Hvad er AES256

Enkel forklaring: Hvad er AES-256 bit kryptering

Indkald bruger AES-256 bit kryptering, som er den bedste tilgængelige sikkerhed på markedet, men du ved muligvis ikke, hvad det betyder nøjagtigt. Vi har skrevet en meget forenklet, hjælpsom guide til at forklare, hvad det er, og hvorfor du skal værdsætte den.

Datakryptering

Cyberkriminelle er altid på jagten og leder efter svage links til at bryde og knække. Hvordan kan brugere, især i denne stadig mere forbundne verden, have fuldstændig sikkerhed for, at deres data er sikre, uanset hvor de måtte være placeret?

Kryptering er en af ​​de mest almindelige måder at beskytte følsomme data på. Kryptering fungerer ved at tage almindelig tekst og konvertere den til ciffertekst, der består af tilsyneladende tilfældige tegn. Kun dem, der har den specielle nøgle, kan dekryptere den. AES bruger symmetrisk nøglekryptering, som involverer kun en hemmelig nøgle til chiffer og dechiffrer information.

Den avancerede krypteringsstandard (AES) er den første og eneste offentligt tilgængelige chiffer, der er godkendt af det amerikanske National Security Agency (NSA) til beskyttelse af tophemmelige oplysninger. AES blev først kaldt Rijndael efter sine to udviklere, belgiske kryptografer Vincent Rijmen og Joan Daemen.

Følgende illustration viser, hvordan symmetrisk nøglekryptering fungerer:

figur 1. Symmetrisk nøglekryptering

AES-256, der har en nøglelængde på 256 bit, understøtter den største bitstørrelse og er praktisk talt uknuselig af brute force baseret på den aktuelle computerkraft, hvilket gør det til den stærkeste krypteringsstandard. Følgende tabel viser, at mulige nøglekombinationer eksponentielt øges med nøglestørrelsen.

Nøglestørrelse

Mulige kombinationer

tabel 1. Nøglestørrelser og tilsvarende mulige kombinationer for at revne ved brute force -angreb.

SecurenCrypt: Rock-Solid AES-256 kryptering på ATP-flashlagringsenheder

SecureStor-aktiverede ATP-flashlagringsenheder har SecureNcrypt med AES-256-kryptering for at beskytte data mod uautoriseret adgang.

De bruger et hardwarebaseret sæt sikkerhedsmoduler og en AES-motor. Når værten skriver data til flashlagringsenheden, genererer en tilfældig tallegenerator (RNG) den 256-bit symmetriske chiffernøgle, der overføres til AES-motoren. AES -motoren krypterer den almindelige tekst (kildedata) i chiffertekst (krypterede data) og sender dem til NAND -flash for opbevaring.

Omvendt, hvis værten ønsker at hente data fra lagringsenheden, dekrypterer AES -motoren cifferteksten i NAND -flash og overfører derefter data til værten som almindelig tekst. Krypterings-/dekrypteringsprocessen udføres på flashniveauet og kræver ikke værtsintervention, så der er ingen nedbrydning af ydelsen, og dataoverførslen bremser ikke ned.

Figur 2. AES-256 krypteringsmekanisme i ATP SecurenCrypt

ATP Securstor: Beskyttelse ud over kryptering

SecurEncrypt ved hjælp af AES-256-kryptering er en komponent i ATP Securstor, en sikkerhedssuite på flere niveauer, der beskytter data med en række muligheder ud over data-ved-hvilekryptering. Kunder kan vælge mellem funktioner, der kan tilpasses i henhold til deres applikationsspecifikke krav til at beskytte mod uautoriseret adgang, ulovlig kopiering og andre sikkerhedstrusler for at sikre data, OS og firmwareintegritet til enhver tid.

For mere information om SecureStor-aktiverede ATP-flashprodukter, kan du besøge ATP -websted eller kontakt An ATP -repræsentant.

Enkel forklaring: Hvad er AES-256 bit kryptering?

Indkald bruger AES-256 bit kryptering, som er den bedste tilgængelige sikkerhed på markedet, men du ved muligvis ikke, hvad det betyder nøjagtigt. Vi har skrevet en meget forenklet, hjælpsom guide til at forklare, hvad det er, og hvorfor du skal værdsætte den.

Hvad er kryptering?

Kryptering er processen med kodning af oplysninger ved at dreje Raintext (hvad du skriver) til chiffertekst (en kodet version af The PlaintExt). På et øjeblik ser chifferteksten ud til at være tilfældige data, men for det træne øje er det helt klart chiffertekst. Imidlertid betyder kryptering, at der er uendelige muligheder for, hvad den sagsøgerversion af chifferteksten kan betyde. Sådan afkoder chifferteksten afhænger af typen af ​​kode eller kryptering, der bruges til at oprette chifferteksten.

