14 mest interessante anvendelser af en VPN

Contents

Nordvpn tilbyder nu bundt tilbud og par VPN -tjenesten med adgangskodeadministratoren Nordpass eller den krypterede skyopbevaring Nordlocker. Sørg for dit privatliv i et eller to år, eller få en månedlig plan. Den gode ting er, at du kan opgradere din VPN -plan når som helst. Og alle to-årige abonnementer leveres med tre ekstra måneder gratis!

Hvad er en VPN?

En VPN, der står for Virtual Private Network, etablerer en digital forbindelse mellem din computer og en fjernserver, der ejes af en VPN-udbyder, skaber en point-to-point tunnel, der krypterer dine personlige data, maskerer din IP-adresse og giver dig mulighed for Hjemmesideblokke og firewalls på Internettet. Dette sikrer, at dine online oplevelser er private, beskyttede og mere sikre.

Ved dens definition er en VPN -forbindelse:

 • Virtual Fordi ingen fysiske kabler er involveret i forbindelsesprocessen.
 • Privat Fordi gennem denne forbindelse kan ingen andre se dine data eller browseraktivitet.
 • Netværk Fordi flere enheder – din computer og VPN -serveren – fungerer sammen for at opretholde et etableret link.

Nu hvor du kender betydningen bag VPN, såvel som hvad VPN står for, lad os udforske de mange fordele ved en VPN, og hvorfor det kan være fordelagtigt at bruge en.

Hvorfor skal jeg bruge en VPN -service?

For alle, der søger en sikrere, friere og mere sikker onlineoplevelse, er fordelene ved at bruge en VPN utallige. En VPN beskytter sine brugere ved at kryptere deres data og maskere deres IP -adresse og efterlade deres browserhistorie og placering uindslående. Denne større anonymitet giver mulighed for større privatliv såvel som større frihed for dem, der ønsker at få adgang til blokeret eller regionbundet indhold.

Her er nogle almindelige grunde til, hvorfor du muligvis bruger en VPN:

Sikre dine data

Følsomme data som arbejds -e -mails, betalingsoplysninger og placering af placering overføres konstant online. Disse oplysninger er sporbare og lette at udnytte, især på et offentligt netværk, hvor enhver, der har adgang til netværket, har potentielle adgang til dine personlige data. En VPN -forbindelse krymper dine data til kode og gør dem ulæselige for nogen uden en krypteringsnøgle. Det skjuler din browsingaktivitet, så ingen andre kan se den.

Arbejde hjemmefra

I dag er fjernarbejde mere udbredt end nogensinde før. Med en VPN kan eksterne medarbejdere få adgang til virksomhedsressourcer over en privat forbindelse hvor som helst, så længe de er i stand til at komme online. Dette giver medarbejderne en større følelse af fleksibilitet, mens de også sikrer, at virksomhedsdata forbliver beskyttet og sikre, selv på et offentligt Wi-Fi-netværk.

Adgang eller stream regionalt indhold hvor som helst

Nogle steder og tjenester begrænser deres medieindhold baseret på geografisk placering, hvilket betyder, at du muligvis ikke har adgang til visse slags indhold. En VPN -forklædning eller spoofs, placeringen af ​​din lokale server, så det ser ud som om det er baseret andetsteds, f.eks. I et andet land.

Bypass censur og overvågning

Nogle regioner har muligvis ikke adgang til visse steder eller tjenester på grund af regeringsbegrænsninger, censur eller overvågning. Placeringsspoofing giver disse brugere mulighed for at omgå firewalls, se blokerede websteder og bevæge sig frit online.

Forebyggelse af ISP og tredjepartssporing

Internetudbydere (ISPS) log og spore din browserhistorie gennem din enheds unikke IP -adresse. Disse oplysninger kunne potentielt sælges til tredjepartsannoncører, der gives til regeringen eller efterlades sårbare i ansigtet et sikkerhedskompromis. Ved at dirigere til en ekstern VPN -server i stedet for dine internetudbydere, en VPN, maskerer din IP -adresse, forhindrer ISP -sporing og holder dine personlige data private.

Typer af VPN -forbindelser

I dag finder du en lang række VPN’er til computere og mobil, både premium og gratis, tilgængelig til professionel og personlig brug. Her er nogle af de mest almindelige typer:

Navn Type Forbindelsesmetode Brug sag
Fjernadgang VPN (også kendt som klient-til-sted VPN) Hjem Opret forbindelse til et privat netværk eller tredjepartsserver via SSL/TSL For eksterne arbejdstagere, der har brug for adgang til virksomhedsfiler og ressourcer over en privat forbindelse, eller for brugere, der ønsker at gennemse det offentlige internet over en krypteret forbindelse
Site-to-site VPN Privat Netværk opretter forbindelse til et andet netværk via LAN, WAN For store organisationer, der har brug for at knytte deres interne netværk på tværs af flere steder på forskellige steder, mens de opretholder en sikker forbindelse
VPN -applikationer Mobil Opret forbindelse til et privat netværk via VPN -app på mobil- eller smartphone -enhed For mobile brugere, der ønsker at drage fordel af fordelene ved en VPN, mens de er på farten, eller mens de oplever en ustabil internetforbindelse

Fjernadgang VPN (også kendt som klient-til-sted VPN)

En af de mest anvendte typer VPN til computeren, en Fjernadgang VPN, giver brugere off-site muligheden for at oprette forbindelse til en organisations netværk eller en ekstern server, fra deres personlige enhed. Dette kan opnås ved at indtaste dine godkendelsesoplysninger via en login -side, som derefter bemyndiger dig til at oprette forbindelsen gennem din webbrowser.

Brugere kan også oprette forbindelse til VPN gennem en virtuel desktop -klient eller VPN -app, som også opretter forbindelse til et netværk eller server, når du har indtastet dine legitimationsoplysninger. En klient giver sine brugere en let grænseflade til at arbejde med, forbindelsesoplysninger og evnen til at skifte mellem VPNs forskellige funktioner.

En fjernadgang VPN kan bruges til både professionel og personlig brug, hvorfor det er en af ​​de mest almindelige former for VPN. Det giver eksterne arbejdstagere mulighed for at få adgang til firmafiler og ressourcer uden at skulle være på kontoret, og det beskytter de private data fra fjerntliggende firmaer, så det sandsynligvis forbliver privat. Hvad angår individuelle brugere, der simpelthen ønsker at gennemse det offentlige internet med øget autonomi og anonymitet, er en fjernadgang VPN integreret i at undgå indholdsblokke, firewalls og ISP -sporing.

Site-to-site VPN

Store organisationer med behov for en mere robust, brugerdefineret løsning kan vælge VPN’er til sted til stedet. Et sted-til-sted VPN er et privat, internt netværk bestående af flere netværk i en organisation, der er forbundet med hinandens lokale netværk (LANS) gennem det offentlige internet. Denne opsætning tillader brugere på tværs af to separate netværk, enten inden for eller støder op til organisationen, at dele ressourcer med hinanden, mens de stadig begrænser fuld adgang til alle deres ressourcer, hvilket sikrer, at kommunikation i virksomheden forbliver så privat og så sikker som muligt. På grund af skalaen og kompleksiteten af ​​VPN’er til sted til stedet er denne type forbindelse bedst egnet til virksomheder på virksomhedsniveau med afdelinger på flere steder.

