Hotspot Shield VPN Review: Denne speedster koster mere end sine hurtigere, flere private konkurrenter

Android -appen bruger Hydra og Wireguard, Har en dræbskontakt og split-tunneling, og der er virkelig cool automatiseringsmuligheder-for eksempel kan du konfigurere VPN til at forbinde dig til en server ved opstart, eller når du starter appen og afbryder dig, når din Android går i seng. Der er også muligheder for automatisk at forbinde på sikret Wi-Fi, usikret Wi-Fi og mobildata.

Hotspot Shield 2023 Review: Er det hurtigt og godt til streaming?

Hotspot Shield er meget hurtigt, godt til streaming, let at bruge og sikre. Hotspot Shield har et stort servernetværk (3.200+ servere i 80+ lande), hvilket giver brugerne over hele verden mulighed for let at finde nærliggende servere for at få de hurtigste internetforbindelseshastigheder-jeg havde flammende hurtige hastigheder på næsten enhver server, jeg testede! Plus, i mine tests, arbejdede hotspot Shield med alle de populære streamingsteder som Netflix, Amazon Prime og Disney+.

Udover branchestandard VPN-sikkerhedsfunktioner har Hotspot Shield også:

Jeg kan godt lide hotspot -skjold, men det har et par problemer -F.eks Opret forbindelse til en lokal server). Plus, dens 1-årige aftale er på den dyre side.

Hotspot Shield har en gratis plan og 1-måneders, 1-årig og 3-årig betalte planer, Og bakker alle premium-planer med en lang 45-dages pengene-tilbage-garanti.

�� Samlet rang #15 ud af 98 VPN’er
�� servere 3.200+
�� Antal enheder Op til 10
�� Startpris € 2.81 / måned
�� Gratis plan
�� Money-Back-garanti 45 dage

Hotspot skjold fuld anmeldelse

Hotspot skjold fuld anmeldelse

Jeg brugte et par uger på at teste og undersøge hotspot -skjold For at se, hvordan det rangerer blandt de øverste VPN’er på markedet.

Hotspot Shield er kendt for sin proprietære Hydra -protokol, Hvilket giver superhastighedshastigheder, stærk sikkerhed og gode streamingfunktioner-jeg havde ingen problemer med at få adgang til indhold på Netflix og Amazon Prime, og mine videoer var altid sprøde og klare, og indlæsede næsten øjeblikkeligt og uden afbrydelser.

Hotspot Shield har også andre frynsegoder, Ligesom let at bruge og intuitive apps, stor torrenting support, nogle seje ekstra funktioner som splitunneling og en indbygget hastighedstest og et godt servernetværk.

Hotspot Shield -kuponkode: 77% rabat i 2023
Rabat anvendes automatisk ved kassen.
100 % succes

Hotspot Shield -funktioner

Hotspot Shield har følgende sikkerhedsfunktioner:

 • 256-bit AES-kryptering -Hotspot Shield bruger kryptering af militær kvalitet til at beskytte dine data.
 • No-Logs-politik – Hotspot Shield logger ikke din IP -adresse, websteder, du besøger, og filer, du downloader. Men hvis du bruger den gratis plan, bruger Hotspot Shield din IP til at bestemme din geo-placering.
 • Kill switch – Hotspot Shield Deaktiverer internettrafik, hvis din VPN -forbindelse falder.

Hotspot Shield har DNS -lækagebeskyttelse på alle platforme, Men IPv6 og WebRTC -lækagebeskyttelse er kun tilgængelige på Windows. Andre top VPN’er som ExpressVPN og privat internetadgang har indbygget IPv6 og WebRTC lækagebeskyttelse på flere apps, inklusive selv på browserudvidelser.

En af mine foretrukne ting ved Hotspot Shield er dens proprietære Hydra -protokol, som er tilgængelig på iOS, Android, Windows og MacOS. Hydra inkluderer:

 • Fremragende sikkerhed -Hydra er baseret på OpenVPN og bruger sikkerhed på højt niveau for at beskytte dine data, når de rejser gennem VPN-tunnelen.
 • Hurtige hastigheder – Hotspot Shield hævder, at Hydra er mere end dobbelt så hurtigt som OpenVPN.
 • Tilsløring -HYDRA hjælper med at skjule din VPN-trafik for din internetudbyder (ISP) og nogle gange endda omgår internet firewalls i censurtunge nationer som Kina og Iran.
 • Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse – Denne funktion ændrer dine krypteringstaster med regelmæssige intervaller under din VPN -session, hvilket betyder, at selvom en hacker kompromitterer en krypteringsnøgle, kan de ikke knække tidligere eller fremtidige taster.

Hotspot Shield -funktioner

Foruden Hydra bruger Hotspot Shield også andre protokoller – IKEV2/IPSEC og WIREGUARD.

Hotspot Shield understøtter Onion Router (TOR) på alle servere. En TOR over VPN -forbindelse er sikrere end almindelige TOR -forbindelser, fordi en VPN beskytter dig mod mulige IP -lækager under din TOR -session (IP -lækager er sjældne på TOR -netværket, men de kan ske). Hvis din IP -adresse ved et uheld lækkes, udsættes kun VPN’s IP -adresse, og ikke din faktiske IP -adresse. Hotspot Shield har god Tor -support, men jeg foretrækker den bekvemmelighed, som Proton VPN leverer – det giver dig mulighed for at gennemse Tor -websteder i almindelige browsere som Chrome, Firefox og Opera. Husk at tor over VPN -forbindelser er langsommere, fordi dine data er krypteret flere gange. I gennemsnit havde jeg en 97% afmatning, mens jeg brugte TOR med Hotspot Shield (afmatningen er på niveau med andre VPN’er).

