New York VPN-Hurtig, sikker og begrænsningsfri internetadgang

Dens mangler inkluderer langsomme hastigheder og 1 Gbps -servere. Derudover er protonvpns New York -servere ikke gode til streaming, og udbyderen forbyder strengt P2P og torrenting. Et andet problem er, at det mangler en annonceblokker i den gratis version, som vi fandt skuffende.

Gratis VPN til New York: Hvilken gratis VPN har servere i New York?

Som en af ​​de største og mest fremtrædende byer i Amerika er New York hjemsted for mange VPN -servere. Mens gratis VPN’er normalt har servere i New York, er de ikke særlig gode. Vi taler om en alvorlig mangel på sikkerhed, langsomme hastigheder og irriterende trafikgrænser.

Gratis VPN’er behøver dog ikke være dårlige – der er nogle fantastiske gratis VPN’er, som folk kan nyde. I dag taler vi om vores foretrukne gratis VPN’er, der faktisk tilbyder servere i New York. Vi vil også kun tale om sikre og sikre udbydere, som vores team testede personligt.

På denne måde kan vi garantere deres kvalitet og sikre, at du får det bedste produkt til dine behov.

Bedste gratis VPN’er til New York

Før vi angiver vores foretrukne VPN’er til New York, skal vi oplyse, at disse tjenester virkelig er gratis. Dette betyder, at de ikke kræver nogen form for forhåndsbetaling eller inducerer skjulte omkostninger. Det eneste, de har brug for, er en gratis konto, som du kan oprette på et øjeblik.

Derefter kan de bedste gratis New York VPN’er nydes gratis og for evigt uden tidsrelaterede grænser.

Med det ude af vejen er vores top 3 gratis VPN’er til New York følgende:

1. Atlas vpn

Atlas VPN USA

Atlas VPN er en premiumudbyder med en formidabel gratis plan. Det er under Nord Security Ownerskab, hvilket betyder, at det er et søsterfirma af Nordvpn. Som sådan er Atlas VPN seriøs med sine sikkerhedsfunktioner, der kan prale af AES-256-kryptering og en solid dræbskontakt til at begynde med.

Denne gratis service er også Udstyret med Wireguard som hovedprotokollen, der giver dig anstændig ydeevne til browsing og torrenting. Vi kan godt lide at Atlas VPN tilbyder gratis VPN -servere i New York, men du får også to andre placeringer – Los Angeles og Amsterdam.

Derudover er tjenesten ret enkel at bruge, som begyndere og nykommere vil sætte pris på. Dets forbindelsestider er korte, og udbyderen har en poleret brugeroplevelse. Lad os ikke glemme, at det ikke gemmer nogen logfiler heller, så det er en nem ting at holde dig anonym på nettet.

Som 100% gratis VPN for NY mangler Atlas VPN særlige funktioner. For det første begrænser det din månedlige trafik til 5 GB om måneden og er ikke fantastisk til streaming. Vi testede det med Netflix og så, at det ikke fungerer, hvilket er noget nedslående, når vi er i New York eller i udlandet.

Et andet øjenpiskende problem er manglen på premium-sikkerhedsfunktioner. Ad Blocker er ikke her, og du finder heller ikke multihop -servere, der kan sikre dig endnu mere. Atlas VPN har ingen samtidige forbindelser, hvilket betyder.

Endelig finder vores team sin støtte skuffende. 24/7 live chat support er kun til premium -brugere, mens gratis brugere er afhængige af e -mail -support – en langsom på det. Hvis dine forventninger er jordet, og du ikke tror på mirakler, er denne VPN til dig. Hvis du vil have meget mere, er vi bange for, at du bliver irriteret over det.

Fordele

 • Hurtige servere i NY
 • Tillader torrenting/p2p
 • Rock-solid sikkerhed
 • No-Logs-politik

Ulemper

 • 5 GB månedlig båndbredde
 • Kun 3 serverplaceringer
 • Streamingstøtte er subpar
 • Ingen samtidige forbindelser

2. Protonvpn

Protonvpn USA

Protonvpn løser mange problemer, som den tidligere udbyder har. For eksempel tilbyder denne gratis VPN til New York amerikanske servere af høj kvalitet, hvoraf mange er i denne by. Det har også ubegrænset bandwdith, så du kan bruge det gratis for evigt og gennemse dag og nat.

