Hvordan man hacker IP -adresse

Brug af en VPN skjuler din faktiske IP -adresse fra resten af ​​verden og krypterer al din kommunikation gennem VPN. Det beskytter omfattende alt, hvad din enhed gør, mens du bruger VPN.

Hvad er et IP -hack?

Du spekulerer måske på, ”Hvad er et IP -hack nøjagtigt?”Vi offentliggør en masse information om trusler mod webstedsejere og forklarer, hvordan man beskytter WordPress -websteder. Du skal forstå websteds sikkerhed, hvis du ejer eller administrerer en. Men hvad med dine personlige enheder? Hackere kan også kompromittere dem.

Hver enhed, der opretter forbindelse til internettet, har et unikt IP -nummer eller en adresse. At have en IP -adresse er nødvendig for at sende og modtage alle onlineoplysninger. Det er en unik identifikator til dit modem, Wi-Fi-router, bærbar computer eller stationær computer, smartphone og enhver anden enhed, der sender og modtager information over internettet.

Når en hacker er målrettet mod en IP, forsøger de muligvis at indsamle værdifulde oplysninger fra dig, inklusive din fysiske placering og din identitet. De bruger måske det i et forsøg på at efterligne dig online eller få det til at se ud som om du eller dine enheder udfører deres ulovlige aktiviteter.

I denne vejledning lærer du om IP-baseret hacking. Du vil opdage, hvad der kan indikere misbrug af din IP, hvad cyberkriminelle kan gøre med det, og hvordan du kan beskytte dig selv.

IP Hack

Hvad er din IP, og hvordan kan en hacker finde den?

Din IP -adresse er en unik række numre som 192.0.3.1 (IPv4) eller 2001: 0db8: 0001: 0000: 0000: 0AB9: C0A8: 0102 (IPv6). Du kan finde det enkelt ved at spørge Google, ”Hvad er min IP?”

Webservere har unikke IP’er – alle netværksenheder gør. Din netværksrouter derhjemme eller arbejde har en IP. Modemer, routere og adgangspunkter delegerer unikke IP’er til enheder på dit interne netværk, inklusive alle perifere enheder, som printere.

Tag lidt tid i dag til at overveje hvornår og hvor du kan drage fordel af et mål for øget privatliv ved at bruge en sikker browser og/eller en VPN.

Tænk på et IP -nummer som en fysisk leveringsadresse til indgående kommunikation. Når du flytter, kan det være nødvendigt at ændre sig. Når du opretter forbindelse til et nyt netværk, kan det tildele din enhed en ny IP. Derudover kan netværket registrere din forbindelsesanmodning i en adgangslog, der viser din IP og dens aktivitet.

Langt de fleste internetudbydere tildeler deres kunder dynamiske IP -adresser. Dynamisk IPS -ændring, men statiske IP’er gør det ikke – så længe netværket opretholder en forbindelse. Statiske IP’er er potentielt mere udsat for misbrug, men angribere kan også lære og misbruge dynamiske IP’er. Dynamiske IP’er forbliver de samme i 24 timer eller længere.

Statiske IP’er er nyttige til portviderning. Hvis du ønsker, at indgående forbindelser skal nå en bestemt enheds -IP og port, skal denne adresse være statisk. Dette er dog en usædvanlig sag, og de fleste har ikke brug for en statisk IP.

Hvad kunne der ske, hvis hackere kompromitterer din IP? Hvis nogen med ondsindet hensigt får viden eller kontrol over en IP, du bruger, kan de muligvis gøre en masse skade. Der er mange forskellige måder kriminelle kan få deres hænder på din IP. I de følgende afsnit tager vi et kig på, hvordan dette kunne ske.

1. Dine enheder

IP -adresser er ikke hemmeligheder. Af den grund, hvis nogen bruger eller låner din bærbare computer med det formål at finde din IP -adresse, kan de gøre det på få sekunder blot ved at besøge et websted som WhatismyipAddress.com eller spørger Google.

2. Dit netværk

Hvis en hacker har brudt ind i dit modem, router eller andre netværksenheder, kan hackeren se deres IP’er såvel som IPS på andre enheder, der opretter forbindelse til dem.

Enhver med adgang til en routers admin -interface og indstillinger kan se IP’er på netværket. De kan også læse netværksaktivitetslogfiler, der indeholder enhed IP’er.

Hvis din router eller modem har admin-login-legitimationsoplysninger knyttet til det eller vist i nærheden, eller hvis det bruger velkendte standarder, kan enhver, der ønsker at tage kontrol over dit netværk, gøre det med disse oplysninger, når de har adgang til dit netværk.

