256-bit kryptering

Cyber-kriminelle jager altid efter ødelagte links på websteder, sikkerhedsforbindelser i softwarekoder eller scripts og smuthuller i netværket for at trænge ind og opfylde deres onde ønsker. I denne digitale verden er datasikkerhed af største betydning, og derfor foretrækker virksomhedsejere altid krypteringssikkerhed for beskyttelsen af ​​deres følsomme oplysninger for at sikre deres digitale forretning.

256 bit kryptering: er 256 bit kryptering sikkert?

Ja, i henhold til de nuværende teknologistandarder betragtes 256 bit SSL -kryptering (AES) som en sikker krypteringsstyrke. Men når vi taler om “256 bit kryptering”, hvad betyder det udtryk faktisk? Lad os nedbryde, hvad du har brug for at vide om 256 bit kryptering, og hvilken slags sikkerhed den giver.

Hvad er 256 bit kryptering?

En 256 bit SSL -kryptering er en teknik, der bruger 256 bit nøgle til at kryptere og dekryptere de data, der er overført mellem klienten og serveren. De mest moderne former for algoritmer og protokoller, inklusive SSL og AES, bruger 256 bit kryptering til generering af private og offentlige sikkerhedstaster.

Kryptering – Processen med at tage PLAINTEXT -data og bruge en algoritme (også kendt som en chiffer) til at krydre den i en uigenkendelig form kendt som en chiffertekst – kræver brug af krypteringstaster, der kommer i forskellige størrelser. Så når vi taler om 256 bit krypteringsstyrke, henviser den til både længden af ​​algoritmens nøgle, der bruges til at kryptere dataene og dens modstand mod angreb. Jo større algoritme-nøglestørrelse er, desto vanskeligere er det at knække ved hjælp af brute-force-angreb.

I de gamle dage, hvor alt blev skrevet på papir, krævede dette at konvertere breve til noget andet. Men når det kommer til digital information – eller eventuelle data, der er gemt på computere – gemmes disse bogstaver med hensyn til binære cifre eller “bit” af data, hvilket betyder 0s en 1s.

Du har måske set “256-bit kryptering” i ethvert SSL/TLS-certifikatbeskrivelse. Hvad dette betyder er, at det kræver 2 256 forskellige talkombinationer. That means it has about 115,792,089,237,316,195,423,570,985,008,687,907,853,269,984,665,640,564,039,457,584,007,913,129,639,936 possible combinations that you’d have to go through and start guessing one by one!

For at dekryptere en chiffertekst, der er krypteret med 256 bit kryptering uden den tilsvarende private nøgle, ville det tage 3.31 x 10 56 år!

Sikre 256 bit SSL -kryptering

En sikker 256 bit krypteringsteknologi bruges til at sikre online kommunikation mellem to noder ved at kryptere dataene med en 256 bit lang nøgle. Moderne krypteringsprotokoller, inklusive SSL/TLS og AES, bruger 256 bit kryptering til opbygning af en sikret kommunikationskanal.

Almindelige anvendelser af 256 bit kryptering

I betragtning af at 256 bit kryptering betragtes som industristandarden, bruges den på mange forskellige måder. Nogle af de mest almindelige anvendelser af 256-bit kryptering er som følger:

 • For at generere symmetriske sessionstaster fra browsere for at starte en sikker SSL/TLS -forbindelse.
 • For at kryptere data i transit mellem en browser og en server.
 • For at kryptere data, der er gemt i en e -mail for at give data ved hvile beskyttelse (hvis der bruges et e -mail -signeringscertifikat).
 • For at kryptere de lagrede data på tredjeparts skyplatforme som AWS, Google Drive, Dropbox osv.
 • At kryptere de følsomme data, der ejes af regeringen og militæret.

Hvordan 256 bit SSL -kryptering fungerer

Det viser længden af ​​krypteringsnøglen. De overførte data mellem en brugers browser og serveren på det websted, de besøger, er krypteret ved hjælp af 256 bit krypteringstaster.

