Hvad er avast sikker linje

Contents

OpenVPN er den foretrukne protokol for mange VPN-brugere af flere grunde: det er open source, bredt understøttet og giver en fremragende balance mellem sikkerhed og hastighed.

Avast Secureline VPN Review: The Untold Story!

Vi ser ud til at tage internettet for givet i disse dage. Da det er så almindeligt, tænker vi ikke to gange på at bruge det til at styre alle aspekter af vores liv, fra kæledyrsbilleder og memes til sundhedsregistre og økonomiske oplysninger.

Du kan dog bemærke eller ej, vores nyhedsfeeds fyldes op med forsigtige historier hver dag: et phishing -angreb her, regeringsovervågning der og hackere overalt. Forudsat at disse ting ikke skræmmer dig fra internettet, bliver du nødt til at gøre mere end bare at krydse fingrene og gøre et ønske om at afværge dem.

Det er her en VPN -tjeneste kommer godt med, som krypterer alle data, du sender og modtager over hele internettet.

I vores VPN -gennemgangsserie har vi testet og evalueret nogle af de bedste VPN -udbydere med fremragende salgssteder. I dette blogindlæg udforsker vi Avast Secureline VPN – en potentiel kandidat til dit online privatliv og sikkerhed.

Lad os komme i gang med yderligere at komme i gang!

Indholdsfortegnelse

 • Hvad er Avast Secureline VPN?
 • Avast Secureline VPN -brugervenlighed
  • Officiel hjemmeside
  • Understøttede enheder
  • Apps
  • Servere og placeringer
  • Fart
  • Streaming
  • VPN -protokoller
  • Kryptering
  • Jurisdiktion
  • Logningspolitik
  • Torrent -politik
  • Priserplaner
  • Betalingsmetoder
  • AVG SIKKER VPN
  • Nordvpn
  • Windscribe VPN

  Hvad er Avast Secureline VPN?

  Avast ligger i Prag, Tjekkiet, og er et af verdens største sikkerhedsfirmaer, der anvender næste generelle teknologier for at bekæmpe cyberangreb i realtid. Virksomheden tilbyder en omfattende samling af produkter, herunder antivirus -software, en sikker webbrowser, værktøj til adgangskodeadministrator og pc -oprydningsværktøj. Avast Secureline VPN blev lanceret i 2013, hvilket gjorde det til en af ​​de nyeste tilføjelser til virksomhedens lineup.

  Hvad er Avast Secureline VPN?

  Avast kører også et nonprofit -fundament, der understøtter årsager, der er i overensstemmelse med dens værdier af frihed, uddannelse og innovation. Projekter inkluderer udvikling af palliative plejesystemer til hospitaler, levering af STEM -stipendier og at hjælpe tjekker med handicap.

  Avast Secureline VPN -brugervenlighed

  Officiel hjemmeside

  Avast Secureline VPN deler et websted med andre Avasts produkter, så det er mere en side end et komplet sted. Der er ikke nogen undersider for forskellige funktioner eller nogen dybdegående VPN -artikler, som du kunne finde på andre VPN -websteder – alt fra en VPNs definition til potentielle anvendelser er alt på en side.

  Det er ikke at sige, at informationen er dårlig kvalitet, bare at der ikke er meget af det. Hvis du er ny i VPN -verdenen eller simpelthen ikke er ligeglad med de tekniske detaljer, skal det være perfekt tilstrækkeligt for dig. Men hvis du forventer dybden og bredden af ​​indholdet, kan du blive overvældet.

  En lignende historie sker i supportbasen, der også dækker alle Avasts produkter, ikke kun Secureline VPN. Secureline -kategorien indeholder 15 artikler, hvoraf de fleste er grundlæggende og vedrører mere fejlfinding end VPN -uddannelse. På nogen måde er det ikke dårligt, men ikke sandsynligt at have meget appel for ikke-nye.

  Understøttede enheder

  Avast Secureline VPN understøtter Windows (7 og op), MacOS/ Mac OS X (10.10 Yosemite og op), Android (5 og op) og iOS (9 og op). En ældre version af Secureline -appen er tilgængelig til Vista og Windows XP, men den modtager ikke opdateringer og understøtter muligvis ikke nogen funktioner, der er tilføjet siden den første udgivelse.

  Du kan også bruge Avast Secureline VPN på dit Android Smart TV, NVIDIA SHIELD TV eller MI Box. Ingen andre operativsystemer understøttes, og der leveres ingen manuelle konfigurationsfiler eller guider. Det betyder, at du ikke kan bruge denne VPN på dit router- eller NAS -system.

  Apps

  Avast Secureline -apps er minimale og klassiske, som burde have en masse appel for dem, der er elskere af rent design og allerede er bekendt med Avasts andre programmer.

  På hovedskærmen vises du en ON/ OFF -switch, din valgte server, forbindelsestid og IP -adresser (både ægte og tunneled). Alt er beskrevet på skærmen for at være så begyndervenlig som muligt. Når du tænder for VPN, får du at vide, at “din forbindelse er krypteret, og din placering er forklædt,” og “Din placering vises nu for andre som [din valgte server].”

  Placeringsplukkeren giver dig mulighed for at gennemse serverne med kontinent eller funktion (streaming eller P2P), og dens layout er effektivt: lande og deres flag vises i to kolonner, og lande med servere i mere end en by kan udvides for at vise alle dine muligheder. Ikke desto mindre er der ingen måde at se en servers ping- eller indlæsningsstatistik eller udarbejde en liste over favoritter.

  Mobile -apps er næsten de samme som desktop -apps, skønt de får et par yderligere forbindelsesmuligheder, såsom automatisk tilslutning til mobildata eller tilslutning, når netværket afbrydes.

