Hvad gør en VPN -app

Windows

VPN på iPhone: Hvad er det, og hvorfor du har brug for det

Mange mennesker er kommet til at tro, at Apple-produkter på en eller anden måde er hacker-proof. Selvom dette kan være sandt til en vis grad, findes der stadig sårbarheder, da der ikke er nogen enhed 100% immun mod cybertrusler. Derfor, hvis du er interesseret i sikkerheden i dine private data, er det afgørende at få en pålidelig VPN til din iPhone. Her er hvorfor.

3. februar 2023
Врем чтенирillede: 11 минн.

 • Hvad er en VPN på en iPhone?
 • Skal jeg bruge en VPN på min iPhone?
 • Hvad gør en VPN på en iPhone?
 • Hvorfor har du brug for en VPN på iPhone
  • Hvis du bruger offentlige Wi-Fi-netværk
  • Hvis du er en ivrig rejsende
  • Hvis du er interesseret i dit privatliv

  Hvad er en VPN på en iPhone?

  VPN står for virtuelt privat netværk. VPN på iPhone krypterer din online trafik og skjuler din IP. En VPN -service dirigerer din trafik via eksterne VPN -servere, så hverken din internetudbyder eller andre tredjeparter kan aflytte og snoop dine trafik- og følsomme data. Som et resultat har du en krypteret forbindelse og skjult placering.

  Brugere kan få adgang til VPN -tjenester ved hjælp af VPN -apps. Vi anbefaler kraftigt at gå efter betalte premium -tjenester. Gratis VPN’er indsamler ofte dine data, oversvømmer dig med annoncer og har begrænset funktionalitet.

  En VPN -service krypterer din trafik mellem dine iOS -enheder og internettet. Det beskytter dit privatliv. Et virtuelt privat netværk beskytter også din iPhone mod data Snoopers og cyberkriminelle. Hvis du installerer en VPN -app på din iPhone og opretter forbindelse til en VPN -server, vil alle data, der kører til og fra din enhed, blive krypteret. Brug af en VPN -service på din iPhone vil også skjule din enheds IP -adresse, så de websteder, du besøger, ikke kender din placering. Dette tilføjer et ekstra lag af privatlivets fred, når du opretter forbindelse til internettet.

  Skal jeg bruge en VPN på min iPhone?

  Ja du burde. Vi hører mange diskussioner om VPN’er og deres fordele for både enkeltpersoner og virksomheder. Folk bliver mere bekymrede over deres privatliv og datasikkerhed og har allerede en VPN -app installeret på deres desktops eller Android -telefoner. Imidlertid kunne det samme ikke siges om iPhone -brugere – mange af dem har stadig det, der kan kaldes “Apple -syndromet”, og tro, at de er sikre, fordi de bruger iOS.

  Pro tip: Selvom hackere er målrettet mod Android eller Windows oftere på grund af deres popularitet, skal du også være forsigtig, mens du bruger macOS og iOS, da sårbarheder er blevet opdaget i disse systemer i fortiden.

  Så hvis du ejer en iPhone, er det på tide, at du tager nogle skridt for at beskytte din online trafik. Med en VPN har det aldrig været lettere at sikre din iPhone!

  Online sikkerhed starter med et klik.

  Bliv sikker med verdens førende VPN

  Hvad gør en VPN på en iPhone?

  Selv hvis iPhone er super-sikker, kan den ikke stå op alene til trusler, der lurer bag offentlige Wi-Fi-netværk. En VPN-forbindelse sikrer din online trafik og data mod aflytning, konstant ad-tracking, Wi-Fi-spoofing og cyberkriminelle, når du er forbundet med offentlige Wi-Fi-netværk.

  Hvorfor har du brug for en VPN på iPhone

  Når du aktiverer en VPN -service, rejser din trafik gennem en krypteret tunnel. Din trafik bliver krypteret, før den forlader din enhed. En VPN -service skjuler også din IP -adresse, så hackere eller andre tredjeparter kan ikke se, hvad du laver, eller hvilke data du sender via internettet.

  Du har brug for en VPN -service:

  Hvis du bruger offentlige Wi-Fi-netværk

  At bo online hele tiden har aldrig været lettere nu, hvor du kan finde en gratis Wi-Fi-hotspot på næsten hver kaffebar, bibliotek, lufthavn eller indkøbscenter. Et klik, og du er beskyttet.

