Avira Phantom VPN til Windows

Contents

Den gratis VPN er kompatibel med alle de nyeste Windows -computere og bærbare computere, der kører enhver version af ovenstående operativsystemer. Du kan også få Avira Phantom VPN til Android -smartphones eller tablets samt til iOS -enheder. Det er også integreret i vores freeware avira gratis antivirus til Android-appen, som desuden inkluderer antivirusbeskyttelse og mange tune-up-værktøjer til mobile enheder.

Download Avira Phantom VPN til Android

Vpnfree_android_s8_MainPageConnected_en_Light_Mode

Vælg det land, du ønsker at tunnele igennem, til anonymt og adgang til dine yndlingswebsteder – alle med to klik.

Australien – Melbourne
Australien – Sydney
Tjekkiet
Isle of Man
Holland
Schweiz
Det Forenede Kongerige
USA – Atlanta
USA – Chicago
USA – Dallas
USA – Las Vegas
USA – Los Angeles
USA – New Nork City
USA – Newark
USA – Phoenix
USA – San Francisco
Os – Seattle
USA – Washington D.C.

Hvad der er indeni?

De nyeste teknologier

Gratis!

Datakryptering

Beskytter din private kommunikation

Ubegrænsede enheder

Kør samtidig på alle dine enheder

Ublokerede websteder

Se dine yndlingsshow overalt

P2P -fildeling

Torrent med Phantom VPN

Ingen logfiler

Avira har en politik uden log og ved ikke, hvilke websteder du besøger

Let brug

På. Af. På. Af. Det er så enkelt.

DNS -lækageforebyggelse

Understøtter IP V4- og V6 -protokollerne

Anonym surfing

Ændrer din IP -adresse

Laptop, smartphone eller tablet?

Beskyt dit privatliv på alle enheder

Gratis VPN til Windows

Gratis VPN til
Mac

Gratis VPN til Android

Gratis VPN til
iOS

På udkig efter premium -versionen?

Avira Phantom VPN Windows -enheder

Systemkrav

Din enhed er kompatibel
Din enhed er ikke kompatibel
Android 5 eller senere
iOS 8 og senere
Læs fulde specifikationer

Også tilgængelig af Avira:

Avira antivirus sikkerhed for Android:

 • Antivirusbeskyttelse
 • Anti-tyveri-værktøjer
 • Sortliste uønskede opkald og mere

Gratis VPN til Android – Online privatliv, når de er på farten

Surf sikkert og anonymt på smartphone og tablet

Det er dejligt at se offentlige Wi-Fi-hotspots dukke op på et stigende antal steder. Det betyder, at du kan gå online oftere og uden omkostninger, når du er på farten, og sparer dig for din dyrebare datahowning. Uanset om det er på toget, i lufthavnen eller på hoteller, caféer eller på offentlige steder-mobile enheder, såsom smartphones og tablets, er ofte det første valg at få adgang til åbne Wi-Fi-hotspots. Imidlertid er disse Wi-Fi-netværk ofte usikrede og transmitterer data, der ikke er krypteret, hvilket gør det muligt for cyberkriminelle på det samme netværk at aflytte eller manipulere disse data, f.eks. Gennem et mand-i-middel-angreb.

Det er en risiko, især når du indtaster følsomme oplysninger, såsom dine kreditkortoplysninger eller bankoplysninger, når bank eller shopping online. Med vores gratis VPN til Android kan du kryptere online datatrafik på din smartphone eller tablet, beskytte dine følsomme oplysninger og e -mail -kommunikation, plus maskere din IP -adresse og surfe anonymt.

Hvordan fungerer Avira Phantom VPN til Android?

Den mobile VPN (kort til virtuelt privat netværk) app skaber en virtuel tunnel mellem din Android -enhed og en af ​​vores VPN -servere, gennem hvilke dataene transmitteres i en krypteret form. VPN -serveren tildeler også din smartphone eller tablet en anden IP -adresse, og ved at gøre det er en ny virtuel placering, så dine online aktiviteter ikke kan spores tilbage til dig, og annoncører kan ikke oprette brugerprofiler af dig. Tjek vores blogpost for at lære mere om, hvordan en VPN fungerer.

Hvad er fordelene ved at bruge en VPN til Android?