Protonvpns sikkerhed er også upåklagelig. Det gemmer ingen logfiler over dine online aktiviteter Og pakker nogle af de mest imponerende funktioner, vi har set i en gratis New York VPN. Nogle af dem inkluderer Wireguard, Automatic Kill Switch, Split Tunneling og IPv6/DNS lækagebeskyttelse.

Imponerende har protonvpn endda denne VPN -accelerator til øget ydeevne, ledsaget af portforsendelse. Bortset fra de amerikanske servere har udbyderen servere i Holland og Japan, så du hurtigt kan få IP -adresser fra disse lande.

Dens mangler inkluderer langsomme hastigheder og 1 Gbps -servere. Derudover er protonvpns New York -servere ikke gode til streaming, og udbyderen forbyder strengt P2P og torrenting. Et andet problem er, at det mangler en annonceblokker i den gratis version, som vi fandt skuffende.

Secure Core, dens varemærkefunktion, mangler også, og udbyderen har ingen 24/7 live chat support. Men hvis du har brug for en gratis VPN -server i New York, skal du vide, at disse servere er overfyldte. Deres belastning er i gennemsnit 90%, hvilket betyder, at masser af brugere allerede er forbundet med dem.

Dette resulterer ofte i uønskede langsomme hastigheder, dårlig forbindelsesstabilitet og øget latenstid. Som du kan se, er dens ubegrænsede båndbredde ikke så attraktiv, når din forbindelse ikke er stabil og pålidelig. Men når du bruger en virkelig gratis VPN, er det hvad du kan forvente.

Fordele

 • Mange New York VPN -servere
 • Ubegrænset trafik
 • Fremragende IP -lækagebeskyttelse
 • Wireguard -protokol

Ulemper

 • Overbelagte servere i New York
 • Torrenting er forbudt
 • Ikke de hurtigste hastigheder
 • 24/7 live chat support er ikke tilgængelig

3. Privadovpn

Privadovpn fri

Vi har endelig Privadovpn – for os, en undervurderet VPN. Vi elsker denne gratis VPN til New York City på grund af dens ikke -lukkede hastigheder og imponerende ydelse. Udbyderen bruger Wireguard, endnu en gang, som ikke kun giver dig et ordentligt hastighedsforøgelse, men også en stigning i sikkerhed.

Denne VPN har alt hvad du har brug for i en gratis VPN. Der er stærk kryptering, en pålidelig dræbskontakt og IP -lækagebeskyttelse for at holde dig i sikkerhed. Baseret i Schweiz er udbyderens politik uden logging usædvanligt, desværre, uden sikkerhedsrevisioner.

Stadig har Privadovpn 12 veldistribuerede serverplaceringer. Disse inkluderer USA, Storbritannien, Frankrig, Argentina, Tyskland og mange andre. Mens torrenting er helt tilladt, er streaming -kapaciteter ikke store, og det er her problemerne med Privadovpn begynder at forekomme.

Som nævnt i vores Privadovpn -anmeldelse fungerer udbyderen ikke med BBC iPlayer, selvom det lejlighedsvis kan fjerne blokering af Netflix os. Problemet er imidlertid, at det giver mulighed for 10 GB månedlig trafik, så selvom du formår at fjerne blokering af en bestemt platform, vil streaming ikke vare længe.

En anden af ​​Privadovpns mangler er manglen på en dedikeret Linux -app. Linux -brugere bliver nødt til at få protonvpn eller atlas VPN i stedet, som Udbyderen har nulstøtte til Linux -distros. Der er selvfølgelig andre problemer som manglen på samtidige forbindelser og avancerede sikkerhedsfunktioner.

Disse ulemper kan fjernes ved at gå til Privadovpn Premium. Men da der er bedre premiumudbydere, anbefaler vi at købe ingen af ​​de 3 gratis VPN’er til New York. De er bedst, når de er fri, og hvis du er klar til premium valg, har vi noget til dig nedenfor.

Fordele

 • Uklappede hastigheder
 • 12 serverplaceringer (inklusive NY)
 • Det gemmer ingen logfiler

Ulemper

 • Kun 10 GB månedlig båndbredde
 • Det er ikke tilgængeligt på Linux
 • Ingen sikkerhedsrevisioner
 • Kun en forbindelse pr. Konto

Gratis VPN’er til New York i op til 45 dage

De tjenester, vi præsenterede, er gode med hensyn til sikkerhed, sikkerhed og privatliv. Du kan dog se, at de begrænser din båndbredde, torrenting, streaming og mange andre faktorer. Af disse grunde anbefaler vi at gå til premium VPN’er.

