Hola VPN til pc

Funktioner og højdepunkter

Hola gratis VPN

Download Hola Free VPN 1.203.45

Hola gratis VPN er en meget dygtig VPN og proxy service Det kan hjælpe brugere af alle videnniveauer med at låse det fulde potentiale på internettet op, få adgang til geo-blokerede websteder og tjenester, hæve sikkerhedsvægge omkring deres internetforbindelse, forhindre lækning af personlige og adfærdsmæssige data til forskellige online trackere og give forskellige andre sikkerhed funktioner. Mens mange andre VPN -tjenester er fokuseret på at levere mellem tre og 50 gratis eller premium serverplacering, hvor brugerinternettrafik vil blive anonymiseret og dirigeret igennem, Hola VPN proxy unblocker bruger en helt anden tilgang. Tjek Hola Browser Chrome -udvidelse!

Appen er fokuseret på fuld peer-to-peer VPN-tilbud, hvor enhver bruger af Hej modtager Gratis VPN -adgang, Men de bidrager også med deres ledige ressourcer til at hjælpe alle andre brugere med at få adgang til at dirigere deres dataoverførsel gennem dit peer point. Denne tilgang formår at introducere et helt nyt spøgelse af anonymisering og sikkerhed, forhindre websteder eller statsblokerende tjenester for at isolere de specifikke store servere, der bruges af VPN -virksomheder, og giver dig mulighed for at piggyback på tusinder af tomgangspeer -punkter af tilfældige brugere overalt i verden.

Mens VPN kun er tilgængelig gennem denne peer-to-peer VPN -service, De brugere, der søger adgang til mere pålidelig og hurtigere service, kan abonnere på en premium plus brug af brug, der introducerer adskillige faste servere placeret over hele verden, eller endnu mere fleksibel boligproxy -service, der er bygget til virksomheder og organisationer i alle størrelser.

I tillæg til Chrome browser, og andre populære pc- og Mac -browsere, Hola gratis VPN Kan fås adgang via en lang række andre enheder, herunder iOS/Android -telefoner og tablets, hjemmekonsoller, routere og smarte tv’er.

Installation og brug

Det kræver mindre end 3 MB fri plads på din pc, og det kan derfor downloades på få sekunder ved blot. Når den er installeret, er proceduren til brug af denne VPN ekstremt enkel. Find blot Holla -ikonet i din browserværktøjslinje til højre for din adressebjælke og klik på Hola -ikonet. Ved at klikke på det får du adgang til et pop-up-vindue med et simpelt værktøj til valg af land. Og det er det. Der er ingen ekstra muligheder, ingen tilpasning pr. Site, ingen påvisning af annoncer, sporingstjenester eller andre avancerede funktioner.

Vær opmærksom på, at udviklere af VPN har bemærket, at ikke alle websteder vil være pålideligt tilgængelige via et gratis niveau af deres tilbud. Da denne service er afhængig af tomgangsressourcer fra brugere fra dit valgte land, er du ikke garanteret, at overførselshastighed og responstider til websteder efter eget valg vil være tilfredsstillende. Dette er mest mærkbart med videostreamingwebsteder som YouTube og Netflix. For gratis brugere anbefales det, at de bruger Hola Premium VPN For websteder, der ikke kræver store båndbredde og hurtige responstider.

Ved at downloade og bruge VPN -appen accepterer du desuden at dele dine ledige ressourcer med resten af Hola VPN Fællesskab, så planlæg i overensstemmelse hermed i ledige perioder, hvor din internetforbindelse vil være i brug af denne app.

Funktioner og højdepunkter

  • En af de mest populære Gratis VPN -app Til Chrome -browseren.
  • 100% fri adgang til VPN -tjenester.
  • Unik peer-to-peer-tilgang, der omdirigerer dine internetdata gennem internetforbindelserne fra andre HOLA-brugere.
  • Del dine egne ledige internetressourcer med resten af ​​Hola -samfundet.
  • Adgang til mere pålidelige tjenester med høj båndbredde med Premium Plus abonnement.
  • Tilgængelig til Chrome -browser, andre browsermærker, bærbare smarte enheder, routere, hjemmekonsoller og smarte tv’er.
  • Fås på 47 sprog.

Memu

Stop med at bekymre dig om overopladninger, når du bruger Hola Free VPN -proxy -unblocker på din mobiltelefon, frigør dig selv fra den lille skærm og nyd at bruge appen på et meget større display. Fra nu af skal du få en fuldskærmsoplevelse af din app med tastatur og mus. Memu tilbyder dig alle de overraskende funktioner, som du forventede: hurtig installation og let opsætning, intuitive kontroller, ikke flere begrænsninger af batteri, mobildata og foruroligende opkald. Den splinternye Memu 9 er det bedste valg af at bruge HOLA Free VPN Proxy Unblocker på din computer. Memu Multi-Instance Manager gør åbning af 2 eller flere konti på samme tid som muligt. Og den vigtigste, vores eksklusive emuleringsmotor kan frigive det fulde potentiale på din pc, gøre alt glat og underholdende.

Skærmbilleder og video af Hola Free VPN Proxy Unblocker PC

Download Hola Free VPN Proxy Unblocker på pc med Memu Android Emulator. Nyd at spille på storskærm. FUNKTIONER.

Hola gratis VPN proxy unblocker pc

Hola gratis VPN proxy unblocker pc

Hola gratis VPN proxy unblocker pc

Spilinfo

FUNKTIONER
• Frihed til at se applikationer og websteder fra hele verden
• Gratis
• Skift lette lande

Velkommen til et bedre internet!
• Hola er en gratis peer-to-peer VPN-service, der fungerer ved at dele tomgangsressourcer fra sine brugere til at oprette et mere åbent web.
• Hola holder sin service fri ved at levere en betalt, kommerciel version af VPN-tjenesten til virksomheder.
• Fjern blokering af steder, der er blokeret i dit land gennem en innovativ peer til peer -netværk
Mere info på https: // hola.org/ofte stillede spørgsmål

Hvis du har spørgsmål og forslag, er du velkommen og send dem til [email protected]
Vi elsker at høre fra dig 🙂