  Avast Secureline VPN Performance

  Servere og placeringer

  Avast Secureline’s servere dækker 55 byer i 34 lande, men det nøjagtige servertælling er ikke blevet angivet.

  16 amerikanske byer har servere, herunder byer som Jacksonville og Honolulu, som sjældent ses på VPN -serverlister. De andre lande med mere end en serverplacering inkluderer Storbritannien (3 byer), Rusland (2 byer), Spanien (2 byer), Tyskland (2 byer) og Canada (2 byer).

  Resten af ​​Nordamerika og Europa er godt dækket, hvor Asien tager tredjepladsen: Sydkorea, Japan, Singapore, Taiwan, Malaysia og Hong Kong. Afrika betjenes af Sydafrika, Sydamerika af Brasilien, Mellemøsten af ​​Israel og Oceanien af ​​New Zealand og Australien.

  Avast Secureline's servere og placeringer

  Virksomheden nævner ikke klart dens brug af virtuelle servere. Virtuelle servere er ikke iboende dårlige, men vi mener, at VPN -udbydere skal mærke dem, og angive den fysiske hardware, som serveren kører på. Avast Secureline gør ikke nogen af ​​disse ting, så hvis du har brug for gennemsigtighed med hensyn til virtuelle servere, er du bedre stillet til et andet sted.

  Fart

  Avast Secureline siger, at dens servere kører på 2 Gbps-forbindelser, og hastighederne på 400-600 Mbps ofte opnås på virksomhedens hastighedstest. Imidlertid udføres disse test sandsynligvis under ideelle forhold med en matchende 2 Gbps basisforbindelse.

  I virkeligheden kan du få en god idé om, hvad du kan forvente ved at se på VPN -hastigheder i forhold til basishastigheder. For eksempel leverer de fleste top VPN -udbydere hastigheder inden for 80% af basislinjen, når de bruger en lokal server. Denne procentdel falder generelt til ikke mindre end 50%, når den er tilsluttet en mere fjern server i Nordamerika eller Europa.

  For det meste møder Avast Secureline disse benchmarks. Lokale hastigheder ser ud til at være lidt lavere end forventet, undertiden falder til 70% af basislinjen, men det består af en stærk langdistanceydelse.

  Generelt er Avast Securelines hastigheder ikke de hurtigste, men de er ekstremt konsistente uanset afstand, hvilket vi siger er vigtigere end at ramme de højeste tal alligevel.

  Streaming

  I afsnittet Placering Picker kan du finde en fane, der indeholder alle de servere, den anbefaler til brug med streamingsteder.

  Imidlertid rapporterer mange brugere vanskeligheder med at oprette forbindelse til Netflix, BBC iPlayer og endda YouTube med Avast Secureline. Den mest succesrige server synes måske at være New York-serveren, som er i stand til at komme forbi Netflix og YouTubes Detection Systems Scot-Free. Det er faktisk lidt skuffende!

  Avast Secureline VPN -sikkerhedsfunktioner

  VPN -protokoller

  Avast Secureline tilbyder to protokoller: OpenVPN og IPSEC. Desværre kan du ikke ændre din protokol, som du kan med andre udbydere. I stedet bestemmes den, du bruger, af dit operativsystem.

  OpenVpn

  OpenVPN er den foretrukne protokol for mange VPN-brugere af flere grunde: det er open source, bredt understøttet og giver en fremragende balance mellem sikkerhed og hastighed.

  Avast Secureline’s Windows og Android App bruger OpenVPN som deres protokol. Mens OpenVPN er i stand til at bruge enten TCP (til pålidelighed) eller UDP (for hastighed), giver Avast Secureline ikke brugerne mulighed for at vælge. Kun UDP bruges, så du kan løbe ind i nogle problemer med portblokering og droppede pakker.

  Ipsec

  IPsec -protokol blev udviklet af Cisco og forkæmpet af Apple. Det er omtrent så hurtigt som OpenVPN, selvom det har den bemærkelsesværdige ulempe ved at være lukket kilde.

  Avast Secureline’s iOS- og MacOS -apps bruger IPsec som deres protokol. Support til IPsec-protokollen er indbygget i Apples operativsystemer, mens OpenVPN skal bruge deres-party-software og hoppe gennem mange licensbøjler til at arbejde på Apple-produkter. Derfor er det et forståeligt valg fra udviklerens perspektiv.

  Kryptering

  Avast Secureline VPN bruger AES-256-kryptering, som den beskriver som “bankkvalitet”, men ofte betragtes som “militær kvalitet”. Faktisk henviser tallet 256 til længden af ​​krypteringsnøglen i bits, og det ville tage milliarder af år at brute-force. Til alle praktiske formål er det ubrydeligt.

  Avast Secureline VPN privatliv og politikker

  Jurisdiktion

  Avast Secureline VPN er placeret i Tjekkiet, som ikke har nogen obligatoriske love om opbevaring af data. Dette betyder, at Avast ikke er lovligt forpligtet til at gemme nogen form for brugerdata i nogen længere tid.

  Den Tjekkiske Republik er også underlagt den generelle databeskyttelsesregulering (GDPR), EU’s personlige privatlivets fred giver borgerne større kontrol over, hvordan organisationer bruger deres personlige data, såsom navn, e -mail -adresse, placering og IP -adresse. GDPR -.

  Den Tjekkiske Republik er ikke en del af nogen overvågningsallianser som fem øjne eller fjorten øjne. Ikke desto mindre inkluderer Privacy International landet på sin liste over nationer, der engagerer sig i “engageret samarbejde” om udnyttelse af computernetværk med fem øjne. Selvom vi skal understrege, at graden af ​​denne forening er ukendt, kan dette punkt være en dealbreaker for de mest sikkerhedsbevidste brugere.