  Hver gang du bruger offentlige Wi-Fi-netværk, sætter du din iPhone-sikkerhed i fare. Disse netværk er normalt ikke krypterede og har absolut ingen beskyttelse. Mennesker, der opretter forbindelse til dem, kan let hackes. Hvis du ikke er forsigtig nok, kan dine kreditkortoplysninger, adgangskoder og anden privat information ende i hænderne på cyberkriminelle.

  Men hvis du bruger en VPN -forbindelse på din iPhone, er dine data øjeblikkeligt sikret. Fra det øjeblik, du opretter forbindelse til en fjernserver, rejser al din internettrafik gennem en krypteret tunnel, så ingen er i stand til at se, hvad du har op til online, selv på usikret Wi-Fi.

  Hvis du er en ivrig rejsende

  Når du rejser til udlandet for en ferie, studier eller arbejde, vil en VPN lade dig gennemse med en IP -adresse i din hjemmeområde. Dette er især nyttigt, hvis du rejser i et land, der er kendt for tung censur og begrænsninger.

  Så inden du rejser, skal du sørge for at downloade en VPN -app til din iPhone. Ved at oprette forbindelse til en ekstern VPN -server får din enhed IP -adressen på den server, så det vil se ud som om du gennemser fra et andet land, end du virkelig er. Det vil beskytte dit privatliv mod snoopers og lokale internetudbydere (ISP’er).

  Nordvpn tilbyder også Meshnet, en funktion, du kan bruge til at få adgang til dine enheder eksternt. Det betyder, at mens du rejser, kan du stadig se og hente filer på din hjemmecomputer og endda gennemse online ved hjælp af din hjemme -IP -adresse.

  Hvis du er interesseret i dit privatliv

  For mange Skeptics for privatlivets fred hævder, at de ikke er bekymrede for, at nogen måske ser dem online, fordi de ikke gør noget ulovligt eller pinligt. Derfor hævder de, at de ikke har noget at skjule.

  Folk, der tænker på den måde, er ofte ikke klar over, at deres internetudbyder kan se, hvilke websteder de besøger. Eller de online platforme indsamler data om dem og sælger dem til annoncører, så de kan bruge målrettede annoncer. For ikke at nævne cyberkriminelle, der kan bruge disse personlige data til skræddersyede phishing -angreb mod dig og folk tæt på dig.

  Den rigtige VPN -udbyder vil beskytte dig mod alle, der sporer dine online aktiviteter. Når du opretter forbindelse til en ekstern VPN -server, er dine data sikkert krypteret, og endda din internetudbyder kan ikke længere se dem.

  Online sikkerhed starter med et klik.

  Bliv sikker med verdens førende VPN

  Sikring af din iPhone: Hvad skal du huske

  Så hvordan kan du få adgang til den bedste VPN til iPhone? Du kan få en VPN på din iPhone og etablere en sikker forbindelse mellem din enhed og internettet uden nogen teknisk baggrund. Dine data omdirigeres gennem en krypteret tunnel for at holde din forbindelse sikker.

  Nordvpn iOS -appen gør nøjagtigt det og mere. Her er en tjekliste over, hvad man skal overveje:

  • Masser af servere. Nordvpn til iPhone giver dig mulighed for at vælge mellem mere end 5200 servere i 60 lande. Et stort netværk af servere og moderne VPN -protokoller garanterer bedre hastigheder og en stabil VPN -forbindelse.
  • 24/7 kundeservice. Vores prisvindende kundesupportagenter er der for dig når som helst du har brug for hjælp. Bare slip os en linje!
  • Sikker forbindelse. Nordvpn bruger AES-krypteringsprotokollen med 256-bit nøgler, så ingen kan dekryptere dine data.
  • Brugervenlig grænseflade. Vores iOS -app er rart at se på, men endnu vigtigere er det utroligt let at bruge. Download, log ind, klik på knappen “Quick Connect”, og du er færdig!
  • Trusselbeskyttelse Lite. Nordvpns trusselbeskyttelse Lite, tilgængelig på sine mobile apps, kan blokere ondsindede annoncer og blokere adgang til ondsindede websteder.

  Hvordan får jeg en VPN på iPhone?