Hvad er AES -kryptering?

AES står for Advanced Encryption Standard, som er en computersikkerhedsstandard designet til kryptografisk at gemme følsomme og tophemmelige information. AES-kryptering er en metode til kryptering, der fungerer gennem en godkendt 128-bit, 192-bit eller 256-bit symmetrisk krypteringsalgoritme baseret på AES.

Hvordan fungerer AES -kryptering?

 1. Nøgleudvidelse – På dette trin oprettes runde nøgler til at blive brugt i de næste stadier af kryptering. Dette bruger Rijndaels nøgleplan.
 2. Rundtast tilføjelse – En rund nøgle er resultatet af at udføre en operation på den forrige runde -nøgle og de data, du vil kryptere. I dette trin føjes den indledende runde -nøgle til de opdelte data.
 3. Byte -substitution – Dette skifter rundt om bytes baseret på Rijndael S-boks substitutionsmetode.
 4. Rækkeskift – Dataene, der er opdelt i hver række, flyttes til venstre (en plads til den anden række, to til den tredje række, tre for den fjerde række).
 5. Kolonneblanding – Ved hjælp af en forudbestemt matrix multipliceres datakolonnerne, og der oprettes en ny kodeblok.
 6. Rundtast tilføjelse – En anden rundnøgle anvendes på kolonnerne.

Denne proces gentages derefter 13 gange for 256-bit kryptering, 11 gange for 192-bit og 9 gange for 128-bit.

Hvorfor er AES 256-bit kryptering den bedste på markedet?

“Bit” henviser til længden af ​​den nøgle, der kræves for at chiffer og dechiffrer chifferteksten. Dette betyder, at AES 256-bit er mere krypteret end dets 128-bit modstykke. Den 128-bit kryptering alene ville tage milliarder af år for en supercomputer at knække, så AES 256-bit er praktisk talt uigennemtrængelig.

Dette er grunden til, at det er tillid til af statslige agenturer over hele verden. Det er et lovligt krav om, at en virksomheds cybersikkerhed er krypteret med AES 256-bit for at arbejde med NASA!

Hvorfor indkaldes AES 256-bit kryptering?

Indkald bruger AES 256-bit kryptering, fordi dine data er vigtige for os. Vi vil have dig til at føle dig så sikker og behagelig som muligt at uploade dine følsomme data til vores dokumentbibliotek.

Vores sikkerhedsforanstaltninger går ud over kryptering, da vi også er CMMI-niveau 5-certificeret, hvilket betyder, at vi er godkendt til at arbejde med ethvert amerikansk regeringsagentur. Hvis du gerne vil lære mere om vores avancerede sikkerhedsfunktioner, kan du besøge vores ofte stillede spørgsmål her .

Conden er en prisvindende bestyrelsesportal designet til at digitalisere og strømline dine mødeprocesser fra start til finish. Vores omfattende funktioner inkluderer:

 • Et dokumentbibliotek med rollebaseret adgang for at sikre, at dine følsomme dokumenter er beskyttet.
 • En indbygget revisionsspor, så du kan være sikker på, at du er i overensstemmelse med alle regler.
 • Integreret videokonferencer, så du kan skifte fra fjernbetjening til hybridarbejde problemfrit, mens du stadig ser dit bordpakke på en skærm.
 • Undersøgelser med mulighed for anonymitet, så du kan være sikker på, at du er opmærksom på dine medarbejders meninger.
 • Tilgængelighedsfunktioner, inklusive tekst-til-stemme, der gør os til den førende tilgængelige bestyrelsesportal.

Indkald er mere end bare dens funktioner, vores kunder stoler også på os for at holde deres data sikre. Vores certificerede sikkerhed vil sikre, at dine fortrolige data er beskyttet på alle faser af projektlevering. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til:

 • AES 256-bit kryptering og sikker opbevaring
 • Granulær adgangskontrol og rollebaserede tilladelser
 • Dokumenter sikkerhed og styring af digital rettigheder
 • Enhedssikkerhed
 • Sikker brugergodkendelse
 • Sikkerhedsstyring
 • 24/7 indtrængningsdetektion og forebyggelse

Vores software kommer nu også som en integration med Microsoft Teams, der giver fordelene ved begge holdsamarbejde og en bestyrelsesportal.

Hvis du gerne vil lære mere om, hvordan indkaldelse kan hjælpe din organisation med at opnå bedre regeringsførelse, så tøv ikke med at booke en gratis demo i dag!

