Hvad er torrenting? Hvordan fungerer det i 2023 & er det lovligt

Torrenting bliver kun ulovligt, når det indhold, du deler, er beskyttet af ophavsret. Det kaldes piratkopiering. Naturligvis er piratkopiering tilfældigvis en af ​​de bedste måder at dele kopibeskyttet materiale privat, og det er tilfældigvis den mest almindelige måde, som individer bruger P2P-netværk og torrent-klienter.

Hvad er torrenting?

Dataprot understøttes af sit publikum. Når du køber gennem links på vores websted, kan vi tjene en provision. Dette påvirker dog ikke evalueringerne i vores anmeldelser. Lær mere .

Tilknyttet afsløring

Dataprot er et uafhængigt gennemgangswebsted dedikeret til at give nøjagtige oplysninger om forskellige cybersecurity -produkter.

Dataprot forbliver økonomisk bæredygtig ved at deltage i en række tilknyttede partnerskaber – det er besøgende klik på links, der dækker udgifterne til at køre dette websted. Vores websted inkluderer også gennemgang af produkter eller tjenester, som vi ikke modtager monetær kompensation.

Dataprots interne skrivningsteam skriver alt webstedets indhold efter dybdegående forskning, og annoncører har ingen kontrol over de personlige meninger, der er udtrykt af teammedlemmer, hvis job er at forblive tro mod sandheden og forblive objektiv.

Nogle sider kan omfatte brugergenereret indhold i kommentarsektionen. De udtalelser, der er udtrykt i kommentarsektionen, afspejler ikke dataprot.

Torrenting er den mest effektive måde at dele og downloade indhold på. P2P -filoverførsel eller torrenting tegner sig for 43% til 70% af al internettrafik.

Ordet “torrent” henviser til filer, der er uploadet eller downloadet ved hjælp af Torrent -netværket. Torrenting tager små komponenter i filen fra forskellige kilder i stedet for at downloade en komplet fil fra en hosting -server.

Mens torrent -websteder opbevarer uvurderlige arkiver, opstår der debatter om, hvorvidt det åbner vejen for piratkopiering. Torrenting er ofte forbundet med piratkopiering, fordi det involverer ulovligt reproducerende ophavsretligt beskyttet indhold som spil, film, musik og software.

I denne artikel skal du lære, hvilken torrenting der bruges til, og hvordan det fungerer.

Hvad er torrenting, og hvordan fungerer det?

Torrenting downloader eller uploader individuelle torrent -fildele fra forskellige kammerater eller computere. Det er hurtigere end at uploade eller downloade en betydelig fil til en centraliseret server på grund af dens delte karakter.

Computere kan finde information ved at bruge torrent -filer som en indholdsfortegnelse. Mindre versioner af den originale fil er downloadet fra computere, der allerede har downloadet den.

Udtrykket, der forbinder to eller flere computere for at dele filer og få adgang til en enhed, kaldes peer-to-peer (P2P) fildeling, som kræver Torrent Management-software for at oprette forbindelse til Torrent Networks som BitTorrent eller UTORRENT.

Torrenting er en hurtig måde at dele filer på på grund af jævnaldrende, som andre klienter kan deltage i og sende filer. En peer kan samtidig få en fil fra mange brugere og uploade en fil til adskillige brugere på grund af, hvordan torrenting fungerer.

Når en torrent -bruger er færdig med at downloade en fil og ikke slette den, “podes de.”Dette betyder, at den bruger, der holder torrenten på deres computer, deler de dele af filen med andre mennesker, der stadig downloader.

Tværtimod, hvis en person ikke deler filen gennem torrent, efter download kaldes “Leeching.”Det betyder, at de kun tager, men ikke giver tilbage.

Torrenting giver brugerne mulighed for at erhverve digitalt indhold ved at få stykker af filen fra folk, der podede. Men når det kommer til sikkerhed ved at downloade filer fra ukendte kilder, er der risici involveret.

