Hvad er mine VPN -indstillinger

Hvordan tjener virksomheden penge?

Hvad er en VPN, og hvordan tilføjer jeg en til min enhed?

VPN er kort til virtuelt privat netværk. VPN’er har flere formål. De bruges ofte inden for organisationer som interne netværk, men bruges også ofte af enkeltpersoner til at tilføje et ekstra lag af sikkerhed og privatliv, især når man bruger offentlig Wi-Fi.

Hvordan får jeg en VPN på min mobile enhed?

Dette afhænger af enheden og dine krav. Du bliver nødt til at beslutte en VPN -udbyder.

Der er et stort udvalg af VPN -udbydere. De fleste opkræver et månedligt gebyr med prisen stigende eller faldende afhængigt af den service, de tilbyder. Du kan søge efter VPN -udbydere i Play Store.

Du kan enten få adgang til VPN via din VPN -udbyders app eller ved at indtaste deres VPN -indstillinger direkte på din enhed.

Nyere enheder har en mulighed i indstillingerne for at tilføje og administrere direkte VPN’er. Du bliver nødt til at få VPN -indstillingsdetaljerne fra din VPN -udbyder.

Bemærk venligst:

  • Hvis du får adgang til din VPN direkte gennem udbyderens app, behøver du ikke at følge nedenstående trin.
  • For at kontrollere, om du allerede har en VPN konfigureret på din enhed, skal du gå til Indstillinger> Forbindelser> Flere forbindelsesindstillinger> VPN. Enhver VPN’er, der allerede er konfigureret på din enhed, vises her.

Hvordan tilføjer jeg manuelt en VPN -konfiguration til min mobile enhed?

Bemærk venligst: Trin kan variere lidt afhængigt af din enhed og operativsystem.

Hvad er mine VPN -indstillinger

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Hvorfor og hvordan man opretter en VPN på din iPhone eller Android

Charlotte Empey 12. maj 2018

Charlotte Empey, 12. maj 2018

Hvis sikkerhed og privatliv er vigtig for dig, skal du oprette en mobil VPN. Denne vigtige guide viser dig hvordan.

Hvad er en VPN? En VPN eller virtuelt privat netværk ruter al din internetaktivitet gennem en sikker, krypteret forbindelse, som forhindrer andre i at se, hvad du laver online, og hvorfra du gør det. Grundlæggende giver en VPN et ekstra lag af sikkerhed og privatliv for alle dine online aktiviteter. Vil lære mere om VPN’er generelt? Tjek vores vigtige guide .

Hvorfor har du brug for en VPN på din iPhone eller Android?

Avast-essential-guide_smartphone-vpn_image1

I disse dage lever vi på vores telefoner og tablets, endnu mere end vores computere. Vi banker. Vi handler. Vi chatter. Vi søger. Som vi gør alle disse ting, sender vi personlige oplysninger ud over et netværk og antager, at det er sikkert og privat. Måske er det det, og måske er det ikke. Vil du virkelig tage den chance med din bank eller kreditkortoplysninger?

Den største grund til at få en mobil VPN på din Android eller iPhone er at sikre, at du har en sikker internetforbindelse. Hvor mange gange har du gået ind i en kaffebar og logget ind på deres gratis Wi-Fi ved hjælp af din telefon? Måske var dit cellesignal svagt, eller måske ville du bare ikke bruge data i din mobilplan. Problemet er, at offentlige Wi-Fi-hotspots ikke er sikre, selv dem, der kræver, at du indtaster en adgangskode-hej, hvis du kan få adgangskoden, så kan alle andre. Det betyder, at enhver kyndig hacker kan få adgang til alle data, der sendes over den forbindelse, inklusive dine. Opsætning af en sikker VPN på din mobile enhed sikrer, at uanset hvordan du opretter forbindelse til internettet, vil de oplysninger, du sender, være sikre.

Hvorfor skulle jeg have en mobil VPN?

