Skal du bruge en VPN til spil

Som en online -spiller, når du først har investeret i din spilopsætning, er det vigtigt at holde det sikkert og beskyttet. Dette gælder især, hvis du spiller onlinespil på det samme netværk som andre computere i dit husstand eller kontor. Hvis andre computere er forbundet til Internettet, mens du spiller, kan de også være sårbare over for cyberattacks eller online risici.

Blur Busters Forums

Blur Busters Forums

Gaming VPN oplever tråd [Hjælp Internet Lag]

Alt om latenstid. Tips, testmetoder, muselag, displayforsinkelse, spilmotorforsinkelse, netværksforsinkelse, hele inputforsinkelseskæden, vsync off vs vsync på, og mere! Input forsinkede artikler om slørbustere.

Chief Blur Buster Site Admin Indlæg: 11371 Tilsluttet: 05. december 2013, 15:44 Beliggenhed: Toronto / Hamilton, Ontario, Canada Kontakt:

Gaming VPN oplever tråd [Hjælp Internet Lag]

Indlæg af Chief Blur Buster »12. januar 2021, 18:22

For dem, der prøver at løse problemer med netværksforsinkelse (e.g. Løsninger til middelmådige internetforbindelser) – Mange af jer fandt reduceret latenstid via en VPN, der har overlegen routing sammenlignet med eksisterende ISP -rygrad;

Hvilke af jer har spilvenlige VPN-oplevelser?

– Exitlag VPN
– Expressvpn
– Nordvpn
– etc.

Jeg ville meget gerne høre fra jer.

Leder af Blur Busters – Blurbusters.com | Testufo.com | Følg @blurbusters på Twitter
For at understøtte Blur Busters – se flere lister over bedste spilmonitorer

Forumregler skrev: 1. Regel nr. 1: Vær god. Dette er offentliggjort forumregel nr. 1. Selv til nybegynder og mennesker er du uenige i!
2. Rapporter regelovertrædelser Hvis du ser et indlæg, der krænker forumreglerne, skal du rapportere indlægget.
3. Respekter altid indie -testere her. Se hvordan indier er bootstrapping sløring busters forskning!

Anonym768119

Gaming VPN oplever tråd [Hjælp Internet Lag]

Indlæg af Anonym768119 »12. januar 2021, 18:32

Jeg har prøvet Nordvpn. Sverige, tyske, Danmark, Tjekkiet gav mig omkring 80-90 ms til polske eller tyske servere. På min ftth er det omkring 35-40ms.

Ball2hi Indlæg: 31 Tilsluttet: 22. november 2016, 18:41

Gaming VPN oplever tråd [Hjælp Internet Lag]

Indlæg af Ball2hi »12. januar 2021, 19:50

Beliggenhed: Sydlige Californien
VPN: ExpressVpn
ISP: Spektrum (Timewarner -kabel/charter)

Tldr: Det fungerede godt og ser ud til at være fint stadig især med deres nye teknologi.

Langt svar:
Jeg plejede at spille klassisk World of Warcraft over på de europæiske servere og forventede naturligvis at lege med superhøj ping. Men nu og da ville min ping skyrocket til 10x (2000 – 3000ms), og mange gange ville jeg DC fra de europæiske servere. Jeg spillede noget og fandt noden (?) Det forårsagede problemer var et spektrum ejet niveau 3 (?) Node, der tidligere har haft flere diskussioner af andre spektrumbrugere, der forårsager latensproblemer i deres spil på fora som DSLReport. Kundesupport ville ikke gøre noget for mig og sagde, at de ikke kan gøre noget for ting ud af deres netværk (bullshit), selvom de ejede den fornærmende udgang (?) node. Efter et par måneder med at blive sparket af serverne under angreb investerede jeg i ExpressVPN.

Brug af ExpressVpn har været en livredder for mig. Mens jeg brugte min VPN, var min ping sjovt nok 30ms mindre end hvis jeg ikke var på min VPN (til klassisk EU). Når Covid virkelig hentede og lukkede De Forenede Stater, blev vi forbrugerne stærkt påvirket af, hvor uforberedt de fleste af landets internetudbydere var (spekulerer på, hvor alle de penge, de har skaffet fra os, havde gået?). Der var mange mennesker fra USA,. Jeg har dog ikke spillet klassisk EU i måneder.

