TunnelBear Review 2022

Contents

Som nævnt er TunnelBear mest berømt for sin gratis service. Med denne mulighed får du adgang til TunnelBears fulde serverliste. Dette er ret cool til en gratis VPN. Den største ulempe ved den gratis service er, at du kun får 500 MB At lege med pr. Måned, hvilket begrænser, hvad du kan gøre, mens du surfer sikkert.

TunnelBear Review 2023: Er det sikkert og let at bruge?

TunnelBear har fremragende sikkerhedsfunktioner, Ekstremt brugervenlige apps (med søde bjørne overalt) og meget hurtige hastigheder til glat browsing og uafbrudt streaming og spil. TunnelBear giver dig også mulighed for at oprette forbindelse så mange enheder, som du vil.

Det er konsekvent i stand til at få adgang til populære streamingtjenester Ligesom Netflix, Amazon Prime Video, Hulu og BBC iPlayer, og det fungerer i lande, der begrænser adgangen til Internettet, som Kina og Iran.

Det har branchestandard VPN-sikkerhedsfunktioner Ligesom 256-bit AES-kryptering, en streng politik uden logs og en dræbskontakt samt:

 • Splitunneling. Gør det muligt at vælge, hvilke apps der bruger VPN -tunnelen, og hvilke apps og websteder, der bruger dit almindelige netværk.
 • Fuld lækagebeskyttelse. Beskytter mod DNS, WebRTC og IPv6 lækager.
 • Tilsløring. Får din VPN -trafik til at se mere regelmæssig ud, så den kan omgå censur i restriktive lande som Kina og Rusland.
 • Og mere…

Jeg kan virkelig godt lide tunnelbear, men det har nogle ulemper -Det fungerer ikke med Disney+, det har ikke 24/7 live chat, og det giver ikke en pengene-tilbage-garanti.

TunnelBear har en overkommelig 1-årig, 1-årig og 3-årig betalingsplan, En plan for virksomheder og en anstændig gratis plan, der er god til at teste produktet.

�� Samlet rang #9 ud af 98 VPN’er
�� servere 5.000+
�� Antal enheder Ubegrænset
�� Startpris € 3.13 / måned
�� Gratis plan Ja
�� Money-Back-garanti Ingen

Tunnelbear fuld gennemgang

Tunnelbear fuld gennemgang

Jeg tilbragte et par uger på at undersøge og teste tunnelbear For at se, om det har god sikkerhed, hurtige hastigheder og intuitive apps eller ej. Jeg sammenlignede også TunnelBear med andre top VPN’er på markedet for at se, om det er en god værdi eller ej.

TunnelBears apps og websted er fyldt med søde animerede bjørne og bjørn ordspil. Men fejl ikke TunnelBears lethjertede tilgang til design for en mangel på alvor, når det kommer til sikkerhed, privatliv eller ydeevne.

TunnelBear er en af ​​de mest gennemsigtige VPN -udbydere Med hensyn til privatlivets fred kommer det med top-notch sikkerhedsfunktioner, og det gennemfører en fuldskala uafhængig revision hvert år. Du får ikke mange ekstra funktioner, men TunnelBear er meget intuitiv, let at bruge og sjov, hvilket gør det perfekt til folk, der er nye for VPN’er.

Tidsbegrænset tilbud! Tag 67% rabat på tunnelbear lige nu.
Få TunnelBears 3-årige plan til en enorm 67% rabat!
100 % succes

TunnelBear -funktioner

TunnelBear har følgende standard VPN -sikkerhedsfunktioner:

 • 256-bit AES-kryptering. Brugt af militærer og offentlige agenturer over hele verden er denne type kryptering en af ​​de bedste tilgængelige krypteringsmetoder (TunnelBear refererer til 256-bit AE’er som kryptering af grizzly-kvalitet).
 • No-Logs-politik. TunnelBear gemmer ikke nogen af ​​dine personlige data (de websteder, du besøger, de filer, du downloader, eller dine IP -adresser). TunnelBear giver en letforståelig og gennemsigtig privatlivspolitik.
 • Kill switch. Denne funktion (kaldet VigilantBear) lukker din internetadgang, hvis din VPN -forbindelse ved et uheld falder, og den automatisk genforbinder til en server, når TunnelBear finder en internetforbindelse (forebygger enhver mulig trafik og datalækager).

Jeg kan også godt lide, at TunnelBear har sine egne krypterede DNS -servere for at forhindre DNS -lækager, såvel som indbygget WebRTC og IPv6 lækagebeskyttelse. I modsætning til Vyprvpn, som ikke har WebRTC -beskyttelse og kræver, at du manuelt deaktiverer IPv6 -trafik på din enhed, håndterer TunnelBear alt i baggrunden, så du ikke behøver at tage nogen handling for at beskytte dine enheder mod lækager.

TunnelBear -funktioner

TunnelBear inkluderer 3 internetprotokoller, Wireguard, OpenVPN og IKEV2. Dette er fantastisk, da alle disse protokoller er virkelig sikre og hurtige.

 • Wireguard. Wireguard er en af ​​de bedste open source VPN-protokoller. Det er den hurtigste på markedet, og det er meget sikkert. Hvad jeg virkelig kan lide ved Wireguard er, at det er let at revidere på grund af dets minimalistiske kodebase. Wireguard er tilgængelig på enhver enhed, som TunnelBear understøtter.
 • OpenVpn. OpenVPN er en populær open source VPN-protokol, der bruger stærk kryptering og giver en god balance mellem hastighed og sikkerhed, men det er lidt langsommere end Wireguard. Det er tilgængeligt på alle TunnelBear -apps.
 • IKEV2. IKEV2 er en hurtig og pålidelig VPN -protokol, der understøtter stærk kryptering, men det er langsommere end de andre protokoller TunnelBear tilbyder. Det er heller ikke open source. Men hvis du har brug for en super sikker forbindelse, kan du bruge den på alle TunnelBear -apps, undtagen Android.
Android iOS Windows makos
Wireguard
OpenVpn
IKEV2

TunnelBear har også en TCP -tilsidesættelsesindstilling På macOS og Windows, der tvinger VPN til at bruge TCP -tunnelprotokollen, der giver bedre ydelse på upålidelige forbindelser.

TunnelBear har også en håndfuld ekstra funktioner, herunder:

Splitunneling (SplitBear)

SplitBear er TunnelBears split-tunneling-værktøj, Hvilket giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps eller websteder der bruger VPN -forbindelsen, og hvilke der bruger dit lokale netværk – afhængigt af hvilken enhed du bruger.

SplitBear er tilgængelig på iOS, Android, Windows og MacOS. Windows-versionen giver dig mulighed for at splitte tunnel både apps og websteder, Android-versionen giver dig kun mulighed for at splitte tunnel-apps, mens iOS- og MacOS-apps giver dig mulighed for at udelukke websteder (eksempel: TunnelBear.com) og underdomæner (ex: tunnelbear.com/prisfastsættelse) fra VPN -tunnelen, som ikke er noget, som mange VPN’er tilbyder.

Jeg testede Splitbear, og det fungerede rigtig godt. Jeg har tilsluttet mig en amerikansk server for at downloade en stor fil, og jeg dirigerede Disney+ gennem min internetudbyder. SplitBear tilladte mig samtidig at opretholde hurtige hastigheder til torrenting og se mine yndlings -tv -shows og film på Disney+ uden afbrydelser.

Privat internetadgang giver lignende split-tunneling, men jeg synes, det er bedre -Det er fordi det giver dig mulighed for at splitte tunnel-apps og websteder på Windows og andre platforme, inklusive macOS og Linux.