Alt hvad du har brug for at vide om AES-256-kryptering

Når national sikkerhed er involveret, træffes der stærke krypteringsforanstaltninger for at beskytte data. Den avancerede krypteringsstandard (AES), oprindeligt vedtaget af U.S. Den føderale regering har udviklet sig til at blive en branchestandard til at sikre data og skal være en del af enhver organisations integrerede risikostyringsstrategi. AES kommer i 128-bit, 192-bit og 256-bit implementeringer, hvor 256-bit-implementeringen er den mest sikre. Denne artikel forklarer, hvad AES-256 kryptering indebærer, hvordan den fungerer, og hvor sikkert det er. Det diskuterer også, hvordan dobbelt kryptering styrker sikkerhed og beskytter privat indhold mod ondsindede cyberattacks.

Hvad er AES-256 kryptering?

Den avancerede krypteringsstandard (AES) er en symmetrisk blokciffer, som U.S. Regeringen vælger for at beskytte klassificerede data. AES-256-kryptering bruger den 256-bit nøglelængde til at kryptere samt dekryptere en blok af meddelelser. Der er 14 runder med 256-bit nøgler, med hver runde, der består af behandlingstrin, der indebærer substitution, transponering og blanding af PLAINTEXT for at omdanne den til chiffertekst.

Alt hvad du har brug for at vide om AES-256-kryptering

Hvordan krypterer AES-256 dine data?

Da AES er en symmetrisk nøgleciffer, bruger den den samme hemmelige nøgle til både kryptering og dekryptering. Dette betyder, at både afsenderen og modtageren af ​​de pågældende data har brug for en kopi af den hemmelige nøgle. Symmetriske nøgler er bedre egnet til interne overførsler, i modsætning til asymmetriske nøgler, som er bedst til eksterne overførsler. Symmetriske nøglecifre, såsom AES, er hurtigere og mere effektive at køre, da de kræver mindre beregningseffekt end asymmetriske nøglealgoritmer.

Derudover bruger AES Block Ciphers, hvor The Plaintext er opdelt i sektioner kaldet blokke. AES bruger en 128-bit blokstørrelse, hvorved data er opdelt i 4-by-4-arrays, der indeholder 16 byte. Hver byte indeholder 8 bit, hvor de samlede bits i hver blok er 128. I AES forbliver størrelsen på krypterede data den samme. Dette betyder, at 128 bit af planlagtext giver 128 bit chiffertekst.

I al kryptering erstattes hver dataenhed af en anden enhed i henhold til den anvendte sikkerhedsnøgle. AES er et substitution-permutationsnetværk, der bruger en nøgleudvidelsesproces, hvor den oprindelige nøgle bruges til at komme med nye nøgler kaldet runde nøgler. De runde nøgler genereres over flere modifikationsrunder. Hver runde gør det sværere at bryde krypteringen. AES-256-krypteringen bruger 14 sådanne runder.

AES fungerer ved at få den oprindelige nøgle tilføjet til en blok ved hjælp af en eksklusiv eller (XOR) chiffer. Dette er en operation, der er indbygget i processorhardware. I blokken erstattes hver byte af data med en anden efter en forudbestemt tabel. Rækkerne af 4-by-4-arrayet forskydes, hvor byte i anden række flyttes et rum til venstre. Bytes i den tredje række flyttes to mellemrum, og dem i den fjerde række flyttede tre mellemrum. Søjlerne blandes derefter, kombinerer de fire byte i hver kolonne, og den runde tast føjes til blokken. Processen gentages for hver runde, hvilket giver en chiffertekst, der er helt forskellig fra sagsøgeren.

Denne krypteringsalgoritme indeholder følgende fordele:

 • Brug af en anden nøgle for hver runde giver et meget mere komplekst resultat
 • Byte -substitution ændrer dataene på en ikke -lineær måde og skjuler således forholdet mellem PLAINTEXT og CIPHERTEXT.
 • Skiftende rækker og blanding af kolonner diffunderer data, og transporterer således bytes. Dette komplicerer yderligere krypteringen.

Resultatet af disse processer er sikker dataudveksling. Den samme proces gentages omvendt for dekrypteringsprocessen.

AES-256 dekrypteringsproces

AES -chiffertekster kan gendannes til den oprindelige tilstand ved hjælp af omvendt kryptering. Som vi har set ovenfor, bruger AES symmetrisk kryptering, hvilket betyder, at den hemmelige nøgle, der bruges til kryptering, er den samme, der bruges til dekryptering.

I tilfælde af AES-256-dekryptering begynder processen med den inverse runde nøgle. Algoritmen vender derefter til enhver handling, nemlig: skiftende rækker, byteudskiftning og kolonneblanding, indtil den dechiffrer den originale meddelelse.

