Gratis anonym e -mail

Sådan sendes en anonym e -mail

Som alle e-mail-udbydere kan Gmail (Google) se din IP-adresse, og på grund af hvor meget data Google indsamler, kan Google normalt forbinde din Gmail med din virkelige livsidentitet.

Bedste anonyme e -mail -udbydere 2022

En anonym e -mail -adresse er en mail -adresse eller e -mail -service, hvorfra du kan sende og modtage anonyme e -mails. Takket være en anonym e -mail -konto forbliver afsenderen og modtageren anonym. Dette er især vigtigt, når man sender personlige bankdata, adresser og anden følsom information. Men hvilke anonyme e -mail -tjenester er der? Vi har samlet de bedste anonyme e -mail -udbydere til dig!

Proton Mail

Proton Mail

Protonmail er en af ​​de bedste udbydere af sikre og gratis anonyme e -mail -adresser. Udbyderen bruger PGP -kryptering til at kryptere dine e -mails, før de forlader postkassen. Derudover følger Protonmail en streng politik for nul-viden, og udbyderen har derfor ikke lov til at se dine beskeder. Desværre er metadata, overskrifter og emnelinjer ikke krypteret af Protonmail. Desuden behøver du ikke give nogen personlige data for at oprette en konto. I den gratis version har du 500 MB lagerplads til din rådighed, og du kan sende op til 150 beskeder om dagen. Hvis du har brug for mere lagerplads og yderligere funktioner, bliver du nødt til at købe en betalt version.

Guerilla Mail

Guerilla Mail har eksisteret i over et årti og giver dig muligheden for at sende og modtage e -mails anonymt. Du kan oprette din egen e -mail -adresse eller generere en tilfældig e -mail -adresse. Der kræves ingen personlige data for at oprette en e -mail -konto, og Guerilla Mail tilbyder endda muligheden for at sende anonyme e -mails uden en konto. Derudover tilbyder udbyderen muligheden for at sende e -mails, der udløber efter en time.

Tutanota

Tutanota Mail

Tutanota er en betroet anonym e -mail -udbyder og et populært valg blandt online sikkerheds- og privatlivets eksperter. Udbyderen bruger sin egen krypteringsstandard til at kryptere hele postkassen, inklusive emnelinjer for mails og kontaktlister. Ingen personlige oplysninger er nødvendige for at oprette en konto. Tutanota fjerner IP -adressen fra alle mails. I den gratis version har du 1 GB lagerplads til din rådighed.

Anonaddy

Anonaddy Mail

Anonaddy er en gennemsigtig og open source e-mail-videresendelsestjeneste, der krypterer og ikke sporer alle e-mails. Et aliassystem gør det muligt at være vært for selv flere e -mails og effektivt beskytte dit privatliv. Udbyderen beskytter dig også mod krydshenvisninger, som kan afsløre din identitet i tilfælde af en dataovertrædelse, og forhindrer også uønsket spam ved at deaktivere aliaser.

Sikker e -mail

Udbyderens sikre e-mail krypterer alle e-mails med en stærk 4096-bit kryptering og bruger også SSL-kryptering, så dine e-mails ikke kan ses under en transmission. For at oprette en e -mail -konto behøver du ikke give personlige oplysninger. Sikker e -mail gemmer ikke IP -adresser og kan ikke dele personlige oplysninger med regeringer eller snoopers.

Mailfence

MailFence Mail

MailFence bruger også OpenPGP -kryptering og er en sikker e -mail -udbyder. Du har muligheden for at bruge aliaser til at beskytte din identitet og for at filtrere indgående e -mails, så der ikke modtages nogen spam. Mailfence’s servere er placeret i Belgien og er derfor ikke underlagt amerikansk lovgivning. Udbyderen behøver ikke at overholde udleveringsaftaler eller nationale sikkerhedsbestemmelser og kan derfor garantere maksimal anonymitet.