Inden for VPN’er til stedet er der to netværkstyper:

Intranet

Et intranet-sted-til-sted VPN forbinder flere steder fra den samme organisation sammen ved hjælp af LAN. Dette er nyttigt, når flere afdelinger på flere steder skal samarbejde med hinanden inden for et lukket, privat netværk. Gennem en side-til-sted-forbindelse kan disse afdelinger sikkert og effektivt udveksle ressourcer med hinanden.

Ekstranet

En ekstranet-sted-til-sted VPN forbinder flere steder fra forskellige organisationer sammen ved hjælp af LAN. En organisation, der ofte samarbejder med tredjepartsleverandører, partnere eller forretningsleverandører, har muligvis brug for muligheden for at danne dette netværk. Organisationer kan også tilpasse rækkevidden af ​​adgangen mellem hvert netværk, så kun nogle ressourcer deles, mens andre forbliver private.

Mobil VPN

Mens mangeårige VPN-udbydere typisk tager højde for desktopbrugere, har smartphones ansporet en enorm uptick i vækst blandt VPN’er til mobil-og med god grund. For smartphone -brugere, der leder efter større sikkerhed og beskyttelse, mens de er på farten, er en mobil VPN en nødvendighed.

Mobil VPN’er giver ikke kun fordelene ved en traditionel VPN, men de fortsætter også med at beskytte data, når internetforbindelse er plettet eller ustabil, eller når de skifter mellem mobildata og Wi-Fi. Så længe appen kører, forbliver VPN -forbindelsen sikker, og din enhed forbliver beskyttet. På grund af fleksibiliteten er en mobil VPN ideel til brugere, der rejser, eller for dem, der ikke har adgang til en pålidelig internetforbindelse.

Hvordan fungerer en VPN?

Så hvordan beskytter en VPN dig? Lad os se under hætten og se, hvordan tingene fungerer.

Protokolnavn Kryptering Routing Brug sag
OpenVpn 256-bit AES-kryptering ved hjælp af OpenSSL TCP og UDP, SSL/TSL Bedste samlede brug
SSTP 256-bit AES-kryptering TCP, SSL/TSL Bedste mulighed for Windows
IKEV2 / IPSEC 256-bit AES-kryptering UDP Bedste mulighed for mobil browsing
L2tp / ipsec 256-bit AES-kryptering UDP Bedste mulighed for grundlæggende opsætning
PPTP 128-bit kryptering TCP Ingen; forældet
Wireguard 256-bit AES-kryptering UDP Bedste mulighed for tidlige adoptører

Når der foretages en forsøg på forbindelse til VPN -udbyderens fjernserver, autentificerer serveren brugeren og opretter en krypteret tunnel til, at deres data kan køre igennem. De data, der tragt gennem denne tunnel. Når disse data når serveren, bruger serveren sin egen private nøgle til at dekryptere dataene og gøre dem læsbare. Serveren sender de dekrypterede data sammen med en ny IP -adresse tilbage til det websted, du forsøger at oprette forbindelse til.

Hvordan denne krypteringsproces opstår – og om den er fuldt sikker – afhænger af den type protokol eller instruktionssystem, der bruges til at skabe forbindelsen. En VPN -service kan kun garantere sikkerhed og ro i sindet, når den støttes af en stærk protokol. Det er motoren, der holder en VPN kørt.

Du finder en lang række protokoller blandt VPN -udbydere, hver med deres egne routingmetoder, hver med deres egne brugssager. Her er nogle af de mest almindelige muligheder at se ud efter:

OpenVpn

En af de mest anvendte protokoller i rummet, OpenVPN betragtes generelt som en branchestandard for dens sikkerhed, stabilitet og fleksibilitet. Den har 256-bit krypteringsteknologi, giver tunneling gennem SSL/TSL og bruger open source-teknologi, hvilket betyder, at enhver kan se dens kildekode og adressere eventuelle sårbarheder. Dette niveau af gennemsigtighed sikrer, at dine data aldrig vil blive solgt eller givet til tredjeparts annoncører.

SSTP

SSTP, der står for Secure Socket Tunneling Protocol, er en anden branchestandard-protokol, der indeholder 256-bit kryptering og SSL/TSL-certificeringer til godkendelse. Det er naturligt indbygget i Windows OS og understøttet af Microsoft, hvilket gør det til den bedste mulighed for Windows -brugere.

IKEV2 / IPSEC

IKEV2, der står for Internet Key Exchange version 2, er en protokol, der normalt er parret med IPSEC, Internet Protocol Security, for optimal sikkerhed og hastighed. IKEV2/IPSEC opretholder din forbindelse under ustabile internetforhold, selv når du skifter mellem cellulære data og Wi-Fi. Det er den bedste protokol, der skal bruges til mobile VPN’er.

L2tp / ipsec

L2TP, der står for Layer 2 Tunneling Protocol, er en anden protokol, der ofte er parret med IPSEC for ekstra sikkerhed. Ligesom SSTP er det naturligt indbygget i Windows OS, og er generelt let at oprette, selvom mange udbydere ikke længere understøtter denne protokol, da der nu er bedre muligheder for tilgængelige.

PPTP

PPTP, der står for Point-to-Point Tunneling Protocol, var den originale forgænger til L2TP, og er siden blevet obligeret forældet. Nogle gratis VPN’er bruger muligvis stadig denne protokol, men på grund af dens mange kendte sikkerhedsfejl betragtes det ikke længere som en pålidelig mulighed for sikre forbindelser.

Wireguard

Wireguard er en nyere, op-og-kommende protokol, der fortsætter med at få trækkraft i VPN-rummet. Det viser en slankere kodebase, mere moderne krypteringsteknologi og større mobilkompatibilitet. Ligesom OpenVPN er det et open source-projekt, der betyder, at enhver kan gennemgå kildekoden, rapportere fejl og holde deres udbydere ansvarlige.

Hvordan en VPN beskytter din IP -adresse

Foruden kryptering maskerer en VPN også din IP -adresse fra det offentlige internet, der igen maskerer din identitet. Når en bruger med succes forbinder deres computer til VPN -serveren, sikrer VPN ikke kun deres data, det tildeler dem også en ny IP -adresse, der skjuler deres rigtige IP -adresse. Dette kan komme i form af en delt IP -adresse, der grupperer flere brugere til en enkelt IP, så aktivitet fra en enkelt individuel bruger bliver vanskelig at skelne. Denne nye IP -adresse kan også svare til IP -adressen på VPN -serveren, hvilket betyder, at jo flere servere der er over hele kloden, jo flere IP -adresser er du nødt til at vælge imellem. Afhængigt af dine behov kan dette konfigureres i indstillingerne for din VPN -klient.

