Hotspot Shield Review 2023

Contents

Hvis vi selvfølgelig ville ændre vores placeringer eller bruge en anden server, kunne vi trække serverlisten op fra bunden af ​​skærmen og vælge, hvilken serverplacering vi ville oprette forbindelse til. Det bedste er, at der var muligheder for at oprette forbindelse til servere, som hotspot -skjold optimeret til spil og streaming, perfekt til, når vi ville fange en episode eller to af “Office” i vores pauser.

Opbevarer hotspot VPN? (Nej, her er hvorfor)

Opbevarer hotspot Shield VPN? Kan du stole på det? I de sidste 9 måneder har jeg brugt denne VPN, og her er hvad jeg ved:

Hotspot Shield VPN holder ikke logfiler af dig, mens du er tilsluttet deres server ved hjælp af en enkelt eller flere enheder. Mens det beskytter dit online privatliv og skjuler din IP -adresse fra andre computere og brugere, logger hotspot Shield din rigtige IP -adresse, som vil blive slettet i slutningen af ​​din session.

Der er nogle grundlæggende ting at være opmærksomme på. Generelt skal du fravælge alle slags logfiler, inklusive dem, der er relateret til IP -adresser. Du kan dog tilmelde dig specifikke logfiler, såsom dem, der er relateret til netværksbrug.

Undgå VPN’er, der holder logfiler

Først skal du vælge en VPN, der ikke holder logfiler. Generelt vil en VPN, der ikke holder logfiler, kun have logfiler, der vedrører din computers IP -adresse.

Så vil du være i stand til at undgå at få din rigtige IP logget af ISP. Den bedste mulighed for dig er en, der ikke holder logfiler. Den bedste VPN til dette formål er en, der bruger en tredjeparts DNS-server.

Overvej en gratis VPN -service

Du ønsker måske at lede efter en gratis VPN -service. En gratis service er muligvis alt hvad du har brug for, men det er måske ikke så sikkert som en betalt. Gratis VPN -tjenester holder ikke logfiler, fordi det kræver en masse ressourcer at gøre det, som de ikke har (Når alt kommer til alt betaler du ikke en krone for at bruge serveren).

For et rimeligt gebyr kan du downloade en app og derefter logge ind på et senere tidspunkt.

Alternativt kan du betale for et abonnement, der inkluderer de mest kraftfulde funktioner. Omkostningerne er normalt lavere end premium -mulighederne, og de længere planer er også billigere end Surfshark -planen.

Et godt krypteringssystem

Kontroller, om din VPN har et godt krypteringssystem. De bedste krypteringsmetoder inkluderer AES-256. Mens AES-128 er uigennemtrængelig, er AES-256 endnu mere sikker. Nordvpn og Surfshark VPN er gode eksempler på tjenester, der bruger dette kryptering på højt niveau.

Dine personlige oplysninger er sikre, og ingen vil vide, om dine data bliver undersøgt. Dette betyder, at hvis du er amerikaner, har du intet at bekymre dig om.

Stil spørgsmål om logfiler

Spørg, om din VPN holder logfiler. De fleste tjenester har ingen logfiler, men nogle få gør det. Et par af dem er mere sikre end andre, og det er vigtigt at forstå, hvilke der er sikrere.

En VPN -service skal ikke have nogen logfiler over din aktivitet. Du kan læse det fine skrift og sørge for, at det matcher dine behov. Hotspot VPN’er er mere sikre end deres kolleger.

Er hotspot -skjold sikkert at bruge?

Den betalte version af hotspot -skjold er let at bruge. Når du har installeret appen, bliver du omdirigeret til en webkonsol.

Du kan manuelt vælge serverplaceringen ved at vælge den fra listen. Det har også et hjælpcenter og et antivirus. Virksomhedens websted er godt designet og let at navigere. Hvis du har problemer, kan du sende dem en supportbillet.

Beskyt dit online privatliv

En grundlæggende grund til at bruge en VPN er privatlivets fred. Uanset dit valg, skal du altid være opmærksom på, hvordan din VPN fungerer.

Du skal være på vagt over for virksomheder, der gemmer data. Du bør også undgå enhver VPN, der gemmer dine personlige oplysninger.

Dette vil beskytte dig mod alle typer websteder. Du kan endda være i stand til at få adgang til din e -mail og bank uden problemer. Når du bruger en VPN, kan du være sikker på, at dine data er sikre.

internetsikkerhed

En VPN er en vigtig del af din internetsikkerhed. Det kan beskytte dit privatliv og forhindre dig i at blive spioneret.

Ved at holde dine data private, vil hotspot VPN ikke dele dine data med nogen. Dette gælder især, hvis du bruger det til at downloade torrents eller gennemse internettet. Så igen, hvis du er en torrenter, skal du finde en VPN med denne politik.

Er din session optaget?

Mens de fleste VPN’er ikke registrerer din IP -adresse, registrerer Hotspot Shield VPN din session. Dette gøres, fordi de er nødt til at registrere din IP -adresse for at identificere dig.

IP -adresserne, der bruges i din session, registreres. IP -adressen på udbyderens servere er også registreret.