Privatemail

Privatemail

Udbyderen Privatemail tilbyder en krypteret anonym e-mail-tjeneste med ende-til-ende OpenPGP-kryptering. Gemte data er krypteret, og du har endda mulighed for at muliggøre selvdestruktion af e-mail og kontakter. Dataene gemmes ikke på sine egne servere, så de kan ikke ses med privatemail.

Konklusion: En bred vifte af gratis anonyme e -mail -udbydere

Udvalget af e -mail -udbydere til sikre anonyme e -mail -adresser er stort, og der er noget for enhver smag. Tilbudene er ganske forskellige, og rækkevidden af ​​funktioner varierer fra udbyder til udbyder. I sidste ende tilbyder hver udbyder imidlertid muligheden for at sende og modtage anonyme e -mails, og ofte er der endda yderligere funktioner tilgængelige. Opbevaringspladsen er normalt ret begrænset til de gratis e -mail -konti, men til daglig brug er perfekt tilstrækkelig. De nævnte udbydere er alle velrenommerede og tager sig af dit privatliv og online sikkerhed.

Delindlæg:

Information

 • Tilknyttet program
 • Blog
 • Gendan adgangskoden
 • Brugsbetingelser
 • Tilbagebetalings politik
 • Fortrolighedspolitik
 • Apps privatlivspolitik
 • Kontakter

Sådan sendes en anonym e -mail

Anonym e -mail

Har du brug for at sende en e -mail uden at afsløre, hvem du er? Desværre kan du ikke bare tilmelde dig en gratis service, som Gmail eller Outlook, med falske personlige detaljer. Det skyldes, at tjenester som Gmail sporer din hver bevægelse online og din IP -adresse (nyt vindue), som kan knyttes til din placering og identitet.

Brug af en privat e -mail -service med andre privatlivets fred kan dog den bedste chance for at sende en e -mail, mens du skjuler din identitet. Sådan er det her.

Hvad er en anonym e -mail?

En anonym e -mail sendes uden at afsløre identiteten eller personlige oplysninger fra afsenderen, men ingen e -mail -service er 100% anonym. Det skyldes, at e -mail er afhængig af at identificere oplysninger, som metadata og IP -adresser, til at arbejde.

En krypteret e -mail -service, som Proton Mail, giver dig meget sikker, privat E -mail ud af kassen. Imidlertid, privatliv er ikke det samme som Anonymitet:

 • Privatliv betyder at holde visse ting for dig selv og kontrollere, hvem du deler dem med. For eksempel deler du ikke intime detaljer om dit helbred med arbejdskolleger, men du deler dem med din læge. Og selvfølgelig kender din læge din identitet.
 • Anonymitet betyder at skjule din identitet. Folk kan se, hvad du gør, men ved ikke, hvem du er. For eksempel kan du sende en besked på sociale medier ved hjælp af et pseudonym.

Ingen e -mail -service alene kan garantere din anonymitet. Men ved hjælp af en privat, sikker e -mail -service med andre privatlivetsolie giver dig den bedste chance for at sende en e -mail, mens du skjuler din identitet.

Få Proton Mail

Hvorfor sende en anonym e -mail?

Der er mange legitime grunde til, at du måske vil sende en anonym e -mail, for eksempel:

 • Du er en politisk aktivist under et undertrykkende regime og vil tale.
 • Du er journalist eller varslere og har brug for at beskytte dig selv og dine kilder.
 • Du vil undgå at blive sporet af internetudbydere (ISP’er), store tech -virksomheder, marketingfolk eller regeringer.
 • Du foretrækker at tilmelde dig onlinesamfund uden at afsløre dit rigtige navn.

Jo større risikoniveau du står overfor, jo flere værktøjer skal du bruge til at holde dine e -mails så anonyme som muligt.

Sådan sendes en anonym e -mail

Sådan sender du en e -mail med en høj grad af anonymitet. Du har muligvis ikke brug for alle disse foranstaltninger, afhængigt af din trusselsmodel.