  Logningspolitik

  Avast Securelines privatlivspolitik er massiv, da det vedrører alle Avasts produkter. Det meste af det er irrelevant for Secureline VPN, så hvis du gerne vil se de relevante sektioner, vil du læse afsnittet “VPN Products Privacy Policy”, som er helt i bunden.

  Avast Secureline VPNs logningspolitik

  Avast hævder ikke at gemme din fulde IP -adresse, DNS -forespørgsler eller nogen af ​​din browserhistorie. Vær dog opmærksom på, at Avast indsamler nogle oplysninger, når du opretter din konto, herunder: e -mail -adresse, brugernavn, licensnøgle, abonnementsfornyelsesdato og din prøvestatus (i tilfælde af at du bruger den gratis prøve). Oplysningerne gemmes, så længe din konto forbliver åben.

  Desuden gemmer virksomheden også nogle servicedata fra din VPN -brug, inklusive din samlede båndbreddeforbrug, forbindelsestidsstempler, din valgte servers IP -adresse og undernettet til din rigtige IP -adresse. Disse oplysninger bruges til fejlfinding og serverstyringsformål. Det slettes løbende efter 30 dage.

  Torrent -politik

  Avast Secureline VPN tillader torrenting på nogle af dens servere, som kan findes på fanen P2P på appens placeringspicker. Disse placeringer er Miami og Seattle (USA), London (Storbritannien), Paris (Frankrig), Prag (Den Tjekkiske Republik), Amsterdam (Holland) og Frankrig (Tyskland).

  På grund af Avast Secureline’s mangel på støtte til portforsendelse, kan nogle brugere møde med langsomme torrenthastigheder og begrænsede peer -forbindelser. Derfor, hvis du er en tung torrenter, kan du muligvis finde en mere torrentorienteret VPN.

  Avast Secureline VPN kundesupport

  Avast Secureline VPN tilbyder kundesupport via tre spillesteder: en telefonlinje, et supportforum og en supportbillet.

  Støtteforummet er et fremragende sted til spørgsmål, som ikke nødvendigvis behøver at besvare af en avast -medarbejder, da enhver kan sende og svare på tråde i det.

  Hvis du har brug for hurtigere hjælp, kan du udfylde formularen Support Ticket med en beskrivelse af dit problem og eventuelle vedhæftede filer, du gerne vil medtage. Avast siger at forvente et svar inden for to dage, en mere længere periode end de fleste andre VPN -udbydere, men forståeligt i betragtning af hvor mange forskellige produkter virksomheden har til at støtte.

  Til sidst, hvis du har brug for hurtig hjælp, kan du ringe til Avast Premium Tech Support -linjen for at få hjælp. Opkald starter dog på $ 79 hver, så det skulle være den sidste udvej for de mest alvorlige problemer.

  Avast Secureline VPN -prisplaner og betalingsmetoder

  Priserplaner

  Avast Secureline’s prisstruktur er forskellig fra andre VPN -udbydere. I stedet for at tilbyde prisindstillinger fra måned til måned, har Secureline kun en, to og tre-årige forpligtelser faktureret på forhånd.

  Desuden tilbyder virksomheden planer for en individuel enhed eller op til fem på samme tid. Lad os se hurtigt på, hvordan priserne går i stykker.

  Termlængde Maksimalt antal enheder Månedlige omkostninger Samlet beløb, der er faktureret
  1 år 1 $ 3.99 $ 47.88
  5 $ 4.99 $ 59.88
  2 år 1 $ 2.99 $ 71.76
  5 $ 3.99 $ 95.76
  3 år 1 $ 2.99 $ 107.64
  5 $ 3.99 $ 143.64

  Et dejligt punkt i Secureline’s prisplaner er, at vi kunne prøve det i syv dage fuldstændig risikofri. Så vi behøver ikke at give dem vores betalingsoplysninger for at teste dem.

  Betalingsmetoder

  Avast Secureline accepterer betalinger via Mastercard, Visa, American Express, PayPal eller Discover. Imidlertid accepteres ingen anonyme betalingsmuligheder, såsom gavekort eller bitcoin,.

  Fordele og ulemper ved at bruge Avast Secureline VPN

  Fordele:

  • Let at downloade og installere
  • Ubegrænset båndbredde og serverskift
  • P2P support
  • Konsekvente hastigheder
  • Op til 5 samtidige forbindelser
  • 7-dages gratis prøve
  • 30-dages pengene-tilbage-garanti

  Ulemper:

  • Begrænsede servere og placeringer
  • Ingen router support
  • Begrænsede streamingtjenester
  • Ufleksible abonnementsplaner
  • Ingen anonyme betalingsmuligheder

  Alternativer til Avast Secureline VPN

  AVG SIKKER VPN

  AVG er et af de største navne på antivirusmarkedet, der har udvidet sin rækkevidde mod sikkerhed på Internettet. Virksomheden tilbyder en enkel og ligetil opsætningsproces med flere fremragende funktioner.

  Hvorfor vælge AVG Secure VPN i stedet for Avast Secureline VPN?

  • Brugervenlig og let at bruge
  • I stand til at fjerne blokering af Netflix og BBC iPlayer

  Hvorfor vælge Avast Secureline VPN i stedet for AVG Secure VPN?

  • Branche-førende kryptering (AES-256)
  • Konsekvent forbindelseshastighed
  • Godt valg til torrenting

  Nordvpn

  Baseret i Panama har Nordvpn drevet mere end 14 millioner internetbrugere over hele verden. Det bliver nu en af ​​de mest pålidelige udbydere.

  Hvorfor vælge Nordvpn i stedet for Avast Secureline VPN?

