Hvad er en VPN

Contents

IPVanish bruger AES 256-bit kryptering, branchestandarden til datakryptering. AES står for avanceret krypteringsstandard og 256-bit henviser til nøglelængden. En hacker skulle prøve 2^256 kombinationer for at bryde en kode, hvilket ville tage millioner af år for en computer at knække.

IPVanish Review 2023: Funktioner, prisfastsættelse og mere

Jennifer Simonson startede sin journalistikkarriere i en ugentlig avis i Denver-området i 2001. Siden da har hun dækket alt under solen fra politik til virksomheder til vinindustrien til international rejse. Udendørs eventyr, vandparker og alle ting Texas er langt hendes yndlingsslag. Hendes arbejde er vist i Travel + Leisure, Texas Monthly, Smithsonian Magazine, Fodors, Lonely Planet, Slate og mere. Du kan følge hendes eventyr gennem hendes IG -konto @storiestoldwell.

Jennifer Simonson bidragyder

Jennifer Simonson startede sin journalistikkarriere i en ugentlig avis i Denver-området i 2001. Siden da har hun dækket alt under solen fra politik til virksomheder til vinindustrien til international rejse. Udendørs eventyr, vandparker og alle ting Texas er langt hendes yndlingsslag. Hendes arbejde er vist i Travel + Leisure, Texas Monthly, Smithsonian Magazine, Fodors, Lonely Planet, Slate og mere. Du kan følge hendes eventyr gennem hendes IG -konto @storiestoldwell.

Bidragyder

Opdateret: 31. august 2023, 05:09

Redaktionel note: Vi tjener en provision fra partnerlink til Forbes Advisor. Provisioner påvirker ikke vores redaktørers udtalelser eller evalueringer.

Vores dom

Vores dom

IPVanish er et populært virtuelt privat netværk (VPN) -udbyder, der tilbyder øget online privatliv og højhastighedskrypteret internetadgang. IPVanish VPN kan prale af hurtige downloadhastigheder, 24/7 kundesupport, forbindelse til ubegrænset samtidige enheder og adgang til mere end 2.200 servere i mere end 75 lande. Hvis du gennemser internettet på offentlige Wi-Fi, søger større sikkerhed for dine online konti eller ønsker øget privatliv for din online forretning, er IPVanish et solidt valg.

I vores Ipvanish -anmeldelse leder vi dig gennem alt hvad du har brug for at vide for at beslutte, om denne populære VPN er det rigtige til dine behov.

Fordele

 • Brugere kan tilslutte et ubegrænset antal enheder samtidigt
 • Tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Servere fra et bredt antal geografiske regioner

Ulemper

 • Ingen dedikeret IP-adresse-tilføjelse
 • Ingen offentligt frigivet gennemsigtighedsrapport
 • Vage politik uden logs

Vores ratings tager højde for et produkts omkostninger, funktioner, brugervenlighed, kundeservice og andre kategorispecifikke attributter. Alle vurderinger bestemmes udelukkende af vores redaktionelle team.

Startpris
$ 11.99 pr. Måned
Samtidige forbindelser
Antal servere

Indholdsfortegnelse

 • Hvad er Ipvanish?
 • Hvad adskiller Ipvanish?
 • Ipvansk kernefunktioner
 • Ipvansk prisfastsættelse og planer
 • IPVANSH SETUP
 • Ipvansk brugervenlighed
 • Ipvanish -servere og placeringer
 • Ipvansk hastighed og ydeevne
 • Ipvansk sikkerhed og privatliv
 • Ipvansk kundeservice og support
 • IPVanish Device -kompatibilitet
 • Ipvanish til streaming
 • Ipvanske alternativer og hvordan de sammenligner
 • Er ipvansk det rigtige for dig?
 • Vores erfaring/ekspert tager
 • Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Hvad er Ipvanish?

 • IPVanish tilbyder højhastighedskrypteret internetbrug med overkommelige årsplaner.
 • I modsætning til andre VPN -tjenester giver IPVanish brugerne mulighed for at oprette forbindelse til et ubegrænset antal enheder samtidigt.
 • IPVanish’s No-Nonsense Bruger Experience (UX) er en af ​​grundene til, at det gjorde vores liste over bedste VPN’er.

