Nyd 10 GB båndbredde med vores gratis VPN -plan

Først og fremmest kan en gratis VPN -download muligvis være malware. Det er ikke uhørt for en VPN at give en gratis service som en undskyldning for at mine dine data eller tjene dig målrettede annoncer. En sådan VPN kan være vanskelig at fjerne fra dit system og affald værdifulde computerressourcer.

Gratis VPN -download

Bare fordi dit virtuelle private netværk ikke koster dig noget, betyder det ikke, at det ikke burde være så sikkert og pålideligt som enhver betalt VPN -service. Privadovpn -netværket er et af de mest robuste i verden, der giver adgang til vores flammende hurtige gratis VPN -servere, så du kan forsvare dine online data derhjemme eller på farten.

Baseret i Schweiz for verdens bedste beskyttelse af privatlivets fred
Nul logpolitik betyder, at vi ikke har nogen registreringer af din aktivitet
10 optrædener med data hver 30. dag
Let at bruge apps Mask din IP og få dig beskyttet med et enkelt klik

Hvorfor har du brug for den gratis version af Privadovpn

Adgang til indhold af overalt på jorden sikkert

Vores ultrahurtige globale VPN-servere giver dig sikker adgang til dit indhold hvor som helst på jorden. Når du nyder film eller musik, vil du have hurtige forbindelser og evnen til at ændre din virtuelle placering. Ved hjælp af vores gratis VPN -apps kan du sikkert se onlineindhold, uanset hvor du er.

10 GB VPN -data hver måned gratis

De fleste VPN’er begrænser, hvordan du kan bruge dem, men ikke denne VPN. Nyd det bedste indhold fra hele verden på dit tv, telefon, tablet eller computer på vores brugervenlige VPN -apps. Hold din browserhistorie hemmelig. Beskyt dine downloads. Bliv sikker online.

Privadovpn: Gratis, let, sikker

Opret din gratis konto

Få 10 GB krypterede data downloads gratis hver måned uden strenge vedhæftet. Tilmeld dig en gratis konto i dag.

Download vores gratis VPN -apps

Sikre alle dine enheder i dag. Installer på få minutter og beskyt dine online data.

Opret forbindelse til en VPN -server

Skjul din identitet og ser ud til at være på en virtuel placering gennem vores 12 gratis globale servere.

Nyd din sikre forbindelse

Gennemse frit på nettet, se video, spille spil eller downloade filer uden at blive set.

Få de bedste VPN -protokoller tilgængelige i vores gratis VPN -apps

Vælg mellem de bedste VPN -protokoller, der er tilgængelige, inklusive OpenVPN til den mest sikre forbindelse på Internettet, IKEV2 for en hurtigere forbindelse, der er perfekt til at se online video eller spil privat eller Wireguard®, som afbalancerer hastighed og sikkerhed for den bedst mulige oplevelse. Hver VPN -protokol har specifikke fordele, så vi ønskede at gøre det så let som muligt for dig at vælge den, der bedst passer til dine behov. Vores team leder altid efter den nyeste beviste teknologi til at integrere i vores VPN, så du kan være sikker på, at du er beskyttet nu og i fremtiden.

Hvordan vi leverer gratis VPN -tjenester af høj kvalitet

Selvom det er dyrt at køre en VPN, føler vi, at det er vigtigere end nogensinde, at privatlivets fred er tilgængeligt af alle, ikke kun de mennesker, der har råd til det. Frihed er ikke kun et privilegium for de velhavende: det er en menneskerettighed. Derfor er vi en gratis VPN. Vi leverer også en betalt VPN -service for dem, der ønsker at støtte vores mål om at forsvare alles online privatlivets fred. Privadovpn Premium leveres med disse yderligere fordele.

Flere VPN -servere

Få adgang til vores fulde netværk af hundreder af servere i lande og byer i Privadovpn -apps.

Ubegrænset VPN -data

Vi fjerner datakapslen, så du kan se online video, spil og downloade store filer til dit hjertes indhold.