Vil også tilføje, at brug af ExpressVPN har drastisk lavet at se videoer på adskillige websteder, YouTube inkluderet, meget hurtigere. Mine dampspil -downloads er næppe påvirket, hvis overhovedet. Min latenstid i videospil har ikke rigtig været nogen bekymring, og jeg er næsten altid livestreaming, mens jeg også spil.

Jeg har ikke prøvet andre VPN’er endnu, men ExpressVPN fungerer bestemt godt nok til at spille. Det eneste problem, jeg har haft med det for nylig, er P2P -spil, der kan være finnicky med damp og i nogle Tilfælde det øgede pingen af ​​brugere, der opretter forbindelse til min pc.

Skal du bruge en VPN til spil?

Som en online -spiller, når du først har investeret i din spilopsætning, er det vigtigt at holde det sikkert og beskyttet. Dette gælder især, hvis du spiller onlinespil på det samme netværk som andre computere i dit husstand eller kontor. Hvis andre computere er forbundet til Internettet, mens du spiller, kan de også være sårbare over for cyberattacks eller online risici.

Der er trin, du kan tage for at sikre online sikkerhed, mens du spiller. Først skal du sikre dig, at du har antivirusbeskyttelse tændt. Ud over at hjælpe med at beskytte dig mod dårlige skuespillere kan antivirus (især en med en spiltilstand) forbedre din online spiloplevelse. For det andet overvej at bruge en VPN til spil. Læs videre for at lære mere om spil på en VPN, og hvordan man vælger den bedste VPN til spil.

Hvad er en VPN?

VPN står for virtuelt privat netværk. VPN’er er værktøjer, der giver dig adgang til Internettet med et andet netværk end det, du opretter forbindelse direkte til med din egen computer. Med en VPN forbinder din computer op til en anden computer, der er tilsluttet internettet, og så kan du bruge internettet via computerens webforbindelse. Hvis denne computer (eller i denne sammenhæng serverer) er placeret i et andet land, kan du få adgang til indhold eller websteder, der er tilgængelige i dette land, selvom de ikke er tilgængelige i dit eget.

banner

Hvorfor bruge en VPN under spil?

Der er flere smarte grunde til at bruge en VPN, mens du spiller. Disse inkluderer:

Beskyt dig selv mod cyberattacks

Spillere kan opleve DDoS (distribueret benægtelse af service) angreb, hvis andre spillere vil forhindre dem i at spille spillet. For at udføre et DDoS -angreb skal spillerne være i stand til at få adgang til din IP -adresse. Hvis du bruger en VPN under spil, kan konkurrenter ikke finde din nøjagtige IP -adresse, som hjælper med at beskytte dig mod at opleve DDoS -angreb, mens du spiller online.

Adgang til geo-begrænsede spil

Brug af en VPN til spil betyder, at du kan få adgang til spil, der er begrænset i dit geografiske område. Når du vælger, hvilken server du vil bruge til at spille, kan du vælge en, der tilbyder adgang til de spil, du vil spille. Nogle gange frigives spil i visse regioner i verden tidligere end andre. Hvis du er begejstret for at spille et spil, der er frigivet tidligt et andet sted, kan du bruge en VPN til at drage fordel af den tidlige adgang.

Reducer risikoen for at svæve

Swatting kan finde sted, når en modstander bruger din IP -adresse sammen med andre oplysninger til at finde ud af din fysiske placering og sender et SWAT -team til dit hjem på et falskt nødopkald. Der har været nogle iøjnefaldende eksempler, og det kan være farligt, da SWAT-teams brast ind i din ejendom og forventer at finde en ægte nødsituation, hvilket øger risikoen for, at nogen kunne få ondt i processen. Brug af en VPN kan ikke fuldstændigt beskytte dig mod swatting (ikke mindst fordi swatters ikke udelukkende stoler på IP -adresser for at udføre deres angreb), men kan hjælpe med at reducere risikoen.