  • Nordvpn tilbyder et mere omfattende udvalg af servere og placeringer (5.400 servere i 59 lande)
  • Det tillader seks samtidige forbindelser (mens Avast Secureline tillader fem)
  • Det giver mere pålideligt streamingindhold
  • Det tilbyder cryptocurrency -betalingsmetoder

  Hvorfor vælge Avast Secureline VPN i stedet for Nordvpn?

  • Avast Secureline er et godt valg til torrenting
  • Det tilbyder en gratis 7-dages prøveperiode
  • Dens forbindelseshastighed er konsekvent

  Windscribe VPN

  Windscribe VPN er faktisk et godt valg for dem, der ønsker at begynde at bruge en VPN eller migrere fra en eksisterende tjeneste. Mange brugere mener, at Windscribe tilbyder god værdi for deres penge.

  Hvorfor vælge Windscribe i stedet for Avast Secureline VPN?

  • Windscribe understøtter Unlimited Devices Connection pr. Licens
  • Det kan fjerne blokering af streamingsteder
  • Det tilbyder en gratis version med høj hastighed og en hel del servere
  • Dens privatlivspolitik er gennemsigtig

  Hvorfor vælge Avast Secureline VPN i stedet for Windscribe?

  • Avast Secureline tilbyder brancheførende kryptering (AES-256)
  • Det tilbyder en 7-dages prøveperiode
  • Det er godt til torrenting

  Bundlinjen

  Måske er Avast Secureline den bedste VPN, vi har gennemgået; Der er noget at sige for dem, der ønsker et betroet navn i antivirus- og sikkerhedsindustrien.

  Vi håber dette Avast Secureline Review hjalp dig med at tage en informeret beslutning blandt mange VPN -valg. Hvis du har bekymringer eller vil dele dine tanker, skal du bare fortælle os. Vi er altid glade for at høre fra dig!

  Læs mere:

  • Express VPN Review
  • Nordvpn Review
  • Protonvpn Review
  • Touch VPN Review
  • Cyberghost VPN Review
  • Turbo VPN Review
  • Windscribe VPN Review
  • AVG Secure VPN Review

  Hvad er avast sikker linje

  О этой странице

  Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

  Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

  Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

  Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

  Avast Secureline VPN Review 2023

  Avast Secureline VPN er en af ​​de mindre spillere i det kommercielle VPN -rum. Vi sætter det på prøve for at se, om det kan stå op til de store drenge i branchen i områder som prisfastsættelse, streaminghastighed og avancerede sikkerhedsfunktioner.

  Marc Dahan -specialist i online privatliv
  OPDATERET: 19. september 2021 Læs brugeranmeldelser

  Avast er et selskab med base i Tjekkiet, som du sandsynligvis har hørt om før. Men du tænker sandsynligvis på antivirusprodukter. Ja, vi taler om det samme firma. I slutningen af ​​2017 lancerede Avast Avast Secureline VPN (og efterfølgende købte AVG og lancerede også AVG Secure VPN). I denne Avast Secureline VPN-gennemgang viser vi, hvordan det tikker mange af de rigtige kasser, såsom streaminghastigheder, stærk kryptering, politik uden logging og DNS-lækagebeskyttelse.

  Men der er et advarsel, i januar 2020 blev det rapporteret, at Avast Antivirus- og AVG -antivirusprogrammerne indsamlede brugerdata og overførte disse data til Avast -datterselskabet Jumpshot, der ville pakke og sælge dataene. Den 30. januar 2020 meddelte Avast, at det ville afbryde praksis.

  Mens dette handlede om deres antivirusprodukter, er skjult indsamling og salg af brugernes personlige oplysninger virkelig ikke den slags forretningspraksis, du vil se fra en VPN -udbyder.

  Som vi gjorde, da vi gennemgik AVG Secureline VPN, lad os holde et åbent sind og se, hvor vi er i slutningen af ​​denne anmeldelse.

  I denne gennemgang vil vi besvare følgende spørgsmål og mere:

  • Hvordan er Avasts privatlivspolitik?
  • Hvad er Avasts dataindsamlingspraksis?
  • Tillader avast torrenting?
  • Arbejder Avast med Netflix og andre tramingtjenester?
  • Hvor hurtigt er avast secureline vpn?
  • Skulle du vælge avast frem for konkurrenter som Nordvpn, ExpressVPN og Surfshark?

  Avast Secureline VPN -resume

  Avast begyndte at tilbyde VPN -tjenester i 2017 – samme år købte det AVG, som også nu leverer VPN -tjenester. Det er vigtigt at vide, at AVG Secure VPN og Avast Secureline VPN deler den samme infrastruktur (så de samme VPN -servere) og de deler den samme privatlivspolitik. Jeg har gennemgået AVG Secure VPN for nylig, og resultatet var ikke godt. Så jeg ved slags på forhånd, hvordan Avast’s service vil se ud: OK hastigheder og priser, med færre funktioner og meget mere dataindsamling end de fleste af sine konkurrenter.

  Avast Secureline VPN Nøgledata

  * Gennemsnitlig hastighed over flere globale placeringer baseret på flere hastighedstest pr. Dag.

  Hvordan sammenlignes Avast Secureline VPN med andre populære VPN’er?

  Her er en sammenligning mellem Avast Secureline VPN og to af de mest kendte og højt vurderede VPN-udbydere, ExpressVPN og privat internetadgang.

  Avast Secureline VPN Pros og Ulemper

  Fordele:

  • OK hastigheder
  • Priser inden for gennemsnittet
  • Indfødte applikationer
  • Arbejder med nogle Netflix -biblioteker
  • VPN Kill Switch

  Ulemper:

  • 2020 Antivirus logging kontrovers
  • Uinformativt websted
  • Ingen router support
  • Praksis for privatlivets fred mangler
  • Færre funktioner, der tilbydes end sine konkurrenter

  Hastighed: er Avast Secureline VPN hurtigt?