Hotspot Shield tilbyder også andre funktioner, inklusive split-tunneling og en indbygget hastighedstest.

Splitunneling (Smart VPN)

Hotspot Shield -funktioner

Hotspot Shield har god split-tunneling Det giver dig mulighed for at udelukke apps og/eller websteder uden for VPN -tunnelen. Da jeg testede Hotspot Shields split-tunneling-funktion, tilsluttede jeg mig en VPN-server i mit hjemland (Rumænien) for at downloade en fil, og jeg dirigerede min banks websted gennem mit lokale netværk (mange banker blokerer VPNS).

Funktionen Splitunneling er tilgængelig på Android, iOS, Windows og MacOS. Dette er imponerende i betragtning af at ikke en masse VPN’er tilbyder denne funktion på iOS eller macOS, skønt ExpressVPN og privat internetadgang begge har split-tunneling til Macs.

På Android giver Hotspot Shield dig mulighed for at rute specifikke apps gennem VPN -tunnelen og ekskluder apps og websteder fra VPN -forbindelsen. Jeg testede denne funktion på Android ved at dirigere al min browsertrafik gennem VPN, og det fungerede altid som tilsigtet.

For Windows giver HotSpot Shield dig mulighed for at udelukke apps og websteder og vælg hvilke websteder du vil bruge VPN -forbindelsen.

På iOS- og MACOS-enheder giver Hotspot Shield kun dig til at splitte tunnelwebsteder. Dette betyder, at du kan vælge, hvilke websteder der går uden for VPN -tunnelen, og hvilke steder der dirigeres gennem VPN -tunnelen.

Generelt har Hotspot Shield god split-tunneling på alt OS – Det er intuitivt og fungerer som forventet.

Indbygget hastighedstest

Hotspot Shield -funktioner

Hotspot Shield har en nyttig og nøjagtig indbygget hastighedstest At du kan bruge til hurtigt at bestemme dine VPN -hastigheder og dine ISP’s hastigheder. Du kan bruge hastighedstesten, før du opretter forbindelse til en VPN -server for at få en basislinje med dine hastigheder, og du kan også køre hastighedstesten, mens du er tilsluttet til en VPN -server for at se, hvor meget hotspot -skjold reducerede din hastighed.

I mine tests var Hotspot Shields hastighedstestresultater nøjagtige -De var altid omtrent det samme som resultaterne af hastighedstest, jeg udførte ved hjælp af tredjeparts hastighedstestwebsted OOKLA.

Jeg kan godt lide denne funktion, da det er mere praktisk at køre hastighedstest inde i appen end på tredjepartswebsteder-men jeg ville ønske, at Hotspot Shield rangerede sine hurtigste servere til at hjælpe dig med at finde den hurtigste server til din placering. Hotspot Shields hastighedstest er også kun tilgængelig på Windows, og jeg vil gerne se det føjet til andre apps.

Generelt kan jeg godt lide Hotspot Shields indbyggede hastighedstest. Det er meget nøjagtigt, let at bruge og praktisk.

Hotspot Shield Privacy & Security

Hotspot Shield logger ikke din online trafik eller de filer, du downloader. Men hvis du bruger den gratis plan, bruger Hotspot Shield din IP-adresse til at bestemme din geo-placering og deler den med annoncører, der er målrettet mod dig med irriterende lokationsspecifikke annoncer.

Hotspot Shield Privacy & Security

Hotspot Shield har hovedkontor i USA, som er en del af 5/9/14 Eyes Alliances (en gruppe af lande, der deler efterretningsdata). Men hotspot -skjold logger ikke dine data, så selvom amerikanske myndigheder beder hotspot -skjold om at udlevere brugerdata, har det ikke noget at dele. Når det er sagt, har Hotspot Shield ikke foretaget en uafhængig revision for at verificere sin politik uden loger, og jeg håber, det tager denne handling i den nærmeste fremtid. Privat internetadgang er også baseret i USA og har ikke foretaget en uafhængig revision, men dens politik uden loger er blevet bevist sandt flere gange i retsdokumenter.

Generelt har Hotspot Shield en gennemsigtig politik uden logs. Den bruger din IP til at bestemme din geo-placering, men kun på den gratis plan (den logger ikke premium-brugernes IP-adresser).

Hotspot Shield Speed ​​& Performance

Jeg kørte hastighedstest i alle 80+ lande, hvor hotspot Shield har en server og oplevede et gennemsnitligt fald på 70% i gennemsnit. Dette er ikke ideelt, men jeg bor i et land (Rumænien), der har meget hurtige internethastigheder. Mens jeg oplevede betydeligt hastighedstab i mine testresultater, opretholdt jeg hurtige hastigheder til gennemsøgning, streaming, torrenting og for at gøre Voice over IP (VoIP) opkald.

Min medarbejder i USA kørte også hastighedstest for hotspot-skjold For at se, hvordan hans hastigheder sammenlignede, og hans hastighed faldt med ca. 10% på lokale servere. Min kollegas hastighed i USA var dog hurtigere på fjerne servere end hans hastigheder uden VPN -forbindelse, hvilket er virkelig imponerende.

Jeg kørte først en hastighedstest uden at være tilsluttet hotspot -skjold For at få en basislinje til mine hastigheder:

Hotspot Shield Speed ​​& Performance

Dernæst er jeg manuelt tilsluttet til en VPN -server i Rumænien. Hotspot Shield har en Quick-Connect-funktion kaldet Auto, Men i modsætning til andre VPN’er, der inkluderer dette værktøj, Auto forbinder dig kun til den hurtigste server i USA. Dette er virkelig ubelejligt for ikke-amerikanske brugere, men i det mindste var mine hastigheder stadig hurtige i USA. På den rumænske server faldt mine hastigheder med 69%, men min online browsing forblev uændret. Websteder og HD- og 4K -videoer indlæst øjeblikkeligt, og jeg var i stand til at springe gennem Netflix TV -shows og film i HD uden at opleve nogen buffering.