Disse data gemmes i 72 timer og slettes derefter. Det er en god ide at vælge en VPN med en no -logs -politik, hvis du vil beskytte dit privatliv.

Konklusion

Hotspot Shield VPN tilbyder også en politik uden logs. Virksomheden hævder, at det ikke logger dine personlige oplysninger, men det holder samlede forbindelseslogfiler. Dette kan være et stort problem for nogle brugere.

En VPN, der ikke overvåger din IP -adresse, er ikke prisen værd. Snarere skal det have en politik uden logs. Denne politik kan forhindre din online identitet i at blive stjålet.

Om CMU

Indholdsmarkedsføring består af et pulserende team af 12 digitale marketingfolk og kreative forfattere. Vi hjælper dig med at identificere den bedste digitale marketing -software til at automatisere din virksomhed, generere flere kundeemner og øge dine indtægter.

Indholdsmarkedsføring er din betroede ressource til online marketingværktøjer. Vi viser dig de bedste værktøjer til at automatisere din virksomhed, og hvordan du bruger dem trin for trin.

Hotspot Shield Review 2023

Med over 1.800 servere i over 80 lande kan du forvente hurtige hastigheder fra hotspot -skjold.

Alt vores indhold er skrevet af mennesker, ikke robotter. Lær mere

Af Aliza Vigderman, Senior Editor, Industry Analyst & Gabe Turner, Chief Editor sidst opdateret den 28. august 2023

Hotspot Shield 2023 - Produktbillede

Redaktørens vurdering:
8.9 /10

Hvad vi kan lide

 • Fart: Hotspot Shield udførte lyn hurtigt under download og upload hastighedstest, hovedsageligt på grund af dets servere, der understøtter hastigheder op til 1 Gbps.
 • Kan få adgang til Netflix: Dette kan ændre sig, men indtil videre fungerer Hotspot Shield med Netflix og andre videostreamingwebsteder.
 • Gratis mulighed: Hotspot Shield tilbyder en gratis version, der er praktisk, men afdækket med 500 MB pr. Dag og har en hastighedsgrænse på to Mbps.

Hvad vi ikke kan lide

 • Kun fem samtidige forbindelser pr. Konto: Fem klipper det bare ikke for nogle mennesker.
 • Strenge love om opbevaring af data: De Forenede Stater er ikke det bedste sted at basere en VPN-tjeneste i i betragtning af sit medlemskab i fem øjne, ni øjne og 14 øjne, men Hotspot Shields nul-logs-politik betyder, at det ikke har nogen data at give op i første omgang.
 • Langsom kundesupport til ikke-betalte brugere: Hvis du bruger den gratis version eller blot handler rundt på Hotspot Shields websted, er der ingen live chat eller telefonstøtteindstilling. Forespørgsler går kun via e -mail -billetter.

Bundlinie

Total sikkerhed behøver ikke at ofre hastighed. Hotspot Shield er et perfekt eksempel med superhurtige hastigheder under vores upload- og downloadhastighedstest.

Indhold: Om funktioner Gratis version Testing Abonnement Kundesupport App Recapt
Seneste opdatering: 1 måned siden

Takket være en nylig appopdatering kan brugerne nu logge ind på hotspot-skjold ved hjælp af deres Apple- eller Google-konti, der strømline tilmeldingsprocessen. Husk, at hvis du bruger den nye log-in-metode, kan Apple eller Google muligvis dele dine kontooplysninger med hotspot-skjold.

VPN’er eller virtuelle private netværk, spiller en afgørende rolle i at holde vores online privatliv intakt. Med brug af kryptering beskytter VPN’er vores data, samtidig med at vi opretholder vores anonymitet og privatliv ved at omdirigere trafik gennem sikre servere, der kapper vores rigtige IP -adresser.

Sådan fungerer alle VPN’er, men i betragtning af forskellige tilgængelige muligheder, eksisterer forskelle i hastighed, ydeevne og sikkerhed uundgåeligt blandt VPN’er. Nogle VPN’er er hurtigere, mere sikre og mere pålidelige, og de er typisk de bedste VPN’er at bruge.

Som fortalere for privatlivets fred og digitale sikkerhedseksperter gjorde vi det til vores mål at vurdere de mest populære VPN -muligheder for at teste, hvordan de klarer sig i den virkelige verden. Det er for at hjælpe dig med at vælge den rigtige VPN til dine unikke behov. Så her er vores oversigt over Hotspot Shield, et Californien-baseret VPN, der er berømt for sin gratis VPN-service. For fuldt ud at teste dets potentiale fokuserede vi vores test på premium -versionen. Sådan gik det.

Funktioner af ‘Hotspot Shield Free’

Antal serverplaceringer 1
Understøttede enheder Mac, Windows, Android, iOS og Chrome
Samtidige VPN -forbindelser 1
Databegrænsning Ubegrænset (AD-understøttet)
Hastighedsbegrænsning 1 Gbps

Redaktørens vurdering

Samlet bedømmelse
 • Tilbyder Hydra -protokollen til hurtige hastigheder.
 • Bruger AES-256-kryptering, industriens guldstandard.
 • Leveres med malware -detektion og 1 TB skyopbevaring.

