Hvordan man stopper podning i uTorrent

UTorrent har tjent tusinder af mennesker i årevis som et af de førende torrenting -programmer på Windows, Mac og Android . Denne software giver dig mulighed for at downloade filer, som andre mennesker podede. Du kan også vælge at frø filerne for at gøre det lettere for andre at downloade dem. Når en side note, skal du vide, at disse filer ofte er piratkopierede.

Hvordan man får uTorrent til at stoppe podning efter at have downloadet i 3 nemme trin

Hvordan man får uTorrent til at stoppe podning efter at have downloadet i 3 nemme trin

UTorrent har tjent tusinder af mennesker i årevis som et af de førende torrenting -programmer på Windows, Mac og Android . Denne software giver dig mulighed for at downloade filer, som andre mennesker podede. Du kan også vælge at frø filerne for at gøre det lettere for andre at downloade dem. Når en side note, skal du vide, at disse filer ofte er piratkopierede.

Hvordan man får uTorrent til at stoppe podning efter download

Du kan blot fjerne torrenten fra uTorrent, når den er færdig med at downloade for at forhindre, at den er i podning, men denne metode kan være temmelig hård, fordi du konstant skal kontrollere dine torrent. Ved blot at finpusse et par indstillinger, kan du stoppe al podning automatisk, så du ikke behøver at overvåge programmet. Uden videre, lad os begynde!

Trin 1: Adgangspræferencer

Åbn din uTorrent og klik på Muligheder , derefter Præferencer .

Trin 2: Vælg båndbredde

Klik nu på Båndbredde og indstil Antal upload -slots pr. Torrent til nul.

Trin 3: Åben kø

Vælg nu Stå i kø Fra listen til højre og sørg for, at de fire nederste muligheder er indstillet til nul. Du skal markere afkrydsningsfeltet under Når utrent når podningsmålet at ændre denne værdi til nul. Når du har foretaget alle ændringerne, skal du vælge ansøge, Og din uTorrent frø overhovedet ikke.

Big Brother ser

Mens disse torrenting -programmer er fantastiske i deres egen ret, er der reelle konsekvenser for at downloade piratkopierede filer og sprede dem på internettet. Mens du forhindrer din uTorrent i at podede dine downloadede filer betyder, at du ikke hjælper med distributionen af ​​piratkopierede filer, er du stadig ansvarlig for alt, hvad du downloader. Med dette i tankerne kan det være mere sikkert at blot abonnere på en streamingtjeneste eller købe den film eller serie, du prøver at downloade.

Hvordan man stopper podning i uTorrent?

UTorrent, stiliseret “uTorrent” eller nu utorrent bærbar til appen, er en af ​​de førende download -klienter på Internettet i dag. Det tilbyder en service kendt som “Magnet Link”, som er en let og ofte anonym måde at downloade en fil på uden at tilmelde sig et websted. Som så mange torrent-download-klienter, bruger UTORRENT et fildelingssystem, der er afhængig af sine brugere til at arbejde sammen for at gøre dataene tilgængelige for alle i samfundet. UTORRENT letter dette ved at tjene som vært på netværket, der forbinder forskellige computere sammen over nettet, da den samme fil kontinuerligt downloades og uploades af forskellige brugere.

Podning af en fil

Når en bruger har valgt en fil til download, vises den i bærbar uTorrent Main Dashboard. Her viser det den hastighed, hvorpå den downloades, størrelsen på filen og den estimerede tid, det vil tage for downloadet at gennemføre. Når denne tid er gået, og filen er downloadet, starter den derefter processen med “podning”. Dette er, når download-klienten for eksempel, uTorrent i sig selv, starter processen med at genoplive filen tilbage til fildelingsplatformen. Dette sikrer, at den næste bruger kan downloade filen. At forlade filen til frø vil se filen uploadet igen og igen. I det torrent-samfund opfattes podning som korrekt etikette, idet argumentet er den originale uploader er gået i problemer med.

Hvad er en leecher?

“Leecher” er en bevidst nedsættende betegnelse i det torrent -samfund til at beskrive nogen, der downloader en fil, så frø den ikke. Dette ses som en egoistisk handling og betragtes som skadelig for fildelingsverdenen. Hvis hver bruger gjorde denne praksis, ville torrents ikke være i stand til at fortsætte. Der er dog grunde til, at nogen ønsker at stoppe podning af en fil.

Utorrent Portable i sig selv er en helt legitim platform beregnet til lovlig download og fildeling, men er ofte ansat som vært for ulovlige downloads fra websteder som Pirate Bay og andre. Uanset om ulovlig eller lovlig den samme podning og leeching -etikette gælder. I nogle lande betragtes podning som en større forbrydelse end leeching. Bare at downloade en fil ulovligt er rynket af, men podning gør det dig til en facilitator. Den ene såning ses derefter som en af ​​de mennesker, der uploader filen, potentielt drager fordel af den, idet den overtræder handelslovgivningen. I det væsentlige er det en større forbrydelse at uploade en fil ulovligt end den er at downloade den. Naturligvis er dette en afskrækkende virkning for mange mennesker, der bruger torrentsteder, og de vælger ikke at frø netop af denne grund.

En anden grund til, at nogen kan vælge at ikke frø en fil, er internethastighed. Ikke alle har råd til at gøre dette, og at gå deres datatilladelse kan koste penge. De bor muligvis i et landdistrikt og uploadet en stor fil kunne fuldstændigt ødelægge deres internet. Valget er også noget at overveje. Mens torrent -samfundet kan have etikette, som de observerer, betyder det ikke, at alle behøver at abonnere på disse synspunkter. Utorrent -brugere er ikke forpligtet til at gøre det.

Hvordan man stopper podning?

UTORRENT bærbar er utroligt hjælpsom og brugervenlig i denne henseende. Som nævnt ovenfor, når timeren på en fil er afsluttet, vil den blive downloadet fuldt ud. uTorrent vil ping højlydt for at informere brugeren, som filen downloades. Det vil også skabe en pop-up i højre hjørne af skærmen for at bekræfte dette. Hvis man ser på instrumentbrættet, vil det have ændret sig til en skarp lysegrøn farve. Timeren erstattes også med en kolonne, der siger ”podning”. Alt, hvad brugeren skal gøre her, er at højreklikke på filen og vælge “Stop”. Dette vil afbryde filens forbindelse til netværket, men lad filen være intakt og klar til brug. For at være helt sikker på, at brugeren kan åbne filen og flytte den til en mappe efter eget valg og derefter slette filen i uTorrent. Den færdige fil vil derefter være sikkert på brugerens computer, men ikke længere i uTorrent. Dette er den bedste måde at sikre dig, at du ikke frø en fil, når den er afsluttet med at downloade i uTorrent.