Bedste hurtige VPN 2023: Hvilken udbyder er hurtigst

Med hensyn til brug er det almindeligt sejlads. Apps er robuste og pålidelige, men stadig superenkle at bruge. Nifty funktioner som automatisk valg af den bedste server, split tunneling og en dræbskontakt gør det til et simpelt valg til at forblive sikker online-og dens ubegrænsede samtidige forbindelsespolitik betyder, at du kan installere den på enhver enhed, du ejer.

De hurtigste VPN’er i 2023: vores top 5 valg

VPN Shield -ikon, der kører en hurtig bil

VPN’er kan være meget nyttige i mange scenarier. De hjælper dig med at streame film og serier, downloade filer, få tilbud fra internationale detailhandlere og meget mere. Men Hvad kan du gøre for at sikre, at VPN er hurtige nok til intensive aktiviteter, som online spil?

Vi testede testede hastigheden af ​​snesevis af VPN’er, så du ikke behøver det, og her er vores Top fem valg til den hurtigste VPN service:

 1. Nordvpn: Den hurtigste VPN tilgængelig lige nu
 2. Cyberghost: VPN-service med dedikerede højhastighedsservere til forskellige formål
 3. Surfshark: Hurtig og overkommelig VPN -udbyder
 4. Pia: VPN med militær kvalitetssikkerhed og masser af servere over hele verden
 5. Expressvpn: Brugervenlig VPN med flammende hurtige hastigheder

Nordvpn kom ud af vores tests som Tjenesten med de hurtigste VPN -servere. Hvis du har brug for hastighed og anonymitet, er der ikke noget bedre valg.

Nordvpn

Rul ned for mere detaljerede oplysninger om vores test af de hurtigste VPN’er til både lokale og fjerntliggende servere.

Hastighed er nøglen For enhver online aktivitet vil du bruge en VPN til. Gaming? Du har brug for en Højhastighed VPN for at undgå FPS-dråber. Fjern blokering af streamingtjenester? Uden en hurtig VPN, vil du være sidder fast med lav videokvalitet og buffering. Download af store filer? Hvis du ikke ønsker at vente i dage, er en hurtig VPN afgørende.

Men hvordan ved du, hvilken VPN du skal vælge? Hvordan tjekker du endda en VPNs hastighed? Heldigvis, Du behøver ikke at udføre nogen test. Vi undersøgte snesevis af VPN’er for at finde den hurtigste VPN -udbyder, og vores resultater var klare. Nordvpn har de højeste hastigheder sammenlignet med alle andre tjenester.

Læs vores artikel nedenfor for at lære mere om vores hastighedstest og hvordan man vælger den perfekte VPN til dig.

Top 5 hurtigste VPN’er lige nu

De fem VPN’er i nedenstående tabel er top-of-the-line med hensyn til hurtige forbindelseshastigheder. Takket være deres veloptimerede servere og effektive VPN-protokoller vil de sørge for at opretholde en god VPN-forbindelse, når du streamer, downloader eller bare gennemser internettet. Hvis du lider på grund af ISP -throttling, kan disse VPN’er endda Forbedre din internethastighed!

Funktion #1 Nordvpn #2 Cyberghost #3 Surfshark #4 PIA #5 ExpressVpn
Antal servere 5.400+ 9.000+ 3.200+ 33.000+ 3.000+
Antal lande 60 90 100 84 94
% af normal downloadhastighed 96% 95% 95% 94% 94%
% af den normale uploadhastighed 96% 95% 95% 95% 94%
Ping på nærliggende servere (Frk) 5 4 4 6 7
Optimerede streamingservere
Protokoller OpenVPN, IKEV2, Nordlynx (Wireguard) OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, IKEV2, L2TP/IPSEC, Lightway
Pris $ 3.19/måned $ 2.19/måned $ 2.30/måned $ 2.19/måned $ 6.67/måned
Køb Få Nordvpn Få cyberghost Få surfshark Få pia Få ExpressVpn

Nedenfor tager vi et dybt dykk i udbydere med de hurtigste VPN -servere, blandt andre vigtige funktioner, de tilbyder.

