Surfeasy VPN

Du skal oprette en konto for at bruge denne, og bekræftelsesposten sendes til dig. Du skal klikke på linket i din bekræftelses mail for at få adgang til din konto.

Surfasy VPN til Windows

Din pc har en masse personlige oplysninger om dig, fra økonomiske og personlige detaljer til din browsing og downloadhistorie. Surfasy krypterer al internettrafik, der kommer ind og ud af din computer for at hjælpe med at beskytte dit online privatliv og sikkerhed.

Surf på nettet sikkert, sikkert og den måde, det var beregnet til at være – uden databegrænsninger 1 . Surfeasy VPN er også kompatibel med Mac, og iOS.

Tag din online frihed tilbage

Gennemse nettet anonymt fra internetudbydere og hackere. Med Surfasy beskytter vi dit online privatliv ved at blokere påtrængende aktiviteter som sporing af dine online aktiviteter eller placering af internetudbydere, mobile bærere annoncører og websteder.

Kreditkort med låsikon

Sikker browsing

Surfeasy VPN giver dig mulighed for at gennemse total anonymitet og bruger kryptering af bankkvalitet til at maskere din online aktivitet. Dette betyder, at snoops ikke kan finde ud af noget om dig eller din placering, hvilket gør dig mere sikker og mere sikker online.

Surfeasy VPN giver dig mulighed for at surfe på nettet sikkert, privat og anonymt – uden databegrænser 1 fra hele verden.

Firewall -ikon

Download Surfasy VPN til Windows Now!

1: Vores planer har ingen datagrænser, hvilket betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om månedlige VPN -brugsgrænser.

Om

Platforme

Ressourcer

Support

Vælg land:

Copyright © 2023 Surfasy. Alle rettigheder forbeholdes. Surfasy, Surfasy -logoet og Surfasy Shield -logoet er varemærker eller registrerede varemærker til Surfasy -mærket eller dets tilknyttede selskaber i USA og andre lande. Mac, iPhone, iPad, Apple og Apple -logoet er varemærker til Apple Inc., registreret i U.S. og andre lande. Windows -logoet er et varemærke til Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande. Andre navne kan være varemærker til deres respektive ejere.

Surfeasy VPN

Dit privatliv er vigtigt, når det kommer til surfing online; Derfor skal du kun bruge de bedste værktøjer til at sikre dit privatliv. Surfeasy VPN kan vise sig at være et godt valg for dig. Du kan skjule dine internetspor ved at bruge dette værktøj, og det er let at installere det.

Du skal oprette en konto for at bruge denne, og bekræftelsesposten sendes til dig. Du skal klikke på linket i din bekræftelses mail for at få adgang til din konto.

Surfeasy VPN giver dig mulighed for at vælge et land, du vil oprette forbindelse til, så ingen kan spore dig. Det er muligt at køre dette værktøj ved systemstart, så du er generet af det faktum, at du har brug for at åbne og lukke det.

Det vil ikke bremse din pc og kan bruges, når du har brug for den. Alle funktioner er lette at forstå, og du vil ikke have problemer med at bruge denne, fordi grænsefladen er enkel.

Surfasy VPN -funktioner og fordele:

  • beholde Ingen logfiler Relateret til din online aktivitet
  • Stærk kryptering
  • skabt dedikeret og Safe torrent -servere
  • 500 ultra hurtige servere I 28 lande