TunnelBear -funktioner

Generelt er jeg tilfreds med TunnelBears split-tunneling-værktøj – Det fungerer rigtig godt, og det er tilgængeligt på alle sine apps (selv på iOS).

Obfuskation (Ghostbear)

TunnelBear -funktioner

Ghostbear er Tunnelbears tilsløringsværktøj, der maskerer din VPN -forbindelse fra nysgerrige øjne, Ligesom din internetudbyder, der får det til at virke som om du gennemser internettet uden at være tilsluttet en TunnelBear -server.

Ghostbear er fantastisk til at omgå internet -firewalls i restriktive lande, Ligesom Kina og Iran.

Men vær opmærksom på, at brug af Ghostbear vil bremse din internethastighed lidt Fordi det tilføjer ekstra kryptering. I mine tests tog websteder yderligere 5 sekunder at indlæse, og Netflix -indholdet havde lidt forsinkelse. Mens TunnelBears tilsløringsværktøj er i stand til at opretholde anstændige hastigheder, foretrækker jeg ExpressVPNs tilsløringsfunktion, da det er betydeligt hurtigere.

Generelt kan jeg virkelig godt lide TunnelBears Ghostbear -funktion. Det er pålideligt til at overvinde VPN -blokke, det er meget simpelt at bruge, og det har temmelig hurtige hastigheder.

Krypteret SNI & Ech

TunnelBear -funktioner

TunnelBear understøtter 2 meget sikre TLS -udvidelser på sine Android -apps: Den krypterede servernavn Indikator (ESNI) og den krypterede klient Hello (ECH).

TunnelBears ESNI krypterer feltet Server Name Indication (SNI) I din enheds internetanmodninger. SNI -feltet, der afslører, hvilken server din enhed forsøger at oprette forbindelse til, er normalt ikke -krypteret og kan bruges til at blokere adgangen til TunnelBear i begrænsede lande som Kina. Ved at kryptere SNI gør Tunnelbear’s Esni det sværere for censurerne at blokere dine online forbindelser. Men for at denne SNI skal krypteres, skal din webbrowser støtte Esni (hvis det ikke gør det, vil det bare bruge den traditionelle ikke -krypterede SNI i stedet). For nu kan du aktivere ESNI i Firefox -browseren.

TunnelBears ECH går et skridt videre. Det krypterer “klienten hej” -meddelelsen, som din enhed sender til den server, den prøver at oprette forbindelse til, hvilket afslører, hvilket websted du prøver at besøge. Da Ech krypterer disse oplysninger, gør det det umuligt for din internetudbyder eller en dårlig skuespiller at se de websteder, du går til. Ligesom SNI -kryptering, for ECH at fungere, skal den aktiveres, som du kan gøre på Firefox, Edge og Chrome.

Den bedste del er, at begge disse funktioner allerede er indbygget i TunnelBears Android -app, Så der er ingen indstillinger til at finpusse og ingen afbrydere til at vende – de beskytter dig lige ud af kassen.

Løgstøtte

TunnelBear -funktioner

TunnelBear understøtter Onion Router (TOR) på de fleste af sine servere – Alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til en TunnelBear -server og derefter begynde at bruge TOR -netværket.

Når du er tilsluttet TunnelBear -servere, kan din internetudbyder ikke se, at du surfer på det mørke web, Hvilket er fantastisk, især hvis du er i et land, der begrænser internetadgang.

TunnelBear holder også din IP -adresse skjult for andre Tor -brugere (inklusive postnoden) Hver gang du gennemser den mørke web via Tor -browseren, og hvis din IP -adresse lækker, vil Tor -brugere kun være i stand til at se VPN’s IP -adresse, ikke din rigtige.

TunnelBears Tor -support er temmelig god, men jeg foretrækker lidt Nordvpn, Som det giver dig mulighed for at gennemse Tor -netværket inden for almindelige browsere som Chrome og Opera.

TunnelBear Blocker

TunnelBear -funktioner

Tunnelbear -blokkering beskytter dig mod masser af online trusler og gener, inklusive annoncer, annoncesporere og malware. Det bedste ved det er, at det er gratis, og enhver kan bruge det, selvom det kun fungerer på Chrome -browseren.

Det er virkelig godt til at blokere annoncer. Det kontrollerer domænenavne på indlæsning af genstande mod crowddsourced domænebloklister og stopper regelmæssige og potentielt skadelige annoncer såvel som ondsindede manuskripter fra indlæsning. Det forhindrer også flash-pluginet i at indlæse, hvilket ofte er årsagen bag irriterende pop-up-annoncer. I mine test blokerede denne funktion alle annoncer på ad-tunge websteder, hvilket markant fremskaffede mine sidetider.

Jeg elsker at det stopper e -mail -sporing og ultralydsporing også. Det blokerer for e -mail -trackers ved at køre dem på tværs af sin liste over e -mail -sporingskilder, hvilket betyder, at hvis afsenderen bruger nogen af ​​dem, ved de ikke, at du åbnede deres e -mail, selvom du gjorde det. TunnelBear forhindrer også ultralydsporing ved at holde din enheds mikrofon deaktiveret som standard.

Tunnelbear -blokering forhindrer også browserfingeraftryk, som er en metode til at identificere og spore brugere baseret på deres webbrowserkonfiguration. Det gør dette ved at tilsidesætte standard JavaScript -metoder, der bruges til fingeraftryk med mere generiske, hvilket gør det sværere for annoncører eller trackere at identificere dig.

Endelig forhindrer TunnelBear også sociale medieknapper i at indlæse. Disse knapper, selvom de ikke interageres med, kan spore dine browsingvaner og videresende disse oplysninger til deres respektive sociale medieplatforme, hvilket hjælper dem med at målrette dig med annoncer. TunnelBear Blocker bruger crowddsourced bloklister over kendte sporingsdomæner til at identificere og forhindre disse knapper i at indlæse.

Generelt synes jeg, at Tunnelbear -blokering er fantastisk, Men jeg foretrækker privat internetadgang og Nordvpns annonceblokkere, da de beskytter al din trafik på tværs af alle browsere og apps.

Tunnelbear privatliv og sikkerhed

TunnelBear har en af ​​de mest gennemsigtige og ligetil ikke-logs-politikker derude. Jeg elsker, hvordan TunnelBear forklarer sin privatlivspolitik i letforståelige termer i stedet for med komplekst og vagt sprog som de fleste andre VPN’er-TunnelBear har diagrammer, der viser, hvilke data det indsamler og giver en forklaring på, hvorfor de indsamler dataene. TunnelBear hævder, at den stræber efter at indsamle den mindste mængde information, der kræves for at betjene sin service – det gemmer kun din e -mail -adresse (for at kommunikere med dig) og betalingsoplysninger (for at behandle refusion og i svindelforebyggelse).

TunnelBear har også foretaget en uafhængig revision hvert år siden 2017 For huller i dets kodear, infrastruktur, websted og apps, og det offentliggjorde resultaterne af hver revision på sin hjemmeside.

Tunnelbear privatliv og sikkerhed

For at tage backup af sin politik, der ikke er logger, udsender TunnelBear også en årlig gennemsigtighedsrapport (Ligesom Cyberghost VPN), der viser, hvor mange gange regerings- eller retshåndhævelsesagenturer anmodede om brugerdata, og hvor mange gange TunnelBear imødekommer anmodningerne (ingen).

TunnelBear er baseret i USA, som er en del af 5/9/14 Eyes Alliances (en efterretningsdelingsaftale mellem forskellige lande). Men hvis den amerikanske regering anmodede om brugerdata, ville TunnelBear ikke have nogen at vende, fordi VPN ikke gemmer brugerdata.