Hotspot skjold i et nøddeskal

Hotspot Shield er en fremragende VPN, der giver top-tier-funktioner, der kan sammenlignes med de bedste VPN’er, der er tilgængelige, men der er også et par ulemper at overveje. Fem-enhedsgrænsen på samtidige forbindelser og langsom kundesupport kommer til at tænke på. Hvis det er vigtige for dig, anbefaler vi at udforske andre førende VPN -indstillinger, som vi har testet personligt:

Redaktørens vurdering:

9.7 /10

Redaktørens vurdering:

9.5 /10

Redaktørens vurdering:

9.4 /10

Om hotspot -skjold

Valg af en server i Hotspot Shield -appen

Hotspot Shield er et VPN -selskab baseret i Redwood City, Californien. Det startede i 2008, og ved sidste tælling havde de over 1.800 servere, der tilbyder flere tusinde forskellige IP -adresser. Hotspot Shield -servere er distribueret på over 125 lokationer i forskellige regioner i hele Nord- og Sydamerika, Europa, Asien og Stillehavet og Afrika.

Når det kommer til at vælge en VPN, oversættes flere servere ofte til bedre ydelse, især med hensyn til hastighed og pålidelighed. Tilslutning til et større netværk betyder, at du er mindre tilbøjelig til at opleve netværksoverbelastning, hvilket resulterer i hurtigere og mere stabile forbindelser. Ikke for at forkæle noget, men hotspot -skjold er en af ​​de hurtigste VPN’er, vi har testet.

En lille ulempe ved hotspot -skjold er dens placering. Vi elsker at støtte hjemmearbejde virksomheder, men hvad angår VPN’er, er De Forenede Stater ikke det bedste sted at etablere et VPN -selskab.

Du ser, u.S. er et stiftende medlem af Five Eyes Alliance og en del af de større ni øjne og 14 øjne alliancer i lande. Medlemslande i disse alliancer deler kommunikationsinformation indbyrdes. Derudover kan et selskab inden for medlemslandenes jurisdiktion tvinges til at dele kundeoplysninger; For eksempel med henblik på kriminel efterforskning.

Naturligvis bør intet selskab tolerere kriminelle, men de fem Eyes Alliance sætter deres borgere og virksomhederne under deres jurisdiktion på større risici for regeringens overreach. Heldigvis forstår Hotspot Shield, at og som du ser nedenfor, har en vandtæt logningspolitik, der forhindrer den i at indsamle og efterfølgende dele oplysninger med alle uden for virksomheden.

Er logningspolitikken effektiv? Ifølge Hotspot Shield modtog det 56 regeringsanmodninger i 2018, men det havde ikke været i stand til at fremstille nogen data på grund af fortrolighedspolitikken.

Hotspot Shield -funktioner

Hotspot Shield Privacy Policy Policy

Gå videre med vores anmeldelse, lad os tale om Hotspot Shields funktioner. Når vi tester VPN’er, er der visse funktioner, vi ser efter i forhold til hvor sikre VPN’er er, og hvor praktiske de er at bruge. Her er hvad vi fandt ud af Hotspot Shield.

Vil Hotspot Shield logge mine data?

Datalogning er et stort problem, når det kommer til at vælge en VPN. Hvis en VPN f.eks.

Det er ikke godt og er en særlig bekymring for VPN -virksomheder i USA som diskuteret ovenfor. Heldigvis har Hotspot Shield en “ingen logging” -politik ligesom mange andre VPN’er. Omfanget af logningspolitikker er dog forskellige, så lad os se på Hotspot Shields især for at få et klarere billede af, hvor meget privatliv det giver.

Ser man på Hotspot Shields privatlivspolitik, er de data, det indsamler, temmelig standard, såsom diagnostiske data som enheds- og appversioner og anmodning om tidsstempler. En gang imellem kan det også anmode om, at du vurderer dens tjenester, men dit svar vil ikke være bundet til din konto på nogen måde.

Der er et par vigtige punkter, der skal overvejes med hensyn til Hotspot Shields dataindsamlingspraksis. Først registrerer Hotspot Shield din IP -adresse i begyndelsen af ​​hver session, men det krypterer og sletter det i slutningen. Disse oplysninger er ikke knyttet til din browseraktivitet, hvilket sikrer dit privatliv. For det andet holder hotspot -skjold også en registrering af din båndbreddebrug og de servere, du har fået adgang til, men disse datapunkter indsamles anonymt anonymt.

Ville det være fair at mærke hotspot Shield UtPRODT på grund af denne dataindsamlingspraksis? Ikke rigtig. Virksomheden kommer om, hvad det indsamler, og hvordan det beskytter de indsamlede data, og det er et godt tegn. Det ville dog også være perfekt forståeligt, hvis du vælger ikke at bruge tjenesten på grund af hvor meget den logger. Det er dine data, så kun du kan beslutte, hvor meget af dem du er komfortabel med at dele.

Pro tip: Du kan lære mere om Hotspot Shields privatlivspolitik i vores Hotspot Shield Privacy Report. Og hvis du tror, ​​at Hotspot Shield ikke fungerer for dig på grund af hvad det logger, kan du læse vores anmeldelse af ExpressVPN, en af ​​de bedste VPN’er for privatlivsbevidste VPN-brugere.

