Hvad er min IP -adresse

Så hvad venter du på? Få dig selv en VPN i dag!

Hvad er min VPN IP -adresse?

Du kan finde din VPN IP -adresse lige så let som når du ikke bruger en VPN.

16. september 2022

IP-adresse

Du fik dig selv en VPN og tilsluttet en server i et andet land; Nu spekulerer du på, hvad der er din nye IP -adresse. Det er hvad vi skal forklare her.

Mulighed nr. 1: Se på din VPN -app

Mange VPN -apps giver dig mulighed for at se din nye IP -adresse, og du skal være i stand til at se disse oplysninger i status. Eller, hvis det ikke er synligt der, kan du trykke på forbindelsesstatus for at få mere information. Chancerne er, at din nyligt opnåede IP -adresse vil være synlige der.

Desværre tilbyder ikke alle VPN -apper denne mulighed, eller den kan være skjult et eller andet sted i indstillingerne. Heldigvis er der andre måder at finde ud af din nye IP -adresse.

Mulighed nr. 2: Kontroller dit operativsystem

Operativsystemet på din enhed – uanset om det er en computer, en telefon eller en tablet – har oplysninger om din nuværende IP -adresse. Og når du opretter forbindelse til en VPN, vil dit operativsystem også være opmærksom på det.

På alle platforme er disse oplysninger et sted i netværksindstillingerne, skønt den nøjagtige placering adskiller sig fra det ene operativsystem til det andet.

I Windows kan du for eksempel få din IP -adresse ved at køre kommandoen “IPConfig” i kommandoprompten (CMD).

Mulighed nr. 3: Spørg Google

Den nemmeste måde at finde ud af din nye IP -adresse er at spørge Google. Skriv blot “Hvad er min IP”I Google, så får du oplysningerne – og det ville være IP -adressen, som Google og resten af ​​verden vil se.

I tilfælde af at du spekulerer på, er det sådan, vi ruller på tværs af platforme, da det er lettere end nogen anden mulighed.

Skjul din IP -adresse med en VPN

Når vi taler om IP -adresser, er det meget tæt på personlige oplysninger, da det lader webstedsejer, Google og Facebook (hvis webstedet bruger Google Analytics og Facebook Pixel) ved, hvor du opretter forbindelse fra. En IP -adresse afslører ikke kun det land, du forbinder fra, men også byen og i nogle tilfælde endda byområdet.

Kombiner dette med andre data, som din webbrowser deler med alle websteder, du besøger, efterlader du ganske spor. Og det betyder endnu flere annoncer.

Det er ikke nødvendigt at dele disse oplysninger med nogen, så hvorfor ikke skjule dem? For at gøre det er du bedst at bruge en god VPN og til det – vi foreslår at tjekke vores side med Bedste af de bedste VPN’er. Der skal du finde en service, der passer til dine behov, uanset hvilke disse der tilfældigvis er.

Så hvad venter du på? Få dig selv en VPN i dag!

Hvad er min IP -adresse?

Zoogvpn opretter en krypteret VPN-tunnel, der skjuler din IP og dine data fra alle, inklusive din internetudbyder, tredjepart og USA. I betragtning af at vi ikke holder nogen logfiler, ser vi heller ikke noget.

Din rigtige IP er aldrig lækket

Når du opretter forbindelse til Zoogvpn -netværket, giver vi dig en anonym IP og skjuler din rigtige. Den nye IP bruges af mange andre mennesker, der skaber en pulje af anonym aktivitet. Det er umuligt at linke noget tilbage til dig.

WiFi -hotspots er sikre og sikre

Vi bruger en 256-bit nøglelængde med 14 hash, der tager meget lang tid for en hacker at udføre et ordbogangreb. I øjeblikket er der ingen kendte tilfælde af nogen, der læser en korrekt implementeret AES-256 krypterede data.

Torrenting er tilladt og sikker

Hvis du bruger din rigtige IP og downloader torrents, risikerer du at få en straf. Zoogvpn slår restriktionerne for deling og torrent af P2P ved at ændre din rigtige IP -adresse til en ny. Det gør umuligt at spore noget tilbage til dig og din internetudbyder.

Hvad er en IP -adresse?

