Hvor sikker er en VPN? Hvad gør en sikker VPN

Kort sagt, at vælge den rigtige VPN til dig muligvis betyde at betale for en, hvis du værdsætter dit online privatliv. I gennemsnit kan månedlige priser for VPN -software variere fra $ 3 til $ 10, og nogle udbydere tilbyder årlig prisfastsættelse til en rabat. Kontroller derefter for et par must-have-funktioner, der sikrer, at du bruger en virkelig sikker og sikker VPN. Her er hvad man skal kigge efter.

Hvad er en sikker VPN? Og grundene til, at du har brug for en

At forblive tilsluttet og dele information online har aldrig været lettere. Men med så mange muligheder for at dele alle aspekter af dit liv, kan beskyttelse af din online identitet undertiden føles lidt overvældende.

Find ud af, hvordan en sikker VPN kan beskytte dit online privatliv, holde dit digitale fodaftryk under kontrol – og hvorfor det er vigtigt at sikre dig, at du vælger den rigtige.

Hvad er en VPN? En definition fra sikkerhedsprofæer

Efterhånden som vores liv bliver mere digitale hver dag, er en af ​​de største udfordringer, vi står overfor, at beskytte personlige oplysninger. Per definition gør en VPN netop det ved at sikre dataoverførsler og holde din identitet privat.

Først og vigtigste af alt beskytter et virtuelt privat netværk (VPN) din internetforbindelse ved at kryptere alle de data, der flyder mellem din enhed og den online ressource, du prøver at få adgang til, det være sig websted, desktop -app eller mobilapp.

For eksempel, hvis du logger ind for at tjekke dine e-mails, kan du være sikker på, at du er den eneste, der læser dem, fordi forbindelsen er sikker og krypteret.

For det andet afskærmer en VPN alle de personlige data, du sender og modtager fra dem, der måske prøver at høste dem, ved at omdirigere din internettrafik gennem en sikker server. Nogle af de private oplysninger kan omfatte geografisk placering, din IP -adresse, gennemsøgningsvaner, enhedsoplysninger og mange andre fornuftige data som adgangskoder eller private dokumenter.

Sikker VPN fra Bitdefender

Hvad gør en sikker VPN?

En sikker VPN har en masse fordele at tilbyde, især til folk, der værdsætter deres online privatliv, og forsøger at reducere deres digitale eksponering. Lad os se, hvad nogle af disse fordele er i henhold til vores cybersecurity -eksperter.

Personlig databeskyttelse

Næsten hver online ressource, du bruger, kender din IP -adresse. Og de kan bruge det til at finde ud af, hvor du bor, hvilken type enhed du bruger, og hvilken tid du er online. Faktisk bruger annoncører allerede disse oplysninger til at målrette dig med personligt skræddersyede annoncer.

Den skræmmende del er, at din IP -adresse bare er en lille brøkdel af de mange ting, der udvider dit digitale fodaftryk, uden at du engang indser det. Forbundet med andre personoplysninger, der er skrabet fra hele internettet, og fra dataovertrædelser (som dit, navn, e-mail-adresse eller telefonnummer), gør det det meget lettere for svindlere og andre cyber-kriminelle at målrette dig med tilpassede meddelelser Det trick dig til at give dem, hvad de vil (information, penge eller begge dele).

”Bare ved at kende en persons IP-adresse kan du starte et distribueret angreb på benægtelse af service (DDoS) mod dem, praktisk talt at skære deres internetforbindelse. Men det er ikke alt. Med hensyn til privatlivets fred kan du spore deres online aktivitet og finde ud af en masse andre ting om dem og de enheder, de bruger. For eksempel kan du finde ud af, at de bruger en enhed, der ikke blev opdateret, og som let kan hackes. Desuden er personlige oplysninger som et puslespil, cyber-kriminelle finder sjældent kun ét stykke, og jo flere stykker de samler, desto farligere får det for den person.”
Alex “Jay” Balan (direktør for sikkerhedsforskning, Bitdefender)

Så når det kommer til at beskytte din digitale identitet, er en sikker VPN et af de mest nyttige værktøjer i din online sikkerhedsopsætning. En sikker, pålidelig VPN skjuler din identitet og beskytter din online aktivitet, som igen kaster alle interesserede parter til at spore dig, høste dine data eller opbygge en profil for at svindle dig.