Se sikkert globalt

Med Privadovpn kan du sikkert se dit indhold, uanset hvor du er. Adgang til musik, video og sociale medier hvor som helst i verden på få sekunder.

Tilslut automatisk

Brug PrivadovPN -apps til dit skrivebord, telefon, router eller andre enheder til automatisk at oprette forbindelse til den bedste server og beskytte dine data.

Hvorfor tilbyde et gratis virtuelt privat netværk?

I 2020 steg dataovertrædelser i stor skala med 273%, hvilket øger de odds, som dine personlige oplysninger er lækket. Det tager ikke engang ud af, hvor mange små overtrædelser der skete, og hvor mange individer der blev skadet. Regeringer har indført drakoniske internetcensurregler for at skjule undertrykkelsen af ​​deres folk. Mange af de mest magtfulde virksomheder i verden tjener deres penge på dine personlige data. Dette er alle problemer, og der er meget begrænsede værktøjer, som brugerne er nødt til at kæmpe tilbage. Privadovpn vil gerne hjælpe med at sikre, at alle har adgang til beskyttelse af høj kvalitet uden omkostninger gratis.

Hos Privadovpn tror vi, at det at give nogen fri adgang til hurtige, pålidelige VPN -servere holder dem mere sikre. Gratis VPN -tjenester bliver mere og mere vigtige, især når Internet of Things og andre fremskridt bliver større dele af vores liv. Gratis, brugervenlig beskyttelse kan reducere den potentielle skade, internetforbundne enheder udgør. Mens du bruger en VPN ikke er en kur-alt, hjælper det på mange måder. Med det i tankerne var det bare fornuftigt at tilbyde Privadovpn uden omkostninger.

Ofte stillede spørgsmål

Er det sikkert at bruge gratis VPN’er?

 1. Understøtter det virtuelle private netværk sig selv med annoncer? Gratis VPN -udbydere, der betjener dig annoncer, mens du er online, kan sætte dit privatliv i fare ved at sælge dine data direkte til annoncører. Mange gratis VPN’er tjener deres penge på denne slags ordning, som på mange måder neutraliserer formålet med at bruge en VPN, gratis eller på anden måde.
 2. Hvad skal du gøre for at få adgang til den gratis VPN -service? En masse gratis VPN’er kræver, at du hopper gennem bøjler for ekstra data. Dette kan omfatte at tvinge dig til at tilmelde dig e -mail -lister, reklamere for deres service på sociale medier eller endda bede om en betalingsmetode på trods af at være “gratis.”
 3. Er de en nul-log-udbyder? Gratis VPN -tjenester, der holder logfiler over dine online data, er ikke sikre at bruge. VPN’er er regelmæssigt målet for regeringsdataanmodninger, og den mest sikre måde at holde dit privatliv intakt på er at holde nogen logfiler, der kan overleveres. Ingen gratis VPN, der holder aktivitetslogfiler, kan have tillid til dine data.

Hvorfor skal jeg oprette en VPN -konto?

 • Den gratis version af Privadovpn er blandt de mest generøse VPN -tilbud online.
 • Vi giver dig 10 gratis optrædener af data hver måned, ingen spørgsmål. Og i modsætning til andre VPN’er, kræver vi ikke, at du hopper gennem bøjler for at få det.
 • Du kan stadig gøre ting med vores gratis VPN, som andre VPN’er ikke tillader, inklusive store filoverførsler og online video.
 • Som en nul-log-udbyder er dit privatliv sikkert på vores gratis VPN. Du får også fordelene ved 256-bit-AES-kryptering og IP-maskering, ligesom med en betalt VPN, kun gratis.

Bruger dine VPN specifikke gratis servere uden omkostningsregnskaber?

Ingen. Vi trækker ikke det trick, som andre VPN’er gør, hvor den gratis konto får mindre robust support, langsommere forbindelser eller “gratis” infrastruktur adskilt fra premium -netværket.

Bare fordi noget er en gratis VPN -udbyder, betyder det ikke, at det ikke skal gøre det let og praktisk at beskytte dit privatliv.

Er der sikkerhedstrusler, der gælder for gratis konti, der ikke for en betalt VPN?

