Google VPN Review

Frem for alt er dette ikke en meget funktionel udbyder, som du ser, så selvom disse kendsgerninger er sande, vil du blive skuffet over andre funktioner.

Google One VPN -anmeldelse: Ja, det er så dårligt, som du tror, ​​det er!

For et årti siden var VPN’er en ganske eksotisk niche af applikationer. Ikke mange mennesker vidste, hvad det er, og hvordan det fungerer, kun for denne tendens at ændre sig hurtigt i de sidste par år. I 2023 tilbyder stort set enhver tech -gigant eller planlægger at tilbyde en VPN -service.

Mange mennesker er dog ikke klar over, at disse nøjagtige VPN’er er dem, der mislykkes elendigt. Sikker på, vi har udbydere som Nordvpn eller privat internetadgang, der brugte en hel del tid på markedet med at perfektionere deres formler. Men så er der en latterlig udbyder som Google.

Kunne du forestille dig et virtuelt privat netværk, der er vært og betjent af Google selv? Det var en ret hård pille at sluge selv af os, så da jeg første gang så denne service komme ud af Googles træværk, blev jeg forskudt. Efter at have testet denne udbyder i et stykke tid, kom jeg med ideen om at skrive denne Google One VPN -anmeldelse for 2023.

På trods af dets begrænsede funktioner og alt andet udførte jeg stadig min sædvanlige test, hvor det er muligt og kontrollerede den vigtigste del af denne service – den, der har at gøre med privatlivets fred. Desuden er Google et firma med en af ​​de største databaser af brugerdata, så det er ikke nøjagtigt privatlivets bedste ven.

Hvis du leder efter en ny udbyder til at beskytte dit privatliv og kryptere din forbindelse, men alligevel tænker du på denne, dette er en gennemgang for dig. Vores Google One VPN -test fortæller dig alt hvad du har brug for at vide om det, så du kan tage en rationel beslutning om, hvorvidt du skal købe den eller ej.

Jeg giver dig en lille spoiler -alarm: Du skal ikke! Men fortsæt med at læse, og du kan se, hvor latterligt dårligt denne udbyder er.

De 3 bedste alternativer til Google One VPN:

3000 servere

94 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

5 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: En af de bedste VPN derude!
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

8100 servere

91 dækkede lande

45 dage Money-Back-garanti

7 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Streng no-log-politik, billigste VPN-service
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

5400 servere

59 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

6 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Fremragende valg til privatlivets fred og anonymitet
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

Google One VPN -brugeroplevelse og enhedsstøtte

Lad mig starte denne Google One VPN -gennemgang for 2023 ved at tackle elefanten i rummet. Nogle brugere rapporterede, at de ikke kan finde denne VPN overalt, med tilsyneladende ingen måde at købe den på. Nå, det er fordi, som vi taler, kun denne service er tilgængelig i 20+ lande.

Dette gør det meget vanskeligt at komme til det, så meget mindre opleve dens funktioner. Der er dog ikke meget at opleve, som Udbyderen arbejder kun på iOS og Android. Du har ingen mulighed for at bruge denne VPN på Windows, MacOS eller Linux, hvilket er meget skuffende.

Da jeg i denne del af Google One VPN -gennemgangen nævnte enhedsstøtte, skal jeg også nævne, at udbyderen giver mulighed for op til 6 samtidige forbindelser. Men så, når du tænker over det, giver det ingen mening, fordi ikke mange af os har 6 iOS/Android -telefoner.

Det er selvfølgelig, hvis du ikke planlægger at dele dit abonnement med familiemedlemmer, venner eller hvem. Mindst 6 er mere end 5, hvilket betragtes som en branchestandard.

Sådan oprettes Google One VPN?

Nu er det tid til at tale om brugeroplevelsen i denne Google One VPN -anmeldelse. Som sagt finder folk det ekstremt vanskeligt at få denne service, men det gælder selv for dem, der bor i et land, hvor det er tilgængeligt. For at finde det, bliver du nødt til at grave dybere og få appen kaldet Google One.

Det er tilgængeligt i både Apple Store og Google Play, og Det er en gratis ansøgning. Så du besøger bare din respektive butik, søger efter Google One og downloader den – et stykke kage. Selvom appen er gratis, er Google One VPN -funktionaliteten ikke.