Som deres navn antyder, skal du betale for dem, men der er et trick til at bruge dem i en begrænset periode uden at miste penge. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere om dem.

ExpressVPN: Gratis i 30 dage

ExpressVPN tilbyder masser af gode funktioner til de mest krævende brugere. Derfor er det ikke gratis. Den gode nyhed er, at udbyderen tilbyder en ubetinget 30-dages refusionspolitik for alle planer. Men hvis du vil få det, anbefaler vi at gå til den årlige plan med 3 gratis måneder og en 49% rabat.

På denne måde sparer du en god mængde penge, mens du får den bedste VPN på markedet. Tricket er at abonnere og nyde VPN -ubegrænset. Streaming, torrenting, gennemsøgning – du kan gøre det hele. Men hvis du vil bruge det som den bedste gratis VPN i New York, får du en refusion i de første 30 dage.

Kontakt blot supportteamet via live chat på webstedet, sig, at du vil have dine penge tilbage, og du er klar. Supportteamet giver dig en refusion, og du får hele summen af ​​penge, hvilket betyder, at du ikke mister noget.

ExpressVPN New York

Expressvpn: Hvorfor det er så godt

Vi anbefaler denne udbyder snarere end vores virkelig gratis NY VPN’er af mange grunde. Den ene er, at den har 3.000 servere i 94 lande i modsætning til kun et par servere i 3 lande. For det andet har udbyderen Ubegrænset båndbredde og 10 Gbps -servere, gør det meget hurtigere i sammenligning.

Expressvpn er også mere sikker. Det kan blokere ondsindede steder, det tilbyder en bedre dræbskontakt, og der er endda lightway-en intern protokol bedre end Wireguard. Ud over, Expressvpn er klar til streaming og torrenting uden særlige justeringer.

Det fungerer med 15 Netflix -kataloger ud over at tilbyde ubegrænset P2P -bandwdith. I modsætning til Privadovpn, for eksempel, er dens Linux-support førsteklasses. Brugere kan også nyde privat DNS, en certificeret politik uden logging og endda tilsløring for omgåelse af censur i Kina.

Sammenligning af alt, hvad ExpressVPN tilbyder til de tre udbydere, vi præsenterede, vil du se en enorm forskel. Udbyderen er dog ikke gratis, og det er det, der får de fleste til at undgå det. Stadig skal en eksklusiv rabat gennem vores websted plus en 30-dages refusionspolitik gøre en forskel.

Cyberghost: Gratis i 45 dage

En anden service, vi med glæde anbefaler, er cyberghost. Ligesom ExpressVpn er denne meget brugervenlig. Det er ikke kun betydeligt billigere (3 gange. ) men kan også prale af en 45-dages pengene-tilbage-garanti for planer længere end en måned.

Det er det samme princip, hvis du ønsker at få det som en gratis VPN til New York. Brug blot knappen ovenfor for at abonnere og kræve den førnævnte aftale. Når du har gjort det, kan du nyde Cyberghost i 45 dage uden grænser, og inden de første 45 dage udløber, skal du bede om refusion gennem live chat -widget.

Supportteamet vil håndtere din anmodning og udstede en refusion stort set med det samme. Som et resultat brugte du dybest set det gratis i 45 dage uden at miste en enkelt mønt, på trods af at du betalte for det i starten.

Cyberghost gratis prøve opdateret

Cyberghost: En VPN i New York til alles lomme

Selv cyberghost med sine billige priser er miles foran Atlas VPN, Protonvpn og Privadovpn. 9.500 servere over hele kloden Lyder helt sikkert imponerende. Men når du hører, at det har næsten 500 VPN -servere i New York, tror vi, du vil blive forbløffet!

Cyberghost er også meget hurtig, og dens specielle P2P/streaming -servere er nogle af de bedste omkring. Torrenting med en VPN som dette er meget let, og det er også at fjerne blokering af forskellige streamingtjenester med et klik på en mus. Selvfølgelig taler vi om ubegrænset båndbredde her, så VPN skrig frihed.

For ikke at nævne dens Banksikre kryptering med en dræbskontakt og en annonceblokker. Dette gør det muligt for Cyberghost at slippe af med irriterende YouTube -annoncer og lade dig se videoer uden afbrydelser. Vi værdsætter dens politik uden logs, som er meget nødvendigt i New York og USA generelt.

