20 bedste pc -spil torrent -websteder til download i 2023

Contents

Desuden understøttes torrenterne af et stort antal seedere og igler.

Game Torrent Download

Baldur's Gate 3 gratis download (hotfix #6 | v4.1.1.3700362)

Evertays Gratis download (V20230916)

Løndag 3 gratis download

Wandering Sword Gratis download (v1.20.3)

Armored Core Vi Fire of Rubicon Gratis download (v1.02)

Starfield gratis download (v1.7.29.0 & alle DLCS & Sprog)

Humanitz gratis download

Pathfinder: GallowSpire Survivors Gratis download

Fae Farm gratis download

Afgørende kampagner: sag blå gratis download

Sendt den 22. september 2023 | Simulering, strategi.

Afgørende kampagner: Case Blue Gratis download PC -spil revnet i direkte link og torrent. Afgørende kampagner: Case Blue simulerer det tyske drev til Stalingrad og ind i Kaukasus i sommeren 1942 såvel som dens maj -preludier.

Runes Magica gratis download

Sendt den 22. september 2023 | Handling.

Runes Magica gratis download pc -spil revnet i direkte link og torrent. Runes Magica er 2d Rogue-lignende magiske actionspil. Brug en række magiske og artefakter til at besejre dine fjender og afslutte din hævn. Knækket – Gratis download.

美 少女 ストリーマー の 秘密 秘密 – hemmelig romantik med streamer piger – gratis download

美 少女 ストリーマー の 秘密 秘密 恋愛 恋愛 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 少女 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 少女 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 秘密 yd. 美 少女 ストリーマー の 秘密 恋愛 – hemmelig romantik med streamer piger – – "Lige meget hvad der sker.

Astrea: Six-sidet orakler gratis download (V1.0.9)

Astrea: Six-sidet orakler gratis download pc-spil revnet i direkte link og torrent. Astrea: Six-sidet orakler-Astrea er en terning-dækkende roguelike, der vipper manuskriptet på dækbyggerne ved hjælp af terninger i stedet for kort og.

Holuas arkader gratis download

Sendt den 22. september 2023 | Handling.

Holuas arkader gratis download pc -spil revnet i direkte link og torrent. Holuas arkader – gør dig klar til at dykke tilbage i den rene glæde ved at spille. Forbered dig på fire spændende spil inspireret af arkadegenren.

Cyberpunk 2077 Gratis download (V2.0)

Cyberpunk 2077 Gratis download pc -spil revnet i direkte link og torrent. Cyberpunk 2077 er en åben verden, action-eventyr-RPG-sæt i den mørke fremtid i Night City-en farlig megalopolis besat af magt, glamour og uophørlig.

Luftskib: Kongeriger, der er gratis download af gratis download

Airship: Kingdoms Adrift Gratis download PC -spil revnet i direkte link og torrent. Airship: Kingdoms Adrift – Velkommen til Suthseg! Som det nyopdragede luftskibskaptajn, skaber et merkantil imperium over øhavet, indtil.

Moonstone Island gratis download

Moonstone Island gratis download pc -spil revnet i direkte link og torrent. Moonstone Island er et væsen, der samler livssim i en åben verden med 100 øer at udforske. Få venner, brygge potions, samle spiritus og teste din.

Witchfire Gratis download

Sendt den 21. september 2023 | Skydespil.

Witchfire Gratis download pc -spil revnet i direkte link og torrent. Witchfire bevæbnet med mærkelige våben og forbudt hedensk magi, jagt en stærk heks, der holder nøglen til din frelse. Witchfire er en mørk fantasy roguelite shooter.

Tryk på håndværk gratis download

Tryk på håndværk gratis download pc -spil revnet i direkte link og torrent. Tryk på Craft – Saml ressourcer, håndværk nye værktøjer og opbyg dit ledige imperium på tilfældigt genererede øer. Dette er et ledigt håndværksspil, som du aldrig har.

20 bedste pc -spil torrent -websteder til download i 2023

Download af moderne 30+GB -titler har aldrig været let takket være torrenting -websteder. Torrenting -websteder giver dig en bedre, hurtigere og mere praktisk måde at downloade pc -spil på.

Topsteder til pc -spil torrents

Mens de bruger de bedste spil -torrent -websteder, får brugerne automatisk tilsluttet flere systemer, der allerede har spil og andre filer til at downloade. Derfor er det ingen overraskelse, at torrenting er den bedste måde at få pc -spil på, men at finde pålidelige og arbejdende torrent -websteder til spil er vanskelig.

Det største problem med torrent -websteder er, at de fleste af dem aldrig fungerer, eller at andre ikke er sikre.