1. Nordvpn: Den hurtigste VPN -service på markedet

Hjemmeside på et Nordvpn -websted, juli 2023

Hvad vi kan lide

 • Tilbageholdt 96% af vores normale hastighed
 • Robuste protokoller for at sikre høje hastigheder og sikre browsing
 • Lav ping, selv når man spil eller download på fjerntliggende servere
 • Understøtter deling af P2P -fil
 • Opbevarer ikke logfiler
 • Forbedret AES 256 kryptering

Hvad vi ikke kan lide

 • Begrænset flersproget support

Nordvpn er Hurtigste VPN på markedet lige nu. Vi har testet Nordvpns download og uploadhastigheder i vid udstrækning på snesevis af servere. Det undlader aldrig at leve op til den højeste standard for ydeevne. Derfor har vi med succes brugt det til mange af vores online aktiviteter.

Vi så nogle af de bedste Netflix -shows, som The Walking Dead, uden forsinkelse ved hjælp af Nordvpn servere fra forskellige kontinenter.

Nordvpn -app tilsluttet en server i USA med en fungerende Netflix -strøm af The Walking Dead i baggrunden

Vi også Spillede spil på fjerntliggende servere Uden afbrydelser og downloadet indhold ved flammende hurtige hastigheder.

Nordvpns succes skyldes hovedsageligt dens kvalitative servere og Effektive sikkerhedsprotokoller. OpenVPN, en af ​​de vigtigste protokoller, som Nordvpn bruger, er kendt for sine store forbindelseshastigheder. Men Nordvpn er ikke kun den hurtigste VPN. Det Opbevarer ikke nogen logfiler af din aktivitet, og det kan hjælpe dig med at forblive anonym online med dens forbedrede AES 256-bit kryptering.

Du kan udnytte dens 30-dages pengene-tilbage-garanti At prøve det gratis.

Vores valg
Deal spar stort med 68% rabat på et to-årigt abonnement + tre måneder gratis!

2. Cyberghost: Hurtigste VPN med dedikerede højhastighedsservere

Skærmbillede af cyberghost -hjemmesiden, juni 2023

Hvad vi kan lide

 • Tophastighed resulterer i vores forbindelsestest
 • Dedikerede streaming- og spilservere, der tilbyder højere hastigheder
 • 45-dages pengene-tilbage-garanti, det mest generøse tilbud ud af alle premium VPN’er
 • No-logs-politik og komplet anonymitet, mens du gennemser internettet

Hvad vi ikke kan lide

 • Kan opleve langsommere hastigheder på fjerne servere

Cyberghost var næsten bundet med Surfshark til det andet sted på vores hurtigste VPN -liste. Men selvom det ikke er det hurtigste VPN, vi har testet, nedad, er det stadig et meget godt (og flammende hurtigt) valg. Da vi gennemgik Cyberghosts forbindelseshastighed på nærliggende servere, Vi opretholdt så meget som 95% af vores basisforbindelse.

Dette er Hurtig nok til at streame Din yndlingssport, download store spil eller se enhver film i HD. For eksempel brugte vi Cyberghost til at få adgang til nogle af vores foretrukne shows på Paramount+. Selv på fjerntliggende servere opretholdt vi så meget som 94% af vores forbindelse, som er forbløffende.

Skærmbillede af Paramount plus fjernet med cyberghost VPN

Så hvordan gør Cyberghost dette? Udover Topprotokoller som OpenVPN, Cyberghost optimerer sine servere til specifikke behov. For eksempel, hvis vi ville spille spil som Overwatch på en server i Korea, havde de dedikeret infrastruktur til den specifikke brug.

Hvis du er i Europa, og du vil Se film på os Netflix, Igen, dedikerede servere til det specifikke formål. Denne personaliserede infrastruktur opretholder høje forbindelseshastigheder, uanset hvad du vil gøre.

Denne VPN -udbyder gør Hold ikke nogen af ​​dine personlige oplysninger På sine servere og sikrer, at du forbliver helt anonym online ved at bruge kryptering af militær kvalitet til dine data for at holde dem væk fra din ISP’s nysgerrige øjne og andre tredjeparter.

For ikke at nævne, Cyberghost er en af billigste VPN’er på markedet. Det tilbyder også en 45-dages pengene-tilbage-garanti, Det længste tilbud ud af alle VPN’er. Det betyder, at du har næsten to måneder efter købet for at beslutte, om cyberghost er hurtig nok til dine behov.

Klik på knappen nedenfor for at prøve den.

Bedste hurtige VPN 2023: Hvilken udbyder er hurtigst?