Google One Apple Store

Faktisk er det begravet dybt inde i 2 TB Storage -abonnementsplanen, så det er ikke en selvstændig app, men snarere en funktion. Noget som dette ses i min opera VPN -gennemgang, der fungerer stort set det samme. Ikke desto mindre bliver du nødt til at købe en 2 TB -plan for at kunne bruge denne service.

Vi taler mere om dens prisfastsættelse senere.

Hvordan føles det at bruge Google One VPN?

Jeg må indrømme, at Google gjorde et ret godt stykke arbejde med at gøre denne service så intuitiv og ligetil som muligt. Jeg kan dog sige, at det er slags forventet at have i tankerne, hvor forenklet applikationen ser ud. Eller skal jeg sige – en del af Google One -appen, hvor VPN -funktionaliteten er bosiddende?

For at åbne tjenesten skal du trykke på “Online Protection med en VPN” og bare skifte en knap, der siger Aktivér VPN. Det er det! Din forbindelse er nu krypteret, og du kan tilsyneladende nyde al sikkerhed og privatlivets fred for denne service.

Google One VPN -applikation

Du kan også åbne menuen Indstillinger, som ikke var der sidste gang, vi brugte den. Nu tilbyder udbyderen tre grundlæggende indstillinger, som jeg vil tale om senere, så du har noget at arbejde med. Bortset fra det er tjenesten mildest sagt grundlæggende og er kun stor for dem, der ikke ved noget om virtuelle private netværk.

Hvis du har brugt ExpressVpn eller Nordvpn før, er chancerne for, at du finder det ekstremt mangler. Og som en person, der bruger ExpressVPN dagligt, kan jeg sige dig en ting i denne Google One VPN -anmeldelse – denne udbyder er ikke god med hensyn til funktioner.

Er Google en VPN sikker og sikker? Alle undersøgte sikkerhedsfunktioner!

Når vi taler om funktioner, er dette den vigtigste del af min Google One VPN -gennemgang og test for 2023. Her taler jeg om dens sikkerhedsfunktioner, DNS/IP -lækage -tests og privatlivspolitik for at se, om denne udbyder respekterer dit privatliv og sikkerhed i det mindste lidt.

Som sagt tilbyder udbyderen meget få funktioner, så du bør ikke forvente avancerede protokoller, multihop, Shadowsocks/Socks5 -proxies og andre smarte funktionaliteter. Generelt kan jeg nævne et par funktioner, der inkluderer:

Opdel tunneling

Split Tunneling er en meget nyttig funktion, som mange mennesker faktisk ikke bruger, fordi de ikke ved, hvad det er. Kort sagt, det er en funktion, der giver dig mulighed for at udelukke visse apps og domæner fra at bruge en VPN -tunnel, og de vil i stedet bruge din oprindelige IP -adresse.

Google One VPN giver dig dog mulighed for kun. Når du har gjort det, vil appen blive udelukket, så når du opretter forbindelse til en VPN, bruger den stadig din originale IP uden at gå gennem den krypterede tunnel.

Jeg fandt denne funktion praktisk til min PayPal, bankkonto og online shopping -apps, hvor jeg ikke behøver at ændre min placering.

Kill switch

Da denne service først ankom, havde den praktisk talt ingen funktioner, og dræbskontakten så ikke dagens lys. Nu, i min Google One VPN -test for 2023, fandt jeg, at dræbskontakten faktisk er der, og at den mulighed kaldes “Bloker internet, hvis VPN frakobler.”

Det er også let at tænde, da du har brug for at trykke på knappen ved siden af ​​den for at aktivere den, hvilket vil gøre det blåt. Derfra vil udbyderen reagere, hvis du oplever et forbindelsesproblem ved at deaktivere din internetforbindelse for at forhindre potentielle IP- og DNS -lækager.

Jeg havde et par problemer her og der, og for at være ærlig fungerede dræbskontakten overraskende godt. Når jeg gendannede min VPN -forbindelse, kunne jeg få adgang til internettet igen, så det fungerer trods alt korrekt.

Snooze

Google One VPN har en mærkelig funktion kaldet Snooze. Det er som at snoozing din alarm om morgenen, når den vågner dig op og får dig til at smadre din telefon fra væggen. Denne gang taler vi dog om at snoozing en VPN af en eller anden grund.