3. Et usikkert offentligt netværk

Et usikkert offentligt WiFi -adgangspunkt eller “hotspot” tillader ikke -krypterede forbindelser med adgangspunktet. Enhver på netværket med netværksovervågningsværktøjer kan muligvis ikke kun se forbindelsesenheden IP’er for alle andre brugere – de kan også se, hvad disse brugere sender og modtager over netværket, som webstedets login -legitimationsoplysninger. Websteder, der kræver to-faktor-godkendelse eller pasker til login-som du kan konfigurere med Ithemes Security Pro-tilbyder beskyttelse mod denne type trussel, men den virkelige løsning er altid at bruge krypterede netværk.

Nogle hackere vil oprette gratis wifi -hotspots for at gøre det endnu lettere for dem at undersøge alle IP’er i Connecting Device såvel som eventuelle følsomme oplysninger, der sendes over netværket. De kan endda være i stand til at inficere forbindelsesenheder med malware.

4. Dine e -mails

Når du sender nogen en e -mail, kan mailoverskriften indeholde din IP -adresse.

For eksempel inkluderer Microsoft Outlook og Yahoo Mail IP -adresser inden for overskriften på hver udgående e -mail.

5. Websteder, du besøger

Hvert link, som du klikker på, der anmoder om en webside eller andre online medier, sender din IP -adresse til en server, så det kan levere det indhold, du anmoder om.

Enhver, der kontrollerer en webserver, kan se adgangslogfilerne eller bruge andre metoder til at identificere alle IP -adresser, der har sendt anmodninger til serveren.

6. Fora, du bruger

Hvis du er nogen, der nyder at deltage i online diskussionsfora, skal du huske, at administratorerne af fora let kan se din offentlige IP -adresse. Alle webstedsadministratorer kan gøre dette, men nogle forumsoftware logger bruger IPS og viser dem i dine indlæg. Administratorer og moderatorer kan dele eller udsætte disse personlige oplysninger.

7. Annoncer, du klikker på

Annoncer bærer også links, men de serveres typisk af en kilde, der er forskellig fra webserveren, der er vært for annoncens indhold.

Ved at klikke på annoncer overleverer du din IP -adresse til annonceudbyderen.

Vær forsigtig med onlineannoncer, fordi nogle specifikt er skabt af dårlige skuespillere med ondsindet intention, der planlægger at bruge din IP på måder, der kan sætte dig i fare.

Er det ulovligt at spore en IP -adresse?

Så længe det ikke bruges til ulovlige eller kriminelle aktiviteter, er sporing af din IP -adresse helt lovlig og almindelig i USA og mange andre dele af verden. De apps, du bruger, de websteder, du hyppige, og din internetudbyder er al log og kan bevidst spore din IP -adresse, samt en masse andre personlige oplysninger.

I Canada betragtes IP -adresser som personlig identitetsinformation (PII) og får mere beskyttelse af privatlivets fred. Det er lovligt at spore IP’er i Canada til markedsføring og forretningsformål. Non-profit kan også spore IP’er i henhold til canadisk lovgivning. Til alle andre formål behandles IP -sporing i henhold til bestemmelserne i den canadiske lov om personlige oplysninger og elektroniske dokumenter (Pipeda) som en invasion af privatlivets fred.

Den generelle regulering af databeskyttelse (GDPR) går videre. Det gælder for enhver online aktivitet, der udføres inden for EU.

Husk, at håndhævelse af lovgivningen om privatlivets fred er vanskelig og stadig et voksende lovområde, især international ret. Ondsindede personer, der ønsker at identificere og spore din IP -adresse, kan være placeret overalt. De ved, at de bryder love, og de er ligeglad.

Hvad kan nogen gøre med min IP?

For det første er det vigtigt at vide, at din IP-adresse ikke indeholder eller giver direkte adgang til ultrafølsomme oplysninger om dig. Det kan dog indikere din geografiske placering, og hackere kan bruge disse oplysninger til at skade. Det er den første af fem typer IP -hacks, vi ser på næste:

1. Find din fysiske placering

Husk, at din IP typisk vil afsløre den by, du er i. Hvis en ondsindet skuespiller har din IP -adresse, kunne de bruge den til at målrette dig og informere deres socialt konstruerede hacking.