Ved at downloade vores gratis VPN -app kan du styrke dit online privatliv på din Android -smartphone eller tablet og surfe mere sikkert og anonymt på farten. Tak til Avira Phantom VPN for Android kan du:

 • Beskyt din datatrafik på usikrede Wi-Fi-hotspots: Takket være VPN transmitteres dine data i en krypteret form ved hjælp af bankkvalitetssikkerhed, så du kan forhindre cyberkriminelle i at få adgang til dem.
 • Få adgang til dine yndlingstjenester mere sikkert på farten: Avira Phantom VPN tilbyder mange fordele, herunder at give dig mulighed for at streame apps og mediebiblioteker, ligesom du ville gøre derhjemme.
 • Adgang til VPN -servere i 37 lande: Vælg mellem 1.400 servere over hele verden, herunder i Asien, Europa, Nord- og Sydamerika og Australien.

Er Avira Phantom VPN til Android kompatibel med min enhed?

Fik en smartphone eller tablet, der kører Android 6 eller højere? Fantastisk, så er der intet, der forhindrer dig i at downloade vores gratis VPN til Android. Vores VPN -app er kompatibel med alle aktuelle smartphones og tablets fra Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC, Xiaomi, Oppo og mange andre.. Besøg blot Thegoogle Play Store for at downloade VPN -appen til Android gratis.

Avira Phantom VPN fås som en gratis download til følgende operativsystemer:

 • Android 6.0 – 6.0.1 (Marshmallow), oktober 2015
 • Android 7.0 & 7.1 – 7.1.2 (Nougat), august 2016 og oktober 2016
 • Android 8.0 & 8.1 (Oreo), august 2017 og december 2017
 • Android 9 (PIE), august 2018
 • Android 10, september 2019
 • Android 11, september 2020
 • Android 12 & 12L/12.1, oktober 2021 & marts 2022
 • Android 13, august 2022
 • Android 14, september 2023

Hvordan bruger jeg den gratis Android VPN på min smartphone eller tablet?

Efter at have installeret Avira Phantom VPN på din Android -enhed, skal du blot åbne appen, vælge den ønskede virtuelle placering og starte VPN med et enkelt tryk. Fra det tidspunkt surfer du som et Phantom og efterlader ingen spor på internettet. Vores gratis VPN -app giver dig 500 MB pr. Måned med data. Hvis du tilmelder dig en gratis min Avira -konto, kan du øge denne grænse til 1 GB. Og hvis det stadig ikke er nok, kan du altid skifte til Avira Phantom VPN Pro for ubegrænset anonym surfing (via et køb i appen).

Hvis du gerne vil have virusbeskyttelse, yderligere sikkerhedsfunktioner og forskellige tune-up-funktioner på din Android-enhed ud over den gratis VPN, skal du downloade vores alt-i-en-app Avira Antivirus Security til Android.

Ofte stillede spørgsmål – ofte stillede spørgsmål

Hvordan bruger jeg en VPN på Android?

Avira Phantom VPN til Android er virkelig let at bruge. Download blot VPN -appen fra Google Play og åbn den, når den først var installeret. Vælg derefter den virtuelle placering, du vil bruge, og tænd for VPN. Alle de data, du sender og modtager på din Android -smartphone eller tablet, bliver derefter krypteret, og din IP -adresse vil blive skjult, så du kan surfe sikkert og anonymt.

Hvorfor skal jeg bruge en VPN på min Android -enhed?

Du skal bruge en VPN, såsom Avira Phantom VPN, på din Android -enhed til at beskytte dine følsomme data mod cyberkriminelle og maskere dine online aktiviteter. Den gratis VPN-app til Android krypterer alt hvad du sender og modtager ved hjælp af bankkvalitetssikkerhed og tildeler dig en ny virtuel placering ved at ændre din Android-enheds IP-adresse. Dette betyder, at du kan surfe sikkert og anonymt, og alle dine data er bedre beskyttet på offentlige Wi-Fi-hotspots. Det er kritisk, især da disse åbne netværk normalt er usikrede, og ofte transmitterer dine data ukrypterede, hvilket gør det let for hackere at aflytte det.

Sporer du nogen info?

Vi sporer ikke de websteder, du besøger eller nogen info, der kan linke aktiviteter tilbage til dig.