Hotspot Shield Speed ​​& Performance

Dernæst tilsluttede jeg mig til en server i USA Brug af begge Auto funktion og ved manuelt at forbinde til en, men jeg bemærkede ikke nogen større forskelle i hastighedstab – jeg oplevede stadig omkring en 72% afmatning og havde gode hastigheder. Websteder, 4K -videoer og HD -videoer indlæste stadig øjeblikkeligt, men der var mindre buffering, mens du sprang over 4K og HD -videoer. Jeg downloadede store torrents meget hurtigt (49 GB-filer på 20-30 minutter), spillede online videospil uden forsinkelse, og min stemme over IP (VoIP) -opkald var stabile.

Hotspot Shield Speed ​​& Performance

Endelig kørte jeg en hastighedstest på en server i Japan. Afmatningen var den samme som på den amerikanske server (72%), og hastighederne for mine online aktiviteter var også omtrent det samme som i USA. Websteder fortsatte med at indlæse øjeblikkeligt, men 4K -videoer tog 3-5 sekunder at indlæse, og der var mindre buffering, mens de sprang gennem dem. HD -videoer indlæste dog øjeblikkeligt og buffer overhovedet ikke. Jeg downloadede stadig store torrents hurtigt, og jeg oplevede ikke nogen frysning under mine VoIP -opkald.

Hotspot Shield Speed ​​& Performance

Men mit land (Rumænien) har meget hurtige internethastigheder. Det er ikke rimeligt at sammenligne mine resultater med hvad folk fra andre lande ser, så jeg bad også min kollega i USA om at køre hastighedstests.

Først kørte min kollega en test forbundet til hans lokale netværk for at få en basislinje af hans hastigheder.

Hotspot Shield Speed ​​& Performance

Derefter brugte han hotspot Shield’s Auto Quick-Connect-funktion At oprette forbindelse til den hurtigste server, der var i New York City. Hans hastighed faldt med 8%, og forskellen i hastigheder for al hans online aktivitet var næppe mærkbar.

Hotspot Shield Speed ​​& Performance

Da han tilsluttede sig en server i Italien, var hans hastigheder chokerende hurtigere end de var uden VPN -forbindelse. Hans websteder indlæste praktisk talt med det samme, streaming indhold startede på 1-2 sekunder, og han havde ikke nogen buffering, og han var i stand til at downloade filer med omtrent de samme hastigheder, som han gjorde, mens han var tilsluttet en amerikansk server.

Hotspot Shield Speed ​​& Performance

Endelig tilsluttede han sig til en server i Australien. Mens hans ping var meget høj, var hans downloadhastighed endnu hurtigere end hans hastigheder i Italien-han opretholdt stadig virkelig gode hastigheder til gennemsøgning og streaming (websteder tog 1-2 sekunder at indlæse, og tv-shows og film startede også næsten øjeblikkeligt). Hans internationale VoIP -opkald var skarp og klar, og han led ikke nogen afbrydelser.

Hotspot Shield Speed ​​& Performance

Generelt har Hotspot Shield nogle af de hurtigste hastigheder på markedet. Min kollega og jeg havde hurtige hastigheder til streaming (begge af os oplevede kun mindre buffering), browsing, spil og torrenting.

Hotspot Shield -servere & IP -adresser

Hotspot Shield har 3.200+ servere i 80+ lande. Hotspot Shields servernetværk er ikke så stort som Cyberghost VPN (9.400+ servere i 90+ ​​lande), men Hotspot Shield har et større netværk end Proton VPN (2.900+ servere i 60+ lande) og TunnelBear (45+ lande). Og Hotspot Shields servere er jævnt spredt over hele kloden i Europa, Amerika, Asien og Stillehavet, Mellemøsten og Afrika.

Jeg kan godt lide, hvordan hotspot -skjold giver dig mulighed for at vælge mellem en server i 25+ amerikanske byer – Det hjælper dig med at omgå sportsafbrydelser. Når en amerikansk sportsbegivenhed streames i en by, men ikke en anden, kan du oprette forbindelse til et specifikt sted. Du kan også vælge en amerikansk server, der er tættest på dig for at få hurtigere hastigheder.

Jeg kan godt lide det hotspot -skjold viser dig serverbelastningsprocenten (hvor mange aktive brugere er tilsluttet en server) og latenstid, der viser, hvor lang tid det tager data at rejse fra din enhed til serveren – men du kan kun se disse oplysninger, når du har oprettet forbindelse til en server. Disse praktiske værktøjer ville være mere nyttige, hvis de blev vist på listen over servere, før du har tilsluttet dig en server. Proton VPN viser dig serverbelastningen på forhånd, og privat internetadgang og Surfshark viser dig ping ved siden af ​​serverne, før du opretter forbindelse til en af ​​dem.

Hotspot Shield har også dedikeret streaming- og spilservere i USA og UK, Og der er dedikerede sociale medie -servere i USA til Android. IP -adresserne opdateres oftere på de dedikerede streamingservere for at undgå at blive blokeret af streamingsteder, og mine kolleger i USA og UK var altid i stand til at få adgang til Netflix eller BBC iPlayer, mens de var forbundet til disse servere. Spilleserverne er optimeret til at tilbyde hurtige hastigheder, men jeg bemærkede ikke nogen forskel i hastigheden på de dedikerede servere end Hotspot Shields almindelige servere, mens de var spill – de var alle hurtige. De sociale medie -servere på Android er konfigureret til at give hurtige forbindelseshastigheder, men ligesom med de dedikerede spilservere, bemærkede jeg ikke nogen forskel.