Generelt har TunnelBear en gennemsigtig og streng politik uden logs Det er blevet revideret flere gange og en letforståelig privatlivspolitik. TunnelBear støtter også sin politik uden logs med en gennemsigtighedsrapport, der frigives hvert år.

Tunnelbear Speed ​​& Performance

Jeg kørte hastighedstest i alle 45+ lande, hvor TunnelBear har en server For at bestemme dets gennemsnitlige internet -VPN -hastighed. Det gennemsnitlige fald i downloadhastigheden fra min basishastighed var ca. 42%, hvilket er temmelig godt – jeg opretholdt gode hastigheder til browsing, streaming, foretaget stemme over IP (VoIP) opkald og torrenting på de fleste servere.

Jeg startede mine tests ved at etablere min basishastighed, mens jeg oprettede forbindelse til mit lokale netværk:

Tunnelbear Speed ​​& Performance

Dernæst brugte jeg Tunnelbear’s Hurtig forbindelse Værktøj til at oprette forbindelse til den hurtigste server, og TunnelBear forbandt mig til en server i New York. Min downloadhastighed faldt med 10%, hvilket er temmelig godt for en lokal VPN -server. Mine internetaktiviteter blev næppe påvirket-jeg gennemsøgte internettet, streamet indhold på Netflix og havde et 2-timers zoomopkald uden fejl.

Tunnelbear Speed ​​& Performance

Så testede jeg en server i Tyskland, og min downloadhastighed var faktisk hurtigere i Europa end i USA! Mit hastighedsfald var kun en mager 5%, og jeg surfede på nettet, spillede videospil og downloadede filer næsten som om jeg ikke var forbundet med en VPN.

Tunnelbear Speed ​​& Performance

Endelig tilsluttede jeg en server i Australien (en af ​​de længste servere fra min placering). Tunnelbear reducerede min hastighed med 80%, hvilket påvirkede min online oplevelse markant. Websteder tog 5-7 sekunder at indlæse, og tv-shows og film tog 10 sekunder at starte, men jeg havde ikke nogen afbrydelser eller buffering, når videoerne begyndte.

Tunnelbear Speed ​​& Performance

Samlet set havde TunnelBear virkelig hurtige hastigheder på de fleste servere, inklusive lokale servere (USA) og servere beliggende i Central- og Sydamerika og Europa. Jeg oplevede kun markant langsommere hastigheder forbundet med meget fjerne servere i Australien og New Zealand.

TunnelBear -servere & IP -adresser

TunnelBear har servere i 45+ lande. Antallet af lande er mindre end mange af de bedste VPN’er som ExpressVPN (90+ lande), Cyberghost VPN, (90+) og privat internetadgang (80+), men TunnelBear gør et godt stykke arbejde med at sprede sine serverplaceringer Overalt i verden, så de fleste brugere kan enten oprette forbindelse til en server i deres eget land eller en, der er relativt tæt (for at få bedre hastigheder).

Men det er en skam, at TunnelBear ikke giver nyttige servermålinger, Ligesom serverbelastningsprocenten (hvor mange aktive brugere er tilsluttet en server) eller latenstid, som viser, hvor lang tid det tager for internetsignalet at rejse fra din enhed til VPN -serveren.

Når det er sagt, kan jeg virkelig godt lide den tunnelbear understøtter torrenting på alle dens servere – Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en lokal server for at få de hurtigste hastigheder. Der er VPN’er (som Proton VPN og CactusVPN), der har et begrænset antal dedikerede P2P -servere, hvilket kan gøre det svært at finde en nærliggende server.

Desværre tilbyder TunnelBear ikke dedikerede IP’er. Hvis du leder efter en VPN, der har dedikeret IPS, giver privat internetadgang og Cyberghost VPN dem til en lille ekstra omkostning, mens PrivateVPN giver dedikerede IP’er gratis.

Mens TunnelBear kun er placeret i 45+ lande, er serverne spredt Temmelig godt over hele verden.

Tunnelbear streaming support

Tunnelbear streaming support

TunnelBear er god til streaming – Det understøtter streaming på tværs af alle sine 5.000+ servere i 45+ lande.

TunnelBear arbejder med populære websteder, Ligesom Netflix, Amazon Prime, Hulu og BBC iPlayer-samt mindre populære streamingsteder som Pluto TV, CBC (i Canada) og ABC. Når det er sagt, var jeg skuffet over at finde ud af, at det ikke fungerer med Disney+ og ESPN+.

Men jeg synes det er fantastisk, at det fungerer godt med forskellige Netflix -biblioteker. Jeg testede det her i USA og havde ikke noget problem med at se mine yndlingsshow fra mit lokale bibliotek. Mine kolleger i USA, Storbritannien og Canada bekræftede, at de altid kunne få adgang til lokalt indhold på Netflix med TunnelBear.

Tunnelbear streaming support

Alt i alt har TunnelBear virkelig god streamingstøtte. Jeg var i stand til at få adgang til indhold på Netflix, Hulu og Amazon Prime Video, og min kollega i Storbritannien var i stand til at få adgang til BBC iPlayer. Desværre fungerer TunnelBear ikke med Disney+ og ESPN+.

Tunnelbear torrenting support

Tunnelbear torrenting support

TunnelBear er fantastisk til torrenting – Det tillader P2P -trafik på alle steder, men det anbefaler at oprette forbindelse til en server i Canada, USA, UK, Rumænien, Holland, Tyskland eller Sverige, hvis du støder på problemer med at downloade filer i andre lande.

I mine tests havde jeg ikke problemer med at downloade P2P -filer fra noget sted, Og TunnelBear arbejdede med alle de øverste torrenting -klienter som Qbittorent, BitTorrent, Deluge og andre (QBittorent leverede de hurtigste downloadhastigheder til mig).

QBitTorrent
Vuze
Oversvømmelse
uTorrent
BitTorrent
Smitte

Jeg kørte også lækketest, mens jeg var tilsluttet 10+ TunnelBear -servere, Og heldigvis kom alle sammen tilbage med 0 lækager. Min eneste klage er, at TunnelBear ikke inkluderer portforsendelse (som giver hurtigere hastigheder).

Generelt understøtter TunnelBear torrenting på alle dens servere og har gode sikkerhedsfunktioner til sikkert at dele P2P -trafik.

Tunnelbear Gaming Support

Tunnelbear Gaming Support

TunnelBear er en anstændig mulighed for spil. Jeg spillede et par runder med Dota 2 for at teste det, og jeg var generelt tilfreds med mine hastigheder.

Tunnelbear opretholdt en stabil ping på lokale servere, mine hastigheder var hurtige, Der var ikke nogen signifikant forsinkelse, og en opdatering på 1 GB tog ca. 2-3 minutter at gennemføre.

Da jeg tilsluttede mig til fjernere servere, oplevede jeg en højere ping. Den samme opdatering tog 6–7 minutter at afslutte, og jeg havde noget forsinkelse i mine spil, men det var mindre og kom ikke i vejen for mit spil.

TunnelBear beskytter dig mod distribueret denial-of-service (DDoS) angreb, som skærer din forbindelse til internettet. Det tilbyder anti-DDOS-beskyttelse på alle dets servere, hvilket betyder, at hvis nogen prøver at DDoS din forbindelse til TunnelBear, vil de mislykkes.

Men jeg tror, ​​der er bedre VPN’er til spil, Ligesom ExpressVPN, som er den bedste Gaming VPN på det nuværende marked – det opretholder lavere ping på både nærliggende og fjerne servere, har en dedikeret router -app, så du kan spille på dine spilkonsoller, mens du er tilsluttet VPN, og kommer med cloud -spilstøtte.