Vi måler, hvor meget trafik forbruges, og indsamler nogle diagnostiske data (e.g. bugs), som du kan deaktivere inden for produktet.

Hvorfor måle, hvor meget trafik der bruges?

At beregne vores omkostninger til at være vært for infrastrukturen.

Tænk på det som en sikker rørtjeneste: Vi tilbyder infrastrukturen (“VPN -tunneler”), du beslutter, hvordan du bruger den (streaming, shopping, spil osv.), og alt, hvad vi ved, er, hvor meget volumen flyder gennem det.

Hvor sikker er din kryptering?

Avira Phantom VPN bruger AES 256 (avanceret krypteringsstandard), som i øjeblikket er den globale norm. Dette er et symmetrisk krypteringsskema, der er en af ​​de mest anvendte og sikre krypteringsmetoder. Nummeret 256 henviser til nøglelængden i bits. Jo højere antallet er, jo mere mulige kombinationer af cifre er der – i dette tilfælde 2^256. I USA er for eksempel AES 256 godkendt til regeringsdokumenter med det højeste hemmeligholdelsesniveau.

Download gratis VPN til Android

Fornyelsespriser for visse årsplaner vil stige med virkning den 28. august 2023. Gennemgå den nye prisfastsættelse her: Indlæsning. til Avira Prime – 5 enheder

*Vigtigt abonnement, prisfastsættelse og tilbud detaljer

 • Kontrakttype: Kontrakt for et månedligt eller årligt abonnement, der starter, når transaktionen er afsluttet. Klik her for vores salgsbetingelser.
 • Opsætning: For at få beskyttelsen/tjenesten i gang, skal du downloade og installere på hver enhed og/eller komplet opsætning.
 • Gratis prøveversion: betalingsmetode kræves, hvis tilmelding til en gratis prøve (kun kredit/betalingskort eller PayPal). Når retssagen slutter, starter det betalte abonnement, og det første valgperiode er opkrævet, medmindre det er annulleret før. Specielle tilbud (er) kan udløbe.
 • Fornyelsescyklus: fornyer automatisk hver måned eller hvert år efter den indledende periode, medmindre abonnementsfornyelsen annulleres inden den dag, du skal opkræves på din konto eller ved at kontakte os. Klik her for at lære hvordan.
 • Fornyelsespriser: kan være højere end prisen for den indledende periode og kan ændres. De opkræves op til 35 dage før det årlige abonnement skal fornyes, og vi sender dig en meddelelses -e -mail med fornyelsesprisen før. De opkræves op til 5 dage før det månedlige abonnement skal fornyes.
 • Annullering og refusion: Du kan annullere din kontrakt og anmode om en fuld refusion inden for 60 dage efter købet for årlige abonnementer og inden for 14 dage efter købet til månedlige abonnement. For hver årlig fornyelse eller gratis retssag med betalt årligt abonnement kan du anmode om en fuld refusion inden for 60 dage efter at det blev opkrævet, og efter de 60 dage, en pro-klassificeret refusion af de dage, der er tilbage i din fornyede abonnementsperiode, begynder måneden efter Du anmoder om refusion . For gratis prøve med betalt månedligt abonnement kan du anmode om en fuld refusion inden for 14 dage efter at. Besøg vores annullerings- og refusionspolitik for detaljer. Klik på Hereclick her for at annullere din kontrakt eller anmode om refusion.
 • Opdateringer: Dit abonnement kan omfatte produkt-, service- og/eller beskyttelsesopdateringer og funktioner, der kan tilføjes, ændres eller fjernes, med forbehold af accept af licens- og servicaftalen.
 • Brug: kun til ikke-kommerciel husholdningsbrug. Hvis du har problemer med at tilføje en enhed, bedes du kontakte os.
 • Få hjælp
 • Downloads
 • Avira blog
 • Avira Community
 • Virus Lab
 • Sikkerhedsordbog
 • Produkt livscyklus
 • Avira VDF -opdatering
 • Frivillig aftale
 • Avira Protection Cloud
 • Om Avira
 • Priser og certificeringer
 • Karrierer
 • Referencer
 • Kontakt
 • Trykke
 • Trussel landskab
 • Mobile Banking Malware Infographic
 • Betatest

