent hurtigere på. Så længe der er nok kvalitetsfrø og jævnaldrende, og du har alt opsat korrekt, skal dine torrents nu komme flyvende ned. Eventuelle flaskehalse eller langsomme downloads vil være i den anden ende, ikke din!

Skiftende klienter

UTORRENT plejede at være go-to for alle, der leder efter en stabil, brugervenlig klient til deres pc, men i det sidste årti har en række problemer gjort det vanskeligt at anbefale. I 2010 begyndte uTorrent med at inkludere en ledningsmotorværktøjslinje inden for sin download -værktøj sammen med at lave hjemmesiden og standardsøgning af søgemaskinen uden samtykke. I 2011 begyndte uTorrent med at inkludere Bing -værktøjslinjen i stedet, før han annoncerede en betalt version af applikationen med titlen UTORRENT Plus. Endnu værre, i 2012 (startende med uTorrent version 3.2.2), Brugere begyndte at se reklamer sammen med “fremhævede torrents” i appen, og selvom disse kunne være deaktiveret, var det alligevel en skuffende tilføjelse.

For mange andre blev UTORRENT ubrugelig i marts 2015, da programmet begyndte at samle en anden applikation med titlen “Episk skala”. Selvom dette program siden er blevet afbrudt fra at blive bundtet med softwaren, var dette det sidste halm, når det kom til at bruge uTorrent.

Uden tvivl er Qbittorrent vores yndlingsklient i 2019, især for dem, der ønsker at flytte væk fra uTorrent. Som en gratis og open source-klient har vi fundet, at det er pålideligt, hurtigt og komplet uden nogen form for reklamer, malware eller nogen anden uønsket software inkluderet under installationen. Appen opdateres stadig regelmæssigt mere end et årti efter dens første lancering. Med nylige opdateringer er både opløsningen af ​​appen og den visuelle design af softwaren blevet opdateret for at se renere ud end nogensinde. Tilgængelig til Windows, MacOS og Linux, det er det perfekte værktøj til dem, der er trætte af afbrydelser og langsomme forbindelser, der kan inkluderes i uTorrent.

Har du nogen teknikker til at fremskynde torrent -downloads? Del dem med os i kommentarerne nedenfor!

Sådan gør du dit logo større på Shopify

23 tanker om “hvordan man laver uTorrent download hurtigere”

Gizmo Bucks siger:

Hastigheden afhænger også af, hvad andre uploader. Du kan ikke downloade med hurtige hastigheder, hvis alle begrænser deres uploadhastighed til mager KBP’er i stedet for MBP’er. Du kan ikke trække 20 Mbps fra nogen, der kun deler 10 kbps. Samlet kan dette øge dine hastigheder, hvis alle podede/uploader i en anstændig hastighed, og du er tilfældigvis heldig nok til at oprette forbindelse til de brugere, der deler i en anstændig hastighed.