Hotspot Shield understøtter torrenting på alle dets servere, Hvilket giver dig mulighed for at finde en nærliggende server til hurtig downloadhastigheder.

Generelt har Hotspot Shield et temmelig stort servernetværk med placeringer i mange lande. Der er dedikerede streaming-, spil- og sociale medie -servere, men de giver lignende hastigheder som de normale servere. Hotspot Shield tillader også torrenting på alle servere.

Hotspot Shield Streaming & Torrenting

Hotspot Shield er virkelig godt til streaming -Det fungerer med Netflix, Amazon Prime, Disney+, Hulu og BBC iPlayer såvel som med mindre populære steder som VRV, Crunchyroll og Sony Crackle. Jeg foretrækker dog stadig ExpressVPN, da det fungerer med 100+ streamingtjenester.

Hotspot Shield Streaming & Torrenting

Hotspot Shield er fantastisk til torrenting. Det tillader P2P -trafik på hver server og arbejder med alle større torrenting -klienter (Vuze, QbitTorrent, uTorrent, Deluge og mere). I modsætning til privat internetadgang understøtter Hotspot Shield ikke portforsendelse (når du opretter forbindelse til flere kammerater til hurtigere hastigheder), men det tillader såning (når du uploader en torrent, når du er færdig med at downloade den). Før jeg downloadede nogen torrents, kørte jeg lækageprøver på 10+ serverplaceringer – jeg har aldrig set nogen lækager.

Generelt er hotspot -skjold fremragende til streaming og torrenting. Det fungerer med populære websteder som Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime. Det understøtter også P2P -trafik på hver server og fungerer med alle større torrenting -klienter.

Hotspot Shield omgå censur

Hotspot Shield bypass ikke konsekvent VPN -blokke i restriktive lande. Det siger, at det kun fungerer nogle gange i censurtunge nationer som Kina og Indonesien. Hvis du bor i et restriktivt land og har brug for en VPN, der konsekvent omgår internet -firewalls, anbefaler jeg at bruge ExpressVPN.

Hotspot Shield omgå censur

Hotspot Shield Planer & Pricing

Hotspot Shield har en anstændig gratis plan og 3 premium -abonnementsplaner der inkluderer forskellige funktioner.

Det Grundlæggende Plan er Hotspot Shields gratis plan – Du får ubegrænsede data, adgang til 3 serverplaceringer (USA, Storbritannien og Singapore) og 1 forbindelse. Det er også støttet annonce, så du er nødt til at se annoncer i appen for at bruge den, og den kapsler forbindelseshastigheder ved 2 Mbps (men det reducerede kun min hastighed med 45%, hvilket er temmelig godt til en gratis plan).

Derudover deler Hotspot Shield Basic-brugernes geo-placering med annoncører, Understøtter ikke streaming og har ikke 24/7 live chat. Det er kun tilgængeligt på Android, iOS, Windows og MacOS, og det har en udvidelse til Chrome.

Proton VPN har en af ​​de bedste gratis VPN -planer derude -Det har også ubegrænset båndbredde og giver adgang til servere i 3 lande (USA, Holland og Japan), men det tilbyder hurtigere hastigheder, er annoncefrit og gemmer eller deler ikke nogen brugeroplysninger.

Hotspot Shield’s Præmie Planen har dyre planer på 1 måned og 1 år, Men den 3-årige abonnementsplan koster en meget rimelig € 2.81 / måned. Hver plan tillader op til 10 forbindelser, leveres med adgang til servere i 80+ lande, de hurtigste hastigheder, fuld streaming support, 24/7 live chat, og understøtter også Linux, routere og smarte tv’er.

Hotspot Shield accepterer 6 typer kreditkort og PayPal Men cryptocurrency -betalinger er ikke tilgængelige. Hvis du vil have en billig VPN, der accepterer krypto, anbefaler jeg privat internetadgang.

Hotspot Shield bakker alle planer med en meget generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti (De fleste VPN’er tilbyder kun 30-dages refusion). Cyberghost VPN har også en 45-dages pengene-tilbage-garanti, men kun for sine langsigtede planer.

Generelt har Hotspot Shield en anstændig gratis plan og fleksible betalte planer.

Hotspot Shield brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

Hotspot Shield har brugervenlige apps til Android, iOS, Windows, MacOS, Linux, smarte tv’er og krom. Jeg installerede iOS- og Android -apps på mine smartphones på 1 minut, og MacOS og Windows -apps på min MacBook Pro og Windows 10 PC på 1-2 minutter.

Android

Hotspot Shield brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

Hotspot Shields Android -app er let at bruge og har gode funktioner. Det tager kun 1-2 sekunder at automatisk oprette forbindelse til en server med Auto Quick-Connect-funktion. Og jeg kan godt lide, hvor let det er at manuelt vælge en server – Hotspot Shield giver dig mulighed for at søge efter et sted, og det har en Hurtig adgang Gruppe til os og britiske streaming-, spil- og sociale medie -servere. Det er virkelig let at få adgang til og aktivere/deaktivere indstillinger, og jeg kan også godt lide, at de fleste indstillinger har hurtige beskrivelser.

Android -appen bruger Hydra og Wireguard, Har en dræbskontakt og split-tunneling, og der er virkelig cool automatiseringsmuligheder-for eksempel kan du konfigurere VPN til at forbinde dig til en server ved opstart, eller når du starter appen og afbryder dig, når din Android går i seng. Der er også muligheder for automatisk at forbinde på sikret Wi-Fi, usikret Wi-Fi og mobildata.

