9 hurtigste VPN’er til højhastighedsforbindelser-testet i 2023

Contents

Pias 30-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle planer. Da jeg testede denne politik, havde jeg ingen problemer. Ved hjælp af 24/7 live chat fremsatte jeg min anmodning og besvarede et par spørgsmål. Min refusion blev godkendt, og mine penge var tilbage inden for 4 dage.

Højhastighed VPN

Højhastighed VPN er den hurtigste VPN. Se websteder gratis, sikkert og anonymt (privat) ved hjælp af højhastigheds VPN, en gratis ubegrænset VPN-service.

Adgang til multimedia-, video- og meddelelsesapplikationer hvor som helst i verden | Lås op for sociale netværk VK, klassekammerater eller adgang til mail | Wi-Fi Connection Security | At sikre sikkerhed og privatliv, når du bruger mobile enheder

Højhastigheds VPN-højdepunkter

✓ Hurtigt login uden registrering: For at bruge applikationens grundlæggende funktioner behøver du ikke at oprette en konto eller have et kreditkort!

✓ Hastighed: De hurtigste kanaler blandt VPN -tjenester.

✓ Enkelt: Lås op (Connect) Alle verdens steder med kun et klik på knappen “Tilslut”.

✓ Gratis og ubegrænset adgang: Brug de grundlæggende funktioner gratis og altid, og for at få ubegrænsede muligheder bare gå til abonnementet!

✓ Sikker: Stærk kryptering vil sikre, at du fuldfører anonymitet (fortrolighed) og sikkerhed.

High-speed VPN giver en sikker og pålidelig forbindelse over en krypteret kanal mellem din enhed og slutstedet ved hjælp af Virtual Private Network (VPN) -teknologi. Højhastighed VPN skjuler din rigtige IP-adresse for at gøre din enhed anonym. Takket være dette overvåges din online aktivitet ikke længere, og du vil være i stand til at få adgang til begrænsede websteder, selv bag firewalls.

■ Sådan låses VC op, klassekammerater, mail og mere

Du skal indstille High-Speed ​​VPN og klikke på “Tilslut”. High-speed VPN vælger den optimale server til forbindelse, og du kan kun bruge dine yndlingsressourcer.

■ Hvorfor højhastighed VPN

Højhastighed VPN-service er 100% gratis, ubegrænset, sikker og meget enkel
i brug. Du kan oprette forbindelse til en hvilken som helst af de servere, der er anført nedenfor (Sverige, UK, Danmark, Frankrig, USA, Holland og Canada) og vurdere privatlivets fred og frihed til at bruge Internettet uden begrænsninger. High-speed VPN giver følgende muligheder.

⇨ Adgang til ethvert websted i ethvert land. Omgå begrænsninger og få adgang
Til alle blokerede steder, uanset hvor du er. Adgang til websteder, der er blokeret eller censureret af regeringen, skolen eller arbejdspladsen. Bypass Firewalls, som giver dig mulighed for at låse Facebook op, se YouTube og omgå VoIPs begrænsninger. Højhastighed VPN låser op for alle disse steder ved hjælp af VPN.

⇨ Beskyt data mod hackere. Når du opretter forbindelse til et offentligt Wi-Fi-adgangspunkt, kan dit navn, adgangskode og personlige oplysninger let blive stjålet. Højhastighed VPN krypterer dine data og giver sikkerhed for bankniveauet for bedre beskyttelse.

⇨ High-speed VPN er en en-touch VPN. Højhastighed VPN indeholder kun en knap. Klik på denne knap giver dig mulighed for at oprette forbindelse til flere anonyme servere med en hurtigere hastighed end at bruge en web -proxy. Når du ikke bruger vores applikation, hjælper vi med at spare batteriets levetid på din enhed.
Og vi leverer en hurtig, helt gratis ubegrænset VPN -service!

⇨ Anonym (fortrolig) browsing af websteder. Forhindre uønsket opmærksomhed fra din internetudbyder og
Websteder for at vise dig målrettet reklame. High-speed VPN ændrer din IP-adresse, så dine personlige data på netværket er anonyme (skjult), og din internetaktivitet er skjult for nysgerrige øjne og organisationer.

9 hurtigste VPN’er til højhastighedsforbindelser-testet i 2023

9 hurtigste VPN'er til højhastighedsforbindelser-testet i 2023

Med så mange VPN’er, der hævder at være den hurtigste, er det svært at vide, hvad der faktisk giver dig de bedste hastigheder. Konsekvent hurtige hastigheder er ikke en kompromiserbar funktion, især når du vil streame, spil eller torrent.

Mit team og jeg sammenlignede mere end 55 VPN’er med hensyn til lange og kortdistancer serverhastigheder og samlede ydelse med forskellige online aktiviteter. For at sikre nøjagtighed og konsistens testede vi hver på forskellige tidspunkter af dagen i mange måneder fra det samme sted ved hjælp af den samme enhed og OS.

Expressvpn kom på toppen med de hurtigste hastigheder og mest stabile forbindelser. Dens eksklusive Lightway -protokol holder hastighedstab til et minimum. Plus, hele sit globale netværk er optimeret til hastighed, så du kan stole på hurtige forbindelser, nær og fjern.

Det hjælper, at du kan prøve ExpressVPN risikofri, da det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du finder ud af, at det ikke er til dig, er det let at kræve en refusion.

Kort til tiden? Her er de hurtigste VPN’er i 2023

 1. ExpressVPN – imponerende hurtig lightway -protokol og et globalt netværk, der er optimeret til pålidelige, hurtige forbindelser. Plus, intuitive apps, der gør det nemt at finde en hurtig server.
 2. SurfShark – Fastgør dine sideindlæsningstider med CleanWeb -annonceblokkeren og undgår irriterende captcha -tests med statiske IP’er.
 3. Nordvpn – Proprietær protokol Nordlynx tilbyder høje hastigheder, men dens OpenVPN -forbindelser er frustrerende langsomme.
 4. Proton VPN – Boost dine hastigheder med VPN -accelerator, men høj latenstid på fjerntliggende servere gør det til et dårligt valg til spil.
 5. Ipvanish – Find de hurtigste forbindelser i ethvert land eller by med den intuitive app, men den kan ikke fjerne blokering af enhver streamingplatform, vi testede.

Hurtigste VPN’er til højhastighedsforbindelser-Fuld analyse (opdateret i 2023)

Alle VPN’er, der er anført nedenfor, tilbyder de hurtigste forbindelser uden at gå på kompromis med din sikkerhed eller privatliv online. Ting som kryptering og visse sikkerhedsfunktioner kan bremse din VPN -forbindelse betydeligt. Følgende VPN’er tilbyder alle avanceret kryptering, lækagebeskyttelse og nøglefunktioner som en dræbskontakt uden væsentlige effekter på hastigheder. De holder også alle til strenge politikker uden logs, som er blevet overvåget og bevist, så du ved, at du ikke vil risikere dit online privatliv bare for at få en hurtigere forbindelse.