Er AES-256 kryptering crackable?

AES-256-kryptering er praktisk talt uklarelig ved hjælp af enhver brute-force-metode. Det ville tage millioner af år at bryde det ved hjælp af den aktuelle computerteknologi og kapaciteter.

Ingen krypteringsstandard eller system er dog helt sikker. I 2009 opdagede en kryptanalyse et muligt angreb på relateret nøgle. I et sådant angreb prøver angribere at knække en chiffer ved at observere, hvordan det fungerer ved at bruge forskellige taster. Heldigvis har eksperter siden konkluderet, at en sådan trussel kun kan ske i AES -systemer, der ikke er konfigureret korrekt.

Da det næsten er umuligt at knække AES-chifferet ved hjælp af en brute-force-metode, er den største risiko for denne standard side-kanalangreb. I disse angreb forsøger angribere at hente oplysninger, der lækker fra et system for at finde ud af, hvordan krypteringsalgoritmerne fungerer. Dette kan dog kun ske i ikke-sikre systemer. En lyd AES-256 Implementering beskytter et system fra sidekanalsangreb.

Meget som AES-256-standarden er meget sikker, kan et sårbart system føre til, at en angriberen får selve den hemmelige nøgle. En nul-tillids sikkerhedsmetode sikrer, at organisationer stoler på og verificerer digital kommunikation, der udveksler data. Yderligere skal organisationer tage en forsvars-i-dybde tilgang til sikkerhed, der anvender multifaktorautentisering, hærdet infrastruktur og proaktiv og integreret hændelsesrespons. Indkommende følsom indholdskommunikation skal verificeres ved hjælp af forebyggelse af datatab, antivirus og anti-malware-kapaciteter, mens udgående følsom indholdskommunikation også bør udnytte forebyggelse af datatab. Disse muligheder skal være involveret i enhver cyberrisikostyringsmetode.

Den åbne karakter af AES-256-standarden gør det til et af de mest sikre krypteringsstandarder. Cybersikkerhedseksperter er på den konstante udkig efter potentielle sårbarheder, og når der opdages en sårbarhed, får brugerne besked, og der tages handling for at tackle problemet.

Eksempler på hvor AES-256-kryptering i øjeblikket bruges

Følgende er nogle Af brugssager til AES-256-kryptering:

 1. U.S. Regeringsenheder som NSA, militæret og mange andre enheder bruger AES -kryptering til sikker kommunikation og opbevaring af data.
 2. Mange enheder, applikationer og netværk bruger i dag AES-256-kryptering til at beskytte data i hvile og i transit. Mange SSD’er anvender AES -krypteringsalgoritmer.
 3. Alle data, der er gemt i Google Cloud, er krypteret ved hjælp af AES-256-standarden som standard.
 4. AWS, Oracle og IBM bruger også AES-256-krypteringsstandarden.
 5. WhatsApp-meddelelser er krypteret ved hjælp af AES-256-krypteringsstandarden.

AES-256 for følsom indholdskommunikation

Organisationer skal beskytte og holde data private, når de er i hvile og i bevægelse. Der skal anvendes kryptering i begge tilfælde. For data i hvile er AES-256-kryptering ofte den bedste mulighed, hvorimod transportlagssikkerhed (TLS) kryptering skaber Secure Sockets Layer (SSL) tunneler til at beskytte privat indhold. Private data, der kræver kryptering, inkluderer personligt identificerbare oplysninger (PII), beskyttet sundhedsoplysninger (PHI), økonomiske poster og virksomhedsstrategiske produkt-, marketing- og salgsplaner.

KiteWorks krypterer hvert stykke indhold med en unik, stærk nøgle på filniveauet og med en anden stærk nøgle på disken på diskniveau. Dette sikrer, at hver fil er dobbeltkrypteret. Endvidere krypteres filtaster, volumennøgler og andre mellemliggende nøgler, når de opbevares, når de opbevares.

KiteWorks bruger en adgangssætning, der er indtastet af en administrator til at generere en supernøgle, den bruger i krypteringen af ​​alle lagrede nøgler. Når en administrator således roterer adgangskasen regelmæssigt, som anbefalet, er processen hurtig og effektiv, fordi kun nøglerne behøver at blive krypteret og ikke alt indhold.

De, der ønsker flere detaljer om KiteWorks ‘vigtige krypteringsmetode på tværs af forskellige følsomme indholdskommunikationskanaler – e -mail, fildeling, administreret filoverførsel, webformularer og applikationsprogrammeringsgrænseflader (API’er) – kan planlægge en brugerdefineret demo, der er skræddersyet til deres miljø.

Abonner

Få e -mail -opdateringer med vores seneste blogs nyheder