Hvordan kender Google min placering ved hjælp af en VPN

Hvis du har Placeringshistorik aktiveret, Du kan se din Placeringshistorik og webhistorie Ved at logge ind på din Google -konto. Denne funktion gemmer overalt, hvor du har været, og alt hvad du har søgt efter på Google, hvilket kan gøre det lettere for Google at Målret dig med placeringsbaserede reklamer.

Hvordan kender Google din placering, selv når du bruger en VPN?

Google placeringsfunktion

Privatlivsleder

Hvis du bruger et VPN (virtuelt privat netværk), tror du måske, at din online aktivitet og placering er skjult for nysgerrige øjne. Google er dog kendt for at være i stand til at bestemme din placering, selv når du bruger en VPN. I denne artikel vil vi se på, hvordan Google kender din placering, og hvad du kan gøre for at holde din placering privat, når du bruger en VPN.

Dette indlæg kan omfatte tilknyttede links, og jeg får muligvis en provision, hvis du køber gennem linkene på min hjemmeside (uden ekstra omkostninger for dig).

Nordvpn Special Deal

Få VPN -beskyttelse mod Nordvpn, et af de mest pålidelige VPN -virksomheder i verden, for bare $ 3.99/måned!

✅ Eventuelt den bedste dobbelt VPN -implementering.
✅ Over 5000 servere i 60 lande.
✅ VPN Split Tunneling Support.

Stop Google i at spore dig, når du bruger en VPN

Hvis du er kort til tiden og vil have et hurtigt svar for at forhindre Google i at spore dig, når du bruger en VPN, er her, hvad du har brug for at vide.

Google bruger en række metoder til at bestemme din rigtige placering, selv når du bruger en VPN.

Disse metoder inkluderer Enhedssensordata og Browser Geolocation, blandt andre.

Den bedste måde at forhindre Google i at spore dig på er at bruge en privat eller inkognito browsing session sammen med din VPN.

Alternativt kan du Log ud af dine Google -konti eller Deaktiver dine placeringstjenester helt.

For et mere dybtgående kig på, hvordan du forhindrer Google i at spore din placering, mens du bruger en VPN, skal du huske at læse den fulde artikel.

Hvordan VPN’er fungerer

VPN’er opretter en krypteret forbindelse mellem din enhed og en VPN -server. Alle dine Internettrafik passerer gennem denne forbindelse inden du når sin destination, hvilket gør det meget sværere for andre at aflytte eller overvåge din aktivitet. VPN’er også Skjul din IP -adresse, hvilket er en unik identifikator, der er forbundet med din enhed og placering.

Hvordan Google kender din placering, selv når du bruger en VPN

Selvom det at bruge en VPN kan skjule din IP -adresse og kryptere din internettrafik, kapper den ikke helt din placering. Der er flere måder, som Google kan bestemme din placering, selv når du bruger en VPN:

Google og Wi-Fi-netværk

Hvornår Din enhed er tilsluttet Wi-Fi, Det sender konstant signaler til adgangspunkter i området. Dette kan bruges til Triangulere din placering, Selv hvis du ikke bruger aktivt Google Services.

Google kan drage fordel af dette ved at holde en Database over Wi-Fi-adgangspunkter og deres kendte placeringer, et system, der også kaldes Wi-Fi Location Tracking. Når du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kan Google bruge disse adgangspunkter til at bestemme din omtrentlig placering, Selv når du bruger en VPN.

Faktisk har Google Street View -biler kørt rundt i verden i årevis, taget fotografier og indsamling af data om adgangspunkter og deres placeringer.

Dette gør dem i stand til at holde deres database så nøjagtige som muligt. Google har været udsat for kritik Tidligere over denne praksis, da det også kan indsamle data om usikrede Wi-Fi-netværk, som kan inkluderer potentielt følsomme oplysninger.

ExpressVPN Specialtilbud: 3 gratis måneder til vores læsere!

Få den bedst bedømte VPN-service i verden med et særligt tilbud bare til læserne af PrivacyTutor!

Google Services

Hvis du er Logget ind på din Google -konto Når du bruger en VPN, kan Google stadig spore dig. Dette skyldes, at Google holder styr på placeringsoplysninger gennem forskellige tjenester, som Google kort, Google søgning, og Google -websteder.

For eksempel når du udfører en Google søgning, Google sporer din geografiske placering for at give mere relevante søgeresultater, lokale virksomheder og andre Placeringsbaseret information.

Tilsvarende, når du bruger Google kort På din computer beder Google om dine placeringsoplysninger for at give dig mere nøjagtige retninger baseret på din nuværende placering. Når du besøger Google -websteder, kræver nogle af dem adgang til dine placeringsoplysninger for funktioner som vejropdateringer eller søgeforslag baseret på din placering.

Placeringshistorik

Googles placeringshistorikfunktion er en anden måde, den kan spore din placering på, selv når du bruger en VPN. Denne funktion Butikker overalt, hvor du har brugt internettet, inklusive din placering, da du brugte en VPN. For eksempel sporer Google din placeringshistorik igennem GPS, Wi-Fi-adgangspunkter, og Celletårntriangulering For at skabe en nøjagtig historie om dine bevægelser.

Hvis du har Placeringshistorik aktiveret, Du kan se din Placeringshistorik og webhistorie Ved at logge ind på din Google -konto. Denne funktion gemmer overalt, hvor du har været, og alt hvad du har søgt efter på Google, hvilket kan gøre det lettere for Google at Målret dig med placeringsbaserede reklamer.