  Du kan enten konfigurere en VPN på din iPhone manuelt eller downloade appen og lade installationsguiden gøre alt for dig. Den tidligere mulighed tager dog mere tid, og du kan ikke bruge ekstra funktioner i Nordvpn -appen. Sådan får du en VPN på din iPhone med et par klik:

  1. Gå til App Store og skriv “Nordvpn.”
  2. Tryk på knappen “Download”.
  3. Åbn appen, og tryk på “Tilmeld dig” for at oprette en ny konto eller “logge ind”, hvis du allerede har en.
  4. Hvis du ikke har en konto endnu, overføres du til NORD -kontoen for at oprette det.
  5. Når du tilmelder dig, vil du blive bragt tilbage til Nordvpn -appen for at vælge dit abonnement.
  6. En meddelelse vises. Klik på “Enig og fortsæt.”
  7. Klik på knappen “Quick Connect”, som forbinder dig til den hurtigste server, der er tilgængelig.
  8. Når du opretter forbindelse til første gang, bliver du bedt om at lade NordVPN -appen tilføje VPN -konfigurationer til din enhed og bekræfte dit valg med et fingeraftryk (hvis du bruger Touch ID -funktion).

  Hvad er VPN -konfigurationsindstillingen på iPhone -indstillinger?

  Du kan bemærke, at der er en VPN -indstilling tilgængelig i afsnittet “Indstillinger”. Det er dog ikke en indbygget gratis VPN. Denne funktion skal stadig konfigureres manuelt ved at tilføje en fjernserverinfo. Når VPN er installeret, skal du have Nordvpn -ikonet vises øverst på din enhedsskærm. Hvis det ikke dukker op, behøver du kun at gå i dybden i dine indstillinger og ændre konfigurationen til hvilke ikoner der vises på din skærm.

  At gøre dette skal du:

  1. Gå til “Indstillinger.”Opsætning VPN på iPhone
  2. Vælg “Generelt.”Opsætning VPN på iPhone
  3. Gå til “VPN & Device Management.”Opsætning VPN på iPhone
  4. Vælg “VPN.”Opsætning VPN på iPhone
  5. Tryk på “Tilføj VPN -konfiguration” og tilføj alle de krævede data.Opsætning VPN på iPhone

  Det er dog lettere at bruge Nordvpn -appen, som du kan konfigurere på et par sekunder og få forbindelse med et enkelt klik. Derudover giver det dig top-notch sikkerhed og privatliv. Heldigvis er det aldrig for komplekst at lære at oprette en VPN.

  Skjold din iPhone fra cybertrusler.

  Bliv sikker med verdens førende VPN

  Aurelija Andriekutė

  Aurelija – копирайтер коаныы Nordvpn. Й нравится помоiaь своимитателomm.

  Hvad gør en VPN -app?

  Aliza Vigderman

  Smart telefon

  VPN’er er en nødvendighed for enhver, der går på vej online i disse dage, lige derop med firewalls og antivirus -software. Derfor har de fleste af os en vis fortrolighed med dette værktøj; Alligevel ved ikke alle, hvor mange bruger en VPN, der faktisk har. Nedenfor giver vi dig et crashkursus i hvad de gør, hvordan de fungerer, og hvorfor, hvis du ikke har en, har du bestemt brug for en.

  Hvad en VPN -app faktisk gør

  En VPN -app forbinder din enhed til VPN -tjenesten. Du har brug for det for at konfigurere din forbindelse, vælge en server og en virtuel placering og få adgang til avancerede funktioner i din VPN. VPN -appen kan gøre eller bryde en VPN, så det er vigtigt at vælge en VPN med en pålidelig app. I den henseende er dette de VPN’er, vi testede med de bedste apps til smartphone og desktop:

  Redaktørens vurdering:

  9.7 /10

  Redaktørens vurdering:

  9.5 /10

  Redaktørens vurdering:

  9.4 /10

  Vent, hvad er en VPN?

  Hvis du tjekker vores guide til VPN’er, vil du opdage, at bogstaverne står for det virtuelle private netværk. Du lærer også, at en VPN er en krypteret tunnel mellem din enhed og et netværk. Virkelig, så er hemmeligheden kryptering. Ved at kode din IP -adresse og al din webtrafik skjuler en VPN alt hvad du har på online i ulæselig kode, så du kan surfe med fuldstændig anonymitet.