Bedste hurtige VPN

Når vi vælger vores internetudbydere, er forbindelseshastighederne øverst på vores ønskelister – så når vi vælger de bedste VPN -tjenester, skal vi overveje det samme. Derfor håndterer vi hastighederne for enhver udbyder, vi gennemgår, og faktorerer dem i de scoringer, vi giver dem.

Alle de tjenester, der er anført her, er alvorligt hurtige VPN’er, men det er værd at bemærke, at hvis du ikke har adgang til en 1 Gbps+ forbindelse, vil du usandsynligt at føle forskellen mellem nogen af ​​dem.

I dette tilfælde er det værd at gå for VPN, der tilbyder det bedste generelle privatliv eller visse nichefunktioner, du bruger. Men hvis hastighed er din primære bekymring, har vi afrundet de fem hurtigste VPN’er rundt.

Hvad gør en god hurtig VPN?

I denne vejledning prioriterer vi hastighed over alt andet. Imidlertid vil hver hurtig VPN-service, der er omtalt her, også levere privatlivets fred og sikkerhed i højeste kvalitet, så du behøver ikke at ofre brugervenlighed for klasseledende hastigheder.

Hvis du er interesseret i, hvad der er under hætten, vil du bemærke, at alle de hurtigste VPN-tjenester bruger andre protokoller end OpenVPN-hvad enten det er almindeligt Wireguard eller en intern protokol som ExpressVPNs Lightway eller Nordvpns Nordlynx.

Og hvis du er super bekymret for forbindelseshastigheder, ønsker du sandsynligvis at spille og streame indhold i HD eller 4K. Det er værd at sikre det

NB: Rækkefølgen af ​​denne artikel er baseret på maksimal forbindelseshastighed. Vi har dog prioriteret VPN’er, vi betragter som bedre produkter, når hastigheder er ens.

1. Surfshark-den bedste værdi VPN på markedet
Hvis du leder efter den hurtigste VPN på planeten, skal du tilmelde dig Surfshark. Med næsten ingen langsomt ned, selv på vores ultra-hurtige forbindelse, er det ganske enkelt uovervindelig. Plus, det er nemt at bruge, super sikker og en absolut handel på mindre end $ 2.50 om måneden.

2. Nordvpn – Big Name tilbyder alvorlig sikkerhed
Med hastigheder meget tæt på Surfshark leverer Nordvpn en lidt mere premium -pakke, men opretholder sin enkelhed af brug. Det er en af ​​de mest private udbydere omkring, og det er også bemærkelsesværdigt overkommelig.

3. Skjule.Mig – utroligt hurtigt i enhver situation
Med flammende hurtige forbindelser, når du bruger både Wireguard og OpenVPN, skal du skjule.Mig er en hastighed Freak’s drøm. Dens superkonfigurerbare apps er meget magtfulde, og hvis du kan klare skjul.Migs kompleksitet, det er et fremragende valg.

De bedste hurtige VPN’er, der er tilgængelige i dag

1. Surfshark

Utrolige hastigheder og uovervindelig værdi

Antal servere: 3.200+ | Serverplaceringer: 100 | Maksimale enheder understøttet: Ubegrænset | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu | Wireguard eller alternativ moderne protokol?: Ja | Maksimal testet hastighed på 1 Gbps linje: 950 Mbps

+3 måneder gratis
Surfshark 24 måneder
Surfshark 12 måneder
Surfshark 1 måned
Den hurtigste VPN, vi nogensinde har testet
Fjerner blokeringer næsten alt
Fremragende værdi
OpenVPN -hastigheder er middelmådige

I løbet af de fire eller deromkring år har det været på scenen, Surfshark har lavet nogle alvorlige bølger. At starte noget af en minnow og gradvist vokse ind i sin navnebror, det er nu en afrundet VPN, der er privat, behagelig at bruge, og-vigtigst af alt-virkelig freakin ‘hurtigt!

I vores sidste surfshark -anmeldelse var det den hurtigste VPN, vi testede bar ingen. Vi har set forbedringer i hastigheder i det sidste år eller deromkring, men det blæste os ud af vandet denne gang med toppe på op til 950 Mbps på vores 1 Gbps -forbindelse. Det er næsten umuligt at toppe.

Det er dog ikke kun en hurtig svømmer. Surfsharks en af ​​de få udbydere, der kan fjerne blokeringen af ​​næsten enhver streamingtjeneste, fra Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime til mindre tjenester som All4 og 10Play.