Er torrenting sikkert?

Torrenting er generelt sikkert. Ligesom enhver anden downloadplatform kan der dog være risici, hvis du ikke er forsigtig.

At få filen fra pålidelige kilder som Rarbg, YTS.MX og Pirate Bay kan hjælpe dig med at undgå ondsindede filer.

Her er nogle af de risici, du skal være opmærksom på, når du torrent:

 • Malware er en virus, der er downloadet med din fil til din computer og sætter dine data i fare.
 • Adware er en type spyware, der kan inficere din computer ved at downloade fra en mindre pålidelig torrent -klient, der vil forårsage konstante popups i programmets brugergrænseflade.
 • Mangel på privatliv – Når du er torrent uden at skjule din IP -adresse, udsætter du dine data for lignende af copyright -trold og cyberkriminelle. De downloadede filer kan også have scripts, der giver hackere adgang til dine oplysninger.
 • Risiko for piratkopiering – En masse torrent -websteder kan være vært for ulovligt indhold. Medmindre du er sikker på, at det indhold, du downloader, er i det offentlige rum, kan en simpel fejl resultere i at få en advarsel fra din internetudbyder.

Du skal sikre dit privatliv i online -transaktioner for at beskytte dig mod ondsindede skuespillere, især når du downloader digitalt indhold gennem torrenting. Her er nogle måder at gøre det på:

 • Vælg en pålidelig klient Ligesom BitTorrent eller uTorrent eller en betalt klient, der tilføjer sikkerhed til dine downloads ved at scanne dokumentet for mulig malware -injektion.
 • Brug en VPN At skjule din IP -adresse og torrent anonymt ved at kryptere din trafik. Vælg en, der tilbyder sikkerhed, hastighed, privatliv og yderligere torrent -support til at skjule sig for din internetudbyder.
 • Kør en antivirus At scanne et program, før du åbner det, fordi en virus kan omfatte i den downloadede fil.
 • Kend kilden til dine downloads at se, hvad andre mennesker synes om filen.

Vær forsigtig, når du downloader ting på internettet. Torrenting er ikke ulovlig, men i nogle tilfælde og lande kan man gøre en til problemer.

Er torrentende ulovlig?

I lovens øjne er torrenting i sig selv ikke ulovligt, fordi det fungerer det samme som almindelig fildeling og download. Deling af ophavsretligt beskyttet digitalt indhold gennem torrent platforme er imidlertid ikke tilladt. Dette betragtes som krænkelse af ophavsret og kan straffes i henhold til loven.

I Storbritannien er krænkelse af ophavsret en kriminel handling, der kan straffes med op til 10 års fængsel og en ubegrænset bøde.

Spanien har vedtaget en lov, der forbyder uautoriseret reproduktion, distribution og andre former for udnyttelse af ens intellektuelle ejendomsrettigheder og tjener en straf på op til seks års fængsel.

Copyright -love er forskellige afhængigt af hvilket land du er fra.

 • I Canada er download af musik og lydoptagelser tilladt til privat brug;
 • I Australien, selvom det ikke er ulovligt, er der forbudt torrentende steder;
 • I Japan er download af ulovligt indhold kun bøder; og
 • I USA er det forbudt at dele ophavsretligt beskyttet indhold.

USA har to relevante love vedrørende torrenting af ophavsretligt beskyttet materiale: No Electronic Theft Act (NET Act) og Digital Millenium Copyright Act (DMCA).

Implementeret i 1997 er Net Act mod online piratkopiering. Denne lov gælder for downloadede ophavsretligt beskyttede materialer gennem ulovlige midler.

DMCA siger, at genoprettelse eller distribution af ophavsretligt beskyttet materiale elektronisk er ulovligt. Internetudbydere (ISP) er påkrævet i henhold til loven for at gribe ind, når de opdager ulovlig aktivitet.