1. ExpressVPN – den hurtigste VPN, vi testede takket være dens lightway -protokol

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med ExpressVPN

Redaktørens Choice Editor’s Choice Prøv risikofri i 30 dage
Testet september 2023
Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv ExpressVpn>
www.Expressvpn.com

 • Meget avanceret proprietær lightway -protokol tilbyder enestående hastigheder kombineret med topsikkerhed
 • 3.000 servere i 94 lande til hurtige og pålidelige forbindelser over hele verden
 • 8 Samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video og mere

ExpressVPN tilbud september 2023: Kun i en begrænset periode kan du få et ExpressVPN -abonnement for op til 49% rabat ! Gå ikke glip af det!

ExpressVPN er den hurtigste VPN, jeg nogensinde har brugt, takket være dens eksklusive Lightway -protokol. Før testning var min basishastighed 111.92 Mbps. For at starte testene brugte jeg Standard OpenVPN -protokollen, og dens nærliggende britiske Dockland -server gav mig 103 Mbps (et 7% hastighedsfald), som jeg fandt temmelig imponerende.

Da jeg testede Lightway, blev min hastighed boostet til 109.98 Mbps – kun 2% under min basishastighed. Dette er et fantastisk resultat i betragtning i gennemsnit, at de fleste VPN’er vil bremse dig ca. 10-20% på lokale servere.

Graf, der viser de hurtige hastigheder over afstand, der tilbydes af ExpressVPN

Jeg brugte Docklands -serveren til at se 4 episoder af The Handmaid’s Tale on Hulu i Ultra HD uden buffering.

Hele netværket er også optimeret til hurtige hastigheder. Under mine tests var mit gennemsnit fra 3 nærliggende britiske servere 109.24Mbps (-2%). Jeg testede også 3 langdistanseservere (Sydney, Los Angeles og Tokyo). Disse var i gennemsnit 75.18 Mbps (-33%). Selv mens jeg var forbundet langt væk, havde jeg 3 gange den hastighed, du har brug for til ultra HD -streaming.

Appen er bygget til at give dig hurtige forbindelser. Det forbinder dig automatisk til den hurtigste server med sin “Smart Location” -funktion. Plus, en indbygget hastighedskontrol viser den komplette liste over servere sammen med deres ping, download og uploadhastigheder-så det er let at finde den hurtigste til hvad du vil gøre online.

Jeg fandt dets splittet tunnelingsfunktion især praktisk til streaming og torrenting – det giver dig mulighed for kun. Derudover, Du kan konfigurere forudindstillinger til dine foretrukne online aktiviteter, hvilket gør det hurtigt og let at oprette forbindelse og komme direkte til det.

Et mindre problem, jeg fandt, er, at det er lidt dyrere end andre top VPN’er – dens planer starter ved $ 6.67/måned. Heldigvis tilbyder ExpressVPN rabatter og kuponer; Da jeg tilmeldte mig, fik jeg det til 49% rabat. Kortvarige planer er også tilgængelige og tilbyder de samme funktioner, men de er ikke den bedste værdi, da de koster markant mere på lang sigt.

Du kan teste ExpressVPNs hastigheder uden risiko, da det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis det ikke er nøjagtigt, hvad du vil, er det let at kræve en refusion. Jeg testede dette ved hjælp af sin 24/7 live chat -funktion – processen var temmelig enkel. Agenten stillede mig et par brugeroplevelsesspørgsmål og godkendte derefter øjeblikkeligt afkastet. Jeg så pengene tilbage på min konto efter kun 2 dage.

2. Surfshark – Bloker irriterende annoncer for at øge din hastighed med CleanWeb

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv SurfShark>
www.Surfshark.com

 • CleanWeb blokerer annoncer og ondsindet indhold til bekymringsfri browsing
 • Stort netværk på 3.200 servere i 100 lande
 • Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video og mere

Surfshark gled ind på andenpladsen, med lokale og langdistanseservere, der forårsager lidt mere hastighedstab end ExpressVPN’er mens du bruger Wireguard -protokollen. Men samlet set er Surfsharks hastigheder imponerende, uanset serverens afstand.

Det fungerede konsekvent godt fra de globale placeringer, jeg testede. Australien er den anden side af planeten fra mig, så at få 71.22 Mbps (et 34% hastighedsfald) er ganske bemærkelsesværdigt. Dette lader mig streame fra Netflix, Disney+, Hulu, Max og mere uden problemer. Dette gør Cyberghost til et godt valg, hvis du rejser, da du kan se dine yndlingsshows, uanset hvor du er.

Graf, der viser Sufshark

Den længste server gav mig et 40% hastighedstab – nogle VPN’er kan ikke engang matche det fra nærliggende servere

Surfshark tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser, og jeg bemærkede ikke nogen større hastighedsfald, uanset hvor mange enheder jeg brugte På den samme server. Jeg ropede min husstand til at teste dette. Selvom vi alle streamer, torrenting og spil på samme tid på 8 forskellige enheder, havde ingen af ​​os nogen buffering eller forsinkelse. Mine hastighedstest viste mindre end 1% ændring mellem at bruge 1 og 8 enheder, som jeg fandt imponerende.

De eneste afmatninger, jeg stødte på, skete, mens jeg forbandt. Det meste af tiden tog det ca. 12 til 20 sekunder, før VPN kunne være aktiveret (til reference, ExpressVPN tager cirka 2 sekunder eller mindre). Jeg bemærkede også, at nærheden ikke syntes at være en faktor – selv nærliggende servere tog et stykke tid nogle gange. Når det er sagt, når jeg først var tilsluttet, fik jeg konsekvent hurtige hastigheder.

Med de fleste VPN’er kan du spare penge med længere planer, og det er bestemt tilfældet med Surfshark. Da jeg abonnerede på en langsigtet plan, sparede jeg 82% sammenlignet med kortvarig. Med denne plan kan du få surfshark for $ 3.22/måned.

Surfsharks planer er alle støttet med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du skal gennemgå en automatiseret chatbot -udveksling, før du kan tale med en agent. Når den var tilsluttet, blev min refusion hurtigt godkendt, og jeg fik mine penge tilbage 4 dage senere.