Denne udbyder er en fremragende all-sounder med apps til alle platforme og enheder. Det har endda 7 samtidige forbindelser, hvorimod vores gratis VPN’er til New York giver dig kun 1. Så ja. For at kortlægge det er det uendeligt bedre end virkelig frie valg, især med rabatten via vores websted.

Dom

Med en VPN kan du undgå ISP-overvågning og komme over irriterende geo-blokke med en simpel forbindelse til en server. Takket være den bedste gratis VPN til New York forbedrer du din online frihed og udvider dine horisonter, både med hensyn til det indhold, du kan få adgang til, og det sikkerhedsniveau, du kan få.

Virkelig gratis VPN’er til New York inkluderer Atlas VPN, Protonvpn og Privadovpn, som alle er top-notch. Hvis du ikke har noget imod deres mangler, og du har det godt med begrænset trafik, er de gode som kortvarige løsninger. Vores team på den anden side meget snarere anbefaler premium -tjenester.

Selv de kan bruges gratis, som vi forklarede i vores ExpressVPN og Cyberghost -eksempler.

Faktisk, hvis du hellere vil gå til premium-siden, anbefaler vi at læse vores artikel om de 3 bedste VPN-udbydere af New York.

New York VPN-Hurtig, sikker og begrænsningsfri internetadgang

New York VPN

Der er mange grunde til, at du måske vil bruge en VPN i New York. Til at begynde med findes der ikke længere bredbåndsbestemmelser, hvilket betyder, at internetudbydere har magten til at drage fordel af dine personlige oplysninger.

Uden netneutralitet på plads er ISP’er desuden ikke forpligtet til at behandle al trafik og indhold lige, hvilket resulterer i langsommere hastigheder. New York er også hjemsted for hundreder og tusinder af gratis wifi -netværk, som du skal oprette forbindelse til med en VPN, da de er usikrede.

Uanset hvorfor du har brug for en VPN til New York, har PureVPN fået din ryg. Læs videre for at lære mere om, hvordan vores New York VPN -service:

Specifikationer for VPN -servere i New York

Du ønsker ikke at vælge en VPN udbyder, der kun har et par servere i New York – de er sandsynligvis overbelastet, hvilket betyder langsommere hastigheder. Den bedste VPN til New York vil tilbyde et udvalg af stabile, sikre og hurtige servere i New York City.

PureVPN giver dig adgang til et omfattende netværk på 6.500+ VPN -servere på 180+ lokationer, inklusive i staten New York. Disse servere bruger AES 256-bit kryptering og kommer med ubegrænset båndbredde til bekymringsfri browsing, streaming og download.

Understøttede protokoller Antal servere
PPTP, L2TP, SSTP, IKEV2, Wireguard og OpenVPN 75

Hvorfor har du muligvis brug for en IP -adresse i New York?

Der er nogle få grunde til, at du muligvis har brug for en IP -adresse fra New York, såsom:

 • Du rejser til en anden by/stat og ønsker at få adgang til et websted eller en service, der beskæftiger geo-blokering og kræver en IP-adresse i New York.
 • Du bor i New York, men ønsker at få en anden IP -adresse i New York for at forbedre dit privatliv og skjule din virkelige identitet online.

Hvordan man opretter forbindelse til den bedste VPN til New York

Med PureVPN installeret på din enhed, kan du øjeblikkeligt ændre din IP -adresse til New York – alt det kræver er et par vandhaner eller klik! Følg bare de trin, der er nævnt nedenfor for at oprette forbindelse til vores meget betroede New York VPN:

 1. Abonner på PureVPN.
 2. Download din foretrukne app.
 3. Start det, og brug dit brugernavn og din adgangskode til at logge ind.
 4. Opret forbindelse til en serverplacering i New York.
 5. Vent et par øjeblikke på, at VPN -forbindelsen etableres.
 6. Du er klar!

New York VPN

Hvorfor har du brug for en VPN til New York

Der er mange fordele ved at bruge en VPN -service i New York, herunder men ikke begrænset til:

Sikre offentlig wifi

Hvis du bor i New York, nyder du sandsynligvis konstant internetadgang hvor som helst, når som helst, takket være de offentlige WiFi -netværk spredt over byen. Vidste du dog, at gratis wifi -hotspots er en yngleplads for hackere, der ønsker at få deres hænder på dine private data? Ved at bruge en VPN til New York kan du bruge enhver åben WiFi sikkert, da al din trafik er sikret med top-of-the-line kryptering.

