Windscribe VPN Review – stadig sikker efter overtrædelsen

Det torrents er en vigtig del af din online aktivitet, du vil tjekke vores gennemgang af de bedste VPN’er til torrenting.

Windscribe -logging forklaret (detaljeret)

Yegor Sak

Windscribe -logging forklaret (detaljeret)

Mange VPN -tjenester hævder at “holde ingen logfiler”, men hvad betyder det faktisk? I mange tilfælde betyder det absolut intet, da det er en komplet løgn. Her er nogle nylige eksempler på “ingen logfiler VPN’er”, der faktisk holdt logfiler på trods af deres krav på privatlivets fred:

 • PureVPN -logfiler hjalp FBI -netto påstået Cyberstalker
 • IPVanish “No-Logging” VPN førte Homeland Security til Comcast-bruger

Disse VPN -udbydere blev alle navngivet i offentligt tilgængelige retsdokumenter, så du behøver ikke at være HG -brønde for at forestille sig, at tilfælde som disse bare er toppen af ​​isbjerget. Faktisk er det meget sandsynligt, at mange andre VPN -virksomheder holder logfiler, som de hævder ikke at have, det er bare aldrig blevet bevist offentligt.

Computer Science 101

Lad os se nærmere på begrebet logning. For det første er det næsten umuligt at betjene noget computersystem (inklusive den enhed, du læser denne artikel om) uden at holde logfiler. Med logfiler mener jeg en slags post, der beskriver tilstanden for et computersystem. Dette inkluderer stort set alt, men her er nogle eksempler:

 • Hvilke applikationer kører i øjeblikket
 • Browservindues position
 • Mængde af trafik sendt gennem en grænseflade
 • Den pornhub -fane, du har åben lige nu
 • Den side, din browser går til, når du klikker tilbage

Husk, at dette kun er et par eksempler, der er hundreder mere, som jeg ikke har nævnt . Disse “logfiler” gemmes normalt i din computers hukommelse, som er super hurtig, men lider af en fejl – det mister data, når strømmen er afbrudt. Dette er grunden til, at de fleste computersystemer leveres med permanent opbevaring (harddisk), hvor tingene kan gemmes til mere permanent sikker opbevaring. Windscribe’s servere fungerer på samme måde, da de bare er computere, der er arkitektonisk identiske med din pc, Mac, Android telefon eller tv.

Hvad vi opbevarer

Stater og logfiler kan opdeles i 2 kategorier:

 • Obligatorisk – Ting, du absolut skal holde styr på, for at applikationen eller tjenesten skal operere
 • Rart at have – Ting, der gør operatørernes liv lettere, hjælper med at sikre netværkets kvalitet og beskytte det mod dårlige skuespillere (og jeg mener ikke Tommy Wiseau).

Lad os tale mere om disse i forbindelse med Windscribe og vores servere, og hvad det virkelig betyder at være en “ingen logs VPN”.

Obligatoriske “logfiler”

Når du opretter forbindelse til et Windscribe-sted, vælges en VPN-server af vores app fra den tilgængelige pulje af maskiner på dette datacenter (du ser datacentre, ikke individuelle servere). Windscribe indleder derefter en forbindelse til serveren og leverer et sæt legitimationsoplysninger, der er knyttet til din Windscribe -konto. De samme legitimationsoplysninger, som du ser, når du bruger vores konfigurationsgenerator.

Disse legitimationsoplysninger er verificeret for at kontrollere for to ting:

 • Hvis de er gyldige
 • Hvis de giver dig adgang til den specifikke server

Windscribe bruger i øjeblikket RADIUS -protokollen til at håndtere dette trin. Det er sandsynligt, at 99–100% af alle andre VPN -udbydere bruger den samme protokol til dette trin, da det er identisk for alle VPN -tjenester.

Den mest almindelige implementering af RADIUS -protokollen er et stykke software kaldet Freeradius. Det leveres med en masse klokker og fløjter, inklusive båndbredde regnskab, permanent session logging (inklusive Kilde IP -adresse på klienten), og mere. Ved design er det hverken privat eller anonym, da det er beregnet til en meget anden brugssag end en privatlivsorienteret service.

Det er af denne grund, at vi ikke bruger nogen af ​​disse smarte funktioner og har dem alle handicappede. Det eneste, vi i øjeblikket bruger Freeradius til, er godkendelse og ACL -håndhævelse. Vi var nødt til at bygge vores egen “privatlivsorienterede” båndbredde og parallel forbindelsesovervågningssystem, som jeg vil diskutere i det næste afsnit. Vi har også planer i bevægelse om at erstatte Freeradius helt med et skræddersyet godkendelsessystem, som giver os mulighed for at gemme endnu mindre information, på lignende måde som vores skrivefri session token-system.

Når dine legitimationsoplysninger er verificeret, og adgangen til serveren er tildelt (appen vil sige, at du er tilsluttet), skal serveren holde styr på sessionen i hukommelsen. Denne sessionrekord inkluderer din kilde -IP -adresse, der er bosiddende i serverens routingtabel, da serveren har brug for at vide, hvem pakkerne kommer fra, når du anmoder om noget (som en webside), og hvor du skal sende pakkerne til (hvornår du downloader websiden). At betjene en VPN -tjeneste uden dette er ikke mulig.

Dette er ikke en enorm bekymring for privatlivets fred, da disse data aldrig skrives til nogen permanent opbevaring (harddisk) og er bosiddende i serverens hukommelse, der skylles, når du afbryder forbindelsen, eller når maskinen genstartes.

Havde vi brugt det indbyggede regnskabssystem FreeRadius, ville alle disse data blive overført til et centralt sted og gemt i en permanent database. Udbydere, der hævder at holde nogen logfiler, kan beskære denne database og fjerne poster, der er uaktuelle (brugerafbrydet), men de behøver ikke. Disse data kan simpelthen arkiveres for evigt, hvilket er netop det, der menes med “forbindelseslogfiler”.

Vi brugte det regnskabssystem indbygget i freeradius selv (indtil februar 2018), bortset fra at vi ændrede vores instans for ikke at gemme kilde-IP-adresserne på sessionerne, som også kan udføres af andre “no-logging” VPN-tjenester, men vi kan Ved aldrig helt sikkert. Purevpn og Ipvanish gjorde bestemt ikke dette, og det var sådan, de var i stand til at samarbejde med retshåndhævelse.

