Hvordan man bruger surfshark vpn

Mens appen er intuitiv at bruge, har du brug for en grundlæggende viden om VPN’er, IP -adresser og servere for at vide, hvordan du bruger SurfShark VPN -appen. Ved at bruge vores guide kan du være sikker på, at du får mest ud af dit køb. Hvis du er interesseret i at lære mere om Surfshark er VPN for dig, så tjek vores nylige Surfshark Review.

Opret forbindelse til Surfshark VPN ved hjælp af Python

Jeg har for nylig købt Surfshark VPN, og jeg har forsøgt at oprette forbindelse til det ved hjælp af et Python -script. Jeg har brugt OpenVpn-Gui til at oprette forbindelse til det, men det ser ud til at have en masse problemer med “forkerte legitimationsoplysninger” Bugs for mig. Det, jeg gerne vil gøre, er at bruge en manuel forbindelse fra Surfshark VPN til at oprette forbindelse til VPN.
Se: https: // support.Surfshark.com/hc/en-us/artikler/360013538779-how-to-connect-manually-brug-surfshark-windows-app- Hvis dette vil hjælpe med information. Fra min “forskning” har jeg fundet ud af, at jeg er i stand til at oprette forbindelse til VPN med deres manuelle forbindelse, men det ser ud til at være på deres hjemmeside. Jeg er også i stand til at bruge OpenVpn, men det ville jeg undgå. Er der en måde at kode et python -script, der opretter forbindelse til VPN hver x time?
tak skal du have!

spurgte 7. januar 2022 kl. 10:47
109 2 2 sølv badges 11 11 bronze badges

2 svar 2

Efter at have foretaget noget research, løste jeg mit problem.
Jeg fulgte linket
https: // support.Surfshark.com/hc/en-us/artikler/360013538779-how-to-connect-manually-brug-surfshark-windows-app-
Og gjorde trinnene der for at tilføje VPN til min computer. Derefter gik jeg ind i CMD og skrev Rasdial “Yourvpnname” /afbryd for at afbryde forbindelsen fra VPN, og derefter Rasdial “Yourvpnname” for at oprette forbindelse. Jeg satte det i et script, der kører hvert x minut. Manuskriptet afbryder først og opretter forbindelse til for at få en ny placering. Dette løste mit problem, og det fungerer meget bedre end at bruge OpenVPN og er ikke for svært at “installere”.

svarede 7. januar 2022 kl. 12:38
109 2 2 sølv badges 11 11 bronze badges

Hej! Har du noget imod at dele, hvordan denne kode ser ud? Jeg vil gerne være i stand til at forbinde / afbryde fra VPN, når en webskraber, jeg bruger, bliver blokeret. Tak!!

17. december 2022 kl. 17:11

Hvor kan jeg også finde “VPN -navnet”? Det lykkedes mig at få alle forbundet, men ser ikke ud til at finde et navn, der blev etableret.

Hvordan man bruger surfshark vpn

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Sådan bruges Surfshark i 2023: Nem trin-for-trin-instruktioner

Sådan bruges SurfShark-Setup Guide

Hvis du er ny med VPNS, er Surfshark en stor udbyder at komme i gang med. Det er intuitivt, overkommelig og ligetil at bruge, hvilket gør det til et solidt valg for VPN -nybegynder. Læs videre for at finde ud af, hvordan du bruger Surfshark.

SurfShark laver at downloade sin VPN -app superenkelt, men når du først har downloadet den, har du muligvis brug for hjælp til at justere indstillingerne for at få VPN til at fungere som du vil have det. Derfor oprettede vi disse trin-for-trin-instruktioner for at sikre, at du ved, hvordan man bruger Surfshark.

Nøgle takeaways:

  • Surfshark er let at downloade og ligetil at bruge, hvilket gør det til et sikkert, overkommelig VPN -valg.
  • Selvom det ikke har de hurtigste servere rundt, gør Surfsharks brede vifte af serverplaceringer det til en anstændig mulighed for at fjerne blokering af streamingsteder.
  • Med avancerede funktioner som en annonceblokker og en multi-hop-mulighed har Surfshark bestemt nogle unikke fordele, når de er pittet mod andre populære VPN’er.

Mens appen er intuitiv at bruge, har du brug for en grundlæggende viden om VPN’er, IP -adresser og servere for at vide, hvordan du bruger SurfShark VPN -appen. Ved at bruge vores guide kan du være sikker på, at du får mest ud af dit køb. Hvis du er interesseret i at lære mere om Surfshark er VPN for dig, så tjek vores nylige Surfshark Review.

