Hola VPN Review and Pricing Guide 2023: Er det det værd

Øverst på stedet er en opfordring til handling til “Bliv ubegrænset VPN gratis.”Når du klikker på“ Næste ”-knappen, bliver du bedt om direkte at downloade installationsfilen til dit system.

Hola VPN Gennemgang 2023

Hola VPN Review (2023): Gratis, men sætter din sikkerhed i fare

Hvis du leder efter en gratis VPN -service, er du muligvis stødt på Hola VPN , Hvilke markedsfører sig selv som den første “Fællesskabsdrevet” eller “peer-to-peer” VPN. Disse uskyldige ord er faktisk store røde flag, der advarer om Hola VPNs sikkerheds- og privatlivsproblemer. Vi diskuterer disse spørgsmål i vores fulde Hola VPN -gennemgang nedenfor.

Den vigtigste ting at vide er, at denne service er Ikke rigtig en VPN. I stedet er det en peer-to-peer proxy-service. Hola VPN opfylder ikke nogen kriterier, du skal kigge efter i en god VPN. Det logger al din online aktivitet og krypterer ikke din forbindelse.

Brug af HOLA VPN sætter dit privatliv, identitet og online sikkerhed med større risiko. Hvis du vil gennemse internettet sikkert, anbefaler vi stærkt at gå efter en top premium VPN eller en af ​​vores afprøvede gratis VPN’er for at gennemse sikkert online.

Hola VPN – Kort anmeldelse

Fordele Ulemper
Arbejder på forskellige enheder/platforme Logger alle dine data
30-dages pengene-tilbage-garanti Ingen sikker kryptering
Sælger gratis brugerbåndbredde til premium -brugere
Fungerer ikke med Netflix eller torrenting

Hola VPN er tilgængelig for forskellige platforme, herunder Windows, MacOS, iOS og Smart TV’er. Det er ikke længere tilgængeligt i Google Play Store på grund af mistænkt malware.

Et enkelt Hola VPN -abonnement kan arbejde på op til 10 enheder. Det har også en Gratis version. Hola VPN lover at hjælpe dig med at få adgang til næsten ethvert websted fra hele 190 lande takket være dets massivt netværk af tusinder af servere og millioner af IP’er.

Men lad ikke alle disse seje funktioner narre dig, fordi Hola VPN er en meget risikabel service. Dens “samfundsdrevne” model betyder, at VPN Deler din ledige båndbredde med andre brugere, hvilket tillader uautoriseret aktivitet at forekomme på din netværkk. Plus, selvom det hævder at fjerne blokering af Netflix, beviste ingen af ​​vores test denne påstand sand. Det fungerede med mellemrum for et par andre tjenester (såsom BBC iPlayer), men i sidste ende er hverken en pålidelig eller en sikker måde at fjerne blokering af indhold.

Specifikationer Hola VPN

�� Pris Fra $ 2.99 om måneden
�� Operativsystemer Windows, Mac, iOS
�� Forbindelser 10
�� Betalingsmetoder PayPal, andet, kreditkort
�� Protokoller
�� Torrent -muligheder
�� Money-Back-garanti Money-back-garantee
�� Logfiler

Hastighed – hvor hurtigt er Hola VPN?

Da Hola VPN i det væsentlige er en peer-to-peer proxy-service, er den opretholder temmelig gode hastigheder. Vi testede Hola VPN for forskellige aktiviteter, fra at gennemse internettet til streaming af videoer og online spil. De samlede takeaways er som følger:

 • Hola VPN påvirker næppe forbindelseshastigheder.
 • De høje hastigheder kommer til prisen for sikkerhed, da der ikke er nogen datakryptering.
 • De fleste sædvanlige online aktiviteter såsom browsing og streaming forekommer uden forsinkelse.

Hastighedstestresultater for Hola VPN

Følgende tabel opsummerer vores Hola VPN -hastighedstestresultater.

Server Download (Mbps) % Hent Upload (Mbps) % Upload Ping (MS)
Ingen VPN 96.88 100% 47.57 100% 3
Forenede Stater 89.12 91.9% 44.55 93.6% 112
Det Forenede Kongerige 94.31 97.3% 45.39 95.4% 89
Australien 87.64 90.5% 44.35 93.2% 119

Som du kan se, påvirker Hola VPN næppe hastigheder. Dette er fordi det er ikke bremset af kryptering at andre VPN’er bruger til at beskytte dine data. Selv ægte VPN’er tilbyder imidlertid temmelig gode hastigheder, mens du også krypterer dine data. Vi anbefaler Nordvpn som den bedste mulighed.