Hvis du er i USA og bliver fanget med at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, kan du opleve en advarsel gennem ISP -throttling eller at blive forbudt midlertidigt. Du kan også modtage en bøde som straf på op til $ 250.000 eller fængsel i op til fem år.

En domstolskamp er ikke meget sandsynlig, men hvis en torrent -bruger får flere advarsler, kan den muligvis starte en straffesag. I 2021 blev seks personer fra danishbytes og ShareUniversity arresteret for ulovligt at dele over 3000 ophavsretligt beskyttede værker.

Det er bedst at undgå ulovligt at downloade filer og prøve at købe fra juridiske kilder.

Bundlinie

Teknologi og internettet har gjort det muligt for folk at finde information og filer hvor som helst. At være sikker og vælge muligheder, der ikke får dig til at blive offer for det stigende antal cyberangreb er altid bedre.

Brug værktøjer, der giver dig mulighed for sikkert at surfe på Internettet og være på vagt over for de links, du klikker på, og de filer, du downloader i dit system. Som de altid siger, er opmærksomhed nøglen til sikker internetaktivitet.

Hvad er torrenting? Hvordan fungerer det i 2023 & er det lovligt?

Sam Chapman Headshot

Hvad er torrenting

Torrenting butikker og downloader store filer ved at oprette et netværk af computere, som hver har en lille del af filen. Selvom Torrenting er lovlig, ISPS kan målrette mod mennesker, der bruger torrentklienter, så du skal altid torrent ved hjælp af en VPN. Mit valg er Expressvpn – du kan Prøv det gratis med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvad er torrenting? Bortset fra det mest misforståede internetkoncept siden det mørke web? Det er intet andet end en måde at downloade filer på, der sparer tid for klienten og behandlingseffekten til serveren.

I stedet for en enkelt server gemmes filer på en Peer Network, Hver computer, der har en lille del af den fulde fil. Det er enkelt, effektivt og juridisk, brugt af legitime selskaber og regeringer.

Men hvis det er alt det er, hvorfor synes så mange mennesker, det er ulovligt? Du bliver ikke arresteret for at downloade (de fleste ting), så hvorfor skulle det gøre noget, hvis du downloader fra mange computere i stedet for kun en?

Bedste VPN til torrenting
Samlet bedømmelse 9.5/10
Samlet bedømmelse 9.2/10
Samlet bedømmelse 9.2/10

Den dårlige PR kommer fra det faktum, at de fleste mennesker først blev opmærksomme på torrenting som en metode til ulovligt at downloade copyright-beskyttet materiale gratis. Berygtede spillere som Napster, Kazaa og Pirate Bay gjorde nyheden til at fremme torrenting som en måde at omgå loven.

Ja, torrenting kan være en forbrydelse. Men med nok fantasi kan du begå forbrydelser med en spatel.

I dag har Torrentings rutede omdømme aldrig været mindre relevant. Tværtimod kan peer-to-peer (P2P) fildeling gøre dit liv let på mange legitime måder. Denne artikel er din ultimative guide til torrenting: hvordan det fungerer, hvad enten det er lovligt, hvordan man bruger den og mere.

Er torrent lovlig eller ulovlig?

Torrenting selv er lovligt. Det er dog ulovligt at downloade en torrent -fil, der er beskyttet af ophavsret.

Er torrenting sikkert?

Hvis du bruger en velrenommeret klient og en VPN, er torrenting meget sikker. De vigtigste risici kommer fra skitserede klienter, upålidelige links og bliver fanget af din internetudbyder.

Kan du gå i fængsel for at bruge uTorrent?

Det er ikke ulovligt at bruge uTorrent. Du kan teknisk set gå i fængsel for piratkopiering, men det er yderst usandsynligt – den største juridiske straf, som en person står overfor til torrenting, er en stejl bøde. Du skal dog aldrig torrent uden en VPN, så du tager ikke risikoen.

Hvad er poenget med torrenting?