3. Nordvpn – Nordlynx styrker hurtige hastigheder med stærk sikkerhed

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv Nordvpn>
www.Nordvpn.com

 • Proprietær protokol Nordlynx kombinerer Wireguards hastigheder med stærk sikkerhed
 • 5.810 servere i 60 lande til et udvalg af hurtige nærliggende og fjerntliggende servere
 • 6 samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video og mere

Nordvpns proprietære protokol Nordlynx gav mig højhastighedsforbindelser Under mine test. Det er baseret på Wireguard, som er kendt for sine hurtige hastigheder, men det betragtes ikke bredt som den mest sikre protokol. Nordvpn giver dig det bedste fra begge verdener ved at øge dens sikkerhed med dobbelt NAT -teknologi.

Graf, der viser Nordvpn

Nordvpn reducerede kun mine hastigheder med 3% på lokale servere, og ca. 40% på langdistance

Du kan dog ikke bruge Nordlynx på alle enheder. Det er ikke tilgængeligt på smarte tv’er, spilkonsoller eller routere. Dette er skuffende, da OpenVPN fik mine lokale hastigheder (med en britisk server) til at falde med over 60% – fra 116.96 Mbps til 44.87 Mbps. Heldigvis er det tilgængeligt for alle andre større enheder, herunder Windows, MacOS, iOS, Android og Linux.

Dens forudindstillinger (på macOS) giver dig mulighed for at tildele hurtige servere til dine specifikke online aktiviteter. I stedet for at tilbyde optimerede servere til streaming, spil og torrenting, giver det dig mulighed for at tilpasse dine egne profiler til disse aktiviteter. For eksempel oprettede jeg en forudindstilling kaldet Gaming Us, der brugte Nordlynx -protokollen og dens Miami -server, da det gav mig de bedste hastigheder.

Trusselbeskyttelse er Nordvpns annonce og ondsindede webstedsblokker. Det fungerer på DNS ​​-niveau, så annoncerne når aldrig engang din enhed. Ikke kun laver annoncer op på websider og distraherer fra det indhold, du ønsker, men de forårsager også længere belastningstider. Da jeg testede trusselbeskyttelse, var min browsing glat og annoncefri.

En række planer er tilgængelig fra $ 3.19/måned For sin standardplan. Da jeg abonnerede, kom langsigtede planer alle med 3 måneder ekstra, gratis, hvilket gør dem meget bedre værdi end den kortsigtede mulighed. Plus og komplette planer inkluderer en cross-platform adgangskodeadministrator, der kan gøre det hurtigere at logge på websteder på forskellige enheder.

Du kan Test Nordvpns hastigheder med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti. Jeg prøvede dette for at være sikker på, at det var pålideligt. Da jeg loggede ind på webstedet og klikkede på Chat, var jeg nødt til at gennemgå en chatbot, før jeg talte til en agent, svarende til Surfshark. Inden for 2 minutter blev min refusion godkendt. Jeg fik alle mine penge tilbage 3 dage senere.

4. Proton VPN – Overvinde hastighedsbegrænsninger med VPN -accelerator

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med Proton VPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Router smart tv mere
Prøv proton vpn>
www.Proton VPN.com

 • VPN Accelerator -funktion giver dig mulighed for at øge forbindelseshastighederne med 1 klik
 • 3.024 servere i 69 lande til adgang til nærliggende servere uanset din placering
 • 10 samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video og mere

Proton VPN tilbyder en “VPN -accelerator” for at øge dine hastigheder. Ved hjælp af en kombination af teknologier overvinder det CPU -begrænsninger og forbedrer TCP -forbindelser. Det lyder techie, men alt hvad jeg skulle gøre var at klikke en gang for at aktivere det. Jeg blev overrasket over, hvor let det stødte mig fra 88.14 Mbps til 99.43 Mbps ved hjælp af Wireguard på en nærliggende server, kun 4% langsommere end min basisforbindelse.

Graf, der viser de hurtige hastigheder over afstand, der tilbydes af Proton VPN

Proton VPN giver dig en række justerbare sikkerhedsindstillinger for at få de bedste hastigheder

Appen har masser af andre muligheder, der også hjælper dig med at optimere dine hastigheder. Det tilbyder et valg af protokoller, delt tunneling og en indbygget annonceblokker for at forbedre sidelastningstider. Dette ud over sit P2P-venlige netværk gør det til et godt valg til torrenting. Du kan forbedre belastningshastighederne på torrenting -websteder ved at forhindre annoncer i at indlæse og ved at optimere mine hastigheder, var jeg i stand til at downloade en 3 GB -fil på knap 3 minutter.

Plus, Du kan oprette brugerdefinerede profiler med hurtige forbindelser baseret på din ønskede online aktivitet. For eksempel oprettede jeg en “streaming US” -profil, der bruger den hurtigste amerikanske server (for mig) og Wireguard Protocol.

Dens hastigheder over afstand er især imponerende. Jeg testede dets New Zealand og New Delhi -servere (begge tusinder af miles fra mig) og fandt et gennemsnitligt 30% hastighedsfald. Det mindre hastighedstab blev ikke engang mærkbart, og jeg kunne se Disney+ uden forsinkelse. Det gør Proton VPN til et fremragende valg til streaming verdensomspændende indhold i høj hastighed.

På trods af de imponerende hastigheder kan dens høje latenstid på langdistanseservere være en deal-breaker for spillere. Det ville være rart, hvis det tilbød specialiserede servere til spil, jeg kunne ikke finde en amerikansk server med en ping lavere end 155 ms (under 100 anbefales til spil). Imidlertid var dens nærliggende servere bedre, i gennemsnit 37 ms.

En række planer er tilgængelige, men du finder en langsigtet plan koster halvdelen så meget om måneden end at gå på kort sigt. Funktionerne er identiske, så jeg vil anbefale at vælge langsigtet for at spare penge. Du kan Tilmeld dig Proton VPN for $ 4.99/måned denne måde.

Det er også støttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Jeg testede dette ved at indsende min anmodning via en kontaktformular på webstedet, da det ikke tilbyder 24/7 live chat. Proton VPNs refusion er beregnet, baseret på dine ubrugte dage. Da jeg havde 14 ubrugte dage, var det det, jeg blev tilbagebetalt for – pengene blev returneret til min konto inden den følgende uge.

5. IPVanish – Intuitiv interface til let at finde de hurtigste servere

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med IPVanish VPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Router smart tv mere
Prøv ipvanish vpn>
www.Ipvanishvpn.com

 • Enkel brugergrænseflade gør det nemt at finde de hurtigste servere pr. Placering
 • 2.200 servere i 75 lande for en lang række lokale og langdistance IP’er
 • Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video og mere

Med IPVanishs omfattende apps har du ikke noget problem med at finde en hurtig forbindelse. Hver server viser belastningen med et tal mellem 1-100. Jo lavere antallet er, desto mindre overbelastet – hvilket betyder, at du får bedre hastigheder. Derudover viser det serversping (i MS). En lavere ping betyder mindre forsinkelse til streaming, browsing og spil.

