Hvordan man betaler for en VPN anonymt

En VPN er et værktøj, der krypterer din internetforbindelse og ruter det gennem en server på et andet sted. Dette har nogle fordele:

De sikreste måder at købe en VPN anonymt på

Anonym betaling

De fleste mennesker er glade for at bruge et kreditkort eller deres PayPal -konto til at betale for deres VPN. Der er dog nogle brugere, der har brug for maksimal anonymitet. Betaling for disse typer tjenester med dine personlige konti efterlader et papirspor. Selv ikke-log VPN-udbydere gemmer betalingsoplysninger, herunder kontonumre og faktureringsadresser.

Skal jeg købe en VPN anonymt?

For de fleste er dette ekstra lag af anonymitet ikke påkrævet. Brug af en ikke-logging VPN-service er typisk al den sikkerhed, du har brug for, da der alligevel ikke er nogen forbindelse mellem din aktivitet og din konto. Men hvis du er overbevist om, at du ville være mere sikker og mere sikker, hvis du har købt din VPN gennem en anonym kilde, er der et par måder, du kan gøre det sikkert.

Brug af bitcoin

Bitcoin er en af ​​de mest populære måder at betale for en VPN anonymt, men Bitcoin er ikke så anonym, som du måske synes. En af de største fordele ved denne betalingsmetode er, at valutakurserne er tæt på, så der tilføjes meget lidt omkostninger. Når du køber VPN -tjenester ved hjælp af gavekort, er der dog ofte en markering på omkring 25 procent opkrævet for dig.

Der er tre grundlæggende trin involveret til at betale med Bitcoin:

 • Opret en tegnebog – De fleste VPN -udbydere kræver, at du har en BitPay -kompatibel tegnebogsforlængelse, så husk det, når du leder efter tegnebogssoftware
 • Køb bitcoins i det beløb, du har brug for
 • Overfør dem fra din tegnebog til VPN -udbyderen ved at vælge Bitcoin -betalingsmuligheden

Nogle tegnebøger fungerer også som udvekslinger, der kan gøre køb af bitcoin meget let, især for førstegangsstider. I andre tilfælde skal du muligvis søge efter en udveksling. Coinbase og Changelly er to udvekslinger, der er lette for begyndere at navigere, mens de også tilbyder adgang til andre typer cryptocurrency.

Brug af andre altcoins

Mens Bitcoin stadig er den mest populære anonyme betalingsmetode, accepterer nogle VPN -udbydere nu andre altcoins, som Ripple, også. Hvis du har cryptocurrency eller er involveret i kryptomarkedet, kan det være værd at undersøge, hvilke mønter der accepteres for at få den bedste aftale på dit abonnement.

Brug af gavekort

Nogle VPN’er accepterer også gavekort som en betalingsmetode. Hvis du vil foretage anonyme betalinger, men er nervøse for at vade ind i en verden af ​​cryptocurrency, er gavekort en fantastisk mulighed. Ikke alle udbydere accepterer denne type betaling, så sørg for at dobbelttjekke, før du køber dit kort. Hvis de gør det, er det relativt let at foretage en betaling:

 • Naviger til “Køb VPN” -delen af ​​webstedet
 • Vælg et gavekortmærke for at kontrollere valutakursen. De fleste mennesker finder ud af, at du får den bedste værdi, hvis du køber et gavekort fra et større firma som Walmart for $ 50.
 • Når du har valgt kortet, kan du kontrollere balancen. Hvis du ikke kan lide hastigheden, kan du vende tilbage til den forrige menu for at kontrollere et andet kort
 • Når du finder en sats, du kan lide, skal du bare ramme “løn” og du er klar

Om anonyme betalinger

Mange VPN’er lader dig ikke abonnere på dens tjenester, mens du er forbundet til en anden VPN. Hvis du vil have maksimal anonymitet, når du foretager din betaling, kan du overveje at gøre det fra et bibliotek eller anden offentlig wifi -hotspot.

Husk, at når du betaler for din VPN eller en hvilken som helst service, kan du ikke oprette tilbagevendende betalinger. Dette betyder, at du manuelt skal foretage en betaling, hver gang man forfalder. For at undgå serviceforstyrrelse vælger de fleste at gå med den længste mulige abonnementslængde. Hvis du ikke har midlerne foran, skal du notere fornyelsesdatoer, så du ikke glemmer. Nogle VPN’er sender påmindelser, der beder dig om at logge ind og fornye, så tjek med din udbyder for at se, om det er en mulighed for dig til rådighed.