Hvad adskiller Ipvanish?

En VPN er en service, der krypterer din aktivitet på internettet og holder din identitet skjult, mens du gennemser. VPN’er giver et ekstra lag af privatlivets fred, giver dig mulighed for at få adgang til udenlandske websteder og kan give sikre forbindelser til overførsel af følsomme oplysninger. Ipvanish har alt hvad du har brug for for at tilføje sikkerhed til din internetaktivitet derhjemme til en overkommelig pris.

Fordele

IPVanish tilbyder en funktion kaldet SugarSync File Storage, der giver dig avanceret kryptering for at beskytte filer, der er gemt online. Det fortsætter også med krypterede sikkerhedskopieringsplaner, så du kan sikre dig, at dine filer til enhver tid er sikre. Andre fordele inkluderer oprettelse af sikkerhedsindstillinger til kontrol af filtilladelser og muligheden for at gendanne mistede filer på grund af faktorer såsom ransomware.

Ulemper

IPVanish tilbyder kun en 30-dages pengene-tilbage-garanti for dem, der tilmelder sig en årlig plan. Plus, månedlige priser for sin grundlæggende VPN -service går op til $ 11.99 efter den første måned for måned til måned planer og op til $ 89.99 om året efter det første år for årlige planer.

Ipvansk kernefunktioner

Ipvanish får en balance mellem kraftfulde funktioner og en intuitiv, brugervenlig grænseflade. Funktioner inkluderer dedikerede serverplaceringer til streaming, anonym browsing, delt tunneling og en dræbskontakt. Alle disse kombineres for at give dig magten til at gennemse internettet sikkert og privat.

Anonym browsing

Det faktum, at Ipvanish aldrig logger din internettrafik eller VPN -forbindelser betyder, at du kan gennemse internettet anonymt. Dette garanterer, at du ikke vil være tilknyttet nogen IP -adresse eller tidsstempel. Desuden kan delte IP -adresser ikke bruges til at spore dig.

DNS -beskyttelsesforanstaltninger

IPVanish bruger sine private DNS -servere til at løse webadresser til deres respektive IP -adresser. DNS -serverne er kun tilgængelige, når de er tilsluttet sin VPN, der sikrer, at dens DNS er privat og sikker

Dedikeret IP

Ipvanish tilbyder ikke en dedikeret IP.

Kill switch

En kill switch vil afbryde dit internet, hvis din IPVanish -forbindelse holder op med at arbejde af en eller anden grund. Denne funktion giver dig mulighed for at bevare din anonymitet og privatliv ved at sikre, at din internetaktivitet kun kanaliseres gennem VPN.

I øjeblikket understøtter kun IPVanish’s Android Mobile 8-Plus, MacOS og Windows Client Apps The Kill Switch-funktionen. Og du bliver nødt til at tænde det – det er ikke gjort automatisk.

Opdel tunneling

IPVanishs splittet tunnelingsfunktion giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps eller programmer der vil oprette forbindelse via VPN, og som vil oprette forbindelse direkte via internettet.

Denne funktion giver dig mere kontrol over, hvad internettrafik får beskyttelsen af ​​VPN-og tilsyneladende øger den dine hastigheder, fordi du kan kanalisere lavrisiko-trafik gennem din normale internetforbindelse.

Med IPVanish fungerer Split Tunneling kun på Android- og Fire OS -enheder, ifølge sit websted.

Reklame
Laveste månedlige pris
# af servere
Kryptering

På ExpressVPNs websted

Laveste månedlige pris
# af enheder
Kryptering

På Nordvpns websted

Laveste månedlige pris
# af enheder
Kryptering

På Surfsharks websted

Privat internetadgang

Laveste månedlige pris
# af servere
Kryptering

Privat internetadgang

På Private Internet Access’s websted

Ipvansk prisfastsættelse og planer

IPVanish -planer inkluderer alle tilgængelige apps, ubegrænset båndbredde og 24/7 live chat og telefon support. I lighed med de fleste VPN -virksomheder er den største forskel mellem IPVanishs prisplaner længden af ​​tidsforpligtelsen. Månedlige planer koster $ 11.99 hver måned. Årlige planer koster $ 39.99 Mens en to-årig plan koster $ 69.99 oprindeligt. Både de årlige og de toårige planer inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Kontraktlængde Månedlige Årligt To-årig Månedlig sats $ 11.99 $ 4.49 $ 3.33 Samlet beløb, der er faktureret $ 11.99 $ 53.88 $ 69.997 30-dages garanti Ingen Ja Ja