  Vyprvpn app

  Hvad skjuler VPNS sig nøjagtigt?

  Grundlæggende skjuler den krypterede tunnel af en VPN to vigtige kategorier af information:

  • Webaktivitet: Først skjuler det al din online opførsel. Dette betyder, at ingen kan se, hvor du går, eller hvad du gør online. Som en ekstra bonus krypterer VPN også alle oplysninger, du sender eller modtager, så uanset om du uploader en følsom arbejdsfil hjemmefra eller kontrollerer din banksaldo, kan du stole på, at alt er sikkert og sikkert.
  • IP -adresser: Foruden din webaktivitet krypterer en VPN også din IP -adresse, den markør, der identificerer din computer og dens placering. Dette gør det vanskeligt, hvis ikke umuligt, for nogen at forbinde din online aktivitet til dig specifikt.

  Hvorfor har du brug for en VPN?

  Du har muligvis allerede en fornemmelse af, hvad en VPN -app kan gøre, og hvordan den kan være nyttig. Lad os bryde VPN -anvendelser i fire kategorier:

  1. En VPN beskytter din identitet.Identitetstyveri er en stor forretning i disse dage. Hackere ser efter enhver måde at stjæle information om dig på; Derefter bruger de disse oplysninger selv, eller de sælger dem til den højeste byder. De værdsætter de fleste din PII (personligt identificerbare oplysninger), hvilket betyder enhver information, der kan bruges til at identificere eller efterligne dig. Dette kan omfatte:
   • Socialsikkerhedsnumre
   • Fødselsdatoer
   • Biometriske data

  Har en anden favorit streamingtjeneste? Uanset om du leder efter de bedste VPN’er til Hulu, de bedste VPN’er til Prime Video, de bedste VPN’er til YouTube -tv eller de bedste VPN’er til Disney+, kan vores anmeldelser gøre din søgning lettere.

  Hvordan beskytter VPN’er mod identitetstyveri?

  Hele pointen med en VPN er at kryptere din internetforbindelse og skjule dine data og online opførsel inden for en sikker tunnel. Der beskytter din identitet på flere måder. Tunnelen gemmer sig:

  • Alle dine pii
  • Aktiviteter såsom køb og banktransaktioner
  • IP -adresser
  • Alle dine online adfærd

  Hvorfor har du brug for en VPN på dine mobile enheder?

  Måske er det fordi en mobiltelefon er bærbar, eller måske bruger vi den hyppigere, så det ser ud til at være for mange problemer med at bekymre sig om det. Uanset årsagen tænker folk ikke så ofte på deres sikkerhed, når de bruger mobiltelefoner. Faktisk er der lige så mange grunde, hvis ikke mere, til at bruge en VPN på dine mobile enheder end at bruge en på din pc.

  • Beskyt følsomme data. Din mobile enhed indeholder lige så meget følsomme data som din bærbare computer eller pc. Faktisk kan det indeholde mere, da det konstant overvåger dine bevægelser. 1
  • Fjern sårbarheder. Ofte er din mobile enhed endnu mere sårbar over for spionage end dine andre enheder, da du muligvis bruger den oftere på offentlige Wi-Fi-netværk.
  • Adgang til streamingtjenester. En VPN på din mobile enhed giver dig mulighed for at gøre alle de samme ting, som du kan gøre på din pc eller bærbar computer. Du kan få adgang til mere streamingindhold, undgå regeringsspionage og besøge begrænsede websteder.
  • Beskyttelse af forbindelser. De fleste af os flytter regelmæssigt information frem og tilbage mellem vores telefoner og vores computere. En VPN sørger for, at begge sider af denne forbindelse er beskyttet.

  VPN hjem

  Har du brug for en VPN på alle dine enheder?

  Det er en god ide at installere og bruge din VPN på alle dine enheder. Når alt kommer til alt er enhver enhed, der forbinder til internettet, i sidste ende sårbar over for spionage og hacking. Heldigvis tilbyder de mest velrenommerede VPN -tjenester beskyttelse for flere enheder til en pris. Det gør det nemt at beskytte dig selv, uanset hvilken enhed du tilfældigvis bruger på et givet tidspunkt.

  Hvilke typer VPN’er er der?

