Golden Frog Vyprvpn anmeldelser

Sidetælling: 224

Golden Frog -spil

Fræk og bevæger sig ved sving; et eventyr til en ny generation.

Syv Salazar, Valley Pepperhorn og Thorn La Roux er tilbage i denne opfølgning til Witchlings (2022).

Golden Frog Games er de tolv byernes mest markante turnering, og Witchlings er klar til igen at sætte deres mærke. Som reservedele, uden en traditionel deres egen coven, er syv, dal og torn ikke de sædvanlige definitioner af mestre og ledere. Yderligere stabling af dækene mod dem kæmper Seven for at komme ind i sine nyligt opdagede onkel Powers: Hun hører stemmerne fra Monstruos – inklusive den frygtede Nightbeast – meget oftere end dyr. Når det hele. Heldigvis er Witchlings på sagen. Navigering af ændringer i deres venskaber, nye romanser, gamle bigotries og nogle ødelæggende tab, reservehekserne har meget at vokse at gøre. Historien er utvetydigt queer, og spejler roligt vores verdens rige landskab af køn og seksualiteter. Karplet indsigtsfuld om epidemien af ​​had mod minoritetsgrupper inviterer Ortega læserne til at overveje den sande definition af monstrositet, da hun lægger sin elskede trio gennem flere udfordringer i dette hurtige og følelsesmæssigt ladede eventyr med fremtidige neglebidende rater.

Fræk og bevæger sig ved sving; et eventyr til en ny generation. (Fantasi. 8-12)

Pub dato: 2. maj 2023

Isbn: 9781338745795

Sidetælling: 384

Forlægger: Skolastisk

Anmeldelse offentliggjort online: 28. marts 2023

Kirkus gennemgår spørgsmål: 15. april 2023

Kategorier:

Del din mening om denne bog

Mere af Claribel a. Ortega

Kruset

Witchlings

  • BOGANMELDELSE

Ghost Squad

  • BOGANMELDELSE

Arv og dobbelt

Arv og dobbelt

Fra Legacy -serien, Vol. 2

af Annie Matthew; Udviklet af Kobe Bryant ‧ Udgivelsesdato: Aug. 24, 2021

En værdig kombination af atletisk handling, dyderne af indre styrke og vigtigheden af ​​venskab.

En ung tennismester bliver målet for hævn.

I denne efterfølger til Arv og dronningen (2019), Legacy Petrin og hendes venner Javi og Pippa er vendt tilbage til Legacy’s Home Province og børnehjemmet, der drives af hendes far. Med sine venners hjælp er hun i træning for at forsvare sit mesterskab, når de opdager, at en anden spiller, der opererer under beskyttelse af højkonsul Silla, præsenterer sig selv som arv. Hun er så overbevisende, at den virkelige arv beskyldes for at være en efterligning. False Legacy er blevet en helt for masserne, yderligere styrkelse af Silla’s Hold, og det bliver bydende nødvendigt at afdække og besejre hende. Hvis Legacy skal vinde igen, skal hun spille sin påstand, mens hun er forklædt som en anden. At vinde ved tennis handler ikke kun om penge og berømmelse, men modstå Sillas planer om at sende flere unge til brutale miner med lidt håb om bedre liv. Legacy bliver nødt til at overvinde hendes frygt og finde den magi, der gjorde det muligt for hende at kræve sejr i fortiden. Denne historie med sine elementer af sport, fantasi og social bevidsthed, der fremhæver spændinger mellem det magtfulde og dem, de byder på, fortsætter med succes serien udtænkt af den sene basketball -superstjerne Bryant. Som før er tenniskampen afbildet med tempo og ånd. Legacy og Javi har brun hud; de fleste andre karakterer er standard til hvide.

En værdig kombination af atletisk handling, dyderne af indre styrke og vigtigheden af ​​venskab. (Fantasi. 9-12)

Pub dato: Aug. 24, 2021

Isbn: 978-1-949520-19-4

Sidetælling: 224

Forlægger: Granity Studios

Anmeldelse offentliggjort online: 27. juli 2021

Kirkus gennemgår spørgsmål: Aug. 15, 2021

Golden Frog Vyprvpn anmeldelser

Golden Frog Vyprvpn -logo

Hvad er Golden Frog Vyprvpn ? UNIX BusinessApplication

Vi optimerer internetforbindelser for at øge ydeevnen og hastigheden, muliggør privatliv og giver adgang til et gratis og åbent internet.

Få Enterprise Infrastructure VPN Buyer’s Guide, og find ud af, hvad dine kammerater siger om Golden Frog Vyprvpn, Microsoft Azure VPN Gateway og mere!

Købers guide

Virksomhedsinfrastruktur VPN