    Hvordan bruger du surfshark?

Tilmelding til surfshark er super ligetil. Når du har klikket på knappen “Get SurfShark” på hjemmesiden, vil du blive rettet til tilmeldingssiden. Denne webside er lagt virkelig intuitivt med trin-for-trin-instruktioner, der styrer dig gennem oprettelse af en konto.

Når du har tilmeldt dig og downloadet applikationen, bliver du bedt om at logge ind. Når du har gjort dette, føres du til applikationens hjemmeside. Klik på dit valgte land, og Surfshark forbinder dig automatisk.

Surfshark er en VPN -udbyder med et netværk på mere end 3.200 servere i 65 lande. Det fungerer ved at dirigere din bærbare computer eller telefonens internetforbindelse gennem en af ​​dens private servere. Ved at gøre dette får du forbedret privatliv og sikkerhed.

En introduktion: Sådan bruges Surfshark

Nedenfor giver vi dig en detaljeret oversigt over, hvordan du tilmelder dig og downloader SurfShark, samt hvordan du opretter nogle nøglefunktioner, og hvordan du bruger dem. Før vi dykker ned i disse detaljer, forklarer vi nogle grundlæggende om Surfshark.

Hvad gør Surfshark?

Grundlagt på de britiske Jomfruøer i 2018, er Surfshark ganske nybegynder i VPN -sektoren. Denne udbyder har dog allerede fået en masse momentum. Med et netværk på mere end 3.200 servere i 65 lande er det en fremragende mulighed for at fjerne blokering af streamingsteder som Netflix.

Surfshark VPN fungerer ved at dirigere din bærbare computer eller mobile enheds internetforbindelse gennem en af ​​dens private servere. Ved at gøre dette får du forbedret privatliv og sikkerhed. VPN skjuler din IP -adresse, og det ser ud til, at du gennemser med en IP -adresse fra VPN -serverens placering, der kan være overalt i verden – du får vælge.

Dette er grunden til, at VPN’er er så populære til spil, torrenting og streaming. De giver dig privatliv og evnen til at få adgang til geoblokkede steder over hele verden.

Surfshark har nogle andre seje funktioner, der gør det til et godt VPN -valg. Dens annonceblokker, CleanWeb, fungerede temmelig godt for os med at fjerne pop-up-annoncer og malware. Det har også en funktion kaldet Multihop, som giver dig mulighed for at rute din forbindelse gennem flere VPN -servere, hvilket angiveligt giver dig ekstra sikkerhed og privatliv (selvom det øger latenstid).

Alt i alt er Surfshark et respektabelt, ligetil VPN -valg med en ren app -grænseflade. Klar til at downloade det? Lad os komme igang.

Sådan tilmelder du dig og downloader Surfshark

Tilmelding til surfshark er meget ligetil. Når du har klikket på knappen “Get SurfShark” på SurfShark -hjemmesiden, vil du blive ledet til tilmeldingssiden.

Den første ting at gøre er Vælg din plan. Den mest økonomiske mulighed er den 24-måneders plan, der fungerer til omkring $ 2 om måneden. Som en dejlig touch tilbyder Surfshark en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så hvis du ikke er tilfreds med tjenesten, er du ikke bundet i.

Når du har valgt din plan, ruller webstedet automatisk ned på siden for dig og beder dig om Indtast din e-mailadresse.

Husk de seje funktioner, vi nævnte Surfshark -tilbud? Et par mere kommer udelukkende i Surfsharks “One” -tilbud. Dette inkluderer et overvågningssystem, der markerer adgangskoder eller e -mail -adresser, der er vist i en dataovertrædelse. I dette tilfælde valgte vi ikke at gå til Surfshark One, men det afhænger af dine individuelle privatlivets fred, så Vælg, hvis du vil have surfshark en.

Vi kan godt lide, at Surfshark tilbyder en række betalingsmetoder – endda cryptocurrency. Vælg betalingsmetoden Du vil bruge.

Når det er gjort, modtager du en e -mail, der bekræfter dit køb, og du bliver bedt om lav et kodeord.

Et dejligt touch med Surfshark er, at din konto kan bruges på et ubegrænset antal bærbare computere og mobile enheder. Hvis du gerne vil oprette surfshark på din telefon, Scan QR -koden Det vises på din skærm, og indtast derefter dine loginoplysninger.