Partnere & for erhvervslivet

 • OEM
 • Tilknyttede partnere
 • Avira Prime – Business
 • Antivir
 • Fjernelse af adware
 • Antivirus til Samsung
 • Antivirus til Windows 8
 • Antivirus til Windows 10
 • Antivirus til Windows 11
 • Sammenlign produkter og tjenester
 • Avira Prime
 • Avira Internet Security
 • Avira fri sikkerhed
 • Avira Prime Mobile til iOS
 • Avira Prime Mobile til Android
 • Studerendes rabat
 • Studerendes rabat
 • Senior rabat (+55 år)
 • Senior rabat (+55 år)

Enhedssikkerhed

 • Antivirus
  • Windows Antivirus
  • Mac Antivirus
  • Android Antivirus
  • iOS Antivirus
  • Antivirus Pro

  Online privatliv

  • Phantom VPN
   • Windows VPN
   • Mac VPN
   • Android VPN
   • iOS VPN
   • VPN Pro

   Optimering

   • System speedup
    • Windows System Speedup
    • System Speedup Pro

    © 2023 Avira Operations GmbH, en del af Gen Digital Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

    Fornyes automatisk, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Fornyes automatisk, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF den første 2 -årige pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF den første 2 -årige pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på#cma_promo_price# / første#cma_period#(#cma_promo_saved_price#fra den første 2 -årige pris på#cma_promo_standard_price#), og automatisk fornyes til#CMA_PROMO_REENWAL_PRICE# /#cma_renewal_period#, medmindre fornyelserne annulleres, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på#cma_promo_price# / første#cma_period#(#cma_promo_saved_price#fra den første 2 -årige pris på#cma_promo_standard_price#), og automatisk fornyes til#CMA_PROMO_REENWAL_PRICE# /#cma_renewal_period#, medmindre fornyelserne annulleres, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med 2 x årlig fornyelsespris på # CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / år. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF den første 2 -årige pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med 2 x årlig fornyelsespris på # CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / år. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter og fornyes automatisk, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#OFF 1ST#CMA_PERIOD#Pris på#CMA_PROMO_STANDARD_PRICE#. Derefter #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

    #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#OFF DEN FØRSTE 2 ÅRS PRIS PÅ#CMA_PROMO_STANDARD_PRICE#. Derefter #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

    #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#OFF 1ST#CMA_PERIOD#Pris på#CMA_PROMO_STANDARD_PRICE#. Derefter #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

    Den resterende værdi, der er tilbage på dit nuværende abonnement, konverteres til yderligere dage i dit nye abonnement.

    Avira Phantom VPN til Windows

    Bliv sikker, privat og ubegrænset adgang til Internettet

    • Gratis: 500 mb /måned
    • Privat: Maskerer din IP -adresse
    • Sikker: Kryptering af bankkvalitet

    Bedømt 4/5 på top10bestvpn

    Avira gratis Phantom VPN Windows Screenshot

    Rulle for mere

    Få Phantom VPN på alle dine enheder

    Gratis VPN til
    Mac>

    Gratis VPN til
    Android>

    Gratis VPN til
    iOS>

    Anbefalet af branchen

    “Den samlede præstation var ekstremt glat, vi oplevede ikke frafald, og vi er glade for at sige, at vi ikke registrerede nogen IP- eller DNS -lækager”

    “Avira Phantom VPN er hurtig”

    “Ganske hurtig og meget let at bruge”

    • Fjern blokering af websteder
    • Tilslut sikkert
    • Surfe anonymt
    • Ingen logfiler

    Få adgang til dit yndlingsindhold, uanset hvor du er

    Med et valg af virtuelle placeringer fra hele verden, hjælper vi dig med at få adgang til dine yndlingsnyheder og streamingtjenester sikkert og privat

    Sikre din kommunikation på offentlig Wi-Fi

    Ved at dirigere dine data gennem en sikker “tunnel” beskytter vi dig, mens du handler, surf og e-mail på offentlige Wi-Fi-hotspots som caféer, hoteller og lufthavne.

    Bevar din online anonymitet

    Phantom VPN forhindrer, at annoncører og aflyttelsesmænd sporer dig. Så vidt de kan se, er du en anonym bruger fra et stadigt skiftende sted.

    Privatliv lavet i Tyskland

    Som et sikkerhedsfirma med base i privatlivets bevidste Tyskland sporer vi ikke, hvad du gør, overvåger dine aktiviteter eller deler dine data med tredjepart.