Hastigheder under daglig brug

Der var ingen afmatninger, når man brugte Hola VPN til browsing, streaming og spil. Websider indlæst hurtigt, og videoer havde ikke brug for nogen bufferingstid.

Sikkerhed – Hvor sikker er Hola VPN?

Sikkerhed er et stort problem, når du bruger HOLA VPN, især for gratis brugere. Tjenesten fungerer på forudsætningen for “Deling af ressourcer”, hvilket betyder, at din båndbredde deles med andre brugere. Her er et resumé af sikkerhedsrisici for Hola VPN:

 • Hola VPN tilbyder kun sikre protokoller til premium -brugere.
 • Hola VPN hævder at kryptere data, men dette er kun tilgængeligt for premium -brugere.
 • Hola VPN indsamler en masse brugerdata til både gratis og premium -brugere.
 • Hola VPN har ikke en dræbskontakt.

Protokoller

Hola VPN -appen og webstedet viser ikke klart, hvilke protokoller tjenesten bruger. Men vi kiggede gennem dens FAQ -sektion for at finde ud af, at premium -brugere har adgang til jegKEV2, IPSEC, PPTP og L2TP protokoller. Der er ingen klarhed om, hvilke protokoller gratis brugere har adgang til.

VPN’er bruger sikre protokoller til at transmittere data gennem en forbindelse. Som reference inkluderer de mest anvendte protokoller OpenVPN, Wise TCP, Wise UDP, IKEV2 og Wireguard. Du kan lære mere om VPN -protokoller i vores guide her.

Kryptering

I henhold til de ofte stillede spørgsmål er premium-brugernes data sikret af branchestandarden AES 256-bit kryptering – Dog er gratis brugers data overhovedet ikke sikret.

I det store. Du kan ubevidst blive medskyldig i cyberkriminalitet, hvis nogen bruger din båndbredde til at udføre ulovlige aktiviteter online ved hjælp af Hola VPN.

Faktisk har Hola VPN været i nyhederne før for sin fejlbehandling af at sælge brugernes båndbredde til Botnets. Derudover er Hola Browser -udvidelsen fjernet fra Google Chrome Web Store på grund af de tilknyttede risici.

Logning og privatliv

De bedste VPN’er indsamler ikke brugerdata for at opretholde privatlivets fred og hjælpe dig med at gennemse anonymt. Sådanne tjenester er kendt som “no-logs” VPN’er. Desværre er Hola VPN i den anden ende af spektret og Indsamler stort set alle dine brugsoplysninger, inklusive:

 • Din IP -adresse
 • Dit navn og e -mail -adresse
 • Browsertype og operativsystem anvendt
 • Websider besøgt og tid brugt på dem
 • Betalingsoplysninger og mere

For at oprette en Hola VPN -konto kan du bruge din e -mail eller en eksisterende Google, Facebook eller Apple -konto. Du kan betale for et abonnement ved hjælp af kreditkort, PayPal, Google Pay og et par andre muligheder. Men det er ikke blandt de VPN’er, der accepterer cryptocurrencies.

Selv hvis du betaler for Hola Premium, indsamles dine data stadig. Den eneste måde, et betalt abonnement beskytter dit privatliv på, er af Fjernelse af dig fra det delte peer-to-peer-netværk. Så du betaler for at drage fordel af andre brugers ressourcer uden at dele dine egne.

Kill switch

Hola VPN tilbyder ikke en dræbskontakt.

Som navnet antyder, “dræber” en dræbskontakt automatisk eller kobler dit internet, hvis VPN -forbindelsen uventet går tabt. Det her forhindrer lækage af din IP -adresse og andre personlige oplysninger.

De fleste VPN’er tilbyder denne funktion til at styrke dit privatliv, men i betragtning af Holas mangel på sikkerhedsfunktioner er vi ikke overrasket over, at det ikke inkluderer en dræbskontakt.

Brugervenlighed-Hvor brugervenlig er Hola VPN?

Hola VPN har attraktiv branding, der måske er beregnet til at distrahere brugerne fra dens mangel på funktioner og sikkerhed. Det er en leg at installere og bruge, som er Perfekt til begyndere, Men det mangler de fleste funktioner, der kræves i en VPN. Her er vores vigtigste takeaways:

 • Hjemmesiden er godt designet, men mangler detaljerede oplysninger.
 • Installationsprocessen er hurtig og nem på alle enheder.
 • Hola VPN har en gratis version, men det er meget risikabelt at bruge.
 • Selv premium -versionerne mangler tilstrækkelig sikkerhed.

