Andre tilknyttet House Stark inkluderer Ned’s Ward Theon Greyjoy (Alfie Allen), Neds Vassal Roose Bolton (Michael McElhatton) og Rooses uægte søn, Ramsay (Iwan Rheon). Robb accepterer hjælp fra healeren Talisa Maegyr (Oona Chaplin), mens Arya andre steder bliver ven med den smedmedens lærlinggendry -floder (Joe Dempsie) og Assassin Jaqen H’Ghar (Tom Wlaschiha). I Stormlands tjener den høje kriger Brienne fra Tarth (Gwendoline Christie) på Rainbow Guard.

Game of Thrones sæson 1

Game of Thrones er en amerikansk fantasy -drama -tv -serie oprettet af David Benioff og D. B. Weiss til HBO. Det er en tilpasning af en sang med is og ild, en række fantasyromaner af George R. R. Martin, hvoraf den første er et spil troner. Showet blev optaget i Storbritannien, Canada, Kroatien, Island, Malta, Marokko og Spanien. Det havde premiere på HBO i USA den 17. april 2011 og afsluttet den 19. maj 2019, med 73 episoder udsendt over otte sæsoner.

Set på de fiktive kontinenter i Westeros og Essos, har Game of Thrones et stort ensemblebesætning og følger flere historiebuer i løbet af showet. Den første store bue vedrører jerntronen i de syv kongeriger i Westeros gennem et web af politiske konflikter blandt de ædle familier, der enten kæmper for at kræve tronen eller kæmpe for uafhængighed fra den, der sidder på det. Et andet fokuserer på den sidste efterkommer af verdens deponerede herskende dynasti, der er blevet eksileret til Essos og planlægger at vende tilbage og genvinde tronen. Den tredje følger nattens ur, en militær orden, der forsvarer verden mod trusler fra Beyond Westeros nordlige grænse.

Game of Thrones tiltrækkede en plade seertal på HBO og har en bred, aktiv og international fanbase. Kritikere har rost serien for sine skuespil, komplekse karakterer, historie, omfang og produktionsværdier, selvom dens hyppige brug af nøgenhed og vold (inklusive seksuel vold) har været underlagt kritik. Den sidste sæson modtog betydelig kritisk tilbageslag for sin reducerede længde og kreative beslutninger, med mange betragter det som en skuffende konklusion. Serien modtog 59 Primetime Emmy Awards, mest af en dramaserie, inklusive fremragende dramaserie i 2015, 2016, 2018 og 2019. Dens andre priser og nomineringer inkluderer tre Hugo Awards for bedste dramatiske præsentation, en Peabody Award og fem nomineringer til Golden Globe Award for Best Television Series – Drama. Mange kritikere og publikationer har navngivet showet som en af ​​de bedste tv -serier gennem tidene.

En prequel -serie, House of the Dragon, havde premiere på HBO i 2022.

Game of Thrones sæson 1 - TV -serie Gratis download �� - Gamingwap

Game of Thrones sæson 1 - TV -serie Gratis download �� - Gamingwap

Game of Thrones sæson 1 - TV -serie Gratis download �� - Gamingwap

Lignende spil, film og applikation

Top Boy sæson 4 - TV -serie

Jawan - Film

Payay 3 - Spil

Wilderness sæson 1 - TV -serie

State of Decay 2 - Game

One Piece: Pirate Warriors 4 - Game

Black Snow sæson 1 - TV -serie

Mørk sæson 1 - TV -serie

HISTORIE

Game of Thrones er groft baseret på historielinjerne af A Song of Ice and Fire Book -serien af ​​George R. R. Martin, beliggende i de fiktive syv kongeriger i Westeros og kontinentet Essos. Serien følger flere samtidige plotlinjer. Den første historiebue følger en række af rækkefølge blandt konkurrerende sagsøgere om kontrol af jerntronen i de syv kongeriger, med andre ædle familier, der kæmper for uafhængighed fra tronen. Den anden vedrører den eksilede Scions handlinger for at genvinde tronen; Den tredje kronikerer truslen om den forestående vinter såvel som de legendariske væsener og hårde folk i Norden.