Selvom ikke alle har brug for at købe deres VPN anonymt, er det at gøre det.

Hvordan man betaler for en VPN anonymt?

Hvordan betaler man for en VPN anonymt?

Brugen af ​​VPN -tjenester er blevet udbredt i de senere år. Du kan få adgang til blokeret indhold, streamingplatforme, online spil forbudt i dit land og bedre priser i online butikker ved hjælp af tjenesten.

Men er VPN det værd, hvis nogen en dag vil være i stand til at finde ud af alle dine handlinger på netværket på grund af din VPN -service? I dag er der mange tilfælde af data, der lækker på nettet på grund af hacket VPN’er eller lækkende data fra myndighederne.

Er der noget, der kan hjælpe med at løse dette problem? Der er selvfølgelig! For at løse dette problem skal du købe en VPN anonymt. I vores artikel fortæller vi dig, hvordan du køber en VPN uden spor. Vi vil også dække emnet for ulemper og fordele ved anonym indkøb og lidt om gratis VPN’er.

Hvorfor købe en VPN anonymt?

En VPN er et værktøj, der krypterer din internetforbindelse og ruter det gennem en server på et andet sted. Dette har nogle fordele:

 1. Det gør det vanskeligt for din internetudbyder at spore din online aktivitet.
 2. Det kan give dig adgang til geo-blokeret indhold.
 3. Det kan gøre dig mere anonym online.

Men hvorfor vil du købe en VPN anonymt? Når alt kommer til alt er det ikke hele pointen for en VPN for at holde dine data private?

Ja, det er pointen med en VPN. Men der er nogle få grunde til, at du måske vil købe en uden spor.

Den første grund er, at nogle lande har brug for VPN -udbydere for at holde logfiler over deres brugers aktiviteter. Hvis regeringen ønsker at se, hvad du har været med på, kan de anmode om disse logfiler fra VPN -udbyderen.

VPN -udbyderen har ingen måde at forbinde din konto til dig, hvis du køber en VPN -inkognito. Det betyder, at selvom de ville give regeringen dine logfiler, ville de ikke være i stand til det.

Den anden grund er, at nogle virksomheder holder styr på, hvem der køber VPN’er. De gør dette, fordi de vil sælge disse oplysninger til annoncører. Ved anonymt at købe en VPN kan du sikre dig, at dit navn ikke føjes til nogen lister over VPN -brugere.

Ulemper ved at købe en anonym VPN

Ulemper ved at købe en anonym VPN

Hvis du vejer fordele og ulemper ved anonymt at købe en fremtidig VPN -service, hjælper vi dig. At købe en VPN -service har helt anonymt et par ulemper. Et par ulemper, vi kan fokusere på, er følgende:

 • Forberedelse til et anonymt VPN-køb er tidskrævende og kompliceret. For at købe en VPN -service anonymt, skal du bruge en Bitcoin -tegnebog. For at gøre dette skal du:
  • Registrer korrekt en konto og tegnebog.
  • Husk alle verifikationstaster.
  • Sørg for, at du er anonym under transaktionen.

  Her er alle ulemper ved at købe en VPN anonymt. I det næste afsnit vil vi se på fordelene.

  Fordele ved at købe en VPN anonymt

  Hvad angår fordelene ved at købe en VPN anonymt, er alt enkelt. Her er hvad du får, når du køber en VPN -service anonymt.

  Fortrolighed Ved at købe en VPN -service anonymt, kan du holde din identitet. Tjenesten vil således ikke være i stand til at gemme din transaktion, kort og andre bankoperationsdata.
  Service support Mange lande leverer ikke cryptocurrency -skatter. På denne måde kan du abonnere på en VPN med cryptocurrency, og udbyderen vil bruge alle pengene til udvikling. De kan ikke få en sådan fordel, når VPN betales med kredit/betalingskort, fordi udvikleren skal betale skatten. Og en del af pengene går til staten.
  Ingen datalækager Ved at købe anonymt kan du sikre beskyttelsen af ​​din:
  Banktransaktioner.
  – E -mail.
  – IP-adresse.
  – Navn.
  – Indkøb af data.
  På denne måde kan du undgå servicehacket og al din datalækage til netværket. Angribere eller regeringsembedsmænd kan finde ud af, hvem, hvad tid og hvorfra du købte VPN -tjenesten. De kan linke dine data med VPN -brugerdata og se, hvad du lavede på netværket.
  Ingen online chikane En anonym køb eliminerer overvågningen på netværket. Det sker, fordi ingen af ​​angribere kan finde ud af, hvem der ejede den tegnebog, hvorfra personen købte en VPN.

