Gratis bit torent.Com gratis download

Røde ventures tilskynder ikke eller kondolerer den ulovlige duplikering eller distribution af ophavsretligt beskyttet indhold.

BitTorrent

Røde ventures tilskynder ikke eller kondolerer den ulovlige duplikering eller distribution af ophavsretligt beskyttet indhold.

Produktskærmbillede

Redaktørers anmeldelse

Shelbybrown 7. november 2008

Bortset fra at være en peer-to-peer-filoverførselsprotokol, er BitTorrent også navnet på den officielle software, der bruges til at oprette forbindelse til BitTorrent-netværket. BitTorrent havde ikke set en større opdatering på cirka to år, men det var før det købte uTorrent. Nu har vedtagelse af sin nye søskens grænseflade fuldstændigt genoplivet den originale BitTorrent -klient.

Tidligere havde BT manglet funktioner, som andre torrent -innovatører havde brugt tid på at teste og investere i. Nu, i et fald, har BT adgang til alt, hvad det manglede. Du kan vælge, hvilke filer i en torrent, du vil downloade, gashåndter din internetforbindelse, der passer til dine luner, muck rundt med web -brugergrænsefladen og dybest set gør alt, hvad uTorrent kan gøre.

Der er en RSS -tracker og søgebjælke, ligesom i uTorrent, men der er hvor vi støder på en vigtig forskel. Hvor Utorrents søgning fører dig til Mininova Torrent -webstedet, går BitTorrent’s til BitTorrent.com, et pay-for-most-indholdssted. Der er også en menulinjepost i BitTorrent -klienten kaldet Get Stuff, med links til film, tv, musik og spil på BitTorrent Content -webstedet.

Uden tvivl har BitTorrent taget drastiske skridt for at vende kursen og unkse sit synkende skib. Selvom BT stadig spiser mere hukommelse end dets nye søskende, er det markant mindre end før. Installationsfilen afspejler den nye kode, der krymper fra næsten 6 MB til version 5 til mindre end 1MB til version 6.

BT leveres også med et lille stykke software kaldet DNA. BT -webstedet kalder det protokol til “leveringsnetværksacceleration”, men ud over en nebulous beskrivelse er det svært at fortælle, hvad det præcist gør.

BitTorrent

BitTorrent er en torrent -klient, der giver dig mulighed for at downloade torrents, uploade dem, abonnere på RSS -feeds og oprette forbindelse til Apple- eller Android -enheder og dine konsoller.

Det var den første torrent -klient i verden. Det blev oprettet på peer-to-peer-basis, hvor brugere ville downloade torrents fra internettet ved hjælp af peers, hvilket gav dem de nødvendige downloadhastigheder for at få disse filer.

I årenes løb har denne teknologi udviklet sig, og BitTorrent er stadig den vigtigste torrent -klient.

Download og createtorrents

Selvfølgelig er den primære funktion af denne applikation at hjælpe dig med downloads af torrents, men du vil også være i stand til at oprette dem og uploade dem til internettet.

For at downloade en torrent skal du have en magnetfil med Torrent -udvidelsen for at starte download. Derefter ser du downloadhastighederne, antallet af jævnaldrende og frø og mere.

Men du vil også være i stand til at oprette torrents, så andre mennesker kan downloade dem. Du vil være i stand til at tilføje filer til den torrent, du laver, og så vil du være i stand til at uploade det til et af torrent -websteder på Internettet. Du vil også være i stand til at tilføje information om torrenten og tilføje kommentarer, og mere.

Yderligere indstillinger og funktioner

Blandt de ekstra funktioner bør vi også nævne muligheden for at abonnere på RSS -feeds ved hjælp af dette værktøj og oprette og se ratings og kommentarer om Torrent, som tilføjes af Torrent -brugere, at de har downloadet.

Hvad mere er, denne applikation giver dig også muligheden for at kontrollere dine downloads fuldt ud. For eksempel vil du være i stand til at ændre download og uploade hastigheder og begrænse dem.

Du vil også være i stand til at oprette etiketter til torrents, du downloader, ændre den prioriterede status for en torrent, og sørg for, at torrenten downloader hurtigere, når du ønsker.

Konklusion

BitTorrent er en af ​​de første torrent -klienter, der tilbyder dig avancerede værktøjer og evnen til at downloade torrents fra andre mennesker, da det kommer med både grundlæggende og avancerede værktøjer til torrentstyring og downloads.