Hvad er Nord -konto, og hvordan man bruger den

Du kan abonnere på Nordvpn og begynde at bruge NORD -konto i fire lette trin:

Nord Security forener login- og tilmeldingsprocessen på tværs af NORD VPN med NORD-konto,

Nordvpn er stolt af at annoncere en ny funktion – Nord -konto, en sikker og forenklet måde at bruge og administrere konti af Nord -familieprodukterne. Nord-konto er en platform, der forener login- og tilmeldingsprocessen på tværs af Nordvpn, verdens førende VPN-tjenesteudbyder, Nordpass, en næste generations adgangskodningsadministrator og Nordlocker, et end-to-end-filkrypteringsværktøj med en privat sky. Derudover begynder Nord med lanceringen af ​​Nord-kontoen at introducere MFA-loginprocessen.

”Da Nord Suite of Cybersecurity Services udvides, er tiden inde til at introducere en ny centraliseret løsning, der vil hjælpe vores brugere med at styre deres konti på en problemfri måde fra et enkelt sted,” siger Vykintas Maknickas, produktstrateg på Nordvpn. ”Vi følger branchestandarderne, hvor platforme, der ligner Nord -konto, bruges af tech -giganter.”

Hvordan brugeren drager fordel af Nord -konto

 • En konto i stedet for flere.
 • Problemfri oplevelse.
 • Den samme samlede brugergodkendelsesproces for alle produkter.
 • Multi-faktor-godkendelse (i gang).
 • Centraliseret kontoadministration. Nord -konto giver brugerne mulighed for at se alle deres aktive abonnement på Nord -produkter på et sted, udvide eller annullere dem, se faktureringshistorikken, downloade apps, ændre kontospræferencer og læse de nyeste sikkerhedsrapporter.
 • Evne til at autentificere input-begrænsede enheder eksternt.
 • Log ind med et simpelt klik på en knap. Hvis en bruger er logget ind på deres Nord -konto i en browser, vil Nordvpn, Nordpass og/eller Nordlocker genkende brugerens data og lade dem logge ind med et enkelt klik.

Hvordan Nord -konto fungerer

Nord -konto arbejder med Nordvpn, Nordpass og Nordlocker individuelt, som en blanding af to eller alle tre kombinerede.

For eksisterende brugere overføres en NORD -produktkonto automatisk til NORD -konto, så der er ingen grund til at registrere igen eller manuelt ændre kontooplysninger. Brugere skal bare kigge efter ‘Log ind med NORD -konto’ i deres NORD -produktapps eller oprette deres Nord -konto her.

Teknologien bag Nord -konto

For at fungere som en centraliseret identitetsudbyder og autorisationsserver til NORD -produkter og -tjenester er Nord -konto bygget på OAuth 2.0 og OpenID Connect 1.0 protokoller. ”Når de først er logget ind på Nord -kontoen i deres standardbrowser, behøver brugerne ikke at indtaste deres adgangskode for at logge ind på Nord -apps,” forklarer Vykintas Maknickas. ”Dette er en fremtidssikker teknologi, og Nord-sikkerhed er den eneste udbyder på markedet, der bruger så effektive og højt niveau standarder. Forhåbentlig starter vi en ny æra med login -sikkerhed.”

”Med Nord -konto håber vi også at reducere adgangskodebyrden for vores brugere og hjælpe dem med at undgå genbrug.

Fremtidsplaner

I den nærmeste fremtid vil Nord-konto tilbyde sine brugere at logge ind ved hjælp af tredjeparts login, såsom Google, Apple og Microsoft, hvilket gør det endnu glattere og hurtigere for nye brugere at registrere og for eksisterende at logge ind. Sammen med udrulning af en enkelt Nord-konto begynder Nord at introducere MFA-sign-on til alle sine produkter. Den nye funktion frigives gradvist på alle platforme og produkter.

“Nord -konto planlægger at støtte sikkerhedstaster, såsom Yubikey, der tilbyder stærk MFA,” siger Vykintas Maknickas. ”Og vi vil ikke stoppe her. Yderligere multi-faktor-godkendelsesmetoder, såsom biometri, implementeres snart. Branchen bevæger sig mod adgangskodeløse strømme, og vi stræber efter at følge med.”