    Avira har mere end 35 års online sikkerhedserfaring

    Fra vores bedste kommentarer

    Gratis eller pro?

    Din livsstil. Dit valg.

    Avira Phantom VPN Pro

    Indlæser. / måned

    Fornyes automatisk, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Fornyes automatisk, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*
    Månedligt abonnement. Annuller når som helst. Lær mere

    Datavolumen

    Datakryptering

    DNS -lækageforebyggelse

    Virtuel IP -adresse

    Kill switch

    Kunde support

    Lås op premium -funktioner med Avira Phantom VPN Pro

    • Ubegrænset VPN
     Ideel til online streaming
    • Kill switch
     Beskytter din identitet, hvis forbindelsen falder
    • Kunde support
     Ubegrænset support via e -mail og telefon

    1400 servere i 37 lande over hele verden

    Vælg det land, du ønsker at tunnele igennem, til anonymt og adgang til dine yndlingswebsteder – alle med to klik.

    Australien – Melbourne
    Australien – Sydney
    Tjekkiet
    Isle of Man
    Holland
    Schweiz
    Det Forenede Kongerige
    USA – Atlanta
    USA – Chicago
    USA – Dallas
    USA – Las Vegas
    USA – Los Angeles
    USA – New Nork City
    USA – Newark
    USA – Phoenix
    USA – San Francisco
    Os – Seattle
    USA – Washington D.C.

    Hvad der er indeni?

    De nyeste teknologier

    Gratis!

    Datakryptering

    Beskytter din private kommunikation

    Ubegrænsede enheder

    Kør samtidig på alle dine enheder

    Ublokerede websteder

    Se dine yndlingsshow overalt

    P2P -fildeling

    Torrent med Phantom VPN

    Ingen logfiler

    Avira har en politik uden log og ved ikke, hvilke websteder du besøger

    Let brug

    På. Af. På. Af. Det er så enkelt.

    DNS -lækageforebyggelse

    Understøtter IP V4- og V6 -protokollerne

    Anonym surfing

    Ændrer din IP -adresse

    Laptop, smartphone eller tablet?

    Beskyt dit privatliv på alle enheder

    Gratis VPN til Windows

    Gratis VPN til
    Mac

    Gratis VPN til Android

    Gratis VPN til
    iOS

    På udkig efter premium -versionen?

    Avira Phantom VPN Windows -enheder

    Systemkrav

    Din enhed er kompatibel
    Din enhed er ikke kompatibel
    Læs fulde specifikationer

    Vil du have dette og mere?

    Oplev gratis sikkerhed for Windows

    Den mest omfattende gratis sikkerhedssoftware til dine vinduer:

    • Førende antivirus
    • Gratis VPN
    • Performance Optimizer
    • Adgangskodeadministrator
    • Og meget mere

    Gratis VPN til Windows – Større sikkerhed og anonymitet, når du surfer

    VPN -download til pc’er, laptops og andre Windows -enheder

    Med cyberkriminalitet altid på stigning, er det vigtigt at beskytte online -trafikken på din Windows -pc, bærbar computer og andre Windows -enheder. Farerne lurer rundt om hvert hjørne, når du surfer på internettet-især når du bruger usikrede offentlige Wi-Fi-hotspots. Det skyldes, at cyberkriminelle på det samme netværk kan få adgang til dine indgående og udgående data, f.eks. Gennem et mand-i-midten angreb. Dette udgør en risiko, især når bank eller shopping online, og truer også din fortrolige kommunikation. Dog er hjælp til rådighed ved at downloade en gratis VPN til Windows

    Med bankgradekryptering af al din online datatrafik hjælper Avira Phantom VPN-klienten til Windows 7, Windows 10 og Windows 11 dig til at beskytte dine følsomme data, når de overføres over internettet. Det hjælper dig også med at skjule din IP -adresse og gennemse anonymt. Hvis du regelmæssigt bruger din Windows bærbare computer til at surfe, når du er ude og om ved at oprette forbindelse til en offentlig Wi-Fi-hotspot-er det på et hotel, på toget, i lufthavnen eller på en café-ved hjælp af en VPN anbefales stærkt.