Registreringerne i denne forbindelsestabel vedvarer for evigt, så de skal renses op. Vi havde et script, der beskærede denne tabel hvert minut og fjernede poster fra uaktuelle forbindelser. Er det muligt at bevise eksistensen af ​​dette script, eller at det løb? Nej det er ikke.

Rart at have logfiler

Uden for de obligatoriske grundlæggende oplysninger, der er nævnt ovenfor, gemmer Windscribe følgende data:

 • Båndbredde brugt siden din nulstillingsdato
 • Hvilke servere er du tilsluttet lige nu
 • Tidsstempel for din sidste aktivitet (nøjagtigt til et 12 timers vindue)

Jeg diskuterer hver enkelt detaljeret.

Brug af båndbredde

Hver eneste Windscribe VPN -server kører en forekomst af OpenVPN (teknisk 2 tilfælde) og Strongswan. Dette letter forbindelser via OpenVPN og IKEV2. Begge applikationer har en kommandolinjegrænseflade, der tillader en ekstern applikation at forespørge status for serverprocessen. Processens status returnerer også en liste over aktive sessioner, der i øjeblikket er forbundet, og byte -tællingerne om, hvad der blev overført under sessionen. Disse data ligger i serverens hukommelse (som nævnt tidligere), så det er ikke særlig nyttigt, hvis de forbliver der, på samme tid plejer vi meget for det meste af disse oplysninger, alt hvad vi holder af er, hvor meget data du brugte.

Disse data hentes hvert minut, og byte -tællingerne for hver tilsluttede brugere sendes til vores centrale placeringer, hvor API er bosiddende. Det gemmes derefter i en Redis -database, der findes helt i serverhukommelse. Dette giver mulighed for superhøjhastighedsopslag, der er grundlaget for vores misbrugssystem, som vil blive diskuteret senere.

Parallelle forbindelser

Hver gang du opretter forbindelse til en Windscribe -server, er vi nødt til at verificere dine legitimationsoplysninger for at sikre dig, at du har adgang. Når det er gjort, skal vi være i stand til at anvende din r.O.B.E.R.T. Indstillinger, da alle er forskellige. For at gøre dette kontakter vi vores API i øjeblikket af forbindelse, henter disse data og konfigurerer R.O.B.E.R.T. i realtid. Anmodningen til API inkluderer 3 informationsstykker:

 • Dit brugernavn
 • Server værtsnavn
 • RFC1918 IP -adresse, der blev tildelt til din forbindelse, ikke at forveksles med din faktiske WAN IP -adresse, som vi ikke er interesseret i

Vi gemmer de sidste 2 dele i en Redis -database, i en hash -nøgle, der er unik for enhver bruger. Når du afbryder forbindelsen fra en server, foretages et efterfølgende API -opkald på det nøjagtige øjeblik, der giver vores API besked om, at du frakoblet, og denne post kasseres straks fra Redis. R.O.B.E.R.T. underrettes også om, at du frakoblet, hvilket renser din brugerdefinerede konfiguration fra dens hukommelse.

Mens du er forbundet, kan vi tælle, hvor mange aktive forbindelser du har, såvel som hvilke servere du er forbundet til, ved at se på din hash -nøgle. Disse data giver os mulighed for at gøre nogle pæne ting, som vi kommer ind i lidt.

Sidste aktivitet

Alle vores apps bruger Windscribe API for at logge ind, hente serverlisten, VPN -konfigurationer og legitimationsoplysninger. Hvis din konto aktivt foretager API -opkald, betyder det, at du sandsynligvis stadig bruger Windscribe, eller i det mindste har den installeret og kørt. Vi gemmer tidsstemplet for dit sidste API -opkald inden for et 12 timers vindue, da det at gøre det for hver anmodning ville indføre en tung skrivebelastning på vores database – noget vi foretrækker at undgå.

Hvordan det bruges

Så fantastisk, du har alle disse data, men hvorfor har du brug for at gemme disse ting i første omgang? Der er nogle få grunde:

Forebyggelse af misbrug

Vi tilbyder ubegrænset båndbredde og ubegrænsede forbindelser, men ligesom når du køber en sodavand i en biograf, der følger med “ubegrænset påfyldning”, bliver det ganske akavet, når du dukker op med hele din familie og alle, du kender og kræver 476.000 liter af sprite. Du bliver høfligt bedt om at gå væk.

Windscribe er temmelig ens, bortset fra at vi ikke vil være høflige. En enkelt Windscribe -konto er beregnet til at blive brugt af en enkelt person, og jeg mener heller ikke din ægteskabelige status. Det er ganske usædvanligt, at enkeltpersoner er tilsluttet 50+ computere og 100+ telefoner på nøjagtigt samme tid. Båndbreddeforbruget sammen med forbindelsestællinger bruges af vores realtidsovervågningssystem, der ser på de “værste lovovertrædere” og træffer en beslutning, hvis denne bruger potentielt er voldelig eller ej. Derefter træffer et menneske en beslutning om at forbyde kontoen eller hvidlisten “misbrug” i tilfælde af en falsk positiv.

Hvis du deler kontoen med din kone eller bror, er det sandsynligvis fint, men det kan sætte en “deling af kædereaktion”, hvor de deler den med nogen, der igen gør det samme. Dette er en sikker måde at blive forbudt på.

R.O.B.E.R.T. Synkronisering

Når du foretager ændringer til R.O.B.E.R.T. På vores hjemmeside og klik på den søde “Anvend straks på alle tilsluttede enheder?”Knappen, vi er nødt til at vide, hvilke servere du er forbundet med, så vi kan underrette R.O.B.E.R.T. Kører på de maskiner, som dine indstillinger opdaterede, og for R.O.B.E.R.T. At begynde at håndhæve det nye sæt regler. Du kan klikke her for at lære om, hvordan R.O.B.E.R.T. fungerer i detaljer.