Har Hotspot Shield en dræbskontakt?

Hotspot Shield Windows Kill Switch

Hvis Hotspot Shields dataindsamlingspraksis ikke generer dig, lad os gå videre til VPN’s indre arbejde, startende med dens funktioner. Den første ting, du skal kigge efter, når du handler efter en VPN, er funktionen Kill Switch. I VPN-termer er en dræbskontakt en indbygget mekanisme, der blokerer al trafik. Det er kritisk, for uden det vil din enhed skifte til et ikke -krypteret netværk uden at du ved, og udsætter din online aktivitet, der går videre.

Heldigvis er Kill Switch en almindelig funktion. Hotspot Shield har det, og det er som standard tændt. Desuden tilbyder alle dens apps, fra Windows og MacOS desktop -versioner til mobilappversionerne, en Kill Switch.

Tilbyder hotspot -skjold delt tunneling?

Opdel tunneling

Split Tunneling giver dig mulighed for at rute lidt trafik gennem din internetudbyder og nogle gennem VPN. Tænk på det som at bruge VPN på nogle apps på din computer eller smartphone og bruge det almindelige internet på andre. For eksempel kan du samtidig bruge din VPN til at se Netflix -shows i udlandet og gennemse lokale nyhedsartikler uden VPN.

Den gratis version af Hotspot Shield inkluderer ikke delt tunneling, hvilket er uheldigt, fordi delt tunneling kan sænke din VPN -båndbreddebrug. Når du tænder for de gratis VPN, går al din enheds trafik gennem VPN-serveren, inklusive trafik fra båndbredde-tunge apps. For premium -konti er der dog split tunneling under navnet Smart VPN.

Kan jeg bruge Netflix med hotspot -skjold?

Hotspot Shield optimerede sine premium -planer for brug med Netflix, YouTube, Disney+og andre streamingplatforme samt torrenting. Premium-kontobrugere kan få forbindelseshastigheder på op til en GBPS (afhængigt af dit netværks hastighed, selvfølgelig), hvilket er perfekt til streaming af high-definition.

Det vil sige, hvis du betaler for et abonnement. Hotspot Shield har en gratis version, der kun leverer 500 MB båndbredde pr. Dag. Du kan se annoncer for at overgå grænsen, men er ikke poenget med at streame at kunne se dine yndlingsshows uden annoncer? Derudover har den gratis version begrænset serveradgang, hvilket betyder, at du muligvis ikke er i stand til at oprette forbindelse til den specifikke Netflix -region, du vil få adgang til.

Hotspot Shield -kryptering

VPN -kryptering

Standardkrypteringen til dine data, når du bruger hotspot-skjold, er 256-bit AES. Denne krypteringsmetode er temmelig uknuselig. De siger, at det ville tage 14 milliarder år at dekryptere AES-256 med verdens nuværende supercomputere, der bruger brute-force-angreb.

Lad os bare sige, at din internetudbyder sandsynligvis ikke finder ud af, hvor mange gigabyte af Jackie Chan -film, du har torrentende. Lad os bare minde dig om, at download af ophavsretligt beskyttet indhold er ulovligt, selvom du bruger en VPN.

Hotspot -skjoldprotokoller

Internetprotokoller bestemmer, hvordan datapakker sendes på tværs af et netværk. Du kan tænke på protokoller, da de forskellige ruter, biler kan tage for at komme mellem deres oprindelse og deres destinationer.

Du kan tage en regerings motorvej for at komme til dit sikre hus i skoven, men så har sikkerhedskameraer måske optaget dig. Eller du kan tage tilbage veje hele vejen, men det kan tage dig dage. Dette er den slags afveksling, du ofte står overfor mellem sikkerhed og ydeevne.

Hotspot Shield udviklede imidlertid sin egen VPN -protokol, der leverer hurtige hastigheder og imponerende sikkerhed.

Hydra

Hotspot Shield bucks tendensen til VPN’er ved hjælp af populære VPN -protokoller som SSTP eller OpenVPN. I stedet bruger den sin egen proprietære protokol, HYDRA.

Hotspot Shield har specifikt udviklet Hydra, fordi det fandt, at populære protokoller som IPSEC og OpenVPN er bundet af præstations- og latenstidudfordringer. Hotspot Shield hævder, at Hydra:

 • Har en hurtigere forbindelse til VPN -servere
 • Bruger mindre båndbredde, når man transporterer data gennem krypterede tunneler
 • Tilbyder forbindelseshastigheder 2.4 gange hurtigere til langdistanceforbindelser sammenlignet med OpenVPN

Som du vil se i vores hotspot -skjoldhastighedstestresultater nedenfor, er der en vis sandhed til disse påstande. Hydra og i forlængelse heraf udførte hotspot -skjold faktisk utroligt hurtigt. Og når det kommer til datasikkerhed, forhindrede Hydra vores IP -adresse i at lække ud.

Men er HYDRA bedre end mere udbredte, open source-protokoller som OpenVPN? Vi tror ikke det. I bedste fald er det et godt alternativ, der giver omtrent den samme hastighed og sikkerhed som OpenVPN. Det er dog nyt, og det er proprietært, så det vil kræve meget mere reel-test for at overbevise os, men kudos om hotspot-skjold for at prøve at innovere.

