Hotspot skjold noget gik galt

Hotspot Shield er et program, som du kan finde det både på Windows og Mac. Med Hotspot Shield kan du besøge blokerede websteder og andre online apps uden din mobiltelefon eller pc, der er kendt eller detekteret.

Top 4 løsninger til hotspot -skjold noget gik galt

Hotspot Shield er en af ​​de mest nyttige applikationer på Windows og Mac. Du kan dog støde på hotspot -skjold noget gik galt fejl, når du brugte det. Dette spørgsmål er irriterende og forvirrende. Du behøver ikke at bekymre dig om det med denne guide fra Minitool.

Hotspot Shield er et program, som du kan finde det både på Windows og Mac. Med Hotspot Shield kan du besøge blokerede websteder og andre online apps uden din mobiltelefon eller pc, der er kendt eller detekteret.

Mere vigtigt er, at du kan gøre det på en anonym måde, hvilket gør det privat og sikkert. Men nogle gange kan du modtage problemer med hotspot -skjold. For at være specifik modtager du muligvis fejlmeddelelsen “noget gik galt”, når du kørte applikationen.

Heldigvis er denne fejl ikke svær at fejlfinde. I dette indlæg vil 4 metoder blive talt om. Fortsæt nu med at læse følgende indhold.

Løsning 1: Genstart din enhed

Hotspot skjold noget gik galt fejl kan vises, hvis din computer afslutter hotspot -skjoldprocessen pludselig. Ifølge brugerrapporter kan genstart af computer.

Det er værd at prøve. Du skal bare klikke på Windows Ikon på dit skrivebord og klik derefter på Genstart Valgmulighed i menuen med anmodning. Efter genstartning genstarter hotspot -skjoldprocessen. Du kan køre hotspot -skjold igen for at se, om fejlen er løst. Hvis ikke, kan du prøve andre løsninger lige nu!

Klik på genstart

Løsning 2: Start Hotspot Shield -proces manuelt

Hvis den afsluttede hotspot -skjoldproces er årsagen til hotspot -skjold, der ikke arbejder fejl, kan du også starte det selv for at løse problemet. Sådan gør du.

Trin 1: Åbn Løb Vindue ved at trykke på Windows og R nøgler, og skriv derefter tjenester.MSC og ramte Okay.

Åbn vinduet Services

Trin 2: I pop-up-vinduet skal du rulle ned på varerne for at finde Hotspot Shield service. Højreklik på det og vælg Start mulighed i den forhøjede menu.

Hvad er en god internethastighed? Kontroller svaret lige nu!

Hvad er en god internethastighed? Kontroller svaret lige nu!

Internethastighed spiller en vigtig rolle i netværksverdenen. Hvad er en god internethastighed? Nå, få de detaljerede oplysninger fra dette indlæg nu!

Løsning 3: Afslut CMW_SRV.Exe -proces i task manager

Hvis du ikke kan finde hotspot Shield -tjenesten i Tjenester Vindue, følg nedenstående trin.

Trin 1: Åbn Løb vindue, og skriv derefter TaskMgr og ramte Gå ind at åbne Jobliste.

Trin 2: Klik detaljer For at åbne de detaljerede oplysninger om de installerede processer på din computer. Find derefter cmw_ser.exe behandle. Højreklik på denne proces og klik Slutopgave I den anmodede menu.

Afslut den målrettede opgave

Trin 4: Klik Slutproces I det næste vindue for at bekræfte operationen. Derefter skal du lukke Task Manager og lancere hotspot -skjold for at oprette forbindelse til internettet. Hvis det forbinder med succes, indikerer det, at hotspot -skjoldet noget gik galt fejl er løst.

5 Nyttige løsninger til Windows 10 Mobile Hotspot fungerer ikke

5 Nyttige løsninger til Windows 10 Mobile Hotspot fungerer ikke

Er du generet af Windows 10 Mobile Hotspot, der ikke arbejder med problemer? Her er 5 metoder til at løse det. Læs dette indlæg for at få løsninger nu.

Løsning 4: Geninstaller hotspot -skjold

Du kan også ordne hotspot -skjold, der ikke fungerer ved at geninstallere hotspot -skjold. Denne metode har vist sig at være nyttig af mange brugere. Her er detaljerede trin.

Trin 1: Åbn Løb værktøj og skriv derefter styring og ramte Gå ind.

Trin 2: Klik på i det næste vindue Programmer og funktioner at fortsætte.

Programmer og funktioner

Trin 3: Find Hotspot Shield I pop-up-vinduet og højreklik derefter på det og klik Afinstaller. Følg derefter instruktion på skærmen for at afslutte afinstallationsprocessen.

Trin 4: Klik derefter her for at downloade og installere den nyeste version af Hotspot Shield. Derefter skal du starte hotspot -skjold og klikke på Forbinde For at få adgang til internettet. På dette tidspunkt ser du ikke hotspot skjold noget gik galt fejl.

Indtil nu er Top 4 -metoder til at fikse hotspot -skjoldet noget galt, er blevet illustreret til dig. Nu er det din tur til at vælge en fra dem for at løse fejlen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Reddit

Om forfatteren

Når jeg har at skrive artikler om computerteknologi i lang tid, er jeg temmelig erfaren især på aspektet af computeroptimering, pcforbedring samt tekniske termer Forklaring. Vanen med at kigge gennem tech -fora gør mig til en god computer, der udsender samler. Og så frigives mange artikler relateret til disse problemer, der gavner masser af brugere. Professionelle, effektive og innovative er altid forfølgelsen af ​​en redigeringsarbejder.

Hotspot skjold noget gik galt

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.