Torrenting er en måde at downloade store filer på uden at lægge al belastningen på en enhed. Det er også en god måde at dele filer på, så de findes stadig, hvis en server i P2P -netværket beslaglægges.

Hvad er torrenting? Det grundlæggende forklarede

Torrenting er en metode til download af filer via en internetforbindelse, der ikke kræver, at filerne skal gemmes på en enkelt server. I stedet downloades og uploader hver enhed på Torrenting -netværket konstant filerne samtidigt.

Forvirret? Lad os starte i starten.

Normal download er et en-til-en-forslag. Serveren har den fil, du ønsker. Din computer sender en anmodning via internettet og beder om filen. Serveren sender dig filen, din webbrowser gemmer den, og du gemmer den på din harddisk, så du kan se den offline. Færdig.

Men denne proces har sine ulemper. For det første tager det længere tid at downloade store filer. Nogle absolutte enheder kan tage timer at downloade på tværs af en langsom forbindelse. Disse enorme filer kan også sile serversiden, spise lagerplads og behandlingseffekt. Lær mere i guiden ‘Hvad er torrenting’.

På en anden note kan download af old-school ikke distribuere filer, hvis indholdet skal skjules for myndighederne. Der er mange grunde til at skjule en fil (et af de vejledende principper for online privatliv er, at du aldrig skal have at forklare, hvorfor du skjuler noget), men en sandhed gælder for dem alle: jo længere en fil sidder på en server, Jo mere sandsynligt nogen er at finde det.

Torrenting løser begge disse problemer. Det er mere effektivt at downloade en fil gennem en torrent, og det er også lettere at skjule filen, indtil du har brug for den. Her er et eksempel på, hvordan det fungerer.

 1. Få adgang til en torrent -klient
  En bruger får adgang til en torrent klient -Software, der giver dig adgang til et P2P-netværk-og opretter et link til at dele deres funktionslængde fan-efterfølger til Abraham Lincoln: Vampyrjæger. (Jeg formoder, at de måske vælger en anden fil, men jeg ved ikke, hvorfor de gider.)
 2. Indlæg link til fildelingstjeneste
  Brugeren poster linket til en fildelingstjeneste, hvor andre brugere er enige om, at de gerne vil se dette filmatiske mesterværk. Alle de andre brugere åbner linket med deres egne torrentende klienter. For enkelheds skyld, lad os antage, at de alle bruger bittorrent via uTorrent.
 3. Opret pakker
  Klienten bruger et program kaldet A torrent eller tracker At opdele filmen torrent -filen i mange mindre dele, hver kaldet en pakke. Disse pakker deles mellem alle, der besluttede at torrent filmen i trin to.
 4. Swarm and Download torrents
  Du har nu en sværm: Et netværk af computere, hver med en lille del af filmen. Hver gang nogen beslutter at torrent Rutherford f. Hayes the Vampire Slayer, Deres tracker kontrollerer sværmen for andre computere, der har de pakker, de har brug for. Alle er en del af sværmen og downloader fra det på samme tid.
 5. Saml og leg igen
  Når du har downloadet Torrent -filer, samler den torrentende klient pakkerne og spiller den fulde film, fra prologen i det gamle Transylvania til den sidste Katana -duel.

Afhængig af den klient, du bruger, og hvordan du bruger den, kan tingene se lidt anderledes ud. For eksempel, hvis du gemmer filmen på din egen harddisk efter torrenting den, bliver du en frø Til det link: En peer, der har hele torrent -filen og kan fungere som en kilde til pakker til andre jævnaldrende.

En torrenting -service er afhængig af, at alle bidrager til netværket og drager fordel af det i samme hastighed. Men selvom det er “peer-to-peer”, er ikke alle jævnaldrende skabt lige.

Hvad er P2P?