Wireguard

Foruden Hydra tilbyder Hotspot Shield Wireguard -protokollen, som er et lettere og hurtigere alternativ til OpenVPN. Brugere kan vælge mellem Hydra og Wireguard, og selvom begge protokoller er gode, implementeres Wireguard mere i VPN -branchen, så chancerne er, at det vil fungere i flere situationer.

Når det er sagt, er begge protokoller sikre, så du kan skifte frem og tilbage frit afhængigt af hvad der fungerer bedst for dig.

Hotspot Shield Gratis version

Tilslutning til hotspot -skjold

Hver gang du hører ordene “gratis VPN”, skal en lille alarm gå af i dit hoved. VPN -virksomheder er nødt til at tjene penge på en eller anden måde for at betale for deres servere og infrastruktur. Og ordsproget “Hvis du ikke betaler for produktet, er du produktet” gælder for de fleste gratis VPN’er. Dette betyder ofte, at de giver dine data til reklamepartnere eller andre tredjeparter; Ikke ideel, hvis du er interesseret i privatlivets fred.

Gratis VPN’er fra velrenommerede virksomheder som Hotspot Shield kan dog vise sig at være nyttige for internetbrugere på et budget. Og overraskende er den gratis version ganske dygtig. Det har ikke længere en hastighedsgrænse, så du kan nyde internethastigheder op til 1 Gbps. Hvis dit internet er hurtigt, kan du måske endda være i stand til at streame eller downloade med Hotspot Shield Basic (gratis).

Når det er sagt, er der et par advarsler. For det første kan du kun tilslutte en enhed ad gangen. Premium -versionen giver på den anden side dig mulighed for at oprette forbindelse til 10 enheder samtidigt.

Du kan også kun få adgang til en virtuel serverplacering, så du teknisk set ikke har adgang til Hotspot Shields hele netværk. Specifikt kan du ikke få adgang til servere, der er optimeret til streaming og online spil.

Du skal også være på vagt over for båndbreddegrænsen. Gratis brugere kan kun bruge 500 MB data om dagen, selvom hvis du er på en Android- eller iOS -enhed, kan du se annoncer for at overgå grænsen.

Endelig inkluderer den gratis planplan ikke disse funktioner, der er tilgængelige på nogen af ​​de betalte planer:

 • Anti-phishing
 • Kill switch
 • Smart VPN

FYI: Den 500 MB Daily Data Limit overføres ikke til næste dag. Du får 500 MB pr. Dag, og det er det. At se annoncer på Android- og iOS -apps kan dog give dig ekstra båndbredde.

Funktioner Hotspot Shield Basic Hotspot Shield Premium Hotspot Shield Premium -familie
Antal serverplaceringer 1 115+ (inklusive virtuelle placeringer) 115+ (inklusive virtuelle placeringer)
Understøttede enheder Mac, Windows, Android, iOS og Chrome Mac, Windows, Android, iOS og Chrome Mac, Windows, Android, iOS og Chrome
Samtidige VPN -forbindelser 1 10 25 (5 enheder pr. Medlem)
Databegrænsning 500 MB pr. Dag (se annoncer for at stige) Ingen Ingen
Hastighedsbegrænsning 1 Mbps 1 Gbps 1 Gbps
Kryptering Op til 256-bit AE’er Op til 256-bit AE’er Op til 256-bit AE’er
Kill switch Ingen Ja Ja
Opdel tunneling Ingen Ja Ja
Multi-hop Ingen Ingen Ingen
Netflix Access Ingen Ja Ja
Optimeret til online spil Ingen Ja Ja

Selv med alle grænser kan Hotspot Shields gratis VPN stadig give et vist beskyttelsesniveau. Du er stadig forbundet med en VPN -tunnel, der er krypteret, så selvom du kun kan få adgang til et sted, og der er en båndbredde -grænse, kan du få det til at fungere. Den gratis hotspot -skjold VPN er især nyttig for studerende på et budget.

Test af hotspot -skjold

Der er kun en måde at finde ud af, om Hotspot Shields proprietære Hydra resulterer i hurtigere hastigheder: Real-World Speed ​​Tests of Hotspot Shield Premium Premium. Derudover testede vi, om hotspot -skjold var uigennemtrængelig for DNS og WebRTC -lækager.

Begrænset hastighed på den gratis hotspot -skjold -app

Som de fleste mennesker betyder internethastighed for os. Når alt kommer til alt, hvad er brugen af ​​en sikker forbindelse, hvis alt, hvad vi kan gøre online, er at stirre på en tom skærm, mens vi venter på, at vores foretrukne shows skal buffer?

Husk, at der er mange faktorer, som din internethastighed afhænger af, når du bruger en VPN – tid på dagen, placering, internetudbyder, software, hardware, VPN -serverplacering og så videre. Vi testede Hotspot Shield Premium på en MacBook Pro, der kører Mac OS X Catalina og en Lenovo ThinkPad, der kører Windows 10, som vi tilsluttede vores 70 Mbps internet.