En mobil VPN beskytter også dit privatliv mod nysgerrige øjne som din internetudbyder, Google og andre websteder, der sporer dine browsingvaner. Hvis du nogensinde har brugt funktionen “Privat browsing” i din webbrowser, så du kan sammenligne priser for fly, hoteller eller andre tjenester uden at blive sporet, er en VPN lige op i din gyde. Med en mobil VPN på plads er du altid i privat browsing -tilstand, så den eneste person eller enhed, der ved, hvor du har været på internettet, er dig. Glem ikke, en mobil VPN er meget mere privat anderledes end at gennemse i inkognito -tilstand.

En anden fordel for en mobil VPN er evnen til at nyde åben, ublokeret adgang til indhold. Hvis du rejser til udlandet med din iPhone, Android eller Tablet, kan du muligvis ikke få adgang til sociale mediesider som Facebook og Instagram eller få adgang til visse nyhedswebsteder på grund af censurproblemer. Plus, abonnementsbaserede videotjenester, som du betaler for, er muligvis ikke tilgængelige på alle områder. Nogle gange kan du med en mobil VPN omgå placeringsblokke ved at vælge en U.S. eller anden “Home” -server.

For flere fordele i den virkelige verden, se 8 grunde til at bruge en VPN .

Sådan bruges en mobil VPN til at holde mine data sikre

Sådan vælger du en VPN -udbyder

Okay, nu hvor vi har overbevist dig om, at en VPN på din iPhone eller Android er en god idé, skal du vælge en VPN -udbyder. Foretag en hurtig internetsøgning, og du vil indse, at der ikke er nogen mangel på muligheder – nogle er gratis, og nogle har månedlige serviceafgifter. Mens det kan være fristende at bruge en gratis mobil VPN, har de normalt nogle grænser, der kan frustrere dig. Men gratis mobile VPN’er er en god måde at prøve en VPN -service for at vælge, hvilken du vil købe.

Hvordan indsnævrer du feltet? Her er nogle spørgsmål, du skal overveje, når du undersøger mobile VPN -udbydere:

Er forbindelsen sikker?

Hvilken krypteringsmetode bruger VPN -udbyderen? En god VPN vil sandsynligvis bruge 256-bit kryptering og en stærkere protokol som OpenVPN (mere om dette på et sekund), mens en gratis service muligvis bruger et lavere beskyttelsesniveau. Nogle gratis VPN’er bruger faktisk ikke nogen kryptering overhovedet: disse kan være gode til at fjerne blokering af indhold, men de er ikke gode til sikkerhed.

Er VPN -udbyderen logger din aktivitet?

Hvis dit nummer et mål for en VPN er privatlivets fred, vil du sikre dig, at den service, du vælger. Kontroller privatlivspolitikkerne for de produkter, du overvejer, og se, hvad du er komfortabel med.

Hvordan tjener virksomheden penge?

Med en abonnementsbaseret VPN ved du, hvordan virksomheden tjener sine penge. Med en gratis VPN kan du ikke være sikker på, hvordan virksomheden tjener. Du er muligvis bare nødt til at tackle en masse annoncer i din browsingoplevelse, eller de kan sælge dine personlige oplysninger til annoncører, der besejrer mindst et formål med at bruge en VPN.

Hvor hurtigt er forbindelsen? Hvor mange servere har det?

Vil VPN bremse din internetoplevelse dramatisk? Hvis en service har færre servere på færre steder, skal du muligvis dele båndbredde med andre brugere, og du har måske ikke altid adgang til VPN, når og hvor du har brug for det. En masse abonnement VPN -applikationer tilbyder en gratis prøve til at teste disse funktioner.

Er der brugskapper?

Nogle gratis tjenester kan begrænse din daglige eller månedlige brug. Nogle VPN -udbydere tilbyder et gratis niveau, der tilbyder begrænset brug og giver dig muligheden for at opgradere til et abonnement med ubegrænset brug.