Spam

Før du får dine pitchforks, skal du slappe af. Det eneste, Windscribe nogensinde vil spam dig med, er nye Windscribe -produkter, funktioner, tilbud og disse krydret memes. Og vi bruger tydeligvis udtrykket spam ironisk nok, fordi alt, hvad vi gør, er ironisk, vi kan også godt lide at sige ironisk. Hvad vi mener at sige er, at vi forsigtigt og kærligt minde dig om alle de fantastiske ting, vi tilføjer til vores service via e -mail og telepati.

Windscribe bruger ikke nogen tredjepartstjenester til at ‘optimere vores salgstragt.’Vi mener, at de begrænsede data, du overlader os med, skal forblive i hus, ikke overført til nogle 3rd -parts data miningfirma, der vil bruge dem til at træne deres (bullshit) AIS til at levere dig mere spam. Faktisk bruger vi endda vores egne mailservere til at sende e -mails for at undgå, at nogen af ​​dine oplysninger sendes til andre virksomheder. Dette er i skarp kontrast til andre VPN -tjenester, der bruger tredjeparts mailingtjenester som SendGrid, MailChimp og MailGun. Sikker på, disse apps gør det super praktisk at administrere e -mail -kampagner, da du ikke behøver at bekymre dig om at vedligeholde dine egne servere, IP -omdømme, overvåge leveringsevne osv. Imidlertid kommer denne bekvemmelighed på bekostning af kundens privatliv.

Så hvad har dette at gøre med de data, vi gemmer? Det giver os mulighed for at sende tilpassede e -mails i visse scenarier, for eksempel:

 • Du tilmeldte dig, men brugte ikke nogen båndbredde – Har du problemer?Fik porno fjernet i dit land (yay for dig!)?
 • Du brugte ikke Windscribe i de sidste 6 måneder – Kom tilbage, vi savner dig!
 • Du er tilsluttet 200 servere parallelt og brugt 300 TB data – Hej, du er forbudt!

Nå, der har du det. Nu ved du hvad Windscribe har op til bag kulisserne! Vi ved, at der ikke rigtig er nogen måde for dig at bekræfte vores krav på privatlivets fred, og at bede dig om at “stole på os” beder meget. Vær sikker på, at vi har været hårde på arbejde med at udvikle en plan for at give tekniske kyndige brugere mulighed for empirisk at verificere vores påstande. Bliv hængende.

Windscribe VPN Review – stadig sikker efter overtrædelsen?

Windscribe VPN Review

Windscribe er en interessant VPN ud af Canada, der refererer til sig selv som et “meme -fokuseret VPN” på sociale medier. Desværre er det ikke at fokusere på Meme’s ikke svarer til den virkelige verden og sikkerhed med en VPN-service.

Windscribe er en VPN -service med base i Canada. Siden vores sidste kig på denne service har de tilføjet en række nye funktioner til deres allerede over gennemsnittet Sæt. Med en blanding af interessante avancerede funktioner og nogle bemærkelsesværdige ulemper, Windscribe har endnu ikke brudt ind i det første niveau af tjenester.

En større strejke mod dem kom i Ukraine, hvor de led sikkerhedsbrist på grund af servere, der blev efterladt ikke krypteret. Fordi serverne blev efterladt ikke -krypterede, var ukrainske myndigheder i stand til at få Windscribe’s private nøgle, da de greb VPN -serverne og satte Windscribe -brugere i fare.

Mens denne hændelse viser, at Windscribe ikke følger “industri bedste praksis” (efter deres egen optagelse), har de lovet at øge deres sikkerhed. Men inden vi dykker ned i alle detaljerne i denne Windscribe VPN -gennemgang, lad os først dække en oversigt over denne VPN.

VPN Windscribe
Baseret på Canada
Logfiler Tidsstempler og båndbredde
Pris $ 5.75/mo.
Support E -mail
Tilbagebetale Tre dage
Internet side Windscribe.com

+ Fordele

 • Brugervenlige applikationer
 • Gode ​​lækagebeskyttelsesfunktioner
 • Ad Blocker (Robert)
 • Gratis plan med 10 GB data om måneden
 • Browserudvidelser

– Ulemper

 • Langsomme hastigheder
 • Serversikkerhedsproblemer
 • Baseret i Canada (fem øjne)
 • AI-baserede supportsystem
 • Problemer med professionalisme

Yderligere forskningsresultater:

 • Windscribe -logningspolitikker
 • Windscribe er okay for Netflix
 • Windscribe er okay til torrenting
 • Windscribe VPN -priser og refusionspolitik

Lad os nu komme ind på resultaterne af denne Windscribe -anmeldelse.

Windscribe VPN Pros

1. Brugervenlige applikationer

Til denne Windscribe -anmeldelse testede jeg både Windows og Mac OS VPN -klienter. VPN-apps var brugervenlige og enkle, mens de også havde nogle gode funktioner.

Her var Windscribe Windows VPN -klienten, jeg testede:

Windscribe Windows VPN -app

Bemærk: Sektionen nederst til højre i det foregående billede viser mængden af ​​tilgængelige data i den gratis version for den aktuelle måned.

Klik på de tre linjer i øverste venstre hjørne af VPN-klienten åbner yderligere indstillinger og funktioner, som du kan vælge. Du kan vælge opstartindstillinger, autoforbindelse, tilpasse meddelelser og også ændre layoutet af VPN-klienten.

Windscribe VPN -funktioner

Generelt kunne jeg godt lide udseendet og følelsen af ​​Windscribe VPN -klienter. De er enkle, rene og intuitive. Selvom jeg ikke testede Windscribe -mobile apps til denne gennemgang, ser de ens ud og har også en anstændig vurdering (4.0) I Google Play Store.

2. Gode ​​lækagebeskyttelsesfunktioner

En anden “pro” med windscribe er lækagebeskyttelsesfunktionerne.

I både Windows og Mac OS -klienter tilbyder Windscribe en “firewall” -indstilling for at blokere trafik, hvis forbindelsen ikke er aktiv. Firewall -funktionen giver dig tre muligheder: manuel, automatisk og altid på.

Windscribe giver dig også mulighed for at konfigurere DNS -indstillinger i klienten. Nedenfor kan du se både firewall -indstillinger og DNS -indstillinger i Windows VPN -klienten. “Firewall -tilstand” fungerer dybest set som VPN Kill Switch.