Undgå ISP -overvågning

Med bredbånds privatliv og netneutralitet ud af billedet kan internetudbydere ikke kun indsamle og sælge dine online aktiviteter for at få en fortjeneste, men også gash digt din båndbredde, når du får adgang til bestemte websteder og tjenester. Når du opretter forbindelse til en New York VPN, rejser dine data inde i en “tunnel”Som ingen kan bryde ind i, forhindre din internetudbyder i at spionere på dig og bremse din internetforbindelse.

Stream hjemindhold

Rejser du uden for USA? Du er bestemt til at miste adgang til hjemmeindhold fra udlandet. Tag for eksempel, når du logger ind på din Netflix -konto; Du får kun vist kataloget over det land, du er i. Ved at bevæbne dig selv med en VPN til New York, kan du dog genvinde adgangen til Netflix US Library, fordi du ser ud til at gennemse inde i USA. Sejt trick, højre?

PureVPN – Den bedste VPN -service i New York omkring!

Når du opretter forbindelse til PureVPN, erstattes din rigtige IP-adresse med en af ​​vores 300.000+ IP’er, og alle dataoverførsler er beskyttet ved hjælp af AES 256-bit kryptering. Desuden behøver du ikke at bekymre dig om, at der opbevares nogen poster af dine online aktiviteter, da vi er en Bevist No-Log VPN-service.

Der er brugervenlige VPN-apps til alle større desktop og mobile OS, herunder Android, iOS, Mac og Windows. For dem, der ønsker at bruge en VPN i deres browser, kan du installere vores browserudvidelser til Firefox, Chrome og Kant.

Dit privatliv og sikkerhed forbliver intakt med funktioner som Internet Kill Switch, WebRTC -lækagebeskyttelse og mere. Hvad mere er, Purevpn tilbyder en 31-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve den service, der er risikofri.

En konto kan også bruges på op til fem forskellige enheder ad gangen – ingen grund til at købe flere abonnementer, når du kan sikre alle enheder i dit hjem med kun et! Dette er et par af de mange grunde til, at PureVPN er den bedste VPN -løsning til New York.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg få en amerikansk IP -adresse?

Du kan nemt få en privat amerikansk IP -adresse ved at tilmelde dig et PureVPN -abonnement. Alt hvad du skal gøre er at følge nedenstående instruktioner:

 1. Få et PureVPN -abonnement.
 2. Download og installer VPN -appen.
 3. Opret forbindelse til en amerikansk server.
 4. Brug en amerikansk IP -adresse.

Når du er færdig, skal du kontrollere din IP her og se, om din IP -adresse er ændret.

Hvordan får jeg en VPN i New York?

Følg bare disse enkle trin:

 1. Abonner på en PureVPN -plan.
 2. Udfyld kassen.
 3. Download og installer appen på din enhed.

Hvordan får jeg en IP -adresse i New York?

Sådan kan du få en IP -adresse i New York hvor som helst:

 1. Åbn PureVPN -softwaren eller appen.
 2. Klik/tryk på pilen ved siden af Forenede Stater .
 3. Vælg nu New York Og vent et par sekunder.
 4. Når den er tilsluttet, bliver din sande IP -adresse maskeret med en New York.

Er VPN lovlig i New York?

Absolut. Brugen af ​​VPN’er er lovligt i USA, inklusive New York. Disse værktøjer er dog ikke en Get Out of Fængsel gratis kort – hvad der er ulovligt uden VPN forbliver ulovligt med en VPN!

Kan jeg bruge en gratis New York VPN?

Der er nogle gratis VPN’er med servere i New York, men vi anbefaler ikke at bruge dem. Langsomme hastigheder er et af de vigtigste problemer, du står overfor med disse, da deres servere typisk er overfyldte, hvilket betyder, at de ikke vil være nyttige, hvis du er interesseret i at downloade eller streaming.

Desuden tilbyder gratis VPN’er begrænsede serverplaceringer, hvilket betyder, at de ikke er ideelle, hvis du vil oprette forbindelse til en bestemt amerikansk by eller endda et andet land. Disse angiveligt gratis tjenester er ikke ideelle til privatlivets fred og sikkerhedsbevidste, da de mangler kryptering og fortjener dine online aktiviteter ved at sælge det til tredjepart.