  Et anonymt køb har mange positive aspekter. Det hjælper brugerne med at holde deres data intakte og sikre, hvilket kan hjælpe i tilfælde af en hacking af VPN -service.

  Sådan køber du en VPN anonymt

  Sådan køber du en VPN anonymt

  Når du køber noget online, forlader du altid en sti, der kan spore dit navn, e -mail, placering og andre vigtige data til en hacker. Løsningen på dette problem er ganske åbenlyst – et anonymt køb.

  Når du har vejet fordele og ulemper ved at købe anonymt, skal du overveje de tilgængelige muligheder og vælge den mest overkommelige. I de følgende blokke fortæller vi dig om de tilgængelige anonyme betalingsmetoder og hvilke væsentlige faktorer du skal overveje, når du køber en VPN -service.

  Du skal tage højde for, at et anonymt VPN -abonnement muligvis har brug for yderligere værktøjer som:

  • Forudbetalt kort.
  • SIM -kort til en telefon.
  • VPN -service til et anonymt køb på forhånd.

  Så vær klar til at bruge nogle ekstra penge for at få inkognito.

  Cryptocurrency

  At købe en VPN -service ved hjælp af cryptocurrency er den mest pålidelige og anonyme måde at købe et abonnement på en service. Men du skal gennemføre nødvendige trin for at sikre den korrekte procedure og komplet anonymitet på netværket.

  For at købe et abonnement på en VPN -tjeneste ved hjælp af Bitcoin, skal du:

  1. Har anonym mail.
  2. Beskyt din identitet under registrering af en bitcoin -tegnebog.
  3. Registrer den krævede bitcoin -tegnebog.

  Vi leder dig gennem hvert trin i detaljer og hjælper dig med at forblive helt anonym online til enhver tid.

  Anonym mail

  For at dit VPN -køb skal være helt anonymt, er det ikke nok for dig at købe en VPN med Bitcoin. Bitcoin -registrering skal være helt anonym, så ingen hackere kan spore dig på netværket. For at registrere en bitcoin -tegnebog har du brug for e -mailen. For at gøre dette skal du bruge Protonmail som din vigtigste e -mail til din Bitcoin -tegnebog. Standart Gmail sporer din aktivitet, og Google giver data til myndighederne efter behov.

  Beskyttelse, mens du opretter bitcoin -tegnebog

  I betragtning af at du vil være anonym online, har du brug for en VPN -service. Men hvordan man kan være anonym, hvis du vil købe en VPN -service designet til anonymitet? Alt er enkelt. Alle takket være andre forholdsregler på netværket. Du har to muligheder at vælge imellem:

  1. Gratis VPN -service.
  2. Tor browser.

  Vi anbefaler ikke at bruge en gratis VPN, da ejere af sådanne tjenester ofte lækker brugerdata til internettet. Dette kan igen føre til brud på din anonymitet, og hackeren kan afsløre dine hemmeligheder. Men hvis du kan være sikker på en bestemt gratis VPN, kan du installere denne applikation og bruge den til at registrere en bitcoin -tegnebog og købe en betalt VPN.

  Men hvis du er utilfreds med den gratis VPN, kan du bruge Tor -browseren. Det er et gratis program, der har bevist sig som et middel til at få anonymitet. Tor -browseren bruger en tredobbelt krypteringsmetode, hvilket gør det umuligt for dig at blive detekteret.

  Du kan bruge en af ​​disse to metoder til at købe en VPN -service anonymt. Husk dog, at det er obligatorisk at bruge en af ​​de to tjenester, hvis du vil have fuld anonymitet.

  Sådan køber du en VPN med bitcoin

  Så har du din anonyme mail og gratis VPN/Tor klar! Nu kan du begynde at bruge en af ​​de bedste måder at betale for VPN -service med bitcoin eller en anden cryptocurrency tegnebog. Vi viser dig et eksempel ved hjælp af bitcoin. Du skal gøre følgende:

  1. Opret en Bitcoin -tegnebog, der fungerer med BitPay, da mange VPN -udbydere kun accepterer denne betalingsmulighed.
  2. Køb den krævede mængde bitcoin -mønter.
  3. Gå til din VPN -udbyders websted og find udbyderens tegnebogadresse.
  4. Kopier adressen til din bitcoin -tegnebog og betal for abonnementet.