Windscribe VPN Kill Switch

Ok, nu videre til testene.

Jeg løb windscribe gennem en runde med grundlæggende VPN -test og kontroller for at identificere problemer. Testresultaterne var gode. Jeg identificerede ikke lækager med windscribe.

Her tester jeg Windows -klienten for IP -adresse lækager og DNS -lækager:

Windscribe VPN Security Review

Over kan du se, at alt tjekker ud (ingen lækager). Jeg kørte også Windscribe Mac OS -klienten gennem de samme grundlæggende tests, og resultaterne var de samme: ingen lækager.

Kryptering -Windscribe VPN Desktop Client bruger en AES-256-chiffer med SHA512 Auth og en 4096-bit RSA-nøgle. Browser -udvidelsen bruger TLS 1.2, ECDHE_RSA med P-256 Key Exchange og AES_128_GCM Cipher.

Wireguard – Windscribe støtter nu Wireguard VPN -protokollen. Wireguard er en protokol, der sigter mod at være meget hurtigere og mere pålidelige end ældre protokoller, mens jeg også opgraderer sikkerheden. Vi har fundet ud.

Vi opdaterer hastighedstestsektionen i denne gennemgang, når vi har fået en chance for at gentage testen med Wireguard aktiveret.

Med hensyn til grundlæggende sikkerhedsindstillinger klarer Windscribe sig godt.

3. Windscribe’s Ad Blocker (Robert)

En anden cool funktion, som Windscribe tilbyder, er en annonceblokker. Windscribe -annonceblokkeren kaldes Robert. Jeg er ikke sikker på, om “Robert” er et forkortelse for noget, men uanset hvad, det gør en hel del blokering.

Windscribe tilbyder grundlæggende filterlister, som blokerer følgende kategorier af URL’er:

 • Malware
 • ADS + trackere
 • Sociale medier
 • Porno
 • Spil
 • Falske nyheder + clickbait
 • Andre VPN’er
 • Cryptominers

Dette er en temmelig robust filterfunktion. Det ligner TrackStop -filteret, som vi dækkede i den perfekte gennemgang af privatlivets fred. Dog er et cool aspekt med Windscribe’s Robert, at det er tilpasses. Med andre ord kan du oprette brugerdefinerede hvidlister til domæner eller IP-adresser samt brugerdefinerede bloklister.

Windscribe tilføjer blokerer VPN

At tilpasse r.O.B.E.R.T’s indstillinger, skal du logge på Windscribe -webstedet. Dette er en serverside-annonceblokker, hvilket betyder, at den fungerer uafhængigt af VPN-klienten med enhver enhed, du bruger. Hvis du vil have en god VPN -annonceblokker -løsning, kan dette være en mulighed for at overveje.

4. Gratis plan med 10 GB data/måned

En anden ting, vi kan lide ved denne VPN, er Windscribe’s gratis plan. Windscribe tilbyder en gratis plan med følgende begrænsninger:

 • Kun 10 GB data tilladt pr. Måned
 • Robert -funktionen inkluderer kun “malware” -filterlisten (ingen blokering af annoncer eller trackere)
 • Begrænset antal servere

På en positiv note giver Windscribe dig et par forskellige måder at øge din båndbredde -godtgørelse på, herunder gennem salgsfremmende tweets og invitere venner.

Selvom jeg generelt ikke anbefaler gratis VPN -tjenester, er dette muligvis ikke en dårlig mulighed, hvis du ikke har brug for meget data. Dette er uden tvivl den bedste gratis VPN med en gratis plan på 10 GB, mens de fleste andre har en mindre datagrænse.

5. Windscribe browserudvidelse

Når du går for at downloade Windscribe, bemærker du, at de anbefaler at downloade både en VPN -applikation og en browserudvidelse.

Windscribe browser

Flere og flere VPN’er tilbyder browserudvidelser, der kan bruges med VPN’er. Vi dækkede denne tendens i vores guide til den bedste VPN for krombrowsere. Nogle VPN’er bruger browserforlængelsen som en proxy. Andre bruger det bare for at kontrollere desktop VPN -klienten.

Så hvorfor bruge VPN sammen med browserudvidelsen? Windscribe viser nogle af fordelene ved at kombinere desktop -klienten med deres browserforlængelse nedenfor:

Windscribe VPN -test

Brug af en browserforlængelse kan være god i visse situationer. Det er dog også vigtigt at bemærke det Browserudvidelser er ikke VPN’er. I stedet er de https Proxys, som ikke tilbyder den fulde beskyttelse af VPN, som forklaret i vores proxy vs VPN -guide.

6. Forbedrede funktioner

Windscribe har tilføjet nogle mere nyttige funktioner, siden vi sidst gennemgik det. Her er to, som du skal vide om:

Statiske IP’er

Statiske IP’er (mere fuldstændigt kendt som Statiske IP -adresser) er faktisk regelmæssige IP -adresser. Normalt når du opretter forbindelse til en VPN -server, får du tildelt en af ​​de tilgængelige IP -adresser. Når du opretter forbindelse til en VPN -server, der understøtter statiske IP’er, får du tildelt den samme IP -adresse hver gang.

Windscribe har 13 statiske IP -serverplaceringer. Tilslutning til en af ​​disse vil resultere i, at du bruger den samme IP -adresse hver gang. Ved at tage det et skridt videre tilbyder Windscribe faktisk 2 “smag” af statiske IP’er:

 • Data-centre IPS, som ligner enhver anden IP -adresse, du måske er tildelt af Windscribe.
 • Bolig IPS, der ser ud som om de er en af ​​de IP -adresser, der får tildelt en hjemmebruger. Vi er ikke sikre på, hvordan disse ser anderledes ud.

Hvis du gerne vil finde ud af mere om, hvornår og hvorfor du måske vil have en statisk IP, kan du tjekke vores guide til statiske IP -VPN’er.

Opdel tunneling

Split Tunneling er en måde at lave data fra nogle websteder og apps til at gå gennem VPN -tunnelen, mens andre data går direkte til internettet uden for tunnelen. Opdelet tunneling kan være meget nyttigt til spil, Hvor du vil have den hurtigste forbindelse, der er mulig, og er ikke bekymret for at kryptere spildataene, der flyder frem og tilbage.

