Hvordan man bryder firewall

Som artikel

De fleste populære metoder, der bruges af hackere til at omgå firewalls

En firewall er en hardware- eller softwarebaseret netværkssikkerhedsenhed, der beskytter et netværk mod uautoriseret adgang ved at overvåge al indgående og udgående trafik til at acceptere, nægte eller droppe trafik i henhold til foruddefinerede sikkerhedsregler. Med enkle ord er det en barriere mellem et sikkert netværk og et ikke -betroet netværk. Hacker bruger forskellige metoder til at omgå firewalls. Nedenfor er nogle mest populære metoder, der bruges af hackere til at omgå firewalls.

Krypterede injektionsangreb:

Krypterede injektionsangreb leveres ofte via phishing -e -mails. E -mailen tricks brugerne til at klikke på et specifikt link, der indsprøjter en krypteret kode på deres computer. Dette kan være almindelig malware, filløs malware eller en slags bagdør til datatilgang. Phishing -links kan også bede brugerne om deres login -legitimationsoplysninger (eller anden følsom information) og levere krypterede nyttelast, et dobbelt hit mod cyberkriminelle. Ældre softwaresystemer er ikke i stand til korrekt at inspicere og filtrere krypteret trafik. Hans seneste DPI-Aware Firewall er meget mere tilbøjelig til at håndtere krypterede trusler, men uidentificerede (“nul-dag”) trusler kan stadig glide gennem nettet. Kamp mod krypterede injektionsangreb er et godt eksempel på, hvordan cybersikkerhedstræning, moderne firewall -løsninger og stærke antivirusbeskyttelse fungerer sammen.

IoT -angreb:

Software på IoT -enheder er ofte let og dårligt sikret. Af denne grund skal du aldrig tilslutte din IoT -enhed direkte til Internettet. Uanset hvor lille eller ufarlig enheden er. Sørg altid for, at du er sikkert “bag” firewalls, ips og andre cybersikkerhedsløsninger, du bruger.

SQL -injektionsangreb:

SQL -injektion er en metode, hvorpå hackere omgår en brugers system eller database firewall ved at injicere ondsindet kode (kommandoer) af SQL. Dette er den mest almindelige metode til webhacking, der bruges af hackere. På grund af SQL -injektionsangreb kan hackere hente alle brugerdata, der er til stede i databasen, for eksempel kreditkortoplysninger. Hackere kan også ændre eller slette data, der findes i databasen. Hackers designer SQL -udsagn til at omgå databaser eller brugersystem firewalls. Hackere injicerer og udfører denne ondsindede SQL -sætning, når webserveren kommunikerer med databaseserveren for at overføre information.

Typer af SQLI

For flere detaljer henvises til artiklen SQL -injektion.

Anvendelse sårbarheder:

Svagheder eller huller i applikationen, der påvirker applikationens sikkerhed, er kendt som applikationssårbarheder. Hackere drager fordel af dette hul eller svaghed ved at omgå firewall. Når hackere opdager en sårbarhed i en applikation, og hvordan man får adgang til den, er det muligt for hackere at udnytte applikationens sårbarhed for at lette cyberkriminalitet. Derfor vil det være meget vigtigt at administrere og løse eventuelle fejl eller sårbarheder for at beskytte applikationen mod hackere.

App sårbarhed

Server forkert konfiguration:

Vi ved alle, at en server er en dedikeret computer til et specifikt formål og er designet til at vare længere end vores almindelige desktopcomputere. Derfor har serveren brug for en opdateret konfigurationsfil for at beskytte systemet mod uautoriseret adgang. Hackere prøver altid at bryde ind i en forkert konfigureret server, fordi serveren undertiden er tilbage med standardindstillinger. Dette fører ofte til sårbarheder, der hjælper hackere med let at omgå server firewalls, der giver et grundlæggende lag af sikkerhed.

Social Engineering:

Social Engineering drager fordel af menneskelige svagheder og psykologi for at få adgang til systemer, data, personlige oplysninger og mere. Det er kunsten at manipulere mennesker. Ingen tekniske hackingteknikker bruges. Angribere bruger typisk nye sociale ingeniørteknikker, fordi det er lettere at udnytte deres naturlige pålidelighed af deres ofre.

Social Engineering

Phishing angreb:

En firewall kan ikke beskytte mod phishing -angreb. Hacker bruger phishing -e -mail til at sprede ransomware ind i systemet, der omgår Network Firewall Security og inficerer systemet.

  • Hacker opretter ondsindet ransomware -fil eller link for at få adgang til brugersystemet.
  • Hackeren e -mailer en ondsindet fil til målet.
  • Ransomware trænger automatisk ind i systemet, når målet åbner vedhæftningen eller klikker på linket.
  • Når ransomware krypterer dataene og griber fat i offerets system, kræver hackerne en løsepenge -betaling for dekrypteringsnøglen. Som bruges til at dekryptere det krypterede system.

Forebyggende foranstaltning:

  • Sikkerhedskopier dine filer regelmæssigt for at reducere datatab.
  • Opdater altid din serverkonfiguration, software og operativsystem.
  • Brug ajourført antivirus til at sikre dit system og netværk fra skadelige vira,.
  • Klik aldrig på vedhæftede filer i e -mails fra ukendte afsendere.
  • Undgå at downloade forskellige typer ukendte filer som arkivfiler (.Zip, .rar) osv., Som angribere skjuler ondsindede programmer i disse filtyper.

Sidst opdateret: 08. september 2022

Lignende læse miniaturebillede

Som artikel

Hvordan man bryder firewall

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.