Jeg har sagt peer-to-peer og P2P meget indtil videre, så det er sandsynligvis en god ide at definere udtrykket. Torrenting kaldes også P2P-fildeling, for at kontrastere den med de sædvanlige server-klient-downloads. I stedet for at en enhed, der har en fil, den anden enhed ønsker, betyder P2P, at alle samtidig downloader og uploader torrent -filen.

I det mindste i teorien. I praksis er du kun en peer, så længe din torrenting -klient forbliver forbundet til internettet. Et af de største problemer, som de tidlige torrentende pionerer måtte løse, var spørgsmålet om Leeching. En “leech” er en peer, der downloader en torrent -fil, og derefter afbryder forbindelsen uden at dele data med nogen anden.

Bittorrent løste leeching -problemet ved at indføre princippet om tit-for-tat. På websteder, der bruger BitTorrent, er din downloadhastighed direkte proportional med de uploads, du stiller til rådighed. Jo mere du lader din klient være åben for kammerater til torrent fra, jo højere er din rang og jo hurtigere du kan downloade. Alle giver, alle modtager – et ægte P2P -netværk.

Valg af en torrent -klient

En torrenting-klient er et program på din computer, der giver dig mulighed for at deltage i en peer-to-peer-fildelingsnetværk.

I modsætning til hvad man tror, ​​er BitTorrent en protokol, ikke en klient: mere af et sæt regler for et P2P -netværk end et netværk i sig selv. Den officielle klient til torrenting via BitTorrent kaldes uTorrent, og det er langt den mest populære. QBitTorrent, en omdirigeret version af meget lignende software, er tilgængelig uden annoncer.

Være ekstrem omhu, hvis du vil bruge alternativer. Torrenting er stadig Internet Wild West på mange måder, og mange torrent -websteder er slået sammen som en undskyldning for at inficere dig med malware.

Følgende torrent -klienter betragtes imidlertid som pålidelige og sikre:

 • uTorrent
 • QBitTorrent
 • Smitte
 • Vuze
 • Oversvømmelse
 • Tixati
 • Biglybt

Uanset hvilken torrenting klient du vælger, skal du Brug det aldrig uden et virtuelt privat netværk (VPN). Uanset om du vælger at se ophavsretligt beskyttet materiale (som jeg holder mig ude af helt), giver torrenting dig åben for alle, der måske gør onde ting med din IP -adresse. Ingen torrent -klient kan beskytte dig uden en VPN for at hjælpe.

Torrent -websteder og download af filer

For at downloade enhver fil via et P2P -netværk har du brug for et websted, der deler links, der er oprettet til torrenting. Det er normalt let at fortælle et torrenting websted – de er ikke genert over det. Torrenting -steder er i det væsentlige clearinghuse, hvor brugere kommer for at gøre indholdet af deres harddiske tilgængelige via netværket.

Piratbugt er det bedst kendte Torrent-websted. Da et torrent -websteds bibliotek i det væsentlige bestemmes af dets popularitet, har det de mest torrent -filer til download. Den eneste ulempe er, at den er blevet overfaldet og lukket så mange gange, at det skal gemme sig bag snesevis af spejle, så ”thepiratebay.org ”tager måske ikke altid dig, hvor du forventer.

Andre torrenting -websteder for at prøve, hvis du ikke kan finde det, du leder efter på Pirate Bay:

 • Kickasstorrents (for teknisk lukket for mange år siden, men eksisterer stadig i spejle)
 • 1337x
 • Torrentgalaxy
 • ZOOQLE
 • Lemetorrents
 • Yts
 • EZTV
 • Showrss

Internets øverste torrenting -websteder har links til enhver form for indhold, du kan forestille dig at downloade: film, musik, software, videospil og mere.

Historien om torrenting

Ideen om at dele filer er digitalt langt ældre end World Wide Web. Fra det øjeblik, de første computere var forbundet i 1970’erne, har folk brugt dem til at udveksle filer.

Det startede med Bulletin Board System (BBS), som giver brugerne mulighed for.

