6 Bedste gratis VPN’er til Netflix, der stadig fungerer – testet i 2023

Det er sandt, at ExpressVPN ikke er 100% gratis, men det er den mest pålidelige VPN for Netflix Adgang og 4K -streaming. Ingen gratis VPN kommer endda tæt på at matche ExpressVPNs evner til problemfri fjernelse og glatte vandløb af snesevis af Netflix -biblioteker.

Den bedste gratis VPN til Netflix i 2023

At lade få adgang til at se alle de shows og film, du foretrækker med en sikker forbindelse og kryptering af dine data. Fortsæt med at nyde filmen og vise programmet, som kun du vil med din familie og venner!

Gratis VPN til Windows

Med så mange markedsmuligheder kan det være udfordrende at finde den bedste gratis VPN til Netflix. Vi har dog foretaget forskningen for dig og kan med sikkerhed sige, at Planet VPN er den bedste mulighed derude. Ikke kun er det gratis, men det har heller ikke nogen af ​​de begrænsninger, som andre Netflix VPN’er har, som datakapsler eller kun giver dig mulighed for at streame i et par timer. Med Planet VPN har du fuld adgang til Netflix’s bibliotek fra næsten overalt i verden med en pålidelig VPN til Netflix -service!

Hvorfor har du brug for en VPN til Netflix?

Hvis du prøver at få adgang til Netflix fra et andet land, kan du opleve, at det indhold, du vil se, ikke er tilgængeligt på din nuværende placering. Heldigvis er der en måde at omgå dette problem ved at bruge en VPN -service. Et VPN eller virtuelt privat netværk giver dig mulighed for at ændre din IP -adresse, som om du bruger Netflix uden for USA. Dette giver dig fuld adgang til Netflix -biblioteket i dette land, så du kan se alle de shows og film, du ønsker.

Der er mange VPN’er derude, men ikke alle af dem er i stand til at fjerne blokering af Netflix. Faktisk er Netflix berygtet for sin VPN-blokerende solid teknologi. Dette betyder, at selv hvis du finder en pålidelig VPN, der kan fjerne blokering af Netflix, kan det have begrænsninger som datakapsler eller kun give dig mulighed for at streame i et par timer. Derfor anbefaler vi vores VPN -tjenester, så du får de bedste gratis VPN’er til Netflix i 2023. Med vores VPN -service kan du få adgang til din Netflix -konto næsten overalt.

Planet VPN bruger kryptering af militær kvalitet til at maskere din IP-adresse og placering. Dette gør det umuligt for nogen, inklusive din internetudbyder eller statslige agenturer, at spore din online aktivitet. Derudover dirigeres al din trafik gennem Planet VPNs servere, så din internetudbyder kan ikke smadre dine hastigheder eller blokere nogen websteder, du prøver at få adgang til.

Setup Planet VPN til Netflix nu

 • Hurtige servere
 • Ingen annoncer
 • Teknisk support
 • Ingen registrering kræves
 • Ingen logfiler eller indsamling af personoplysninger
 • Apps eller konfigurationsfiler til enhver enhed

Gratis VPN til Windows

Er det ulovligt at bruge en gratis VPN?

Spekulerer du på, om du kan bruge en gratis VPN til at få adgang til Netflix? Juridisk, ja. Du kan gøre det. Mennesker,! Teknisk set er du måske at bryde servicevilkårene ved at gøre det, hvilket betyder Netflix reserverer rettigheder til enhver tid til at afskære din forbindelse uden advarsel, ligesom andre virksomheder ville, hvis de opdagede båndbredde tyveri eller overdreven brugssatser.

Planet VPN er den bedste mulighed for videostrømningsbrugere

Der er mange grunde til, at Planet VPN er den bedste gratis VPN for Netflix -brugere. Først og fremmest sikrer vores globale netværk af servere, at du altid kan finde en server, der kan fjerne blokering af Netflix fra din nuværende placering. Og fordi vi ikke begrænser dine dataforbrug, kan du streame i timevis uden at bekymre dig om at ramme en datatæt.