En splittet tunneling VPN er også Nyttig med tjenester som online bankvirksomhed. Mange online banker fungerer ikke med en VPN, periode. Uden delt tunneling skal du afbryde VPN, når du vil logge ind på banktjenesten, hvilket efterlader dig ubeskyttet, mens du er tilsluttet banken. Med delt tunneling kan forbindelsen til din bank gå uden for VPN, mens alt andet er sikkert beskyttet af VPN.

Vi ser flere og flere VPN’er, der vedtager en slags delt tunnelingsfunktion, som vi bemærkede i Proton VPN vs Nordvpn -sammenligningen.

Windscribe’s splittet tunneling har 2 tilstande: en, hvor du vælger de applikationer og websteder, du vil Ekskluder fra VPN -tunnelen, og en, hvor du vælger de applikationer og websteder, du vil Medtag i VPN -tunnelen.

Du kan se andre nye og avancerede funktioner i Windscribe her.

Windscribe VPN CONS

Lad os nu undersøge ulemperne ved Windscribe.

1. Windscribe langsomme hastigheder

En stor ulempe med Windscribe er ydelsen med OpenVPN -protokollen. For at kontrollere for hastigheder med Windscribe brugte jeg en 160 Mbps baseline (ikke-VPN) forbindelse og testede mange VPN-serverplaceringer over hele verden. Min fysiske testplacering var i Vesteuropa.

Bemærk: Jeg konfigurerede VPN -klienten til kun at bruge OpenVPN UDP, som tilbyder bedre ydelse over OpenVPN TCP.

Windscribe VPN -klienten giver dig muligheden for at oprette forbindelse til den “bedste placering”, som skal tilbyde de bedste hastigheder. Her var resultaterne:

“Bedste placering” Speed ​​Test med en nærliggende Windscribe -server i Tyskland: 28 Mbps

Windscribe VPN -hastigheder

Dette er bestemt ikke et godt testresultat for en nærliggende server, der burde tilbyde næsten fuld kapacitetsbåndbredde.

Næste op var en Windscribe -server i Schweiz, hvilket gav mig endnu langsommere hastigheder rundt 18 Mbps.

Windscribe langsomt VPN -hastigheder

Jeg testede også et par Windscribe -servere i Storbritannien, hvilket gav mig ca. 30 Mbps.

Windscribe UK VPN -hastigheder

Hvis du vil have en hurtig VPN til Storbritannien, ville Windscribe sandsynligvis ikke passe til regningen. Der er bestemt bedre muligheder at overveje.

Dernæst testede jeg Windscribe -servere i USA. Testresultaterne var lige så skuffende.

Her er en Windscribe server i New York giver mig om 10 Mbps.

Windscribe amerikanske hastigheder langsomt

Selv med de længere afstande er dette stadig meget langsomt.

Heldigvis er der et par forskellige muligheder for dig. Du kan springe over OpenVPN og vælge IKEV2 eller Wireguard VPN -protokoller, som kan være hurtigere end OpenVPN.

Sammenligning – Den hurtigste VPN, vi har testet indtil videre, er Nordvpn. Vi var i stand til at ramme hastigheder op til 445 Mbps på en 500 Mbps internetforbindelse.

2. Windscribe -serversikkerhedsproblemer

Vi skrev en detaljeret artikel om Windscribe -sikkerhedsbruddet lige efter at have lært, hvordan den udfoldede. Du kan læse den originale artikel, men her er de vigtigste højdepunkter:

 • Windscribe forlod sine VPN -servere i Ukraine ikke -krypteret og usikret.
 • Da ukrainske myndigheder beslaglagde serverne, fik de også Windscribe’s private nøgle.
 • Med den private nøgle kunne ukrainske embedsmænd dekryptere trafikken og spionere på Windscribe -brugere.
 • Windscribe indrømmede, at det ikke følger “industri bedste praksis” med sit servernetværk, men lovede at ændre.
 • Windscribe er i færd med at opgradere serversikkerhed og forhåbentlig gennemgå en sikkerhedsrevision.

Denne hændelse fremhæver en stor fejl i, hvordan VPN selv drives. Vi har set andre VPN -tjenester, inkluderer ExpressVPN og Perfect Privacy, gennemgår også serverbeslag. Imidlertid sikrede og krypterede disse andre VPN’er faktisk deres servere korrekt, hvilket resulterede i, at der ikke blev påvirket nogen kundedata.

Heldigvis lover Windscribe at opgradere sikkerhed. Dog Skader på dets omdømme er gjort, Ligner IPVanish efter den ipvanske loggingshændelse.

3. IKEV2 er standardprotokol (snarere end OpenVPN)

En anden interessant ting med Windscribe er, at den bruger IKEV2 -protokollen som standardindstillingen i VPN -klienterne.

Mens IPsec/IKEV2 generelt anses for at være sikker, har den nogle bemærkelsesværdige ulemper. For det første er IKEV2 ikke open source og har ikke gennemgået omfattende revision som OpenVPN. Inden for privatlivets fred og VPN -samfundet betragtes OpenVPN generelt for at være guldstandarden, hvor Wireguard udfordrer for lederpositionen.

Standardprotokollen for Windscribe VPN -klienten er indstillet til IKEV2, snarere end OpenVPN. Windscribe besluttede sandsynligvis at gøre IKEV2 til standard, fordi det tilbyder bedre hastigheder end OpenVPN. Endnu en gang er der dog en sikkerhedsudveksling her, og OpenVPN bør sandsynligvis bruges som standard.

Det er let at skifte til en mere sikker protokol. Du skal blot åbne indstillingerne, og vælg derefter brugervejledning og vælg den protokol, du vil bruge. Vær opmærksom på, at grænsefladen forkortes OpenVPN TCP til TCP, og OpenVPN UDP til UDP på ​​protokollisten.

4. Baseret i Canada (fem øjne)

En anden ulempe med Windscribe er, at den er baseret i Canada, som er Ikke en god privatlivskompetence.

Som vi har drøftet før, er Canada medlem af Five Eyes Surveillance Alliance sammen med De Forenede Stater, UK, Australien og New Zealand.