Usenet var banebrydende for muligheden for at dele indhold med en anden enhed, mens han opretholdt en kopi af den, åbner døren til decentral deling. I 1993 fødte Usenet også RAR -protokollen, der giver brugerne mulighed for at opdele filer i bidder for lettere udveksling – en nøgleteknologi bag dagens torrents.

Men det var først i slutningen af ​​90’erne, at P2P -fildeling begyndte at tage form i sin nuværende form. Napster, uden tvivl det første mainstream P2P -netværk, var aktivt fra 1999 til 2001. På trods af at popularisering af konceptet var Napster ikke rigtig peer-to-peer. Al dens musik var vært på en central server, et svagt punkt, der gjorde det muligt for retssager at tage Napster ned.

Det mønster,. Hver faldt på grund af en eller. Torrenting begyndte ikke at nå sit sande potentiale før i 2001, hvor opfindelsen af ​​BitTorrent.

Stigningen af ​​bittorrent

BitTorrent-protokollen blev opfundet af Bram Cohen, en tidligere datalogi-studerende, der blev dot-com-generalist.

Cohen forsøgte ikke at opfinde en ny slags forbrydelse. Han prøvede bare at finde en vej rundt om de straffende lange downloadtider, som den aktuelle afgrøde af overførselsprotokoller, der tilbydes til store filer. Hans løsning var at kombinere decentraliseringen af ​​Kazaa og Napster med praksis med at bryde filer ned for lettere at flytte dem rundt.

Takket være det trail-blæsende design blev BitTorrent-protokollen straks populær. Video- og lydpirater begyndte at bruge den til at dele copyright-beskyttede filer næsten på første dag. Efter at have lavet protokollen open source, kunne Cohen ikke gøre lidt for at begrænse brugen af ​​torrenting til piratkopiering.

Når det er sagt, ville han sandsynligvis ikke have nogen måde. Cohen har altid fastholdt, at torrenting er en teknologi, der gør internettet til et mere beboeligt sted, og at han ikke har kontrol over, hvad folk vælger at gøre med hans opfindelse. Jeg er tilbøjelig til at være enig.

Heldigvis, fordi vi stadig bor i en vagt demokratisk nation, er han ikke blevet retsforfulgt. Cohen fortsætter med at opretholde og opdatere BitTorrent indtil i dag, finansieret af brugerdonationer.

I de sidste 20 år har decentralisering omdannet fra et nyt koncept til en uadskillelig del af online livet. Selv hvis du aldrig har downloadet en torrenting -klient, har du sandsynligvis brugt BitTorrent gennem et andet etableret techfirma.

Nogle af de mest populære fildelingssteder, især Pirate Bay, har taget signaler fra BitTorrent. Torrent -brugere kan nu holde små dele af selve webstedet på deres hjemmeenheder, decentralisere hele tjenesten og gøre det hele men umuligt at tage ned.

Er torrent lovlig?

Det korte svar er Ja. Torrenting er bare en måde at downloade filer på. Det har flere legitime anvendelser; For eksempel torrent patches og opdateringer for eksempel for at undgå belastning.

Torrenting bliver kun ulovligt, når det indhold, du deler, er beskyttet af ophavsret. Det kaldes piratkopiering. Naturligvis er piratkopiering tilfældigvis en af ​​de bedste måder at dele kopibeskyttet materiale privat, og det er tilfældigvis den mest almindelige måde, som individer bruger P2P-netværk og torrent-klienter.

Det er ikke min forretning, uanset om du downloader ophavsretligt beskyttet materiale eller ej. Jeg er lige her for at give dig fakta: Du kan se konsekvenser for at downloade eller dele beskyttet materiale uden at betale. Jeg har arrangeret dem nedenfor i rækkefølge af sværhedsgrad.