PRODUKTION

Undfangelse og udvikling

En sang med is- og brandserier af romaner var populær før Game of Thrones. Serien har solgt mere end 90 millioner eksemplarer over hele verden, hvor romanerne er oversat til 45 forskellige sprog. George r. R. Martin modtog flere fantasy -skrivepriser og nomineringer, herunder en World Fantasy Award og flere Locus Awards, for serien. Skrivning til Time Magazine i 2005 Efter frigivelsen af ​​en fest for Crows, kaldte journalist Lev Grossman Martin ”American Tolkien” og sagde, at han er en ”stor styrke til evolution i fantasi”.

I januar 2006 havde David Benioff en telefonsamtale med Martins litterære agent om de bøger, han repræsenterede. Efter at have været fan af fantasy -fiktion, da han var yngre, blev han interesseret i en sang med is og ild, som han ikke havde læst. Den litterære agent sendte Benioff seriens første fire bøger. Benioff læste et par hundrede sider af den første roman, A Game of Thrones, delte sin entusiasme med D. B. Weiss og foreslog, at de tilpasser Martins romaner til en tv -serie; Weiss afsluttede den første roman i “Måske 36 timer”. De slog serien ud til HBO efter et fem timers møde med Martin (selv en veteran manuskriptforfatter) i en restaurant på Santa Monica Boulevard. Ifølge Benioff vandt de Martin ved at kende svaret på hans spørgsmål, ”Hvem er Jon Snow’s mor?”

Før han blev kontaktet af Benioff og Weiss, havde Martin haft møder med andre manusforfattere, hvoraf de fleste ville tilpasse serien som en spillefilm. Martin vurderede imidlertid det som ”ufilmbar” og sagde, at størrelsen på en af ​​hans romaner er så længe som Ringenes Lord, som var blevet tilpasset som tre spillefilm. Benioff var enig i, at det ville være umuligt at omdanne romanerne til en spillefilm, da deres skala er for stor til en spillefilm, og snesevis af karakterer skulle kasseres. Benioff tilføjede, ”En fantasy-film af dette omfang, finansieret af et større studie, ville næsten helt sikkert have brug for en PG-13-vurdering. Det betyder intet sex, intet blod, ingen bandeord. Fuck det.”Martin var tilfreds med antydningen om, at de tilpasser det som en HBO -serie og sagde, at han“ aldrig forestillede sig det andre steder ”.

Serien begyndte udvikling i januar 2007. HBO erhvervede tv-rettighederne til romanerne med Benioff og Weiss som seriens udøvende producenter og Martin som en co-executive producent. Hensigten var, at hver roman skulle give en sæson værd af episoder. Oprindeligt ville Martin skrive en episode pr. Sæson, mens Benioff og Weiss ville skrive resten. Jane Espenson og Bryan Cogman blev tilføjet senere for at skrive en episode hver til den første sæson. Den første og anden udkast til pilot -scriptet af Benioff og Weiss blev indsendt i henholdsvis august 2007 og juni 2008. Selvom HBO kunne lide begge udkast, blev en pilot ikke bestilt før i november 2008. Pilotepisoden, “Winter Coming”, blev skudt i 2009; Efter sin dårlige modtagelse efter en privat visning krævede HBO en omfattende genoptagelse (ca. 90 procent af episoden med rollebesætning og instruktørændringer). Piloten kostede angiveligt HBO $ 5–10 millioner at producere, mens den første sæsons budget blev anslået til $ 50–60 millioner. For den anden sæson modtog serien en stigning på 15 procent for den klimatiske kamp i “Blackwater” (som havde et budget på 8 millioner dollars). Mellem 2012 og 2015 steg det gennemsnitlige budget pr. Afsnit fra $ 6 millioner til “mindst” $ 8 millioner. Det sjette sæsonbudget var over 10 millioner dollars pr. Episode for en sæson i alt over $ 100 millioner, en rekord for en seriens produktionsomkostning. I den sidste sæson blev produktionsbudgettet pr. Episode anslået til at være $ 15 millioner.

