Hola Unlimited Free VPN til Windows

På grund af den specifikke struktur i Hola VPN -udvidelsens netværk kan den samlede ydelse være inkonsekvent. Afhængig af den placering og service, du vælger, kan hastighed variere markant. Det medfører dog ikke meget problemer, og i værste tilfælde kan du streame indhold i SD-kvalitet uden problemer. Når det kommer til hastighed, tilbyder europæiske servere noget i intervallet 50-59 Mbps, mens amerikanske servere tilbyder 42-46 Mbps.

Hola-tilføjelse

Din tilfredshed er vores mission! Vi stræber altid efter at give dig intet andet end det bedste! Vores mål er din digitale frihed, mens du gennemser internettet!

Få adgang til det indhold, du elsker Adgang til verdensomspændende indhold, uanset hvor du er i verden.
Streaming uden afbrydelser Stream i fuld hastighed. Nyd dit yndlingsindhold uden buffering

Brug på enhver enhed Hjemme eller på farten. Nyd hurtig og stabil adgang overalt, på din: telefon, bærbar computer, smarttv og mere!

Let at bruge Enkel og intuitiv, forbind med kun et enkelt klik. Selv som en ny bruger vil du hurtigt forstå, hvordan du bruger Hola.

Hjælpecenter Du finder alle de svar, du har brug for i vores hjælpcenter. Bare adgang til det og følg vores detaljerede tutorials!

Hola Unlimited Free VPN til Windows

Hola Unlimited Free VPN

Hola ubegrænset gratis VPN er en Browser -udvidelse til Firefox og Google Chrome Browsere. Det giver dig mulighed for at få adgang til streamingwebsteder og indhold i andre regioner i verden, såsom Storbritannien og USA. Hvis du er uden for disse regioner, er du muligvis ikke i stand til at få adgang til dine foretrukne shows, film og andet indhold. Som andre VPN -tjenester, såsom Browsec VPN og Zenmate VPN, Hola Unlimited Free VPN -tilbud uafbrudt adgang til websteder med servere i forskellige regioner. Desuden kan du bruge tjenesten til at gennemse internettet via proxy og derved adressere dine bekymringer om privatlivets fred.

Pålidelig, hurtig og ubegrænset streaming!

Som andre browserudvidelser er Hola Unlimited Free VPN let at installere og konfigurere. Under processen behøver du ikke genstarte din browser eller pc. Når udvidelsen er installeret, vil du bemærke ikonet i browserens øverste højre hjørne. Det giver dig hurtig adgang til at tænde og slukke funktionaliteten. Dette ikon giver dig også mulighed for at ændre den service eller det land, du vil fjerne blokering af.

For mennesker uden for Amerikas Forenede Stater er programmets primære appel problemfri adgang til websteder som Pandora, Netflix, Fox, Hulu og CBS, som ofte er forbudt uden for regionen. Tilsvarende giver denne udvidelse for dem uden for Storbritannien adgang til blokeret indhold på websteder som ITV, Channel 4, BBC iPlayer og mere.

Er Hola ubegrænset gratis VPN sikker?

Når du downloader Hola VPN, bemærker du, at det ikke kommer med en masse datasikkerhedsfunktioner. Mens al den fuldmægtig kontrol og trafik er opnået over en sikker SSL -tunnel, dirigeres ikke hele trafikstrømmen gennem dette medium. Da udvidelsen også fungerer som en fuldmagt Ruter brugertrafik gennem flere fjernservere, At sikre, at din rigtige IP forbliver skjult for at få adgang til forskellige websteder i flere lande.

Det er værd at nævne, at den betalte version kommer med nogle solide funktioner. I modsætning til X-Proxy og Softher VPN-klient, bruger Hola Unlimited VPN AES 256-bit kryptering med IKEV2/IPSEC. Det overholder høje industristandarder for at sikre din surfingoplevelse. Kort sagt, mens den betalte version tilbyder god sikkerhed, fungerer den gratis version godt til at fjerne geo-begrænsninger.

Er Hola ubegrænset gratis VPN pålidelig?

Hola VPN download til pc er en let software Det kræver ikke mange systemressourcer. Som sådan bremser Hola for Chrome ikke din streaming- eller browseroplevelse. Men når du bruger værktøjet med tunge websteder, kan du stå over for visse problemer. På populære websteder anbefales det at bruge SD -kvalitet til at se videoer. Selvom Hola Free VPN til pc arbejder for en lang liste over lande via proxy, forårsager det mindre problemer til visse placeringer over hele kloden. Heldigvis fortsætter dette problem ikke for populære eller større lande.