Derfor for at hjælpe dig nøjagtigt med at vide, hvor vi skal se, har vi en kurateret liste over de bedste torrent -steder til spil. Ikke kun det, men du lærer også, hvordan du sikkert bruger spil -torrenting -websteder senere i denne blog.

Lad os nu se hurtigt på vores oversigt over de bedste spil -torrent -websteder til 2023.

Top Games Torrents-websteder til pc-spillere- hurtig gennemgang

 • Download spil torrents
 • Torrentsgames
 • Fitgirl -pakninger
 • Rarbg
 • Lemetorrents
 • Gazelegames

Hvordan man fjerner blokering af pc -spil torrent -websteder overalt

Der er mange lande, hvor torrentsteder er blokeret. Så det er vigtigt at vide, hvordan du kan fjerne blokering af torrent -websteder for at få adgang til og spille dine yndlingsspil. Den bedste måde at fjerne blokering af torrentsider til spil er at få forbindelse med en VPN.

En torrent VPN er den bedste måde at forbinde dig selv med et peer-to-peer-netværk. Det får dig også de hurtigste download- og uploadhastigheder.

Fastestvpn tilbyder både hastigheder og P2P -optimerede servere til en fuldt praktisk torrenting -oplevelse. Sådan fjerner man blokering af spil torrents -websteder med hurtigstvpn:

 • Installer VPN -appen på din enhed.
 • Tilslut en serverplacering, hvor torrenting er tilgængelig.
 • Det er det!

Hvordan man forbliver sikker, mens du bruger torrent?

Når du åbner et spil -torrent -sted, vises en advarselsmeddelelse, der siger, Download ikke uden VPN! Dette skyldes, at ondsindede filer kan gøre deres vej sammen med den downloadede fil.

Download ikke uden VPN

Eksperter foreslår, at der kræves en VPN til en problemfri spiloplevelse. Du skal være anonym, mens du torrenting dermed, VPN muliggør IPS -anonymitet, og det er sådan, brugere helt kan skjule deres internetaktivitet for ondsindet software.

Har du brug for en VPN, når du torrenting?

Download af spilfiler og mapper er helt sikkert, når du bruger en VPN, når du torrenting. Desuden kan nogle spil -torrent -websteder blive blokeret i din region. Dette er grunden til, at torrenting bliver mulig ved at bruge en pålidelig VPN som hurtigstvpn sammen med det.

Hurtigstvpn Den bedste VPN med streaming optimerede servere

Fastestvpn er en frelser, fordi den blokerer for næsten alle påtrængende annoncer, der fortsætter med at dukke op på spil -torrent -steder. Til tider bliver disse pop-up-annoncer ekstremt irriterende, og det er derfor, hurtigstvpn anbefales stærkt.

Desuden kan du få adgang til mere end 500 servere, hvilket indebærer, at hvis torrenten er blokeret af din internetudbyder, kan du altid skifte til et andet sted.

Al denne sjove og underholdning er sikret, og din internetbrowsing vil blive fremskyndet til den maksimale kapacitet til at downloade.

Hvorfor skal du vælge hurtigstvpn til spil -torrent -websteder

 • Beskytter mod DDoS -angreb
 • Maksimere hastigheden
 • Ingen båndbredde throttling
 • Spil spil sikkert på offentlig Wi-Fi
 • Adgang til geo-blokerede spil
 • Stopper mulige swatting -forsøg
 • Forhindrer høj ping
 • Bypass ISP throttling
 • DNS lækagebeskyttelse
 • Overkommelige priser i henhold til landet

Sådan opsættes hurtigstvpn til spil

Det er let at downloade hurtigstvpn på en pc, følg nedenstående trin:

 1. Abonner og få tjenesten til Windows, Desktop PC og bærbar computer på 93% rabat Eller du kan prøve dem 15 dage gratis.
 2. Installere Udvidelsen på din pc eller Wi-Fi-router.
 3. Aktivér VPN og Opret forbindelse det manuelt.

Nogle populære spil, som du kan spille med hurtigstvpn:

 • Fortnite
 • Apex Legends
 • World of Warcraft
 • Ligaer af legender
 • Call of Duty
 • Valorant
 • FIFA
 • PUBG
 • Overwatch
 • Modangreb
 • Dota 2
 • Battlefield -franchise

20 pc -spil Torrent -websteder i 2023

Hvad der gør dem bedst er, at de har rangeret højt i Alexa bortset fra at blive brugt over hele verden. Disse torrent-websteder er lette at navigere og har et brugervenligt UI-design.

Desuden anbefales disse spil -torrents for en problemfri og hurtig spiloplevelse og ofte brugt af spillere.