Når en VPN skjuler din IP -adresse, forfalskes den også eller skjuler, din placering. Dette er nyttigt til at omgå indholdsblokke og firewalls, som er afhængige af din IP for at starte blokeringen. IP -maskering har også vist sig at være effektiv mod doxing, hvor din private identitet offentliggør. Hvis ingen kender din rigtige IP -adresse, kan ingen lancere et angreb mod dig.

Hvor sikker er en VPN?

Selv med de stærkeste protokoller garanterer en VPN ikke jernklædt sikkerhed. For det første beskytter det ikke mod vira. Og selvom en VPN kan forhindre en annoncør i at bruge dine cookies til at målrette annoncer, forhindrer det ikke selve cookies. Sikkerhedsfejl, bugs og andre sårbarheder kan opstå, hvorfor det er vigtigt at holde din software opdateret. Mindre velrenommerede udbydere kan logge din browsingaktivitet og bruge dataene til at sælge dig annoncer. Og mens de bedste udbydere tilbyder det højeste niveau af kryptering og IP-maskering, vokser ISP’er og andre tredjepartsenheder hver dag.

På trods af disse mindre udfordringer er din online oplevelse stadig mere sikker og mere fleksibel med en VPN -service end uden. Hvis du ønsker at bringe et ekstra lag online privatliv til din daglige browsing, er en VPN nødvendig. Med den vindende kombination af stærk kryptering plus IP -maskering arbejder en VPN for at imødekomme dine beskyttelsesbehov.

Hvad gør en god VPN?

Nu hvor du kender fordelene ved at bruge en VPN såvel som dens forskellige typer, protokoller og brugssager, lad os undersøge, hvad vi skal kigge efter i en VPN -udbyder. Der er masser af muligheder på markedet, men du vil vælge et velrenommeret firma med klar ekspertise, en bevist track record og pålidelige værdier. Her er nogle af de funktioner, du skal kigge efter i en god VPN -udbyder:

Stærke protokoller

Det vigtigste træk ved enhver VPN-udbyder er sikkerhed, så det er vigtigt at vælge en service, der bruger en branchestandard-protokol med 256-bit kryptering-den samme type kryptering, der bruges af banker og militær. I dagens landskab betyder det at være opmærksom på begrænsningerne i ældre protokoller som L2TP/IPSEC, mens du undgår forældede protokoller som PPTP helt. Vælg i stedet for tjenester, der bruger OpenVPN, SSTP, IKEV2/IPSEC eller Wireguard. De øverste udbydere understøtter flere protokoller og bør give dig mulighed for at skifte mellem dem, afhængigt af brugssagen.

IP -adressebeskyttelse

Større anonymitet er en central grund til at bruge en VPN. Når du leder efter en udbyder, vil du vælge en, der giver dig muligheder for at omdirigere din IP -adresse. En delt IP -adresse grupperer flere brugere sammen under en IP, der beskytter dig fra mængden, mens hurtig og let serverskift giver dig mulighed for at vælge din placering, uanset hvor din udbyders servere er placeret.

En række servere på mange steder

Når du bruger en VPN, kan du muligvis bemærke en afmatning i ydelsen, hvis din udbyder kun kører et valgt antal servere på et udvalgt antal placeringer. Ved at bruge en service bestående af mange servere placeret nær og fjern, inklusive dem tættere på dig, rejser dine data en kortere afstand, hvilket forbedres på hastigheden. Jo flere servere der er over hele verden, jo mere spredt brugerne, jo hurtigere er ydelsen. Og hvis du ønsker at skifte til en IP -adresse fra en bestemt region, vil du se, at din udbyder har en server der, der understøtter din valgte protokol.

Nul-log-politik

Du kan være skjult for tredjepart, men i teorien har en VPN -udbyder magten til potentielt at se alt hvad du gør under dens beskyttelse. På grund af dette er det vigtigt at gå med et firma, der praktiserer gennemsigtighed omkring deres logningspolitik. En nul-log eller ikke-log VPN-udbyder fører en registrering af din e-mail-adresse, betalingsoplysninger og VPN-server, men det skal ikke logge eller gemme nogen data, der bliver sendt, mens du er sikkert tilsluttet. Dette inkluderer brugslogfiler, forbindelseslogfiler, sessiondata eller endda din IP -adresse.

Kill switch

Hvis din sikre VPN -forbindelse afbrydes, vender din computer tilbage til din rigtige IP -adresse, og til gengæld kompromitterer din identitet. En dræbskontakt forhindrer, at dette sker ved at afskære din internetforbindelse, så snart din VPN -forbindelse forstyrrer.

Mobil kompatibilitet

Mobilaktivitet bliver risikabel, når det sker på et usikret Wi-Fi-netværk. Hvis du leder efter en mere sikker mobil oplevelse, kan det være nyttigt at se efter en udbyder, der tilbyder support til mobil VPN, især muligheden for. Dette sikrer, at din forbindelse er sikker, selv når du flytter fra offentlig Wi-Fi til cellulære data.

Valgmuligheder til godkendelse

Når en computer forsøger at oprette forbindelse til en VPN -server, skal VPN først autentificere brugeren, før forbindelsen er vellykket. Dette betyder typisk at indtaste dine legitimationsoplysninger via en login -side eller desktop -klient, selvom det er bedst at overveje yderligere muligheder for godkendelse. Multifaktor-godkendelse kræver for eksempel, at du godkender dit login med din mobile enhed gennem en app. Du ønsker måske også at bruge en fysisk sikkerhedsnøgle, som du tilslutter din USB -port, for endnu mere sikkerhed.

Kunde support

Ligesom andre softwarevirksomheder skal en VPN -udbyder have et pålideligt supportteam for dig at kontakte for eventuelle problemer, der måtte opstå. Dette supportteam skal være kyndigt, nyttigt og let at komme i kontakt med.

Premium prisfastsættelse

Generelt er det bedst at undgå gratis VPN’er. Ved at vælge en betalt udbyder vælger du en reel og troværdig virksomhed, støttet af kvalitetsteknologi og infrastruktur. En betalt udbyder er også mindre tilbøjelig til at logge dine aktiviteter og sælge disse oplysninger til annoncører. En premium VPN kan kræve et månedligt gebyr, men værdien af ​​sikkerhed, sikkerhed og ro i sindet er værd at omkostningerne.

Hvordan hjælper VPN’er med identitetstyveri?

Identitetstyveri er et voksende problem, der fortsætter med at skifte og udvikle sig på subtile, overraskende måder. Det er, når hackere stjæler dine personlige data med det formål at opkræve dine kreditkort, få adgang til din bankkonto, tage en lejekontrakt eller bruge din forsikring til deres gevinst – alle former for svig. Med den stigende hyppighed af overtrædelser af virksomhedsdata, hvor brugeroplysninger er stjålet fra en database, synes spørgsmålet om identitetstyveri kun at blive større. Og nu, hvor næsten enhver café, forretning eller lufthavn tilbyder offentlig Wi-Fi til deres arbejdspladser, synes vores identiteter at arbejde, bank og shopping.