    Hvordan fungerer en VPN -klient til Windows

    Et VPN (virtuelt privat netværk) er et privat kommunikationsnetværk, der ruter datatrafik i et krypteret format gennem en virtuel tunnel, så ingen kan se, hvad du laver online – ikke engang os eller internetudbyderen. VPN -tunnelen er etableret mellem din Windows -enhed og VPN -serveren, og enheden tildeles serverens IP -adresse – og en anden virtuel placering. Dette betyder, at dine online aktiviteter ikke kan spores, og heller ikke kan din faktiske placering bestemmes. Tjek vores blogpost for at lære mere om, hvordan en VPN fungerer.

    Hvad er fordelen ved at bruge vores gratis VPN til Windows?

    Vores gratis VPN -klient til Windows 7, Windows 10 og Windows 11 hjælper dig med at beskytte online datatrafik på din computer eller bærbare computer mod manipulation og snooping. Du kan også bruge en VPN -forbindelse til at forhindre online -annoncører og andre virksomheder i at spore, hvad du får op til online.

    Her er grunden til, at det er værd at downloade vores gratis VPN til Windows:

    • Øget beskyttelse på usikrede Wi-Fi-hotspots: Vores VPN hjælper dig.
    • Større online frihed, når du er ude og omkring: Brug af Avira Phantom VPN er en pålidelig og praktisk måde at få adgang til dine yndlingswebsteder og streamingtjenester mere sikkert, når de er på farten.
    • Kæmpe udvalg af placeringer: Der er 1.400 VPN -servere tilgængelige i 37 lande, herunder i Asien, Europa, Nord- og Sydamerika og Australien.

    Hvilke Windows -versioner er kompatible med Avira Phantom VPN?

    Avira Phantom VPN er tilgængelig gratis til disse Windows -versioner:

    • VPN til Windows 7
    • VPN til Windows 10
    • VPN til Windows 11

    Den gratis VPN er kompatibel med alle de nyeste Windows -computere og bærbare computere, der kører enhver version af ovenstående operativsystemer. Du kan også få Avira Phantom VPN til Android -smartphones eller tablets samt til iOS -enheder. Det er også integreret i vores freeware avira gratis antivirus til Android-appen, som desuden inkluderer antivirusbeskyttelse og mange tune-up-værktøjer til mobile enheder.

    Hvordan bruger jeg Avira Phantom VPN til Windows?

    Du kan downloade vores VPN til Windows gratis på dette websted. Følg installationsinstruktionerne, og start derefter VPN-softwaren ved at dobbeltklikke på desktopikonet. Vælg den ønskede virtuelle placering, og klik derefter bare for at oprette forbindelse til en af ​​vores VPN -servere for at etablere VPN -forbindelsen.

    Den gratis VPN til Windows inkluderer et månedligt datavolumen på 500 MB. Hvis du tilmelder dig en My Avira -konto, fordobler du den godtgørelse til en enorm 1 GB gratis hver måned. Og hvis det ikke er nok, skal du vælge Avira Phantom VPN Pro uden datakap. Avira Phantom VPN Pro til Windows tilbyder også en Kill Switch eller Fail-Safe-funktion. Dette afbryder din enhed automatisk fra internettet, hvis din VPN -forbindelse afbrydes.

    Beskyt dit online privatliv nu ved at downloade Avira Phantom VPN til Windows Today – gratis!

    Yderligere Avira -løsninger til at øge din cybersikkerhed og pc -ydeevne

    Oplev vores andre løsninger, og beskyt og optimer de forskellige aspekter af dit digitale liv. Avira Gratis sikkerhed for Windows kombinerer bekvemt gratis funktioner i en alt-i-en-løsning. Udover Avira Phantom VPN inkluderer det også:

    Avira Antivirus: Beskyt dine data og enhed mod malware og andre online trusler.

    Avira Software Updater: Hold dine drivere og programmer ajour.

    Avira Password Manager: Opret stærke adgangskoder til dine online brugerkonti.

    Avira System Speedup: Rengør og fremskynd dine enheder og frigør plads.

    Avira Browser Safety: Bloker ondsindede websteder og annoncer, og beskyt dig selv mod online sporing.

    Ofte stillede spørgsmål – ofte stillede spørgsmål

    Hvordan styrker en VPN til Windows min sikkerhed?