VPN’er med en gratis service har ikke nødvendigvis yderligere sikkerhedstrusler, men det er muligt.

Først og fremmest kan en gratis VPN -download muligvis være malware. Det er ikke uhørt for en VPN at give en gratis service som en undskyldning for at mine dine data eller tjene dig målrettede annoncer. En sådan VPN kan være vanskelig at fjerne fra dit system og affald værdifulde computerressourcer.

Hvad er den bedste gratis VPN med en gratis konto?

Privadovpn er den bedste gratis VPN på markedet af flere grunde.

Først og fremmest tilbyder vi dig 10 optrædener med overførsel gratis hver måned med intet andet end en verificeret e -mail -adresse.

For det andet får du adgang til 12 VPN -servere over hele verden.

For det tredje får du nøjagtigt den samme VPN -præstation og privatliv, som du ville med en premium VPN. Vores gratis konti bruger den samme infrastruktur som vores premium, så du kan føle dig sikker online.

Endelig kan du se video og lyd sikkert, når du bruger den gratis version af vores software. De fleste gratis tilbud tillader dig ikke at bruge deres service til forskellige tjenester. Vi giver dig mulighed for at gøre begge dele.

Hvad er den hurtigste gratis VPN?

Det er ikke noget, der virkelig kan besvares, da det kan ændre sig drastisk fra dag til dag eller endda øjeblik til øjeblik. Gratis VPN -test kan kun måle hastighederne i øjeblikket, og gratis VPN -applikationer kan påvirkes af enhedsbelastning.

Privadovpn bruger et netværk baseret på fysiske servere for at sikre, at vores gratis VPN -brugere får de hurtigst mulige hastigheder, mens de stadig beskytter deres privatliv. Vores gratis plan giver den samme hastighed og beskyttelse som en betalt plan.

Hvor god er din gratis VPN til Android?

Privadovpn er fremragende til Android -telefoner og tablets! Mange gratis Android -VPN’er inkluderer ikke avancerede funktioner som split tunneling eller en solid dræbskontakt, men Privadovpn inkluderer alt hvad du har brug for for at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvor du er.

Vil du sælge mine oplysninger?

Absolut ikke. Vi tror ikke, at det at tilbyde VPN -service af høj kvalitet betyder, at du betaler med dine data. Vores gratis VPN -service understøttes af vores premium -medlemmer, så vi kan hjælpe folk med at forbedre deres online sikkerhed uden at skulle sælge deres oplysninger for at holde lysene på.

Opgrader til premium og beskytter op til 10 forbindelser med en konto

Nu kan du sikre op til 10 internetforbundne enheder med en enkelt Privadovpn Premium -konto. Du behøver ikke længere at bekymre dig om, hvorvidt du skal aktivere din VPN på din bærbare computer eller din telefon, du kan beskytte dem begge, såvel som telefoner, tablets og medieenheder i resten af ​​din familie.

Computere

Beskyt alle dine desktops og bærbare computere mod at spionere og anonymisere din online aktivitet på flere samtidige forbindelser derhjemme eller ude og om med Privadovpn -appen.

Mobile enheder

På en telefon eller en tablet kan du sørge for, at alt, hvad du sender og modtager på det, er krypteret, sendt gennem en sikker tunnel og dirigeret gennem vores omfattende netværk af globale servere.

Online underholdningstjenester

Uanset om du ser på et internet-klar tv eller bruger en tilføjelsesenhed, kan du sikre dig, at du får privat internetadgang og sikre forbindelser med Privadovpn.

Routere

Du behøver ikke vælge, hvilke enheder der skal beskyttes, mens du er hjemme. Installer Privadovpn på din router og beskyt flere enheder, der er tilsluttet dit netværk.