IPVANSH SETUP

Ipvansk opsætning er let at udføre. Start med at downloade sin gratis app. Appen er kompatibel på de fleste operativsystemer, herunder Windows VPN, MAC VPN, Android VPN, iPhone VPN og Chrome VPN. Når du har installeret ipvansk, vil du være klar til at oprette forbindelse til VPN -servere. IPVanish har trin-for-trin installationsguider og videoer på sin hjemmeside for hvert operativsystem, det er kompatibelt med.

Ipvansk brugervenlighed

Du behøver ikke at være et tech-geni for at forstå IPVanishs brugervenlige funktioner for at hjælpe dig med at surfe på Internettet sikkert. Ipvanish har en 4.5 Rating over 8.000 anmeldelser på gennemgangswebstedet TrustPilot. Brugervenlighed var en topkommentar fra tilfredse kunder.

Ipvanish -servere og placeringer

IPVanish har mere end 2.200 servere på over 75 serverplaceringer. Serverplaceringerne er tilgængelige online, så du kan sammenligne dem baseret på det sted, du planlægger at oprette forbindelse til.

Ipvansk hastighed og ydeevne

IPVanish er kendt for at levere højhastighedskrypteret internetforbindelse og toppræstation. Den faktiske hastighed, du oplever, afhænger dog af en række faktorer, herunder din placering, internetudbyder, hvor serverne er placeret og afstanden mellem serveren og dine enheder, og den specifikke enhed og VPN -protokol, du bruger.

Ipvansk sikkerhed og privatliv

IPVanish bruger AES 256-bit kryptering, branchestandarden til datakryptering. AES står for avanceret krypteringsstandard og 256-bit henviser til nøglelængden. En hacker skulle prøve 2^256 kombinationer for at bryde en kode, hvilket ville tage millioner af år for en computer at knække.

IPVanish bruger følgende protokoller:

 • Internet Key Exchange Version 2 (IKEV2): En tunnelprotokol, der bruger kryptografiske algoritmer og nøgler til at kryptere kommunikation mellem en VPN -klient og en VPN -server.
 • Internet Protocol Security (IPSEC): En protokolpakke, der beskytter trafikken over et IP -netværk og giver en sikker ramme for transport.
 • OpenVPN: En sikkerhedsprotokol med open source-kode, hvilket betyder, at hele cybersikkerhedsfællesskabet er i stand til at overvåge eventuelle fejl og ordne dem.

IPVanish bruger en anden protokol kaldet Wireguard, en anden almindelig VPN -protokol. Wireguard er et open source-projekt, der muliggør en sikker VPN-forbindelse uden at gemme nogen data på VPN-serveren.

No-Logs-politik

Ipvanish overholder en politik uden loger og er blevet uafhængigt revideret og verificeret. Dette betyder, at virksomheden ikke logger nogen data overhovedet om sine brugere, herunder trafikdestination eller indhold, IP -adresser, forbindelsestidsstempler og DNS -forespørgsler.

Multifaktor -godkendelse

IPVanish har ikke multifaktorautentisering.

Ipvansk kundeservice og support

En af IPVanishs vigtigste fordele er det faktum, at kunderne kan få live hjælp til enhver tid. Hvis du har brug for hjælp, er IPVanishs supportteam af eksperter tilgængeligt 24/7/365 gennem live chat, e -mail og telefon. Virksomheden opretholder også en omfattende vidensdatabase med ofte stillede spørgsmål og tutorials til alle dine VPN -behov.

IPVanish Device -kompatibilitet

En fordel, som IPVanish har over nogle af sine konkurrenter, er det faktum, at det kan understøtte et ubegrænset antal enheder samtidigt. IPVanish er kompatibel med de fleste operativsystemer fra Windows, Apple, Google og Amazon. IPVanish beskytter desktops, tablets, smarte tv’er, streaming -enheder og endda VPN -routere.