Canada har også obligatoriske love om opbevaring af data og voldelig overvågningspraksis. Vi diskuterer disse spørgsmål mere i min guide til de bedste VPN’er til Canada. Jurisdiktion er en vigtig overvejelse, når man vælger en VPN, fordi dette bestemmer, hvilke love og regeringsførelse VPN skal fungere under.

Lovovertrædelse af ophavsret er et andet aspekt at overveje med jurisdiktion. Canada har nogle strenge love mod krænkelser af ophavsret sammen med datalagring, der bruges til at retsforfølge piratkopiering (copyright krænkelse).

5. AI-baserede supportsystem

En ting, som jeg fandt ret irriterende med windscribe, er, at de bruger en Robotisk AI-baseret supportsystem, som de kalder “Garry”. Når jeg forsøgte at få hjælp til nogle forbindelsesproblemer, fyrede jeg et chatvindue op. Garry gav nogle forslag og tip, men i sidste ende ville jeg tale med et menneske snarere end en AI -bot.

Windscribe VPN Support

Efter at have vokset frustreret over AI -boten, tilbød Garry mig til sidst muligheden for at “tale med et menneske”. Dette åbnede en skærm, hvor jeg kunne indsende en supportbillet og få hjælp via e -mail. Der var ingen mulighed for at chatte med et menneske.

De fleste af de øverste VPN -udbydere, såsom Nordvpn og Surfshark, tilbyder 24/7 live chat -support med rigtige mennesker. På en positiv note e -mailede nogen dog nogle forslag inden for 24 timer. Ikke desto mindre ville live chatstøtte med et menneske være meget bedre.

6. Problemer med professionalisme

En underlig ting, jeg bemærkede med Windscribe er det virkelig ser ud til at mangle i professionalismeafdelingen.

Her kan du se, at Windscribe refererer til sig selv som en “meme -fokuseret VPN” – uanset hvad det betyder. Du kan se dette nedenfor med deres Twitter -konto.

Windscribe Meme VPN

Et andet rødt flag, jeg bemærkede, var under Windows -klientinstallationsprocessen. Hvis du vælger “Custom Install”, vil du se følgende indstillinger under fanen “Tilpas oplevelsen”:

 • Sænk forbindelsen
 • Frakobl tilfældigt
 • Vis tilfældige fejl hele tiden

Windscribe VPN -fejl

Under dette ser du i lysegrå bogstaver: ”Bare sjov. Disse afkrydsningsfelter gør faktisk ikke noget.”

Jeg antager, at dette er Windscribe’s idé om en sjov vittighed. Måske er jeg gammeldags, men i betragtning af vigtigheden af ​​sikkerhed og privatliv ser jeg ikke dette som det bedste sted for vittigheder om VPN -fejl og problemer.

Yderligere forskningsresultater

Nedenfor er nogle yderligere fund til denne Windscribe -gennemgang.

Windscribe -logningspolitikker

I min tidligere Windscribe -anmeldelse kaldte jeg dem ud for at fejlagtigt hævde at “slette alt” – en påstand, der ikke stemmer overens med deres egne politikker.

Tidligere falsk Krav:

Windscribe -logfiler

På siden Windscribe -funktioner kan du se, at de nu hævder at have “ingen identificerende logfiler”.

Aktuelle loggingskrav:

Windscribe VPN -logfiler

Så lad os undersøge det fine skrift.

Helt i bunden af ​​vindkræden Slutbrugeraftale (EULA) Du finder følgende:

Windscribe ingen logs -politik

Lad os nu undersøge Windscribe Fortrolighedspolitik:

”Når du bruger Windscribe, opbevarer vi følgende data knyttet til din konto:

 • Samlet mængde byte overført i en periode på 30 dage. Båndbredde nulstillingsdato er i din “min konto” -afsnit.
 • Tidsstempel for din sidste aktivitet på Windscribe -netværket.

Disse data bruges til at håndhæve gratis niveaubegrænsninger, forhindre misbrug og udslette inaktive konti.”

Dom: Med hensyn til logningspolitikker er dette ikke for om.

Mange VPN’er registrerer tidsstempler (se vores ProtonVPN -gennemgang) og/eller dataoverførsel, som alene ikke kan bruges til at identificere brugere.

Hvis der er større privatlivets fred for dig, er der også en håndfuld ingen logs VPN’er, der er verificeret.

Windscribe fungerer moderat godt med Netflix

Selvom Windscribe faktisk fungerer med Netflix i et begrænset omfang, er det ikke den bedste VPN for Netflix, jeg har testet.

Først fandt jeg ud af, at Windscribe faktisk ikke blokerer Netflix. Jeg testede dette med Windscribe’s Windflix US og Windflix Canada -servere. Begge arbejdede uden at blive blokeret.

Jeg løb ind i nogle problemer, Dog med Afspilningshastighed og Buffering. Forbindelsen virkede ikke meget stabil og konsekvent hurtig. For at verificere disse problemer kørte jeg nogle hastighedstest med Windflix US -serveren, hvilket gav mig omkring 5 Mbps.

Windscribe med Netflix

Generelt kan Windscribe muligvis være en OK mulighed for streaming, men det er ikke den bedste VPN for Netflix på grund af hastighedsproblemerne.

Firestick – Måske vil du have en god VPN til Firestick, da dette vil hjælpe med at låse strømkanaler op. Windscribe VPN kan være en god mulighed, fordi De har en dedikeret app til Firestick i Amazon -butikken. Når det er sagt, kan de langsomme hastigheder påvirke HD -vandløb.

Andre streamingtjenester – Måske leder du efter den bedste VPN til Amazon Prime. Ifølge folk på Reddit er der problemer, når man bruger Windscribe med Amazon Prime.

Windscribe med Amazon Prime

Eller måske har du brug for den bedste VPN til Hulu. Igen har jeg set masser af klager.

Windscribe fungerer ikke med Hulu

Nu tildelt, meninger om den bedste VPN på Reddit kan variere betydeligt, men disse stillinger er stadig værd at overveje.

Windscribe er okay til torrenting

Windscribe er muligvis ikke den værste VPN til torrenting, men det er heller ikke det bedste. Hovedproblemet er hastighederne. Når alt kommer til alt kan torrenting med en langsom VPN være et rigtigt træk.