Indpakning af tingene

Hvis du besøger eller bor i New York, har du brug for en VPN for at holde dig sikker på offentlig Wi-Fi og forhindre ISP-overvågning. En VPN med servere i New York og resten af ​​verden kan også hjælpe dig med at omgå geo-begrænsninger på streamingtjenester.

17. januar 2023

Haris Shahid har en ægte lidenskab i at dække de nyeste begivenheder i cybersikkerheden, privatlivets fred og digitalt landskab. Han kan lide at komme ud og omkring, men ender for det meste med at bruge for meget af sin tid bag et computertastatur. Han tweets på @Harisshahid01

PS4 VPN - Sådan opsættes VPN på PS4

PS4 VPN – Sådan opsættes VPN på PS4

Sendt den 13. juli 2023

Hvordan man hvidliste IP til eksterne medarbejdere ved hjælp af en VPN

Hvordan man hvidliste IP til eksterne medarbejdere ved hjælp af en VPN

Sendt den 14. juni 2023

Sådan opsættes VPN på Apple TV i 2023

Sådan opsættes VPN på Apple TV i 2023

Indsendt den 4. maj 2023

Deltag i 3 millioner+ brugere for at omfavne internetfrihed

Tilmelding til PureVPN for at få komplet online sikkerhed og privatliv med en skjult IP -adresse og krypteret internettrafik.

 • Mac VPN
 • Windows VPN
 • Linux VPN
 • iPhone VPN
 • Huawei vpn
 • Android VPN
 • VPN Chrome -udvidelse
 • VPN Firefox Extension
 • VPN Edge -udvidelse
 • Android TV VPN
 • Firestick TV VPN
 • Apple TV VPN
 • Dedikeret IP VPN
 • Portvideresendelse
 • Hvad er min IP
 • DNS -lækage -test
 • IPv6 lækage -test
 • WEBRTC -lækage -test
 • Support Center
 • VPN -opsætningsvejledninger
 • Kontakt os
 • VPN -tilknyttet program
 • Studerendes rabat
 • Familieplan
 • Puredome
 • Udviklere (API)
 • White Label VPN
 • VPN -forhandlerprogram

Google_Store

app butik

© 2007 – 2023 PureVPN Alle rettigheder forbeholdt PureVPN, Brand of GZ Systems Limited Intershore Chambers P.O Boks 4342, Road Town, Tortola, Britiske Jomfruøer

Virksomhedsregistrering nr. 2039934

 • Fortrolighedspolitik
 • Tilbagebetalings politik
 • Tilknyttet politik
 • Betingelser for brug
 • Sitemap

Vi bruger 1. og tredjeparts cookies på vores hjemmeside for at give dig den mest relevante oplevelse ved at huske dine præferencer og gentage besøg. Ved at klikke på “Accepter alle”, accepterer du brugen af ​​alle cookies. Du kan dog besøge “cookie -indstillinger” for at give et kontrolleret samtykke.

Administrer samtykke

Oversigt over privatlivets fred

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem webstedet. Ud af disse gemmes de cookies, der er kategoriseret efter behov, i din browser, da de er vigtige for arbejdet med grundlæggende funktionaliteter på webstedet. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også muligheden for at fravælge disse cookies. Men at fravælge nogle af disse cookies kan påvirke din browsingoplevelse.

Altid aktiveret

Nødvendige cookies er absolut vigtige for, at webstedet fungerer korrekt. Disse cookies sikrer grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner på webstedet, anonymt.

Cookie Varighed Beskrivelse
__stripe_mid 1 år Denne cookie er indstillet af Stripe Payment Gateway. Denne cookie bruges til at aktivere betaling på webstedet uden at gemme nogen patmentoplysninger på en server.
__stripe_sid 30 minutter Denne cookie er indstillet af Stripe Payment Gateway. Denne cookie bruges til at aktivere betaling på webstedet uden at gemme nogen patmentoplysninger på en server.
Affiliate ID 3 måneder Tilknyttet ID -cookie
Cookielawinfo-Checbox-Analytics 11 måneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent Plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien “Analytics”.
Cookielawinfo-Checbox-funktionel 11 måneder Cookien er indstillet af GDPR Cookie -samtykke til at registrere brugerens samtykke til cookies i kategorien “funktionel”.
Cookielawinfo-Checbox-mødre 11 måneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent Plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien “Andet.
Cookielawinfo-Checkbox-Neatusary 11 måneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent Plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien “nødvendig”.
Cookielawinfo-checkbox-performance 11 måneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent Plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien “ydelse”.
Data 1 3 måneder
Data 2 3 måneder Data 2
JSESSIONID session Brugt af websteder skrevet i JSP. Generelle formål platform session cookies, der bruges til at vedligeholde brugernes tilstand på tværs af sideanmodninger.
Phpsessid session Denne cookie er hjemmehørende i PHP -applikationer. Cookien bruges til at gemme og identificere en brugers unikke session -ID med det formål at administrere brugersession på webstedet. Cookien er en session cookies og slettes, når alle browservinduer er lukket.
WOOCOMMERMANCE_CART_HASH session Denne cookie er indstillet af WooCommerce. Cookien hjælper WooCommerce med at bestemme, hvornår CART -indhold/data ændres.
XSRF-TOKEN session Cookien er indstillet af Wix Website Building Platform på WIX -webstedet. Cookien bruges til sikkerhedsformål.

