Hvad er min IP -adresse

Internetprotokoladressen er den måde, din computer, telefon, tablet eller enhver anden enhed identificeres på internettet. Hver IP -adresse er knyttet til specifikke oplysninger, herunder hvor den er placeret, hvilken internetudbyder (ISP) kører den, hvor længe det er blevet brugt, og mere.

Что такое ip-oneдрес?

En IP -adresse er en unik adresse, der identificerer en enhed på Internettet eller et lokalt netværk. IP står for “Internet Protocol”, som er det sæt regler, der regulerer formatet for data,.

I bund og. Internettet har brug for en måde at skelne mellem forskellige computere, routere og websteder. IP -adresser giver en måde at gøre det på og udgør en væsentlig del af, hvordan internettet fungerer.

Что такоance?

Ореление и оъъние

Udtrykket internetudbyder (ISP) henviser til et firma, der giver adgang til internettet til både personlige og erhvervskunder. ISPS gør det muligt for deres kunder at surfe på nettet, shoppe online, drive forretning og oprette forbindelse til familie og venner – alt for et gebyr. ISPS kan også levere andre tjenester, herunder e -mail -tjenester, domæneregistrering, webhosting og browserpakker.

Eksempler på internetudbydere er: AT&T, Comcast og Cox

ISP и защита мой иunde?

Кака иance

Internetudbydere (ISPS) kan se alt, hvad du gør online. De kan spore ting som hvilke websteder du besøger, hvor lang tid du bruger på dem, det indhold, du ser, den enhed, du bruger, og din geografiske placering. Afhængig af hvor du er i verden, bruges disse oplysninger til forskellige formål, herunder til at opbygge en forbrugerprofil til salg til tredjeparts annoncører eller pålægge online-censur på vegne af regeringen.

Явлiel jouse ли мое местоположение видиы д § всех?

Ореление и оъъние

IP Geolocation er kortlægningen af ​​en IP -adresse til den geografiske placering af internettet fra den tilsluttede enhed. Ved geografisk kortlægning af IP -adressen kan den udsætte oplysninger om dine placeringsoplysninger såsom land, stat, by, postnummer, breddegrad/længdegrad, ISP, områdekode og anden information.

Brug lys gratis VPN til at skjule din geografiske placering.

Hvad er min IP -adresse?

Se hvor let det er at få identificerende oplysninger om dig online med kun din IP.

Din IP -adresse:

Beliggenhed:

ISP:

Din online aktivitet er synlig for regeringer, virksomheder, hackere og din internetudbyder.

Din IP -adresse skjules af Privadovpn -netværket.
30-dages pengene-tilbage-garanti
Tilgængelig for:

  • Tjek din IP -adresse
  • Kom godt i gang i 3 trin
  • Hvad er en IP -adresse?
  • Hvad kan en IP -adresse vise?
  • FAQ
  • Op til 10 enheder
  • Hvorfor Privadovpn
  • Vælg en plan
  • Få Privadovpn

Skjul din IP -adresse i 3 enkle trin

Begynd at bruge internettet som normalt, men beskyttet mod spioner, snoops og trusler.

Hvad er en IP -adresse?

Lær, hvad en internetprotokoladresse er, og hvorfor det er så vigtigt at holde din IP -adresse privat online ved hjælp af en VPN.

Du undrer dig måske, “Hvad er min IP?”Som i” Hvad er dette nummer, der er så vigtigt?”

Internetprotokoladressen er den måde, din computer, telefon, tablet eller enhver anden enhed identificeres på internettet. Hver IP -adresse er knyttet til specifikke oplysninger, herunder hvor den er placeret, hvilken internetudbyder (ISP) kører den, hvor længe det er blevet brugt, og mere.

IP -adresser bruges til alt fra at sikre dig, at du får det websted, du vil se til at bestemme, hvor du er til geografiske indholdsbegrænsninger. IP -adresser er nødvendige for at internettet kan fungere korrekt, men også en potentiel sikkerhedsrisiko, hvis du ikke er omhyggelig med at holde din privat.