Hvis du vil stoppe din forbindelse i 5 minutter, kan du bruge en snooze -knap, og hver tryk på knappen “Tilføj 5 min” tilføjer 5 minutters snooze. Du kan også trykke på “End Snooze” for at tænde VPN. Jeg ved ikke, i hvilke tilfælde denne funktion er nyttig, undtagen hvis du ikke ønsker at bruge delt tunneling.

Men selv i dette tilfælde er det bedre at bruge delt tunneling for at sikre, at hele forbindelsen er sikret, bortset fra den del af den forbindelse, du vil omgå den krypterede tunnel.

Googles VPN -protokol

Endelig skal vi tale om noget kontroversielt i denne Google One VPN -test – en proprietær VPN -protokol. Hvis du ikke vidste det, har Google sin egen protokol, der er noget fortroligt, da virksomheden ikke ønsker at videregive nogen oplysninger, der er relateret til det.

Du har bemærket, at jeg ikke har nævnt den type kryptering, vi får her – og af en god grund. Google taler ikke om det overalt, og i stedet siger bare, at den proprietære protokol er på plads, der bruges til at sikre din trafik.

Google VPN -protokol

Efter overdreven grave rundt lykkedes det mig at finde nuloplysninger om denne protokol. Jeg ved ikke, hvad der er det, på hvilken protokol det er baseret eller noget. Jeg synes, dette er et rigtig dårligt træk, hvis du vil få din kunde til at stole på dig, fordi gennemsigtighedsniveauet er ret lavt.

For eksempel, da jeg testede Cyberghost, fandt jeg dets gennemsigtighedsrapporter fantastiske, da de gjorde udbyderen meget mere pålidelig og tilfredsstillende at bruge. Google One VPN på den anden side holder tingene under indpakning, selvom det spekuleres i, at det tilføjer et udvalg af protokoller ned ad linjen.

Rent faktisk, Virksomheden annoncerede sin IPsec -protokol, som jeg synes er et dårligt valg, Som IKEV2 og OpenVPN er miles foran. Interessant nok er dens proprietære protokol angiveligt open source, og den venter på tredjepartsrevisioner i fremtiden. Vi får se om det ..

Google One VPN IP og DNS Lækage Test: Ingen IP/DNS -lækager fundet

For at sikre, at Google One VPN er helt sikker, besluttede jeg at gøre et par IP- og DNS -lækage -tests. Som altid bruger jeg to websteder til at kontrollere for lækager, inklusive iPleak.net og browserleaks.com.

Meget til min overraskelse viser Google One VPN ingen lækager, der holder min IP- og DNS -adresser væk fra min internetudbyders og hackere’s nysgerrige øjne. Måske siger jeg – temmelig godt job!

Har det en politik uden logging?

Denne gennemgang af Google One VPN ville ikke være komplet, uden at jeg vandrer om dens logningspraksis. Vi kender alle Google som et privatlivsvenligt firma, der ikke gemmer logfiler og tager sig af dit privatliv bedre end dig selv … i et alternativt univers.

I virkeligheden er virksomheden berygtet for at gemme brugerinformation til venstre og højre, med lidt omhu for dit privatliv og online sikkerhed. Google er baseret i USA, for at gøre tingene værre og USA er et stiftende medlem af 5 Eyes Alliance.

For de uinformerede er dette en gruppe engelsktalende lande, der er kendt for overvågning og dataindsamling, men også distribution mellem hinanden. Og lad os være ærlige – stoler du på Google til at passe på dine personlige data, ikke gemme eller sælge dem til tredjepart?

Jeg overlader svaret til dig. Tænk over det.

Hvilke oplysninger gemmes ikke?

Lad os først kontrollere, hvilke oplysninger Google hævder ikke at gemme. Da jeg besøger sin privatlivspolitik, blev jeg forfærdet over dens påstande om, at den ikke gemmer nogen logfiler med din browsingaktivitet, hvilket er noget, jeg forventede at se, i det mindste i den “sukkercoated” og “diplomatiske” form, hvis du ved, hvad jeg mener.

Google Privatlivspolitik 1

Fra det, jeg har samlet, logger udbyderen imidlertid ikke information som:

  • Din IP -adresse
  • Gennemse historie og DNS -forespørgsler
  • Forbindelsestidsstempler
  • Varigheden af ​​din forbindelse
  • Forbrugt båndbredde

Dette ser helt sikkert lovende ud, fordi de oplysninger, du ser ovenfor, ikke kan hjælpe virksomheden med at kompromittere dit privatliv, mens du bruger denne VPN.