Kan du tilføje scripts til Hola Unlimited Free VPN?

Sammenlignet med andre tjenester som Turnsafe VPN og Hotspot Shield Elite, kommer HOLA VPN til PC med en unik funktion. I tilfælde af at udvidelsen ikke er i stand til at fjerne blokering af et specifikt streamingwebsted i et område eller et land, kan du tilføje brugergenererede scripts for at fjerne blokering af webstedet. Hola -udvidelse til Chrome har et søgefelt, hvor du kan indtaste navnet på en tjeneste. Udvidelsesudvidelserne søger automatisk efter nyttige scripts.

God hastighed, hurtigere streaming

På grund af den specifikke struktur i Hola VPN -udvidelsens netværk kan den samlede ydelse være inkonsekvent. Afhængig af den placering og service, du vælger, kan hastighed variere markant. Det medfører dog ikke meget problemer, og i værste tilfælde kan du streame indhold i SD-kvalitet uden problemer. Når det kommer til hastighed, tilbyder europæiske servere noget i intervallet 50-59 Mbps, mens amerikanske servere tilbyder 42-46 Mbps.

De fleste mennesker bruger en VPN -service til uafbrudt adgang til ellers utilgængeligt eller blokeret indhold. Det er en af ​​de mest effektive måder at se indhold på streamingwebsteder som Netflix. Derudover kan brugere bruge de fleste VPN -tjenester til at få adgang til torrent -websteder og individuelle opbevaringssteder.

Det er værd at nævne, at den gratis version af Hola VPN ikke tillader torrenting. Som sådan kan du ikke bruge udvidelsen til fildeling. Når det er sagt, er det stadig et nyttigt værktøj til at få adgang til Netflix og andre populære streamingwebsteder. Ifølge udvikleren, udvidelsen Understøtter flere streamingplatforme, herunder Hulu, BBC, YouTube, HBO og Amazon Prime Video.

Et af de mest almindelige problemer med VPN -tjenester er manglende evne til at fjerne blokering af Netflix i USA. Dog fjerner Hola VPN for Chrom. Alt hvad du skal gøre er at vælge passende servere. Ifølge udvikleren anbefales det at bruge servere fra lande som Canada, Frankrig, Japan, Polen, Rusland, Holland, Tyskland, Italien, USA og Storbritannien.

Som de fleste VPN -tjenester er Hola VPN let at bruge og konfigurere. Når du installerer programmet på din bærbare computer, tager det ikke mere end et par minutter at konfigurere udvidelsen. Med en enkel og ren grænseflade kan du få adgang til populære streamingwebsteder inden for et par klik. Desuden giver VPN -tjenesten dig en detaljeret liste over tilgængelige servere og status.

Hola VPN støttes af et enormt samfund. I øjeblikket er tjenesten Brugt i mere end 190 lande jorden rundt. Bortset fra Nordkorea giver den populære VPN -service adgang til streamingwebsteder i alle andre regioner. Hvis du står over for ethvert problem, kan du diskutere på forskellige fora eller finde svar i hjælpesektionen på udviklerens websted.

Fantastisk til at se dine yndlingsshow!

Hola ubegrænset gratis VPN er en Let at bruge udvidelse For folk, der er interesseret i streaming af indhold fra USA og UK. Hvis du bor uden for disse regioner, kan du Fortsæt med at nyde dine yndlingsfilm, shows og andet indhold. Udvidelsen er sikker og skjuler din rigtige IP for at beskytte dit privatliv. Uden tvivl er Hola VPN -download et godt valg til Google Chrome og Firefox. Faktisk kan du også downloade Hola Unblocker til din Android -enhed.

Forfatterens anmeldelse

Ucensureret internet – adgang til ethvert websted hvor som helst!

Hola Unblocker -udvidelsen er en gratis VPN -service, der giver dig adgang til websteder, der er blokeret eller censureret af din regering eller selskab! Det giver dig også adgang til dine yndlingswebsteder, selv når du rejser til udlandet.

Hola nydes af hundreder af tusinder af mennesker hver dag.
Hola er gratis & annonce gratis. Lær mere på Hola.org/ofte stillede spørgsmål.html

Rapporter ikke fejl i din anmeldelse, da vi ikke kan svare og vil hjælpe!
Send bugs for at hjæ[email protected]

  • Fjern blokering af indhold uden for din region
  • Perfekt til at se Pandora og Hulu
  • Tilpasses med scripts
  • Let at oprette