Privadovpn beskytter dine private data ved at ændre din IP -adresse. I stedet for at oprette forbindelse til andre computere direkte via din internetudbyder og fortælle dem nøjagtigt, hvem og hvor du er, opretter du forbindelse til en af ​​vores VPN -servere først. Derfra ser alle andre forbindelser ud som om de kommer fra vores computere ‘IP, ikke din egen forbindelse. Og da vi er en ikke-log VPN, fører vi ingen poster over din internetaktivitet, så dine data forbliver sikre og private.

Hvad kan en IP -adresse vise?

Se hvad din IP kan vise til andre online med meget lidt indsats fra deres side.

IP -adresser er knyttet til en hel række potentielt følsomme oplysninger om dig. Og i nogle tilfælde kan de ses af regeringer, virksomheder og hackere med næppe nogen indsats overhovedet. At have dine enhedsadresser kan bidrage til at offentliggøre alt, hvad du gør online, undergraver dit privatliv.

Fordi IP -adresser sælges til offentlige internetudbydere, kan du vide, at din IP kan gøre det lettere at finde ud af alle slags data om dig, inklusive dine:

Hos Privadovpn køber vi IP -adresser lige fra internetudbydere. Alle disse VPN IP -adresser fører tilbage til os. Og fordi vi ikke holder logfiler over din private internetaktivitet, behøver du ikke at bekymre dig om, at nogen af ​​ovenstående oplysninger er forbundet med dine adresser. Din IP forbliver skjult bag VPN’s adresser.

Du kan også føle dig sikker ved at vide, at din rigtige IP -adresse ikke vil blive knyttet til cookies og andre offentlige webstedssporingssoftware, der kan registrere oplysninger om dig for at sælge til marketingfolk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor har mine online enheder brug for en adresse?

“Hvad gør min IP for mig?”Du spørger måske dig selv.

Den måde, internettet fungerer på, hver gang du prøver at få adgang til et websted eller en service, er den første ting, din computer gør, at prøve at finde det. Men ligesom i det virkelige liv, hvor det ville være umuligt at finde nogen uden deres adresse, har computere også brug for at vide nøjagtigt, hvor du kan finde det, du leder efter.

Det gør dette med en række numre kaldet en IP -adresse. IP for hver enhed på Internettet er registreret hos Internet Corporation for tildelte navne og tal (ICANN). De er en nonprofit -organisation, der holder styr på, hvad hver IP -adresse er, hvor den er placeret, og hvilke domænenavne tildeles dem. Fra ICANN fodres andre servere disse oplysninger for at holde alle ajour om, hvordan man får adgang til onlinetjenester.

Uden en IP -adresse kunne din enhed ikke findes online, så den kunne ikke sendes de data, den anmodede om, som det websted, du vil se på, eller den film, du prøver at streame.

Du kan så undre dig, ”Hvad vil min VPN gøre for at hjælpe?”

Med en VPN kan du gøre din forbindelse mere privat og skjule dine offentlige oplysninger bag sikre adresser. Din IP er sikker, maskeret af vores IP -adresser.

Hvordan holder jeg min IP privat?

Den nemmeste måde at skjule din IP -adresse på er at bruge en VPN til at “maske” din IP. IP -maskering betyder at skjule din sande IP -adresse ved først at oprette forbindelse til en anden, VPN -server. Når du er forbundet til en VPN -server, dirigeres alle dine data gennem disse IP -adresser. I stedet for direkte at bede om information, beder du VPN om at få dataene til dig. VPN -serveren fremsætter derefter anmodningerne ved hjælp af sin IP -adresse, og du skal forblive anonym. Dette er den bedste måde at beskytte dit privatliv på din internetforbindelse.

Kan nogen finde min placering med en IP?

Ja, det er trivielt let for folk at finde ud af i det mindste din generelle placering, hvis de har din IP -adresse. Og med de ekstra oplysninger, som en IP kan indeholde, kunne nogen finde din faktiske adresse, dine adgangskoder, endda dit personnummer.

Maskering af dine IP -adresser med en VPN er afgørende for at holde dine personlige oplysninger sikre og sikre.

Hvordan skjuler jeg min placering online?

Det er meget let at skjule din placering online og forsvare dit privatliv. Den enkleste måde at holde din placering privat på er at oprette forbindelse til et virtuelt privat netværk som en VPN.