  Mens de fleste bruger Remote Access VPN’er, er der faktisk tre forskellige typer VPN’er:

  • Fjernadgang: Den mest almindelige VPN -forbindelse, fjernadgang VPN’er forbinder en bruger til en sikker fjernserver.
  • Site-to-site intranet: I dette tilfælde forbinder brugere på forskellige LANS (lokale netværk) til hinanden sikkert gennem en delt Wan, et bredt områdenetværk. For eksempel kan medarbejdere i en filial af et kontor kommunikere sikkert med medarbejdere i en anden filial.
  • Ekstranet til sted til sted: Et sted-til-sted-ekstranet VPN skaber en sikker kanal mellem to separate intranet uden at give brugere på begge sider adgang til data fra den anden. Dette kan være særlig nyttigt, hvis medarbejdere fra to separate virksomheder samarbejder om et enkelt projekt.

  Hvordan opretter du en VPN?

  I de fleste tilfælde er den nemmeste måde at oprette en VPN ved at downloade et program direkte fra virksomhedens websted.

  Automatisk opsætning

  1. Besøg webstedet for den VPN, du har valgt.
  2. Abonner på VPN på bestillingssiden.
  3. Betal de nødvendige gebyrer.
  4. Vælg download -filen på download -filen til dit operativsystem.
  5. Når downloadet er afsluttet, skal du installere softwaren.
  6. Juster VPN’s indstillinger, der passer til dine behov.
  7. Log ind på din konto.
  8. Vælg den server, du vil oprette forbindelse til.
  9. Klik på Connect.

  Manuel opsætning

  Du kan også manuelt oprette en VPN. Hvordan du gør det, vil variere afhængigt af hvilken slags enhed du bruger.

  Windows

  1. Gå til start/indstillinger.
  2. Vælg netværk og internet.
  3. Vælg VPN.
  4. Vælg Tilføj VPN.
  5. Klik på rullemenuen under VPN -udbyderen.
  6. Vælg Windows (indbygget).
  7. Giv din forbindelse et identificerende navn under forbindelsesnavn.
  8. Indtast serverens adresse (tilgængelig fra din valgte VPN).
  9. Vælg forbindelsesprotokol i rullemenuen under VPN -type.
  10. I dropdown-menuen nedenfor Type af logininfo skal du vælge den metode, der passer til din VPN.
  11. Klik på Gem.
  12. Den VPN, du lige har oprettet, vises nu på din VPN -liste.
  13. Vælg din nye VPN og klik på Connect. 2

  Makos

  1. Gå til Apple -menu.
  2. Gå til systempræferencer.
  3. Vælg netværk.
  4. Vælg knappen Til venstre til venstre til venstre.
  5. Klik på Pop-Up-menuen Interface.
  6. Klik på Vælg VPN.
  7. Vælg PPN-type pop-up-menu, og vælg hvilken slags forbindelse du opretter (baseret på din valgte VPN).
  8. Giv VPN -tjenesten, du opretter et navn. Vælg Opret.
  9. Indtast serveradressen og kontonavnet (tilgængelig fra din VPN).
  10. Vælg godkendelsesindstillinger, og skriv godkendelsesoplysningerne (tilgængelig fra din VPN).
  11. Indtast om nødvendigt de avancerede indstillinger, og indtast oplysninger såsom TCP/IP -indstillinger, DNS -servere og proxier.
  12. Vælg Anvend.
  13. Vælg OK. 3

  Android

  At installere en VPN på en Android:

  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Naviger til Network & Internet.
  3. Naviger til Advanced.
  4. Vælg VPN.
  5. Tryk på plustegnet i øverste højre hjørne.
  6. Indtast de krævede oplysninger (tilgængelig fra din VPN).
  7. Vælg Gem.
  8. For at oprette forbindelse skal du vende tilbage til appen Indstillinger.
  9. Vend tilbage til netværk og internet.
  10. Vælg avanceret
  11. Vælg VPN.
  12. Vælg den VPN, du ønsker.
  13. Indtast brugernavnet og adgangskoden (tilgængelig fra din VPN).
  14. Vælg Connect. 4

  iOS

  1. Brug din Safari -browser til at downloade VPN -konfigurationsfilen fra din valgte VPN.
  2. Luk profilen downloadet pop-up.
  3. I henhold til dine enheds indstillinger skal du navigere til General.
  4. Naviger til profil.
  5. Vælg navnet på din VPN.
  6. Vælg installation og indtast din enheds adgangskode.
  7. Når en advarsel dukker op, skal du vælge installation.
  8. Når installationen er afsluttet, skal du vælge færdig.
  9. For at oprette forbindelse til en VPN skal du vende tilbage til indstillinger.
  10. Naviger til General.
  11. Vælg VPN.
  12. I VPN -menuen skal du vælge en server og flytte skiften til på. 5