 • Det skjuler din IP -adresse og maskerer din placering og afværger bestræbelserne på at finde ud af dit opholdssted.
 • Det forhindrer DDoS -angreb, der potentielt kan forhindre dig i at oprette forbindelse til internettet
 • Det forhindrer interesserede parter i at spore dine online vaner, inklusive annoncører, internetudbydere eller cyberkriminelle
 • Det forhindrer hackere i at høste oplysninger om dine enheder
 • Det gemmer ikke nogen trafiklogfiler, hvilket betyder, at det ikke fører registreringer af din online aktivitet, mens du har VPN aktiveret.

Personlige datasikkerhed

Når man taler om en VPN, har folk ofte kun en tendens til at fokusere på Privatlivsfordele og overse Sikkerhedsorienterede frynsegoder. Dette bør dog ikke være tilfældet, da sikkerhed også er en vigtig komponent med sammensat effekt i det lange løb ved at beskytte kommunikations- og afskærmningsenheder.

En sikker VPN er designet til at tilbyde robuste sikkerhedsfunktioner og handler om at sikre, at dine data går direkte til det sted, du havde til hensigt, uden omveje eller interferens.

I praksis opretter en VPN en sikker tunnel til dine data fra afsender til modtager. Det virtuelle private netværk omdirigerer dine data gennem denne krypterede tunnel, der sikrer stærkere beskyttelse mod sporing og visse cyberangreb.

Grundlæggende gør du det væsentligt vanskeligere for hackere at:

 • Fang dine brugernavne og adgangskoder, og brug dem til at kapre dine konti
 • Få dine online bankoplysninger og tøm din konto
 • Opfang din private kommunikation (inklusive private billeder eller video) og brug dem til afpresning
 • Saml dine personlige oplysninger og brug dem til digital identitetstyveri
 • Efterligne dig på sociale medier med de detaljer, de indsamlede gennem din online aktivitet.

En VPN gør mere end bare at sikre dine data under stærk kryptering. Det låser også fjernadgang til ressourcer, som du ikke ville være i stand til at bruge ellers. For eksempel med Bitdefender Premium VPN kan du streame indhold hvor som helst i verden eller bruge messaging -platforme og andre apps, der muligvis ikke er tilgængelige i dit land. Og dette fungerer til alle dine enheder, uanset om de kører Windows, MacOS, Android eller iOS.

Hvad er en sikker VPN -forbindelse?

En sikker VPN-forbindelse går ikke på kompromis med de vigtigste faktorer, der fortsat er invasiv brug af teknologi i skak, uanset om de bruges af mainstream-organisationer eller cyber-kriminelle operationer.

For at være virkelig sikker skal en VPN-forbindelse bruge den højeste krypteringsstandard til rådighed (lige nu, AES 256-bit).

For det andet skal det indeholde forskellige sikkerhedsprotokoller, der beskytter fortroligheden af ​​dine data. Disse protokoller sørger for, at uautoriserede enheder ikke har adgang til forbindelsen, og integriteten af ​​de data, du sender og modtager, forbliver intakt. En sikker VPN skal indeholde protokoller såsom Internet Protocol Security (IPSEC), Transport Layer Security (SSL/TLS), Datagram Transport Layer Security (DTLS) og mere.

Det tredje vigtigste aspekt af en sikker VPN-forbindelse er politikken uden logs. Dette er VPN -udbyderens forpligtelse til aldrig at gemme detaljer om din online aktivitet, mens appen er aktiveret. Denne politik garanterer, at en angriber ikke kan få adgang til beskyttede oplysninger, hvis de går på kompromis med VPN -udvikleren. Det samme gælder for andre enheder, der kan presse VPN -producenten til at give væk data om deres brugere, under lovlige forudsætninger eller på anden måde.

Hvis du undersøger en række VPN’er, skal du sørge for, at den, du vælger, beskytter dig mod IP -adresselækager. Det er også et godt tegn, hvis det har en internetdrill-switch, der automatisk lukker visse programmer, hvis din forbindelse bliver plettet. Du kan bruge denne automatiserede funktion til at undgå datalækager, der muligvis afslører følsomme oplysninger. Og hvis VPN-appen, du vælger.

Hvor sikker er en VPN? Hvordan man træffer det rigtige valg

Svaret på dette spørgsmål er helt afhængig af det omdømme og historie for organisationen, der oprettede VPN -applikationen.