Tunnelbear omgå censur

Tunnelbear bruger Ghostbear -værktøjet til at overvinde censur på Internettet. Det hævder, at det fungerer i restriktive lande som Kina, Iran, Rusland, Saudi -Arabien og Indonesien.

Tunnelbear omgå censur

TunnelBear Planer og priser

TunnelBear tilbyder 3 planer:

 • Gratis.
 • Ubegrænset (Inkluderer 3 abonnementsmuligheder).
 • Hold (for virksomheder).

Den gratis plan leveres med alle funktionerne i premium -planen, men du får kun 2 GB pr. Måned – I mine tests var dette nok til cirka et par timers grundlæggende browsing til at teste TunnelBears produkt. Hvis du leder efter en god gratis plan, anbefaler jeg skjul.Mig, der har den bedste gratis plan derude (du får 10 GB pr. Måned, adgang til 5+ servere, hurtige hastigheder og torrenting support).

Fra € 3.13 / måned, Ubegrænset Planen har flere abonnementsmuligheder der inkluderer ubegrænsede data og ubegrænsede enhedsforbindelser.

Det Hold Planen kommer med en dedikeret kontoadministrator, Ubegrænsede data, ubegrænsede forbindelser og centraliseret holdfakturering og styring.

TunnelBear accepterer kreditkort og bitcoin (Og selvfølgelig er der også en mulighed for at betale med krukker honning!), men jeg var lidt skuffet over, at TunnelBear ikke accepterer PayPal.

TunnelBear er også en af ​​de få VPN’er på markedet, der ikke inkluderer en pengene-tilbage-garanti, Men det vil overveje at tilbyde en refusion fra sag til sag. Andre top VPN’er som ExpressVPN, privat internetadgang og Cyberghost VPN All Back hvert køb med en penge-tilbage-garanti.

Samlet set er TunnelBears betalingsplaner konkurrencedygtige med mange andre top VPN’er. TunnelBear accepterer kreditkort og bitcoin, men jeg ville ønske, det tog PayPal -betalinger. Der er ingen pengene-tilbage-garanti, men du kan teste TunnelBear med den gratis plan.

Tunnelbear brugervenlighed: Mobile & desktop apps

TunnelBear inkluderer apps til Android, iOS, Windows og MacOS, Og det har også browserudvidelser til Chrome, Firefox og Opera.

Jeg havde ingen problemer med at installere TunnelBears apps. Det tog mig kun 1-2 minutter at gøre det på mine Android- og iOS -smartphones og 3-4 minutter på min Windows 10 -pc og MacBook.

Sådan installeres TunnelBear (i 3 enkle trin):

 • Trin 1: Tilmeld dig TunnelBear. Vælg din yndlingsplan og opret en konto.
 • Trin 2: Download og installer sine apps. Følg instruktionerne på skærmen. Dette bør ikke tage mere end 1-2 minutter.
 • Trin 3: Åbn VPN -appen. Opret forbindelse til en server med 1 klik og start med at gennemse sikkert.

Android

Tunnelbear brugervenlighed: Mobile & desktop apps

TunnelBears Android -app er min foretrukne TunnelBear -app -Det er funktionsrige, virkelig godt designet og let at bruge (det tog mig cirka 1 minut at vænne sig til).

Jeg elsker hvor enkelt det er at bruge TunnelBears Android -app. Du kan oprette forbindelse til en server med et tryk ved hjælp af Hurtigste server mulighed. For manuelt at vælge en server skal. Det bedste er, at når du opretter forbindelse til en server, graver en bjørn en tunnel fra din nuværende placering og dukker op ud af en krukke honning i det land, du opretter forbindelse til (bjørnen slipper også et yndig brøl) ud)!

Jeg kan også godt lide det Indstillinger Tab har et klart layout, Hvilket gør det meget simpelt at navigere. Når du klikker på Cogwheel i øverste højre hjørne, viser TunnelBear alle ekstra funktioner, du får med Android-appen, inklusive VigilantBear (Kill Switch), Ghostbear (tilsløring) Foretrukket protokol. Du kan også tænde for underretninger fra TunnelBear og aktivere bjørnelyde (fordi hvorfor ikke?).

I modsætning til desktop -apps, har TunnelBears Android -app ikke praktiske forbindelsesmuligheder som automatisk lancering, når din enhed starter eller tilføjer pålidelige netværk, som TunnelBear automatisk opretter forbindelse til.

Ellers er det meget sjovt at bruge TunnelBears Android -app. Det inkluderer en masse funktioner, det er let at navigere, giver mulighed for hurtige forbindelser, og en animeret bjørn brøler hver gang, når du sikrer din forbindelse.

iOS

Tunnelbear brugervenlighed: Mobile & desktop apps

TunnelBears iOS -app er den svageste ud af alle VPN’s platforme. IOS -appen mangler Ghostbear, men jeg kan godt lide, at den kommer med VigilantBear, da ikke mange VPN’er tilbyder en dræbskontakt på deres iOS -apps.

Jeg kan også godt lide, at TunnelBears iOS-app inkluderer SplitBear (split-tunneling) funktion, Men du kan kun vælge hvilke websteder og underdomæner, der skal udelukkes fra din VPN -forbindelse – du kan ikke udelukke apps. Dette er imidlertid uden for TunnelBears kontrol, da iOS ikke understøtter app-baseret split-tunneling.

IOS -appens design er dybest set en nøjagtig kopi af Android -appen, og fordi der er færre funktioner, er det endnu lettere at navigere end Android -appen. IOS -appen inkluderer også bjørnen Roar, når du opretter forbindelse til en server, og der er en sød mulighed, der giver dig mulighed for at ændre appens ikon på din enhed.

Der er bedre iOS -apps derude, der har flere funktioner, Men TunnelBears iOS-app er brugervenlig, og den har de søde bjørne!

Windows/Mac (desktop)

TunnelBears desktop -apps er næsten identiske med mobilapps, Og ikke overraskende kan jeg også godt lide både Windows og Mac -apps. De har en intuitiv grænseflade, og du kan oprette forbindelse til den hurtigste server med 1 klik.

Som med de mobile apps er det let at manuelt finde en server -Klik bare på rullemenuen ved siden af ​​On/Off-skyderen for at få en liste over lande eller blot klikke på en krukke med honning i et land på kortet. Desværre brøler bjørnen ikke, når du er forbundet på Windows eller Mac -apps, men din forbindelse bekræftes med en bjørn iført en hat, der ligner det land.

Tunnelbear brugervenlighed: Mobile & desktop apps

I modsætning til de mobile apps giver Windows og Mac dig mulighed for at aktivere TunnelBear at starte ved opstart, Aktivér meddelelser, hvis du opretter forbindelse eller afbrydes fra VPN -serveren, og modtag en advarsel, hvis der registreres et usikret netværk. Ligesom iOS-appen giver desktop-apps dig mulighed for automatisk at deaktivere TunnelBear på betroede Wi-Fi-netværk.

Og begge apps har split-tunneling, selvom jeg kan lide det bedre på Windows Fordi det giver dig mulighed for at splitte tunnel både apps og websteder-på macOS, kan du kun splitte tunnelwebsteder.

Samlet set har TunnelBear gode desktop -apps -De er brugervenlige, har en sjov grænseflade og kommer med et godt sæt funktioner.

Browser Extensions (Chrome & Firefox)

Tunnelbear brugervenlighed: Mobile & desktop apps

TunnelBears browserudvidelser er sjove og enkle at bruge, ligesom dens apps. Tilføjelse af dem til din browser, Chrome eller Firefox tager ikke mere end 1-2 minutter, og det tager kun et par klik at oprette forbindelse til en serverplacering. Jeg var glad for at se, at de har TunnelBear -kortet, men det var lidt skuffende, at du ikke kan klikke på det.