Graf, der viser de hurtige hastigheder over afstand, der tilbydes af ipvansk

IPVanish giver dig 5 protokoller til at teste din hastighed med, og UDP- og TCP -indstillinger til OpenVPN

Alternativt kan IPVanish finde den hurtigste server til dig med “Quick Connect”. Jeg testede dette ved at vælge Tyskland. Derefter valgte jeg “Bedste tilgængelige by” og “Connect”, som øjeblikkeligt indstiller mig med sin hurtigste server (i Frankfurt). Jeg fik hastigheder på 87.12 Mbps, kun 21% under min base. Det var hurtigt nok til at streame Netflix i Ultra HD, så jeg “favoriserede” det for let adgang.

Hver Ipvanish -konto tilbyder SOCKS5 – som ændrer din placering uden at kryptere dine data. Jeg konfigurerede det til Firefox på under 5 minutter for at få adgang til Prime Video US. Mens min ping var i den højere ende (115 ms), var der ingen reduktion i mine downloadhastigheder. Kryptering er det, der bremser det mest ned, så hvis sikkerhed ikke er en betydelig bekymring, Du kan bruge denne proxyforbindelse som et hurtigere (men mindre sikkert) alternativ.

Desværre kunne Ipvanish ikke fjerne blokering af alle de streamingplatforme, jeg prøvede. Jeg var ikke i stand til at få adgang til Prime Video US eller Dazn. Når det er sagt, kunne jeg fjerne blokering af Netflix, Disney+og HBO Max uden problemer.

Der er et par tilmeldingsmuligheder – Den billigste plan er $ 2.49/måned. I betragtning af IPVanish giver dig mulighed for at forbinde et ubegrænset antal enheder samtidigt, det er stor værdi. Derudover er der en månedlig plan, der inkluderer de samme funktioner. Det er dog meget dyrere, så du får den bedste aftale ved at gå på lang sigt.

Ipvanish tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Da jeg testede dens refusionsproces, behøvede jeg ikke engang at kontakte en agent. Jeg loggede simpelthen ind på min Ipvanish -konto og fulgte anmodningerne om at annullere mit abonnement, der tog et par minutter. Jeg fik mine penge tilbage efter 5 dage.

6. Cyberghost-Optimerede servere til hurtig adgang til højhastighedsforbindelser

Grafik af Cyberghost 8 Apps Brugergrænseflade på forskellige enheder som bærbare computere, desktops og smartphones

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv cyberghost vpn>
www.Cyberghostvpn.com

 • Specialiserede servere til spil og torrenting og for nem adgang til streamingplatforme
 • 9.300 servere i 93 lande giver dig hurtige hastigheder fra ethvert sted
 • 7 Samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video og mere

Cyberghost har optimeret servere, hvilket giver dig hurtige og pålidelige forbindelser til forskellige aktiviteter. Jeg testede 9 specialservere – 3 fra hver kategori: streaming, spil og torrenting. I gennemsnit var de 11% hurtigere end almindelige servere på de samme steder.

Streamingsmulighederne er mærket i henhold til de websteder, de fungerer bedst med. Jeg testede sin Netflix amerikanske server ved at se 3 episoder af onsdag i Ultra HD og oplevede ikke nogen hakket billedkvalitet eller buffering.

En tabel, der viser cyberghost

Ved hjælp af Wiregaurd gav Cyberghost mig imponerende hastigheder med nærliggende placeringer, men sænkede mine hastigheder med 88% over lange afstande

Desværre var dens langdistancehastigheder ikke store. Det kan være et problem, hvis du har brug for at bruge fjerntliggende servere, og din basishastighed er langsom. Det var ikke et problem for mig, da jeg har en hurtig baseforbindelse – selv med et 85% hastighedsfald, havde jeg stadig 16 Mbps og kunne streame i HD uden buffering. Lige Sørg for, at du bruger Wireguard -protokollen til de bedst mulige hastigheder.

Du kan få et abonnement på kun $ 2.19/måned. Da jeg tilmeldte mig en langsigtet plan, omfattede den yderligere 2 måneder gratis. Kortvarige planer er tilgængelige med de samme funktioner, men koster dig meget mere generelt-og de tilbyder kun en 14-dages pengene-tilbage-garanti.

Men med en langsigtet plan, Cyberghost tilbyder en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Da jeg anmodede om min refusion, brugte jeg muligheden for live chat 24/7. Agenten var ikke nøjeregnende og spurgte kun, hvorfor jeg ville annullere. Derefter udstedte de refusionen, som jeg så på min bankkonto efter 3 dage.

7. Privat internetadgang – Massivt servernetværk til en lang række hurtige forbindelser i nærheden

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med privat internetadgang VPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv privat internetadgang>
www.PrivateInternetAccess.com

 • 29.650 servere i 84 lande for at sikre hurtige og pålidelige forbindelser
 • Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser
 • Boosts webside indlæsningstider ved at blokere annoncer, trackere og malware med Mace
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video og mere

Privat internetadgang (PIA) har et af de mest omfattende globale servernetværk, inklusive servere i alle 50 amerikanske stater. Med et bredt udvalg af servere var jeg i stand til at finde en, der lod mig spille Valorant mens du er forbundet til New York. Det var en overraskelse, at jeg ikke havde nogen forsinkelse eller forsinkelse, selvom jeg er over Atlanterhavet.

I nærheden testede jeg Frankrig, Frankfurt og UK Southampton, som gennemsnitligt var 98.73 Mbps (12% lavere end min basishastighed). Da brugere er distribueret over så mange servere, Der var ingen overfyldning, så mine forbindelser forblev stabile.

Graf, der viser de hurtige hastigheder over afstand, der tilbydes af PIA

I gennemsnit faldt lokale servere mine hastigheder med 11% og langdistancer med 93%

Appen tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at få de bedste hastigheder. Dens portforsendelsesfunktion er nyttig til torrenting, der forbinder dig direkte til flere seedere til hurtigere downloads. Du kan også skifte fra 256-bit kryptering til 128-bit for hurtigere hastigheder-selvom det ikke er så stærkt sikkerhedsmæssigt.

Under testning af PIA, Jeg fik et let hastighedsforøgelse med delt tunneling – Jeg brugte det til kun at rute Netflix os gennem VPN. Mine hastigheder forblev høje, da mindre data blev krypteret, så jeg kunne binge-watch Manifest I Ultra HD uden forsinkelser.

Med så mange tilpasningsmuligheder kan PIAs apps være lidt kompleks for VPN -nykommere. Når det er sagt, kan disse funktioner hjælpe med at optimere din hastighed. For eksempel viser ydelsen din download- og uploadhastigheder, så du kan nemt finde hurtige forbindelser.