  Router

  1. Log ind på din router ved at indtaste din IP -adresse i din browsers søgefelt.
  2. Nogle routere vil allerede blive konfigureret til VPN. Hvis ikke, skal du bruge din routerguide til at konfigurere indstillingerne for at dirigere trafik til en VPN -server.
  3. Hvis din router er konfigureret, skal du indtaste den nødvendige login -information (tilgængelig fra din VPN).
  4. Din router skal nu dirigere trafik gennem din valgte VPN.
  5. For at komme ud af VPN skal du logge ind på routeren igen og ændre konfigurationen igen for normal drift. 6

  Tip: Installation af en VPN på din router giver dig mulighed for at beskytte alle enheder på dit netværk. Det hjælper dig også med at omgå VPN -begrænsninger på, hvor mange enheder du kan bruge med et enkelt abonnement.

  Hvordan opretter du openvpn?

  Nogle brugere foretrækker muligvis at installere OpenVPN direkte på deres enhed i stedet for at bruge et VPN -firma. Følgende sæt trin kan tage dig igennem denne proces: 7

  1. Hent de nødvendige OVPN eller OpenVPN -konfigurationsfiler fra din VPN -tjenesteudbyder.
  2. Pakk konfigurationsfilerne ud.
  3. Find det rigtige klientinstallationsprogram til din enhed på OpenVPN.net.
  4. Installer klienten.
  5. Start OpenVPN GUI -applikationen.
  6. Kopier alle OVPN -konfigurationsfiler, du har downloadet før til Config -undermappen i OpenVPN -installationsmappen.
  7. For at oprette forbindelse til en tjeneste skal du se i applikationsmappen til OVPN -filerne.
  8. Endelig skal du ændre OpenVPN -indstillingerne, så de passer til dine særlige behov for softwaren.

  Hvad gør online privatliv så vigtigt?

  Fra begyndelsen har internetfællesskabet set World Wide Web som et privat rum og har kæmpet for at holde det gratis, tilgængeligt og åbent. Mange brugere ser det som den sidste store tilflugtssted for ytringsfrihed, et sted, hvor anonymitet skal garanteres for dem, der søger det. Andre peger på dets værdi som et sted for politisk modstand i lande, hvor fri ytring kan straffes med fængsel eller værre. Nogle bekymrer sig endda om dig.S. Regeringsovervågning gennem de fem øjne, ni øjne og 14 øjne organisationer. For dem, der føler sig sådan, tilbyder en VPN vigtig beskyttelse for frihed og frihed.

  Hvorfor betyder IP -adresser noget?

  En IP -adresse er det ene stykke information, der absolut identificerer din enhed. Når du er online, kan al din aktivitet spores af din IP -adresse. Forudsat at du ikke bruger en VPN, har dit hjem ISP eller en offentlig Wi-Fi-udbyder sandsynligvis tildelt den adresse. Hvem tildeler det til dig er mindre vigtigt end det faktum, at retshåndhævelse altid kan spore det tilbage til dig og dig alene. Når du tilmelder dig en VPN -server, udsender denne server dig en ny adresse, der er anonym og ikke -sporbar.

  Hvordan vælger du den rigtige VPN?

  Der er en række vigtige faktorer, der skal overvejes, når du beslutter, hvilken VPN der passer til dig:

  Purevpn privatlivspolitik

  • Krypteringsværktøjer og protokoller: For at garantere dit privatliv skal en VPN bruge stærke krypteringsværktøjer og protokoller. Generelt skal du kigge efter virksomheder, der bruger AES-256, kryptering af militær kvalitet. Derudover er OpenVPN guldstandarden blandt VPN -protokoller og tilbyder den bedste beskyttelse.
  • Fortrolighedspolitik: Alle krypteringer i verden holder ikke dine data sikre, hvis en VPN villigt overleverer disse oplysninger til statslige agenturer. Du skal altid læse en virksomheds privatlivspolitik, før du tilmelder dig deres service. Som et minimum skal de præcisere, at de ikke vil vende dine oplysninger til nogen. Endnu bedre er virksomheder, der logger så lidt information som muligt, og som bestemt ikke logger IP -adresser, gennemser historier og tidsstempler.
  • Beliggenhed: Hvor en VPN er placeret, kan det have meget at gøre med, om den kan håndhæve sin privatlivspolitik. Virksomheder med hovedkontor i lande, der hører til fem øjne, ni øjne eller 14 øjne er underlagt regeringsovervågning og skal vende dokumenter, når du er.S. Retshåndhævende stævner dem.
  • Kill switches: Din VPN skal være i stand til at lukke dine browsere og apps straks, hvis du mister din forbindelse.
  • Multi-hop-teknologi: Mange af de bedste VPN’er ruter din internettrafik gennem mindst to separate servere, der krypterer den flere gange for større sikkerhed.
  • Split tunneling: En anden nyttig funktion, som nogle VPNS -tilbud er delt tunneling, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til det almindelige internet og en VPN på samme tid.
  • Torrenting support: Nogle VPN’er giver dig også lette forbindelser til torrenting -apps og software (for mere, se vores side om at bruge VPN’er til torrent).
  • Support til streamingtjenester: Hvis streaming er vigtig for dig, skal du kontrollere, hvilke VPN’er der giver dig adgang til indholdsbiblioteker i andre lande.
  • Fart: Mens hver VPN bremser dine enheder til en vis grad, skal du kigge efter software, der bremser dem så lidt som muligt. En måde at kontrollere hastigheder på er at sammenligne ping, uploade og downloade hastigheder på en enhed, der kører en VPN til den samme enhed, når den ikke kører VPN.
  • Pris: Prisen kan variere betydeligt blandt VPN -tjenester, hvor nogle endda tilbyder gratis forbindelser. Derudover tilbyder mange virksomheder store rabatter, når du tilmelder dig langsigtede kontrakter. Priserne kører generelt omkring $ 4 om måneden, med de dyreste VPN’er, der koster så meget som $ 15 om måneden. Udover prisen skal du omhyggeligt overveje, hvad du får for pengene. For eksempel:
   • Hvor mange samtidige forbindelser får du med et abonnement?
   • Hvor mange forskellige enheder kan du installere VPN på?
   • Hvilke dataforbrugsgrænser, hvis nogen, pålægger VPN?

  At vælge den rigtige VPN kan involvere en hel del forskning. For at spare tid skal du besøge vores guider, der inkluderer lister over de bedste Android VPN’er, de bedste iPhone VPN’er, de bedste MAC VPN’er og de bedste Windows VPN’er.

  FYI: Et VPN -selskabs placering kan påvirke det privatliv, de tilbyder. Virksomheder beliggende i fem øjne, ni øjne eller 14 øjne lande er underlagt dig.S. stævning, for eksempel.

  Hvordan sammenlignes gratis VPN’er med betalte VPN’er?

  Gratis VPN’er har brug for at tjene penge på en eller anden måde. Afhængig af hvor legitime de er eller ej, kan de:

  • Sælg dine private oplysninger
  • Send dig annoncer og spam
  • Rutetrafik gennem din computer ved hjælp af ressourcer og båndbredde
  • Optag dine brugernavne og adgangskoder 8

  Selv hvis du bruger den mest velrenommerede gratis VPN, vil du sandsynligvis opdage, at det begrænser:

  • Hvor mange enheder du kan bruge
  • Hvor mange data kan du sende hver måned
  • Hvilke servere du kan få adgang til
  • Hvilke hastigheder kan du opnå

  Kort sagt, før du bruger en gratis VPN, skal du sørge for at have undersøgt virksomheden grundigt og forstå dets privatlivspolitik. En nem måde at gøre dette på er at tjekke vores komplette liste over de bedste gratis VPN’er.

  Hvad er de potentielle privatlivets fred for VPN’er?