Bemærk: Nogle af disse torrent -websteder er muligvis blokeret i dit land. Du kan altid skifte til deres ikke -blokerede versioner eller prøve en anden nævnt på listen.

1. Piratbugt

Pirate Bay er vidt kendt som det mest kraftfulde torrent -sted i mere end 20 år nu. Det betragtes også som kongen af ​​torrent -steder på grund af dens robuste funktioner. Som et resultat er mere end 5 millioner brugere registreret i Pirate Bay.

Desuden er det, der gør dette til det bedste valg, at du kan bruge det til 5 til 6 Mbps på grund af over 120 millioner seedere. Bortset fra spil kan du også udforske torrents til film, musik, anime og tv -shows.

Pirate Bay har alle de spil, du kan ønske dig, det opdaterer Torrent -webstedet med alle de bedste funktioner, som en spiller kræver til.

2. Crotorrents

Hvis du er ny med at bruge torrents, er Crotorrents et vidunderligt valg for sin brugervenlige interface, der gør det lettere for nye brugere at downloade spil let.

Download er let og hurtigt med crotorrents, spil alle de spil, du kan uden at vente i timevis.

3. Kickass torrent

Kickass Torrent er en anden populær spil -torrent, der bruges stort set til hurtig download. Du kan have adgang til mange spil, mens du er i sikkerhed. Hjemmesiden er let at bruge og har et klart layout, og derfor kan spillere i alle aldersgrupper downloade og bruge det.

Alle de nødvendige oplysninger er tilgængelige på siden, herunder beskrivelse, filstørrelse, antal seedere og igler. Kort sagt, du får al medieinfo, tilgængeligt sprog og relaterede torrenter, der er nævnt på individuelle sider.

4. Gazelegames

Gazellegames er et betalt spil -torrent -sted, der kun fungerer på medlemskab. Nogle gange kommer gode ting ikke gratis; Medlemskabet er dog værd at pengene.

Du kan nemt logge ind og i tilfælde af at du har glemt adgangskoden; det kan gendannes til enhver tid. Når du er logget ind, kan du udforske så mange spil som du kan. Download er hurtig og forsinkelsesfri.

5. Skidrow Codex -spil

Skidrow Codex er en populær spil -torrent, da det lader brugerne anmode om ethvert spil, de vil. Dette er ganske interessant sammenlignet med andre torrents. Det giver en omfattende beskrivelse af spilene inklusive udvikleren.

Det brugervenlige layout giver spillerne mulighed for at vide alt om spillet med en lille trailer. Du kan også kontrollere, om dit system er kompatibelt til download. Fra processor til gemmer information nævnes alt.

6. Ox torrent

Ox Torrent er hjemsted for nogle af de premium -spil, du kan bede om. Det har spil til rådighed til både konsol og pc -spil. Du står måske over for nogle problemer med webstedets hoveddomæne, men brugerne kan stadig have adgang gennem fuldmagter.

Desuden kan Ox Torrent bruges til at downloade tv-shows, film og e-bøger. Det er enkelt og let at få adgang til webstedet på grund af dets brugervenlige layout.

7. Torlock

Torlock er et sted til spil, film, tv-shows, anime, musik og e-bøger. Det bruges i vid udstrækning af spillere til dets fantastiske funktioner. Alle de berømte spil, du har ønsket at downloade og ikke kunne, her er den torlock -nøgle, du har ledt efter. Du kan også tjekke det top 100 og for nylig tilføjet indhold.

8. 1337x

På 1337x kan du have adgang til mange verificerede torrents med frisk indhold. Download dine yndlingsspil med en bolt’s hastighed. Hjemmesiden har enkle funktioner, der giver brugerne mulighed for at få mest muligt ud af torrent -websteder.

Bortset fra spil 1337x tilbyder gratis torrents til film, spil, musik, anime, dokumentarer og tv -shows. I tilfælde af at tjenesten vises blokeret i dit land, skal du skifte til en ikke-blokeret version til ikke-stop underholdning.

9. Torrentfunk

Torrentfunk er det bedste spil -torrent -sted med ubegrænset spil, film, software, tv -shows og mere. Alle tilgængelige torrents er verificeret og fungerer helt fint. Spil spil, se film og download software med den hurtigste hastighed.

Desuden understøttes torrenterne af et stort antal seedere og igler.

10. Magnetdl

En mere på listen er magnetdl, den har en enorm samling af spil -torrents. Hjemmesiden opdateres, og indholdet uploades dagligt. Du kan kigge efter andre torrents end spil, såsom software, e-bog, film og tv-shows.