Du kan tilmelde dig så lavt som $ 2.03/måned med et langsigtet abonnement; Nogle gange inkluderer det endda nogle yderligere måneder, gratis. Jeg anbefaler at gå med en langsigtet plan-de kortsigtede optioner tilbyder de samme funktioner, men til en højere pris.

Pias 30-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle planer. Da jeg testede denne politik, havde jeg ingen problemer. Ved hjælp af 24/7 live chat fremsatte jeg min anmodning og besvarede et par spørgsmål. Min refusion blev godkendt, og mine penge var tilbage inden for 4 dage.

8. Hotspot Shield – Unik Hydra -protokol reducerer afmatninger over lange afstande

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med hotspot -skjold

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv hotspot shield>
www.Hotspot Shield.com

 • Proprietær protokol Hydra er designet specifikt til hurtige hastigheder
 • 1.800 servere i 80 lande for at finde en lokal server til de hurtigste hastigheder
 • 5 samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video og mere

Hotspot Shields egen Hydra -protokol gav mig anstændige nok hastigheder, Men de var ikke så imponerende som dem, der blev tilbudt af ExpressVPN eller Surfshark. Jeg testede 2 servere i Los Angeles og fandt i gennemsnit 45.49 Mbps, som er et svimlende fald på 60%. Min hastighed faldt til 37.76 Mbps (-76%) på en australsk server-stadig mere end nok til at se Black Panther på Disney+ med nulbuffering, dog.

Selvom resultaterne muligvis ikke synes usædvanligt bemærkelsesværdige, overgik Hydra overgået Wireguard med 3% i mine test. IKEV2 (IPSEC) er også en tilgængelig mulighed, hvilket er gavnligt for mobile enheder på grund af dens evne til at skifte mellem datakilder. På min iPhone var det kun 0.5 Mbps langsommere end Hydra.

Skærmbillede, der viser en hastighedstest ved hjælp af hotspot -skjold Mine hastigheder var ens, når de var forbundet til Storbritannien og Australien placeringer Screenshot, der viser basishastighed med hotspot -skjold frakoblet I gennemsnit havde jeg ca. 26% hastighedstab på lokale servere og 73% tab på langdistance

Appen viser info, der hjælper dig med at finde den hurtigste server. For eksempel leveres det med et indbygget hastighedstestværktøj. Dette hjalp mig med at bestemme den hurtigste forbindelse til torrenting (understøttet på alle servere) baseret på min placering. Du kan også se serverebelastningsprocenten og latenstid. Nylige forbindelser vises i “Quick Access” over serverlisten, selvom der i modsætning til de fleste VPN’er ikke er nogen automatisk “Quick Connect” -knap.

Dens planer er dyrere end nogle, der starter ved $ 2.99/måned. Men mens jeg tilmeldte mig, opdagede jeg det Hotspot Shield tilbyder rabatter på op til 77% på udvalgte planer. Kortvarige abonnementer er også tilgængelige, men ender med at koste dig meget mere.

Du kan stole på sin 45-dages pengene-tilbage-garanti-jeg testede den selv. Alt hvad jeg gjorde for at få min refusion var at stille en anmodning via 24/7 live chat. Agenten bad om en grund, og efter et minut eller deromkring udstedte afkastet. Jeg havde mine penge tilbage efter 7 dage.

9. Privatevpn – Tilpasbare indstillinger til afbalanceret hastigheder og sikkerhed

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med PrivateVPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Router smart tv mere
Prøv privatevpn>
www.Privatevpn.com

 • Masser af indstillinger, du kan skifte for at forbedre hastigheder
 • 200 servere i 63 lande for en række hurtige forbindelser
 • 10 samtidige enhedsforbindelser
 • Arbejder med: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video og mere

Privatevpn giver dig mulighed for at justere indstillingerne for at afbalancere sikkerhed og hastigheder. Det tilbyder kun OpenVPN, men det giver dig mulighed for at vælge dig krypteringsniveau. 128-bit er lidt mindre sikker, men det er lidt hurtigere end 256-bit. Dens stealth VPN -funktion forbedrer din sikkerhed. Jeg fandt, at det var hurtigere end rivaliserende tilslutningsfunktioner, hvilket reducerede mine hastigheder med kun 30%.

Skærmbillede af en PrivateVPN -app, der er forbundet til Storbritannien og Australien Det er dog langdistanceforbindelse i Australien, reducerede mine hastigheder markant markant Screenshot, der viser basishastighed, med en PrivateVPN -app frakoblet OpenVPN er den hurtigste protokol, der tilbydes – selvom du manuelt kan konfigurere Wireguard

Privatevpn bekæmper hastighedstab ved hjælp af et “netværk af høj kvalitet”. Betydning, det køber internetkapacitet direkte fra IP -transitudbydere. Dette hjælper med at forhindre hastighedstab, der kan være resultatet af at bruge hostingfirmaer.

En ulempe ved privatevpn er dets begrænsede servernetværk, hvilket betyder, at ikke alle land har flere placeringer. Derfor kan du opleve overbelastning og nedsatte hastigheder. Under min test var jeg dog i stand til at streame i Ultra HD, gennemse, spil og torrent uden problemer.

Abonnementer er budgetvenlige, der starter ved kun $ 2/måned. Kortvarige planer er tilgængelige, der tilbyder de samme funktioner. Imidlertid er det bedst at gå på lang sigt, da du skaber betydelige besparelser.

Planerne inkluderer også en pålidelig 30-dages pengene-tilbage-garanti. Refusionsprocessen er hurtig og let – da jeg testede den, brugte jeg live chat for at gøre mit krav. Efter at have stillet et par spørgsmål, godkendte REP tilbagebetaling. Inden for en uge så jeg pengene på min konto igen.

Hurtig sammenligningstabel: Hurtigste VPN’er

En hurtig VPN giver høje hastigheder ikke kun lokalt, men på lange afstande, også. Nogle VPN’er fungerede imidlertid bedre på lokale forbindelser, og nogle var bedre over langdistancen. Hvad der også er vigtigt er VPN’s stabilitet for at forhindre, at din forbindelse pludselig falder. En VPN kan også minimere afmatninger ved at tilbyde lette, hurtige protokoller og et omfattende servernetværk.

Selvom et fald i hastighed er et uundgåeligt aspekt ved at bruge en VPN, kan flere faktorer påvirke hastigheden og resulterer derfor i forskellige resultater baseret på din originale forbindelse, placering, tid på dagen og internetudbyder (ISP). Det er ideelt at sigte mod et maksimalt fald på 40% på lokale forbindelser for at sikre optimal ydelse.