Selvom det måske ikke er muligt at forhindre, at en dataovertrædelse sker, er det muligt at beskytte mod online identitetstyveri ved at bruge en VPN. Gennem tunneling krypterer en VPN dine data, så ingen andre, inklusive svindlere, kan se dem og således sikre dine oplysninger, selv når du bruger et usikret netværk. En VPN maskerer også din IP -adresse, så din online identitet og placering forbliver usporbar, hvilket gør det vanskeligt for Cyberthieves at fastlægge dig. Fordi din IP -adresse er skjult, er du beskyttet mod cyberattacks.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er VPN, og hvorfor har jeg brug for det?

En VPN, der står for Virtual Private Network, beskytter sine brugere ved at kryptere deres data og maskere deres IP -adresser. Dette skjuler deres browseaktivitet, identitet og placering, hvilket muliggør større privatliv og autonomi. Enhver, der søger en sikrere, friere og mere sikker onlineoplevelse, kunne drage fordel af en VPN. Lær mere om fordelene ved en VPN

En velrenommeret VPN -udbyder skal tilbyde det højeste niveau af kryptering, IP -adressebeskyttelse, placeringsmaskering og fejlsikkert privatlivsmuligheder. Afhængig af de tilbudte funktioner, kan du bruge en VPN til at arbejde eksternt, sikre følsomme data, få adgang til regionalt indhold, bypass indholdsblokke eller forhindre tredjepartssporing. Oplev de mange funktioner i en VPN

En VPN -forbindelse er en digital forbindelse etableret mellem din computer og en fjernserver, der ejes af VPN -udbyderen. Når forbindelsen er vellykket, skaber den en krypteret tunnel, gennem hvilken alle dine data løber igennem. Disse data bliver krypteret til kode, så ingen andre kan se dem, hvilket sikrer, at din browsingaktivitet forbliver privat og beskyttet. Se flere VPN -definitioner

Mens VPN’er ikke beskytter mod cookies, beskytter de mod ISP-sporing eller sporing af internetudbydere samt tredjepartsannoncører og cyberkriminelle. Dette opnås ved at dirigere din forbindelse til en ekstern VPN -server, der maskerer din IP -adresse og skjuler din placering. Med disse oplysninger skjult forbliver din identitet privat. Lær mere om VPN -beskyttelse

En VPN -app er en softwareapplikation, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en ekstern VPN -server, når du har indtastet dine login -legitimationsoplysninger. Dette kan komme i form af en virtuel klient til skrivebordet eller som en mobilapp. Så længe klienten eller appen kører, forbliver din enhed beskyttet ved hjælp af VPN. Dette er især nyttigt for smartphone -brugere, der leder efter sikkerhed og beskyttelse, mens de er på farten. Udforsk yderligere typer VPN

Kom godt i gang med en Azure Free -konto

Nyd populære tjenester gratis i 12 måneder, mere end 25 tjenester gratis og $ 200 kredit til brug i dine første 30 dage.

14 mest interessante anvendelser af en VPN

Virtuelle private netværk skjuler din internetaktivitet og beskytter dig mod hackere. Disse værktøjer er gode til at forbedre online -privatlivets fred, men der er mange andre interessante VPN -anvendelser ud over de åbenlyse sikkerhedsfordele. En VPN kan offentliggøre Wi-Fi Safer, kryptere data på din router og endda forbedre internethastigheder. Læs videre for at lære mere om forskellige VPN -anvendelser.

Lewis Lambert Fox

13. mar 2023
Врем чтенирillede: 16 минн.

 • Hvad er en VPN?
 • Hvad kan du gøre med en VPN?
  • Beskyt din ret til privatliv
  • Gøre offentlig Wi-Fi mere sikker
  • Adgang til websteder, mens du rejser
  • Undgå prisdiskriminering, når du handler online
  • Spar penge på flybilletter, hoteller og biludlejning
  • Undgå målrettet båndbredde throttling
  • Sikre og hurtige filoverførsler ved hjælp af VPN P2P -servere
  • En bedre spiloplevelse
  • Beskyt dig selv mod phishing -forsøg
  • Stop påtrængende og ondsindede annoncer
  • Bloker sporing af cookies
  • Få adgang til dit lokale netværk langvejs
  • Praktisk browsing på løgnetværket
  • Få advarsler om konti i fare

  Hvad er en VPN?

  Et VPN eller virtuelt privat netværk opretter en beskyttet netværksforbindelse og øger din sikkerhed online. VPNS Mask din IP -adresse og krypterer dine data selv på offentlige netværk.

  Annoncører og andre tredjeparter er ivrige efter at spore dine browsingvaner, når du besøger websteder og får adgang til indhold. Et virtuelt privat netværk kan give dig større privatliv ved hjælp af kryptering til at beskytte din online identitet mod din internetudbyder og nysgerrige øjne. Det skjuler din IP -adresse og skaber en sikker VPN -forbindelse mellem din enhed og resten af ​​internettet.

  Sådan fungerer det. VPN -udbyderen opretholder et antal servere på steder over hele verden. Når du bruger en VPN -forbindelse, dirigeres al internettrafik til og fra din enhed gennem en af ​​VPN -serverne. Dine data bevæger. Sådan fungerer en VPN -forbindelse på den tekniske side – men hvad kan du faktisk gøre med en VPN?

  Gennemse frit og sikkert med Nordvpn.

  Bliv sikker med verdens førende VPN

  Hvad kan du gøre med en VPN?

  Udover at holde dig sikker i cyberspace, tilbyder en VPN flere andre fordele, der kan øge din netværksoplevelse. Her er 7 måder at bruge en VPN på, hvoraf nogle du måske ikke har hørt om:

  1. Beskyt din ret til privatliv

  En af de enkleste og vigtigste opgaver for en VPN er at beskytte din ret til privatlivets fred. Hvert individ skal være i stand til at kommunikere og få adgang til det gratis internet uden øjeblikkeligt at opgive deres ret til en privat online oplevelse. Brug af en VPN kan give dig tilbage nogle kontrol over dine data, og hvem der får se dem, logge dem og tjene penge på det.

  2. Gøre offentlig Wi-Fi mere sikker

  Forbindelse til offentlig Wi-Fi er ikke altid sikkert, men du kan sikre dit Wi-Fi-netværk med en VPN. En almindelig misforståelse er, at offentlig Wi-Fi ikke kræver nogen yderligere sikkerhedsforholdsregler. Undersøgelser viser, at 81% af amerikanerne bruger offentlige hotspots regelmæssigt, men kun 1% bruger en VPN-server til at sikre deres netværksaktivitet på offentlig Wi-Fi.

  Hvis en Wi-Fi-forbindelse ikke er krypteret eller er blevet oprettet af en hacker, kan forbindelse til den udsætte din browsingaktivitet. En VPN beskytter dig ved at kryptere din internetforbindelse, begrænse risikoen for potentiel malware og få dine detaljer stjålet, mens du bruger offentlig Wi-Fi.