Spil på offentlig Wi-Fi

Hvis du kun har adgang til offentlig Wi-Fi og stadig ønsker at spille online, kan du bruge en VPN til at forblive i sikkerhed. Ved at få adgang til et offentligt Wi-Fi-netværk gennem en VPN, beskytter du oplysningerne på din computer mod dårlige skuespillere, der muligvis bruger det samme offentlige Wi-Fi-netværk. Du beskytter også dig mod malware eller spyware eller andre cybertrusler, som en person har adgang til din enhed ved at være tilsluttet det samme netværk som dig.

Overvinde IP -forbud ved at skjule din IP -adresse

Et spil kan forbyde en IP -adresse, hvis de afviser spillernes opførsel fra denne IP -adresse, eller hvis en spiller fra en bestemt IP -adresse bryder spilregler. Det er muligt at komme omkring et IP -forbud ved at bruge en VPN, der giver spillerne mulighed for at vises i spillet fra en anden IP -adresse. Vær dog opmærksom på, at du bruger en VPN til at overvinde IP -forbud mod overtrædelse af servicevilkårene til de fleste online spil.

Spil anonymt

Det er muligt, at du måske ikke ønsker, at folk skal vide, hvilke spil du spiller online, eller du ikke ønsker at blive identificeret, mens du spiller med modstandere. Brug af en VPN anonymiserer din identitet og data helt, så du kan være sikker på, at ingen ved, hvad du laver – eller spiller – Online.

Andre VPN -fordele

Ud over spil inkluderer fordelene ved at bruge en VPN:

 • Arbejder eksternt: Folk arbejder ofte eksternt ved hjælp af VPN’er. Hvis de ikke er i det samme land som deres firma, kan medarbejdere bruge en VPN til at få adgang til internettet i virksomhedens land, så de ikke har problemer med at arbejde på deres virksomheds server eller netværk.
 • Undgå internetforbindelsesgasspjæld: Hvis du bruger for meget data eller båndbredde, mens du gennemser internettet, kan din internetudbyder muligvis smadre din hastighed – hvilket betyder, at de bremser forbindelsen. Nogle mennesker henvender sig til VPN’er, så de kan gennemse uden at bekymre sig om en afmatning. Sørg for at vælge en VPN uden datakaps eller grænser for at undgå at opleve gashåndtaget, når du bruger en VPN.
 • Holder dine oplysninger sikre: Folk bruger VPN’er til at holde data på deres enheder eller tilgængelige via deres netværk sikkert. VPN’er kan beskytte oplysninger mod regeringsovervågning eller hackere, der muligvis spionerer på din internetbrug. Når du opretter forbindelse til en VPN, ser enhver dårlig skuespiller kun krypteret statistik via VPN -serveren, idet du holder din hardware og oplysningerne om det sikkert.
 • Adgang til begrænset indhold: Hvis du ikke kan få adgang til et bestemt indhold i dit land – såsom tv -shows, websteder eller film – kan du bruge en VPN til at oprette forbindelse til en computer i et andet land. Så kan du gennemse alt tilgængeligt på nettet i det land. Mennesker, der bor i lande, hvor internetbrug er censureret, bruger undertiden VPN’er til at omgå dette.
 • Gennemse internettet anonymt: Hvis du ikke vil have din internetbrug knyttet til dig på nogen måde, kan du gennemse ved hjælp af en VPN. Dette sikrer, at din online opførsel ikke kan spores tilbage til dig.

Sænker en VPN -pinghastigheder?

Når folk spørger, ‘påvirker VPN spil’, spørger de normalt om ping. Ping henviser til den tid, der er taget for en besked, der kommer fra dig til en anden IP -adresse. En lav ping -tid betyder, at du oplever så lidt latenstid som muligt. En høj ping -tid betyder, at det tager lang tid at kommunikere med den, du spiller med. Høje ping -tider kan ske med forbindelsesgasspjæld.