Hvilke oplysninger gemmes?

For at tjenesten skal fungere korrekt, skal hver VPN selvfølgelig gemme nogle bit af information. Google One er ikke anderledes, og det logger følgende data:

  • Antallet af gange, du har adgang til tjenesten i de sidste 28 dage
  • Samlede data, som virksomheden bruger til fejlfindingsformål, herunder VPN -tunnelopfang, pakketabshastighed, service/server CPU og hukommelsesbelastning, gennemstrømning, VPN -tunnelopsætning Latency, total båndbreddehastighed, VPN -tunnelfejlhastighed, VPN -tunnelforsøg og VPN Tunnelopsætningsfejl
  • Antallet af forsøg på at oprette forbindelse til en server – nødvendigt på grund af grænsen for samtidige forbindelser

Oplysningerne om, at udbyderen logger i min Google One VPN -anmeldelse, vedrører ikke, da det for det meste er i den samlede form og ikke kan bruges til at spore dine aktiviteter. Jeg ser dog et stort problem i det faktum, at tjenesten er en del af Google One -appen.

Google Privatlivspolitik 2

Som sådan kan det ikke være anonymt at købe en VPN, fordi det er et køb i appen Kræver din Google Pay, kreditkort eller PayPal -oplysninger, som virksomheden kan oprette forbindelse til din konto. Og for at bruge udbyderen overhovedet har du brug for en Gmail -konto.

Gmail er blandt de værste e -mail -tjenester til privatlivets fred, selvom flertallet af mennesker stadig bruger det. Men pointen er stadig tilbage. På trods af at den service, der ikke gemmer kompromitterende logfiler, er de omgivende forhold, der er nødvendige for at bruge den, ikke ideelle.

Hvis du f.eks.

Uafhængig revision fra NCC Group

En interessant ting ved denne service er, at den modtog en tredjepartsrevision i 2021. Virksomheden ringede.

Meget til folks overraskelse konkluderede NCC Group, at udbyderen faktisk tilbyder betydelig sikkerhed og privatliv, men det var ikke genert for at rapportere et par problemer. NCC Group fremhævede nemlig muligheden for, at Google krænker sin privatlivspolitik, da sådanne overtrædelser allerede skete et par gange før.

NCC Group sagde også, at Google på grund af VPN’s forbindelse til andre tjenester i dette firma kan forbinde en bestemt VPN -tunnel med en konto, der bruges med andre tjenester. Mine to cent er det Dette firma er ikke pålideligt, På trods af denne værdifulde tredjepartsrevision.

Frem for alt er dette ikke en meget funktionel udbyder, som du ser, så selvom disse kendsgerninger er sande, vil du blive skuffet over andre funktioner.

Google One VPN til streaming: Netflix & andre testede platforme

Hvis du har brug for en VPN til at streame på Netflix, Hulu eller enhver anden geo-begrænset platform, vil denne Google One VPN-gennemgang og test fortælle dig, hvor nyttig denne udbyder er. Lad mig fortælle dig med det samme, at udbyderen ikke tilbyder nogen specifikke servere, så det er allerede et rødt flag.

Dette betyder, at du ikke kan fjerne blokering af forskellige Netflix -biblioteker eller streamingplatforme, fordi du ikke kan vælge VPN -placering. Under alle omstændigheder har udbyderen en forbindelsesknap, og at bruge den forbinder dig altid til en server i dit land.

På tidspunktet for testen var min placering USA, så jeg får altid tilsluttet en server i USA.

Med det i tankerne ville jeg se, om jeg kan fjerne blokering af Netflix os, mens jeg bruger det. Og efter at have søgt efter Grey’s Anatomy, som er et amerikansk Netflix -show, optrådte det ikke i søgeresultaterne.

Dette betyder, at Google One VPN ikke kunne fjerne blokeringen af ​​dette bibliotek og forhindre min adgang til showet. Det samme kan siges om andre, mere krævende streamingplatforme.

Selvfølgelig, uden serverforbindelser uden for dit land, kan du heller ikke fjerne blokering og se BBC iPlayer uden for Storbritannien, for eksempel.

Hastighedstest: Her er hvor hurtigt Google One VPN virkelig er

Da vi taler om en VPN til iOS og Android, er hastighedskravene lidt lavere sammenlignet med desktop -tjenester. Stadig har jeg brugt en masse langsomme tjenester, selv på min telefon, især gratis tjenester som BetterNet eller Hotspot Shield.