Når du opretter forbindelse til VPN -serveren, har du begrænset hvor mange udenfor computere vil kende din sande IP -adresse til kun en: den specifikke VPN -server. Fra det tidspunkt fortæller du VPN, hvad du vil, og VPN indsamler oplysningerne på dine vegne og videregiver den sikkert tilbage til dig gennem dens IP -adresser. Det er som at sende en personlig assistent ud på ærinder til dig. Ingen ser dig købe tøj eller bank, de ser kun assistenten. Dit privatliv forbliver intakt.

Dette er især nyttigt, når det kommer til ting som P2P -filoverførsler, der direkte forbinder to eller flere computere til en klynge, der let kan se IP -adressen på enhver anden enhed i klyngen.

Hvad er forskellen mellem IP V4 og IP V6?

Da internettet først blev udtænkt, kunne ingen have gættet, hvor populært det ville være, eller hvilken vigtig del af vores liv det ville blive.

IPv4 er den første implementerede version af internetprotokollen og bruger en 32-bit adresseordning, der generelt ser sådan ud: 192.168.1.1. Det gælder både for offentlige og private forbindelser. Da dette blev oprettet, troede forskere ikke, at vi ville have brug for mere end de ca. 4 milliarder permutationer, som den slags ordning tillader, og det varede ganske lang tid. Faktisk bruger 94% af internettrafikken IPv4 til at spore placeringen af ​​enheder online. Men vi nærmer os hurtigt et punkt, hvor mere end 4 milliarder enheder måske får adgang til internettet på én gang, og alle af dem har brug for en IP.

IPv6 er en stor forbedring af IPv4 og mere fremadrettet. Den bruger en 128-bit, alfanumerisk ordning til at adressere enheder online. Denne metode gør det muligt at bruge op til 340 undecillion -adresser på én gang.

“Så hvorfor er min IPv6 ikke nu?”

Der er et par grunde. Den første er, at internettet er enormt og meget vigtigt. Som et enormt skib kan det ikke tænde for en krone, så selvom IPv6 blev opfundet i 1994, vil det tage lang tid at implementere det. Dette er også den grundlæggende kode for det mest kraftfulde kommunikationsværktøj, der nogensinde er oprettet: De skal være forsigtige med, at der ikke er nogen fejl, eller resultaterne kan være katastrofale.

I sin nuværende form kan IPv6 heller ikke gøre meget af, hvad IPv4 kan. I nogle tilfælde arbejder computerforskere på måder at få den nye protokol til at håndtere de samme ting som den gamle. I andre tilfælde udfører IPv6 faktisk opgaver på en overlegen måde til IPv4, så vi er nødt til at vente på, at disse metoder bliver mere mainstream.

Når det er sagt, kommer IPv6. Min IP, din, alle bruger denne protokol.

Hvad er en internetprotokol lækage?

En IP -lækage er, når din sande IP -adresse, med de tilhørende private data, er synlig for tredjepart. Mange sikkerhedsværktøjer er beregnet til at forhindre en IP -lækage, men kan stadig give mulighed for at se din offentlige aktivitet. Selv et par sekunders sårbarhed kan afsløre banklogin, dit personnummer eller andre vigtige data.

En VPN kan hjælpe med at forhindre, at en IP -lækage sker ved at sikre sig, at alle dine data er krypteret og rejser gennem sikre servere. Med en VPN beskytter du alle dine private data ende til ende, og sørger for, at en potentiel lækage aldrig har chancen for at ske.

Du skal også sørge for, at din DNS -server ikke lækker ved hjælp af vores DNS -lækage -test. Hvis der er, kan du skifte til at bruge sikre DNS -adresser gennem Privadovpn.

Risker ikke dine private data om usikre forbindelser. Brug altid en VPN, når du surfer på Internettet og hold dine IP -adresser sikkert.

Se hvad vores brugere har at sige

Fremragende job, og jeg er helt.

Fremragende job, og jeg er helt tilfreds med produktet.. Høflig og kyndig kundeservice var fuldt udstyret med tekniske supportfærdigheder og veluddannede stabe. Tillykke, I alle gjorde et fantastisk stykke arbejde og hold det op.

Dmont Privadovpn MacOS App

Efter en uges brug af din VPN.

Efter en uges brug af din VPN kan jeg sige, at denne er den bedste af alle gratis, jeg har prøvet indtil videre. Din er hurtig, ingen interferens med pc -software (andre havde). Tak for dit arbejde!