  3. Adgang til websteder, mens du rejser

  Hvis du er i udlandet og vil have adgang til websteder eller tjenester, du er vant til at få adgang til derhjemme, og de er blokeret på grund af landbegrænsninger, skal du bruge en VPN. En VPN kan hjælpe dig.

  En VPN er også fantastisk til fjernlæring og arbejde, da det giver dig mulighed for at skifte placeringer og få adgang til arbejde eller universitetsnetværk/intranet i begrænsede områder. En VPN hjælper dig.

  Похожие статьи

  Врем чтенирillede: 11 минн.

  E.

  4. Undgå prisdiskriminering, når du handler online

  Forestil dig at komme af med en flyvning og gå direkte til den nærmeste café for en cappuccino. Ved skranken opdager du, at de vil opkræve dig $ 5, mens fyren, før du betalte $ 4 for den samme kaffe, bare fordi han er en lokal. Lyder uretfærdigt, rigtigt? Nå, dette sker online hele tiden.

  Ifølge vores forskning betaler britiske feriegæster op til 97.5% mere til bookinger. Mange onlinetjenester viser forskellige priser for de samme varer baseret på det sted, en bruger brows fra. Så for eksempel kunne prisen for den samme ferieaftale være lavere for en tysk IP -adresse end for en svensk IP.

  Spørger hvordan er dette muligt? Igen – din IP -adresse er den skyldige. Det afslører det land, du er placeret i, hvilket giver virksomheder friheden til at beslutte, hvilke søgeresultater de skal vise dig, og hvilke priser du skal tilbyde.

  Så hvis du er ved at købe en månedlig plan for din yndlingsmusikplatform eller bestille den nye sci-fi-bog, skal du ikke bare endnu. Først skal du rydde dine browserkager. Dette får websteder til at glemme, at du har besøgt dem før. Start derefter din VPN -app, og vælg et land. Prøv at skifte mellem forskellige placeringer og få de bedste shoppingaftaler.

  Online sikkerhed starter med et klik.

  Bliv sikker med verdens førende VPN

  5. Spar penge på flybilletter, hoteller og biludlejning

  Vidste du, at en VPN kan hjælpe dig med at booke en billigere ferie? Du kan få de bedste tilbud og billigste priser til din næste ferie ved at udnytte valutaer og salgspunkter.

  At rydde dine browserkager eller gennemse i inkognito -tilstand kan hjælpe dig med at undgå flyvehastigheder, der stiger baseret på dine søgninger. Men det er ikke nok i disse dage, da priserne kan variere i forskellige lande.

  Tricket er at få det til at se ud som om du gennemser fra et land, hvor priserne er lavere. Din IP -adresse afslører din geografiske placering; Hvad du skal gøre er at skjule det. En VPN kan skjule din IP -adresse i et enkelt klik. For eksempel, hvis billetterne til den ønskede destination koster mindre, når de bookes via et britisk websted snarere end en fransk, skal du blot vælge en VPN -server i Storbritannien.

  6. Undgå målrettet båndbredde throttling

  Hvis du laver noget online, der bruger en masse internetbåndbredde – for eksempel spil- eller streamingtjenester – kan din internetudbyder (ISP) målrette dig med båndbredde throttling -taktik.

  Båndbredde throttling sker, når din internetudbyder forsøger at reducere båndbredde overbelastning og regulere netværkstrafik, der direkte påvirker din internethastighed. En VPN -forbindelse hjælper dig med at undgå båndbredde -throttling og langsom forbindelseshastigheder.

  Internetudbydere begrænser brugere, der spiser store mængder data og bevidst bremser dem for at tilbyde de samme hastigheder for alle. En VPN krypterer din online trafik, så din internetudbyder ikke længere kan spore din online aktivitet. Hvis ISP -. Selvom mængden af ​​brugte data stadig er synlig for internetudbyderen, når du bruger en VPN, kan du nyde dine online spil uden større båndbreddeforstyrrelser.

  7. Sikre og hurtige filoverførsler ved hjælp af VPN P2P -servere

  P2P (peer-to-peer) fildeling er en netværksteknologi, der tillader deling af digitale medier, såsom bøger, musik, software, videoer eller store datasæt på tværs af netværket. Imidlertid er mange internetudbydere ikke begejstrede for, at deres kunder deltager i P2P-aktiviteter, hvilket resulterer i langsom forbindelseshastighed, begrænset båndbredde eller adgang til begrænsede fildelingswebsteder. Men din internetudbyder er ikke den eneste dårlige fyr her. Alle brugere på det samme netværk kan se hinandens IP -adresser. Dette kan pålægge en alvorlig sikkerhedstrussel ved at åbne døren til cyberkriminelle.

  For at holde dine personlige data sikre, mens du bruger P2P, skal du tænde for en VPN. Med en VPN forbliver din IP skjult, og din online trafik er krypteret, så ingen kan se eller aflytte den. Du vil være i stand til at bruge P2P uden din internetudbyder, der bremser forbindelsen og forbliver sikker på samme tid.

  Hvad kan du gøre med Nordvpn?

  Ud over de sædvanlige VPN -fordele tilbyder NordVPN endnu flere VPN -funktioner til at øge din online oplevelse:

  1. En bedre spiloplevelse

  Videospil er blevet en populær fritidsaktivitet for mange mennesker. Og der er en grund til det. Det fordyber dig i en anden verden, udvikler forhold mellem spillere og giver dig mulighed for at udforske nye horisonter sammen. Multiplayer -spil skaber en følelse af tilhørighed og er en god måde at slappe af dig selv. Så at skabe et stabilt miljø for sådanne oplevelser er afgørende.

  At have en hurtig, stabil og sikker forbindelse er vigtig, når du spiller online spil, og en VPN kan hjælpe her, især når du søger multiplayer -kapaciteter. Nordvpn har en alsidig funktion kaldet Meshnet, som er perfekt til LAN -fester. Du kan bruge det til at danne fjernkrypterede LAN -forbindelser (selvom du ikke er fysisk på det samme sted) med dine venner og spiller sammen over sikre private netværk.

  2. Beskyt dig selv mod phishing -forsøg

  E -mail phishing er en udbredt cyberattack, der bruger e -mail som det primære middel til bedrag. En e -mail -phishing -angreb narrer modtageren til at klikke på et ondsindet link, downloade ondsindet software eller give personlige oplysninger til tredjepart.

  En VPN er et primært middel mod sådanne angreb. Nordvpn har en ekstra funktion, trusselbeskyttelse, der scanner dine filer under download og blokerer malware fra at inficere din enhed.

  3. Stop påtrængende og ondsindede annoncer

  Intet er mere irriterende end snesevis af annoncer på et websted, når du blot vil have en opskrift på Apple Pie. Nordvpn og trusselbeskyttelsesarbejde ligesom en annonceblokker, der blokerer påtrængende annoncer, mens du gennemser og lader dig surfe på nettet uden at irritere afbrydelser.

  Mens nogle annoncer kun er påtrængende, kan andre indeholde malware, der kan skade din enhed. Desuden betyder færre annoncer færre internetforbindelsesafbrydelser, der fører til hurtigere belastningstider.