IP -adresse er en unik identifikator af enheden på Internettet eller ethvert lokalt netværk. En IP står for “Internet Protocol”, det er dybest set en række tegn, der hjælper enheder med at “tale” til hinanden online. Kort sagt, en IP -adresse er et nummer, der forbinder al din online aktivitet til din computer, mobiltelefon eller enhver anden enhed. Hver gang du åbner et specifikt websted, skal du se film, bruge alle apps, de får din IP -adresse og sender indhold tilbage til dig. En IP -adresse kan også bruges til at spore dig ned, fordi den hører til din internetudbyder (internetudbyder). Ved at bruge en VPN kan du ændre din IP -adresse, og ingen vil være i stand til at finde ud af, hvor trafikken virkelig kommer fra.

IPv4 vs. IPv6 -adresser

IPv4 er en version af IP (Internet Protocol), der er mest brugt i dag. IPv4 er identifikatoren af ​​enheder på et netværk ved hjælp af en 32-bit adresseordning. I dag er IPv4 den mest almindeligt anvendte version af IP. Grundlæggende er IPv4 en streng skrevet i fire tal adskilt af prikker. I de fleste tilfælde er denne adresse unik for hver enhed. For eksempel er her, hvordan IPv4 ser ud: 95.141.37.24. Efterhånden som verdens befolkning vokser, slutter antallet af unikke IPv4 IP -adresser simpelthen. IPv4 producerer kun 4 milliarder adresser, og verdensbefolkningen har overskredet dette antal for længe siden. Derfor så den nye generation af IP verden – IPv6. IPv6 er en 128-bit hexadecimal adresse. For eksempel er her en IP -adresse i IPv6 -formatet: 2001: 0DB8: 85A3: 0000: 0000: 8A2E: 0370: 7334. Med enkle ord er IPv6 længere og er i stand til yderligere at vokse. Alligevel er IPv6 ikke så populær som IPv4, men vi vil helt sikkert se væksten i dens brug snart. En anden forskel er, at IPv6 er en alfanumerisk adresse, mens IPv4 kun er numerisk. Der er andre centrale forskelle, herunder sikkerhedsfunktioner, ende-til-ende-forbindelsesintegritet, identifikation af pakken flow og mere.

Hvad er en offentlig IP -adresse?

En offentlig IP -adresse er en IP -adresse, der identificerer din enhed på internettet. Din internetudbyder (internetudbyder) tildeler en IP-adresse til din Wi-Fi-router eller enhed via Ethernet-kablet. Denne IP -adresse er offentligt synlig og bruges til at etablere forbindelse over internettet. Andre enheder over hele verden bruger denne IP til at identificere din enhed, overføre indhold og anden information til dig. I betragtning af at din offentlige IP er synlig for alle, er det vigtigt at holde det sikkert og privat. Det er her en VPN kommer godt med, fordi den skjuler din rigtige IP -adresse.

Hvad er en privat IP -adresse?

En privat IP -adresse er en IP -adresse på din enhed, der kun kan bruges i lokale netværk. Din private IP -adresse er skjult, når du gennemser internettet. Trafikken kan ikke sendes fra privat IP -adresse til Internettet. Grundlæggende er den største forskel mellem privat og offentlig IP -adresse, at privat IP -adresse kun kan bruges inden for lokale eller LAN -netværk på kontoret, virksomheden eller ethvert andet samfund. Når du går online, vil ingen se din private IP -adresse, men din offentlige IP -adresse, der er tildelt af din internetudbyder.

Offentlig vs. Private IP -adresser

Den største forskel mellem offentlige og private IP -adresser er det sted, hvor de bruges. Din offentlige IP -adresse er synlig for hele internettet og hvert websted, du besøger. Denne IP -adresse er identifikatoren for din enhed i det offentlige netværk. Privat IP -adresse er ikke synlig for alle – den identificerer kun din enhed inden for dit private eller LAN -netværk.

Statisk vs. Dynamisk IP -adresse

Tænk på en IP -adresse som en måde at skelne mellem en enhed, der er forbundet til internettet fra et andet – et digitalt alternativ til en fysisk adresse eller et personnummer. Der er to typer IP -adresser: statisk og dynamisk. På trods af hvad du måske tror, ​​er forskellen i navnet og er ganske enkel at huske. Den statiske IP -adresse er fast og forbliver den samme, mens den dynamiske IP -adresse ændres over tid og kan tildeles en anden vært af DHCP, en netværksserver til automatiseret tildeling af uudnyttede IP -adresser til en pulje af tilgængelige.