Tag det fra en cybersecurity -ekspert, som det at være ekstra forsigtig er anden natur:

”Det, der gør den grundlæggende forskel med hensyn til, hvor sandsynligt det er for dine data at blive lækket, er omdømmet for virksomheden, der styrer det.
Dette er den meget vigtige ting at huske på, når du deler ekstremt følsomme oplysninger med et firma. Og det er ikke nødvendigvis din e -mail og adgangskode – fordi din adgangskode kan og bør være anderledes på alle de websteder, du bruger.
Når du deler et meget følsomt dokument, skal du være meget forsigtig med at vælge en teknologi ‘partner’, du vil dele dokumentet med. Virksomheden, der administrerer dine data, skal være pålidelige, og du er nødt til at gennemgå, hvordan de håndterer sikkerhed, hvordan de håndterer sårbarheder, og hvordan de har håndteret sikkerhedshændelser i fortiden.”
Alex “Jay” Balan (direktør for sikkerhedsforskning, Bitdefender)

Det er vigtigt at huske, at VPN -tjenester ikke er sikre som standard. Beskyttelsesniveauet, de sikrer, afhænger af en række faktorer- som teamet, der udviklede produktet, track record for det firma, der skabte VPN og endda den fysiske placering af organisationen (som lovbestemmelser kan forstyrre at have en no- Logs politik, for eksempel).

Et andet aspekt, du skal være forsigtig med, er at bruge gratis VPN’er. Fristende som det måtte være, har cybersecurity og privatlivsforskere bevist gang på gang, at gratis VPN’er indsamler brugerdata og derefter deler dem med annoncører eller andre enheder. Dette besejrer i det væsentlige formålet med et virtuelt privat netværk.

Sådan får du en sikker VPN

Først og fremmest: Sørg for, at VPN -udvikleren har et niveau af teknisk ekspertise og modenhed, der giver dig ro i sindet og den sikkerhed, at de holder deres afslutning på servicevilkårene.

Hvis du er klar til at tage det næste skridt, skal du tjekke BitDefender Premium VPN og se, om dens ultrahurtige hastighed, servere og sikre adgangskapaciteter er det, du har brug for.

Sådan oprettes en sikker VPN

Brug af et virtuelt privat netværk var på et tidspunkt privilegiet for teknisk kyndige individer, der kendte deres vej rundt på protokoller og andre sikkerhedskoncepter. Men det er ikke længere tilfældet.

Online privatliv og sikkerhedsprotokoller er nået langt, lige i tide til at imødekomme det stadigt voksende behov for at forblive sikker online.

Med BitDefender Premium VPN er det så simpelt at beskytte din forbindelse som at downloade appen fra din Bitdefender Central -konto, installere den og derefter trykke på knappen “Connect”.

Som altid opfordrer vores cybersikkerhedseksperter dig til at opbygge din online beskyttelse i lag, med en sikker VPN, der beskytter din anonymitet online og andre løsninger, der afværger andre typer cyberangreb.

Pro tip: Når du får alle dine sikkerhedslag fra en enkelt udbyder, får du bedre integration og mere effektiv beskyttelse uden overlapning eller softwarekonflikter. Bare noget at huske på din næste online sikkerhedsbeslutning!

Hvor sikker er en VPN? Hvad gør en sikker VPN?

Billede

VPN’er beskytter din offentlige internetforbindelse ved at kryptere dine oplysninger og afskærmes din online aktivitet mod cyberkriminelle og endda din egen internetudbyder eller internetudbyder. De mest sikre VPN’er er sandsynligvis gennemsigtige omkring deres privatlivspolitik, tager skridt til at løse lækager og holder ikke logfiler i din browserhistorie.

Prøv Norton 360 Gratis 30-dages retssag* – Inkluderer Norton Secure VPN

30 dage med gratis* omfattende antivirus, enhedssikkerhed og online privatliv med Norton Secure VPN.
Bliv medlem i dag. Annuller når som helst.
*Betingelser gælder

Surfing på nettet kan være risikabelt. Hvis du bruger offentlig Wi-Fi, kan nogen med adgangskoden og en lille teknisk know-how aflyse din online aktivitet. VPN’er eller virtuelle private netværk, kom godt med ved at maskere din online aktivitet og placering og dirigere de data, du sender og modtage gennem en sikker virtuel tunnel mellem din computer og VPN -serveren.

Selvom VPN’er holder nysgerrige øjne fra dine oplysninger udefra, sætter nogle spørgsmålstegn ved VPN’erne selv. Når alt kommer til alt, kan de ikke blot spore dine oplysninger? Sådan sørger du for, at du vælger en sikker VPN.

Hvor sikker er en VPN?