Få en ende-til-ende krypteret e-mail

Opret først en ny e -mail -konto med en privat e -mail -service, som Proton Mail. Du behøver ikke at give nogen personligt identificerbare oplysninger for at tilmelde dig Proton Mail. Desuden indsamler vi ingen data knyttet til din identitet, da Proton Mail App Store Privacy Label viser:

Proton Mail Privacy Label i Apples App Store, der viser, at Proton Mail indsamler ingen data knyttet til din identitet

Proton Mail bruger også ende til ende kryptering, hvilket betyder, at din besked er krypteret på din enhed og kan kun dekrypteres af den person, du skriver til. Hvis en tredjepart opfanger din besked, vil de ikke være i stand til at læse den. Og vi gemmer alle e-mails (inklusive meddelelser til og fra ikke-proton mailbrugere) ved hjælp af nul-adgang kryptering, så ingen andet end du kan få adgang til dem-ikke engang os.

Men husk to advarsler, hvis du vil forblive anonym.

Først som enhver e -mail -service har Proton Mail adgang til metadata i e -mail -overskrifter (som afsender/modtager og emnelinjer), fordi vi ikke kunne levere beskeder uden det. Disse metadata er beskyttet af strenge schweiziske privatlivslove. Alligevel kan Proton Mail tvinges til at dele metadata (men ikke meddelelsesindhold eller vedhæftede filer) med retshåndhævelse, hvis det præsenteres for en gyldig schweizisk retsafgørelse vedrørende kriminel aktivitet mod schweizisk lov.

For det andet, hvis du bryder schweizisk lov, kan en lovlydig virksomhed som Proton Mail være lovligt tvunget til at logge din IP-adresse. Din internetudbyder eller mobiloperatør tildeler din IP -adresse til dig, så e -mails kan spores til enkeltpersoner via deres IP -adresse.

Så hvis du vil sende en e -mail, der ikke kan spores til dig, skal du skjule din IP -adresse.

Skjul din IP -adresse og online aktivitet

Brug Proton Mail med et virtuelt privat netværk (VPN) (nyt vindue) til at maskere din IP -adresse. En VPN krypterer din internetforbindelse og viser i stedet IP -adressen på VPN -serveren. Men VPN -tjenesten kan se din rigtige IP -adresse, så at vælge en VPN, du kan stole på, som Proton VPN (nyt vindue), er afgørende. I henhold til den nuværende schweiziske lov kan Proton VPN ikke tvinges til at logge brugeraktivitet.

For endnu større anonymitet skal du bruge Proton Mail med Tor Anonymity Network. Når du opretter forbindelse til internettet via TOR, er din internettrafik krypteret og dirigeret gennem et verdensomspændende frivilligt netværk af relæer, der skjuler din originale IP -adresse og online aktivitet.

Brug en hide-my-e-mail-alias

At sende en e -mail med et e -mail -alias giver dig et andet lag af anonymitet. Ved at bruge en e -mail -aliasing -service som Simplelogin med Proton (nyt vindue) kan du oprette anonyme aliaser til forskellige formål, maskere din vigtigste personlige e -mail -adresse.

Simplelogin kender dog stadig din personlige e -mail -adresse, fordi det videresender dine e -mails til denne adresse, så brug af Simpelelogin skjuler ikke din identitet for Simpelelogin.

Fjern personlige oplysninger

Du bør tydeligvis ikke medtage nogen personligt identificerbare oplysninger i en anonym e -mail. Medtag ikke dit rigtige navn eller oplysninger, der kan spores til dig i din e -mail -adresse eller emnelinje.

Men hvad med vedhæftede filer, der kan indeholde metadata relateret til din identitet? Fjernelse af identificerende oplysninger, såsom EXIF ​​-data (nyt vindue) på fotos, er god praksis. Proton mail krypterer dog alt meddelelsesindhold og vedhæftede filer i ende til ende krypterede meddelelser, så der er ikke noget behov.

Bliv privat med Proton Mail

De mest sikre og private e -mail -tjenester, som Proton Mail, beskrives ofte som “anonym”. Men som vi har set ovenfor, kan ingen e -mail -service garantere anonymitet.