 • Når en bruger forsøger at få adgang til et websted, vælger brugerens browser den stærkeste krypteringsalgoritme, der er tilgængelig mellem sig selv og serveren for at oprette en tilfældig session -nøgle. 256-bit er industriens standardniveau for krypteringsstyrke og er det, der bruges til at fremstille sessionstasten. Sessionstasten vil bruges til at kryptere og dekryptere dataene.
 • Sessionstasten er krypteret ved hjælp af webstedets SSL -certifikats offentlige nøgle. Sessionstasten er krypteret ved hjælp af 2048-bit-tasten og sendt til webstedets server.
 • Serveren skal have den tilsvarende private nøgle for at dekryptere sessionstasten.
 • Når serveren dekrypterer sessionstasten og får adgang til den, starter den sikre SSL -forbindelse mellem browseren og serveren.
 • Nu er alle data i transit mellem serveren og browseren krypteret og dekrypteret ved hjælp af den samme sessionstast. Sessionstaster er symmetriske I.e.; Den samme nøgle deles mellem en browser og server til den bestemte session. Denne nøgle udløber, så snart sessionen udløber.

Så er 256 bit kryptering sikkert?

256-bit kryptering er en af ​​de mest sikre teknologier i den moderne tid, der bruger en 256-bit lang nøgle til at kryptere og dekryptere de data, der er overført mellem serveren og klienten. Sikkerhedsprotokoller, inklusive AES og TLS/SSL, bruger 256-bit kryptering til at generere private og offentlige nøgler som en del af offentlig nøgleinfrastruktur (PKI).

Alle SSL/TLS -certifikater tilbyder det samme niveau af kryptering uanset brand, omkostninger eller valideringsniveau. Ingen af ​​disse ting indgår i krypteringsstyrken. Dette betyder, at et $ 10 -domæne valideret (DV) SSL -certifikat tilbyder den samme kryptering som en dyrere udvidet validering (EV) certifikat.

Den krypteringsstyrke, du opnår med en SSL/TLS -protokol, afhænger af mulighederne i den pågældende browser og server. I nogle tilfælde kan 256 bit kryptering kun give et sikkerhedsniveau på 128 bit. Så hvis din server og klientens browser er konfigureret og i stand til at håndtere 256 bit kryptering, kan du slappe af med viden om, at enhver information, der passerer mellem de to, er så sikre som muligt.

Spar 79% på SSL -sikkerhedscertifikater!

Få de laveste priser på betroede SSL -certifikater fra Sectigo.

Krypteringsressourcer

 • Hashing vs kryptering – de store spillere i cybersikkerhedsverdenen
 • Hvad er kryptering, og hvordan fungerer det?
 • Symmetrisk vs asymmetrisk kryptering – 5 ting, du skal vide
 • SSL vs TLS: Afkodning af forskellen mellem SSL og TLS

256-bit kryptering

Vi bruger undertiden tilknyttede links i vores indhold, når vi klikker på dem, vi måske modtager en provision – uden ekstra omkostninger for dig. Ved at bruge dette websted accepterer du vores vilkår og betingelser og privatlivspolitik.

Hvad betyder 256-bit kryptering?

256-bit kryptering er en data/filkrypteringsteknik, der bruger en 256-bit nøgle til at kryptere og dekryptere data eller filer.

Annoncer

Det er en af ​​de mest sikre krypteringsmetoder efter 128- og 192-bit kryptering og bruges i de fleste moderne krypteringsalgoritmer, protokoller og teknologier, herunder AES og SSL.

Techopedia forklarer 256-bit kryptering

256-bit kryptering henviser til længden af ​​krypteringsnøglen, der bruges til at kryptere en datastrøm eller fil. En hacker eller cracker kræver 2 256 forskellige kombinationer for at bryde en 256-bit krypteret meddelelse, som næsten er umulig at blive brudt af selv de hurtigste computere.

Typisk bruges 256-bit kryptering til data i transit, eller data, der rejser over et netværk eller internetforbindelse. Imidlertid implementeres det også til følsomme og vigtige data såsom økonomiske, militære eller statsejede data. U.S. Regeringen kræver, at alle følsomme og vigtige data krypteres ved hjælp af 192- eller 256-bit krypteringsmetoder.

Hvor stærk er 256-bit kryptering?