TunnelBears browserudvidelser giver dig adgang til alle servere i 45+ lande. Jeg blev overrasket over at se dette, da der er mange top VPN’er, hvis udvidelser kun giver dig adgang til et par placeringer.

Den eneste ulempe er, at du ikke får at vælge specifikke serverplaceringer I USA og UK, som er en mulighed i TunnelBears apps. I stedet forbinder TunnelBear dig til serveren fra det sted, der er bedst for dig.

Udvidelserne er meget forenklede, hvilket er godt for VPN -begyndere. Der er ikke nogen ekstra funktioner, du kan konfigurere, hvilket er praktisk, hvis du blot ønsker at beskytte din webtrafik og lade VPN fungere i baggrunden. Hvis du vil have flere avancerede indstillinger, anbefaler jeg ExpressVPN og Private Internet Access’s Browser Extensions, der leveres med flere sikkerhedsfunktioner.

TunnelBears apps: er TunnelBear let at bruge?

TunnelBear har uden tvivl nogle af de mest intuitive apps på markedet.

De er alle godt designet og har en simpel grænseflade Det tager cirka et minut eller to at vænne sig til. Android -appen er den bedste, fordi den har flest funktioner, men iOS, Windows og Mac -apps er også meget gode.

Android iOS Windows makos
Grafisk brugergrænseflade (GUI)
Kill Switch (VigilantBear)
Splitunneling (SplitBear)
(apps)

(websteder og underdomæner)

(apps og websteder)

(websteder og underdomæner)
Obfuskation (Ghostbear)
Krypteret SNI & Ech

Tunnelbear kundesupport

Tunnelbear kundesupport

TunnelBears hjælpesektion er velassorteret med guider og ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål), Vigtige opdateringer, en e -mail -portal og en søgefunktion (med en sød bjørneknapning, når du indtaster dit spørgsmål). De mangler dog en 24/7 live chat -service.

Jeg kan virkelig godt lide supportguiderne, der er pænt organiseret i 3 kategorier: At lære din bjørn, konti og fejlfinding at kende. Inde i hver kategori er underkategorier-for eksempel at lære din bjørn at kende har individuelle sektioner til ofte stillede spørgsmål, privatliv og sikkerhed og funktioner. Guiderne er temmelig grundige, og jeg fandt de fleste af svarene på mine spørgsmål enten inde i guiderne eller gennem søgemuligheden.

TunnelBears e -mail -support er god. Jeg modtog svar på mine e-mails inden for 1-2 timer i løbet. Hvert svar var personlig, venligt og gav mig en løsning på mit spørgsmål eller spørgsmål.

Men jeg ville virkelig ønske, at Tunnelbear havde 24/7 live chat (som ExpressVPN, Cyberghost VPN og PrivateVPN). Mens e -mail -svaret normalt er hurtigt, slår det ikke den hjælp, du får i realtid med kyndige live chatrepræsentanter. Jeg håber, at TunnelBear lancerer en 24/7 live chat -indstilling i fremtiden.

Generelt er TunnelBears støtte ikke stor, men det er stadig ret godt. Jeg savner virkelig den live chat, men e -mail -responstiden er god, så længe du kontakter support i løbet af arbejdstiden.

Er tunnelbear en af ​​de bedste VPN’er i 2023?

TunnelBear er sikker, temmelig hurtigt, har en sjov grænseflade og er virkelig let at bruge. Plus, TunnelBear arbejder med en masse streamingwebsteder som Netflix, Amazon Prime Video og BBC iPlayer, er P2P-venlig og omgår internet-firewalls i lande, der begrænser adgangen til internettet, som Kina og Iran.

I mine hastighedstest var TunnelBear ikke den hurtigste VPN, men jeg var stadig imponeret Med de hurtige hastigheder Tunnelbear leveret på lokale servere (i USA) og endda i Europa og Central- og Sydamerika. Jeg havde et gennemsnitligt fald i downloadhastigheden på 42%, hvilket er over gennemsnittet. Takket være TunnelBears gode hastigheder var jeg i stand til at se indhold i HD og uden buffering, foretage VoIP -opkald, der ikke fryser, download store filer hurtigt og gennemse internettet med for det meste kun mindre forsinkelser.

TunnelBear har fremragende sikkerheds- og privatlivsfunktioner. Det beskytter dine data med 256-bit AES-kryptering, en dræbskontakt og en streng politik uden loger (der er blevet uafhængigt revideret). TunnelBear offentliggør også en årlig gennemsigtighedsrapport, der beviser, at den ikke leverede nogen brugerdata til regeringen eller retshåndhævelsen.

Mens jeg er en stor fan af TunnelBear, har den nogle ulemper. TunnelBear fungerer ikke med Disney+, mangler 24/7 live chat, og der er ingen pengene-tilbage-garanti.

Ellers er TunnelBear en af ​​de bedste og mest brugervenlige VPN’er på markedet. TunnelBear tillader ubegrænsede forbindelser med en konto og tilbyder 3 overkommelige betalingsplaner.

Ofte stillede spørgsmål

Er tunnelbear gratis?

TunnelBear har en gratis plan, men det er ikke særlig godt. Du får kun 2 GB pr. Måned, hvilket kun er nok til at gennemse internettet i et par timer. Men TunnelBears gratis plan er anstændig, hvis du bare vil teste VPN – det giver dig adgang til alle funktionerne i premium -planerne. TunnelBears gratis plan giver dig mulighed for at oprette forbindelse til ubegrænsede enheder og giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en server i alle TunnelBears 45+ lande.

Jeg anbefaler normalt ikke, at du bruger en gratis VPN, fordi mange af dem ikke er sikre, kan holde logfiler over din online trafik og filer, du downloader, indstille en grænse for dine data og har langsomme hastigheder. Men hvis du leder efter den bedste gratis VPN, anbefaler jeg Proton VPN, der tillader ubegrænset data og båndbredde og opretholder gode hastigheder.

Fungerer tunnelbear i Kina?

Ja, TunnelBear er i stand til at omgå den store firewall og overvinde tung internetcensur I andre restriktive lande som Iran. TunnelBears tilsløringsværktøj (Ghostbear) er meget god til at maskere din VPN -forbindelse, hvilket får det til at virke som om du gennemser internettet uden en VPN.

Hvad er Ghostbear i TunnelBear?

Ghostbear er TunnelBears navn på sin tilsløringsfunktion. Tilslutning er et værktøj, der får din trafik til at se mere regelmæssig ud og hjælper dig med at komme omkring internetcensur i restriktive lande som Kina og Rusland.

Plus, Ghostbear bremser ikke dine hastigheder for meget, og det er virkelig enkelt at bruge – Alt hvad du skal gøre er at skifte switch i menuen Indstillinger.

Hvad er VigilantBear i TunnelBears app?

VigilantBear er TunnelBears Kill Switch -funktion. Denne funktion kobler dig fra internettet, når din forbindelse til VPN -serveren falder for at forhindre utilsigtede lækager, der muligvis afslører din IP -adresse.

Understøtter tunnelbear torrenting?

Ja, Tunnelbear understøtter torrenting på tværs af alle sine servere i 45+ lande. VPN arbejder med alle populære torrent -klienter, som Vuze, Deluge, BitTorrent og QBitTorrent, og det leveres med fremragende sikkerhedsfunktioner til P2P -fildeling, herunder fuld lækagebeskyttelse og en dræbskontakt, der forhindrer eventuelle utilsigtede IP -lækager.

Hvor mange enheder tillader TunnelBear?