Windscribe’s officielle politik er, at de tillader torrenting på de fleste servere. Fra deres hjemmeside:

Du kan bruge Bit Torrent -protokollen i enhver Windscribe -serverplacering undtagen Indien, Japan og Windflix. Forbind blot til ethvert andet Windscribe -sted i vores desktop -applikationer og brug enhver torrent -klient, som du normalt ville. Når det er sagt, kondonerer vi ikke ved hjælp af windscribe for nogen ulovlig aktivitet.

Der er andre gode VPN’er til torrenting, selvom windscribe bestemt ikke er det værste valg.

Windscribe VPN -priser og refusionspolitik

Priserne for de betalte planer med Windscribe er omtrent gennemsnittet for VPN -industrien.

Windscribe -priser VPN

Indstillingen “Build a Plan” giver dig mulighed for at vælge, hvilke serverplaceringer du ønsker og betaler i overensstemmelse hermed.

Selvom Windscribe ikke er en af ​​de billigste VPN’er, tilbyder det stadig en ret god værdi, når du overvejer alle funktioner.

Windscribe -refusion

Windscribe’s refusionspolitik indeholder nogle fint print. Her er tre vigtige punkter at huske på, før du køber et abonnement:

 • Refusionsvinduet er til Tre dage.
 • Refusionspolitikken gælder kun, hvis du køber direkte fra Windscribe (Ingen tredjepartswebsteder som stacksocial)
 • Hvis du bruger mere end 10 GB af data din refusion vil være ugyldig.

Dette er bestemt ikke et godt refusionsvindue – men i det mindste har de ikke en “ingen refusion” -politik, som vi opdagede i vores TunnelBear Review.

Et kortere refusionsvindue er ikke for overraskende, da de opfordrer folk til at teste den gratis VPN -service, før de går med et betalt abonnement. Du ser denne tendens med andre gratis forsøg VPN’er.

Windscribe VPN stillede ofte spørgsmål

Her er svarene på nogle ofte stillede spørgsmål om Windscribe VPN:


Fungerer windscribe med Netflix?

Windscribe fungerer med Netflix. Vi fandt dog, at det havde problemer med at streame indholdet i fuld hastighed. Det Windflix -server til USA var langsom, fører til en masse buffering under afspilning. Så mens Windscribe fungerer med Netflix, Det er ikke den bedste Netflix -mulighed.

Her er vores liste over de bedste VPN’er til Netflix i dag.


Er vindkraft godt til torrenting?

Som med Netflix, Windscribe fungerer til torrenting. De langsomme hastigheder, vi oplevede under test, gør imidlertid ved at bruge det til en masse torrenting en suboptimal oplevelse.

Det torrents er en vigtig del af din online aktivitet, du vil tjekke vores gennemgang af de bedste VPN’er til torrenting.


Er mine data sikre med Windscribe?

Generelt ville dine data være sikre med Windscribe. Men der er to ting, du skal overveje nøje. Først, Windscribe er baseret i Canada, som ikke er en god privatlivskompetence.

Anden, Ukraine var i stand til at få brugerdata fra en Windscribe -server, fordi virksomheden ikke havde krypteret den server. Virksomheden har lovet at sikre sig, at alle deres servere er sikkert krypteret, så teoretisk set eksisterer dette problem ikke længere.

Hvorvidt dine data er tilstrækkeligt sikre under disse omstændigheder, er noget, du bliver nødt til at beslutte selv.


Er Windscribe gratis?

Windscribe har en gratis version, Og den gratis version har en temmelig generøs 10 GB pr. Måned databegrænse. Dette kan være en god gratis VPN -indstilling er dine databehov er begrænsede, og du har ikke noget imod de ulemper ved den service, som vi har anført andetsteds.

Windscribe kom til vores liste over de bedste gratis VPN’er.

Windscribe -gennemgang Konklusion

Windscribe har både fordele og ulemper, som vi har beskrevet ovenfor i gennemgangen. Og de fortsætter med at tilføje funktioner til tjenesten, som de fortjener kredit, som vi bemærkede i Windscribe vs Nordvpn -sammenligning.

Jeg vil sige, at de største “proffere” med windscribe er funktionerne, især den robuste ad-blokerende funktion (Robert). VPN-apps er også brugervenlige og tilbyder nogle gode indstillinger og lækagebeskyttelsesindstillinger.

Vi er dog stadig utilfredse med disse tre store problemer:

 1. Windscribe er baseret i Canada, en dårlig jurisdiktion for privatlivets fred.
 2. Det er langsomt (i det mindste baseret på mine tests med OpenVPN -protokollen)
 3. Windscribe led en større sikkerhedshændelse og fulgte ikke industriens bedste praksis (ved deres egen optagelse)

Det Windscribe sikkerhedsbrud, Som vi bemærkede ovenfor, alvorligt undergraver omdømmet for denne VPN -tjeneste. Kan de stole på, hvis de på en eller anden måde ikke lykkedes at sikre deres VPN -servere og udsætte brugerdata for en potentielt fjendtlig regering? Du bliver nødt til at beslutte det selv.

Det Ydelsesproblemer er en anden stor ulempe, Da dette påvirker browsing, torrenting, downloads og endda streaming Netflix. For en alvorligt hurtig VPN med konsekvent ydelse skal du overveje et af alternativerne nedenfor.

Mens Windscribe har foretaget nogle forbedringer, er der bedre muligheder at overveje.

Bedste alternativer til Windscribe

Klik på VPN -navnet nedenfor for at læse vores fulde anmeldelse – eller tag rabatten for de bedste besparelser. Alle tre af disse VPN’er har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

 1. Nordvpn Review (med en 68% rabatkupon)
 2. Surfshark Review
 3. ExpressVPN Review
 4. Vyprvpn Review

Du kan også tjekke vores guide til de bedste VPN’er for de seneste anbefalinger.

Hvis du har brugt Windscribe VPN, er du velkommen til at dele din ærlige anmeldelse (god eller dårlig) nedenfor.

Denne Windscribe VPN -gennemgang blev sidst opdateret den 16. februar 2023 med nye oplysninger og testresultater.