Nyd 10 GB båndbredde med vores gratis VPN -plan

Zoogvpn gratis plan

Der er mange grunde til at bruge en VPN i dag, fra at gennemse internettet og behandle transaktioner sikkert og sikkert, til at få adgang til begrænset indhold og mange andre ting, disse værktøjer er praktiske i vores daglige liv. Men i nogle tilfælde spiller penge en rolle i at bestemme, hvorvidt og hvor meget vi bruger VPN -tjenester. Uanset om du er bundet til kontanter eller ikke ønsker at forpligte dig til en betalt abonnementsplan, har vi dig dækket. Flere grunde fik os til at quintuple vores gratis VPN -plan.

Den bedste gratis plan fra en førende udbyder

Mens der er mange gratis VPN -udbydere derude, der udelukkende fokuserer på at levere deres tjenester gratis, talte vi i et af vores tidligere indlæg om, hvorfor gratis VPN’er aldrig er en god idé. Heldigvis er Zoogvpn en af ​​flere premium VPN -tjenester, der tilbyder en gratis servicepakke. Med det sagt kan ikke mange andre udbydere matche det, vi tilbyder med hensyn til kvaliteten af ​​vores gratis service. Dette er fordi vi for nylig opgraderede vores gratis VPN -plan fra 2 GB til 10 GB.

En af de vigtigste grunde til, at vi besluttede at gøre dette, er at takke alle vores almindelige gratis brugere og give nye brugere en kvalitetstjeneste, der skiller sig ud fra mængden. Hvis du allerede har abonneret på vores gratis VPN -plan, behøver du ikke at gøre noget, da dataforbruget opdateres hver måned. Bare læn dig tilbage og nyd ubegrænset internet, så længe du vil, ingen strenge knyttet.

Et svar på den aktuelle situation

På trods af at han opretholder en af ​​de mest overkommelige premium -tjenester på markedet, forstår vi, at ikke alle har brug for en premium betalt service. Dette går især i løbet af denne ekstraordinære tid, når du bruger penge på VPN -tjenester, er sandsynligvis ikke oven på din liste. Alligevel, med de fleste mennesker over hele kloden, der stadig sidder inde i nogen tid, kan en VPN være et praktisk værktøj, der låser op mange underholdningskanaler fra hele verden. Denne øgede databegrænsning uden præstationsbegrænsninger kan være meget nyttige, hvis du kan lide at gennemse privat, streame indhold fra geo-blokerede websteder eller udføre andre online aktiviteter, som du vil beholde for dig selv.

En levetid med gratis VPN

Selv før denne ændring var vores gratis VPN -plan blandt de bedste på markedet. Fra første dag var det gratis, og det vil altid være, uanset hvor længe du planlægger at bruge det. Når det kommer til vores gratis VPN -plan, er der ingen skjulte omkostninger, ingen gebyrer, og vi beder ikke fra dig om at forpligte dig til nogen af ​​vores betalte planer om at nyde den gratis service. Alt hvad du skal gøre er at downloade vores gratis app og vælge den server, du vil oprette forbindelse til. Vores gratis plan inkluderer:

 • 10 GB båndbredde hver måned
 • En samtidig forbindelse
 • Zero logs -politik
 • Tre serverplaceringer
 • 128-bit datakryptering

Disse funktioner, der er nævnt ovenfor, er bare nogle af de vigtigste, da vores gratis VPN kommer med mange andre gavnlige aspekter. Mere vigtigt er det, at det understøtter en bred vifte af enheder, så du kan vælge den, du finder ud til at være det mest nyttige og nyde ubegrænset og ucensureret internet overalt, hvor du går.

Selvfølgelig tilbyder vi også premium VPN -tjenester, hvis du vil bringe din oplevelse til det næste niveau. Sammenlignet med den gratis service tilbyder de betalte planer ubegrænset båndbredde, ubegrænsede enheder, 50 serverplaceringer og fulde funktioner. Hvis du vil prøve vores gratis VPN -service eller opgradere til en af ​​vores tre premium -planer, tilmeld dig i dag!

Yaroslav s.

CEO hos Zoogvpn. Yaroslav er en alsidig manager med omfattende kundesupportoplevelse. Hans historiske baggrund og en dyb lidenskab for filosofi afslutter perfekt et reelt ønske om at skabe meningsfuldt indhold og tech -produkter.