Den næste side fastlægger, hvordan du installerer SurfShark på dit skrivebord. At gøre dette, Klik på knappen Download. Derefter, Find appen i din “Downloads” -mappe og åben det.

Når du har downloadet appen, er det tid til Log på. Indtast den samme e -mail -adresse og adgangskode, du har oprettet tidligere, og log ind på din konto.

Sådan opsættes Surfsharks nøglefunktioner

Nu har du officielt fået en surfshark -konto. Sådan bruger du nogle af Surfsharks væsentlige funktioner, som auto-forbindelser, split tunneling, dræbskontakt, ad-blokker og mere.

Hvis du tænder for auto-forbindelsen, opretter din enhed automatisk forbindelse til WiFi- eller Ethernet-forbindelsen gennem VPN. I din Surfshark -app, Klik på ikonet Indstillinger i venstre hjørne, derefter Klik på “VPN -indstillinger.” Herfra kan du Tænd automatisk tilslut Og indstil dine præferencer.

SurfShark kalder sin splittet tunnelingsfunktion “ByPasser”, som kun gør det muligt for noget af din internettrafik at passere gennem SurfShark -servere, mens resten bruger internettet. Ligesom før, gå til Indstillinger menu og Klik på “Bypasser.”Herfra kan du vælge applikationer og websteder, du vil blive udelukket fra VPN. Bemærk, at denne funktion ikke er tilgængelig på iOS.

En dræbskontakt er et værktøj til at sikre dit privatliv, hvis din VPN -forbindelse falder. Hvis dette sker, slukker dræbskontakten din internetforbindelse og beskytter dine data og placering mod eksponering. Du kan se Kill Switch Toggle som en mulighed På højre side af din applikation under Surfshark-logoet. Du kan også få adgang til det i “Fanen Indstillinger ”. Bemærk, at denne funktion stadig er i beta.

CleanWeb er en solid cybersikkerhedsfunktion, der blokerer ondsindede annoncer og websteder. Med CleanWeb tændt, ser du langt færre annoncer. For at starte det skal du gå til Fanen Indstillinger, klik på “VPN -indstillinger” og Klik på skiften for at tænde for CleanWeb.

Noborders er en funktion, der omgår netværksbegrænsninger i begrænsede lande. Noborders -tilstand skal tændes automatisk, når det er nødvendigt. Du kan dog tænde den manuelt ved at gå til “Fanen Indstillinger ”, derefter“ VPN -indstillinger ” og Klik på “Noborders.”

Surfshark tilbyder et valg af protokoller, som alle findes, når du Klik på afsnittet “Protokol” i fanen “Indstillinger”. Du kan Vælg mellem IKEV2, OpenVPN og Wireguard. Hver protokol har sine egne fordele: IKEV2 er meget hurtig og fantastisk til mobil; OpenVPN tilbyder høje sikkerhedsniveauer; Og Wireguard er ekstremt hurtig og sikker.

Sådan forbinder du og frakobler Surfshark

Når du er logget ind, tilbyder Surfsharks indstillinger menu en række servere at vælge imellem, afhængigt af hvad du vil få adgang til. Følg nedenstående trin for at få tilsluttet.

    Vælg det land, du vil have adgang til din VPN -forbindelse igennem

Klik på dit valgte land, og surfshark forbinder dig automatisk. Du kan også klikke på den blå “Connect” -knap, og Surfshark vælger automatisk den hurtigste server. Det vil thenshow en formidlingsside, der siger ”forsøg 1 af 4” for at oprette forbindelse. I vores tilfælde lykkedes VPN -forbindelsen ved første forsøg. Derfra kan du Gennemse nettet med dine privatlivets behov dækket.

Frakobling fra VPN -forbindelsen er ligetil: bare Klik på knappen, der siger “Frakobl” I appen.

Sidste tanker

Samlet set er Surfshark -appen intuitiv og ligetil at bruge til VPN -nykommere med et solidt udvalg af serverplaceringer og avancerede indstillinger. Selvom det ikke er den hurtigste VPN på markedet, er det en omkostningseffektiv mulighed for hverdagens streaming og spilbehov.

Hvis.

Som altid ville vi meget gerne kende dine tanker. Hvad syntes du om vores Surfshark VPN How-to Guide? Har du prøvet Surfshark? Vil du anbefale det til venner? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne. Tak for at have læst.

Var dette indlæg nyttigt?
Fortæl os, hvis du kunne lide indlægget. Det er den eneste måde, vi kan forbedre.

2 tanker om “Sådan bruges Surfshark i 2023: Nem trin-for-trin-instruktioner”