Plus, vores brugervenlige apps gør det nemt at konfigurere og bruge vores VPN på alle dine enheder, så du kan beskytte dit privatliv, uanset hvordan du får adgang til Netflix. Og hvis du nogensinde støder på nogen problemer, er vores døgnkundesupportteam altid her for at hjælpe.

Sådan bruges Planet VPN til at fjerne blokering af tjenesten

Det er let at bruge Planet VPN til at fjerne blokering af Netflix. Følg bare disse enkle trin:

Download Planet VPN -appen fra App Store eller Google Play Store.

Åbn appen og opret forbindelse til en server i det land, hvor du vil se Netflix (for eksempel hvis du vil se amerikansk Netflix, skal du oprette forbindelse til en server i USA).

Når du er tilsluttet, skal du åbne din webbrowser og gå til www.Netflix.com. Du skal nu være i stand til at se Netflix uden nogen begrænsninger!

Konklusion

Hvis du leder efter en pålidelig og gratis VPN til Netflix, der kan fjerne blokering af Netflix overalt i verden, skal du ikke lede længere end Planet VPN. Prøv vores service gratis i dag og se forskellen for dig selv. Planet VPN tilbyder den bedste VPN til Netflix, så brugere kan få adgang til deres konto overalt i verden med uafbrudt streaming og hele Netflix -biblioteker. Prøv det i dag!

Setup Planet VPN til Netflix nu

 • Hurtige servere
 • Ingen annoncer
 • Teknisk support
 • Ingen registrering kræves
 • Ingen logfiler eller indsamling af personoplysninger
 • Apps eller konfigurationsfiler til enhver enhed

6 Bedste gratis VPN’er til Netflix, der stadig fungerer – testet i 2023

6 Bedste gratis VPN'er til Netflix, der stadig fungerer - testet i 2023

Netflix er berygtet for sin stærke VPN-blokerende teknologi, så Det er svært at finde gratis eller endda betalte VPN’er, der kan fjerne blokering af Netflix pålideligt. Selv hvis du finder en gratis VPN, der får adgang til Netflix, kommer den altid med begrænsninger som datakapsler, der kun giver dig mulighed for at streame i et par timer, langsomme hastigheder eller et lille servernetværk.

Jeg har konsekvent testet mere end 30 gratis VPN’er med over 50 Netflix -biblioteker. Gratis VPN’er er ramt eller savner med Netflix, når det kommer til at fjerne blokering af regionbegrænset indhold som Venner, dette er os, eller Usikker. For at være helt ærlig har de frie VPN’er, jeg fandt, arbejdet for mig i fortiden, men jeg havde ikke så meget held denne runde af test – jeg fandt stadig et par gode 100% gratis muligheder, dog.

Sandheden er, at du altid er bedre stillet til at bruge en premium VPN til at få adgang til Netflix. Selvom det ikke er 100% gratis, er ExpressVPN mit øverste valg, fordi det konsekvent kan få adgang til mere end 20 Netflix -biblioteker og ikke begrænser dig som gratis VPN’er gør. Du kan dog prøve ExpressVPN til Netflix helt risikofri,. Det tilbyder en legitime pengene-tilbage-garanti, så du kan let få en fuld refusion inden for 30 dage, hvis du ikke er helt tilfreds.

Kort til tiden? Her er de bedste gratis VPN’er til Netflix i 2023

 1. ExpressVPN – Hurtige hastigheder og ubegrænsede data til stream Netflix i 4K uden forsinkelse. Plus, et omfattende servernetværk, der let kan få adgang til platformen over hele verden. Du kan prøve ExpressVpn risikofri.
 2. Cyberghost – Servere, der er optimeret til Netflix -streaming, kan pålideligt overvinde geoblokke. Det tilbyder en pengene-tilbage-garanti, så du får 45 dage til at prøve det uden risiko.
 3. Protonvpn – 100% gratis VPN med ubegrænsede data for at se så meget Netflix, som du vil, men det giver dig kun adgang til Netflix Originals.
 4. Avira Phantom VPN – tilbyder en amerikansk – streaming -server med sin gratis mobilapp, der fjerner blokering af Netflix os, men du får kun op til 1 GB data pr. Måned.
 5. skjule.Mig – Store hastigheder til at se Netflix -originaler uden afmatning, men du kan kun oprette forbindelse til 1 enhed ad gangen med den gratis plan.
 6. TunnelBear – giver dig 5.000 gratis servere til at få adgang til Netflix, men kun fjerne blokering af originaler og langsommere hastigheder betyder, at du kun kan se på HD med nærliggende servere.