  Avast-speedtest

  Jeg udførte nogle hastighedstest over Avasts VPN -servere. Resultaterne svarede til det, vi fik over AVG. Imidlertid gav test af britiske servere med avast signifikant langsommere resultater. Dette kunne komme ned til mange faktorer, og jeg antager, at dette ikke er normen. Jeg forventede bedre hastigheder ud af Storbritannien, men så længe dit hjem internet kører på 100 Mbps eller derunder, og du opretter forbindelse til en server, der er temmelig tæt på din faktiske fysiske placering, skal du ikke føle hastighedsdypen så meget. Men hvis du begynder at gøre ting, der er båndbredde-intensivt, vil du ikke være i stand til at ignorere afmatningen.

  Test blev udført ved hjælp af OpenVPN over UDP. Her er gennemsnitsværdierne pr. Region:

  Globalt gennemsnit: 34.7 Mbps

  Hver gang jeg vil teste en VPNs præstation med online spil, konfigurerer jeg normalt VPN -klienten på min router (Pfsense). Det gør det muligt for min PS4 automatisk at blive dirigeret gennem VPN bare ved at oprette forbindelse til min router. Men igen, som det var tilfældet med AVG Secure VPN, understøtter Avast ikke routere. Så dette var ikke muligt. Og det er for dårligt. Online -spil har en tendens til at være glattere, når det er tilsluttet via Ethernet.

  Så som jeg havde gjort, da jeg testede AVG, oprettede jeg internetdeling fra min Mac og var i stand til at dele min VPN med min PS4 på den måde.

  Online spilpræstation var ok. Men faktisk ikke så god som da jeg testede AVG. Jeg havde mere forsinkelse og frysninger. Et spil direkte frakoblet og mislykkedes. Men disse er de samme servere som AVG, bør ikke ydelsen være den samme? Teknisk, ja. Men alle har gode dage og dårlige dage, inklusive VPN -servere. Hvad jeg mener er, at forskellen sandsynligvis kommer ned på netværksoverbelastning, antallet af brugere på serveren og den båndbredde, de trækker. Jeg antager, at det meste af tiden ville ydelsen af ​​AVG og Avast være meget ens.

  Understøttede platforme

  Avast Secureline leverer oprindelige applikationer til følgende platforme:

  Avast Secureline VPN Prissætning

  Avast’s prisfastsættelse er anstændig. Den månedlige pris varierer mellem $ 4.99 og $ 3.99, som er godt inden for gennemsnitsprisen for en kommerciel VPN -service. Imidlertid tilbyder Avast kun et, to eller tre-årige abonnementer. Ingen månedlige planer.

  Avast tilbyder planer for 1 enhed eller 5 enheder (samtidige forbindelser).

  Her er opdelingen af ​​Avast Secureline VPN -prisfastsættelse:

  5 enheder

  Avast-Price-5Devices

  • 59.88 USD for et års tjeneste (fungerer til 4.99 USD pr. Måned)
  • 95.76 USD for to års tjeneste (fungerer til 3.99 USD pr. Måned)
  • 143.64 USD for tre års tjeneste (fungerer til 3.99 USD pr. Måned)

  1 enhed

  Avast-Price-1Device

  • 47.88 USD for et års tjeneste (fungerer til 3.99 USD pr. Måned)
  • 71.76 USD for to års tjeneste (fungerer til 2.99 USD pr. Måned)
  • 107.64 USD for tre års tjeneste (fungerer til 2.99 USD pr. Måned)

  Disse priser er gode, selvom den 2-årige plan og den 3-årige plan tilbyder den samme månedlige sats

  Med hensyn til betalingsmetoder accepterer Avast kun kreditkort, et betalingskort og PayPal. Det er det. Ingen kontanter. Ingen cryptocurrency.

  Det er ærgeligt. Jeg foretrækker altid at se en VPN -udbyder acceptere anonyme betalingsmetoder, som kontanter eller cryptocurrencies.

  Avast tilbyder også en 7-dages gratis prøve, som ikke kræver et kreditkort.

  Avast Secureline VPN Apps

  Mens Avast leverer en app til AndroidTV, skal den aktiveres ved at parre din Androidtv -enhed med en anden enhed, der allerede kører Avast Secureline VPN. Mere om det nedenfor.

  Avast leverer også en browserforlængelse til Chrome. Selvom jeg var nødt til at downloade VPN -klient -appen for at finde ud af det. Fra appen kan du installere browserudvidelser. Selvom det er bedre at bruge VPN-systemet end kun bruge en browserforlængelse til at beskytte din webbrowser.

  Intet for Linux og intet for routere. Disse er ubesvarede muligheder i min bog.

  Den oprindelige Windows -app er uklart og temmelig let at navigere, men har også meget få muligheder. Jeg nævnte tidligere, at Avast og AVG deler den samme VPN -infrastruktur. Og mens deres apps er meget ens i stil, er de faktisk forskellige apps.

  Når du først lancerer Avast’s app, skal du enten logge ind, hvis du har købt en konto, eller du kan starte din 7-dages gratis prøve (uden at overdrage dit kreditkortnummer). Det er ret cool at tilbyde en gratis prøve uden at kræve, at et kreditkort er ret cool.

  Når du er opsat, kan du vælge en VPN-server, der skal oprettes til fra appens hovedvindue.

  Avast - App - Connected

  Med AVG varierede de understøttede VPN -protokoller efter platform (OpenVPN til Windows & Android og IKEV2 til MACOS & iOS), så jeg forventede det samme fra Avast. Men nej, Avast er mere konsekvent, idet alle deres apps kun understøtter OpenVPN. Selvom det ville være rart, hvis Avast støttede mere end en enkelt VPN -protokol, er det en sikker protokol, og oplevelsen vil være mere konsistent på tværs af forskellige platforme.