For hurtig torrenting er portforsendelse en nyttig hastighed-booster. Denne funktion giver din torrent -klient mulighed for at forbinde dig direkte med flere jævnaldrende end du normalt kunne. På denne måde giver din torrent -klient dine frø prioritet, hvilket forbedrer din download (og upload).

Laveste pris Lokale hastigheder Langdistancehastigheder (9.000+ miles) Stabilitet Globale servere Hurtigste protokol Portvideresendelse
��Expressvpn $ 6.67/måned 2% hastighedstab 38% hastighedstab Fremragende 3.000 Lightway Ja
��surfshark $ 3.22/måned 2% hastighedstab 40% hastighedstab Fremragende 3.200 Wireguard Ingen
��nordvpn $ 3.19/måned 3% hastighedstab 43% hastighedstab Store 5.810 Nordlynx Ingen
Proton VPN $ 4.99/måned 12% hastighedstab 39% hastighedstab Store 3.024 Wireguard Ja
Ipvansk $ 2.49/måned 10% hastighedstab 82% hastighedstab Okay 2.200 Wireguard Ingen
Cyberghost $ 2.19/måned 12% hastighedstab 88% hastighedstab Store 9.300 Wireguard Ingen
Privat internetadgang $ 2.03/måned 11% hastighedstab 92% hastighedstab godt 29.650 Wireguard Ja
Hotspot Shield $ 2.99/måned 26% hastighedstab 73% hastighedstab godt 1.800 Hydra Ja
Privatevpn $ 2/måned 39% hastighedstab 84% hastighedstab godt 200 OpenVpn Ja

VPN -hastighedstestresultater: sammenlignet

I det følgende diagram beregnet jeg den gennemsnitlige hastighedsreduktion for hver VPN og omdannede den derefter til en repræsentation af den resterende procentdel af min oprindelige hastighed. Derfor er tal tættere på 100% mere gunstige. Selvom dette kun sammenstiller hastigheder i Mbps, indgår det ikke i andre variabler, såsom konsistens eller latenstid.

Graf, der viser de gennemsnitlige hastighedstestresultater for alle VPN'er over lokale og lange afstande

Bemærk, at mine basishastigheder svingede under testning, så disse resultater er et gennemsnit baseret på alle mine resultater

Forskningsmetodik: Hvordan vi testede de hurtigste VPN’er

Jeg testede kraftigt disse VPNS ‘hastigheder for at komme med nøjagtige tal. Du kan bruge dette til at bedømme, hvordan de påvirker din forbindelse. Alle disse hastighedstest blev udført fra min placering i Storbritannien. Jeg brugte min MacOS -desktop og en bredbåndslinie forbundet med et Ethernet -kabel. Jeg har altid brugt det samme hastighedstestværktøj (OOKLA) med en basishastighed på ca. 110 Mbps.

For lokale hastighedstestresultater, Jeg valgte 10 serverplaceringer inden for 500 miles fra min faktiske placering og kørte test om morgenen, eftermiddagen og aftenen. Den samme proces blev brugt til langdistance-resultater, men med serverplaceringer mindst 9.000 miles væk. Dette hjalp mig med at finde en gennemsnitlig hastighed fra 30 resultater, idet de tager højde for tidsperioder og potentielle netværkstopstelse. Plus, det hjalp mig med at kontrollere, om en VPN tilbød stabile forbindelseshastigheder.

I et forsøg på at opretholde ensartethedens ensartethed bestræbte jeg mig på at vælge de samme serverplaceringer for hver VPN. På grund af forskelle i netværksdækning var jeg lejlighedsvis nødt til at vælge servere på alternative steder, der var nogenlunde i samme afstand.

Mens Vi har arbejdet hårdt for at opbygge en nøjagtig repræsentation af, hvordan hver VPN fungerer, Det er svært at kvantificere disse foranstaltninger fuldt ud. VPN -hastigheder vil altid variere afhængigt af din basisforbindelse, tid på dagen, placering, internetudbyder, den server, du bruger, og masser af andre faktorer, som vi ikke kan kontrollere i vores test. Når det er sagt, skal du ikke støde på mere end et 40% hastighedsfald på lokale servere med nogen af ​​mine anbefalede VPN’er.

Jeg overvejede også følgende:

 • Hurtigste protokoller tilbydes. Alle VPN’er på denne liste tilbyder højhastighedsprotokoller; I de fleste tilfælde er den hurtigste Wireguard. Nogle VPN’er har imidlertid proprietære protokoller, der overgår Wireguard, såsom ExpressVPNs Lightway og Nordvpns Nordlynx.
 • Konsistens og stabilitet. Jeg forblev forbundet i timevis ad gangen, idet jeg testede i hele forbindelsesperioden for at sikre, at hastigheder ikke svingede kraftigt. Jeg bemærkede, om min forbindelse var stabil, eller om jeg nogensinde pludselig blev afbrudt fra VPN.
 • God ping og P2P -funktionalitet. Mens høje downloadhastigheder er afgørende for glat ydeevne, er ping (latenstid) også vigtig – især når spil. Ping måler den tid, det tager at behandle dine input, så jeg valgte VPN’er, der viser disse oplysninger for at hjælpe dig med at vælge responsive forbindelser. Jeg valgte også nogle VPN’er med speed-boosting-funktioner til torrenting, som SOCKS5 proxy support og portforsendelse.

Hurtig guide: Sådan fremskyndes Test din VPN i 3 lette trin

 1. Få en VPN. Jeg anbefaler ExpressVPN, da det tilbyder sin egen Superfast Lightway -protokol, plus et enormt servernetværk til pålidelige, hurtige forbindelser over hele verden.
 2. Tjek din starthastighed. Før du opretter forbindelse til din VPN, skal du navigere til et online hastighedstestværktøj (som Ookla) for at se, hvad din basisforbindelse er. Vær opmærksom på dette nummer.
 3. Opret forbindelse til og test din VPN. Vælg en placering fra din VPNs serverliste for at teste – nærliggende servere vil være den hurtigste. Kør derefter en anden hastighedstest ved hjælp af det samme værktøj. Sammenlign dine hastigheder med og uden VPN.

Sådan får du hurtigere VPN -hastigheder – enkle hacks

Anvendelse af en VPN vil marginalt reducere din forbindelseshastighed, men at overholde disse forslag kan hjælpe med at afbøde effekten.