Opsætning af din VPN på din iPhone eller Android

Når du har valgt en udbyder, er det tid til at konfigurere VPN på din telefon. Der er et par måder at gøre dette på. Den første og mest ligetil mulighed er at:

    Køb en VPN -app i Apple Store eller Google Play Store og download appen

Google-Play-Store-Badge
Avast_apple-Itunes-Store-Badge

Technophiles fortsætter med at læse: ønsker mere kontrol over din VPN?

Den anden mulighed er at manuelt opsætte VPN på din mobile enhed, som åbenbart kræver lidt mere tid, kræfter og viden. Denne tilgang er bedst egnet til nogen, der ønsker mere kontrol over VPN -oplevelsen, herunder muligheden for at vælge en bestemt protokol og tilpasse indstillinger.

Hvad er de forskellige VPN -protokoller?

Hvis du vælger at gå DIY -ruten og konfigurere VPN manuelt, bliver du nødt til at vælge, hvilken VPN -protokol du vil bruge. Så det er en god ide at gøre dig bekendt med de forskellige muligheder, der er tilgængelige – hvordan de fungerer og deres styrker og svagheder . Nogle VPN -udbydere, inklusive Avast Secureline, understøtter flere protokoller.

OpenVpn

En af de mest populære og anbefalede protokoller, OpenVPN er en meget sikker, meget konfigurerbar open source-platform, der kan bruge AES 256-bit kryptering og er især god til at omgå firewalls. OpenVPN arbejder på alle de store operativsystemer, inklusive Android og iOS. Det understøttes dog ikke på nogen platform, hvilket betyder, at du skal tilføje den til din mobile enhed via en tredjepartsklient (vi forklarer, hvordan man gør dette i det næste afsnit).

PPTP

Point-to-point tunneling-protokol er en almindelig protokol understøttet af de fleste operativsystemer. Det blev udviklet af Microsoft og andre tilbage i 1990’erne. Denne protokol er hurtig, men den betragtes som en af ​​de mindst sikre muligheder, der er tilgængelige i dag – hvilket er sandsynligvis derfor, det ikke længere støttes af iOS. Vi anbefaler ikke brugen af ​​denne protokol, så vi inkluderede den ikke i opsætningsafsnittene nedenfor.

L2tp/ipsec

L2TP står for lag 2 tunnelprotokol. På egen hånd er L2TP en tunnelprotokol, der ikke giver nogen kryptering, hvorfor du generelt vil se den parret med IPsec -kryptering. Sammen er denne duo temmelig let at konfigurere og understøttes naturligt på mange enheder. Det giver god sikkerhed, men der er en vis bekymring for, at NSA med succes har knækket det. Fordi den bruger en enkelt port (UDP -port 500), er det også lettere at blokere og ikke så god til at omgå firewalls som OpenVPN. Plus, fordi det er en totrinsproces for konvertering og kryptering, er det ikke så hurtigt.

IKEV2

Udviklet sammen af ​​Microsoft og Cisco, Internet Key Exchange Version 2 mangler også kryptering på egen hånd og skal bruges i tandem med IPsec. Det er en hurtig, sikker protokol, der er især god til brug på mobile enheder, fordi den kan flytte fra en forbindelsestype til en anden (jeg.e., Cellulært netværk til Wi-Fi) og opretholder stadig en sikker forbindelse. IKEV2 er ikke så bredt understøttet som de andre på denne liste, men den understøttes naturligt på iOS, BlackBerry og Windows.

Ipsec

IPSEC kan også bruges på egen hånd og understøttes naturligt på iOS -enheder.

SSTP

Secure Socket Tunneling Protocol er en proprietær Microsoft -protokol, der kan give en meget sikker forbindelse og er god til at omgå firewalls, men dens kompatibilitet er begrænset til Windows -enheder.