Casting

Nina Gold og Robert Sterne var seriens primære casting -instruktører. Gennem en proces med auditions og læsninger blev hovedbesætningen samlet. De eneste undtagelser var Peter Dinklage og Sean Bean, som forfatterne ville have fra starten; De blev annonceret som tiltrædelse af piloten i 2009. Andre skuespillere, der blev underskrevet for piloten, var Kit Harington som Jon Snow, Jack Gleeson som Joffrey Baratheon, Harry Lloyd som Viserys Targaryen og Mark Addy som Robert Baratheon. Ifølge Benioff og Weiss var Addy den nemmeste skuespiller at kaste til serien på grund af hans auditionsydelse. Nogle tegn i piloten blev omarbejdet for den første sæson. Rollen som Catelyn Stark blev oprindeligt spillet af Jennifer Ehle, men rollen var omarbejdet med Michelle Fairley. Karakteren af ​​Daenerys Targaryen blev også omarbejdet, hvor Emilia Clarke erstattede Tamzin Merchant. Resten af ​​den første sæsons rollebesætning blev valgt i anden halvdel af 2009.

Selvom mange af rollebesætningen vendte tilbage efter den første sæson, havde producenterne mange nye karakterer at kaste i hver af de følgende sæsoner. På grund af det store antal nye karakterer udsatte Benioff og Weiss at introducere flere nøglekarakterer i den anden sæson og fusionerede flere tegn i en eller tildelt plotfunktioner til forskellige tegn. Nogle tilbagevendende karakterer blev omarbejdet gennem årene; For eksempel blev Gregor Clegane spillet af tre forskellige skuespillere, mens Dean-Charles Chapman spillede både Tommen Baratheon og en mindre Lannister-karakter.

Skrivning

Game of Thrones brugte syv forfattere over sine seks sæsoner. Benioff og Weiss skrev de fleste af hver sæsons episoder. En sang med is og brandforfatter George R. R. Martin skrev en episode i hver af de første fire sæsoner. Martin skrev ikke en episode for de senere sæsoner, da han ville fokusere på at afslutte den sjette roman (vinteren af ​​vinteren) Jane Espenson co-skrev en første-sæson-episode som freelance-forfatter.

Cogman, oprindeligt en scriptkoordinator for serien, blev forfremmet til producent for den femte sæson. Cogman, der skrev mindst en episode i de første fem sæsoner, var den eneste anden forfatter i forfatterrummet med Benioff og Weiss. Før Cogmans forfremmelse arbejdede Vanessa Taylor en forfatter i løbet af den anden og tredje sæson. Dave Hill sluttede sig til Writing -personalet i den femte sæson efter at have arbejdet som assistent for Benioff og Weiss. Selvom Martin ikke var i forfatterrummet, læste han scriptet konturer og fremsatte kommentarer.

Benioff og Weiss tildelte undertiden karakterer til bestemte forfattere; For eksempel blev Cogman tildelt Arya Stark for den fjerde sæson. Forfatterne tilbragte flere uger med at skrive en karakteroversigt, inklusive hvilket materiale fra romanerne, der skal bruges, og de overordnede temaer. Efter at disse individuelle konturer var afsluttet, tilbragte de yderligere to til tre uger på at diskutere hver hovedpersons individuelle bue og arrangere dem episode efter episode. Der blev oprettet en detaljeret oversigt, hvor hver af forfatterne arbejdede på en del af det for at oprette et script til hver episode. Cogman, der skrev to episoder til den femte sæson, tog halvanden måned for at afslutte begge scripts. De blev derefter læst af Benioff og Weiss, der noterede sig, og dele af manuskriptet blev omskrevet. Alle ti episoder blev skrevet, før filmoptagelsen begyndte, siden de blev skudt i orden af ​​to enheder i forskellige lande. Benioff og Weiss skrev deres episoder sammen; Den ene skrev den første halvdel af manuskriptet med den anden at skrive anden halvdel. De passerede derefter udkastene frem og tilbage for at notere og lave omskrivninger.

Filmoptagelse

Hovedfotografering for den første sæson var planlagt til at begynde den 26. juli 2010; Den primære placering var Paint Hall Studios i Belfast, Nordirland. Udvendige scener i Nordirland blev filmet på Sandy Brae i Morne -bjergene (stående i Vaes Dothrak); Castle Ward (Winterfell); Saintfield Estates (Winterfell Godswood); Tollymore Forest (udendørs scener); Cairncastle (eksekveringsstedet); Magheramorne Quarry (Castle Black); og Shane’s Castle (Tourney Grounds). Doune Castle i Stirling, Skotland, blev også brugt i den originale pilotepisode til scener på Winterfell. Producenterne overvejede oprindeligt at filme hele serien i Skotland, men besluttede sig for Nordirland på grund af tilgængeligheden af ​​studieplads og skattekreditter.