Download hastighedstest

Mac
Uden VPN 75.27 Mbps
Med VPN 52.24 Mbps
Windows
Uden VPN 77.71 Mbps
Med VPN 63.36 Mbps

Som du kan se, faldt hotspot Shield Premium vores downloadhastighed med ca. 30 procent på Mac og 18 procent på Windows. Mens Hotspot Shield presterede lidt bedre på Windows i denne kategori, er vi imponeret over ydelsen på begge systemer. Hastighedstabet på Mac og Windows var næppe mærkbart.

Vi lavede en anden test, denne gang sammenlignede VPN’ernes hastighed, og hotspot -skjold presterede endnu bedre i downloadhastighedskategorien. Faktisk registrerede Hotspot Shield den mindste procentdel af downloadhastighedstab på kun tre procent.

Upload hastighedstest

Mac
Uden VPN 28.18 Mbps
Med VPN 27.68 Mbps
Windows
Uden VPN 28.98 Mbps
Med VPN 21.38 Mbps

Dernæst testede vi forskellen i uploadhastigheder med og uden hotspot Shield Premium Premium. I dette tilfælde presterede Windows -forbindelsen lidt værre med et fald på 26 procent sammenlignet med kun 0.2 procent på Mac.

Ping -hastighedstest

Mac
Uden VPN 10 ms
Med VPN 64 ms
Windows
Uden VPN 12 ms
Med VPN 66 ms

Endelig kiggede vi på ping eller latenstid i millisekunder. I denne kategori var hotspot -skjoldet ret langsomt.

Vi så en pingforøgelse på 540 procent for vinduer og 430 procent for Mac. Det er dårlige nyheder, især hvis du spiller online spil konkurrencedygtigt, men ikke så meget, hvis du gennemser eller streaming. Samlet set udover ping er disse blandt de hurtigste hastigheder, vi har set fra VPN’er.

DNS -lækage -test

DNS -lækage -test

DNS -lækketest er vigtige for at sikre, at din enhed sender al DNS -trafik gennem VPN -tunnelen. Hvis det ikke er det, har du en DNS -lækage, hvilket betyder din internetudbyder og muligvis hackere, kan stadig se din rigtige IP -adresse. Denne type lækage kan også ske, hvis du konfigurerede din VPN manuelt, hvis en angriber fik kontrol over din router, eller hvis du valgte at lave en manuel DNS -opsætning.

Hotspot Shield DNS lækage test

Vi brugte et DNS -lækage -testværktøj til at se, om Hotspot Shield havde nogen DNS -lækager. Og resultatet? Nå, den IP -adresse, som lækage -testværktøjet opdagede, var fra Bahamas, og vi var ikke i nærheden af ​​det, da vi udførte testene. Det betyder, at hotspot -skjold med succes afskærmede vores IP -adresse fra DNS -lækager.

WEBRTC -lækage -test

Vil du bruge en VPN med Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Opera? Så skal du vide om WebRTC -lækager.

WEBRTC, ellers kendt som Web Real-Time Communication, er en samling af standardiserede teknologier, der giver webbrowsere mulighed for at kommunikere med hinanden direkte snarere end at gå gennem mellemliggende servere. WEBRTC giver mulighed for hurtigere hastigheder til videochat, live streaming og filoverførsler. Hvem vil ikke have det?

Der er nogle sikkerhedsproblemer, der opstår af det faktum, at WebRTC har brug for din offentlige IP -adresse. Lad os forklare forskellen mellem offentlige og private IP -adresser.

Private IP -adresser er, hvad lokale netværk bruger til at identificere hinanden. Når du for eksempel forbinder en bærbar computer til en router, tildeler routeren en privat IP -adresse til den. Nu er private IP -adresser ikke unikke, således kan ikke spores; To forskellige netværk kan tildele den samme private IP -adresse til to forskellige enheder.

Offentlige IP -adresser kommer på den anden side fra din internetudbyder. De er globalt unikke, og ingen to enheder kan dele den samme offentlige IP -adresse. Offentlige IP -adresser giver brugerne adgang til internettet direkte.

Nu, når du bruger en VPN, skal den skjule din offentlige IP -adresse og blokere lækage, såsom WebRTC -lækager. En simpel WebRTC -lækage -test ville fortælle dig, om der er lækager; Hvis IP -adressen på testværktøjet matcher din offentlige IP -adresse, gør din VPN ikke sit job. Heldigvis, da vi testede hotspot -skjold, afslørede det ikke vores offentlige IP -adresse.

Hotspot Shield WebRTC lækage test

Hotspot Shield -abonnement

Så nu, hvor du ved, hvad Hotspot Shield Premium har at tilbyde, er det virkelige spørgsmål … Hvad koster det dig?

Muligheder

Hotspot Shield Premium -prisplaner

Prisoplysninger Grundlæggende Præmie Premium familie
Månedlige planomkostninger $ 0 $ 12.99 $ 19.99
Årlige planomkostninger $ 0 $ 95.99 $ 143.99
Antal brugere pr. Abonnement 1 1 5
Antal enheder pr. Bruger 1 10 5
Samlet antal enheder 1 10 25
Maksimal forbindelseshastighed 1 Gbps 1 Gbps 1 Gbps
Serverplaceringer 1 (u.S.EN.) 115+ 115+
Streaming adgang Ingen Ja Ja
Databegrænsning pr. Dag 500 MB (se annoncer for at stige) Ubegrænset Ubegrænset

Du kan oprette forbindelse til hotspot -skjold gratis for maksimalt 500 MB data om dagen. For at lære mere om deres gratis abonnement skal du læse om Hotspot Shields prisfastsættelse. Gå i gang nu.