TunnelBear tillader ubegrænset samtidige forbindelser, inklusive på sin gratis plan, så du kan installere den og bruge den på så mange enheder, som du vil. Dette gør TunnelBear til et godt valg, hvis du bor i en stor husstand, eller hvis du ofte rejser med en masse familiemedlemmer. Da jeg testede det, havde jeg i alt hele familien til at oprette forbindelse til 11 enheder, og TunnelBear opretholdt stabile forbindelser på alle enheder på én gang.

Er tunnelbear god til streaming?

Ja, TunnelBear har anstændig streamingstøtte. Det har gode hastigheder til streaming, og det fungerer med streaming -giganter som Netflix, Amazon Prime og Hulu. De eneste populære websteder, det ikke har adgang til, er Disney+ og ESPN+. Den gode nyhed er, at det også fungerer med mindre populære apps og websteder som Pluto TV.

TunnelBear Review 2022

Canada-baserede Tunnelbear er en stadig mere kendt service, hovedsageligt på grund af sit gratis VPN-tilbud. Men bortset fra det, giver dens premium -service brugerne surfe på nettet sikkert og privat uden at bekymre sig om datakapsler.
Men hvordan sammenlignes det med andre premiumudbydere i rummet? Vi har testet TunnelBear -tjenesten for at se, hvordan den stabler op sammenlignet med dem som ExpressVPN og Nordvpn.

Denne TunnelBear -gennemgang besvarer følgende spørgsmål:

 • Hvor hurtigt er TunnelBear?
 • Fungerer TunnelBear med streamingtjenester, som Netflix eller Amazon Prime Video?
 • Hvor sikker er TunnelBear, og hvordan er dens privatlivspraksis?
 • Fungerer tunnelbear i Kina?
 • Hvor meget koster dens service?

Alle ovenstående spørgsmål og mere besvares i denne anmeldelse. Hvis du har tid, anbefaler jeg at læse den fulde gennemgang for at få alle detaljerne. Hvis du ikke har tid til det lige nu, kan du gå videre og læse et resumé af mine tanker nedenfor.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om kriterierne, jeg brugte til at teste TunnelBear og vores bredere VPN -testmetodologi.

Tunnelbear -resume

Generelt synes jeg TunnelBear er en god VPN -udbyder. Det giver hurtige hastigheder, overholder en streng politik uden logging og har en meget omfattende og gennemsigtig privatlivspolitik. Det understøtter sikre VPN -protokoller og tilbyder oprindelige apps til alle dens understøttede platforme. TunnelBear arbejder også i Kina – hvilket ikke er en lille bedrift i disse dage. Det giver også sine brugere små ekstramateriale, som en AdBlocker- og browserudvidelser.

Ulemperne er dens plettet streaming support og langsom kundeservice uden mulighed for live chat. TunnelBear er muligvis ikke perfekt, men du kan nemt gøre meget, meget værre.

TunnelBear -nøgledata

* Gennemsnitlig hastighed over flere globale placeringer baseret på flere hastighedstest pr. Dag.

Hvordan sammenlignes tunnelbear med andre populære VPN’er?

Tunnelbear fordele og ulemper

 • Gode ​​hastigheder
 • Arbejder i Kina
 • Tillader torrenting
 • Robust-logging-politik og meget omfattende privatlivspolitik
 • Adblocker
 • Spiller ikke godt med de fleste streamingsteder
 • Ingen kill switch i mobile apps
 • Relativt lille netværk
 • Temmelig langsom støtte
 • Ingen live chat

Hastighed: Hvor hurtigt er TunnelBear?

TunnelBear - Speed ​​Test

Jeg fandt, at TunnelBear fungerede ganske godt i mine hastighedstest. Som det typisk er tilfældet, var serverne tættest på min faktiske placering de hurtigste. Men TunnelBear leverede gode hastigheder på tværs af alle de regioner, jeg testede. Dette er et skridt op fra sidste gang, vi gennemgik tjenesten, så det er dejligt at se, at TunnelBear forbedres.

Her er gennemsnitshastighederne for Nordamerika, Europa og Asien:

 • Nordamerika (hvor jeg er placeret): 434 Mbps
 • Asien: 266 Mbps
 • Europa: 406 Mbps

Globalt gennemsnit: 368 Mbps

Testene blev udført ved hjælp af Wireguard -protokollen. Tunnelbear understøtter Wireguard, OpenVPN, IKEV2 og IPSEC. Alle disse protokoller betragtes som sikre, men jeg ville holde mig til de første tre bare for at være på den sikre side. De hastighedsresultater, jeg fik med Wireguard, var fremragende, og du skulle ikke føle et hastighedshit, selv med en meget hurtig forbindelse.

Jeg testede også TunnelBears præstation med online spil. TunnelBear understøtter ikke routere på dette tidspunkt, så jeg var nødt til at dele VPN -forbindelsen fra min computer med min spilkonsol. Resultaterne var meget gode. Jeg har tilsluttet mig en nærliggende server for at sikre hurtige ping -tider, og alt gik glat – ingen forsinkelser, ingen afbrydelser. Gode ​​ting.

Apps & enheder

TunnelBear - platforme

TunnelBear leverer indfødte klient -apps til følgende platforme:

Browser -udvidelser er tilgængelige for Chrome og Firefox, selvom disse kun beskytter din browsertrafik og dækker ikke hele din enhed. Planer inkluderer også en annonceblokker, der fungerer med Chrome -browseren.

Opsætning og interface

Når det kommer til apps, holder TunnelBear tingene enkle. De er lette at konfigurere og ligetil at bruge. Til denne gennemgang har vi testet Windows Desktop Client og iOS -mobilappen. For at starte, skal du downloade den rigtige app til dit operativsystem, installere den, hvor det er relevant, og lancere appen.

Én ting værd at bemærke, før vi kommer til apps: Uanset hvilket operativsystem du bruger, skal du være forberedt på mange, mange bærer ordspil. De er tilsyneladende overalt, spredt inden for webstedets information, funktionsnavne og installerer meddelelser; Denne udbyder ser bare ikke ud til at få nok. Det kan virke sød for nogle, men kan være irriterende for andre. Gå videre, lad os se på apps.

Desktop

Desktop -klienten er den samme, uanset om du bruger den gratis eller betalte version af TunnelBear. Den eneste forskel i den gratis version er, at du ser, hvor meget data du har brugt og en opgraderingsknap i bunden af ​​appen. Bemærk, at vi bruger premium -versionen til vores test.

Når du er logget ind på appen, ser du en række velkomstvinduer, der giver tip til, hvordan du bruger klienten. Så ankommer du til Server side. Øverst er en skift til at forbinde eller afbryde forbindelsen til VPN. Som standard i Auto Mode, du er forbundet med den server, der giver dig den bedste ydelse.

TunnelBear - App - frakoblet

Hvis du hellere vil vælge et sted, kan du gøre det ved at klikke på et af “honeypot” -ikonerne i det land, du vælger. Bare hold og træk for at komme til det ønskede sted, klikke på ikonet og vælge Ja at forbinde. Alternativt kan du bruge dropdown -listen til at vælge dit land.

Med andre udbydere ser vi typisk muligheder for at organisere serverlister, f.eks. By eller favoritter. I betragtning af det lille antal serverplaceringer er dette imidlertid et ikke-problem med TunnelBear.

TunnelBear - App - Hovedvindue

Ser på menuen til venstre, under Server Tab, du har Indstillinger, som er brudt op i Generel, Forbindelse, og Konto.

I Generel, Du kan justere indstillinger til opstart, meddelelser og opførsel. Den sidstnævnte mulighed giver dig mulighed for at beslutte, om TunnelBear -appen fortsætter med at køre i baggrunden, når du lukker den.