 • Et strengt formuleret brev. Engang i aughts indså internetudbydere og intellektuelle ejendomsindehavere, at retsforfølgning af enhver individuel torrentbruger var a) umulig og b) fik dem til at se dårlige ud. I dag er den første straf, du tager for piratkopiering, sandsynligvis et vred brev fra din internetudbyder.
 • ISP throttling. Hvis du bliver fanget torrenting, kan din internetudbyder muligvis smadre din download og uploade hastigheder, indtil du stopper. Dette kan ske, selvom du ikke har downloadet noget ulovligt.
 • En retssag. De, der torrent en masse filer på kort tid eller gentagne gange ignorerer advarsler kan finde sig stævnet. De fleste dommere kaster disse copyright -retssager ud, men ikke alle af dem gør det – og bøderne kan være enorme, hvis du tegner det korte halm.
 • Fængselstid. Se nedenunder.

Kan du gå i fængsel for at downloade torrent -filer?

Det er yderst usandsynligt, men teknisk muligt. Torrenting i sig selv kan ikke straffes med fængselstid i nogen kendt jurisdiktion, medmindre et land er blevet ekstremt underligt i de sidste par år.

Imidlertid er krænkelse af ophavsretten både ulovlig og straffbar ved fængsel. I USA kan download af ophavsretligt beskyttet materiale ulovligt få dig op til fem år og en heftig bøde, som du alle bliver nødt til at bruge på at opfinde køligere forbrydelser, når nogen spørger dig, hvad du er i for.

Selv hvis de dømmer en tiltalte for krænkelse af ophavsretten, vil de fleste dommere ikke pålægge fængselstid for en så mindre, ikke -voldelig overtrædelse. Men det er bedst ikke at tage risikoen og aldrig torrent uden at bruge en VPN At skjule din identitet.

De bedste VPN’er til torrenting

I et nøddeskal ruter en VPN din internetforbindelse gennem en VPN -server, krypterer din forbindelse og bytter din synlige IP -adresse til en af ​​dens IP -adresser. Det giver sikkerhed og privatliv, som er vigtige for torrenting.

Nu hvor jeg (forhåbentlig) overbeviste dig om aldrig torrent uden at bruge en VPN, Du spekulerer sandsynligvis på, hvilke værktøjer du skal bruge til jobbet. Her er et par af mine personlige anbefalinger.

1. Expressvpn

Expressvpn er den torrenting VPN, jeg vælger til min egen sikkerhed. Det har meget at gå efter det. Det har Lightway -protokollen, en af ​​de få proprietære VPN -protokoller, der skal udvikles fra bunden, der kører utroligt glat. Dine hastigheder og latenstid vil næppe ændre sig, mens du kører lightway, uanset hvor langt væk serveren er.

Det har også en stærk sikkerhedsrekord, efter at han aldrig er blevet hacket eller kompromitteret med succes. Og det er let at bruge. Faktisk er det eneste, ExpressVpn ikke har til at gå efter, det er et sæt dedikerede P2P -servere. Du vil dog ikke savne dem: alle ExpressVPN -servere tillader fildeling, og de torrent så hurtigt som de gør alt andet.

Du kan læse mere om det i min fulde ExpressVPN -anmeldelse. Hvis ExpressVPN er den service, du har brug for, skal du sørge for at læse min fulde guide til, hvordan du downloader torrents med ExpressVPN.

2. Nordvpn

Mens ExpressVPN samlet set fungerer bedre, adskiller Nordvpn sig ved aktivt at tilskynde til torrenting, hvor dens konkurrent blot tillader det. Flere servere i Nordvpns verdensomspændende netværk er optimeret til P2P -fildeling.

Disse servere håndterer de forskellige opgaver med torrenting med aplomb. De forbedrer ikke din BitTorrent -vurdering, men de vil gøre alt andet for at sikre, at du kan torrent sikkert uden at ofre hastighed. Nordvpn er også mere overkommelig end ExpressVPN, så det er bedre, hvis du er på et budget.

