Hotspotshield VPN & WiFi Proxy 4

✓ Ingen internetlogfiler holdes
Hotspot Shield sporer ikke eller opbevarer nogen forbindelseslogfiler eller IP -adresser for sine brugere og deres private internetaktiviteter.

Hotspot Shield VPN: Hurtig proxy

Hotspot Shield er den hurtigste VPN til streaming, spil og ubegrænset sikker internetadgang! Uanset om du er hjemme eller på farten, kan du forblive sikker online med lynhurtige, sikre og private internetsikkerhed. Med et tryk kan du oprette forbindelse til vores VPN, skjule din IP -adresse, ændre din placering, fjerne blokering af websteder sikkert, kryptere internettrafik og få adgang til ethvert websted eller app uden begrænsninger. Med Hotspot Shield VPN kan du nu gennemse, stream og spil, mens du forbliver privat og sikker online selv på offentlig WiFi.

Hvorfor hotspot Shield VPN?

Hotspot Shield VPN Proxy giver en sikker proxyforbindelse gennem en krypteret kanal mellem din enhed og målwebstedet ved hjælp af VPN -teknologi. Hotspot Shield skjuler din rigtige IP -adresse og placering for at give hurtig, pålidelig, ubegrænset og sikker forbindelse til websteder og apps uden begrænsninger. Du kan nemt beskytte din WiFi -sikkerhed og privatliv med Hotspot Shield VPN -proxy.

✓ Sikre din internetadgang
Ingen grund til at installere en inkognito -browser. Opret forbindelse til vores VPN, skjul din IP -adresse og nyd privatliv og sikkerhed på offentlig WiFi. Beskyt din WiFi -sikkerhed og privatliv og har den bedste internetoplevelse.

✓ Gratis eller ubegrænset VPN -adgang
Brug de grundlæggende funktioner gratis eller blot opgrader til præmie for den bedste oplevelse – inklusive ubegrænset streaming, 115+ virtuelle VPN -placeringer og 24/7 chat support.

✓ Hurtig og ubegrænset VPN -proxyydelse
Vores proprietære VPN -protokol sikrer hurtige VPN -hastigheder med stabile, private og sikre internet -wifi -proxyforbindelser.

✓ Stor VPN -dækning og placeringer
Hotspot Shield tilbyder VPN -dækning fra 80+ lande og lokationer, herunder USA, UK, Japan, Indien, Tyrkiet, Brasilien, Australien, Canada, Kina og mere!

✓ Ingen internetlogfiler holdes
Hotspot Shield sporer ikke eller opbevarer nogen forbindelseslogfiler eller IP -adresser for sine brugere og deres private internetaktiviteter.

✓ Kundesupport
Eventuelle spørgsmål eller forslag, skal du blot kontakte os, og vi vil være sikre på at hjælpe rettidigt.

✓ Bladet af millioner
Hotspot Shield Free VPN Proxy er blevet downloadet mere end 800 millioner gange og er blevet vist på Forbes, CNET, CNN og New York Times. Download WiFi Proxy -appen, der er tillid til millioner af Google Play -brugere.

✓ Malware og phishing beskyttelse:
Hotspot Shield inkluderer indbygget malware og phishing-beskyttelse, der hjælper dig med at undgå ondsindet software og fjerne blokering af websteder med den bedste private internetsikkerhed. Forbind blot til VPN -proxy, og Hotspot Shield vil advare dig, hvis du besøger et mistænkeligt sted i din browser.

■ Hotspot Shield VPN Basic Version giver dig mulighed for at få adgang til os indhold fra dine yndlingsapps eller websteder uden begrænsninger. Den gratis version indeholder begrænsede annoncer.

■ Hotspot Shield VPN Premium Version (Auto-ofrewing abonnementsmulighed) Tilbyder virkelig ubegrænset adgang fra 115 virtuelle placeringer, herunder USA, UK, Japan, Indien, Australien, Canada, Kina, Tyrkiet, UAE og uden nogen annonceafbrydelser. Premium -konti understøtter op til fem enheder, hvad enten det er en smart telefon, tablet, bærbar computer eller pc. Du kan vælge en 7-dages gratis prøve med premium-funktioner, før du beslutter at underskrive på et månedligt eller årligt abonnement.