Cyber-kriminelle jager altid efter ødelagte links på websteder, sikkerhedsforbindelser i softwarekoder eller scripts og smuthuller i netværket for at trænge ind og opfylde deres onde ønsker. I denne digitale verden er datasikkerhed af største betydning, og derfor foretrækker virksomhedsejere altid krypteringssikkerhed for beskyttelsen af ​​deres følsomme oplysninger for at sikre deres digitale forretning.

Hvad er AES 256-bit kryptering?

AES (avanceret krypteringsstandard) 256-bit kryptering definerer krypteringstastens længde, der bruges til at kryptere dataene. Det viser, at hvis en hacker ønsker at dekryptere data krypteret med 256-bit kryptering, har de brug for 256 forskellige amalgamationer for at knække dataene.

Dette er praktisk talt umuligt at knække, og endda verdens supercomputere kan kræve mange år for at få kombinationen ved at prøve forsøgsfejlmetoden.

Alle de data, der kommunikeres mellem browsere og websteder, er krypteret med 256-bit kryptering. Selv ekstremt følsomme økonomiske data fra regeringen, militæret eller andre specielle afdelinger foretrækker AES-256-bit krypteringsmetoder snarere end AES-128 eller AES-192 blokciffer. Alle moderne algoritmer, sikkerhedsprotokoller, AES og SSL, brug 256-bit krypteringssikkerhed, da de finder det ekstremt sikret.

Selvom kryptering er et for komplekst emne, er slutpunktet, at det virvler dataene og konverterer dem til et ikke-læsbart kodet format, hvilket er vanskeligt at afkode eller dechiffrere.

Mere om kryptering

I kryptografi handler kryptering om at omdanne data til en krypteret tekst ved hjælp af algoritmefunktioner. Her kaldes krypterede data ciffertekst, mens dekrypterede oplysninger kaldes almindelig tekst. Kryptografiske nøgler hjælper i krypterings-dekrypteringsprocessen.

Eksempel: En fortrolig meddelelse krypteres af afsenderen ved hjælp af en nøgle og dekrypteret af modtageren ved hjælp af en anden nøgle.

Der er 2 typer kryptering:

 • Symmetrisk kryptering
 • Asymmetrisk kryptering

Moderne kryptografi fungerer på asymmetrisk krypteringsteknologi.

Om symmetrisk kryptering

I symmetrisk kryptering finder den krypteringsafstillingsproces sted ved hjælp af kun en nøgle, jeg.e., Kun en nøgle bruges til kryptering af data, og den samme nøgle dekrypterer også dataene.

Symmetrisk ryptering

Om asymmetrisk kryptering

Asymmetrisk kryptering eller public-key kryptografi bruger kryptografiske nøgler til at beskytte data. Disse to nøgler bruges i krypteringsafstillingsprocessen. De er den offentlige nøgle og de private nøglepar.

Asymmetrisk ryptering

Den offentlige nøgle bruges til at kryptere data, og den private nøgle bruges til dekryptering af data. Selvom disse nøgler er separate, er de matematisk forbundet.

Hvordan produceres nøglerne?

Kryptografiske algoritmer bruger matematiske funktioner til at generere et nøglepar. Her er hovedpunktet, at begge nøglerne oprettes samtidig ved hjælp af en algoritme, og derfor er de relateret til hinanden.

Hvordan fungerer asymmetrisk kryptering?

Nedenstående billede er et perfekt eksempel på funktionen af ​​asymmetrisk kryptering.

Offentlig nøglekryptografi

Eksempel: I ovenstående billede forsøger John at sende hemmelige beskeder til Emma ved at sende teksten i et krypteret format. Han har allerede to nøgler (privat nøgle og offentlig nøgle) med ham. Ved hjælp af offentlig nøgle krypterede han teksten og sendte den til Emma med den private nøgle. Emma vil dekryptere teksten med den private nøgle sendt af John og læse beskeden.

Den offentlige nøgle kan deles med mange mennesker, men den private nøgle skal kun deles med modtageren.

Da asymmetriske nøgler er større end symmetriske taster, er data, det er grunden til, at krypteret med asymmetriske taster er mere robust, og at afkodning af disse data er en hård opgave.