Listen over understøttede enheder og operativsystemer inkluderer:

 • Windows: 10 og højere
 • makos: 10.13 og højere
 • iOS: 13 og højere
 • Android: 5.1 og højere
 • Chrome OS: 11
 • Fire OS: 5 og højere
 • Linux: Debian eller Red Hat-baserede distros
 • Router firmware: DD-WRT V2 og V3, Tomato, ASUSWRT, Merlin

Ipvanish til streaming

Ipvanish er kendt for sin pålidelige og hurtige internetforbindelse, men det er dog vanskeligt at sige bestemt, hvor hurtigt det er, når det kommer til streaming. Dette skyldes, at internethastighed, når du bruger en VPN, er baseret på en række faktorer, inklusive placeringen af ​​serveren, din VPN -protokol, din originale internethastighed, din enhed og hvor langt serveren er fra din enhed.

Antallet af servere og placering af servere kan både øge hastigheden på din internetforbindelse. IPVanish tilbyder et gennemsnitligt antal servere (2.200) på et højere antal placeringer (75). En dedikeret IP anbefales for at sikre en pålidelig og hurtig krypteret internetforbindelse, men IPVanish tilbyder ikke denne service.

Ipvanske alternativer og hvordan de sammenligner

Ipvansk Expressvpn Nordvpn Surfshark Bedømmelse

Ipvanish vs. Expressvpn

Mens IPVanish og ExpressVPN har flere af de samme funktioner, er en af ​​de største forskelle mellem de to tjenester antallet af enheder, som kunderne kan bruge samtidig. ExpressVPN begrænser sine kunder til brugen af ​​fem enheder ad gangen, mens IPVanish giver kunderne mulighed for at bruge et ubegrænset antal enheder samtidigt. ExpressVPN har imidlertid flere servere (3.000 mod 2.200) og flere serverplaceringer (93 mod 75) end IPVanish. Det større antal servere og serverplaceringer kunne indikere en stigning i sikkerhed og internethastighed.

Ipvanish vs. Nordvpn

Nordvpn og IPVanish er begge top-klassificerede VPN-tjenester. Nordvpn er mere overkommelig end Ipvanish på lang sigt. Nordvpn tilbyder også en dedikeret IP (DIP) tilføjelse til en ekstra omkostning, mens IPVanish ikke tilbyder denne mulighed. Imidlertid giver IPVanish brugerne mulighed for at oprette forbindelse til et ubegrænset antal enheder, mens Nordvpn er begrænset til seks. Generelt er begge solide valg, og den bedre pasform afhænger af dine individuelle behov.

Ipvanish vs. Surfshark

IPVanish og Surfshark er meget ens i prisfastsættelse, længde på kontrakter og funktioner. De understøtter begge ubegrænsede samtidige enheder, men alligevel tilbyder hverken IPVanish eller Surfshark en dedikeret IP-tilføjelse. SurfShark har servere i 100 lande mod IPVanishs 75 lande, hvilket kan påvirke upload- og downloadhastigheder, sikkerhed og udvalget af indhold, du kan få adgang til med en VPN. Foruden en VPN tilbyder Surfshark andre funktioner, såsom SurfShark Antivirus, en privat websøgningsmotor kaldet Surfshark Search og et dataovertrædelsesprogram kaldet SurfShark Alert.

Er ipvansk det rigtige for dig?

Ipvanish er bedst egnet til dem, der ønsker at oprette forbindelse så mange enheder, som deres hjerter ønsker-så længe manglen på en dedikeret IP-adresse ikke er en deal-breaker. Med andre ord er IPVanish bedst egnet til personer, der ønsker at gennemse internettet privat på tværs af mange enheder, mens de omgår geo-blokerende begrænsninger.

Ipvansk til personlig brug

Ipvanish er en af ​​de bedste VPN -tjenester, der er tilgængelige i dag. Ipvansk skiller sig ud fra mængden med sin ikke-nonsens brugeroplevelse (UX), førsteklasses sikkerhed og overkommelig pris. Det faktum, at det tillader ubegrænset enhedsforbindelse, gør den ideel til store husholdninger med flere enheder.