funktionel

Funktionelle cookies hjælper med at udføre visse funktionaliteter som at dele indholdet af webstedet på sociale medieplatforme, indsamle feedbacks og andre tredjepartsfunktioner.

Cookie Varighed Beskrivelse
__lc_cid 2 år Dette er en vigtig cookie til webstedet Live Chat Box til at fungere korrekt.
__lc_cst 2 år Denne cookie bruges til webstedet live chatboks til at fungere korrekt.
__lc2_cid 2 år Denne cookie bruges til at aktivere webstedet Live Chat-box-funktion. Det bruges til at forbinde kunden igen med den sidste agent, som kunden havde chattet.
__lc2_cst 2 år Denne cookie er nødvendig for at aktivere webstedet live chat-box-funktion. Det bruges til at skelne forskellige brugere ved hjælp af live chat på forskellige tidspunkter, der er til at oprette forbindelse igen.
__oauth_redirect_detector Denne cookie bruges til at genkende de besøgende, der bruger live chat på forskellige tidspunkter for at optimere chatboksfunktionaliteten.
Affiliate ID 3 måneder Tilknyttet ID -cookie
Data 1 3 måneder
Data 2 3 måneder Data 2
PLL_LANGUAGE 1 år Denne cookie er indstillet af Polylang Plugin til WordPress -drevne websteder. Cookien gemmer sprogkoden på den sidste gennemsøgte side.

ydeevne

Performance -cookies bruges til at forstå og analysere de vigtigste ydelsesindeks på webstedet, som hjælper med at levere en bedre brugeroplevelse for de besøgende.

Analytiske cookies bruges til at forstå, hvordan besøgende interagerer med webstedet. Disse cookies hjælper med at give oplysninger om målinger Antallet af besøgende, afvisningshastighed, trafikkilde osv.

Rakuten Advertising er et tredjepartsfirma, der bruger cookies på webstedet, du kan se deres privatlivspolitik på denne adresse: https: // rakutenadvertising.com/juridisk-notics/services-privacy-policy/

Cookie Varighed Beskrivelse
_ga 2 år Denne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at beregne besøgende, session, kampagnedata og holde styr på webstedets brug til webstedets analyserapport. Cookies gemmer information anonymt og tildeler et tilfældigt genereret nummer til at identificere unikke besøgende.
_ga_j2rwqbt0p2 2 år Denne cookie er installeret af Google Analytics.
_gat_gtag_ua_12584548_1 1 minut Denne cookie er indstillet af Google og bruges til at skelne brugere.
_gat_ua-12584548-1 1 minut Dette er en mønstertype cookie indstillet af Google Analytics, hvor mønsterelementet på navnet indeholder det unikke identitetsnummer på kontoen eller webstedet, det vedrører. Det ser ud til at være en variation af _gat -cookien, der bruges til at begrænse mængden af ​​data, der er registreret af Google på websteder med høj trafikvolumen.
_gcl_au 3 måneder Denne cookie bruges af Google Analytics til at forstå brugerinteraktion med webstedet.
_gid 1 dag Denne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at gemme oplysninger om, hvordan besøgende bruger et websted og hjælper med at oprette en analytisk rapport om, hvordan webstedet har det. De indsamlede data inklusive nummeret besøgende, kilden, hvor de er kommet fra, og siderne har vist i en anonym form.
_hjabsolutesessionInprogress 30 minutter Ingen beskrivelse tilgængelig.
_hjfirstseen 30 minutter Dette er indstillet af Hotjar for at identificere en ny brugers første session. Det gemmer en ægte/falsk værdi, hvilket indikerer, om dette var første gang Hotjar så denne bruger. Det bruges af optagelse af filtre til at identificere nye brugersessioner.
_hjid 1 år Denne cookie er indstillet af Hotjar. Denne cookie er indstillet, når kunden først lander på en side med Hotjar -scriptet. Det bruges til at fortsætte det tilfældige bruger -id, unikt for dette websted i browseren. Dette sikrer, at adfærd i efterfølgende besøg på det samme sted tilskrives det samme bruger -id.
_hjincludedInpageViewSample 2 minutter Ingen beskrivelse tilgængelig.
_hjincludedInsessionSample 2 minutter Ingen beskrivelse tilgængelig.
_hjtldtest session Ingen beskrivelse tilgængelig.
Papvisitorid 1 år Denne cookie er indstillet af Post Affiliate Pro.Denne cookie bruges til at gemme besøgende -ID, der hjælper med at spore tilknyttet selskab.