Hola VPN -websted

Hola VPN -webstedet har en Lys og attraktivt design, der er let at navigere. Men det mangler detaljerede oplysninger om tjenesten og funktioner. I stedet sigter det mod at få brugere til at prøve den gratis version.

Hola VPN webstedets hjemmeside

Der er en masse vildledende markedsføring på hjemmesiden, såsom Hola VPNs påstande om at være ”samfundsdrevne.”Dette er bare en dækning for risikoen for, at brugerne udsættes for fordi De deler deres båndbredde med andre brugere.

Desuden mangler webstedet en side, der forklarer alle appens funktioner, og hvilke VPN -protokoller eller andre sikkerhedsforanstaltninger, den anvender. Linket til prisfastsættelsessiden nævnes også én gang, så skjult i bunden, næsten som om besøgende overhovedet ikke opfordres til at købe et abonnement.

Installation af Holavpn

Øverst på stedet er en opfordring til handling til “Bliv ubegrænset VPN gratis.”Når du klikker på“ Næste ”-knappen, bliver du bedt om direkte at downloade installationsfilen til dit system.

Du kan derefter åbne denne fil og følge instruktionerne på skærmen og gennemføre installationsprocessen.

Når du lancerer Hola VPN for første gang, bliver du bedt om at accepterer deres brugsbetingelser, der inkluderer en masse praksis, der overtræder dit privatliv.

Ironisk nok viser Hola VPN -appen en meddelelse, der hævder, at virksomheden plejer dit privatliv, mens du viser alle de oplysninger, de indsamler om dig.

Hola VPN

Når du er enig i betingelserne, skal du Log ind eller opret en Hola -konto Brug din e -mail -adresse eller din Google, Facebook eller Apple ID. Du bliver også nødt til at bekræfte din e -mail, før du bruger tjenesten.

Hola VPN

Hola VPNs udseende og brugervenlighed

Vi testede Holavpn-appen på Mac, og den har en enkel, brugervenlig grænseflade. Når du har registreret og login, vil du se en liste over servere, og du kan vælge, hvilken du vil oprette forbindelse til.

HOLA VPN Software Server List

Som vi forklarede ovenfor i afsnittet om Hola VPN -hastigheder, er forbindelsen ret hurtig med de fleste servere. Vi bemærkede ikke nogen indflydelse på systemets ydeevne og kunne bruge VPN effektivt.

Imidlertid, Der er mangel på andre muligheder eller indstillinger i appen. For eksempel er der ingen dræbskontakt eller en måde at vælge protokoller, som er typisk for de fleste gode VPN’er.

En anden underlig ting, vi bemærkede, er, at der er Ingen mulighed inden for Holavpn Windows -appen for at forhindre den i at starte automatisk Når du starter dit system. Til dette bliver du nødt til at gå ind i dine opstartkonfigurationsindstillinger og deaktivere Holavpn, som kan være forvirrende eller ubelejligt for nogle brugere.

Desuden skal du passe på, at din online aktivitet spores af denne VPN og det Dine data er ikke krypteret Når du bruger den gratis version. Gratis brugere vil endda se en pop-up-advarsel om, at du deler din båndbredde med andre brugere (hvilket er en vigtig sikkerhedsrisiko). Hvis du vil fravælge dette, skal du opgradere til et betalt Hola VPN -abonnement. Men selv efter at have gjort det, vil tjenesten stadig indsamle alle dine oplysninger.

Hola VPN -advarsel, når du bruger den gratis version

Så selvom Hola VPN virker meget attraktiv med en gratis, brugervenlig app og anstændige hastigheder, anbefaler vi ikke at gå med denne VPN på grund af dens sikkerheds- og privatlivsproblemer.

Priser og betalingsmetoder

Bortset fra den gratis version tilbyder Hola VPN en række abonnementsmuligheder – Men disse udgør stadig en privatlivsrisiko Da virksomheden også indsamler data om premium -brugere. Fordelen ved en betalt plan er, at dine data er krypteret og dirigeret gennem sikre protokoller.

Der er tre abonnementsmuligheder:

HOLA VPN Pris

Du kan betale ved hjælp af en Kreditkort, PayPal, Google Pay, eller et par andre metoder, der ikke inkluderer cryptocurrencies som bitcoin. Prisfastsættelsen er imidlertid på den dyre side, og der er masser af overkommelige VPN’er, der tilbyder meget bedre funktioner og beskyttelse.