Ipvansk til forretningsbrug

Det, der adskiller IPVanish fra konkurrencen, i henhold. Uden en dedikeret IP er IPVanish muligvis ikke det bedste valg til tungt arbejde eller forretningsbrug.

Vores erfaring/ekspert tager

Vi anbefaler IPVanish som en overkommelig, sikker og brugervenlig VPN til personlig brug.

Det faktum, at det ikke inkluderer en dedikeret IP -adresse, kan dog begrænse dens anvendelighed for nogle eksterne arbejdstagere og ejere af små virksomheder.

Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Hvad er fordelen ved en dræbskontakt?

Denne funktion forbinder din enhed fra internettet automatisk, hvis din VPN -forbindelse af en eller anden grund falder af en eller anden grund. Fordelen er, at din IP -adresse ikke bliver udsat for eller kompromitterer anonymiteten eller sikkerheden ved din internetforbindelse.

Hvad er forskellen mellem en proxy og en VPN?

En proxy og en VPN ligner, at en proxyserver og en VPN kan maskere din IP, men forskellen er, at en proxy ikke krypterer dine internetdata – en VPN gør.

Hvordan sammenlignes ipvansk med Nordvpn?

Nordvpn og Ipvanish er begge fremragende muligheder, hvis du leder efter en solid VPN, og det bedre valg for dig vil variere afhængigt af dine unikke behov. Hvis du har brug for en dedikeret IP -adresse, bliver du nødt til at gå med Nordvpn, da IPVanish ikke tilbyder denne funktion. Men hvis du har et stort antal enheder, du vil køre gennem din VPN, er IPVanish muligvis den mere omkostningseffektive mulighed, da det ikke har en maksimal grænse.

Er VPN’er sikre?

Generelt bruges ja, VPN’er bruges sikkert af millioner af mennesker over hele verden. Langt de fleste brugere er i stand til at gennemse nettet anonymt og uden problemer. Der har dog været tidspunkter, hvor VPN -udbydere er blevet kompromitteret og fået deres kunders information stjålet. Det er også værd at bemærke, at VPN’s, afhængigt af udbyderens oprindelsesland, kan blive set til regeringsovervågningsprogrammer.

Oplysninger om Forbes Advisor er kun til uddannelsesmæssige formål. Din økonomiske situation er unik, og de produkter og tjenester, vi gennemgår, er muligvis ikke rigtige til dine omstændigheder. Vi tilbyder ikke økonomisk rådgivning, rådgivning eller mæglertjenester, og vi anbefaler heller ikke eller rådgiver enkeltpersoner eller at købe eller sælge bestemte aktier eller værdipapirer. Performanceoplysninger kan have ændret sig siden offentliggørelsestidspunktet. Tidligere præstation er ikke tegn på fremtidige resultater.

Forbes -rådgiver overholder strenge redaktionelle integritetsstandarder. Så vidt vi ved, er alt indhold nøjagtigt fra den udgivne dato, skønt tilbud, der er indeholdt heri, ikke længere er tilgængelige. De udtrykte udtalelser er forfatterens alene og er ikke blevet leveret, godkendt eller på anden måde godkendt af vores partnere.

Var denne artikel til hjælp?
Del din feedback
Send feedback til det redaktionelle team
Tak for din feedback!
Noget gik galt. Prøv igen senere.
Køb af guider

 • Bedste VPN -tjenester
 • Bedste forretning VPN
 • Bedste billige VPN
 • Bedste gratis VPN
 • Bedste VPN til Windows
 • Bedste VPN’er til krom
 • Bedste VPN’er til Mac
 • Bedste VPN til iPhone
 • Bedste VPN til Android
 • Hurtigste VPN
 • Protonvpn Review
 • ExpressVPN Review
 • Privat Internet Access (PIA) VPN Review
 • Nordvpn Review
 • Cyberghost VPN Review
 • Surfshark VPN Review