VPNS Sikre din offentlige internetforbindelse ved at kryptere dine oplysninger og afskærmning af din online aktivitet mod cyberkriminelle og endda din egen internetudbyder eller internetudbyder. Med hensyn til dit online privatliv er de mest sikre VPN’er også sandsynligvis gennemsigtige over deres privatlivspolitik, tag skridt til at løse lækager og ikke holde logfiler i din browsinghistorie.

Sådan fungerer en internetforbindelse uden VPN. Når du skriver en webstedsadresse i en browser, tapper din internethaner ind i din router-den enhed i din stue med en umulig adgangskode. Din internetudbyder tildeler også et unikt nummer, kaldet en Internet Protocol (IP) -adresse, til routeren og hver computer eller telefon, der er tilsluttet den router. Nogle websteder, annoncenetværk og platforme – f.eks. Google, for eksempel – bruger din IP -adresse til at spore dine placeringsoplysninger til markedsføringsformål.

Når du bruger VPN -software, opretter din enhed tilsluttes VPN -udbyderens servere. Din internettrafik passerer gennem VPNs internetforbindelse, hvilket betyder, at dine private oplysninger er tildelt fra din internetudbyder og websteder, så de ikke kan logge din webbrowsing. Når VPN -serveren blander din webtrafik med andre på serveren, ser din IP -adresse ud til at matche den, der er knyttet til VPN. Disse trin gør det sværere for andre at overvåge og indsamle information om, hvor du går, og hvad du gør online.

Internet Privacy Solution: Virtual Private Networks

Bekymringer over internettets privatliv er vokset i de senere år, fra tale om regeringsafløvning og Facebook -datalækager til stigningen i love, der kontrollerer data mining. Folk bruger typisk VPN’er til at beskytte mod cyber -snooping, men denne software kan også komme godt med, når folk ønsker at få adgang til blokerede websider eller maskere deres online identitet og placering.

Med slutningen af ​​netneutralitet har internetudbydere lov til at spore din IP -adresse for at observere og sælge din browserhistorie, og kan potentielt gashåndter din forbindelse, som de finder passende. VPN’er er et svar på spørgsmålet om, hvordan du beskytter dit online privatliv, fordi de kan give anonymitet og forhindre internetudbydere i at spore din aktivitet.

Hvilke faktorer skaber en sikker VPN?

Ikke alle VPN’er giver de samme funktioner, og hver har sine fordele og ulemper. Det første skridt i at finde den rigtige VPN til dine behov er at overveje prismærket. Det koster penge at vedligeholde infrastrukturen til at betjene en VPN -service. Hvis VPN-udbydere ikke opkræver brugergebyrer, kan de betale for omkostninger gennem reklame eller fra at indsamle og sælge dine data til tredjepart.

Kort sagt, at vælge den rigtige VPN til dig muligvis betyde at betale for en, hvis du værdsætter dit online privatliv. I gennemsnit kan månedlige priser for VPN -software variere fra $ 3 til $ 10, og nogle udbydere tilbyder årlig prisfastsættelse til en rabat. Kontroller derefter for et par must-have-funktioner, der sikrer, at du bruger en virkelig sikker og sikker VPN. Her er hvad man skal kigge efter.

Ingen IP -adresse lækker

VPN’er er beregnet til at skjule eller skjule din IP -adresse og blokere andre fra at spore dine online aktiviteter. Desværre, selv med en VPN, kan nogle gange sikkerhedsfejl afsløre din IP -placering. Men du kan kigge efter en VPN, der specifikt fungerer for at forhindre lækager. Og tjek online anmeldelser for at se, om udbyderen har en historie med lækage (og hvad den gjorde for at rette det).

No-Logs

En VPN uden log betyder, at netværket ikke indsamler eller “log”, alle oplysninger, der transmitteres via netværket. Det gemmer ikke dine personlige detaljer, hvor du går online, hvad du downloader eller din søgehistorik. Dette sikrer, at dit online privatliv og anonymitet er beskyttet mod alle – selv din VPN -udbyder. Så hvis en cyberkriminel tilfældigvis trænger ind i en ikke-log VPN, vil der ikke være meget at finde.

Før du tilmelder dig en VPN, skal du kontrollere virksomhedens servicevilkår for at se, om det logger dine online aktiviteter, hvad enten det holder logfiler, men renser dem med jævne mellem.