Sådan opsættes OpenVPN på din mobile enhed

Vi afsætter et specielt afsnit til at konfigurere OpenVPN, fordi vi går på linjen mellem at bruge din VPN -udbyders klient -app og lave en manuel VPN -opsætning baseret på de protokoller, din telefon understøtter. Som vi nævnte ovenfor, understøttes OpenVPN ikke indfødt på nogen mobil platform, så du har brug for at installere en tredjepartssoftwareapplikation på din mobile enhed.

Før du gør det, skal du sørge for, at din VPN -udbyder understøtter OpenVPN -protokollen (det gør de sandsynligvis). Fra din udbyders websted skal du downloade de nødvendige OpenVPN -konfigurationsfiler til de servere, du ønsker (de har udvidelsen .ovpn) til din mobile enhed. Sørg for, at du ved, hvor filerne gemmes. Du kan muligvis downloade alle dine udbyders konfigurationsfiler i en zip -fil eller bare downloade de specifikke, du ønsker. (Android -enheder har ikke den oprindelige evne til at pakke en fil ud, så du bliver nødt til at bruge et File Manager -program.)

Det næste trin er at downloade den officielle OpenVPN Connect -applikation til din mobile enhed – enten OpenVPN Connect til Android eller OpenVPN Connect til iOS . Under opsætningen skal du importere konfigurationsfilerne og indtaste login -legitimationsoplysninger for din VPN -service. OpenVPN -webstedet indeholder installationsinstruktioner til både iOS og Android, og din VPN -udbyder tilbyder sandsynligvis også disse instruktioner.

OpenVPN Connect -websted

Sådan oprettes manuelt en VPN på en iOS -enhed

iOS -enheder understøtter nativt L2TP-, IPSEC- og IKEV2 -protokoller. For at konfigurere en VPN på din iPhone eller iPad, gå til: Indstillinger> Generelt> VPN> Tilføj VPN -konfiguration> Type . Her kan du vælge IKEV2, IPSEC (i sig selv) eller L2TP (som inkluderer IPsec -kryptering, selvom det ikke siger det).

VPN -konfigurationsopsætningVPN -konfigurationsopsætning 2

Derefter skal du udfylde de krævede felter, som inkluderer den serveradresse, du vil bruge fra din VPN-udbyder, dit kontonavn og din adgangskode og et eksternt ID (til IKEV2) eller pre-delet nøgle (til L2TP eller IPSEC). Hvis din VPN -udbyder understøtter disse protokoller, skal du være i stand til at finde dit eksterne ID eller nøgle på din konto/kundeprofil. Slå derefter “færdig” for at oprette forbindelse. Du bliver nødt til at gentage disse trin for hver server, du vil oprette.

Sådan oprettes manuelt en VPN på en Android -enhed

Android -enheder understøtter nativt L2TP/IPSEC, men ikke IKEV2. For at konfigurere L2TP/ipsec skal du gå til: Indstillinger> Wireless & Networks> Mere> VPN

VPN -indstillingerTrådløse og netværksindstillinger

Klik på + -tegnet for at tilføje en VPN og udfyld de krævede felter, som inkluderer den serveradresse, du vil bruge fra din VPN-udbyder, dit brugernavn og din adgangskode og en foruddelt nøgle. Derefter ramte “Save.”Du bliver nødt til at gentage disse trin for hver server, du vil oprette.

Hvis du ønsker at bruge IKEV2-protokollen på en Android-enhed, skal du downloade en tredjepartssoftware-app som Strongswan VPN-klient .

Få en sikker forbindelse

Hvis din mobile enhed er en uundværlig del af din daglige liv, er en VPN et uvurderligt værktøj til at beskytte dine følsomme data, beskytte dit privatliv og give åben adgang til internettet. Uanset om du er en teknisk-kyndig do-it-yourselfer eller en tech-wary “bare giv mig en let app” slags person, er der en mobil VPN-løsning til dig.

Nu hvor du har læst denne guide og er bevæbnet med viden om værktøjer om alle ting, der er relateret til mobile VPN’er, er det tid til at bevæbne dig selv med beskyttelsesværktøjer. Download en gratis prøve med Secureline VPN i dag.