Om Sven Taylor

Sven Taylor er hovedredaktør og grundlægger af Restury Privacy, en Digital Privacy Advocacy Group. Med en lidenskab for digital privatliv og tilgængelig information skabte han gendannelse af privacy for at give dig ærlige, nyttige og ajourførte oplysninger om online privatliv, sikkerhed og relaterede emner.

Læserinteraktioner

Kommentarer

 1. Ex_windscribe -abonnent 11. september 2023

@John og alle, der læser og skal fremhæves. ”De har givet deres 50 GB gratis tidlige kunder indtil 1. september til at købe et Pro -abonnement med en reduceret hastighed” aldrig skal tilbydes igen ”(eller måske indtil definitionen af” aldrig ”eller” levetid ”ændres i henhold til Windscribe’s diktat?) ”
================================================ =====================
Godt, ikke nøjagtigt. Windscribe skrev dette:
”Da vi sagde levetid med fri båndbredde, mente vi præsident Putins levetid. Vi gendanner alle dine tidlige 50/60 GB -planer til deres originale sexiness, for retfærdighed. Det er rigtigt, du vil alle blive opgraderet fra nedgraderingen af ​​din tidligere opgradering. Vi vil stadig nedgradere disse gratis 50/60 GB levetidsplaner, men kun når Vladimir Putin alias Putler alias Senator palputin dør. Ja, vi er seriøse. Når Putin dør, vil alle store koncertplaner blive nedjusteret. Det kunne være i morgen, det kunne være om 20 år. Vi ved det ikke, og det gør du heller ikke. Dit nye conundrum er, at hvis du vil have, at din store koncertplan skal vare længere, bliver du nødt til aktivt at prøve at holde Putin i live. Jo før han dør, jo før mister du planen. Det er hvad vi i virksomheden kalder en “kvarter”. Vi ved, at denne nedjustering stadig vil forstyrre dig, men i det mindste når det sker, kan du være glad Putin er død. I slutningen af ​​dagen er vi en selvfinansieret virksomhed, og vi har brug for penge til at ansætte flere mennesker for at gøre vores vision til virkelighed. Vi prøvede at træne mus til at styre vores infrastruktur, da de ikke kræver lønchecks eller har bankkonti, men musene endte med at kræve mere løn end vores menneskelige medarbejdere. I fremtiden vil alle “levetid” -angivelser (hvis der er nogen), der er rettet mod gratis brugere, blive knyttet til det eksistentielle span af specifikke mennesker eller dyr.
Jo længere han lever, jo længere er du med din plan ”derudover, ærligt talt, det var respektløst over os at tilbyde dig $ 29/år Pro -aftalen som trøst for at nedgradere dine store koncertplaner. Du fortjener bedre som vores ældste og kæreste brugere. Ideen om at tilbyde en aftale på $ 29 blev klekket af en medarbejder, der er blevet ”taget sig af.”Og ved” taget sig af ”mener vi, at vi sendte dem til Siberian“ Disneyland ”. Men rolig, de nyder rides som “Hold fast i Snow Shovel, mens sikkerhed slår dig” og den verdensberømte “Don’t Spis i fire dage som straf for dine fejleventyr.”Vi forventer toiletpapir postkort hver dag nu. Vent, har de endda blæk på Disneyland Siberia?
Årligt pro-abonnement på $ 10 pludselig brast vores administrerende direktør ind i vores lanterne-oplyste konferencelokale og råbte ”Giv det til dem for $ 10 om året.” “For livet?”Vi spurgte, at vide, hvor omstridt det ord nu var blevet. ”Så længe vi eller de lever – og brugeren annullerer ikke planen,” svarede han. Reaktionen var håndgribelig. Vi kiggede på hinanden i vantro … det er omkring 83 cent om måneden for Windscribe Pro – den billigste det nogensinde har været. Og det er kun tilgængeligt for vores OG’s af OG -brugere. Det vil aldrig være tilgængeligt for nogen anden. Det kan ikke deles, det kan ikke sendes overalt, og det er eksklusivt, så du skal logges ind på din 50/60 GB -konto for at få aftalen. Dette tilbud vil kun være tilgængeligt indtil 1. september 2023, efter det er væk for evigt.”
================================================ ===================== Det er tydeligt, at deres løfter ikke er andet end tomme ord. Jeg havde oprindeligt 50 GB -planen, men de kunne ikke genindføre den, da jeg nåede ud til dem. Efter forespørgsel blev jeg mødt med et svar fra nogen ved navn Igor M, der er kendt for at være forbundet med Windscribe på GitHub og har været i virksomheden i lang tid. Igor informerede mig om, at 50 GB -planen var blevet afbrudt, og i stedet forsøgte han at overtale mig til at købe $ 10 -planen. Men da jeg delte, hvad Yegor, ejeren/grundlæggeren, tidligere havde skrevet om genindførelse af planen før 1. september, svarede han ved at oplyse, at jeg ikke var berettiget. Derudover nævnte Yegor, at premium -medlemmer i denne periode ikke kunne ansøge eller stak voucher -koden til dette tilbud på grund af deres eksisterende premium -planer. Disse premium -abonnenter, der nu blev efterladt uden premium -funktioner. Yegor gik meget for at rationalisere og retfærdiggøre afslutningen af ​​50 GB -planen. Da jeg vedvarede og anmodede Yegor (i de første år ville han håndtere problemer, når han eskalerede) eller en vejleder om at overtage min billet, blev mine anbringender ignoreret. Igor nægtede at eskalere min anmodning, og denne stilhed taler mængder i sig selv. Desuden, da jeg gennemgik Windscribe’s supportside på Reddit, stødte jeg på adskillige kommentarer, hvor folk overvældende støttede Yegor og deres virksomheds barnlige sans for humor og priste det som sjove og underholdende. Det er helt forbløffende, jeg spekulerer virkelig på, hvor gamle disse tilhængere er. Desværre synes denne slags skævt tankegang at være normen i disse dage, især på Reddit. Afslutningsvis er det tydeligt, at Windscribe er et firma med tvivlsom praksis. Selvom de ikke nødvendigvis deltager i kriminelle aktiviteter, er deres handlinger uetiske og umoralske efter min mening.