  Hvis du vil betale for et abonnement med andre cryptocurrencies, skal du sørge for, at din VPN -udbyder accepterer dem.

  Den eneste ulempe ved at købe et cryptocurrency -abonnement er ustabiliteten af ​​cryptocurrencies på markedet. De kan stige markant pr. Dollar, når VPN -udbyderen kræver den samme pris i Bitcoins. Tjenesterne opdaterer dog regelmæssigt prispolitikken i cryptocurrencies for at tilpasse sig markedet.

  Her er et eksempel på populære VPN -tjenester, der accepterer cryptocurrency:

  • Surf haj.
  • Nordvpn.
  • Ivacyvpn.
  • Privat VPN.
  • Cyberghost.

  Sådan køber du en VPN med gavekort

  En af de bedste måder at betale for VPN anonymt er gavekort fra forskellige butikker. Denne metode er helt anonym, da du kan betale for kortet kontant, hvilket gør det umuligt at spore din transaktion umulig.

  Det er dog værd at huske, at nogle gavekort kan have en lille pris markering på op til 25% af omkostningerne.

  • Vælg en VPN -service, der accepterer et gavekort.
  • Åbn udbyderens officielle websted, og vælg muligheden for at købe et abonnement ved hjælp af et gavekort.
  • Køb et gavekort fra store butikker som Target/Walmart.
  • Brug et gavekort.

  Liste over VPN’er, der stadig accepterer gavekort:

  • Torguard.
  • Windscribe.
  • Perfekt privatliv.
  • Privat internetadgang.
  • Ibvpn.

  Forudbetalt kreditkort til VPN

  Denne metode er ikke den bedste måde at betale for VPN på, men folk bruger den stadig. Så i nogle hypermarkeder kan du købe specielle forudbetalte betalingskort med et bestemt beløb at bruge på en VPN. Sørg for at købe et kort, som du ikke kan genopfylde, da disse kort ikke kræver godkendelse.

  Sådanne kort fungerer som almindelige betalingskort, men transaktionens sted og personen kan ikke identificeres. Og du kan købe selve kortet for kontanter. Du kan betale for et abonnement hvor som helst i verden, endda offline.

  Virtuelle og maskerede kort

  Virtuelle kort er også blandt de bedste måder at betale for VPN -tjenester anonymt. For at gøre dette skal du bare åbne et virtuelt kort i banken, betale for købet med det og lukke det. Ulempen ved denne metode er, at sådanne kort oftest har en grænse for det beløb, du kan bruge. Det mest almindelige beløb er $ 500. Dette er dog helt nok til flere årlige abonnementer på tjenesten. Og i tilfælde af begrænsninger kan du altid lukke kortet og åbne et nyt virtuelt.

  Bed nogen om hjælp

  En af de mest anonyme metoder er også at bede nogen om at betale for et VPN -abonnement i stedet for dig. Send penge til en person til hjælp fra en online veksler. Denne person skal derefter bruge de penge på et abonnement på en VPN -service. Den eneste ulempe med denne metode er mennesker. Denne metode er ekstremt farlig, da personen på den anden side kan bedrage dig og blot stjæle de penge, du sender til at abonnere på VPN.

  Du kan kun bruge denne metode, hvis du kan stole på personen og kende dem personligt. Kun i dette tilfælde får du din helt nye VPN -app anonymt og vil ikke blive bedraget.

  Skal man betale for en VPN, eller det er bedre at bruge gratis VPN?

  Mange internetbrugere stiller måske et helt logisk spørgsmål: ”Er det værd at betale for en VPN -service, hvis der er mange gratis private netværk på Internettet?”. Dette spørgsmål lyder rimeligt. Det er fordi der er mange gratis VPN’er på Internettet, som kan spare dine penge. Download af en gratis VPN eliminerer vanskelighederne og indstillingerne for et anonymt køb som dette sker i tilfælde af betalte apps. Men der er nogle nuancer, du skal være opmærksom på.

  Spoiler! Under ingen omstændigheder skal du bruge en gratis VPN. Det er bedre at betale for et VPN -abonnement på en kvalitetstjeneste.