Kill switch

Hvis din VPN -forbindelse falder, nedgraderes dine internetadgang til en regelmæssig forbindelse. En VPN Kill Switch afslutter automatisk forudvalgte programmer, hvis din forbindelse bliver ustabil, hvilket reducerer chancen for, at datalækkende fra følsomme programmer.

Multifaktor -godkendelse

Denne sikkerhedsmetode beder brugerne om at bevise deres identitet på mere end en vej, før du logger ind på programmet – i dette tilfælde din VPN -konto. For eksempel kan du indtaste en adgangskode og derefter en firecifret kode, der sendes via sms. Den ekstra godkendelse hjælper med at sikre, at kun de rigtige mennesker får adgang til din VPN og gør det sværere for nogen at hacke ind i det.

Norton Secure VPN leverer internet -privatliv og sikkerhed

Norton Secure VPN beskytter personlige oplysninger som dine adgangskoder, bankoplysninger og kreditkortnumre, når du bruger offentlig Wi-Fi, hvad enten det er på en pc, Mac eller mobil enhed. Ved hjælp af de samme krypteringsteknologier som førende banker hjælper Norton Secure VPN med at maskere dine online aktiviteter og placering med en ikke-log VPN-så du kan være sikker på, at ingen ser på dine data indefra eller udefra.

Relaterede VPN -artikler

 • Hvad er en VPN?
 • Hvordan fungerer en VPN?
 • Hvor sikker er en VPN? Hvad gør en sikker VPN?
 • 10 fordele ved VPN, du måske ikke kender til
 • Er gratis VPN’er sikre? 7 ting at vide, før du bruger gratis VPN’er
 • Hvad er en ikke-log VPN?
 • Sådan beskytter du dit online privatliv med en VPN
 • Har jeg brug for en VPN derhjemme?
 • Opsætning af en VPN på din router
 • Er VPN’er lovlige eller ulovlige?
 • VPN lækker: Hvad de er, og hvordan man tester din VPN -sikkerhed
 • VPN Tunnel: Hvad er det, og hvordan fungerer det?
 • Proxy vs. VPN: 4 forskelle, du skal kende
 • Sådan slettes din søgehistorik og vedligeholder privatliv med et virtuelt privat netværk (VPN)
 • VPN til smartphones
 • VPN til Android
 • VPN til Windows
 • VPN til Mac

Prøv Norton 360 Gratis 30-dages retssag* – Inkluderer Norton Secure VPN

30 dage med gratis* omfattende antivirus, enhedssikkerhed og online privatliv med Norton Secure VPN.

Bliv medlem i dag. Annuller når som helst.
*Betingelser gælder

Alison Grace Johansen

 • Alison Grace Johansen
 • Freelance Writer

Alison Grace Johansen er en freelance -forfatter, der dækker cybersikkerhed og forbrugeremner. Hendes baggrund inkluderer lov, selskabsledelse og udgivelse.

Redaktionel note: Vores artikler giver uddannelsesmæssige oplysninger til dig. Vores tilbud kan ikke dække eller beskytte mod enhver type kriminalitet, svig eller trussel, vi skriver om. Vores mål er at øge opmærksomheden omkring cyber -sikkerhed. Gennemgå komplette betingelser under tilmelding eller opsætning. Husk, at ingen kan forhindre al identitetstyveri eller cyberkriminalitet, og at Lifelock ikke overvåger alle transaktioner i alle virksomheder. Norton- og Lifelock -mærkerne er en del af Gen Digital Inc.

Hvorfor har du brug for en VPN: Norton Secure VPN forklaret

Med så meget af det moderne liv, der finder sted online, og i stigende grad overvåget af magtfulde tredjepart eller hackere, er det meget vigtigt at sikre, at dine data og aktiviteter forbliver private, når du bruger offentlig Wi-Fi.

Norton Secure VPN Privacy sigter mod at gøre netop det ved at anvende bankkvalitetsikkerhedskryptering og VPN-teknologi for at holde nysgerrige øjne i skak. Vi udforsker, hvad det gør, og hvorfor du skal bruge det på din Mac, PC eller mobil enhed.

Hvad er Norton Secure VPN?

Norton Security VPN WI FI

Hver gang du bruger offentlige WiFi -forbindelser som dem, der findes i kaffebarer, lufthavne eller hoteller, tager du en stor risiko. Hackere er målrettet mod disse bestemte typer netværk, ved hjælp af teknikker såsom mand-i-midten angreb, der opfanger information, der sendes mellem din enhed og serveren, eller udnytter sårbarheder til direkte at uploade malware til dit system.