  4. Bloker sporing af cookies

  Brug af en privat browsing -tilstand stopper kun trackere, når du lukker din browser. Nordvpns trusselbeskyttelse fungerer også som en tracker-blokkering, mens du gennemser og stopper tredjepartssporere, der snooper på dig rundt på internettet og indsamler dine personlige data.

  Ondsindede skuespillere kan samle meget om dig: IPS, adresser, enheder, browsere, der bruges, tid brugt på websteder, politiske synspunkter, familie, madpræferencer og andre personlige oplysninger. En tracker -blok er nødvendig for at gatekeeping dine data og beskytter dig mod nysgerrige øjne.

  5. Få adgang til dit lokale netværk langvejs

  Mange af os opbevarer fotos, vigtige skole- eller universitetsdokumenter og store filer på vores hjemmesprocnecomputere. Har brug for at få adgang til dem, mens du er på ferie? Intet problem. Du kan bruge en VPN til at få adgang til dit computerindhold derhjemme.

  Nordvpn har en fjernadgangsfunktion, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine enheder og lokale netværk overalt. Oprettelse af en sådan forbindelse uden yderligere værktøjer kan reducere din sikkerhed. Det er når Meshnet kommer godt med.

  Denne fildelingsfunktion giver dig mulighed for at dele filer mellem flere tilsluttede enheder. Denne peer-to-peer-mekanisme sikrer, at dine filer sendes sikkert uden nogen tredjepart, der trænger ind på udvekslingen. Du kan sikkert få adgang til dine filer, mens du rejser eller tester dine webapplikationer på forskellige platforme uden at forlade dit hus. Og det tager kun et par minutter at konfigurere-en, to, og du har oprettet et praktisk miljø til fildeling.

  6. Praktisk browsing på løgnetværket

  Løg over VPN er et andet praktisk træk ved Nordvpn. Det fungerer ligesom Onion Router (TOR), men giver den ekstra sikkerhed for en VPN -tunnel. Denne brugervenlige funktion sender din internettrafik gennem lag med kryptering, hvilket gør det meget vanskeligt at spore din online aktivitet. Nordvpn beskytter din indgående og udgående trafik, hvilket giver dig ro i sindet, når du surfer på nettet.

  7. Få advarsler om konti i fare

  Selv hvis du tager fremragende pleje af din sikkerhed i cyberspace, kan der stadig opstå dataovertrædelser. Dine følsomme oplysninger kan uforvarende lande på det mørke web og forårsage identitetstyveri. Endnu en Nordvpn -funktion, Dark Web Monitor, scanner kontinuerligt det mørke web og vil underrette dig om eventuelle eksponerede personlige data, så du kan tage ordentlig handling.

  Hvad bruger folk en VPN for de fleste?

  Udover de flere yderligere VPN -fordele bruger folk VPN’er mest til følgende:

  • Privatlivsbeskyttelse.
  • Beskyttelse af IP -oplysninger.
  • Sikring af deres data.
  • Gør deres browsingvaner private.
  • En VPN -udbyder giver folk mere kontrol over deres online tilstedeværelse og hjælper med at bevare retten til online privatliv.

  Og hvis du overvejer mellem en gratis VPN og betalt VPN’er, skal du altid gå til premium VPN -tjenester. Gratis VPN -tjenester kan spore og indsamle dine data, rod dig med annoncer og har meget begrænset funktionalitet.

  Tag ikke bare vores ord for det

  Se for jer selv! Tjek Nordvpn -anmeldelser for at høre mere fra mennesker over hele verden, der bruger Nordvpn hver dag. Tag kontrol over dine online aktiviteter og spar penge. Nordvpn er tilgængelig for alle større operativsystemer. Og du kan bruge den på din bærbare computer og din mobiltelefon.

  Nordvpn tilbyder nu bundt tilbud og par VPN -tjenesten med adgangskodeadministratoren Nordpass eller den krypterede skyopbevaring Nordlocker. Sørg for dit privatliv i et eller to år, eller få en månedlig plan. Den gode ting er, at du kan opgradere din VPN -plan når som helst. Og alle to-årige abonnementer leveres med tre ekstra måneder gratis!

  Hvis vi har overbevist dig, og du vil lære at bruge en VPN, skal du læse vores næste artikel.

  Online sikkerhed starter med et klik.

  Bliv sikker med verdens førende VPN

  Lewis Lambert Fox

  Lewis – автор контента В Nordvpn и истинный иседовател, кога реч. Ео неизеннаsige мисин € – изать мир тнолоiager аи ситател egen.

  19 seje ting at gøre med en VPN

  Hånd peger på skjold med akronym VPN skrevet på det

  De bad dig om at få en VPN . Stående for “Virtual Private Network” krypterer og ruter dine data via en server for at øge privatlivets fred og sikkerhed. Men hvad kan du Gør med en VPN? Nå, denne artikel vil tilbyde et par flere indsigter på de flere måder, du kan bruge et virtuelt privat netværk til øget privatliv og online bekvemmelighed.

  Indholdsfortegnelse

  Få billigere bookinger (fly, biludlejning, hoteller osv.)

  Søgning efter en bestemt reservation kan resultere i svingende priser. Det er også almindeligt for Mac -brugere at få højere priser end Windows -brugere . Skør ret? Nå, det hele kommer ned på cookies og din interesse i at købe denne specifikke billet, bil, værelse osv. En af de mere lukrative ting at gøre med en VPN er at omgå disse prissvingninger.

  Tip: Test forskellige serverplaceringer med din VPN på og se, hvordan priserne er forskellige. Derefter begynder du at se, hvor mange penge du kan spare på flybilletter med en VPN .

  Adgang til websteder, mens du rejser

  Adgang til websteder, mens du rejser, kan være en udfordring, især hvis du er afhængig af bestemte websteder, der kan blive utilgængelige på grund af geografiske begrænsninger. Mange lande har begrænsninger på visse websteder eller tjenester, og disse begrænsninger kan variere meget afhængigt af hvor du er i verden. Med en vis forberedelse og de rigtige værktøjer kan du holde kontakten til internettet og få adgang til de websteder, du har brug for, uanset hvor dine rejser tager dig.

  Tip: Opret forbindelse til en VPN -server tilbage i dit land, så kan du få adgang til websteder fra dit hjemland uden problemer.

  Nyd de bedste tilbud til online shopping

  Afhængig af din placering kan nogle detailhandlere øge prisen på deres varer. Forskellen skyldes skatter og importomkostninger på tværs af lande.

  Tip: Kontroller forskellige VPN -servere på steder rundt om i verden for at se, hvilken pris der er den laveste. Du kan endda spare penge, mens du er på ferie! Hvem vidste, at denne mange VPN -bruger ville handle om at spare penge, heh?

  Beskyt dine mobile enheder

  I disse dage har mange af os ikke engang en stationær pc. Vi er alle nedsænket i bærbare computere, smartphones, tablets, smartwatches og hvad du ellers kan sætte en berøringsskærm på. Derfor ændrer vores internetforbindelse kilder ofte, især når Wi-Fi er involveret.