  Gratis VPN’er kan være en stor fare både for din enhed og for dig personligt (dine data):

  • Telefonproblemer. Gratis VPN’er er ofte dårligt optimeret til enheder, hvilket gør deres anvendelse udfordrende for brugerne. En telefon med en gratis VPN dræner ofte hurtigt, bremser meget og kan slukke for ingen grund. Derudover kan hackeren sende ondsindede koder gennem en gratis VPN. Ondsindede applikationer kan forstyrre din telefon på grund af cryptocurrency mining med disse koder.
  • Lækage af data. Da gratis VPN’er ikke giver beskyttelse, kan dine data blive udsat for netværket efter hacket til en gratis VPN. Derudover sælger udviklerne af gratis VPN -tjenester ofte brugerdata til reklame, hvilket sandsynligvis ikke gør dig glad.
  • Annoncering. Gratis VPN -apps har ofte mange annoncer, som du ikke kan springe over. Nogle sager kan være bare irriterende. Men nogle gange forhindrer annoncer dig i at aktivere VPN -skiftafbryderen gennem indstillingerne uden at indtaste applikationen. Dette kan være meget mere ubehageligt for brugeren at bruge appen.
  • Overførsel af data til en ukendt person. Selv hvis de virkelige udviklere af betalte VPN’er sjældent er kendt for offentligheden, ville det ikke være meget rimeligt at tale om ejere af gratis tjenester. Du giver ressourcerne på din telefon til grimme mennesker. Derudover vil du heller ikke engang have en anelse om, hvad de laver med dine data, og hvem der betaler for det.
  • Dårlig datasikkerhed. Den største grund til ikke at bruge en gratis VPN, så underlig som det lyder, er selve VPN. Ofte har udviklere af gratis tjenester ikke investeringer. Deres kryptering og protokoller er ofte forældede, som direkte modsiger VPN -tjenestens vigtigste opgave – at tjene som beskyttelse.

  Som et resultat betaler du ikke en krone for at downloade en gratis VPN, men hvordan kan du være sikker på, at dine data ikke vil blive brugt mod dig senere som monetær afpresning?

  Konklusion

  Som et resultat er det ikke så vanskeligt at betale for en VPN anonymt. Ved at følge de bedste måder at betale for VPN skitseret ovenfor, kan du gøre din identitet fortrolig, når du køber og bruger en VPN -service.

  FAQS

  Kan jeg bruge mit betalingskort til at købe en VPN?

  Ja, du kan bruge dit betalingskort til at betale for en VPN anonymt. Men sørg for, at VPN -udbyderen, du bruger, accepterer betalingskort som betaling. Brug også et forudbetalt betalingskort, hvis det er muligt. Dette vil hjælpe med at sikre, at dine personlige oplysninger forbliver sikre og sikre.

  Er det sikkert at bruge en VPN betalt anonymt?

  Utvivlsomt! Dette er nøjagtigt den effekt, du skal opnå, når du køber en VPN -service. Hvis du kunne købe en VPN -service anonymt, har du endnu flere chancer for at forblive helt ubemærket på netværket, og ingen vil bemærke dine handlinger.

  Kan jeg bruge min PayPal -konto til at købe en VPN?

  Du kan bruge mange forskellige lokale og internationale betalingsmetoder til at betale for en VPN. Mange VPN -tjenester accepterer betalinger, der er foretaget med kreditkort, betalingskort, online pengeoverførsler, PayPal, Bitcoin og andre cryptocurrencies.

  Er det sikkert at bruge bitcoin til at betale for min VPN?

  At købe en VPN -service ved hjælp af en Bitcoin -tegnebog er den sikreste måde at betale for et abonnement på en anonym service. Hvis du gør alt rigtigt, kan du få maksimal sikkerhed fra VPN.

  Skal jeg betale for at oprette en bitcoin -tegnebog?

  For en række af dine behov er gratis bitcoin -tegnebøger tilgængelige for alle populære enheder og operativsystemer. For eksempel kan du have en tegnebog på din computer, der kun bruges til online betalinger, eller du kan installere en app til daglig brug på din mobile enhed.

  Hvad er den gennemsnitlige fælles VPN -pris?

  VPN -abonnementer koster typisk $ 10 pr. Måned. Men hvis du forpligter dig til en langsigtet kontrakt, er de billigere; I gennemsnit koster årlige kontrakter $ 8.41 pr. Måned, mens to-årige kontrakter koster $ 3.40 pr. Måned.