Norton Secure VPN Privacy hjælper med at stoppe dette ved at skabe et virtuelt privat netværk eller VPN. Et virtuelt privat netværk giver dig online privatliv og anonymitet ved at oprette et privat netværk fra en offentlig internetforbindelse. Med Norton Secure VPN er alle de mest følsomme data, du sender og modtager fra din enhed som adgangskoder og kreditkortnumre.

Funktioner og brugervenlighed

Mens ideen om at oprette et virtuelt privat netværk muligvis lyder kompliceret, holder Norton Secure VPN -privatlivets fred enkle.

Når du starter appen, giver den dig muligheden for at tænde for VPN. Dette skaber automatisk et privat netværk ved hjælp af den offentlige WiFi. Du kan se, at dette fungerer, når det lille kort, der viser din placering, ændres fra rødt med ordene ‘usikret forbindelse’ nedenunder til grøn og ‘sikret forbindelse’.

Det er det. Ingen fiddling med netværksindstillinger eller proxyservere.

Nu kan du søge på nettet med din normale browser, bruge online bank, adgang og sende følsomme data, alt sammen i den viden, at du er beskyttet af de samme krypteringsteknologier, der bruges af de store banker. Norton Secure VPN hjælper med at holde din online identitet og aktivitet anonym, når du bruger internettet. Norton Secure VPN er en ikke-log VPN, der krypterer dine personlige oplysninger og ikke sporer eller gemmer din online aktivitet eller placering.

Sammen med at opretholde dit privatliv har appen et par andre meget nyttige funktioner. De første forhindrer ad-trackers i at bruge cookies til at følge dig rundt på nettet og tjener konstant irriterende annoncer. Den anden maskerer din IP -adresse og placering.

Ved at bruge servere over hele kloden giver VPN dig en personlig browsingoplevelse. VPN hjælper med at beskytte dit online privatliv ved at blokere påtrængende aktiviteter som sporing eller kontrol af dine online aktiviteter eller placering af internetudbydere, mobile luftfartsselskaber, annoncører og websteder.

Det er let at indstille din placering. Bare åbn appen, vælg fanen Virtual Placering, og vælg derefter det land, du ønsker. Norton Secure VPN Security vil omdirigere din forbindelse på få sekunder. Når du er færdig, skal du blot revidere fanen og vælge din hjemnation endnu en gang.

Pris og tilgængelighed

Norton Secure VPN kan bruges på en, fem eller ti Windows -pc’er, MAC’er, iOS og Android -enheder, med ubegrænset brug i abonnementsperioden.

Nævnt i denne artikel

Norton Secure VPN

Norton Secure VPN

Bedste priser i dag: $ hos Norton

For en enhed er det $ 4.99 pr. Måned (plus gældende skatter) eller $ 39.99 pr. År (plus gældende skatter). Betingelser gælder. Flyt til fem, og dit månedlige beløb går op til $ 7.99 pr. Måned (plus gældende skatter), mens årlige omkostninger forbliver den samme. Dette gør det til et godt valg, hvis du vil beskytte din bærbare computer, desktop, tablet og smartphone. Familier kan vælge et niveau på ti-enheder, der koster $ 9.99 pr. Måned (plus gældende skatter) eller $ 59.99 pr. År (plus gældende skatter).

Der er også bundtaftaler, der kombinerer Nortons WiFi -privatliv og sikkerhedssoftware, der begynder på $ 69.98 pr. År (plus gældende skatter) for en enhed og går op til $ 94.98 pr. År (plus gældende skatter) for ti enheder.

Dom

At beskytte dig selv mod de stadig mere sofistikerede online trusler omkring i dag er en beklagelig nødvendighed. Heldigvis gør Norton Secure VPN -privatliv denne skræmmende opgave let på grund af dens rene og forståelige interface. Uden reelle opsætninger kan krævede brugere hurtigt finde sig selv at gennemse sikkert og anonymt fra deres telefon, tablet eller pc.

Evnen til at ændre serverplaceringer åbner en bogstavelig verden af ​​onlineindhold, mens det er en nyttig side-fordel at have ad-tracking-indsats, der er blokeret på samme tid.

Nortons brede vifte af abonnementsniveauer betyder, at der er pakker til alle, fra at sikre din telefon til alle dine enheder og til priser, der passer til enhver lomme. Vi vil sige, at det vil være penge godt brugt.

Tilknyttet Videregivelse: Vi modtager en provision til køb foretaget gennem linkene på denne side.