Generelt kan jeg virkelig godt lide Hotspot Shields Android -app -Det har et intuitivt design, det er let at bruge, og det har gode funktioner (Kill Switch, Automation Options og Splitunneling).

iOS

Hotspot Shield brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

Hotspot Shields iOS-app er let at bruge og funktionsrige. Det er simpelt at oprette forbindelse til en server, det giver dig mulighed for at splitte tunnel-websteder (de fleste iOS-apps har ikke dette), og du får både Hydra- og Wireguard-protokoller.

Det mangler nogle af de auto-forbindelsesfunktioner, som Android-appen tilbyder. Men når det er sagt, har det stadig en altid-på VPN-mulighed, der automatisk genforbinder dig, når du mister forbindelsen til VPN-serveren.

Samlet set er Hotspot Shields iOS -app temmelig god -Det leveres med en fantastisk split-tunneling-funktion, er intuitiv og bruger Hydra og Wireguard.

Windows/Mac (desktop)

Hotspot Shield brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

Hotspot Shields desktop -apps har et intuitivt design, så de er lette at bruge. Der er flere indstillinger, og forbindelsesskærmen viser også serverplaceringen på et kort. Ligesom de mobile apps er det meget simpelt at manuelt vælge en serverplacering.

Begge desktop-apps er funktionsrige, men Windows-appen er lidt bedre. Du får en kill switch, splitunneling og adgang til Hydra og Wireguard på begge dele, men Windows-appen har Forhindre IP -lækage mulighed, der beskytter dig mod IPv6 og WebRTC lækager. Det har også en temmelig nøjagtig indbygget hastighedstest, og det giver dig mulighed for at udelukke apps fra VPN-tunnelen (på macOS, du kan kun udelukke websteder).

Generelt er HotSpot Shields desktop -apps let at bruge, Men Windows -appen er mere sikker og har flere funktioner end MacOS -appen.

Hotspot Shields apps: er Hotspot Shield let at bruge?

Hotspot Shield har brugervenlige apps til iOS, Android, Windows og MacOS. De mobile apps ser anderledes ud end desktop -apps, men det er stadig simpelt at skifte mellem dem.

Windows -appen er min favorit -Det er den mest funktionsrige app med en dræbskontakt, splitunneling, indbygget hastighedstest og IPv6 og WebRTC lækagebeskyttelse. Android- og iOS-apps er begge lette at bruge og kommer med temmelig gode funktioner som en dræbskontakt og splitunneling.

Hotspot Shield Kundesupport

Hotspot Shield leverer meget god kundesupport Via en dybdegående og velorganiseret supportafdeling med nyttige ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål), opsætningsvejledninger og fejlfinding af guider. Der er også 24/7 live chat (kun tilgængelig for de betalte planer) og e -mail -support.

Jeg kan virkelig godt lide supportbiblioteket -Det har en søgefunktion og opdeler ofte stillede spørgsmål og supportguider i enhedsspecifikke sektioner. Der er også et dedikeret afsnit til betalinger og abonnementer, kontoadministration og fejlfinding af problemer. Hotspot Shields supportartikler har gode oplysninger og nyttige skærmbilleder, men de har ikke videoduider som ExpressVPN og IPVanish.

Hotspot Shield Kundesupport

Forbindelse til en live chat -repræsentant tog typisk under 10 sekunder. Agenterne var ressourcefulde, velinformerede og behandlede normalt alle mine spørgsmål. Live chat er primært på engelsk, men reps kan bruge et oversættelsesværktøj til at hjælpe på ethvert andet sprog.

Hotspot Shield Kundesupport

Jeg testede også Hotspot Shields e -mail -support. Repserne svarede normalt på 4-5 timer, hvilket er temmelig godt, og de besvarede grundigt alle mine spørgsmål.

Generelt har Hotspot Shield meget god kundesupport -Supportbiblioteket er dybtgående og læsersvenligt, og de live chatrepræsentanter og e-mail-support er lydhøre og kyndige.

Er hotspot skjold hurtigt og godt til streaming i 2023?

Hotspot Shield er fantastisk til streaming, meget hurtig, let at bruge og sikre. Det har 3.200+ servere i 80+ lande og intuitive apps til iOS, Android, Windows, MacOS, Linux og Smart TV’er.

I mine tests forsynede hotspot-skjold mig med lynhurtige hurtige hastigheder Til streaming, torrenting, browsing og spil på lokale og fjerne servere.

Hotspot Shield har branchestandard VPN-sikkerhedsfunktioner Ligesom 256-bit AES-kryptering, en politik uden logs, sikre protokoller og en dræbskontakt. Det har også ekstra funktioner som splitunneling, tilsløring, perfekt fremadrettet hemmeligholdelse og tor support.

Hotspot Shield er en fantastisk VPN, men det mangler nogle vigtige funktioner på nogle apps. IPv6 og WebRTC lækagebeskyttelse er kun tilgængelig på Windows, VPN fungerer ikke altid i restriktive lande som Kina, og mens der er en hurtig-forbindelsesfunktion, forbinder det kun dig til amerikanske servere. Og det er en af ​​de dyrere VPN’er på markedet i 2023.

Hotspot Shield har en anstændig gratis plan og 3 premium -planer. Alle planer er dækket af en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Ofte stillede spørgsmål

Er hotspot skjold gratis?

Ja, Hotspot Shield har en gratis plan, men ærligt talt er der bedre gratis VPN’er derude. Den gratis plan tilbyder ubegrænsede data, giver adgang til 3 serverplaceringer (USA, Storbritannien og Singapore) og lader dig oprette forbindelse til 1 enhed, hvilket er temmelig godt til en gratis plan. Men det kapsler også din forbindelseshastighed ved 2 Mbps, og der er ingen streaming support eller 24/7 live chat. Den værste del af Hotspot Shields gratis plan er, at det deler din geo-placering med annoncører, hvilket betyder, at du vil se flere lokationsspecifikke annoncer.