Den første sæsons sydlige scener blev filmet i Malta, en ændring i placering fra pilotepisodens marokkanske sæt. Byen Mdina blev brugt til King’s Landing. Filmoptagelse fandt også sted på Fort Manoel (der repræsenterede Sept of Baelor); ved Azure -vinduet på øen Gozo (Dothraki -bryllupsstedet); og i San Anton Palace, Fort Ricasoli, Fort St. Angelo og St. Dominic Monastery (alt sammen brugt til scener i Red Keep). Filmoptagelse af den anden sæsons sydlige scener skiftede fra Malta til Kroatien, hvor byen Dubrovnik og nærliggende lokationer muliggjorde udvendige skud af en muret, kyst middelalderby. Væggene i Dubrovnik og Fort Lovrijenac blev brugt til scener i King’s Landing, skønt udvendige af nogle lokale bygninger i serien, for eksempel den røde keep og sept af Baelor, er computergenereret computer. Øen Lokrum, ST. Dominic kloster i kystbyen Trogir, rektorens palads i Dubrovnik og Dubac Quarry (et par kilometer øst) blev brugt til scener sat i Qarth. Scener, der blev sat nord for muren, i Frostfangs, og ved knytnæven til de første mænd, blev filmet i november 2011 på Island på Vatnajökull -gletsjeren nær Smyrlabjörg, Svínafellsjökull glacier nær Skaftafell, og Mýrdalsjökull Glacier nær VIK på Höfðabrekuheiðiði. Filmoptagelse forekom også ved havnen i Ballintoy, Nordirland.

Tredje-sæsonproduktion vendte tilbage til Dubrovnik, med væggene i Dubrovnik, Fort Lovrijenac og nærliggende steder, der igen blev brugt til scener i King’s Landing og Red Keep. Trsteno Arboretum, en ny placering, er haven til Tyrells i King’s Landing. Den tredje sæson vendte også tilbage til Marokko (inklusive byen Essaouira) for at filme Daenerys scener i ESSOS. Dimmuborgir og Grjótagjá -hulen i Island blev også brugt. En scene med en live bjørn blev filmet i Los Angeles. Produktionen brugte tre enheder (Dragon, Wolf and Raven) filmoptagelse parallelt, seks instruktionshold, 257 rollebesætningsmedlemmer og 703 besætningsmedlemmer. Den fjerde sæson vendte tilbage til Dubrovnik og omfattede nye placeringer, herunder Diocletians palads i Split, Klis Fortress nord for Split, Perun Quarry øst for Split, Mosor Mountain Range og Baška Voda længere syd. Thingvellir National Park i Island blev brugt til kampen mellem Brienne og Hound. Den femte sæson tilføjede Sevilla, Spanien, der blev brugt til scener af Dorne og Córdoba.

Den sjette sæson, der begyndte at optage i juli 2015, vendte tilbage til Spanien og filmet i Navarra, Guadalajara, Sevilla, Almeria, Girona og Peniscola. Filmoptagelse vendte også tilbage til Dubrovnik, Kroatien. Filmoptagelsen af ​​de syv episoder af sæson syv begyndte den 31. august 2016 på Titanic Studios i Belfast, med anden film i Island, Nordirland og mange steder i Spanien, herunder Sevilla, Cáceres, Almodovar del Rio, Santiponce, Zumaia og Bermeo. Filmoptagelse fortsatte indtil slutningen af ​​februar 2017, efter behov, for at sikre vintervejr på nogle europæiske steder. Filmoptagelse for sæson otte begyndte i oktober 2017 og afsluttede i juli 2018. Nye filmplaceringer inkluderede Moneyglass og Saintfield i Nordirland til “The Long Night” Battle Scenes.

Casting

Game of Thrones har et ensemblebesætning, der er estimeret til at være det største på tv. I 2014 blev flere aktørers kontrakter genforhandlet for at omfatte en syvende sæson mulighed. I den sidste sæson tjente fem af de vigtigste rollebesætningsmedlemmer 1 million dollars pr. Afsnit, hvilket gjorde dem blandt de højst betalte tv -kunstnere.