Hotspot Shield tilbyder tre forskellige abonnementsmuligheder: Basic, Premium og Premium Family. Premium og premium familie deler de samme VPN -funktioner.

Dog får Premium kun en VPN -konto, der kan understøtte op til fem enheder. Premium -familie får på den anden side fem VPN -konti, som du kan dele med familiemedlemmer. Hvert medlem får de samme funktioner som premium: en VPN, de kan bruge på fem enheder. Så hvis vi laver matematik, er det som at have fem premium -abonnementer til $ 19.99 pr. Måned, kun $ 7 dyrere end den premium individuelle plan. Det er en ret flot aftale, og det er perfekt ikke kun for familier, men endda en gruppe venner eller værelseskammerater.

Du kan vælge at betale for hotspot -skjold hver måned eller hvert år. Som med de fleste VPN -tjenester bliver den månedlige pris lavere, når dit engagement øges. Hvis du af en eller anden grund ikke kan lide hotspot Shield Premium, kan du få en refusion ved hjælp af virksomhedens 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Tilslutning af fem enheder samtidigt med hotspot -skjold

Manuelle konfigurationer

Brug af hotspot -skjold på min Mac

Hotspot Shield har indfødte apps til Windows, MACOS, iOS, Android og Linux -enheder samt en browserforlængelse til Chrome. På smarte tv’er er Hotspot Shield tilgængelig til Fire TV’er og Android -tv’er. For routere skal du dog konfigurere hotspot -skjold manuelt.

Hotspot Shield Kundesupport

Forhåbentlig behøver du ikke at bruge Hotspot Shields kundesupport, men bare i tilfælde af, her er detaljerne om, hvordan du kan fejlfinde problemer.

Funktioner

Hotspot Shield Kundesupport

Hotspot Shield har 24/7 support via live chat, men der er en fangst. Du kan kun få adgang til live chat -support, hvis du er en premium eller premium -familiekontoindehaver. Hvis du er, så er god! Alt hvad du skal gøre er at logge ind med din konto i din browser.

Hvis du dog bruger den gratis version, eller hvis du har spørgsmål, før du køber tjenester fra Hotspot Shield, er dine eneste muligheder Hotspot Shields e -mail -billetstøtte og videnbase. Venter på at høre tilbage efter at have indsendt en billet kan tage dage, men heldigvis dækker Hotspot Shields vidensbase en lang række emner, så forhåbentlig kan du få dine svar derfra.

Hotspot Shield -appen

Hotspot Shield -appen

Hotspot Shield -appen har applikationer til Windows, Mac, iOS og Android. Android -appen har en 4.1 Rating på Google Play Store. IPhone -appen har en 4.5 Rating på iOS App Store.

Dette er fremragende ratings, der viser, at brugere nyder at bruge Hotspot Shield -appen. Selvfølgelig testede vi det selv på en iPad, som vi bruger til browsing og research, og vi kunne godt lide appens ikke-nonsens-tilgang. På hjemmesiden var en enkelt tænd / sluk -knap, der automatisk forbandt os til den nærmeste server. Der var ingen andre knapper og ingen indstillinger til at tænke med, når man opretter forbindelse.

Hvis vi selvfølgelig ville ændre vores placeringer eller bruge en anden server, kunne vi trække serverlisten op fra bunden af ​​skærmen og vælge, hvilken serverplacering vi ville oprette forbindelse til. Det bedste er, at der var muligheder for at oprette forbindelse til servere, som hotspot -skjold optimeret til spil og streaming, perfekt til, når vi ville fange en episode eller to af “Office” i vores pauser.

Hotspot Shield vs. Nordvpn

Nordvpn-review

Nordvpn er en førende VPN med en masse ligheder med hotspot -skjold. De har begge et stort antal servere, men Nordvpn vinder med over 5.200 servere sammenlignet med Hotspot Shields 1.800 servere. Nordvpn slår også hotspot -skjold i, at Nordvpn har hovedkontor i Panama, et land, der ikke er underlagt internationale overvågningsallianser eller lov om opbevaring af data. Hotspot Shields hjemmebase er De Forenede Stater, som er en del af Five Eye International Surveillance Alliance og har relativt strenge love om datalagring.

Hotspot Shield Premium Nordvpn
Logdata Ingen Ingen
Kill switch Kun på Windows Ja
Opdel tunneling Ingen Ingen
Netflix Ja Ja
Torrenting Ja Ja
IP -adresser Dynamisk Statisk, delt m/andre Nordvpn -brugere

Hverken VPN logger data, der kan binde din webtrafik tilbage til dig, men hotspot Shield Premium logger mere information. Det logger på varigheden af ​​dine VPN -sessioner, den forbrugte båndbredde og de domæner, du fik adgang til (men på anonymiseret basis). Dette er alle oplysninger, som Nordvpn siger, at den ikke gemmer.