Sammenligning

 • Nordvpn vs ExpressVpn
 • Nordvpn vs Surfshark
 • Nordvpn vs ipvanish
 • Nordvpn vs privat internetadgang
 • Expressvpn vs Surfshark
 • Cyberghost vs privat internetadgang
 • Sådan oprettes en VPN
 • Er VPNS lovlige?
 • Er VPN’er sikre?
 • Proxy vs VPN
 • VPN Statistics & Trends i 2023

Næste op i VPN

 • Sammenlign VPNS: IPVanish, Nordvpn og Surfshark
 • Vyprvpn Review
 • VPN Unlimited Review
 • Torguard VPN Review
 • Hvordan man fjerner blokering af websteder 7 forskellige måder
 • AVG VPN Review

Mere fra

Hvad er netværksoptimering? Definition og bedste praksis

Hvad er netværksoptimering? Definition og bedste praksis

Ved Leeron Hoory Bidragyder

Bedste RingCentrale alternativer fra 2023

Bedste RingCentrale alternativer fra 2023

Ved Kathy Haan Bidragyder

Xbox VPN Setup Guide (2023)

Xbox VPN Setup Guide (2023)

Ved Monique Danao Bidragyder

7 Cheap WordPress Hosting Services (2023)

7 Cheap WordPress Hosting Services (2023)

Ved Natalie Cusson Bidragyder

Freshdesk Review 2023: Funktioner, fordele

Freshdesk Review 2023: Funktioner, fordele

Ved Toni Matthews-El Forbes Advisor Staff

IPVanish vs ExpressVPN (2023 sammenligning)

IPVanish vs ExpressVPN (2023 sammenligning)

Ved Jennifer Simonson Bidragyder

© 2023 Forbes Media LLC. Alle rettigheder forbeholdes.

Er du sikker på, at du vil hvile dine valg?

Forbes Advisor Editorial Team er uafhængigt og objektivt. For at hjælpe. Denne kompensation kommer fra to hovedkilder. Først, Vi leverer betalte placeringer til annoncører for at præsentere deres tilbud. Den kompensation, vi modtager for disse placeringer, påvirker, hvordan og hvor annoncørernes tilbud vises på webstedet. Dette websted inkluderer ikke alle virksomheder eller produkter, der er tilgængelige på markedet. Anden, Vi inkluderer også links til annoncørernes tilbud i nogle af vores artikler; Disse “tilknyttede links” kan generere indkomst til vores websted, når du klikker på dem. Den kompensation, vi modtager fra annoncører. Mens vi arbejder hårdt for at give nøjagtige og ajourførte oplysninger, som vi tror, ​​du vil finde relevante, gør Forbes Advisor ikke og kan ikke garantere, at de givne oplysninger er komplette og fremsætter ingen repræsentationer eller garantier i forbindelse hertil, og heller ikke til nøjagtigheden eller anvendeligheden deraf. Her er en liste over vores partnere, der tilbyder produkter, som vi har tilknyttede links til.

Hvad er en VPN?

Hvad betyder en VPN? Hvad gør det, og hvordan fungerer det? Hvad er fordelene ved VPN? Her er svarene på alle disse spørgsmål og mere.

Kom igang

Hvad er en VPN -helt

 • Hvad er en VPN nøjagtigt?
 • Hvordan fungerer en VPN?
 • Hvad bruges VPN’er til?
 • Fordele ved at bruge en VPN
 • VPN -tjenesteudbyderens tjekliste
 • VPN FAQ

Hvad er en VPN nøjagtigt?

Ipvansk app på bærbar computer

VPN betydning

Du har måske hørt udtrykket “VPN”, men hvad står VPN for? VPN er kort til virtuelt privat netværk.

VPN’er kom oprindeligt i fremtrædende for årtier siden som en metode til eksterne arbejdstagere for at få adgang til deres virksomhedsnetværk for interne filer og sikker kommunikation. De er stadig brugt til dette formål. I dag tilbyder imidlertid VPN -udbydere som IPVanish også en simpel løsning til hverdagens internet -privatliv og online frihed.

En person, der bruger IPVanish -app på mobile og bærbare enheder

Hvad gør et virtuelt privat netværk?