  Tip: Sørg for, at dine data er beskyttet med en VPN, der kører på din enhed. Selv hvis nogen forsøger at forfalskes din internetforbindelse eller forsøger at starte et mand-i-middel-angreb, vil eventuelle data, de opfanger, være ulæselige.

  Opret den ultimative lockdown streaming hub

  Vi vil alle opretholde vores privatliv online. Og ja, det strækker sig også til streaming af dine yndlingsshows og film. Med en VPN -forbindelse kan du føle dig sikker, selv når du forkæler dig med de nyeste Netflix -perler fra komforten i din sofa.

  For ikke at nævne, en VPN kan endda fremskynde din streaming ved at hjælpe dig med at undgå internet -throttling. Med din trafik krypteret, din internet Service udbyder vil ikke vide det Du ser videoer. Derfor kan de ikke smadre dig. Surfshark er udstyret med 1Gbit (og det opgraderer konstant til 10Gbit) serverporte til rådighed for dig over hele verden.

  Tip: Brug en VPN, hver gang streaming til privatlivets fred og undvigende internet -throttling.

  Sikre din streaming i dag!

  Ansvarsfraskrivelse: Vi forbyder at bruge SurfShark Services til eventuelle ulovlige formål, som det er imod vores servicevilkår. Sørg for at handle i overensstemmelse med alle gældende love og regler for streamingtjenesteudbydere.

  Bliv sikker på offentlig Wi-Fi

  “Gratis Wi-Fi” er den mest magiske sætning for enhver urbanit på farten. Desværre er gratis Wi-Fi Sussy (for folk, der læser dette i 2024: “mistænksom”) Wi-Fi. Det er tvivlsomt, hvor meget din to-stjernede hostel er interesseret i din digitale sikkerhed, eller om det netværk, du opretter forbindelse til på caféen, er lige ægte .

  Tip: Nogen som helst Forsøger at stjæle dine data via en usikker offentlig Wi-Fi-hotspot kan stoppes ved at bruge en VPN. Så længe du er tilsluttet en VPN -server, er alle dine data krypteret og ulæselig.

  Kommentar og offentliggør meninger anonymt

  Når vi ikke kan lide noget, anbefaler vi, at andre ikke begår den samme fejl. Hvad hvis dette resulterer i at blive chikaneret eller endda sagsøgt over en negativ gennemgang? Og der er flere farer for dem udtrykke deres politiske meninger under undertrykkende regimer . Det samme gælder for journalister og bloggere, der dækker kontroversielle emner.

  Tip: For at gøre det vanskeligere at spore dig ned, skal du skjule din identitet online . Et af de første trin er at skjule din IP med en VPN og derefter sende eventuelle kommentarer eller anmeldelser. På denne måde kan du dele sandheden med andre sikkert, mens en VPN beskytter dig.

  Fremskynd din internetforbindelse

  Hvis du finder dig selv venter på, at et websted eller en video skal indlæses, lider du muligvis af båndbredde med din internetudbyder. Dette betyder, at din internetudbyder (internetudbyder) kan med vilje langsommere (throttling) din forbindelse .

  Tip: Undgå denne slags ubehagelighed ved Hold din VPN -forbindelse til på alle tidspunkter . En VPN krypterer din internetforbindelse, så selvom internetudbyderen skulle undersøge det, ville de ikke se noget. For de bedste hastigheder skal du vælge en server, der er tættest på din fysiske placering.

  Spil, hvor du vil spille

  Online spil kan være en smule smule Båndbredde-intensiv . Det kan også distrahere dig fra skolen, arbejde eller hvad som helst den person, der administrerer Wi-Fi-routeren, synes, du skal gøre i stedet. De er hverken din mor eller din chef (selvom de bogstaveligt talt er), og du har ret til at blive blind og spille PUBG.

  Tip: Med en VPN på din enhed kan du! Firewalls på routere blokerer din forbindelse til klassiske runescape -servere, fordi de får besked om at blokere forbindelser til runescape -servere. Opret forbindelse til en VPN, og derefter vil firewall kun se dig oprette forbindelse til en VPN -server, noget der er meget vanskeligt at blokere. Så kan du spille ethvert spil, du ønsker.

  Få flere “gratis” tjenester og websteder

  Ikke alle nyhedswebsteder er helt åbne for offentligheden. Ganske ofte kan du kun få adgang til en begrænset antal poster Før du tilmelder dig . Tilsvarende andre nyttige online værktøjer som Moz.com tillader et fast antal “gratis” daglige søgninger.

  Hver gang du besøger “gratis” websteder, sporer de din IP -adresse (kontroller, hvor din IP -adresse er placeret), og log hvor mange artikler du har åbnet. Sådan ved de, når du har nået din grænse. Så hvordan kommer du rundt om dette?

  Tip: Vælg bare en anden server fra din VPN -app, hver gang du når grænsen. Åbn webstedet eller værktøjet i et nyt privat browservindue, og de vil Vi ses som ny besøgende .

  Lås op på sociale medie -apps

  Ifølge en undersøgelse, der analyserer internetcensur , ”Næsten en ud af tre lande har blokeret sociale medier enten permanent eller sporadisk siden 2015.” Hvis du tilfældigvis rejser til et af disse lande, har du sandsynligvis ikke adgang til sociale medier.

  Tip: C Onnect til en server beliggende i et naboland ved hjælp af en VPN og gennemse som sædvanligt med brug af sociale medie -apps i lande, hvor de er blokeret.

  Undersøg din konkurrence privat

  Takket være Google Analytics og andre værktøjer kan en webmaster se alle besøgende på deres hjemmeside. De kan spore dine internetdata og vide, hvor du kommer fra, eller hvilke oplysninger du interesserede dig for – Selv når du undersøger din konkurrence .

  Tip: Tænd for din VPN og opret forbindelse til en server for at blive privat, mens du foretager nogen internetforskning. Og brug ikke dit rigtige navn, når du udfylder formularer.

  Undgå “listen”

  Download og fildeling kan få dig bemærket af specifikke agenturer-selvom det er lovligt. Disse inkluderer MPAA (Motion Picture Association of America), NSA (National Security Agency), GCHQ (Storbritanniens regeringskommunikationshovedkvarter) og mere.

  Selvom deres hovedmål er at spore ulovligt downloadet og delte oplysninger, det forhindrer dem ikke i at holde øje med dig . En af VPN -brugerne er at holde dig skjult ved at maskere din rigtige IP.

  Tip: Har altid en VPN -forbindelse på for at holde din IP skjult online.

  Skype Call gratis (eller billigere)

  Skype kan forbinde dig til dine kære, der er langt væk. Men at ringe til nogens fastnet eller mobiltelefon kan blive dyrt Når geografiske afstande bliver involveret .

  Tip: Kom rundt om dette problem med en VPN (E.g., Surfshark fungerer godt med Skype). Vælg en server i modtagerens land og ring gratis eller få billigere priser.