reklame

Annonce cookies bruges til at give besøgende relevante annoncer og marketingkampagner. Disse cookies sporer besøgende på tværs af websteder og indsamler oplysninger for at give tilpassede annoncer.

Cookie Varighed Beskrivelse
_fbp 3 måneder Denne cookie er indstillet af Facebook for at levere reklame, når de er på Facebook eller en digital platform, der er drevet af Facebook -reklame efter at have besøgt dette websted.
fr 3 måneder Cookien er indstillet af Facebook for at vise relevante reklamer for brugerne og måle og forbedre reklamerne. Cookien sporer også brugerens opførsel på tværs af nettet på websteder, der har Facebook Pixel eller Facebook Social Plugin.
Ide 1 år 24 dage Brugt af Google DoubleClick og gemmer information om, hvordan brugeren bruger webstedet og enhver anden reklame, før han besøger webstedet. Dette bruges til at præsentere brugere med annoncer, der er relevante for dem i henhold til brugerprofilen.
Nid 6 måneder Denne cookie er vant til en profil baseret på brugerens interesse og display personlige annoncer til brugerne.
test_cookie 15 minutter Denne cookie er indstillet af DoubleClick.net. Formålet med cookien er at afgøre, om brugerens browser understøtter cookies.
Besøgende_info1_live 5 måneder 27 dage Denne cookie er indstillet af YouTube. Bruges til at spore oplysningerne om de indlejrede YouTube -videoer på et websted.
Ysc session Denne cookies er indstillet af YouTube og bruges til at spore udsigten over indlejrede videoer.

Andre ikke -kategoriserede cookies er dem, der analyseres og ikke er klassificeret i en kategori endnu.

Cookie Varighed Beskrivelse
_app_session 1 måned Ingen beskrivelse tilgængelig.
_dc_gtm_ua-12584548-1 1 minut Ingen beskrivelse
_gfpc session Ingen beskrivelse tilgængelig.
71CFB2288D832330CF35A9F9060F8D69 session Ingen beskrivelse
Cli_bypass 3 måneder Ingen beskrivelse
SAMTYKKE 16 år 6 måneder 13 dage 18 timer Ingen beskrivelse
GTM-Session-Start 2 timer Ingen beskrivelse tilgængelig.
isocode 1 måned Ingen beskrivelse tilgængelig.
L-K26WU 1 dag Ingen beskrivelse
L-KVHA4 1 dag Ingen beskrivelse
m 2 år Ingen beskrivelse tilgængelig.
NewVisitorid 3 måneder Ingen beskrivelse
ejer_token 1 dag Ingen beskrivelse tilgængelig.
PP-K26WU 1 time Ingen beskrivelse
PP-KVHA4 1 time Ingen beskrivelse
RL-K26WU 1 dag Ingen beskrivelse
RL-KVHA4 1 dag Ingen beskrivelse
Wisepops 2 år Ingen beskrivelse tilgængelig.
WISEPOPS_SESSION session Ingen beskrivelse tilgængelig.
WISEPOPS_VISITS 2 år Ingen beskrivelse tilgængelig.
WOOCOMMERMANCE_ITEMS_IN_CART session Ingen beskrivelse tilgængelig.
wp_woocommerce_session_1b44ba63fbc929b5c862fc58a81dbb22 2 dage Ingen beskrivelse
YT-Remote-tilsluttede enheder aldrig Ingen beskrivelse tilgængelig.
Yt-Remote-Device-ID aldrig Ingen beskrivelse tilgængelig.