Antag f.eks. At du har annonceret offentligt, at du skal på ferie. En kriminel med din IP -adresse kan muligvis finde ud af din hjemmeadresse. Indbrud kan være deres hensigt, og du kan endda blive narret til at give dem adgang til dit hjem eller bygning. De kan kontakte dig eller en nabo, der foregiver at være en leveringsperson eller en anden, der måske er tillid til.

2. Bryde ind i dine enheder

Hver IP -adresse har tusinder af porte. Porte kan betragtes som Windows til en netværksenhed. En hacker, der kender din IP -adresse, kan teste hver eneste af disse porte for måder at få adgang til din enhed. De kan forsøge et brute-force-loginangreb, teste almindelige eller stjålne adgangskoder.

Hvis de med succes opretter forbindelse, kan de muligvis overtage din enhed og stjæle information, der er gemt på den. De kunne også inficere din enhed med malware og bruge den til at understøtte deres hackingaktiviteter.

Hacked -enheder ender ofte som en del af en botnet. Et botnet er et stort, distribueret netværk af kompromitterede enheder kontrolleret af kriminelle. Botnets bruges til at udføre benægtelse af service og brute-force-loginangreb. Hvis din enhed og IP bruges til at deltage i disse forbrydelser, kan du opleve mange ubehagelige effekter, da netværk og myndigheder identificerer dig som en trussel.

3. Efterligne dig for social hacking

En kriminel, der kender dit navn, adresse, IP og Internet Service Provider (ISP), kan forårsage en masse problemer. De kan kontakte din internetudbyders kundesupport og forsøge at efterligne dig for at få kontrol over dit netværk og dine personlige oplysninger. Social hacking er altid mulig og mere effektiv, når dine personlige oplysninger er kendt for hackeren.

4. Forfalsk din IP for at udføre man-in-the-middle angreb

Hackere kan få deres aktiviteter til at se ud som om de kommer fra din IP. Hvis de gør dette fra et netværk, der står mellem dig og websteder, du prøver at nå, som et wifi -hotspot, de kontrollerer, kan de foregive at være dig og også tilbyde dig falske versioner af de websteder, du prøver at nå.

Et mand-i-midten angreb kan bruges til at omgå stærke sikkerhedsmetoder. Ved hjælp af denne form for bedrag kunne cyberkriminelle narre dig til at give dem de rigtige adgangskoder til en to-faktor godkendelsesudfordring for at logge ind på dine økonomiske konti, e-mail eller andre kritiske tjenester.

5. Forfalsk din IP for at udføre ulovlig aktivitet

Ondsindede hackere har været kendt for at bruge andre menneskers IP -adresser til at downloade eller distribuere ulovligt indhold eller for at begå andre cyberforbrydelser. Enhver retshåndhævelsesundersøgelse af deres aktivitet kan muligvis trække dig ind i den, i dette scenarie.

Hvordan man forhindrer en hacker i at udnytte din IP -adresse

Det er vigtigt at altid fortsætte med at identificere oplysninger om dig beskyttet, selvom du mener, at du ikke er i fare. Hvis en hacker er bestemt nok, vil de være i stand til at sammensætte nok information om din identitet til at efterligne dig. Jo mere de ved, jo mere overbevisende kan de være.

En IP -adresse, der er tildelt et af dine enheder, kunne meget vel være deres udgangspunkt.

Her er seks måder at holde din IP beskyttet på og forhindre hackere i at udnytte den:

1. Hvis din IP er blevet hacket, skal du ændre den med det samme

Hvis du ser tegn på et IP -hack, forfalskning eller bevis på, at dine netværksenheder er blevet kompromitteret, skal du straks kontakte din internetudbyder og bede om deres hjælp. Du kan anmode om, at en ny IP -adresse tildeles dig.

Nogle internetudbydere giver dig mulighed for at ændre din IP selv inden for dine routerindstillinger. Andre kræver, at du kontakter dem for at anmode om ændringen. Du kan muligvis også udløse ny IP -generation ved at lukke dit internetmodem i et stykke tid.

2. Opdater dine privatlivsindstillinger

Tag dig tid til at opdatere indstillingerne i dine messaging -apps for det maksimale privatliv, de tilbyder. Accepter ikke beskeder eller opkald fra kilder, du ikke allerede er bekendt med.

3. Opdater din router og firewall

Cyberkriminelle kan muligvis eksternt hacke din router. Dette vil give dem kontrol over din IP og mange andre ting. Gør ikke deres arbejde let! Skift standard routerindstillinger.