Opgradering til udbyderens betalte planer giver flere frynsegoder, inklusive adgang til servere i 80+ lande, 10 forbindelser, hurtige hastigheder og streaming support. Alle køb er dækket af en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Er hotspot skjold godt til torrenting?

Ja, hotspot -skjold er fantastisk til torrenting. Det tillader P2P -trafik på alle sine 3.200+ servere, fungerer med de mest populære Torrent -klienter, og det har meget hurtige downloadhastigheder (jeg downloadede 49 GB -filer på 20-30 minutter). Det har også en dræbskontakt og lækkede ikke mine data i mine test. Når det er sagt, er der meget bedre torrenting VPN’er derude.

Opbevarer hotspot -skjold logfiler?

Hotspot Shield har en streng politik uden logs Det logger ikke de websteder, du besøger, filer, du downloader, og din IP -adresse. Men hvis du abonnerer på den gratis plan, bruger Hotspot Shield din IP-adresse til at bestemme din geo-placering, som den deler med annoncører for at målrette dig med lokationsspecifikke annoncer. Hotspot Shields politik uden loger er heller ikke blevet uafhængigt revideret. Hvis du vil have en VPN med en revideret politik uden loger, anbefaler jeg ExpressVPN.

Fungerer hotspot -skjold med Netflix?

Ja, Hotspot Shield fungerer med Netflix, men kun på de betalte planer. Hotspot Shield har også virkelig hurtige hastigheder, der giver mulighed for uafbrudt streaming. Mens Hotspot Shield er en god streaming VPN, er min yndlings VPN til adgang til Netflix ExpressVPN-det har fremragende sikkerhed, flammende hurtige hastigheder og kan få adgang til alle streamingsteder 100% af tiden.

Hotspot Shield VPN Review: Denne speedster koster mere end sine hurtigere, flere private konkurrenter

Hotspot er ekstremt hurtigt, men det er let at finde en bedre VPN til en bedre pris andre steder.

Rae Hodge tidligere seniorredaktør

Rae Hodge var seniorredaktør hos CNET. Hun førte CNETs dækning af privatlivets fred og cybersikkerhedsværktøjer fra juli 2019 til januar 2023. Som en datadrevet efterforskningsjournalist om software- og serviceteamet gennemgik hun VPN’er, adgangskodestyrere, antivirus-software, anti-overvågningsmetoder og etik inden for tech. Før han kom til CNET i 2019, tilbragte Rae næsten et årti på at dække politik og protester for AP, NPR, BBC og andre lokale og internationale forretninger.

Feb. 10, 2022 11:25 a.m. Pt
8 min. Læs

Hotspot Shield VPN

Synes godt om

 • Blandt de hurtigste VPN’er, vi har testet
 • Streaming medievenlig
 • Stærk platformkompatibilitet

Kan ikke lide

 • Overdreven brugerdataindsamling
 • Mangel på uafhængige revisioner
 • Dyrere end hurtigere konkurrent

At betale for et amerikansk-baseret virtuelt privat netværk, fordi du vil have top-niveau privatlivsbeskyttelse er som.

Nevermind De Shady ejerskabsstrukturer og skrå tredjepartsoperationskæder, du er nødt til at stole på fra alt for mange kommercielle VPN’er . Mellem USAs deltagelse i internationale efterretningsdelingsringe, dens komparative mangel på indenlandsk databeskyttelse. Så hvorfor skulle nogen betale for en amerikansk VPN? Enkel: ren, nøgen hastighed.

Redaktørers note, feb. 9, 2022: VPN -branchen har gennemgået en betydelig ændring i de sidste par måneder, med alle tre af vores øverste VPN -valg, der annoncerer store ændringer i virksomhedsejerskab. I december meddelte ExpressVPN, at det officielt havde tilsluttet sig Kape Technologies, et firma, der allerede ejer flere andre VPN’er og har rejst bekymringer om privatlivets fred i fortiden. I februar annoncerede Nordvpn og Surfshark, at de to virksomheder fusionerede, skønt de fortsætter med at fungere autonomt. Vi er i færd med at revurdere alle vores øverste valg i lyset af disse ændringer. Vi opdaterer vores anmeldelser og om nødvendigt vores placeringer for at redegøre for dette nye konkurrenceprægede landskab.

Indtast hotspot Shield VPN. Dens TLS-baserede Hydra Catapult-protokol, USAs jurisdiktion, 128-bit AES-krypteringsstøtte og store procentdel af virtuelle servere kan fjerne min tillid til dens beskyttelse af personlige oplysninger-men jeg er ikke her for buffeten, og disse tvivlsomme komponenter er Præcis hvad der giver denne service sin kerne dygtighed. Fra maj 2021 er det den næsthurtigste VPN, jeg har testet, ubesværet leverer på glat-streamende medier og kan danse mellem serverforbindelser uden at gå glip af et slag, uanset hvor mange afbrydelser du kaster på det.

Vær dog advaret. Så spændende som dens hastigheder er, at tilbringe tid med hotspot vil forlade din tegnebog lidt lettere, end du måske foretrækker.

Fart

 • Gennemsnitlig hastighedstab: 26%
 • Antal servere: 3.200
 • Antal serverplaceringer: 82
 • Antal IP -adresser: Ukendt

Jeg kørte hastighedstest ved hjælp af hotspot -skjold over to dage med dynamiske IP -adresser på både Windows og Apple -enheder. Internethastigheder i USA varierer efter stat og udbyder, så med enhver hastighedstest vil resultaterne stole på din lokale infrastruktur. Hyperfast Internet Service giver højere testhastighedsresultater.