Nogle VPN’er hævder at reducere ping -tid og hjælpe med at sikre, at der ikke er nogen forsinkelse eller latenstid i din spil – hvilket giver dig en forbedret spilleoplevelse. Dette er dog ikke altid tilfældet, da dine data skal rejse fra din computer til en VPN -server og tilbage – en rejse, der kan bremse tingene. De bedste VPN’er til spil involverer kun minimal forsinkelse, men nogle forsinkelser er åbenlyst større end ingen forsinkelse.

¿Qué es Clubhouse?

Sådan vælger du en VPN til spil

Der er mange VPN’er på markedet, så hvordan vælger du den bedste VPN til spil? Her er nogle overvejelser at huske på:

Overvej serverplacering

Når du vælger en VPN, skal du sørge for at få adgang til servere på det sted, du ønsker eller har brug for. Du ønsker måske at få adgang til et spil, der kun er blevet frigivet på et bestemt sted eller et, der er begrænset, hvor du er, men ikke andre steder. Sørg for, at den VPN, du vælger, har servere, der giver adgang til de spil og indhold, du ønsker.

Sørg for, at det giver mulighed for P2P -forbindelser

Mange online spil kræver peer-to-peer (P2P) forbindelser for at spille. Ikke alle VPN’er tillader P2P -forbindelser. Sørg for, at du vælger en, der gør det, så du kan spille det spil, du ønsker.

Sørg for, at VPN er kompatibel med den platform, du vil spille på

Ikke alle VPN’er er kompatible med alle spilplatforme. Du kan bruge mange enheder til at spille online – fra din pc til din mobile enhed til din Nintendo Switch. Sørg for, at VPN, du vælger, fungerer med alle de enheder, du bruger til online spil, fordi du ikke ønsker, at dit valg skal begrænse dig ved ikke.

Vælg en sikker, sikker og betroet VPN

Sørg for, at den VPN, du vælger, er pålidelig og sikker. En VPN muliggør muligvis adgang til et spil, som du ellers ikke kan få adgang til, men ikke er værd at bruge, hvis det udsætter dig for cybertrusler. Kontroller VPN’s omdømme for spil, du planlægger at vælge, og sørg for, at det tilbyder en sikker forbindelse. Dette er vigtigt for at sikre, at det hjælper med at beskytte dig mod DDoS -angreb.

Vælg en VPN med en no-log-politik

En vigtig grund til, at mange mennesker vælger at spille eller gennemse med VPN’er, er, at de anonymiserer din online oplevelse. Sørg for at vælge en VPN, der ikke logger brugerdata, fordi dette besejrer formålet. En VPN skal give anonym browsing og spil mulighed for at hjælpe dig med at få en mere sikker og mere anonym oplevelse online.

Sørg for, at det er hurtigt

Sørg for at vælge en hurtig VPN. VPN’er med servere på det rigtige sted kompromitterer ikke din spiloplevelse ved unødvendigt at øge forsinkelsen. Du ønsker ikke, at din VPN skal bremse din forbindelse, fordi dette vil påvirke din spiloplevelse negativt. Se efter en VPN med mange højbåndbredde-servere, da dette vil sikre, at du fortsætter med at spille dit spil glat.

Se efter en VPN uden en datat loft

Nogle VPN’er har datakapsler, hvilket betyder, at mængden af ​​data, du kan bruge på VPN, er begrænset. Online spil kan tage betydelig båndbredde og data, så sørg for, at den VPN, du vælger. Hvis din VPN begrænser data, og du når det maksimale tilladte, kan udbyderen muligvis smadre din forbindelseshastighed, hvilket påvirker din evne til at spille.

Kontroller, at VPN har muligheder for konfiguration

Enhver VPN giver dig muligheden for at konfigurere din VPN. Det kan være nødvendigt at vælge en hurtigere forbindelse, som hjælper dig med at reducere forsinkelsestid og forbedre din spiloplevelse og ydeevne. Alternativt kan du vælge en VPN for at optimere sikkerhed, hvis du får adgang til et spil, der muligvis gør dig sårbar over for cyberangreb eller ondsindede skuespillere online. Hvis du vælger en VPN, hvor du kan indstille protokollerne, skal du sikre dig, at den VPN, du vælger til spil, opfylder dine behov, uanset om disse behov ændres eller adskiller sig fra situation til situation.