Eddard “Ned” Stark (Sean Bean) er hovedet af House Stark. Han og hans kone, Catelyn (Michelle Fairley), har fem børn: Robb (Richard Madden), Sansa (Sophie Turner), Arya (Maisie Williams), Bran (Isaac Hempstead-Wright) og Rickon (Art Parkinson). Ned har også en illegitim søn, Jon Snow (Kit Harington), der sammen med sin videnskabelige ven, Samwell Tarly (John Bradley), tjener i Night’s Watch under Lord Commander Jeor Mormont (James Cosmo). Wildlings, der bor nord for muren, inkluderer den unge Gilly (Hannah Murray) og Warriors Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju) og Ygritte (Rose Leslie).

Andre tilknyttet House Stark inkluderer Ned’s Ward Theon Greyjoy (Alfie Allen), Neds Vassal Roose Bolton (Michael McElhatton) og Rooses uægte søn, Ramsay (Iwan Rheon). Robb accepterer hjælp fra healeren Talisa Maegyr (Oona Chaplin), mens Arya andre steder bliver ven med den smedmedens lærlinggendry -floder (Joe Dempsie) og Assassin Jaqen H’Ghar (Tom Wlaschiha). I Stormlands tjener den høje kriger Brienne fra Tarth (Gwendoline Christie) på Rainbow Guard.

I King’s Landing deler Neds gamle ven, kong Robert I Baratheon (Mark Addy), et elskeløst politisk ægteskab med Cersei Lannister (Lena Heady). Hendes yngre tvillingebror, Ser Jamie (Nikolaj Coster-Waldau), tjener på Kingsguard. Den tredje og yngste Lannister -søskende er Dwarf Tyrion (Peter Dinklage), der deltager i sin elskerinde Shae (Sibel Kekilli) og Sellsword Bronn (Jerome Flynn). Cersei’s far er Tywin (Charles Dance), leder af huset Lannister og rigeste mand i Westeros. Cersei har to sønner: Joffrey (Jack Gleeson) og Tommen (Dean-Charles Chapman). Joffrey er bevogtet af den ar-faced Warrior Sandor “The Hound” Clegane (Rory McCann).

Kongens lille rådgivningsråd inkluderer blandt andet den kunstige mester i Coin, Lord Petyr “Littlefinger” Baelish (Aidan Gillen) og Eunuch Spymaster, Lord Varys (Conleth Hill). I Dragonstone anbefales Roberts yngre bror, Stannis (Stephen Dillane), af den udenlandske præster Melisandre (Carice Van Houten) og den tidligere smugler Ser Davos Seaworth (Liam Cunningham). I rækkevidden er Tyrell -familien, ledet af dens matriark Olenna (Diana Rigg), repræsenteret ved retten af ​​Margery (Natalie Dormer), Matriarch’s barnebarn. Den høje spurv (Jonathan Pryce) får til sidst magten som en religiøs leder. I det sydlige fyrstedømme søger Warrior Ellaria Sand (Indira Varma) hævn mod Lannisters.

På tværs af det smalle hav, i Pentos, er søskende Viserys Targaryen (Harry Lloyd) og Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) (i fælles. Daenerys tvinges til at gifte sig med Khal Drogo (Jason Momoa), en leder af den nomadiske Dothraki. Hendes retinue kommer til sidst til at omfatte den eksilede ridder Ser Jorah Mormont (Iain Glen), hendes hjælpe Missandei (Nathalie Emmanuel), Sellsword Daario Naharis (Michiel Huisman) og Elite Soldier Gray Worm (Jacob Anderson).

FRIGØRE

 • 17. april 2011

Game of Thrones sæson 1 download filer

 • S01E01- Vinteren kommer
 • S01E02- The Kingsroad
 • S01E03- Lord Snow
 • S01E04- Crubles, Bastards og ødelagte ting
 • S01E05- Ulven og løven
 • S01E06- En gylden krone
 • S01e07- du vinder eller dør
 • S01E08- Den spidse ende
 • S01E09- Baelor
 • S01E10- Fire and Blood