 • Brug et Ethernet -kabel. Du kan se de hurtigste basishastigheder, når du hardwire din computer til internettet. En hurtigere basishastighed resulterer i en hurtigere VPN -forbindelseshastighed. Brug kun WiFi, når det er nødvendigt.
 • Opret forbindelse til en nærliggende server. I de fleste tilfælde, jo længere dine data er nødt til at rejse, jo mere vil dine forbindelseshastigheder bremse. Brug en lokal server, når det er muligt til minimalt hastighedstab. For eksempel er det tilstrækkeligt at bruge en nærliggende server til at beskytte dine data, mens du bruger din bankapp – selvom det ikke altid er ideelt til at overvinde geoblocks.
 • Kontroller serverbelastningen. Færre brugere resulterer normalt i hurtigere hastigheder. Serverbelastning vises ofte som en procentdel, hvor lavt er mindre overfyldt (75%).
 • Brug VPN’s hurtigste protokol. Kontroller for en hastighedsoptimeret protokol, som Lightway eller Nordlynx. Ellers giver Wireguard normalt de bedste hastigheder. Hvis du bruger OpenVPN, skal du også sørge for at bruge UDP, hvilket var hurtigere end TCP i mine test.
 • Juster dit krypteringsniveau. Nogle VPN’er giver dig mulighed for at skifte til 128-bit kryptering, som er en smule mindre sikker, men kan øge dine hastigheder.
 • Opret delt tunneling. Nogle VPN’er tilbyder denne funktion – det giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps eller websteder du skal rute gennem VPN, mens resten af ​​din trafik forbliver lokal. For eksempel kan du beskytte dine torrenting -apps med VPN, men hold din Netflix -region lokal. Da du ikke krypterer unødvendig trafik, reducerer du hastighedstab.
 • Prøv forskellige porte. Nogle VPN-blokerende teknologi begrænser bestemte porte, der er forbundet med VPN’er. Du kan undertiden komme rundt om disse begrænsninger ved at skifte porte. Derudover kan portforsendelse (hvis tilbydes) hjælpe med at øge dine hastigheder – især til torrenting, da det forbinder dig direkte til frøer.
 • Gennemgå din software- og hardwarekonfiguration. Hvis du bruger en ældre computer, en svag processor eller har utilstrækkelig RAM, vil dine hastigheder ikke være optimale. Ligeledes kan nogle computerprogrammer forstyrre VPN -brug. Hvis det er muligt, skal du midlertidigt lukke programmer, der kan spise båndbredde (torrenting -software) eller forhindre din VPN i at få adgang til internettet (Antivirus -software).

FAQS på de hurtigste VPN’er

Hvad der påvirker en VPNs hastigheder?

Din basisforbindelse, serverafstand og belastning, VPN -protokol, kryptering, og om du bruger UDP eller TCP påvirker alle en VPN’s hastigheder. Mens de hurtigste VPN’er er designet til at minimere hastighedstab, vil dine hastigheder stadig svinge afhængigt af disse faktorer. Det er fordi din trafik dirigeres gennem mindst en ekstra server, før den når sin endelige destination, hvilket bremser din forbindelse. Denne serverbelastning kan bremse din forbindelse yderligere, især i spidsbelastningstider.

Dertil kommer, at kryptering af dine data tager tid (men det er det værd at holde dig sikker online). Nogle krypteringsalgoritmer og protokoller er mere dataintensive end andre, som også kan bremse din forbindelse ned. Tilsvarende er forbindelser med UDP -protokollen normalt hurtigere, da den ikke venter på manglende pakker (eller bidder af data), som TCP -protokollen gør.

Alt dette betyder Det er svært at kontrollere for enhver faktor, der påvirker en VPN’s hastigheder under test. Jeg anbefaler selv at prøve forskellige VPN’er for at se, hvor godt de klarer sig på din forbindelse, da vores hastighedstesteres opsætning ikke vil være nøjagtigt den samme som din.

Hvordan kan jeg forbedre mine VPN -hastigheder til spil?

Hovedfaktoren er at finde en server med lav latenstid. Dette bliver normalt den nærmeste forbindelse til din placering. Hvis du vil spille i en anden region, skal du kontrollere VPN -appen for at finde serveren i den region, der er nærmest dig (eller nærmest spilserveren). Nogle VPN’er viser hver servers ping, afstand og brugerbelastning for at gøre det lettere for dig at vælge den bedste spilforbindelse.

Nogle spil viser endda deres ping. Ellers, Du kan køre en simpel ping -test – her er hvordan:

 1. Bemærk den server, du bruger. Find ud af domænet eller IP -adressen på spillets server, du spiller på. Dette kan tage noget research.
 2. Åben kommandoprompt/terminal. Som du åbner, afhænger af, om du bruger vinduer eller makos. Du kan finde disse ved at bruge din søgefelt til at skrive enten “kommandoprompt” eller “terminal”.
 3. Find ud af ping. Skriv “ping” i kommandoprompt/terminal, der er efterfulgt af spillets serverdomæne eller IP -adresse. Vær opmærksom på dette nummer. Følg derefter de samme instruktioner efter at have tilsluttet din VPN for at foretage en sammenligning.

Du kan også forbedre dine hastigheder ved at skifte til VPNs hurtigste protokol. Wireguard er generelt den hurtigste-dog tilbyder nogle VPN’er deres egne hastighedsoptimerede protokoller (som ExpressVPN og Hotspot Shield). Bortset fra protokoller, anbefaler jeg at kontrollere din VPN-app for hastighedsopgaver, såsom Hide.Migs bolt.

Hvilken VPN -protokol er den hurtigste?

Wireguard er normalt den hurtigste, men det slår ikke et par VPNS ‘proprietære protokoller. Du kan undertiden få endnu bedre hastigheder end Wireguard ved at bruge en VPNs unikke protokol. Jeg oplevede en øjeblikkelig hastighedsstigning i begge tilfælde – da jeg skiftede til ExpressVPNs Lightway, for eksempel.

Ikke alle VPN’er tilbyder deres egen protokol eller endda Wireguard. Som en runner-up producerer OpenVPN anstændige hastigheder, mens den giver stærk sikkerhed (men kun med UDP). På den anden side er PPTP og L2TP ældre protokoller, der tilbyder hurtige hastigheder, men på bekostning af reduceret sikkerhed.

Hvordan kan jeg øge mine torrentinghastigheder med en VPN?

Der er et par ting, du kan gøre for at få hurtigere hastigheder til P2P -deling. Dog fik jeg konsekvent de hurtigste torrentinghastigheder med ExpressVPN uden at skulle konfigurere nogen specielle funktioner. Når det er sagt, kan du også prøve følgende for at få bedre torrenthastigheder:

 • Aktivér portvideresendelse. Mange VPN’er tilbyder torrenting-specifikke funktioner, der hjælper med at øge hastigheder, såsom portforsendelse. Denne funktion giver dig mulighed for at oprette forbindelse til flere seedere og jævnaldrende for at øge hastigheder. F.eks.
 • Deaktiver Nat Firewall. Nat Firewalls kan også forårsage langsomme torrenthastigheder. Nogle VPN’er tilbyder muligheden for at deaktivere disse firewalls i indstillinger, som forhindrer dig i at undlade at oprette forbindelse til frøer (og fra kammerater, der ikke opretter forbindelse til dig).
 • Brug en SOCKS5 -proxy. Nogle VPN’er, såsom IPVanish, tilbyder SOCKS5 proxy -legitimationsoplysninger, som også kan øge torrenthastigheder. Jeg anbefaler dog forsigtighed; Dette sker uden for VPN, så det krypterer ikke dine data. Stadig er det en mulighed, hvis du ikke er for optaget af privatlivets fred.