Google One VPNs proprietære protokol er helt sikkert en interessant funktion at teste præstationsmæssigt, så lad os lave en hastighedstest. De parametre, jeg bruger ofte, inkluderer test flere placeringer, men da denne udbyder ikke lader dig vælge placeringen, skal testparametrene ændres.

Til denne Google One VPN -gennemgang for 2023 testede jeg den stadig 3 dage i træk, 3 gange om dagen ved blot at etablere en forbindelse til VPN. Derefter valgte jeg det bedste resultat, der er vist nedenfor. Lad mig dog først vise dig mine oprindelige internethastigheder på min iPhone:

Native Internet Speed ​​Mobile

Og nu, her er det bedste hastighedstestresultat, jeg opnåede, mens jeg brugte denne udbyder:

Speedtest Google One VPN

Som du kan se, vil det ikke sprænge dig væk, og det reducerede min forbindelseshastighed, alt sammen med at øge ping. Jeg kan dog ikke sige, at det er langsomt, fordi hastighedsreduktionen ikke er særlig stor, og det viste relativt anstændigt ydeevne på min iPhone.

Er det dog blandt de hurtigste VPN’er? Nå, bestemt ikke. Er det godt nok? Absolut.

Er Google en VPN god til spil?

Mobile Gaming så en massiv stigning i popularitet med udgivelser som Call of Duty Mobile, Apex Legends Mobile og andre fantastiske titler. Mange mennesker bruger derfor en VPN for at undgå båndbredde throttling og ændre deres placering og spille på mere fjerne servere.

Google One VPN er en relativt hurtig udbyder, så det er en anstændig løsning til mobil spil. Jeg testede det ud i flere hurtige spil, kun for at opleve nogle gode shootouts i Call of Duty og Apex Legends, som var masser af sjov.

Husk, at hastighedsreduktionen ikke er særlig mærkbar her, så det er noget logisk, at denne udbyder fungerer godt i denne forstand. Du kan dog prøve ExpressVPN eller Cyberghost (meget hurtigere VPN’er), da de begge tilbyder iOS/Android -apps ud over PS/Xbox -apps, der også kan bruges til spil.

Kan jeg bruge Google One VPN til P2P og torrenting?

Torrenting er en anden faktor, jeg vil tale om i denne Google One VPN -gennemgang og analyse. Torrent -klienter er dog ikke tilgængelige på iOS, så du kan kun bruge denne service til dette formål, hvis du har en Android -enhed.

I dette tilfælde vil P2P -trafik være tilladt, og du vil være i stand til torrent uden problemer. Skulle du gøre det? Jeg er bange for, at jeg må sige INGEN Givet Googles sikkerheds- og privatlivsproblemer, som jeg nævnte. Sikker på, det tilbyder en noget ægte politik uden logging, men vil vi virkelig stole på dette firma?

Ingen kan garantere, at det ikke krænker sin privatlivspolitik på et tidspunkt og giver din IP -adresse og gennemser aktiviteter til myndighederne i USA eller noget andet land. Mens det kan downloade torrents, anbefaler vi ikke at gøre det med denne udbyder.

Du kan i stedet gå til Nordvpn og bruge det med uTorrent, BitTorrent eller enhver anden torrent -klient.

Fungerer det i Kina og andre censurerede lande?

Folk, der bor i Kina, har svært ved at øge deres online frihed. Med konstant censur og overvågning har mennesker i dette land meget begrænset frihed, når det kommer til at gennemse internettet. Desværre er mange VPN’er blokeret i dette land, hvilket gør situationen mere alvorlig.

Google VPN tilgængelige lande

Spørgsmålet er – vil Google One VPN arbejde i Kina? Svaret er temmelig enkelt – nej. Ved du hvorfor? Fordi tjenesten ikke er tilgængelig i dette land! Som sagt er Google One VPN tilgængelig i omkring 20 lande, og på tidspunktet for skrivningen af ​​denne anmeldelse, Kina er ikke på listen.

At vide, hvor “godt” forholdet mellem Kina og Google er, det er meget usandsynligt, at du kan installere og bruge denne service i dette land. Hvis du for eksempel bor i Taiwan, vil du være i stand til at bruge det, men så igen er Taiwan under den direkte indflydelse fra USA, så det er ikke noget overraskende.

