Game of Thrones vedvarer som Torrent -mester indtil slutningen

Med hundreder af tusinder af mennesker, der strømmer til torrent og streaming -steder, har premieren af ​​Game of Thrones ‘sidste sæson igen antændt en piratkopieringsfest. Denne morgen deler over 120.000 bittorrent brugere aktivt kopier af episoden, og det er bare toppen af ​​isbjerget.

Premiere på det sidste spil af Thrones -sæson udløser piratkopiering bonanza

Med hundreder af tusinder af mennesker, der strømmer til torrent og streaming -steder, har premieren af ​​Game of Thrones ‘sidste sæson igen antændt en piratkopieringsfest. Denne morgen deler over 120.000 bittorrent brugere aktivt kopier af episoden, og det er bare toppen af ​​isbjerget.

I går havde den ottende og sidste sæson af Game of Thrones premiere, hvilket genererede en massiv efterspørgsel på både juridiske og mindre autoriserede kanaler.

Den første episode kom ud et par timer tidligt for nogle mennesker på DirectTV nu, hvilket tilføjede den lange historie med Game of Thrones lækager.

Ikke meget senere, sæsonpremieren var også bredt tilgængelig på forskellige piratsteder. De første piratudgivelser blev dog ikke hentet fra lækagen. De kom fra Amazon og blev sat online kun få minutter blev showet officielt tilgængeligt online.

Traditionelt har Game of Thrones været det mest piratkopierede tv-show i historien, og det viste sig snart, at dette også kan være tilfældet med den sidste sæson.

I skrivende stund deler mere end 120.000 mennesker aktivt en af ​​de tre mest populære torrents. Og ved Pirate Bay er de fem mest populære udgivelser alle Game of Thrones -episoder.

Den mest delte torrent i øjeblikket, med titusinder af jævnaldrende, er en 3.34 GB RIP fra gruppen memento. Som hvert år forventes det samlede antal downloads til sidst at løbe til flere millioner pr. Afsnit.

En del af dette uofficielle publikum foretrækker piratkopiering frem for et betalt abonnement. Det faktum, at piratkopier er tilgængelige inden den officielle frigivelse i mange lande, hjælper heller ikke.

Torrentfreak talte til operatøren af ​​et af de mest populære torrent -steder, der foretrækker ikke at blive navngivet. Han informerede os imidlertid om, at Game of Thrones -premieren resulterede i et 20% løft hos besøgende i morges.

Denne uptick ligner det, han har set med Game of Thrones -episoder i fortiden. I gennemsnit går toppen lidt ned i løbet af sæsonen. Så for sæsonfinalen er der en lignende stigning igen.

I absolutte tal er der færre mennesker, der deler episoderne via BitTorrent end for et par år siden. Den absolutte rekord stammer tilbage til 2015, hvor over en kvart million mennesker samtidig delte en enkelt fil. Dette er delvis fordi piratkopieringsøkosystemet har udviklet sig.

Torrent -websteder plejede at være de vigtigste distributionsplatforme til piratkopierede tv -shows, men uautoriserede streamingsteder er meget mere populære i dag. Disse websteder offentliggør ikke nogen visningsnumre, men de skal også være gode for millioner af ‘pirat’ synspunkter.

HBO og andre relaterede retshaverere arbejder allerede hårdt for at tage friske links offline, eller i det mindste fjerne dem fra søgemaskiner, men historien har vist, at det ikke er let at sætte en seriøs bukke i Game of Thrones piratkopiering.

Mærket i:

Game of Thrones vedvarer som Torrent -mester indtil slutningen

Cersei Lannister Euron Greyjoy Red Keep sæson 804

Game of Thrones er ikke kun populær på HBO. Det har også været en skat af torrent-steder-en populær form for piratkopiering baseret på peer-to-peer-downloads-siden HBO-serien begyndte. Faktisk har det fra sæson syv været tv -showet mest piratkopieret via torrents hvert år Siden 2012; Siden sæson to. Som du måske ikke er overrasket over at lære, brød sæson otte ikke striben.

Som rapporteret af specialiseret site Torrentfreak, ”Interessen var igen overvældende” for denne sidste sæson; Så meget, at i år Game of Thrones “Synligt øget trafik” på torrent -steder.

Torrent-podiet i år blev delt af HBO-mini-serien Tjernobyl, på andenpladsen og Disney’s Mandalorian, Hvilket godt kan tage tronen næste år, da de to HBO -shows ikke vil være der for at konkurrere; Og gjorde faktisk nogen plads til The Walking Dead fra top-tre for første gang i mange år. Dog som Torrentfreak påpeger, Mandalorian Kan have været et så massivt hit på torrent -steder i vid udstrækning, fordi Disney+, streamingplatformen, hvor showet udelukkende er streamet, kun har været tilgængelig i nogle få lande, mest i Nordamerika og Oceanien, og vil forblive indtil marts af dette år.

Som vi nævnte sidste år, henviser “Torrent” ikke til nogen form for unnofisk / ulovlig download, så de samlede piratkopieringsnumre ville være meget højere, hvis de skulle beregnes, hvilket ikke er nogen let bedrift. I dag gider mange (måske de fleste) brugere af piratkopieret indhold ikke med peer-to-peer-downloads, der i stedet tager til streamingsteder; De kræver ingen direkte downloads, så de kan ses øjeblikkeligt på bekostning af kvalitet og langtidsopbevaring. Game of Thrones var så populær som nogensinde på streamingsteder, men der er simpelthen ingen nem måde at beregne, hvor populær.

Uanset hvad det samlede antal måtte være, Game of Thrones holdt til sin titel som det meste torrentede tv -show i året så længe showet eksisterede, hvilket er en slags ære; Selvom jeg ville satse HBO ville hellere se deres shows gennem officielle midler, er denne rekord stadig en indikator for popularitet.