Et virtuelt privat netværk eller VPN er en teknologi, der bruges til at sikre forbindelser fra en enhed til internettet. Det opnår sikre forbindelser gennem processen med VPN -kryptering. Dette gør digitale data næsten ulæselige og utilgængelige for udenforstående og potentielle tilskuere. Det inkluderer enheder som internetudbydere såvel som andre, som du deler netværksadgang, såsom fremmede på en gratis Wi-Fi-hotspot.

En VPN øger dog ikke bare dit internet -privatliv og sikkerhed, men. Det fungerer også som en online IP -skifter til at skabe større online frihed.

Hvordan fungerer en VPN?

Tunneling

En VPN bruger noget kaldet tunneling til at etablere en krypteret internetforbindelse. Når du bruger internettet, er al din aktivitet opdelt i datapakker. Typisk kan tredjepart bruge en proces kaldet Deep Packet Inspection til at læse disse datapakker og spore alt hvad du gør online. Men tunneling krypterer hver datapakke og indkapsler den derefter i en anden datapakke.

Så hvorfor kaldes denne proces tunneling? Dette har at gøre med den måde, disse datapakker overføres på. Når du bruger en VPN, sendes dine datapakker via en sikker tunnel gennem en VPN -server, før de ankommer til deres originale destination.

Kryptering

Når datapakker er krypteret, kodes de igen i et nyt format. Denne nye kode, kaldet Ciphertext, kræver en dekrypteringsnøgle til at læse, så kun autoriserede parter kan dechiffrere krypterede datapakker. Dette betyder, at når tredjepart som din internetudbyder går til at inspicere dine datapakker, vil de ikke være i stand til. I stedet vil indholdet indeni blive gjort ulæselig af din VPN -forbindelse.

En person ses ved hjælp af IPVanish VPN iOS -appen på skærmen Locations

Hvad er en VPN -server?

En VPN -server er et eksternt computersystem, der drives af en VPN -udbyder. Når du bruger en VPN, rejser din internettrafik til en VPN -server, før den sendes til sin endelige destination. Denne rejse finder sted via sikre tunneler. Men VPN -servere spiller ikke bare en kritisk rolle i at stille sikkerhed.

Når din VPN -forbindelse er aktiv, matcher din IP -adresse din VPN -servers IP -adresse. Til resten af ​​internettet, såsom det websted, du besøger, vises du som om du faktisk opretter forbindelse fra din servers placering snarere end din sande fysiske placering.

Ipvansk app på tablet

Hvad er en IP -adresse?

En IP -adresse er en unik numerisk kode, der bruges til at identificere dig og din omtrentlige fysiske placering. Det tildeles typisk af din bredbåndsudbyder til dit netværk og eventuelle tilsluttede enheder.

Din IP -adresse registreres af hver app, du bruger, og webstedet, du besøger. Det giver også netværksejere og bredbåndsudbydere mulighed for at overvåge dig. I nogle tilfælde kan disse enheder endda nægte dig adgang til websteder og tjenester, du med rette skal have adgang til baseret på din IP -adresse. Ved at bruge en VPN til at ændre din IP -adresse, vil din online aktivitet dog ikke længere kunne spores til dig. Derudover vil du ikke være begrænset til nogen uretfærdigt eller forkert pålagte begrænsninger, der er placeret på din sande IP -adresse.

IPVanish VPN -app på bærbar computer og telefon

Dedikeret IP vs dynamisk IP

Med hensyn til IP -adresser, der tilbydes af VPN -tjenesteudbydere, er der to primære typer: dedikerede IP -adresser og dynamiske IP -adresser. Dedikerede IP’er, også kendt som statiske IP’er, tildeles hver enkelt VPN -bruger og ændrer ikke.

Dynamiske IP -adresser på den anden side forbliver ikke det samme. Dette er de typer IP -adresser ipvansk tilbud. Ved at bruge dynamiske IP’er sikrer vi, at dit privatliv er mere beskyttet, da dynamisk IP’er ikke kan spores og forudsages på samme måde dedikerede IP’er kan. Vores dynamiske IP’er deles mellem abonnenter, hvilket gør det vanskeligt at knytte nogen online aktivitet til individuelle brugere. Når du bruger IPVanish, ændres din IP under hver tilsluttet VPN -session.