  Fjern blokering af VoIP -tjenester

  Vil du kontakte dine slægtninge via VoIP (Voice over Internet Protocol) -tjenester, som Viber eller WhatsApp, men kan ikke På grund af begrænsninger i deres land ? Du kan komme rundt med dette med en VPN, selv i lande, der forbyder VoIP -tjenester.

  Tip: Vælg bare en server, hvor VoIP-tjenesten er tilgængelig, og nyd at oprette forbindelse til andre problemfri!

  Bliv sikker på TOR -netværket

  Tor -netværket gør meget for at øge dit privatliv. Mens man stoler på frivillige noder for at omdirigere din trafik, bruger den tre noder pr. Forbindelse for at gøre det mere sikkert. Dette sikrer det Enhver enkelt knude kender kun sine naboer på kæden . For eksempel ved en postnode, hvor du opretter forbindelse fra, men ikke din rigtige online destination – kun at du opretter forbindelse til den anden knude.

  Det er stadig muligt at gå på kompromis. Dog med en VPN på, Selv postnoden ved ikke, hvor du opretter forbindelse fra !

  Tip: Brug Tor over en VPN . Forbind blot til en VPN -server, inden du engagerer TOR -forbindelsen.

  Tag dine medier med dig

  Geoblocking er en grim ting, der ødelægger vores glæde af online streamingtjenester. Dette kan blive særligt uhyggeligt for rejsende, når deres yndlingsshow, YouTube -serie eller musik bliver utilgængelig på en tur.

  Hvis din internetudbyder blokerer visse websteder, En VPN vil let overvinde deres blokke. Når alt kommer til alt opretter du ikke forbindelse til YouTube – du opretter forbindelse til en SurfShark -server (som opretter forbindelse til YouTube).

  Tip : Med en VPN -service på, Du kan ubesværet skifte din online placering for at matche dit hjem . Og ligesom det kan du lytte til dine yndlingsmelodier overalt i verden.

  Arbejde fra hvor som helst

  Pesten viste os, at vi ikke behøver at være på vores kontorer for at udføre vores job rigtigt. For de heldige mennesker betød dette naturligvis, at arbejde hjemmefra var (og stadig er) en mulighed. Men hjemmet er en nebulous betegnelse, og nogle af os vil gerne have, at det inkluderer sunnere og varmere steder.

  Tip: Med en VPN -service, Du kan oprette forbindelse til dine arbejdsområder, som om du stadig var hjemme . Enhver, der ønsker at spore din placering med IP, vil kun se serverens placering. Hvem kan se forskellen, hvis du er tilsluttet en server, der matcher din hjemby?

  Sikre hele hjemmet

  VPN -tjenester giver et sikkerhedsniveau, der fungerer godt på din telefon eller bærbar computer. Men hvad med alle de andre smarte gadgets, gizmos og gewgaws spredt rundt i huset? Ikke alle af dem er Sofistikerede nok til at understøtte VPN -apps !

  Men du har en router . Mest Top VPN -routere kan enten understøtte VPN’er eller brugere kan konfigurere dem til at gøre det.

  Tip: Hvis du smækker Et virtuelt privat netværk på din router , Du giver straks VPN-fordele til enhver enhed, der forbinder til den-en stor velsignelse for sådanne app-averse apparater som konsoller og smarte tv’er.

  Udforsk din VPN ud over privatlivets fred og sikkerhed

  Selvom det ultimative mål er at sikre dit digitale liv, er der også andre VPN -anvendelser. Som du kan se, kan disse 19 tip og tricks hjælpe dig med at spare penge, streame privat, gennemse anonymt og så meget mere!

  Hvis du elsker at surfe på nettet, få adgang til blokerede websteder og opdage skjulte muligheder online, anbefaler jeg bestemt altid at bruge en VPN.

  Prøv dette seje multifunktionelle internetsikkerhedsværktøj!

  FAQ

  Hvad skal jeg bruge en VPN til?

  Du skal bruge en VPN til:

  • Hold dig sikker på offentlig Wi-Fi;
  • Bypass geoblocking;
  • Access censurerede websteder;
  • Hold dig selv sikker, mens du får adgang til censurerede websteder.

  Det er klart, at der er flere anvendelser end det, men det er dem, der eksemplificerer beskyttelsen og tilgængeligheden, som en VPN bringer.

  Kan politiet spore en VPN?

  Nej, politiet kan ikke spore live VPN -trafik. Men der er lidt mere til historien. For et fuldt svar, skal du læse vores artikel om, hvorvidt politiet kan spore VPN’er .

  Hvad er ulemperne ved en VPN?

  Der er to vigtigste ulemper ved at bruge en VPN:

  • Økonomiske udgifter : en god VPN er en betalt VPN, og gratis vil aldrig matche det niveau af tjenester. Faktisk kan de endda udgøre en online sikkerhedsrisiko;
  • Hastighedstab: Noget af din båndbredde vil blive brugt af krypteringsomkostningen, hvilket er nødvendigt for at få et VPN til at fungere. Dråbet bør ikke ses.

  Hvilke websteder kan jeg få adgang til med en VPN?

  Med en VPN kan du få adgang til alle de websteder, du kan få adgang til normalt – og sandsynligvis dem, der er blokeret af arbejde, skole eller regeringen:

  • Youtube;
  • Facebook;
  • Instagram;
  • Twitter;
  • Nyhedswebsteder;
  • Streamingtjenester.

  Dette er ikke en udtømmende liste!

  Hvad beskytter en VPN dig mod?

  Meget afhænger af omstændighederne, men en VPN kan bestemt ikke beskytte dig mod:

  • Falder for phishing;
  • Installation af malware selv;
  • Giv dine personlige oplysninger online.

  Kan din internetudbyder se din historie med en VPN?

  Nej, internetudbyderen kan kun se, at du er forbundet til en VPN -server.

  Hvad kan jeg gøre med en Gaming VPN?

  En VPN til spil kan hjælpe dig:

  • Sikre dig selv fra DDoS -angreb;
  • Opretholde sikkerhed fra sving;
  • Match med spillere i forskellige regioner;
  • Besejr båndbredde throttling under spil;
  • Spil online spil blokeret af lokale firewalls .

  Hvad kan jeg gøre med en VPN på Android?

  En VPN på en Android kan hjælpe dig med at:

  • Oprethold sikkerhed på offentlig Wi-Fi;
  • Opret forbindelse til steder, der er blokeret af lokale firewalls;
  • Adgang til websteder fra dit hjemland, mens du rejser.

  Hvad kan jeg gøre med en VPN på iPhone?

  • Gennemse nettet uden trackere;
  • Få bedre tilbud;
  • Stream privat og gashåndtag.

  Alt hvad du skal gøre er at downloade en VPN -app og oprette forbindelse til en VPN -server for at få disse fordele.

  Martynas Klimas

  Martynas Klimas
  Ved så meget om VPN, som det er sundt for nogen, der ikke er en VPN -udvikler

  Bedøm og del denne artikel