Kryptografi på offentlig nøgle bruges i SSL/TLS, Bitcoin og godkendelser osv. Denne moderne krypteringsmetode er en uigennemtrængelig kommunikationsmetode.

Hvordan er asymmetrisk kryptering involveret i SSL/TLS -certifikater?

Alle SSL/TLS -certifikater Giv 256-bit krypteringssikkerhed og arbejde på begge krypteringsmetoder, der er nævnt ovenfor. Symmetrisk kryptering er en hurtig proces, mens asymmetrisk kryptering tager lidt mere tid.

Når du besøger et sikret HTTPS -sted, opretter din browser straks asymmetrisk kryptering med dette websted. Din webbrowser opnår SSL -certifikatets offentlige nøgle installeret på webstedet.

Det er denne offentlige nøgle, der krypterer de oplysninger, der sendes til webstedet. Det samme vil blive dekrypteret med den private nøgle. Del aldrig den private nøgle med nogen og opbevar den på et sikret sted, kun adgang til autoriseret personale.

Almindelige anvendelser af 256 bit kryptering

256-bit kryptering er industristandard kryptering, og der er derfor flere anvendelser til det samme.

 • Generering af symmetriske sessionstaster af browsere til at starte en sikker SSL/TLS -forbindelse
 • Kryptering af data-i-transit mellem en browser og en server
 • Kryptering af lagring af data i en e -mail, når der bruges et e -mail -signeringscertifikat
 • Kryptering af lagrede data på tredjeparts skyplatforme som Google Drive, Dropbox, AWS osv.
 • Kryptering af følsomme data, der ejes af regeringen og forsvaret.

Hvordan 256 bit SSL -kryptering fungerer?

I modsætning til mennesker gemmer computere ikke data i form af alfabeter; De gemmer data i binære former for 1’er og 0’er. Dette kodede sprog (rå form) læses af computere, som yderligere bliver krypteret. Denne kryptering anvendt i SSL/TLS -certifikater.

Forskellige filformater bruger forskellige SSL -certifikater, og dermed er kodningsformer forskellige.

Behandle

 • Mens du får adgang til et websted, vælger brugerens browser krypteringsalgoritmen mellem sig selv og webserveren for at oprette en tilfældig session -nøgle. Sessionstasten er lavet af 256-bit krypteringsstyrke. Denne nøgle bruges til at kode og afkode dataene.
 • Den offentlige nøgle til SSL -certifikatet, der er installeret på webstedet, krypterer sessionstasten og sendes senere til webserveren.
 • Serveren har allerede den private nøgle til at dekryptere sessionstasten.
 • Efter serveren dekrypteres sessionstasten, etableres en sikret forbindelse mellem browseren og serveren.
 • Alle de data, der kommunikeres mellem browser og server, er senere krypteret og dekrypteret ved hjælp af en enkelt sessionstast, da sessionstaster er symmetriske. Når sessionen udløber, udløber nøglen også.

Er 256-bit kryptering sikkert?

256-bit kryptering er nøglelængden, der bruges til kryptering af data. Du kan lave alle kombinationer af to, fra kraften i 256, jeg.e., 2256 forskellige kombinationer. Med utallige kombinationer er det næsten umuligt at beregne nøglekombinationen.

Selv brute styrker tager år at trænge igennem 256-bit krypteringssikkerhed. Derfor er 256-bit kryptering den mest pålidelige krypteringsteknik til dato.

Organisationer med følsomme data vælger 256-bit krypteringssikkerhed for dataintegritet.

Dette bekræfter pålideligheden og styrken på 256-bit kryptering.

Afslutter:

Nogle gange er sikkerhedsniveauet på 256-bit kryptering måske kun op til 128-bit kryptering. Nogle gange er nøglestørrelse og sikkerhedsniveauer sammenkoblet, hvilket kan forårsage dette problem.

Stadig kan en hacker måske aldrig være i stand til at knække den 256-bit symmetriske nøgle, fordi nøglen i den tid, der tager det samme. Så i et nøddeskal er 256-bit kryptering stærk og sikker, hvilket beskytter din digitale verden mod cyberkriminelle forargelse.

Wildcard SSL

hurtige links

 • Gratis SSL -testværktøjer
 • Download gratis site segl
 • SSL -rabat tilbyder