Om Nordvpn

Nordvpn er verdens mest avancerede VPN -tjenesteudbyder, der bruges af over 14 millioner internetbrugere over hele verden. Nordvpn leverer dobbelt VPN -kryptering, malware -blokering og løg over VPN. Produktet er meget brugervenligt, tilbyder en af ​​de bedste priser på markedet, har over 5.000 servere i 60 lande over hele verden og er P2P-venlig. En af nøglefunktionerne i Nordvpn er nul-log-politikken. For mere information: Nordvpn.com.

Hold op med de nyeste trusler af cybersikkerhed, nyopdagede sårbarheder, oplysninger om dataovertrædelse og nye tendenser. Leveret dagligt eller ugentlig lige til din e -mail -indbakke.

Hvad er Nord -konto, og hvordan man bruger den?

Nord -konto giver dig let mulighed for at administrere alle dine Nord Security Services (inklusive Nordvpn, Nordpass og Nordlocker) fra et enkelt kontrolpanel.

Hvad kan jeg gøre med Nord -konto?

 1. Administrer alle dine Nord -sikkerhedskonti på et sted.
 2. Brug et login til at logge ind på alle dine Nord -sikkerhedskonti.
 3. Opgrader eller annuller dine abonnementer fra et sted.

Hvis du har en Nordvpn, NordPass eller Nordlocker -konto, er du automatisk berettiget til NORD -konto og kan begynde at bruge den med det samme.

Hvorfor bruge Nord -konto?

 • Intet behov for flere konti og adgangskoder. Brug dine Nord -kontooplysninger til let at logge ind på alle dine NORD -sikkerhedskonti – du har brug for kun en e -mail -adresse og en adgangskode.
 • Administrer alle tjenester ét sted. Når du logger på din Nord -konto, kan du se, udvide eller annullere dine Nord -sikkerhedsabonnementer, se din faktureringshistorie, downloade apps og læse de nyeste sikkerhedsrapporter.
 • Forenkle login. Nord -konto giver dig mulighed for at logge ind på et af dine Nord -sikkerhedskonti med et enkelt klik – kig bare efter knappen “Log ind med Nord -konto” i Nord Security Apps. Nord -konto bruger “OpenID Connect” -standarden til brugergodkendelse.

Brug af Nord -konto

Jeg er en Nordvpn -bruger. Hvad skal jeg gøre?

Ikke noget! Dine Nordvpn -kontooplysninger overføres automatisk til din NORD -konto. Du skal blot logge ind på Nord -konto for at administrere dine Nord Security -abonnementer.

Jeg vil have Nordvpn. Hvad skal jeg gøre?

Jeg bruger andre Nord -sikkerhedsprodukter og har allerede Nord -konto:

Du kan få Nordvpn i tre lette trin:

 1. Log ind på Nord -konto.
 2. Gå til Dashboard Og under Nordvpn skal du klikke på “Opgraderingsplan.”
 3. Kassetiden åbner. Vælg en plan, og gennemfør din betaling.

Nu kan du logge ind på Nordvpn med dit Nord -konto -login.

Jeg har aldrig brugt Nord -sikkerhedsprodukter.

Du kan abonnere på Nordvpn og begynde at bruge NORD -konto i fire lette trin:

 1. Vælg en abonnementsplan.
 2. Udfyld dine detaljer og udfyld din betaling.
 3. Du får sendt et NORD -kontos registreringslink til den e -mail -adresse, du har tilmeldt dig. Klik på linket og opret en adgangskode.
 4. Download Nordvpn -appen og log ind med dine Nord -kontooplysninger.

Jeg vil slette/lukke min Nordaccount. Hvordan kan jeg gøre det?

Klik her og følg trinene i artiklen for at slette eller lukke din Nord -konto.

Jeg vil tilbagebetale eller/og annullere mit abonnement på Nordaccount.

 • Følg denne vejledning for at tilbagebetale dit køb: Hvad er din pengene-tilbage-politik?
 • Klik her og lær, hvordan du kan annullere dit abonnement over Nordaccount.

Administrer alle dine cybersikkerhedsbehov fra en platform med Nord -konto.

relaterede artikler

 • Tilslutning fra et land med internetbegrænsninger
 • Dedikerede IP -adresser
 • Hvad ser min internetudbyder, når jeg er forbundet med VPN?