Servere og serverplaceringer: Sådan er Big Google One VPN

Under denne Google One VPN -gennemgang for 2023 nævnte jeg, at du ikke kan vælge serverplacering i appen. Desværre er det helt sandt, da virksomheden ikke foretog en enkelt forbedring af sin serverliste.

Der er kun en knap til at oprette forbindelse, og når du trykker på den, forbinder tjenesten dig til en server efter eget valg. Jeg har tilsluttet mindst hundrede gange, og jeg har altid fået en amerikansk IP -adresse, omend, i et par forskellige byer, hvilket bekræfter, at det forbinder dig til en server i dit land.

Nogle af vores bekendte fra Tyskland og Frankrig fik også tilknyttet servere i deres respektive lande også.

Som du kan forudse, er Google hemmeligholdt over sine servere, servertælling eller noget relateret til det. Således ved vi ikke om antallet af serverplaceringer, eller hvis vi taler om 1 eller 10 Gbps -servere. Selvom jeg bedømmer efter deres præstation, ville jeg sige, at vi bestemt har forældede 1 Gbps -servere.

Kundesupport: Sådan kontakter jeg Google One VPN for hjælp?

Kundesupport i denne Google One VPN -test var ikke den bedste derude. Desuden er Google en af ​​de største virksomheder på planeten, og det tjener millioner, hvis ikke milliarder af mennesker. Når man taler om virksomheder som dette, er det meget usandsynligt, at de har anstændig kundesupport.

Google Support

Det er meget svært at følge med i alle spørgsmål og problemer, som brugerne kan stå over for, og derfor anvender disse virksomheder ofte e -mail -support eller et slags billetsystem. Her er den vigtigste mulighed at besøge det samfund, hvor du kan få svar på mange vigtige spørgsmål.

Du kan også kontakte Google ved hjælp af e -mail, hvor du kan anmode om hjælp til enhver af de tjenester, som virksomheden tilbyder. Jeg fandt, at supportteamet ikke er pålideligt, og det tager et stykke tid, før du får et svar – normalt mellem 24 og 48 timer.

Supportteamet er heller ikke særlig nyttigt, og du bliver nødt til at udveksle et par beskeder frem og tilbage, selv for nogle grundlæggende anmodninger. Udveksling af meddelelser er som sagt langsomt, så inden du kan løse problemet, spilder du stort set et par dage med at chatte med supportteammedlemmet.

Google One VPN Prissætning: Er det overkommelig?

Indtil videre har du lært, at Google One VPN ikke er en udbyder, vi med glæde vil anbefale. Med så mange ulemper og så lidt at tilbyde, ville du tro, det er en gratis VPN. Men det værste er, at det ikke er. Det er en betalt VPN, der kommer som en del af en af ​​Googles abonnementsplaner.

Som sagt i starten af ​​Google One VPN -gennemgangen har du brug for en Google One -app installeret på din telefon for at kunne få den. Derefter skal du vælge en Google Cloud Storage -abonnementsplan, men ikke bare nogen plan – den med 2 TB plads er påkrævet.

Google Drive Priser

Denne plan koster dig $ 9.99 om måneden eller næsten $ 100 om året. I denne plan får du 2 TB skyopbevaring og andre fordele, der inkluderer denne VPN. Hvis du har brug for en skyopbevaringstjeneste, til denne pris og lavere, kan du få nogle af de bedste skyopbevaringstjenester, der tilbyder flere funktioner og bedre privatliv.

Men hvis du ikke er i skyopbevaring, og du ønsker at købe netop denne VPN, til $ 9.99 om måneden ser du på en meget dyr pris for det, du får.

Det er bedre at købe ExpressVPN, for eksempel, der koster $ 6.67 om måneden og leveres med 49% rabat og 3 gratis måneder til den årlige plan + en 30-dages pengene-tilbage-garanti

Eller du kan også tjekke Cyberghost til under $ 2.5 om måneden og en 45-dages pengene-tilbage-garanti for langsigtede planer. Begge disse udbydere er langt bedre og tilbyder hurtigere hastigheder, flere servere, streamingfunktioner, desktop -apps og så meget mere.