    En gratis VPN som Avira Phantom VPN til Windows styrker din online sikkerhed på din Windows-enhed, fordi den bruger bankkvalitetssikkerhed til at kryptere alt hvad du sender og modtager. Dette betyder, at du kan surfe sikkert, selv når du bruger offentlige Wi-Fi-hotspots, med al din trafik og fortrolige kommunikation beskyttet mod cyberattacks. Du kan også beskytte dit privatliv med en VPN, da den tildeler din enhed en ny IP -adresse, så du kan surfe anonymt.

    Vil en VPN til Windows bremse min internetforbindelse?

    En gratis VPN som Avira Phantom VPN til Windows kan bremse din internetforbindelse på grund af, at din trafik omdirigeres gennem en sikker tunnel, krypteringsprocessen og protokollen. Imidlertid bør denne reduktion i hastighed ikke have negativ indflydelse på det, du gør online. Derudover kan forbindelsestider variere afhængigt af din afstand fra den server, du opretter forbindelse til (hvilket betyder det land, hvor serveren er placeret). Og hvis andre apps eller programmer på din enhed har brug for internetadgang, kan dette også påvirke hastigheden på din VPN -forbindelse.

    Sporer du nogen info?

    Vi sporer ikke de websteder, du besøger eller nogen info, der kan linke aktiviteter tilbage til dig.

    Vi måler, hvor meget trafik forbruges, og indsamler nogle diagnostiske data (e.g. bugs), som du kan deaktivere inden for produktet.

    Kan regeringer anmode om data?

    Vores politik er som følger: Vi kan ikke dele det, vi ikke ved.

    Vi skal lovligt overholde lovgivningen i de lande, vi driver, så vi sikrer, at vi ikke har noget følsomt over for at dele.

    Hvorfor måle, hvor meget trafik der bruges?

    At beregne vores omkostninger til at være vært for infrastrukturen.

    Tænk på det som en sikker rørtjeneste: Vi tilbyder infrastrukturen (“VPN -tunneler”), du beslutter, hvordan du bruger den (streaming, shopping, spil osv.), og alt, hvad vi ved, er, hvor meget volumen flyder gennem det.

    Hvor sikker er din kryptering?

    Avira Phantom VPN bruger AES 256 (avanceret krypteringsstandard), som i øjeblikket er den globale norm. Dette er et symmetrisk krypteringsskema, der er en af ​​de mest anvendte og sikre krypteringsmetoder. Nummeret 256 henviser til nøglelængden i bits. Jo højere antallet er, jo mere mulige kombinationer af cifre er der – i dette tilfælde 2^256. I USA er for eksempel AES 256 godkendt til regeringsdokumenter med det højeste hemmeligholdelsesniveau

    Download gratis VPN til Windows

    Fornyelsespriser for visse årsplaner vil stige med virkning den 28. august 2023. Gennemgå den nye prisfastsættelse her: Indlæsning. til Avira Prime – 5 enheder