Google og din IP -adresse

Selvom VPN’er skjuler din faktiske IP -adresse og giver dig en anden, er den Ikke en idiotsikker metode For at holde din placering privat. Google kender allerede din rigtige IP -adresse, og den kan bruge disse oplysninger til at bestemme din faktiske placering.

Desuden potentiale VPN -detektion og VPN -blokering kan også afsløre din rigtige IP -adresse, når du bruger en VPN. Websteder med VPN -detektion kan afgøre, om du bruger en VPN -service, og internetudbydere eller arbejdsgivere kan blokere adgangen til VPN -servere. Når VPN er blokeret eller opdaget, afsløres din rigtige IP -adresse og faktiske placeringsoplysninger.

Hvordan kender Google min placering ved hjælp af en VPN?

Privatliv og sikkerhed, mens internettet gennemsøger internettet, vokser bekymring for de fleste af os. Hvorfor?

Sporing er overalt. Annoncører sporer de websteder, vi besøger, så de kan sende annoncer, der kan interessere os. Hackere indsamler så meget information om os som muligt, så de kan stjæle vores identitet. Regeringer er mere alvorlige end nogensinde om at indsamle hvert stykke information, de kan om os.

Heldigvis er VPN -tjenester en effektiv løsning. De skjuler din rigtige IP -adresse, så de websteder, du besøger, ikke ved, hvor du er placeret. De krypterer også din trafik, så din internetudbyder og arbejdsgiver ikke kan logge din browserhistorie.

Men de ser ikke ud til at narre Google. Mange mennesker rapporterer det Google ser ud til at kende brugernes virkelige placeringer, selv når de bruger en VPN.

For eksempel viser Google -websteder sproget i brugerens originale land, og Google Maps viser oprindeligt en placering tæt på, hvor brugeren bor.

Hvordan gør de det? Vi ved ikke rigtig. Vi ved, at Google er et enormt firma med bådmængder af penge, og de ansætter smarte mennesker, der kan lide at løse gåder. De ser ud til at have løst denne!

Google har ikke offentliggjort, hvordan de bestemmer din placering, så jeg kan ikke give dig et endeligt svar.

Men her er tre metoder, de sandsynligvis vil bruge.

Indholdsfortegnelse

  • 1. Du er logget ind på din Google -konto
  • 2. De trådløse netværk, du er i nærheden af, giver din placering væk
  • 3. De kan bede din webbrowser om at afsløre din lokale IP -adresse
  • Så hvad skal du gøre?

1. Du er logget ind på din Google -konto

Hvis du er logget ind på din Google -konto, ved Google, hvem du er, eller i det mindste hvem du fortalte dem, at du er. På et tidspunkt har du måske givet dem nogle oplysninger om, hvilken del af verden du bor i.

Måske fortalte du Google Maps dit hjem og arbejdspladser. Selv navigering ved hjælp af Google Maps lader virksomheden vide, hvor du er.

Hvis du er en Android -bruger, ved Google sandsynligvis, hvor du er. Din telefons GPS sender disse oplysninger til dem. Det kan fortsætte med at fortælle dem, selv efter at du slukker GPS -sporing.

ID’erne for de mobiltelefontårne, du opretter forbindelse til, kan give væk din placering. Nogle Android-funktioner er lokationsspecifikke og kan give ledetråde til dit opholdssted.

2. De trådløse netværk, du er i nærheden af, giver din placering væk

Det er muligt at udarbejde din placering ved at triangulere fra de trådløse netværk, du er tættest på. Google har en massiv database om, hvor mange netværksnavne er. Din computer eller enheds Wi-Fi-kort indeholder en liste over hvert netværk, du er tæt på.

Disse databaser blev delvist bygget af Google Street View Cars. De indsamlede Wi-Fi-data, da de kørte rundt og tog fotos-noget de befandt sig i problemer i 2010 og igen i 2019.

De bruger også disse oplysninger kombineret med din telefons GPS til at verificere din placering, når du bruger Google Maps.

3. De kan bede din webbrowser om at afsløre din lokale IP -adresse

Din webbrowser kender din lokale IP -adresse. Det er muligt at gemme disse oplysninger i en cookie, der er tilgængelig på Googles websteder og tjenester.

Hvis du har Java installeret på din computer, skal en webmaster bare indsætte en enkelt kodelinie på deres websted for at læse din rigtige IP -adresse uden at spørge din tilladelse.

Så hvad skal du gøre?

Indse, at en VPN vil narre de fleste mennesker det meste af tiden, men sandsynligvis ikke Google. Du kunne gå til en masse problemer med at prøve at forfalde dem ud, men jeg synes ikke, det er værd.

Du bliver nødt til at logge ud af din Google -konto og ændre navnet på dit hjemmenetværk. Derefter skal du også overbevise dine naboer om at ændre deres.

Hvis du har en Android -telefon, skal du installere en GPS -spoofing -app, der giver Google en falsk placering. Derefter skal du surfe ved hjælp af din browsers private tilstand, så der ikke gemmes nogen cookies.

Selv da vil du sandsynligvis savne noget. Du kunne bruge et par timer på at google emnet for flere ledetråde, og så ville Google være opmærksom på dine søgninger.

Personligt accepterer jeg, at Google ved meget om mig, og til gengæld modtager jeg en hel del værdi af deres tjenester.

Læs også

  • Sådan gør du Google Chrome til din standardbrowser på Mac
  • Hvorfor kan jeg ikke rydde min historie på Safari Mac
  • Sådan afinstalleres Safari på Mac
  • Sådan løser du det, når MacBook Air ikke tænder
  • Kan du blive hacket gennem Instagram DM?
  • Kan nogen hacke dig via Facebook Messenger?