Tilgængelige betalingsmetoder

Hvis du stadig ønsker at prøve denne udbyder, selv efter denne Google One VPN -gennemgang, kan du betale for et abonnement ved hjælp af kun to betalingsmetoder – PayPal og kreditkort. Google understøtter ikke bitcoin eller andre cryptocurrencies, så regner ikke med anonyme betalinger.

Pas på, at du bliver opkrævet baseret på din lokale valuta, så hvis du bor i Storbritannien, betaler du i GBP, og så videre. Priserne kan derfor variere lidt afhængigt af dit land, men denne forskel er ubetydelig, generelt set.

Sådan får du en refusion fra Google One VPN?

Refusionspolitikkerne for Google -produkter er meget komplicerede, og at analysere dem ville tage lidt mere, end du er villig til at bruge tid på. Generelt tilbyder virksomheden ikke refusion for de fleste produkter, og når det gør det, bliver du nødt til at anmode om det inden for mindre end 48 timer efter købet.

Google Refusionspolitik

Denne anmodning videresendes derefter til supportteamet, der kan tage fra 1 til 4 arbejdsdage for at beslutte, om du skal give dig en refusion eller ej. Uanset hvad, hvis du får denne VPN, og du ikke kan lide det, kan du ikke få en refusion, det er bedre at bare annullere dit abonnement.

På den måde opkræver det dig ikke igen, og du vil undgå at miste penge hver måned. Bonus tip: Køb den månedlige plan, hvis du er villig til at teste denne udbyder. Den årlige plan betales på forhånd, og hvis du ikke får refusion, mister du ti gange flere penge, hvis du ikke kan lide det!

Hvad vi ikke kan lide ved Google One VPN?

Hvis jeg skulle tale om, hvad jeg ikke kan lide i denne Google One VPN -test, ville jeg være meget kort og sige, at jeg ikke kan lide hele produktet. Jeg værdsætter Googles bestræbelser på at komme med en VPN -service, men kom nu – den har et par funktioner og er ikke nyttigt til streaming eller torrenting.

Den vigtigste ting, jeg ikke kan lide ved det, er det faktum, at det er et Google -produkt, der gør situationen endnu mere latterlig. Ja, det har måske en politik uden logs, men at vide, hvordan dette ondsindede firma fungerer, skal du stole for meget.

Vi kan ikke lide, at du skal betale for en plan for at bruge den, og vi kan ikke lide næsten nogen mulighed for at få refusion. For ikke at nævne, at der ikke er noget valg af serverplaceringer eller protokoller, Hvilket gør denne udbyder uværdig om navnet “Virtual Private Network”.

Den sidste søm i kisten er dens kun mobilstøtte, som jeg synes ikke skulle ske i 2023. Brugere gennemser stadig internettet hovedsageligt gennem deres Mac- og Windows -computere, og ikke inklusive apps til disse platforme er en kætteri, så jeg håber at se forbedringer i denne henseende.

Konklusion: Skuffelse på det fineste ..

Efter min omfattende Google One VPN -test og gennemgang for 2023 har jeg intet positivt at sige om det. Sikker på, det er let at bruge, men det er fordi det næsten ikke har nogen funktioner, så det er umuligt at være forvirrende med menuer og undermenner.

Ja, det er også sikkert og har en politik,. Alt godt jeg sagde om det har “men” bagefter, hvilket indebærer det Tjenesten er fyldt med problemer og kompromiser, som du bliver nødt til at møde dagligt.

Naturligvis er jeg meget skuffet over denne udbyder, og jeg kan simpelthen ikke bringe mig selv til at anbefale det, fordi det er utilfredsstillende, ufuldstændigt og lavt som en pyt. Hvis det var en gratis VPN, kunne jeg måske overveje at anbefale det, men selv da tror jeg, at Atlas VPN er et langt bedre valg.

Da dette er en betalt udbyder, kan jeg anbefale de førnævnte betalte alternativer som ExpressVPN og Cyberghost. Vi taler om billigere udbydere med så meget mere at tilbyde, hvilket gør Google en VPN forældet og ubrugelig i sammenligning.

Så hvis du skraber markedet efter en ny virtuel privat netværkstjeneste, skal du blot springe denne over. I stedet for at få ExpressVpn eller Cyberghost, og jeg garanterer dig, at du vil være mere end tilfreds. Ingen grund til at takke mig – bare vis denne anmeldelse til venner og bed dem om ikke at bruge penge på dette ufærdige produkt.

Google VPN Review

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.