Skift regelmæssigt din routers adgangskode. Sørg for at bruge stærke adgangskoder og kryptering på alle dine netværksenheder.

4. Brug et virtuelt privat netværk (VPN)

Brug af en VPN skjuler din faktiske IP -adresse fra resten af ​​verden og krypterer al din kommunikation gennem VPN. Det beskytter omfattende alt, hvad din enhed gør, mens du bruger VPN.

Når du dirigerer dine data gennem en VPN -server, hører den offentlige IP, der er knyttet til din forbindelse, faktisk VPN -serveren, ikke dit lokale netværk eller enheder. Dette forhindrer websteder, annoncører, arbejdsgivere og andre i let indsamling af oplysninger om din placering og enhed. Din browser selv og andre synlige funktioner på din lokale enhed kan stadig være synlig og sporbar som et unikt nok “fingeraftryk” til sofistikeret overvågningsteknologi, selvom din IP er anonymiseret.

VPN’er har en række andre fordele, men at holde din IP -adresse privat er deres hovedformål.

5. Brug en proxy

Ligesom en VPN leverer Web Proxy Services servere, der sidder mellem dig og resten af ​​internettet. De anmodninger, som dine enheder fremsætter gennem en proxy, er forbundet med dens IP, ikke dit lokale netværk eller enhed. I modsætning til en VPN kan en proxyserver muligvis ikke kryptere din kommunikation eller garantere dit privatliv, og det er kun godt for en tilsluttet app ad gangen. For eksempel beskytter browsing gennem en proxy ikke din e -mail, men en VPN kan dække al din indkommende og udgående kommunikation af enhver art.

6. Brug “The Onion Browser” (TOR)

Den gratis, open source tor-browser krypterer din webforbindelse, maskerer din IP og forsøger at få din browser og enhed “fingeraftryk” til at se ud som alle andres. Ligesom lagene i en løg tilføjer Tor -netværket lag af beskyttelse mellem dig og resten af ​​nettet. Din browserforbindelse er krypteret tre gange og videresendes gennem tusinder af fuldmagter i TOR -netværket.

Som en måde at komme rundt i IP -sporingsregler og privatlivets værktøjer som VPN’er, proxier og TOR, kan avancerede sporingsmetoder stadig identificere din unikke browser og enhedsegenskaber til at “fingeraftryk” dig selv uden at kende din IP. Selv Tor har til tider kæmpet for at besejre sofistikeret fingeraftryk.

Den modige browser har mere begrænset, men stadig betydelig beskyttelse af privatlivets fred og kan bruge TOR -netværket. Brug af modig med sin firewall og VPN -service er et skridt længere i privatlivets fred, men du kan stadig “fingeraftrykt” gennem en VPN. Mullvad Browser er en ny mulighed, der fungerer i kombination med Tor og Mullvad VPN for at besejre fingeraftryk og tillade virkelig anonym browsing.

Du har måske set en “inkognito” eller “privat browsing” -tilstand i Chrome, Edge, Firefox og Safari. Dette er en funktion til at forhindre logning af browseraktivitet på en lokal og muligvis delt enhed. Brug af det vil ikke skjule din IP eller gøre meget for at stoppe med at spore udført af tilfældige websteder, annoncører, din internetudbyder eller større tech -virksomheder som Google.

Beskyt dig selv mod et IP -hack

Nu hvor du har en bedre forståelse af, hvad et IP -hack er, og den skade, en informeret angriber kan gøre med IP -data, er det tid til at tage truslen alvorligt.

Ved at følge vejledningen i denne artikel behøver du aldrig at bekymre dig om et IP -hack. Det hele koger ned til dette: tag lidt tid i dag for at overveje, hvornår og hvor du kan drage fordel af et mål for øget privatliv ved at bruge en sikker browser og/eller en VPN.

Det bedste WordPress Security -plugin til at sikre og beskytte WordPress

WordPress driver i øjeblikket over 40% af alle websteder, så det er blevet et let mål for hackere med ondsindet intention. Ithemes Security Pro -plugin tager gætteriet ud af WordPress -sikkerhed for at gøre det let at sikre og beskytte dit WordPress -websted. Det er som at have en fuldtids sikkerhedsekspert på personale, der konstant overvåger og beskytter dit WordPress-websted for dig.

Dan Knauss er StellarWPs tekniske indholdsgeneralist. Han har været forfatter, lærer og freelancer, der arbejdede i open source siden slutningen af ​​1990’erne og med WordPress siden 2004.

Hvordan man hacker IP -adresse

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.