Kontroller, om VPN er kompatibel med cloud -spiltjenester

Cloud Gaming Services Stream videospil til bærbare enheder som smartphones og tablets. Hvis du nyder populære cloud -spiltjenester som Stadia, Amazon Luna, Xbox Game Pass og andre, skal du sørge for, at den VPN, du vælger, er kompatibel.

Sådan oprettes VPN til spil

Her er tre forskellige måder, du kan sikre dine spilaktiviteter med en VPN:

 1. Brug en VPN -app:Download din valgte VPN -app på din spilenhed. En god VPN vil have apps til alle de store platforme, så du let kan indstille dem på din spil -pc, bærbar computer eller mobil enhed.
 2. Installer det på din router: For sikkerhed, mens du spiller på din konsol, kan du installere din valgte VPN på din Wi-Fi-router. Dette betyder, at enhver enhed, der er tilsluttet den, vil blive beskyttet af kryptering.
 3. Konfigurer det selv: Hvis du foretrækker manuel forbindelse, kan du selv konfigurere din VPN på dine enheder.

Ofte stillede spørgsmål om VPN’er og spil

Ofte stillede spørgsmål om VPN’er og spil inkluderer:

Hvad er fordelene ved en spil VPN?

En god VPN til spil beskytter dig mod DDoS-angreb, reducerer risikoen for swatting, giver dig mulighed for at spille spil sikkert på offentlige Wi-Fi, hjælper dig med at undgå båndbredde throttling, giver dig mulighed for at spille geo-blokerede spil, gør nogle nye udgivelser tilgængelige tidligt , og kan – i nogle tilfælde – reducere forsinkelses- og ping -tider.

Hvad gør en god VPN til spil?

En nøglefunktion til enhver Gaming VPN er en fremragende forbindelseshastighed. Ideelt set kommer du så tæt på din almindelige forbindelseshastighed som muligt. Du vil også have en Gaming VPN med gode legitimationsoplysninger. Frem for alt skal du kigge efter pålidelighed – du vil ikke have en VPN, der skærer ud på afgørende øjeblikke af spillet.

Er det lovligt at bruge en VPN til spil?

VPN’er er lovlige i de fleste lande, men tjek dit specifikke lands love, før du bruger en. For eksempel, mens VPN’er er lovlige i Kina, er de begrænset, og at bruge dem kan ses som mistænksom opførsel. Generelt er det ikke selve VPN, der er ulovligt, men hvordan det bruges. For eksempel kan brug af en VPN til at få adgang til titler til regionsspecifikke priser krænke en udbyders servicevilkår og kan resultere i en kontosuspension. Brug af et VPN til torrent ophavsretligt beskyttet materiale er generelt imod loven. Jurisdiktioner varierer, så kontroller lovene i dit specifikke land.

Anbefalede produkter

Hvis du leder efter en VPN til spil, kan Kaspersky Secure Connection hjælpe. Kaspersky Secure Connection tilbyder dig lynhastighed VPN-sikkerhed, der kan hjælpe med at sikre, at dine data ikke er stjålet, mens du spiller spil online. Derudover kan det hjælpe dig med at oprette forbindelse til mere globalt indhold og spil, der muligvis ikke er tilgængelige i dit land. Kaspersky Secure Connection dækker fem enheder, der kan oprette forbindelse via VPN.

Yderligere læsning:

 • Skal du deaktivere antivirus, mens du spil?
 • Har det at have antivirus installeret langsomt spil?
 • Sådan finder du det bedste antivirus til spil
 • Sådan bygger du en sikker spil -pc til begyndere

Skal du bruge en VPN til spil?

Er VPN god til spil? Gaming på en VPN kan beskytte dig mod cybertrusler og skjule din IP -adresse uden at bremse dig. Find ud af mere.