  Når det kommer til privatlivets fred, er der tre elementer i en VPN, du skal være bekymret for:

  • Kryptering: Kryptering er det middel, hvormed en VPN skaber privatliv. Antager de
   Brug AES-256-kryptering og OpenVPN-protokoller i militær.
  • Fortrolighedspolitik: Det andet bekymringsområde er en VPNs privatlivspolitik. Dette dokument fortæller dig, hvilken slags data tjenesten indsamler, og hvad de præcist gør med det. Alle VPN’er er nødt til at indsamle nogle data, hvis kun for at fakturere dig og vedligeholde en kvalitetstjeneste, så du skal ikke blive foruroliget, hvis et firma har dit kreditkortnummer eller din e -mail -adresse. Under ingen omstændigheder skal en VPN -logge din IP -adresse, din browseradfærd eller andre oplysninger relateret til din tid i VPN -tunnelen.
  • Beliggenhed: Endelig skal du altid tjekke, hvor din VPN har hovedkontor. Hvis et firma er placeret i et af de fem øjne, ni øjne eller 14 øjne nationer, kan statslige agenturer og retshåndhævelse stævne virksomhedens kundedata. Der er dog undtagelser fra denne generelle regel. Et firma i U.S. Med en politik, der siger, at de ikke logger IP -adresser, tidsstempler eller online -aktivitet, for eksempel, har ikke noget nyttigt at vende over, hvis regeringen stiller dem til dem.

  Hvordan fungerer en VPN?

  En VPN er en krypteret tunnel, gennem hvilken du opretter forbindelse til internettet. Mens dine data er i tunnelen, skal din IP -adresse og online aktiviteter være helt skjult for andre. Typisk logger du på din valgte VPN via en app eller en klient installeret på din enhed.

  De fleste VPN’er opretholder hundreder eller endda tusinder af servere beliggende i lande over hele verden. Når du logger på VPN, opretter du forbindelse til en bestemt server, og den server udsteder en IP -adresse, der maskerer din faktiske IP -adresse. Alt hvad du gør i VPN -tunnelen er knyttet til den anonyme adresse. Derudover skjuler selve VPN -tunnelen al din aktivitet under et lag med krypteringsprotokoller, så selv hvis nogen var i stand til at se denne aktivitet, ville de ikke være i stand til at afkode den.

  Hvad er kryptering?

  På de enkleste termer betyder kryptering kodning af oplysninger, og det er en teknik til at skjule data, der stammer fra hundreder af år tilbage. Samtidig kryptering, fundamentet for det meste af dagens VPN -kryptering, dateres faktisk ca. 2.500 år tilbage til grækerne. 9 I det væsentlige betyder samtidig kryptering, at en meddelelse kodes ved hjælp af en nøgle, og kun afsenderen og modtageren har nøglen til at afkode den. VPN -kryptering er bygget på dette system, men det bruger langt mere komplekse kodningsmetoder, end Caesar kunne have drømt om, såsom:

  • AES -kryptering: Kompleksiteten af ​​kodningsciffer bestemmer, hvor hårdt koden er at knække. Den nuværende standard i chiffer er AES -kryptering. Udviklet til brug af u.S. Militær i de tidlige 2000’ere involverer AES at adskille tekst i en række gitre og derefter krympe gitteret. AES deler datastrømme i 128-bit kæder af chifferblokke. “Nøglen” til at dechiffrere disse kæder kan være 128, 192 eller 256 bit lange, hver gradvis sværere at bryde. 10 De bedste VPN’er bruger typisk AES-256 til at kryptere brugerdata.
  • Offentlig nøglekryptering: Faren med symmetrisk kryptering er, at nogen vil opdage nøglen til chifferet. Denne nøgle er især sårbar, når den ene side sender den til den anden. Offentlig nøglekryptering løser dette problem ved at bruge separate krypterings- og dekrypteringstaster. VPN -serveren bruger en offentligt tilgængelig nøgle. Brugeren har dog deres egen private nøgle til at dekryptere dataene.
  • Transportlagssikkerhed: VPNS bruger Transport Layer Security (TLS) til at autentificere begge sider af VPN -forbindelsen. TLS sikrer, at en hacker eller spion ikke kan foregive at være brugeren eller serveren for at stjæle nøglen. En VPN bruger typisk TLS -kryptering, når en bruger først forbinder.

  VPN på Mac

  Hvad er protokoller?

  Internetprotokoller er instruktionerne, som en VPN følger for at overføre oplysninger på tværs af sit netværk. Der er en række tilgængelige protokoller til en VPN at vælge imellem, hver med sine egne fordele og ulemper.

  PPTP

  Fordele
  • PPTP er en af ​​de hurtigste VPN -protokoller