E -mail -anonymitet er som et spektrum. På det ene ekstreme “gratis” tjenester som Gmail får dig til at betale med dit privatliv, høster store mængder data knyttet til din identitet. I den anden indsamler Proton Mail, hvis forretning er at beskytte dit privatliv, ingen (undtagen i sjældne tilfælde, når den er beordret af en schweizisk domstol).

Med Proton Mail får du:

 • End-to-end og nul-adgang kryptering For at forhindre, at dine meddelelser får adgang til tredjepart
 • Adgangskodebeskyttede e-mails At sende slut-til-ende-krypterede meddelelser til en, der ikke er på Proton Mail
 • Udløb af beskeder at indstille en krypteret besked til at slette sig selv efter en bestemt dato
 • Schweizisk privatlivslovgivning, som er nogle af de stærkeste i verden for at beskytte dine e -mails

Alt dette gør Proton Mail privat og meget sikker, men garanterer ikke anonymitet. Ved at bruge Proton Mail med SimpleLogin Aliases og Proton VPN eller Tor kan du dog sende en e -mail med en høj grad af anonymitet.

Hos Proton arbejder vi på at give alle privatliv og sikkerhed online. Så uanset om du har brug for anonymitet eller bare vil have e -mail, der respekterer dit privatliv, skal du være med og holde dig sikker!

Anonym e -mail -ofte stillede spørgsmål

Er Proton Mail Anonymous?

Ingen e -mail -service kan være 100% anonym, fordi e -mail er afhængig af at identificere oplysninger, der skal leveres. Men Proton Mail giver dig mulighed for at tilmelde dig uden at give nogen personligt identificerbare oplysninger. Det giver også ende til ende kryptering, hvilket betyder, at kun du og den tilsigtede modtager af din besked kan læse den. Ved at bruge Proton Mail med aliaser og en VPN eller Tor, kan du sende en besked med en høj grad af anonymitet.

Er gmail anonym?

Nej, Gmail er ikke anonym, fordi du skal give personligt identificerbare oplysninger for at tilmelde dig tjenesten. Selv hvis du giver falske personlige oplysninger, samler Gmail enorme mængder af dine personlige data, når du bruger dem.

Kan du bruge e -mail anonymt?

Mens du ikke kan garantere anonymitet, når du bruger e -mail, kan du sende en e -mail med en stor chance for at skjule din identitet, hvis du bruger en privat e -mail -service, som Proton Mail, e -mail -aliaser og en VPN eller Tor, afhængigt af din trusselsmodel.

Hvad er forskellen mellem privat e -mail og anonym e -mail?

Betingelserne “Privat e-mail” og “Anonym e-mail” bruges ofte om hverandre til at beskrive encrypterede e-mail-tjenester som Proton Mail. Privatliv adskiller sig imidlertid fra anonymitet: anonymitet betyder at skjule din identitet; Privatliv betyder at holde nogle ting for dig selv, inklusive dine handlinger.

Er der sådan noget som en usporbar e -mail?

Du kan ikke garantere komplet anonymitet og utrættelighed, når du sender en e -mail. Men du kan tage skridt til at skjule din identitet.

Afslører Gmail din IP -adresse?

Som standard skjuler Gmail automatisk din IP -adresse, når du sender en besked. Modtageren af ​​din besked ser normalt IP -adressen på en Gmail -server i stedet. Men hvis du bruger Gmail via en e -mail -klient, kan din IP -adresse indsættes i meddelelsen, afhængigt af din klient.

Som alle e-mail-udbydere kan Gmail (Google) se din IP-adresse, og på grund af hvor meget data Google indsamler, kan Google normalt forbinde din Gmail med din virkelige livsidentitet.

Kan du skjule din e -mail -adresse, når du sender en e -mail?

Når du sender en e -mail, kan modtageren se din adresse i feltet “Fra”. Du kan maskere din vigtigste personlige adresse ved at bruge en midlertidig adresse, for eksempel ved hjælp af en e -mail -aliasing -service som Simpelelogin af Proton (nyt vindue) . Simplelogin kender dog stadig din personlige e -mail -adresse, da det har brug for at kende disse oplysninger for at videresende dine e -mails.