HMA VPNfor Windows

Når du logger på programmet, får du muligheden for Opret forbindelse til en server med det samme, Skift din placering, juster indstillinger osv. Det er vigtigt at bemærke, at platformen har en et-klik ‘Kill’ switch, som tilbyder ekstra sikkerhed for anonym surfing.

HMA! Pro VPN

Video om HMA! Pro VPN 1

HMA! Pro VPN er en VPN -app, der giver dig mulighed for at forblive anonym, mens du gennemser internettet, og beskytter alle dine oplysninger mod nysgerrige øjne. Med kun et par vandhaner kan du skjule din IP -adresse og vælge en server fra mere end 100 forskellige lande.

At bruge HMA! Pro VPN, du skal købe et abonnement, noget du kan gøre direkte fra selve appen. Så i modsætning til andre VPN -apps, skal du betale, før du kan bruge det.

Selvom abonnementskravet ikke er ideelt, er HMA! Pro VPN gør det værd at dine penge, i betragtning af at du kan maskere din IP -adresse gennem mere end 100 forskellige lande. Takket være dette kan du få adgang til absolut alt hvad du vil online, selvom det er begrænset af regionen.

HMA! Pro VPN er en fantastisk VPN -app med masser af interessante funktioner og masser af servere at vælge imellem. Og inden du køber et abonnement, kan du sikre dig, at du kan lide tjenesten med en gratis syv-dages prøve.

Gennemgået af Nelson de Benito oversat af Uptodown Localization Team

Krav (seneste version)

  • Android 6.0 eller højere påkrævet

Reklame

Mere information

Pakningsnavn com.Hidemyass.HIDEMYASSPROVPN
Licens Gratis
OP. System Android
Kategori Generel
Sprog engelsk

HMA VPN til Windows

HMA VPN

HMA Pro VPN er en af ​​de førende VPN -tjenester i verden. Det understøtter anonym surfing og giver dig mulighed for at besøge websteder, der er blokeret i dit land eller region. Derudover sporer værktøjet ikke din IP -adresse eller den fysiske placering, så din browserhistorie og data er sikre.

Sammenlignet med BetterNet VPN, Expressvpn, Nordvpn, og andre lignende tjenester, HMA Pro VPN tilbyder en række demoer og tutorials for at komme i gang. Dette betyder, at du kan begynde at bruge programmet uden besvær.

Leveres med flere servere til at tilbyde hurtig hastighed og forskellige funktioner

HMA Pro VPN leverer en omfattende netværk på over 1.000 servere I omkring 190 lande. Den populære VPN-service har altid modtaget ros for en brugervenlig grænseflade og hurtig forbindelseshastighed. I modsætning til andre lignende apps kommer HMA med flere Streamingoptimerede servere I USA og Storbritannien såvel som Tyskland.

Derudover får du adgang til P2P-optimerede servere, der tilbyder fremragende hastighed til torrent -downloads. Disse er beliggende i flere lande, såsom Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Holland, Storbritannien og De Forenede Stater. Samlet set er appen et godt valg til anonym browsing.

Hvordan er grænsefladen?

For mange mennesker kan VPN -downloads være vanskelige og forvirrende. De fleste tjenesteudbydere har en stejl indlæringskurve og kræver, at du har nogle tekniske færdigheder eller viden. Med andre ord kan det være vanskeligt at opbygge en stabil forbindelse med god internethastighed. På den anden side, HMA Pro VPN leveres med en ren, enkel og intuitiv grænseflade.

For at bruge appen på din Windows -pc, skal du oprette en ny konto. Du skal bare downloade installationsfilen, bruge godkendelseskoden, og du kan få adgang til VPN -tjenesten. Applikationen er tilgængelig på en række sprog.

Når du logger på programmet, får du muligheden for Opret forbindelse til en server med det samme, Skift din placering, juster indstillinger osv. Det er vigtigt at bemærke, at platformen har en et-klik ‘Kill’ switch, som tilbyder ekstra sikkerhed for anonym surfing.

Hvad med sikkerhed og privatliv?

HMA Pro VPN til Windows kører glat på forskellige versioner af operativsystemet. Programmet indeholder en omfattende privatlivspolitik, der forklarer alt om loggede data, DNS -forespørgsler, IP -adresse -sporing osv.

Også VPN -service logger ikke din IP -adresse, Hvilket gør det umuligt for myndigheder og organisationer at spore din faktiske placering. Virksomheden logger nogle sessioner og poster tilsvarende tidsstempler.

Da VPN -tjenesteudbyderen ikke logger den komplette IP -adresse, kan din fysiske placering imidlertid ikke spores. Virksomheden sporer ikke engang din browserhistorik, data eller kontoforbrug. Det vigtigste er, at alt, der er logget på serverne, slettes efter 30 dage.

Er HMA Pro VPN et godt valg?

Efter download HMA VPN til anonym browsing, Du kan vælge mellem flere servere over hele kloden. De mest populære er beliggende i Hong Kong, Australien, Storbritannien, Sydkorea og De Forenede Stater.

Ifølge de fleste brugere tager det ikke mere end et par sekunder at etablere en sikker og stabil forbindelse. Med nogle servere, Hastigheden kan nå op til 66 Mbps, Hvilket er ret godt til streaming af film, lytte til musik og surfing af tunge websteder.

I den seneste tid har nogle mennesker været bekymrede over appens datapolitikker. Den gode hastighed, evnen til at fjerne blokering af adskillige websteder og stabile forbindelser opfordrer dog folk til at vende tilbage til dette VPN -download.

Vores tag

HMA Pro VPN til Windows tilbyder flere private, sikre og anonyme surfingfunktioner. I løbet af de sidste par år har programmet været enormt populært blandt brugere i forskellige dele af verden. Mens VPN -tjenester ikke er beregnet til at downloade copyright -materiale eller andre ondsindede aktiviteter, kan du stadig bruge dem til Se film, fjerne blokering af streamingwebsteder og få adgang til andet multimedieindhold. I betragtning af de flere fjernservere, hurtig hastighed og pålidelig internetforbindelse viser HMA Pro VPN sig at være et godt valg.

Skulle du downloade det?

HMA Pro VPN leveres med en række funktioner, herunder en ‘Kill’ switch for at holde din browserhistorie sikker. Dette er praktisk, mens du får adgang til websteder på en offentlig Wi-Fi, i et firma eller på et sikkert netværk. Programmet giver dig Adgang til blokerede websteder Og giver dig mulighed for at gennemse på internettet uden at bekymre dig om at blive sporet. Du downloader bare softwaren, opretter en konto og Begynd at surfe anonymt på Internettet.

  • Leveres med en ren grænseflade
  • Tilbyder komplet privatliv
  • Arbejder med flere operativsystemer
  • Indeholder adskillige fjernservere
  • Fungerer ikke med nogle websteder