Premium VPN -prisfastsættelse:
■ 1 måned abonnement – $ 12.99/måned
■ Årligt abonnement – $ 7.99/måned (spar 38%)

Facebook: https: // www.Facebook.com/hotspotshield
Twitter: https: // twitter.com/hotspotshield | @Hotspot Shield
Support: https: // support.hotspot Shield.com/

Hjemmeside: https: // www.hotspot Shield.com/
Lær om VPN -teknologi: https: // goo.GL/TGL10Z

Copyright © 2022 kryds, LLC Alle rettigheder forbeholdt “

Hotspotshield VPN & WiFi Proxy 4+

Det er en rigtig god app at komme ind i ting, der er blevet blokeret som min skole Wifi Blocks Snap, Tik Tok og alle disse ting, og for mig, før jeg fik dette, kunne jeg ikke gøre noget, fordi jeg ikke har et SIM -kort Nå, jeg ville prøve lykken og få dette, og til min overraskelse virkede det faktisk! Det hjælper ikke rigtig med at forbinde dig til wifi mere, men det fjerner ting og hjælper med internettrafik den eneste grund til, at jeg ikke giver det 5 stjerner, er fordi det er temmelig langsomt det meste af tiden, og det får mig til at se en god smule af tilføjer som 4 i træk en gang imellem.
Men jeg anbefaler dette, hvis du har brug for WiFi -adgang til noget, og næsten alt er blokeret som i skolen, eller hvis du i det mindste vil tage mere forsigtighed ved at være sikker, mens du bruger andre wifi eller hotspots!

Andan19, 11/10/2021

Arbejder fænomenalt, bogstaveligt talt den bedste VPN!!

Jeg har brugt denne VPN siden 2017, og jeg er meget tilfreds med disse produkter med tjenester. Efter en håndfuld lejligheder med at glemme at betale mit abonnement eller simpelthen ikke arbejde det ind i mit budget for måneden og lide paranoiaen af ​​uskærmet online aktivitet, besluttede jeg at pony op det årlige gebyr. Der var lidt af en læringskurve, da jeg formoder, at det er almindeligt med alle VPN’er, men når jeg først regnede ud, hvordan, hvornår og hvor jeg skal bruge det … lad os bare sige, at jeg har leveret nogle meget luksuriøse tjenester til mig selv og gruppen, som jeg var rejser med at gøre uønskede omstændigheder bedre end end de var. Alt i alt fungerer appen omkring 95% af tiden for mig, medmindre jeg har cellulære forbindelsesproblemer. Jeg kan godt lide det faktum, at jeg kan have op til fem enheder dækket på min premium ACCT. Skift problemfrit fra min celle, pc, tablet eller bærbar computer er aldrig et problem. Hvis du leder efter en fuldt tilpasselig, alsidig VPN, der er pålidelig og sikker … Hotspotshield er vejen at gå efter min personlige mening.

Hotbisquiete, 10/24/2019

Det bedste hotspot

Jeg er mere end glad for, at jeg har downloadet denne app, og for de gratis funktioner har den meget at tilbyde! Det er nøjagtigt og har ikke nogen større mangler, praktisk talt fejlfri. Det forbliver forbundet, og jeg har ikke haft problemer med det. Jeg er i gymnasiet, og da mange ved det, blokerer min skole databrug, der tvinger os til at bruge skolens wifi til selv de mest basale handlinger, vi foretager på vores telefoner, og selvfølgelig blokerer WiFi sociale medier eller (for det meste) alt andet, der kan være en mulig distraktion i klassen. Jeg havde brug for sociale medier for at holde kontakten dag til dag for mere alvorlige situationer end blot at smste folk til at sende tekst. Jeg havde brug for skoleoplysninger eller andre vigtige ting uden for skolen, og jeg var desperat efter en anstændig VPN, som jeg gik igennem så mange, før jeg fandt denne, og jeg er intet andet end glad. Hvis jeg havde pengene på lommen hele tiden, ville jeg med sikkerhed få premium. En stor tommelfinger op på denne. Det er en keeper��