Det er en af ​​grundene til, at jeg er mere interesseret i at teste mængden af ​​mistet hastighed (som for de fleste VPN’er typisk er halvdelen eller mere) på tværs af både højhastigheds- og langsommere forbindelsestyper og i at bruge værktøjer som Speedtest.net til jævne spillebanen. De fleste VPN’er skærer din hastighed med halvdelen eller mere. I tilfælde af hotspot -skjold var kun ca. 26% af den gennemsnitlige internethastighed tabt. Dette gennemsnit inkluderer både de superhurtige hastigheder, der er registreret for nærliggende servere, og de svage hastigheder, der er registreret for de mere fjerne servere.

Der er ingen, der benægter, at denne VPN er hurtig. Et 26% hastighedstab sætter det på andenpladsen i vores hastighedsrangering, der falder bag Surfshark – som tabte kun 16.9% af sin hastighed, sidste gang jeg testede den – og bankede ExpressVPN til tredjepladsen med en 51.8% hastighedstab til sidst måling.

Hvis mine test udelukkende var baseret på forbindelser til servere i Storbritannien, ville vi have en ny hastighedsmester: hastighedstab på London -forbindelser var under 8%, med en tilfredsstillende 230 Mbps gennemsnitlig downloadhastighed og en spidshastighedstest på 349 Mbps. Gaming, torrenting, browsing, streaming-hastighedsafhængige tjenester vil ikke blive bremset for hotspot-skjoldbrugere i Storbritannien.

Som sædvanligt med europæiske forbindelseshastigheder blev høje score i Frankrig afbalanceret med lave score i Tyskland i gennemsnit 203 Mbps. Amerikanske hastigheder toppede ved 348 Mbps, men gennemsnitligt kun 183 Mbps samlet. Selvom Singapore -hastigheder nåede et højdepunkt på 270 Mbps, var deres gennemsnit kun 167 Mbps på grund af vilde gynger i hastigheder, hvor Hotspots samlede langsomste score på 30 Mbps blev uret. Singapore testede imidlertid foran australsk, hvor hastigheder kæmpede i gennemsnit på 142 Mbps. Samlede ikke-VPN-hastigheder var i gennemsnit ca. 250 Mbps.

Hvis alt hvad du leder efter i en VPN er noget lyn hurtigt for at hjælpe dig med let at streame dit hjemlands indhold på Netflix, Hulu eller Amazon Prime Video, mens du rejser til udlandet, vil Hotspot give dig nøjagtigt det, du leder efter.

Privatliv

 • Jurisdiktion: USA
 • Kryptering: AES-128 og AES-256
 • Lækager: IPv6 potentielt synlig på visse platforme
 • Smertepunkter: overdreven logning, mangel på revisioner, lukket kildeprotokol

Hvis du dog er mindre optaget af hurtigt streaming medier og mere fokuseret på at finde en VPN med et stærkt ry for privatlivets fred, skal du vælge en anden VPN. Hotspot Shield har en unægtelig dodgy fortid, dens protokol er lukket kilde, og dens dataindsamling og privatlivspolitik vedrører.

Hotspot bruger sin lukkede kilde, proprietære katapult Hydra-protokol. Mens protokollen er en kernekomponent i dens utrolige hastigheder, er den stadig ikke gjort tilgængelig for offentlige revisioner som dens open source alternative protokol, OpenVPN. Selvom hotspot udtaler brugen af ​​sin protokol med store navne i sikkerhed som McAfee, er denne appel til autoritet ikke meget af et argument mod større gennemsigtighed.

Mens en 2018-gennemgang fra AV-Test gav hotspot høje karakterer, er der ingen reel måde at fortælle, hvad der foregår under hætten på sin protokol, og det er et nødvendigt skridt at give offentligheden mere tredjepart Reviderede VPN’er som TunnelBear.

Så sent som i april 2021 opdagede gennemgangsstedet VPNMentor en DNS-lækage i Hotspot Shields plug-in til Google Chrome. Hotspot anerkendte spørgsmålet på det tidspunkt i en erklæring.

“De sårbarheder, de rapporterede, var kun til stede i det gratis Chrome-plug-in,” sagde virksomheden i en erklæring. “Hverken mobile eller desktop -brugere af Hotspot Shield -appen blev påvirket af disse sårbarheder. Vi værdsætter og roser VPNMentors initiativ til at forbedre sikkerheden for forbrugernes VPN -applikationer.”

På sin hjemmeside fastholder Hotspot imidlertid, at visse DNS-lækager er et spørgsmål om krydsede formål mellem dets produkt- og teststeder.

“Hotspot Shield lækker ikke, når du fremsætter DNS -anmodninger. Vi krypterer DNS -anmodningen, og det forhindrer DNS -lækager. Det er sandt, at nogle online websteder, der registrerer DNS -lækager, indikerer, at der kan være en lækage med vores VPN. Disse websteder kommer til denne forkerte konklusion, fordi DNS -anmodningen ikke går gennem VPN -tunnelen og kontrollerer ikke, at anmodningen er krypteret, ”siger webstedet.

Mens jeg testede hotspot med en standardkonfiguration af Windows -maskinen, blev min IPv6 udsat, mens min IPv4 ikke var. På en Mac var dette ikke et problem. Windows -brugere skal sørge for, at de har deaktiveret IPv6 på deres maskiner (det er aktiveret som standard på Windows), før de bruger hotspot. Mens du er ved det, skal du aktivere Hotspot’s Kill Switch i menuen Indstillinger, før du bruger den (den er deaktiveret som standard). På Windows-maskiner kan du finde dine IPv6-indstillinger under din Wi-Fi Properties-menu, under fanen Netværk.