Selvom Hola tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, siger det også, at den kan ikke tilbagebetale nogen køb gennem Apples App Store. Disse oplysninger er skjult væk i det omfattende FAQ -afsnit på Holavpn -webstedet og kan vise sig at være ganske upraktisk for Mac- eller iOS -brugere.

Kunde service

Hola VPN -webstedet og appen har en hjælpesektion, hvor du kan finde nogle generelle fejlfindingsoplysninger. Men der er Ingen live chat eller billetsystem At nå deres kundesupportteam.

I stedet kan du nå ud via e -mail, og svaret er temmelig hit eller miss. Vi modtog ikke hurtig eller tilstrækkelig e -mail -support, Hvilket er endnu et rødt flag, der indikerer, at du skal undgå Hola VPN.

FAQs -siden inviterer heller ikke mest tillid. Vi så et spørgsmål, hvor svaret var dårligt skrevet. For eksempel havde mærkenavnet “Google” ikke et kapitaliseret første brev, og en sætning slutter med et komma i stedet for en periode.

Skærmbillede af Hola VPN -app, en af ​​de ofte stillede spørgsmål

Server Network Hola VPN

Hola VPN fungerer som en peer-to-peer-service, så det har et betydeligt globalt netværk. Dette sikrer store hastigheder, men er en sikkerhedsrisiko.

Antal servere og placeringer

Hola har en ganske stor global Peer-to-peer-netværk på over 1000 servers, selvom det ikke afslører det nøjagtige antal tilgængelige servere. Du har sandsynligvis ikke problemer med at finde en server i nærheden af ​​dig i de fleste dele af verden.

Men som vi allerede har forklaret, Det er risikabelt at bruge HOLA VPN på grund af dens mangel på sikkerhedsfunktioner. Det brede servernetværk betyder næppe, når dine personlige oplysninger står på spil.

Hola VPNs muligheder

Hola VPN lokker brugere ved at hævde, at det kan fjerne blokering af næsten ethvert geo-blokeret indhold på tjenester som Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max osv. Det virkede dog ikke for os, da vi testede VPN med forskellige streamingtjenester.

 • Hola VPN fjerner ikke Netflix.
 • Det fungerer til tider for andre tjenester som BBC iPlayer, men ikke hele tiden.
 • Torrenting er ikke tilladt.

Hola VPN og Netflix

I vores test gjorde Hola VPN ikke Fjern blokeret amerikansk Netflix eller andre regionale versioner af den populære streamingtjeneste. Dette skyldes sandsynligvis, at Netflix har meget avanceret anti-VPN-teknologi, der kan registrere og blokere Holas forbindelser.

Bemærk, at nogle brugere har rapporteret, at tjenesten fungerer for dem. I betragtning af de involverede sikkerhedsrisici anbefaler vi dog at holde sig væk fra Hola. I stedet kan du bruge betroede premium VPN’er, der fungerer med Netflix og andre streamingtjenester, mens du holder dig sikker online.

Hola VPN og Torrents

Til torrent anonymt, skal du bruge en VPN med solid kryptering og sikkerhedsfunktioner, der kan beskytte dig mod regeringsovervågning eller snooping hackere. Hola tilbyder ikke nogen sikkerhedsforanstaltninger, og blokerer faktisk BitTorrent -forbindelser.

Hvis download gennem torrents er en prioritet, skal du vælge en af ​​vores bedste VPN’er til torrenting i stedet.

Konklusion – Vores erfaring med Hola VPN

Om det hele, Hola VPN er en farlig og uetisk service, der kompromitterer brugernes privatliv og sikkerhed. Det deler båndbredden for gratis brugere med betalende brugere, der sætter gratis brugere i fare. Det indsamler også en masse information om brugere, også dem, der abonnerer på en betalt plan.

Selvom det er let at bruge, er der Ingen sikre protokoller for gratis brugere eller en dræbskontakt For at forhindre IP -lækage. Derudover understøtter det ikke torrents eller fjernelse af Netflix. For at afslutte det hele er kundesupporten glat.

Selvom det ikke er så dårligt som BeetVPN eller Tuxler, giver Holavpn ikke rigtig en god nok grund til at vælge det over en pålidelig og lige så overkommelig VPN som Surfshark.

Holvpn Review: Ofte stillede spørgsmål

Fik et hurtigt spørgsmål om Holavpn? Vi har dig dækket i vores FAQ -afsnit nedenfor. Klik eller tryk på et spørgsmål for at se svaret.

Er Hola en betroet VPN?

Holavpn er ikke en betroet VPN, fordi det faktisk er en peer-to-peer proxy-service. Det indsamler alle dine oplysninger og lader andre brugere bruge din båndbredde. Det krypterer ikke data eller bruger sikre protokoller, hvilket gør det til et meget risikabelt valg.