Med hensyn til brug er det almindeligt sejlads. Apps er robuste og pålidelige, men stadig superenkle at bruge. Nifty funktioner som automatisk valg af den bedste server, split tunneling og en dræbskontakt gør det til et simpelt valg til at forblive sikker online-og dens ubegrænsede samtidige forbindelsespolitik betyder, at du kan installere den på enhver enhed, du ejer.

Hvis du planlægger at bruge OpenVPN meget, er det værd at tjekke udbydere nedenfor som Hide.mig eller Mullvad. Langt de fleste brugere bruger dog standard Wireguard -protokollen, så dette vil ikke være et problem.

Generelt er det en komplet pakke, og for at afslutte det hele er det en absolut handel. Hvis du ønsker at surfe på nettet med en reel knobs hastighed, er Surfshark din bedste mulighed.

Surfshark er den hurtigste VPN på markedet
Uanset om du bare ønsker at sikre din browsing eller vil fjerne blokering af oversøisk streaming eller torrent i sikkerhed, er Surfshark et enormt fristende forslag. På mindre end $ 2.50 om måneden Det er meget billigt sammenlignet med konkurrencen, men den stanser godt over dens vægt.

2. Nordvpn

Brændende hastigheder fra privatlivets gigant

Antal servere: 5.500+ | Serverplaceringer: 60 lande | Maksimale enheder understøttet: 6 | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu | Wireguard eller alternativ moderne protokol?: Ja, Nordlynx (Wireguard) | Maksimal testet hastighed på 1 Gbps linje: 820 Mbps

Nordvpn 2 år
Nordvpn 1 år
Nordvpn 1 måned
Store hastigheder i enhver situation
God streamingydelse
Masser af servere over hele verden
Privatlivsfokuseret oplevelse
App UI er ikke perfekt

Hvis du kun har hørt om en VPN, vil det være Nordvpn. Den gamle favorit er enormt velkendt, og med marketingspil, der spænder fra YouTube-stik til sportsholds sponsorater og tv-annoncer, er Nord bestemt ikke bange for at råbe om sig selv.

Og med god grund. Rangering som vores anden favorit VPN samlet efter vores seneste NordVPN-gennemgang, når det kommer til forbindelseshastigheder er det imponerende. På vores superfast 1 Gbps -linje nåede vi konsekvent hastigheder på op til 820 Mbps, når vi brugte Nordlynx -protokollen (aktiv som standard i næsten alle apps).

For at sætte det i perspektiv har det gennemsnitlige amerikanske hjem en forbindelse, der er i stand til omkring 100 Mbps, og i praksis vil Nordvpn være helt uopdagelig med hensyn til internetafbrydelsen på en gennemsnitlig linje.

Bortset fra dets fremragende forbindelser, kan du blive trukket til Nord på grund af dens sikkerhedsfokuserede service. Med sine kraftfulde og yderligere funktioner som løg over VPN og Double VPN er det en hackers mareridt, og er alt sammen garanteret at holde dig anonym online.

Et lille problem, vi har, er med layoutet af de ellers polerede og overordentlig brugbare mobile apps-grænsefladen er taget direkte fra dens desktop-modstykke, og selvom det fungerer godt på større skærm, er det kortbaserede design lidt akavet på telefonskærme – Rivaler som ExpressVPN er bare lidt mere brugbare. Det er dog usandsynligt, at det virkelig vil udsætte nogen, da du kun er i appen i et minut eller to for at vælge en server eller justere indstillinger.

Generelt, hvis du er efter en kombination af brugervenlighed, fremragende hastigheder og kraftfuld streamingevne, kunne Nordvpn godt være dit valg.

Nordvpn er en af ​​de hurtigste VPN’er, vi har testet
Med superhurtige og pålidelige forbindelser er Nordvpn et godt valg til hastighed. Ikke kun er det hurtigt, men det er sikkert, kraftfuldt og har apps til næsten enhver enhed. Plus, dens 30-dages pengene-tilbage-garanti betyder, at du kan give den en testdrevrisikofri.

3. Skjule.mig

Utroligt hurtig og superkonfigurerbar

Antal servere: 2.000 | Serverplaceringer: 75 | Maksimale enheder understøttet: 10 | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Disney+ | Wireguard eller alternativ moderne protokol?: Ja | Maksimal testet hastighed på 1 Gbps linje: 880 Mbps