  Avasts app indeholder fire præferencer sider:

  • VPN -tilstand
  • Generel
  • Par en ny enhed
  • Browserintegration

  Vi diskuterer VPN-tilstandssiden lidt senere i sikkerhedsafsnittet, da der er sikkerhedsrelaterede parametre der.

  Siden generelle indstillinger i Avasts app ligner meget dens AVG -modstykke. Fra siden Generelle indstillinger kan du aktivere eller deaktivere meddelelser, vælg, om du skal starte Avast Secureline VPN, når du starter din computer og vælger displaysproget.

  Nedenfor er det en mulighed for at modtage beta -opdateringer af appen.

  Avast App-generals-general

  Paret Ny enhedsside bruges til at aktivere Avast Secureline VPN på dit Android -tv. Så du er nødt til at downloade appen til din Android TV -enhed og derefter parre den til din Mac, Windows, iOS eller Android -enhed for at få den til at fungere. Avast leverer detaljerede instruktioner om, hvordan du parrer din Android TV -enhed.

  Et indlysende spørgsmål, der kommer til at tænke på, er, hvorfor kræves dette? Jeg har ikke noget svar til dig ..

  Og til sidst giver browserintegrationssiden dig mulighed for at downloade Avast’s Chrome -udvidelse såvel som dens sikre browser.

  Avast Secureline VPN og routere

  Som det var tilfældet med AVG, er det ikke muligt at oprette Avast Secureline VPN på din router. Avast understøtter simpelthen ikke denne funktion. Dette er en mulighed for forbedring, da det at oprette en VPN -klient på en router har mange fordele, som at omgå VPN -udbyderens grænse for samtidige forbindelser, for eksempel.

  Streaming … og Netflix

  Det bliver mere og mere vanskeligt at få adgang til Netflix og andre streamingtjenester over VPN. Men nogle VPN -udbydere gør det til at give adgang til sine brugere. Avast Secureline VPN gør ikke en enorm aftale om streamingtjenester i sin markedsføring. Men det nævnes. Og Avasts app har en kategori til streaming -servere. Der er fem dedikerede streamingservere, og de er nøjagtigt de samme, som AVG bruger i sin app:

  • Berlin, Tyskland
  • Wonderland, UK
  • Gotham, USA
  • Miami, USA
  • New York, USA

  Avast App - Streaming -servere

  Jeg testede dem alle. Og de gav mig alle med succes sikker adgang til Netflix, undtagen for den britiske server. Præcis som det var tilfældet med AVG.

  Så fire servere ud af Avasts fem dedikerede streamingservere arbejdede med Netflix. Det er faktisk ret godt. Ulempen er imidlertid, at selvom alle fem servere arbejdede, giver det dig stadig kun adgang til tre Netflix -biblioteker. Hvis du vil få adgang til et andet Netflix -bibliotek, skal du henvende dig til en bedre VPN for Netflix.

  Jeg var i stand til at få adgang til Amazon Prime -video fra en amerikansk server og itvhub fra den britiske server, men ikke All4. Og ingen held med Disney+eller BBC iPlayer. Igen, stort set som med AVG.

  Så ligesom AVG er streaming lidt af en blandet taske med avast. Det fungerer godt med Netflix, men kun for tre biblioteker og ser ikke ud til at spille godt med andre streamingtjenester.

  Tillader avast torrenting?

  Avast Secureline VPN tillader P2P-fildeling på den samme undergruppe af servere som AVG. Disse er:

  • Prag, Tjekkiet
  • Frankfurt, Tyskland
  • Amsterdam, Holland
  • New York City, New York
  • Miami, Florida
  • Seattle, Washington
  • London, Storbritannien
  • Paris, Frankrig

  Avast App - P2P -servere

  Som det var tilfældet med AVG, var torrenting over Avasts VPN -netværk hurtig og glat. Ingen problemer overhovedet.

  Støtter Avast Secureline VPN opdelet tunneling?

  Split tunneling eller selektiv routing giver dig mulighed for at vælge, om en apps trafik går gennem VPN. Så med delt tunneling kan du vælge at sende din Netflix -trafik gennem din ISP -forbindelse, mens du sender resten ud gennem VPN. Eller send kun din P2P -trafik gennem VPN og send resten ud gennem din ISP -forbindelse. Med delt tunneling er det hele op til dig. Det kan håndtere stort set ethvert scenarie.

  Avast Secureline VPN understøtter ikke delt tunneling på dette tidspunkt.

  Sikkerhed, privatliv og logfiler

  Avast App - Manuel tilstand

  Når vi vender opmærksomheden mod sikkerhed, lad os gå tilbage til Avasts app og se på VPN -tilstandsindstillingsmenuen, vi nævnte ovenfor. Så fra denne side kan du bestemme appens opførsel i forhold til at muliggøre og deaktivere VPN. Du kan vælge at automatisk tænde VPN, når du er tilsluttet internettet. Alternativt kan du vælge at få appen til at spørge dig, om du vil aktivere VPN, når du er tilsluttet internettet. Deaktivering af begge muligheder kræver, at du manuelt forbinder VPN, når du vil bruge det.

  Herfra kan du også udelukke betroede netværk. Et betroet netværk er et netværk, som du ikke ønsker at oprette forbindelse til VPN. For eksempel kan du ønske, at VPN skal være aktiveret på en kaffebar, men ikke når du bruger dit eget WiFi -netværk derhjemme. For at gøre det skal du blot tilføje dit hjemmenetværk til listen over betroede netværk, og VPN vil automatisk afbryde forbindelsen, når du er på det netværk.