Statiske offentlige IP -adresser

Statiske offentlige IP -adresser tildeles permanent af internetudbydere. Den statiske IP -adresse er mere præcis og kan give mere nøjagtige oplysninger om computeren med den nævnte IP -adresse, såsom fysisk placering. De fleste virksomheder bruger den statiske IP -adresse, hvilket gør det lettere for deres kunder at finde dem via Domain Name Service. Denne type IP-adresse er også nødvendig for at have en pålidelig forbindelse, køre en webserver eller e-mail-server, administrere de eksterne netværkstjenester og betjene computere, perifere enheder og andre enheder med hinanden ved at nå en bestemt server. En åbenlys ulempe ved en statisk IP -adresse er muligheden for at spore den fysiske adresse på en computer, der er tildelt IP -adressen i tilfælde af en sikkerhedsovertrædelse. Derudover koster statiske IP -adresser mere, hvilket kræver yderligere manuel support i stedet for automatiseret DHCP -serveropgave.

Der er offentlige statiske IP -adresser og de private, den første er rettet, synlig for verden og leveret af internetudbyderen. I modsætning hertil er private statiske IP -adresser rettet, men ikke synlige for internettet og tildeles manuelt manuelt.

Dynamiske offentlige IP -adresser

Dynamiske IP -adresser tildeles og ændres konstant af DHCP -serveren for internetudbyderen uden manuel interferens på brugerens side. De er normalt lette at administrere og tillade genbrug af flere IP -adresser i netværket.

De to vigtigste fordele ved dynamiske IP -adresser er lavere omkostninger sammenlignet med statiske og den lavere mulighed for at blive sporet eller hacket på grund af konstante ændringer i IP -adressen. Mens webservere eller virksomheder bruger statiske IP-adresser, er dynamiske IP-adresser mere brugerorienterede. Den konstante ændring af den dynamiske IP -adresse gør det imidlertid sværere at hvidliste flere enheder og fungere med fjernadgang.

Dynamiske IP -adresser foretrækkes af gennemsnitlige forbrugere og er ikke rigtig egnede til virksomheders behov. Denne type IP -adresse er velegnet til dybest set alle smarte enheder såsom bærbare computere, pc’er, tablets og mobiltelefoner. Mobilnetværk som 3G eller 4G har generelt dynamiske IP -adresser, men nogle udbydere kan tilbyde en statisk IP som en mulighed for et ekstra månedligt gebyr.

Hvad kan nogen gøre med min IP -adresse?

IP -adressen kan blive en port til dine personlige oplysninger, hvis den falder i de forkerte hænder. Det er ikke så svært at finde ud af, hvor du bor eller dit navn bare ved at kende din IP -adresse, især hvis det er statisk. Der er flere måder, som hackerne kan få fat i din IP -adresse – at bruge en torrent til at downloade og frøindhold, klikke på skyggefulde links eller reklamer på Internettet kan gøre det trick.

Så hvad kan nogen gøre med din IP -adresse?

Lad os bare starte med den mindst truende kategori på denne liste – ISP’er. De kan spore din internetaktivitet uden at du nogensinde har kendskab til denne form for overvågning, mens nogle upålidelige internetudbydere har en historie med at sælge deres brugers personlige oplysninger til annoncører for økonomisk gevinst, og de behøver ikke engang at narre dig til at klikke På en lokkende reklame for at afsløre din IP -adresse. Hackere kan gøre dig værre ved at spore dig online og afsløre din fysiske adresse, hacke ind i din pc eller mobiltelefon, inficere din enhed med malware eller endda stjæle din identitet.

Sådan skjuler jeg min IP -adresse?

Der er fire populære måder at skjule din IP på:
1. Brug en VPN -klient. Et pålideligt virtuelt privat netværk krypterer al din trafik, før du sender det til sin destination.

2. Brug en proxyserver. En lignende metode til at bruge en VPN, hvor den betydelige forskel er en fuldstændig mangel på kryptering af din trafik.

3. Brug tor. Tor er en freeware browser, der kan hjælpe dig.

4. Brug et offentligt Wi-Fi-netværk. Denne metode er sandsynligvis den mindst pålidelige, og vi foreslår kraftigt, at du undgår offentlige hotspots uden en god VPN -klient.