TunnelBear - App - Indstillinger - Generelt

Forbindelse Valgmulighederne inkluderer skift til VigilantBear og Ghostbear, som vi begge forklarer længere nede i sikkerhedsafsnittet. Begge disse er som standard deaktiveret.

Det Forbindelse Menu giver dig også mulighed for at tvinge TCP på OpenVPN -forbindelser og vælge din VPN -protokol.

TunnelBear - App - Indstillinger - Forbindelse

Det Konto Fanen viser simpelthen din e -mail -adresse og indeholder et link til at administrere din konto på TunnelBears websted.

TunnelBear - App - Indstillinger - Konto

Nogle avancerede brugere går måske glip af yderligere funktioner, herunder et bredere servervalg, men alt i alt er dette en godt designet og robust app.

Mobil

TunnelBears mobilapp ligner meget skrivebordet, omend med færre indstillinger. Når du lancerer appen, bliver du bedt om at give TunnelBear mulighed for at installere VPN -indstillinger på din enhed. Så har du en hurtig rundvisning i den enkle grænseflade.

TunnelBear - App - Mobile - 1

Ligesom på skrivebordsklienten viser hovedskærmen dig et kort over serverplaceringer. Du kan enten finde den ønskede placering på kortet eller bruge dropdown til at vælge dit land. Vælger Auto vil forbinde dig med den server, der giver dig den bedste ydelse.

TunnelBear - App - Mobile - 2

Fra hovedskærmen skal du klikke på menuikonet for at komme til dine indstillinger.

TunnelBear - App - Mobile - Protokoller

De mest nyttige indstillinger er TunnelBears version af Split Tunneling (mere om det senere) og muligheden for at vælge din VPN -protokol. Desværre inkluderer TunnelBears mobile apps ikke en dræbskontakt.

Generelt er denne app attraktiv og meget enkel at bruge. Som med skrivebordsklienten er avancerede brugere muligvis på udkig efter yderligere funktionalitet, såsom muligheden for at skræddersy sikkerhedsfunktioner og til at vælge servere baseret på funktion.

Routere

TunnelBear understøtter ikke routere på dette tidspunkt.

Opsætning af en VPN -forbindelse på din router giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din VPN -udbyder uden at have brug for en dedikeret app. Bare det at forbinde en enhed til VPN -routeren gør susen. Det giver dig også mulighed for at omgå din udbyders grænse for samtidige forbindelser – fem med tunnelbear. Routeren tæller kun som en forbindelse uanset hvor mange klientenheder der forbinder til VPN -serveren gennem den.

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om opsætning af en VPN -forbindelse på en router, kan du tjekke vores guide til VPN -routere.

Netflix og streaming

TunnelBear fungerer ikke med Netflix på dette tidspunkt. Vi prøvede mange amerikanske servere med Netflix, og ingen af ​​dem fungerede. TunnelBears FAQ-side giver nogle begrænsede råd om at få dette til at fungere, f.eks. Dette råd virkede ikke.

Vi prøvede også Netflix, mens vi var forbundet til servere i andre lande, herunder Storbritannien, Canada og Frankrig. Disse virkede heller ikke.

I forsøg på at få adgang til andre streamingtjenester havde vi blandede resultater. Mens en canadisk server arbejdede med Amazon Prime Video, gjorde en amerikansk og UK ikke det. Hulu fungerede heller ikke. Og den britiske server kunne ikke få adgang til BBC iPlayer, selvom den kunne få adgang til alle 4 og ITV -hub.

Så alt-i-alt, med TunnelBear gav blandede resultater. Det er ikke den bedste service til streaming.

Tillader Tunnelbear torrenting?

Tunnelbear plejede at forbyde torrenting, men P2P er blevet støttet i et stykke tid nu.

I min test fungerede torrenting godt over tunnelbear. Downloads var hurtige, og jeg oplevede ikke nogen afmatninger (selvom P2P -downloads kan stoppe af alle mulige årsager uden for VPN).

Med sine gode hastigheder og en dræbskontakt er TunnelBear en god mulighed for torrenter på stationær. Men du vil stadig tjekke vores guide til anbefalede VPN’er til torrenting.

Støtter TunnelBear opdelet tunneling?

Ja det gør. Men kun på mobil.

TunnelBear leverer en funktion kaldet SplitBear, der giver dig mulighed for at oprette en liste over websteder, der ikke bruger VPN -forbindelsen. Split tunneling giver typisk mulighed for at bestemme, hvilken trafik der går gennem VPN eller ikke på app-for-app-basis. Så TunnelBears implementering af funktionen er noget enklere og mindre granulær.

Mobil split tunneling

Det er stadig dejligt at have, og måske vil det udvide denne funktion i fremtiden.

Se på denne artikel om de bedste VPN’er til delt tunneling.

Sikkerhed, privatliv og logning

TunnelBear er baseret i Canada, som er kendt for at have nogle mindre end ønskelige love, der vedrører datalagring og netneutralitet. Bill 51, der giver canadisk efterretning magten til at indsamle en overflod af privat information, er især bekymrende for det privatlivsbevidste. Intet af dette er virkelig af bekymring, når en VPN holder minimale logfiler.

Logning

Heldigvis overholder TunnelBear en streng politik uden logs.

TunnelBear - Privatlivspolitik 1

Og jeg blev behageligt overrasket over, hvor omfattende dens privatlivspolitik er. Det viser de forskellige datapunkter, det indsamler, og forklarer, hvorfor de er indsamlet.

TunnelBear - Privatlivspolitik 2

Det indsamler en lille mængde data, inklusive hvilket operativsystem du bruger, uanset om du har været aktiv i den sidste måned, og den samlede mængde data, du har brugt i måneden. Det hele er temmelig standard for mange udbydere og overtræder ikke dit privatliv. Faktisk skal TunnelBear roses for sin gennemsigtighed.

Kryptering

Når det kommer til sikkerhed, bruger TunnelBear 256-bit AES-kryptering, der betragtes som stort set så godt, som det bliver. Dette er i forbindelse med en SHA2-hash og 2.048-bit RSA-nøgler til godkendelse sammen med perfekt fremadrettet hemmeligholdelse. Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse sikrer, at nøgler ændrer hver session, hvilket forhindrer en angriber i at dekryptere data fra mere end en VPN -session, selvom en nøgle kompromitteres.

Wireguard bruger forskellige chiffer: Chacha20 til symmetrisk kryptering og kurve25519 til ECDH.

Protokolindstillinger inkluderer Wireguard, OpenVPN, IKEV2 og IPSEC.

Lækbeskyttelse

Beskyttelse mod IP -adresse, WebRTC og DNS -lækager er indbygget og altid tændt. Denne udbyder bruger sine egne private DNS -servere, som er et plus for privatlivets fred. I min test oplevede jeg ingen lækager, når jeg brugte tunnelbear.

IP -test – ingen VPN

TunnelBear - IP -test - Ingen VPN

IP -test – med VPN

TunnelBear - IP -test - med VPN

DNS -test – ingen VPN

TunnelBear - DNS -test - Ingen VPN

DNS -test – med VPN

TunnelBear - DNS -test - med VPN

Vi nævnte Vigilantbear tidligere; Dette er Tunnelbear’s Kill Switch. I det tilfælde, at VPN -forbindelsen går tabt, blokerer VigilantBear enhver usikret trafik, indtil VPN igen forbinder. Denne funktion er tilgængelig på desktop -klienterne, men ikke i mobilapps.