Bedste gratis VPN’er til Netflix – Fuld analyse (opdateret 2023)

1. ExpressVPN – Hurtige servere, der pålideligt fjerner blokering af 20+ Netflix -biblioteker til HD -streaming

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med ExpressVPN

Redaktørens Choice Editor’s Choice Prøv risikofri i 30 dage
Testet september 2023
Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv ExpressVpn>
www.Expressvpn.com

Bedste egenskab Hurtigste VPN Jeg har testet for sømløs ultra HD -streaming på Netflix
Servernetværk 3.000 servere i 94 lande
Databegrænsning Ubegrænset
Gratis prøveversion 30-dages pengene-tilbage-garanti

Det er sandt, at ExpressVPN ikke er 100% gratis, men det er den mest pålidelige VPN for Netflix Adgang og 4K -streaming. Ingen gratis VPN kommer endda tæt på at matche ExpressVPNs evner til problemfri fjernelse og glatte vandløb af snesevis af Netflix -biblioteker.

Skærmbillede af ExpressVpn

ExpressVPNs hastigheder betød, at jeg kunne streame med minimal buffering, selv på servere over 9.000 km væk

Det giver dig hurtige hastigheder og ubegrænsede data til at streame Netflix uden afbrydelser. Ingen gratis VPN gav mig hastigheder tæt på så hurtigt. Langdistansservere bremser normalt dine forbindelseshastigheder meget (med 80% undertiden), men ExpressVPN bremsede aldrig mine hastigheder med mere end 20%, hvilket er virkelig imponerende. Uanset hvilken server jeg prøvede, var jeg i stand til at streame i Ultra HD uden buffering.

Det er også let at se internationale Netflix -biblioteker på dit smarte tv med ExpressVPN. Det har en indfødt app til Android TV og Amazon Firestick. Dens MediaStreamer (Smart DNS) -tjeneste giver dig let adgang til os Netflix på spilkonsoller, Apple TV eller enhver streamingenhed, som du kan redigere dine netværksindstillinger.

Du kan prøve at ekspressvpn uden økonomisk risiko, fordi Det er støttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Jeg prøvede denne politik og kontaktede sin 24/7 live chat support. Agenten stillede et par spørgsmål om, hvorfor jeg ville annullere og hurtigt godkendte min refusion, der ankom til min konto på 2 dage, så det er legitimt.

ExpressVPN tilbud september 2023: Kun i en begrænset periode kan du få et ExpressVPN -abonnement for op til 49% rabat ! Gå ikke glip af det!

Nyttige funktioner

 • Roterende IP -adresser. Hver ExpressVPN -server ændrer sin IP -adresse hver 24. time. Så selvom Netflix blokerer for en af ​​sine servere, og det holder op med at fungere, forbliver det ikke blokeret længe.
 • 8 Samtidige enhedsforbindelser. Under mine test oprettede jeg min iPhone, MacBook, Windows Laptop og Tablet til VPN. Selv mens jeg spillede forskellige Netflix -shows på hver enhed på samme tid, oplevede jeg ikke nogen forsinkelse eller buffering.
 • Kompatibel med en række enheder. Du kan bruge ExpressVPN med en række enheder og operativsystemer, herunder Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS, Amazon Firestick, Roku og mere. Det er også en af ​​de eneste VPN’er med en indbygget router -app, så du kan fjerne blokering af Netflix på alle enheder i din husstand.
 • Opdel tunneling. Denne funktion giver dig mulighed for at se Netflix gennem din VPN -forbindelse, mens du bruger din almindelige kryptering til alle andre. Da jeg prøvede dette, så jeg Netflix os, mens jeg bestilte take -out til mit hjem i Storbritannien.