  Under det kan du aktivere VPN Kill Switch, som automatisk blokerer for eventuelle pakker fra at forlade din enhed i tilfælde af, at din VPN -forbindelse nogensinde skal falde. Det er som standard deaktiveret. Jeg vil anbefale dig at aktivere det, og jeg føler, at dette skal aktiveres som standard.

  Ovenstående gælder hvad Avast omtaler som manuel tilstand, standardtilstand. Men appen leverer også smart tilstand, som du kan aktivere herfra. Smart Mode muliggør automatisk forbindelse af VPN under tre omstændigheder:

  • Når du opretter forbindelse til ukendte netværk
  • Når du torrent
  • Når du gennemser internettet

  Og du kan aktivere eller deaktivere hver af dem individuelt.

  Avast App - Smart VPN

  Så dette er en bekvem måde at sikre, at din VPN altid er på under disse omstændigheder.

  Lad os se på Avasts politik nu.

  Avast, ligesom AVG, er baseret i Tjekkiet, uden for de 14 Eyes Nations. Men jeg har sagt det før, og jeg siger det igen, jeg mener, at logningspolitikken er meget vigtigere end jurisdiktion. Dette skyldes, at hvis din VPN-udbyder ikke logger og opstiller sin infrastruktur til ikke-logging, ville det ikke have noget at dele med retshåndhævelse, hvis Avast nogensinde blev tjent med en anmodning. For eksempel, når feds gik til dig.S.-Baseret VPN -udbyder Privat internetadgang Anmodning om brugerdata, PIA gjorde med succes sagen om, at det ikke havde noget at dele, fordi det simpelthen ikke logger på.

  Så hvad er Avasts privatlivspolitik?

  Husk, da jeg fortalte dig, at AVAST og AVG deler den samme VPN -infrastruktur? De deler også den samme privatlivspolitik. Og hvis du læser min AVG Secure VPN -anmeldelse, ved du, at det ikke var særlig godt. Dette afsnit, med magt af nødvendighed, vil være meget lig det tilsvarende afsnit fra AVG -gennemgangen. Privatlivspolitikkerne er identiske – ordret.

  Så fortrolighedspolitikken har fordelen af ​​gennemsigtighed, men det er i det væsentlige kun en liste over, hvad Avast indsamler. Som det var tilfældet med AVG, er der et lille lille afsnit, der viser, hvad den ikke indsamler. Man kunne gå glip af det, hvis de ikke var opmærksomme ..

  AVG - Privatlivspolitik - Ingen samling

  Resten af ​​politikken går simpelthen ind i, hvad Avast indsamler. Og det samler en hel del.

  AVG - Privatlivspolitik - samling

  Her er et skærmbillede fra sin VPN-privatlivspolitik, der viser alle tredjepartssporere, som virksomheden bruger i sine VPN-apps:

  AVG - Tredjepartssporere

  Som det var tilfældet med AVG, føler jeg, at alt dette er alt for meget dataindsamling til et “privatliv” -produkt ..

  Når det drejer sig om kryptering, bruger Avast AES-256-chifferen til alle dens apps.

  Vores IP- og DNS -lækketest viser, at Avast Secureline VPN ikke lækker.

  Avast - iptest - Fra

  Avast - iptest - On

  Ligesom vores DNS -lækageprøver.

  Avast - Dnstest - Fra

  Avast - dnstest - på

  Som de fleste andre VPN-udbydere leverer Avast in-tunnel, ikke-logging VPN-servere. Brug af din VPN -udbyders interne DNS -servere er den bedste måde at undgå DNS ​​-lækager. Du skal bruge dem.

  Giver avast en warrant kanary?

  En Warrant Canary er et dokument, der ofte offentliggøres af en tjenesteudbyder, der siger, at det ikke har modtaget en hemmelig kendelse eller en gag -ordre fra retshåndhævelse.

  Hvis udbyderen nogensinde modtager en warrant eller en gag -ordre, kan det nedtage den garanti, der indirekte signaliseres til deres brugerbase, at tjenesten er blevet kompromitteret uden at krænke Gag Order.

  Avast - Warrant Canary

  Avast udgiver en månedlig warrant Canary, der er afbildet ovenfor.

  Avast hævder også at producere en gennemsigtighedsrapport, men den linker simpelthen tilbage til sin privatlivspolitik. Gennemsigtighedsrapporter handler normalt om dataanmodninger.

  Avast - Transparency Report

  Multihop -servere?

  Avast Secureline VPN understøtter ikke multi-hop-servere på dette tidspunkt.

  Multihop -servere tilføjer et andet lag kryptering til din trafik ved at dirigere din forbindelse gennem en anden VPN -server. Det ekstra hop, i multihop eller kaskaderede VPN’er, gør dig markant vanskeligere at spore og identificere.

  Serverplaceringer

  Avast giver adgang til 55 servere i 34 lande. Mange udbydere tilbyder mange flere servere og placeringer. Men dette er mere end nok, tror jeg.

  Fungerer Avast Secureline VPN i Kina?

  Svaret på den ene bliver nødt til at være nej. Oprindeligt var jeg ikke sikker, fordi AVGs kundeservicemedarbejder hævdede, at det fungerer. Og AVG og Avast deler den samme infrastruktur. Men det ser ud til, at Avast ikke fungerer i Kina.

  For det første, i begyndelsen af ​​oktober, testede vi et stort antal kommercielle VPN’er for at se, om de arbejdede i Kina. Avast var blandt de testede udbydere, og Avast fungerede ikke fra Kina under disse test (se de komplette lister i bunden).