Hvorfor er Holavpn dårlig?

Holavpn er dårlig, fordi det udgør mange sikkerheds- og privatlivsrisici. Det lader andre brugere få adgang til din båndbredde, hvilket betyder, at hvis de udfører ulovlige aktiviteter online, vil de blive knyttet til dig. Desuden krypterer det ikke dine data og indsamler alle dine personlige oplysninger, som er store røde flag. Læs mere i vores fulde Holavpn -anmeldelse.

Er Holavpn stadig gratis?

Ja, Holavpn har en gratis version, men det er meget risikabelt at bruge, fordi det giver din båndbredde til andre brugere. Dette betyder, at hvis en anden bruger udfører nogle skrupelløse aktiviteter online, kan de knyttes tilbage til dig. Du kan ubevidst blive medskyldig i cyberkriminalitet. Så det er bedre at bruge en betroet gratis VPN i stedet.

Hvorfor blev Holavpn fjernet fra Play Store?

Holavpn blev fjernet fra Play Store og Google Chrome Web Store for dets malpractices, der kan udgøre sikkerheds- og privatlivsrisici for brugerne. Det er stadig tilgængeligt på andre browsere såsom opera og som apps på en række platforme, herunder Windows, MacOS og iOS.

Hola VPN Review and Pricing Guide 2023: Er det det værd?

Lad os se på Holas abonnementsmuligheder, funktioner og politikker for at se, om denne populære gratis VPN er værd at prøve.

 • Gratis VPN med overkommelige premium -abonnementsmuligheder
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Adgang til nogle streaming -apps

Alt vores indhold er skrevet af mennesker, ikke robotter. Lær mere

Aliza Vigderman

Aliza Vigderman, seniorredaktør

Aliza Vigderman

Gabe Turner, chefredaktør
Sidst opdateret 18. august 2023
Af Aliza Vigderman & Gabe Turner den 18. august 2023

Fjern blokerende geo-begrænsede websteder, adgang til Netflix, ubegrænsede data og op til 10 samtidige forbindelser-det er bare nogle af de funktioner, du får fra Holas gratis VPN. Lyder for godt til at være sandt, rigtigt? Som vi ofte siger, er der altid en fangst, når du bruger en gratis VPN. Lad os diskutere Hola VPN i dybden for at se, om det er værd at se nærmere på.

Hola Free VPN: Hvad er aftalen?

Hola er mest populær for sin gratis VPN. Det er tilgængeligt på mange systemer, herunder Windows, Mac, iOS og Android, plus det har browserudvidelser til opera og kant.

På overfladen ligner det enhver anden VPN. Ved hjælp af dens apps kan du vælge hvilket land du skal oprette forbindelse til, og det får det til at se ud som om du gennemser fra det land. Hvad der foregår nedenunder gør Hola forskellig fra andre VPN’er, og det er hovedårsagen til, at det ikke er en af ​​vores bedste gratis VPN’er. (Men fortsæt med at læse, fordi du måske kan lide Holas premium betalte planer.)

Holas gratis version er et peer-to-peer (P2P) netværk. I stedet for at forbinde dig til en dedikeret VPN -server i det land, du vælger, ruter Hola din internettrafik gennem en anden brugers computer, kaldet Exit Relay. 1 I det væsentlige låner du den brugers IP-adresse-og det er en tovejsaftale. Når du opretter en gratis konto, accepterer du at lade Hola bruge en minimal mængde af din computers behandling og båndbredde, så andre brugere kan låne din IP -adresse.

I en verden, hvor alle overholder loven, kunne P2P -opsætningen fungere – men ikke i den verden, vi lever i. Forestil dig dette: Hvis nogen låner din IP -adresse for at uploade noget ulovligt på internettet, kan du komme i problemer. Af samme grund anbefaler TOR -netværket, et andet P2P -netværk, der fremmer online anonymitet, ikke at bruge en hjemmecomputer som et udgangsrelæ. Hvis du installerer Hola Free -versionen på din personlige computer, er det nøjagtigt, hvad du laver.

FYI: At bidrage til Holas P2P -netværk bruger også upload båndbredde, hvilket ikke er ideelt, hvis din internetforbindelse er langsom, eller hvis du har en lav datatæksel. Ifølge Hola VPNs FAQ bidrager desktop -apps ca. 100 MB data om dagen til netværket. 1

Mere sikkerhed.org -anbefalinger

Tjek flere af vores foretrukne VPN’er.