Hændelsen i 2021 blev forudgående af en anden privatlivsskandale i 2018, da en forsker fandt hotspot lækkende information om brugernes Wi-Fi-netværk. Hotspots svar blev tilbudt, når sårbarheden var fastlagt.

I 2017 blev hotspot ramt med en FTC-klage for angiveligt overtrædelse af overtrædelse af privatlivets fred i at betjene annoncer. Carnegie Mellon University-forskere fandt, at virksomheden ikke kun havde en bagt bagdør, der blev brugt til hemmeligt.

Da historien brød, nægtede Hotspots daværende forældrefirma, Anchorfree, forskernes fund i en e-mail til ARS Technica: “Vi omdirigerer aldrig vores brugers trafik til eventuelle tredjepartsressourcer i stedet for de websteder, de havde til hensigt at besøge. Den gratis version af vores hotspot Shield -løsning åbent og tydeligt siger, at den er finansieret af annoncer, men vi opfanger ingen trafik med hverken den gratis eller premium -version af vores løsninger.”

Se dette: Hvilken VPN skal du vælge?

Anchorfree fortsatte med at tilbyde årlige gennemsigtighedsrapporter, selvom deres værdi stadig er op til læseren.

Et andet privatlivsproblem er, at vi ikke ved, hvilken af ​​hotspots servere der er virtuelle, og hvilke er bare metal (eller fysiske), og vi ved ikke, hvor hver af disse servere er placeret. Mens de potentielt kan skabe mere hastighed for en service, betragtes virtuelle servere generelt som mindre sikre end bare metal. Derfor har du set top-tier-privatlivspillere som ExpressVPN (med undtagelse.

Selvfølgelig, hvis du er et VPN-firma, der kan lide at indsamle brugeraktivitetsdata, kan det at flytte til RAM-kun servere gøre det meget sværere. Og hotspot indsamler en masse data.
Selvom dets websted siger, at Hotspots nuværende moderselskab “ikke registrerer dine VPN -browseraktiviteter på nogen måde, der kan være tilknyttet dig,” indsamler hotspot i øjeblikket mere brugerdata end nogen VPN burde. Og mens hotspot hævder, at data er anonymiseret, er det ikke så svært at de-anonymisere de fleste data .

Hotspot indsamler anonyme data, som domæner du får adgang til og holder netop disse data i mindst en måned. Det indsamler også enheds hash, der kan bruges til at identificere specifikke enheder og matche det med andre data, som disse enheder indsamler, hvis hash er kompromitteret. Andre slags enhedsspecifikke oplysninger Hotspot-samlere inkluderer hvilken type browser og enhed du bruger, hvilke indstillinger og operativsystemer sammen med din internetudbyder og netværksoplysninger.

Det er almindeligt for nogle VPN’er at indsamle en version af dine forbindelsestidsstempeldata. Hvad der dog ikke er almindeligt, er for en VPN at beholde dine data for en tilsyneladende udefineret tid. Sammen med data om varigheden af ​​dine VPN -sessioner, mængden af ​​båndbredde, du forbruger og dine fakturerings- og betalingsoplysninger, indsamler hotspot også dine placeringsoplysninger.

Hvis du bruger den gratis version af sit produkt, deler den den placeringsoplysninger – sammen med endnu mere endelige data, inklusive din MAC -adresse og specifikke telefonidentifikator – med reklamefirmaer.

Jeg har ikke brug for en gratis frokost, hvis jeg er på menuen. Tak, men nej tak.

Jeg nåede ud til hotspot med spørgsmål om alle disse spørgsmål-manglen på tredjepartsrevisioner, indsamling af følsomme brugerdata, der skal deles med annoncører, hvor lang tid visse data opbevares, og om hotspot har nogen planer om at gå 100% RAM-kun med sin serverflåde. Hvis de kommer tilbage til mig, opdaterer jeg dig.

Koste

 • Brugervenlighed: Ren, let grænseflade
 • Platforme: Windows, Android, MacOS, iOS, Linux, Amazon Fire TV
 • Pris: $ 8 pr. Måned eller $ 95.88 faktureret årligt. Plan for måned til måned til $ 13
 • Antal samtidige forbindelser: fem

Du ser ikke på et godt tilbud her for det samlede produkt. Hotspots gratis version, der tilbyder kun 500 MB databrug. (Vi anbefaler aldrig at bruge en gratis VPN, medmindre det er en gratis prøve på en betroet service.)

Premium -produktet går for $ 8 om måneden, men det er virkelig $ 95.88, faktureret årligt. Eller du kan gå måned til måned for $ 13. Det er dog begrænset til kun fem enhedsforbindelser. Du får 25 enhedsforbindelser under familieplanen, der leveres med fem medlemskonti og koster $ 143.88, faktureret årligt. Den måned-til-måned-version er $ 20. Begge kommer med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Sammenlign det med Surfshark, der slog hotspot på både privatlivets fred og hastighed. Surfsharks premiumprodukt koster kun $ 57.76 for to års tjeneste sammenlignet med Hotspots et år har ligeledes en 30-dages garanti og dækker ikke kun fem enheder, men et ubegrænset nummer. Dens måned-til-måned-mulighed er omtrent den samme som hotspot, til $ 13.

Selvom det er en populær VPN, skærer hotspot det bare ikke for mig, og det skulle træde op til pladen på branchefundamentals, før jeg kunne anbefale det til nogen-selv som et hastighedsprodukt. For den høje pris, der opkræver, har kunderne enhver ret til at forvente, at hotspot har tredjepartsrevisioner, RAM-disk-servere og gennemsigtighed på sine virtuelle serverplaceringer, nul brugerdataoverførsel til annoncører og loggingspolitikker i overensstemmelse med branchens ledere.

Indtil da anbefaler jeg at videregive hotspot og give det en chance for at fokusere sine prioriteter igen.