Servere og ydeevne

TunnelBear - servere

Som nævnt har TunnelBear ikke et enormt servervalg. I modsætning til de fleste udbydere, der stærkt promoverer deres samlede servernumre, kunne TunnelBear ikke fortælle os, hvor mange det har, bare at antallet svinger. Vi ved det Netværket dækker nu 48 lande – hvilket ikke er dårligt. Men når du overvejer, at en udbyder som Nordvpn har næsten 5.000 servere, og ExpressVPN dækker 94 lande, begynder du at se, hvor relativt lille TunnelBear -netværket er.

Denne udbyder adskiller sig også fra de fleste VPN’er, idet dens servere alle er virtuelle og administrerede eksternt. Disse er skyservere leveret af tredjepartsfirmaer-i TunnelBears tilfælde inkluderer disse digitalt hav og vultr. Mens TunnelBear bemærker, at dette er “velrenommerede udbydere”, betragtes virtuelle servere stadig som mindre sikre, fordi de introducerer en tredjepart i serverledelsen. Plus, de kan påvirke ydelsen, fordi flere virksomheder deler ressourcer på den samme hardware.

Fungerer tunnelbear i Kina?

TunnelBear - Kina

Ja, TunnelBear fungerer i Kina. Selvom det ikke ser ud til at lægge mange ressourcer i at muliggøre adgang til streamingtjenester, har det en metode til brugere at omgå Kinas store firewall. Vi nævnte Ghostbear tidligere, og det kan skiftes i Forbindelse Fanen af Indstillinger menu.

Denne funktion – tilgængelig til Windows, MacOS og Android – tilslører krypteret trafik for at få det til at se ud som almindelig internettrafik. Kinas firewall bruger dyb pakkeinspektion (DPI) til at blokere visse former for trafik, men din Ghostbear-Obfuscated Traffic kan flyve under radaren.

En ting at bemærke er, at tilsløringsprocessen vil gøre tingene lidt langsommere, men dette er en lille pris at betale for adgang til det gratis web.

Tunnelbear prisfastsættelse

Som nævnt er TunnelBear mest berømt for sin gratis service. Med denne mulighed får du adgang til TunnelBears fulde serverliste. Dette er ret cool til en gratis VPN. Den største ulempe ved den gratis service er, at du kun får 500 MB At lege med pr. Måned, hvilket begrænser, hvad du kan gøre, mens du surfer sikkert.

TunnelBear - Prisfastsættelse 1

TunnelBear årlige prisplaner

Hvis du hellere vil have ubegrænsede data, kan du gå efter en betalt plan og betale på en månedlig, årlig, halvårlig eller treårig. Opdelingen er som følger:

 • Månedlige: $ 9.99
 • Årligt: $ 59.88 – fungerer til $ 4.99 pr. Måned
 • Halvårlig: $ 99.99 – fungerer til $ 4.17 pr. Måned
 • TRIANUAL: $ 120 – fungerer til $ 3.33 pr. Måned

Disse priser er omkring industriens gennemsnit for de bedst bedømte udbydere. Selvom nogle tilbyder stejlere rabatter på længere vilkår, der går så lavt som under $ 3 pr. Måned.

Planerne kommer med en 7-dages pengene-tilbage-garanti, som ikke er så generøs i betragtning af at mange tjenester tilbyder 30-dages prøveperioder. Hver plan giver dig mulighed for at oprette forbindelse til fem enheder samtidigt. Betalingsmuligheder inkluderer kreditkort og bitcoin, hvor sidstnævnte er attraktive for flere privatlivsbevidste brugere.

Support

Hvis du har brug for hjælp, mens du bliver konfigureret eller bruger TunnelBear, har du et par muligheder. Webstedshjælpsider inkluderer sektioner på Kom godt i gang og Fejlfinding. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter der, kan du bruge Kontakt os form. Desværre er der ingen live chat -mulighed, selvom der er en automatiseret chatbot, der kan slå tingene op for dig.

Da vi indsendte en kontaktformular, fik vi en popup, der bad os om at forvente et svar inden for 72 timer. Dette er lang tid til at vente i betragtning af, at mange udbydere vil løse dit problem i løbet af få minutter over live chat.

TunnelBear - Support

Heldigvis behøvede vi ikke at vente tre dage, og vi fik et svar på cirka 8 timer. Og mens svaret, jeg modtog, var omfattende og høflig, er 8 timer stadig en ganske lang ventetid, især hvis du har et presserende problem. Forhåbentlig giver TunnelBear en live chat -indstilling i den nærmeste fremtid.

Tunnelbear Review Domtict

Samlet set er TunnelBear en midtvejs-VPN-udbyder. Det er hurtigt, tillader P2P og leverer ubegrænsede data, så det kan være en god mulighed for torrenters. Nogle brugere, der ønsker at streame over tunnelbear, kan have held. Men hvis du ønsker at få pålideligt adgang til nogle strengere websteder som Netflix, Amazon Prime Video og BBC iPlayer, bliver du nødt til at se andre steder.

TunnelBear har en solid privatlivspolitik og stærk sikkerhed, så hvis dit primære mål er sikkerhed og privat browsing, kan det være en god pasform. Bare vær forberedt på at vente på kundesupport; Der er ingen live chat -funktion, og e -mail -supporten er ret langsom.

Metodologi brugt til test

Nedenfor finder du de kriterier, der bruges til at vurdere de VPN’er, vi gennemgår. Det er vigtigt at være konsekvent overalt, så vores anmeldelser er rimeligt objektive, og at vi ikke sammenligner æbler med appelsiner. Af den grund ønsker vi at afsløre vores kriterier.

 • Fart-Hastighed er en af ​​de mest kritiske faktorer for enhver VPN. Bortset fra at være frustrerende, kan langsomme hastigheder forhindre dig i at streame eller endda gennemse internettet. For at sikre, at vi løser dette problem, scorede alle vores anbefalede VPN’er meget højt i vores seneste hastighedstest.
 • Apps og brugervenlighed –Flere mennesker end nogensinde bruger VPN’er i dag. Så appdesign og hvor let det er at forstå og bruge er kritisk. Vi ser på klientens apps ‘brugergrænseflade, de funktioner, de leverer, de understøttede operativsystemer og deres kompleksitet.
 • Streamingtjenester—Adgang til streamingsteder over VPN bliver ret vanskelig. Men mange VPN -udbydere hævder at arbejde med streamingsteder – med forskellige grader af succes. Vi tester VPN’er mod en række populære streamingtjenester, herunder Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO Max, Disney+, Hulu og mere, før de anbefaler en VPN -udbyder til streaming.
 • Torrenting—P2P-fildeling har eksisteret i lang tid, og det går stadig stærkt. Men ikke alle VPN -udbydere tillader torrenting over deres netværk, mens andre går så langt som at levere dedikerede P2P -servere. Vi ser på hver VPNs politik omkring torrenting og kørte tests på dem, der klarer sig for at se, hvor godt de håndterer fildeling.
 • Sikkerhed og privatliv –Dette er stort set en VPN’s Raison d’être. Hvordan er udbyderens privatlivspolitik? Hvad er dens logningspolitik? Hvilke krypteringsprotokoller understøtter VPN? Bruger det robuste chiffer? Understøtter det Perfect Forward Secrecy (PFS)? Er det sårbart over for IP- eller DNS -lækager? Dette er alle afgørende spørgsmål, og vi giver svar på dem alle, når vi vurderer VPNS ‘privatlivets fred og sikkerhedspraksis.

Ovenstående repræsenterer et højt niveau af vores metodologi. Hvis du gerne vil have flere detaljer, skal du se på vores fulde VPN -testmetodologi. Denne datadrevne tilgang hjælper os med bedre at forstå tjenesterne til at anbefale den rigtige VPN til de rigtige brugere.