Vil en VPN fremskynde min internetforbindelse?

I de fleste tilfælde, nej, det giver dig ikke hastigheder hurtigere end din basisforbindelse. Imidlertid vil de hurtigste VPN’er opretholde hastigheder så tæt på dit udgangspunkt som muligt ved at minimere hastighedstab.

På den anden side, hvis dine ISP -gashåndteringer dine hastigheder, kan en VPN faktisk øge din hastighed. Nogle gange vil ISP’er smadre dine hastigheder, hvis du bruger en masse data i dine online aktiviteter – såsom torrenting. Brug af en VPN kan forhindre dette ved at kryptere din trafik, så din internetudbyder ser ikke, hvad du laver online. På denne måde kan du undgå at få din forbindelse til at spottes.

Når det er sagt, da VPN’er krypterer dine data, får du et mindre hastighedsfald. Hvis hastighedstabet er betydeligt, kan det forårsage mærkbare effekter. Derfor er det bedst at vælge en VPN, der tilbyder lynhurtige protokoller og hastighedsforøgende funktioner, for at hjælpe med buffering og reducere forsinkelse.

VPN Browser Extension vs App: hvilket er hurtigere?

VPN -browserudvidelser kan undertiden være hurtigere end VPN -apps, Men det er normalt fordi de bare er fuldmægtige og ikke tilbyder kryptering. Unikt, ExpressVPNs browserudvidelse forbinder direkte til hovedappen, hvilket giver dig den fulde beskyttelse af en VPN. Plus, det er den hurtigste VPN, jeg testede.

Mens proxier ændrer din IP -adresse som en VPN, krypterer de ikke dine data og fungerer kun i browseren. Så længe du vælger en hurtig VPN, skal du alligevel ikke risikere din sikkerhed og privatliv med en VPN -udvidelse. VPN’s app vil beskytte hele din enhed med militær kvalitet kryptering og tilbyde et meget mere omfattende servernetværk i de fleste tilfælde.

Hvad er den hurtigste VPN til Android?

Jeg fandt, at ExpressVpn var den hurtigste Android VPN. Da jeg testede den med min mobiltelefon, gav det mig 94.01 Mbps, som kun var 6% langsommere end min basishastighed. Nogle VPN’er begrænser de protokoller, du har adgang til på din mobile enhed. Imidlertid tilbyder ExpressVPN sin Lightway -protokol på Android.

Under mine tests oplevede jeg ikke nogen buffering, mens jeg streamer Netflix på min Android -tablet eller telefon. Det fungerede lige så godt med spil-jeg kunne let finde en lav-latensserver til at spille PUBG Mobile uden forsinkelse.

Hvordan finder jeg den hurtigste VPN -server?

Normalt vil den nærmeste server til dig være den hurtigste. Det er også bedst at finde en server med lav brugerbelastning, fordi overbelastning forårsager tabstab. VPN’erne på min liste giver information, der hjælper dig med let at identificere den hurtigste server baseret på din placering.

Nogle VPN’er viser din afstand til serveren, brugerbelastningen, ping – eller en kombination. Alternativt kan du bruge VPN’s Quick-Connect-funktion. Dette giver VPN mulighed for at vælge den hurtigste server baseret på din placering.

Hvor meget hastighedstab er normalt, når du bruger en VPN?

På grund af den sikkerhed, der er leveret af VPN’er, Du kan forvente et hastighedstab på op til 40% på lokale servere. Denne hastighedsfald er større på langdistanseservere, og vores hastighedstester fandt et fald på op til 80% i nogle tilfælde. Nogle VPN’er er dog hurtigere end andre, og hver VPN på denne liste har en række forskellige funktioner, der hjælper med at reducere, hvor meget hastighedstab du kan forvente.

Husk det VPN -hastigheder påvirkes af en række faktorer som din placering, tid på dagen, VPN -protokol og mere. Du har muligvis en langsommere forbindelseshastighed i spidsbelastetider i det land, hvor din valgte server er baseret. Hver VPN på min liste tilbyder imidlertid stabile hastigheder hele dagen, så du behøver ikke at bekymre dig om større hastighedsfald på grund af øget netværkstrafik.

Hvad er den hurtigste gratis VPN?

Jeg har ikke fundet en hurtig gratis VPN-men VPN’erne på denne liste tilbyder en pengene-tilbage-garanti. Selvom de ikke er gratis, kan du prøve dem med forsikring om, at en refusion vil blive tildelt, hvis du beder om det inden for den tildelte tidsramme. Dette giver dig tid til at teste hastigheder og prøve dem med online aktiviteter som streaming, spil og torrenting.

Problemet med gratis VPN’er er, at de er ekstremt begrænsede. De leveres med alvorlige data og hastighedshætter, hvilket gør det næsten umuligt at bruge dem til meget. Det er også normalt, at gratis VPN’er kun tilbyder et par servere, så overbelastning reducerer hastigheder endnu mere. Datailladelsen er normalt kun nok til 1-2 timers månedlig til streaming. Disse begrænsninger er indført for at tilskynde dig til at opgradere til en betalt plan.

Plus, de kan bremse dig endnu mere ved at afbryde dig med målrettede annoncer. Det er ikke det værd, når du kan få en premium VPN til den månedlige pris svarende til en kaffe.

Få den hurtigste VPN i dag

Med så mange VPN’er, der hævder at have de bedste hastigheder, kræver det en masse test for at bestemme, hvilke der virkelig er de hurtigste. Stadig ønskede jeg at komme til bunden af ​​det, så jeg tog mig tid til at prøve selv. VPN’erne, der kom til min shortlist, giver dig tophastigheder Ved at tilbyde superhurtige protokoller, store servernetværk og brugervenlige funktioner.

Fra disse, Expressvpn er den hurtigste VPN, jeg testede. Det tilbyder sin egen lightway-protokol og et enormt netværk af konsekvent hurtige servere, der giver dig hurtige og pålidelige forbindelser. Betydning, du kan nyde streaming, gennemsøgning, spil og torrenting uden afbrydelse. Plus, det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan teste ExpressVPNs hastigheder risikofri. Hvis det ikke er for dig, er det let at kræve en refusion.