  Derefter skrev en Avast -medarbejder på Avasts brugerfora følgende:

  Avast Forum - Intet Kina

  Men for nylig (januar 2020) og Avast -bruger skrev dette på forummet:

  Avast Forum - Ja Kina

  Så mens Avasts MacOS -installationsprogram muligvis har haft installationsproblemer tilbage i januar, har tilsyneladende at brugeren har oprettet forbindelse til Avasts VPN -netværk fra Kina. Så jeg besluttede at skrive til Avasts kundeserviceafdeling for at prøve at få et lige svar – og det svar var ingen (se nedenfor).

  Hvor god er Avast Secureline VPNs kundesupport?

  Ligesom med AVG kunne jeg ikke blot e -maile Avasts kundeserviceafdeling. For at gøre det, skal du have købt et abonnement. Jeg kører på den 7-dages gratis retssag for denne gennemgang. Jeg mener dog, at potentielle kunder skal være i stand til at kommunikere med virksomheden, inden de tilmelder sig. Ligesom du kan stille spørgsmål til en sælger i en butik, før du foretager et køb, ikke kun efter. Så for mig får denne kendsgerning Avast til at miste point på kundeservice.

  Men igen, som med AVG, så jeg, at deres supportrepræsentanter besvarer brugerspørgsmål, der er lagt ud på brugerforummet. Så jeg tilmeldte mig og stillede et spørgsmål om, hvorvidt Avast fungerer i Kina eller ej. Og jeg fik et svar den næste dag:

  Avast Forum - Supportspørgsmål

  Og linket Avast leverede tog mig til dette:

  Avast - Officiel Kina -politik

  Så igen, svaret er nej.

  Glad for, at jeg var i stand til at få et lige svar. Men jeg føler stadig, at jeg burde have været i stand til blot at sende supportafdelingen en e -mail uden at skulle registrere en konto på Avasts forum.

  Anbefaler jeg Avast Secureline VPN?

  Ingen. Det gør jeg ikke. Og af de samme grunde, som jeg heller ikke anbefalede AVG Secure VPN.

  For det første er der dataindsamlingen til Avast -datterselskabet, Jumpshot. Det er ikke noget, du vil se, komme fra et firma, der leverer privatlivsprodukter. Og mens Avast har forpligtet sig til at afbryde denne praksis, fortæller dens privatlivspolitik os, at Avast stadig indsamler meget mere information om sine brugere end at konkurrere VPN -udbydere. Jeg tror heller ikke, at en VPN-klient skal inkorporere tredjepartssporere, som Avast’s og AVGs apps begge gør.

  Så er der den kendsgerning, at Avast understøtter færre funktioner end de fleste af sine konkurrenter. Og det understøtter kun en VPN -protokol (omend en god).

  Og mens Avast tilbyder to abonnementsniveauer (1 enhed og 5 enheder), er der ingen månedlige priser, som det er tilfældet med AVG. Så du har intet andet valg end at købe et, to eller tre-årige abonnement. Ikke alle ønsker at forpligte sig til et års periode (eller mere).

  Oven i det, for at få direkte adgang til Avasts kundeserviceafdeling, skulle du købe et et års abonnement. Du kan ikke kontakte dem uden abonnement, og du kan ikke købe mindre end et år.

  Det positive vil også svare til AVG. Avast fungerer ligesom AVG med Netflix på fire ud af fem af sine dedikerede streamingservere (i mine test). Og det er ikke dårligt. Men det understøtter kun Netflix -biblioteker fra tre lande: Tyskland, Storbritannien og USA. Og hvis du sammenligner det med større spillere i VPN -rummet, som Nordvpn eller Surfshark, ser du hurtigt, at du kan få mere for mindre.

  Avasts hastigheder var ok – ikke store. Og de var ikke så gode, som da jeg testede AVG (mange faktorer kan forklare det, og det er måske ikke i Avasts ende). Men pointen er, at hvis du har en hurtig internetforbindelse, vil du føle afmatningen meget, når du bruger Avast.

  Den store ting, der var gået for det, er, at det så ud til at fungere i Kina, og AVG syntes dedikeret til at sikre, at det fortsætter med at arbejde. Så jeg blev overrasket, da jeg bekræftede, at Avast ikke fungerer i Kina.

  Jeg befinder mig i samme situation som jeg var, da jeg gennemgik AVG: Avast er ikke forfærdelig, men det får aldrig kanten over konkurrencen om noget, undtagen pris, i nogle tilfælde. Men så igen, bliver du nødt til at købe mindst et år med Avast for at redde de få dollars. Og med så mange konkurrenter, der tilbyder mere, er det vanskeligt at anbefale Avast over sine konkurrenter.

  Avast Secureline VPN -alternativer

  ExpressVPN er en stor spiller i VPN -rummet, og det har formået at opbygge et fremragende ry for sig selv. Dens privatliv og sikkerhedspraksis er ekstremt gode. ExpressVPN forpligter sig til en stærk politik uden logging, giver mange bekvemmelighedsfunktioner, kører alle dens servere fra flygtig hukommelse (RAM), arbejder med de fleste streaming-websteder og fungerer også i Kina. Det er lidt dyrere end de fleste, men et ExpressVPN -abonnement er stadig en god investering.

  Nordvpn er en anden fremragende udbyder med base i Panama. Nordvpns privatliv og sikkerhedspraksis er strenge, og dens priser er ekstremt rimelige. Nordvpn leverer en ADS & Tracker Blocker, Tor over VPN -servere og Wireguard support. Det tillader også torrenting, kan sikkert få adgang til mange streamingsteder og fungerer også i Kina. Det er svært at gå galt med Nordvpn.

  Hvordan gør det Avast Secureline VPN Sammenlign med andre VPN’er?

  Her er en tabel, der sammenligner IVPN med to populære og højt vurderede VPN -udbydere, ExpressVPN og Nordvpn