11. Torrent Download

Torrent Download er din markedsplads for alle de populære torrents. Hjemmesiden har den vintage fornemmelse, der gør det tiltalende for brugerne. Du kan downloade berømte spil, tv -shows, film, musik, bøger og software.

Torrents er bakket op med igler og seedere, der giver seerne mulighed for at vide, hvad de downloader. Med det avancerede søgeværktøj kan du søge hurtigt ved at vælge kategorien.

12. Torrent Galaxy

Tusinder af verificerede torrents er tilgængelige på torrent galakse, der kan downloades i en snap af fingrene. Alle de nyeste spil -torrents er tilgængelige på det websted, der rutinemæssigt opdateres.

Det smarte søgeværktøj lader brugeren søge efter titel eller IMDB ID, der gør søgningen lettere.

13. ZOOQLE

For at downloade dine yndlingsspil -torrents på Zooqle, skal du downloade BitTorrent eller uTorrent. I tilfælde af at din IPS -udbyder har blokeret Zooqle, kan du bruge VPN og prøve at bruge den igen.

Spil spil, se nyheder og cricket med verificerede torrents gratis. Hjemmesiden er brugervenlig og let at navigere.

14. Demonoid

Et andet udbredt spil -torrent -sted er almindeligt kendt for sine enorme samlinger af spil og mangfoldighed af indhold. Det tilbyder verificerede torrents i mere end ti år med 0 risici for falske torrents.

Demonoid leverer torrents til mere end 10 kategorier. Du kan udforske både podede og ikke-frøede torrents. Desuden kan du kigge efter nyhedsindlæg for at tjekke for daglige opdateringer.

15. Isohunt

Det er et andet pc -spil -torrent -sted, der er populært blandt gamer -samfundet. Du kan dele kommentarer og vide om vurderingerne af dine yndlingsspil.

Du kan nemt downloade spil af høj kvalitet med hurtig hastighed. Søg ubegrænsede torrents med en avanceret søgebjælke, der giver dig mulighed for at udforske alle de gamle og nyeste spil.

Bortset fra spil kan du søge torrents efter musik, film, software og anime.

16. Nyaa

Selvom NYAA specifikt er et torrent -sted til anime, har det dog stadig en stor samling af spil til rådighed. Med sit brugervenlige layout kan du tjekke for seedere og igler, før du downloader Torrent-klienten.

17. Torrentz2

Det er en slags søgemaskine, der kombinerer alle resultaterne fra flere søgemaskiner, der giver brugeren det bedst mulige resultat.

Det bedste ved Torrentz2 er, at du kan søge populære spil -torrents fra flere torrent -websteder på et sted. Det er ligesom en markedsplads med de bedste brandprodukter samlet et sted.

18. Limetorrent

Enkleste af alt, Lime Torrent er det nemmeste pc -spil -torrent -sted, hvor du kan finde hundreder af spil, der næppe er tilgængelige i spilbutikker. For folk, der er nye til at bruge torrents til spil, gør det let at navigere websted alt tilgængeligt for dig at downloade spil med lethed.

Download spil, musik, anime og ubegrænsede tv -shows gratis.

19. Rarbg

Rarbg er endnu et spil torrent site berømt for sin fantastiske søgemaskine. Du søger efter enhver kategori, uanset om det er et eventyrligt spil, fantasy -spil eller puslespil.

20. Rob -spillere

Sidst, men ikke mindst, er Rob Gamers en anden bedste mulighed for pc -spil -torrents. Du kan downloade spil efter genre, kategori, platform og nøgleord. Download enten de fremhævede spil eller bare søg efter det, du ivrigt leder efter.

Alle de torrents, der er tilgængelige på Rob -spillere, er lovlige og fri for copyright -spørgsmål.

Nogle store bekymringer – er Gaming Torrent Legal?

Torrenting kan være ulovligt i mange lande, men kun i det tilfælde, når du downloader ophavsretligt beskyttet indhold. I modsætning til dette, hvis indholdet er lovligt og ikke piratkopieret, er du fri til at bruge det. Det foreslås dog stadig af juridiske eksperter at bruge VPN, mens torrenting er sikker på ondsindede links.

I det store og hele

For at pakke sammen er dette de bedste spil -torrents, du kan downloade til pc. Spil spil som aldrig før og har adgang til tusinder af populære spil i et enkelt klik.

Desuden skal dit privatliv være et stort problem her, vær sikker mod ulovlige torrents og ondsindet software, der kan downloades fejlagtigt. Her er grunden til, at fagfolk anbefaler at bruge VPN til torrenting.

Desuden er VPN -udbyderen nævnt ovenfor helt sikkert at bruge og leveres med ubegrænsede spil at vælge imellem med avancerede funktioner.