    *Vigtigt abonnement, prisfastsættelse og tilbud detaljer

    • Kontrakttype: Kontrakt for et månedligt eller årligt abonnement, der starter, når transaktionen er afsluttet. Klik her for vores salgsbetingelser.
    • Opsætning: For at få beskyttelsen/tjenesten i gang, skal du downloade og installere på hver enhed og/eller komplet opsætning.
    • Gratis prøveversion: betalingsmetode kræves, hvis tilmelding til en gratis prøve (kun kredit/betalingskort eller PayPal). Når retssagen slutter, starter det betalte abonnement, og det første valgperiode er opkrævet, medmindre det er annulleret før. Specielle tilbud (er) kan udløbe.
    • Fornyelsescyklus: fornyer automatisk hver måned eller hvert år efter den indledende periode, medmindre abonnementsfornyelsen annulleres inden den dag, du skal opkræves på din konto eller ved at kontakte os. Klik her for at lære hvordan.
    • Fornyelsespriser: kan være højere end prisen for den indledende periode og kan ændres. De opkræves op til 35 dage før det årlige abonnement skal fornyes, og vi sender dig en meddelelses -e -mail med fornyelsesprisen før. De opkræves op til 5 dage før det månedlige abonnement skal fornyes.
    • Annullering og refusion: Du kan annullere din kontrakt og anmode om en fuld refusion inden for 60 dage efter købet for årlige abonnementer og inden for 14 dage efter købet til månedlige abonnement. For hver årlig fornyelse eller gratis retssag med betalt årligt abonnement kan du anmode om en fuld refusion inden for 60 dage efter at det blev opkrævet, og efter de 60 dage, en pro-klassificeret refusion af de dage, der er tilbage i din fornyede abonnementsperiode, begynder måneden efter Du anmoder om refusion . For gratis prøve med betalt månedligt abonnement kan du anmode om en fuld refusion inden for 14 dage efter at. Besøg vores annullerings- og refusionspolitik for detaljer. Klik på Hereclick her for at annullere din kontrakt eller anmode om refusion.
    • Opdateringer: Dit abonnement kan omfatte produkt-, service- og/eller beskyttelsesopdateringer og funktioner, der kan tilføjes, ændres eller fjernes, med forbehold af accept af licens- og servicaftalen.
    • Brug: kun til ikke-kommerciel husholdningsbrug. Hvis du har problemer med at tilføje en enhed, bedes du kontakte os.
    • Få hjælp
    • Downloads
    • Avira blog
    • Avira Community
    • Virus Lab
    • Sikkerhedsordbog
    • Produkt livscyklus
    • Avira VDF -opdatering
    • Frivillig aftale
    • Avira Protection Cloud
    • Om Avira
    • Priser og certificeringer
    • Karrierer
    • Referencer
    • Kontakt
    • Trykke
    • Trussel landskab
    • Mobile Banking Malware Infographic
    • Betatest

    Partnere & for erhvervslivet

    • OEM
    • Tilknyttede partnere
    • Avira Prime – Business
    • Antivir
    • Fjernelse af adware
    • Antivirus til Samsung
    • Antivirus til Windows 8
    • Antivirus til Windows 10
    • Antivirus til Windows 11
    • Sammenlign produkter og tjenester
    • Avira Prime
    • Avira Internet Security
    • Avira fri sikkerhed
    • Avira Prime Mobile til iOS
    • Avira Prime Mobile til Android
    • Studerendes rabat
    • Studerendes rabat
    • Senior rabat (+55 år)
    • Senior rabat (+55 år)

    Enhedssikkerhed

    • Antivirus
     • Windows Antivirus
     • Mac Antivirus
     • Android Antivirus
     • iOS Antivirus
     • Antivirus Pro

     Online privatliv

     • Phantom VPN
      • Windows VPN
      • Mac VPN
      • Android VPN
      • iOS VPN
      • VPN Pro

      Optimering

      • System speedup
       • Windows System Speedup
       • System Speedup Pro

       © 2023 Avira Operations GmbH, en del af Gen Digital Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

       • Fordele
       • Sammenligning
       • Placeringer
       • Funktioner
       • Tværplatform
       • Systemkrav
       • Gratis sikkerhedssuite

       Fornyes automatisk, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Fornyes automatisk, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF den første 2 -årige pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF den første 2 -årige pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Abonnementsoplysninger nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på#cma_promo_price# / første#cma_period#(#cma_promo_saved_price#fra den første 2 -årige pris på#cma_promo_standard_price#), og automatisk fornyes til#CMA_PROMO_REENWAL_PRICE# /#cma_renewal_period#, medmindre fornyelserne annulleres, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på#cma_promo_price# / første#cma_period#(#cma_promo_saved_price#fra den første 2 -årige pris på#cma_promo_standard_price#), og automatisk fornyes til#CMA_PROMO_REENWAL_PRICE# /#cma_renewal_period#, medmindre fornyelserne annulleres, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med 2 x årlig fornyelsespris på # CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / år. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF den første 2 -årige pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med 2 x årlig fornyelsespris på # CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / år. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

       Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter og fornyes automatisk, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
       Tilby detaljer nedenfor .*

       #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#OFF 1ST#CMA_PERIOD#Pris på#CMA_PROMO_STANDARD_PRICE#. Derefter #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

       #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#OFF DEN FØRSTE 2 ÅRS PRIS PÅ#CMA_PROMO_STANDARD_PRICE#. Derefter #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

       #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#OFF 1ST#CMA_PERIOD#Pris på#CMA_PROMO_STANDARD_PRICE#. Derefter #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

       Den resterende værdi, der er tilbage på dit nuværende abonnement, konverteres til yderligere dage i dit nye abonnement.