Du kan læse mere om det i min fulde Nordvpn -anmeldelse. Jeg har også skrevet en komplet guide til, hvordan man downloader torrents med Nordvpn.

3. Vyprvpn

I vores bekymrende alder af VPN -konsolidering står Golden Frog’s Vyprvpn som en sjælden søjle i uafhængighed. Det er pro-privacy og pro-torrenting, med alle dens servere, der tillader P2P-fildeling uden nogen tilpasning. Til torrent, alt hvad du skal gøre er at bruge VPN nøjagtigt, som du normalt ville.

Vyprvpn tilbyder også Chameleon-protokollen, et hurtigt, problemfrit tilsløringsværktøj. Ikke kun kan du skjule din torrenting, men du kan også skjule det faktum, at du overhovedet bruger en VPN. Dette er et andet eksempel på VYPRVPNs imponerende engagement i brugernes privatliv og frihed. Desværre øgede vyprvpn det prisfastsættelse, så det er ikke længere en budget VPN -indstilling.

Du kan læse mere om det i min fulde Vyprvpn -anmeldelse.

Andre P2P VPN’er

De tre VPN’er ovenfor er ikke de eneste muligheder for torrenting sikkert. Flere andre får PrivacyJournal -godkendelsesstemplet til beskyttelse af brugere, mens de deler filer.

 • Windscribe – Læs min Windscribe -anmeldelse
 • Mullvad – Læs min Mullvad Review
 • Protonvpn – Læs min protonvpn anmeldelse
 • Surfshark – Læs min Surfshark Review
 • IVPN – Læs min IVPN -anmeldelse

Sådan downloades en torrent -fil

Når du har fundet et link til den ønskede fil, skal du tage et øjeblik for at sikre dig, at det virkelig er, hvad det hævder at være – torrent -fillink kan være skitserede, selv på de mere velrenommerede steder.

Når du har bekræftet, at linket er op-og-up, er det simpelt, at det er enkelt. Klik bare på det, mens du har din torrent -klient til at køre. Det er det! Trackeren tager sig af alt derfra.

Mens du nyder din fil, skal du huske at holde din klient åben, så du er ikke en igle. Det er den rigtige ting at gøre, og det belønner dig med bedre downloadhastigheder.

Konklusion

Torrenting er en af ​​de mest betydningsfulde opfindelser i internetalderen. Nogle vil sige, at det er det eneste, der garanterer vores frihedsfrihed, mens andre hævder, at det ødelægger underholdningsindustrien og sultende kunstnere.

Sandheden er et sted i midten. Det er svært at estimere de faktiske omkostninger ved piratkopiering til økonomien – det er ikke nul, men det er heller ikke 250 milliarder dollars som nogle krav. I mangel af en nærmest umulig undersøgelse, vil debatten sandsynligvis rasere videre.

Forhåbentlig har denne artikel hjulpet dig med at danne en informeret udtalelse om torrenting og lært dig, hvordan du gør det sikkert og ansvarligt, hvis du vælger. Hvis du tror, ​​jeg gik glip af noget eller har dine egne torrenting -oplevelser at dele, skal du lyde af i kommentarerne. Tak for at have læst!

Efterlad et Svar Annuller besvarelse

Lys mørk tilbage til toppen

 • Hvem vi er
  • Hvordan vi arbejder
  • Kontakt
  • Job
  • Tilknyttet afsløring
  • Vilkår og Betingelser
  • Fortrolighedspolitik
  • ExpressVPN Review
  • Nordvpn Review
  • Cyberghost Review
  • Surfshark Review

  © 2007-2023 PrivacyJournal.net – vi er et professionelt gennemgangswebsted, der modtager erstatning fra de virksomheder, hvis produkter vi gennemgår. Vi tester hvert produkt grundigt og giver kun høje karakterer til det allerbedste. Vi ejes uafhængigt, og de udtalelser, der er udtrykt her, er vores egne.