Begge har dræbskontakter og delt tunneling, som er vigtige sikkerhedsfunktioner. Du skal være i stand til at streame fra Netflix og Torrent -filer med begge VPN’er. Nordvpn giver dig den samme delte IP -adresse hver gang (medmindre du vil betale ekstra for en dedikeret IP -adresse), mens Hotspot Shield giver dig en dynamisk IP -adresse, der ændrer sig, hver gang du opretter forbindelse. Vi foretrækker, hvordan hotspot -skjold roterer sine IP -adresser regelmæssigt, da det gør det sværere for hackere at spore dig.

Nu hvor vi er gået over, hvordan Nordvpn og Hotspot Shields funktioner sammenlignes, lad os tale om deres præstation under test.

Af de to var hotspot -skjold den hurtigste VPN. Hotspot Shield fungerede markant hurtigere på Mac og lidt hurtigere på Windows end Nordvpn. Hverken systemet havde nogen DNS eller WebRTC lækager.

Generelt, hvis hastighed er din prioritet, vil vi anbefale hotspot -skjold. Men hvis du værdsætter privatlivets fred, ville jeg gå med Nordvpn.

Sammenfattelse af hotspot -skjold

Generelt kunne vi godt lide Hotspot Shields hastighed, og at det har en gratis mulighed, der kun understøttes på Android. Det er hurtigt, det fungerer glat, og det giver os mulighed for at gå på Netflix og Torrent -film.

Vi kunne dog ikke lide dens privatlivspolitik, især hvor meget data den indsamlede. Det hjalp heller ikke, at virksomheden er baseret i U.S., Med forbehold af International Surveillance Alliance Laws. Men da alle har deres egne prioriteter, nedbryder vi det yderligere.

Hotspot Shield er muligvis VPN for dig, hvis du vil:
 • Netflix Access: Hotspot Shield fungerer med Netflix og andre videostreamingtjenester.
 • Fart: Hotspot Shield udførte lyn hurtigt på både Mac- og Windows -computere.
 • Meget bedømt app: Både Android- og iOS -brugere vurderede Hotspot Shield -appen mindst fire stjerner.
 • Gratis mulighed: Hotspot Shield tilbyder en gratis version, der er praktisk, men afdækket med 500 MB pr. Dag og har en hastighedsgrænse på to Mbps.
På den anden side kan du undgå hotspot -skjold, hvis du ikke kan stå:
 • Kun fem samtidige forbindelser pr. Konto: Selvom du kan købe et andet abonnement eller router for flere forbindelser.
 • Split tunneling: Du kan få adgang til offentlige og private servere på samme tid.
 • Strenge love om opbevaring af data: De Forenede Stater er en del af fem øjne og kan anmode om dine data fra Hotspot Shield.
 • Datalogningspolitik: Det er ubestrideligt, at hotspot -skjold logger mere end det har brug for og mere end sine konkurrenter som ExpressVPN og Nordvpn.
 • Langsom kundesupport: Du kan kun kontakte support ved at indsende en billet, uden telefon eller live chat support tilgængelig.

Download af Hotspot Shield -appen er alt, hvad det krævede at kryptere vores webtrafik i deres tunnel. Finde ud af Hvordan du kan oprette forbindelse.

FAQS

Vi tog lidt ekstra tid til at tackle dine hyppigst stillede spørgsmål. Du finder vores svar nedenfor.

Hotspot Shields gratis version er virkelig gratis. Du skal dog vide, at det har en daglig brugsgrænse på 500 MB. Derudover understøttes Android-appversionen.

Du kan stole på hotspot -skjold for ikke at lække dine personlige oplysninger. Det bestod både vores WebRTC- og DNS -lækage -tests. Derudover siger virksomheden, at det ikke logger nogen browsingoplysninger. Dog logger det information om varigheden af ​​dine VPN -sessioner, såvel som hvilke VPN -servere du har adgang til. Derudover er virksomheden baseret på U.S., Hvilket betyder, at det er en del af Five Eyes Surveillance Group. Det kan give dig nogle tvivl om, hvorvidt du kan stole på hotspot -skjold fuldstændigt, da regeringsorganer kan tvinge virksomheden til at dele kundeoplysninger, fuldstændig lovligt.

Der er ingen iboende grund til, at du skal fjerne hotspot -skjold fra din enhed. Selvfølgelig, hvis du har fundet en bedre VPN, kan du slette hotspot -skjold, før du installerer den nye service.

 1. Besøg Hotspot Shield -hjemmesiden.
 2. Klik på den blå Hent Hotspot Shield-knap i øverste højre hjørne.
 3. Vælg Prøv nu under den grundlæggende plan.
 4. Download og installer softwaren på din computer.

For at få Hotspots gratis Android -app:

 1. Besøg Google Play Store.
 2. Type hotspot -skjold gratis i søgefeltet.
 3. Klik på Install.

For at få hotspots gratis iOS -app:

 1. Besøg App Store.
 2. Vælg søgeikonet i navigationslinjen øverst på skærmen.
 3. Type hotspot -skjold gratis i søgefeltet.
 4. Vælg hotspot VPN og WiFi Proxy.
 5. Klik på Install.