Beskyttelse på farten

En anden vigtig faktor at gennemgå, når man sammenligner og vælger den rigtige VPN -hardwareenhed til dine behov, er antallet af enheder, der kan beskyttes af en enkelt VPN -internetforbindelse eller VPN -routere.

Hvad er den bedste hardware VPN for 2023?

Valg af den rigtige hardware VPN afhænger meget af dine krav og brugssag. Denne artikel hjælper dig med at identificere nogle af de bedste VPN’er til dine behov.

8 min. Læs

Centrale punkter

 • Beskyttelsesniveau
 • Brugervenlighed
 • Størrelse og formfaktor
 • Captive Portal Protection
 • Kablet vs. Trådløs internetforbindelse
 • Antal beskyttede enheder

Valg af en VPN -service

Når du overvejer forskellige VPN -tjenester og løsninger, vil du løbe ind i et par vigtige beslutninger, spørgsmål og faktorer, der hjælper dig med at vælge den bedste VPN til dine behov.

Generelt er de fleste beslutninger, som VPN-routeren er rigtige til din situation til at begynde med en sammenligning af hardware og softwarebaserede VPN’er . Hvis du er her, har du sandsynligvis allerede besluttet, at en hardwarebaseret VPN er den rigtige pasform til dig.

 • Ingen software er påkrævet til slutbrugerenheder.
 • Centraliseret vedligeholdelse og styring er meget mindre involveret.
 • Ingen softwarekompatibilitetsproblemer.
 • De leverer firewalling og isolering gennem en VPN -gateway.
 • Generelt er der en mindre angrebsoverflade.
 • Lavere risiko for ”VPN -kapring.”
 • Større kontrol over, hvor trafikken sendes.
 • Potentiale til at forbinde flere enheder.
 • Nedsat risiko for forkert konfiguration og brugerfejl.

Hvis du har valgt hardware som ruten for dig, står du nu over for opgaven med at bestemme de bedste hardware -VPN -tjenester.

I sidste ende vil den rigtige VPN-hardware-løsning til dig være baseret på dine behov, da der ikke er en løsning i én størrelse, der passer til alle. Der er dog et par vigtige nøglefaktorer, du skal overveje, når du leder efter løsninger eller vælger mellem forskellige hardware -VPN’er.

Beskyttelsesniveau

En af de vigtigste faktorer, du vil overveje, er niveauet for beskyttelse og kryptering, der tilbydes af de løsninger, du overvejer.

Afhængig af din ansøgning har du muligvis brug for meget høje sikkerhedsniveauer, eller du har muligvis bare brug for baseline -beskyttelse.

I sager om brug.

I sager, der ikke er statslige brug, kræver du muligvis ikke disse niveauer af streng certificering, men det vil være nødvendigt at vide, at en leverandør har gennemgået disse processer.

Et af de vigtigste trin i NIAP- og CSFC -godkendelsesprocesserne er verifikation af teknologien gennem en objektiv tredjepart.

Dette betyder, at nogen uden for den organisation, der producerer produktet, har gennemgået, testet, og vetterede sikkerhedsmålene for hardware -VPN og dets kryptering.

Selv hvis du ikke har brug for et NIAP -certifikat til at operere, er det ofte til gavn for din organisation at kende den løsning, du har valgt, er blevet godkendt af en neutral tredjepart.

Eksempler på nogle NIAP -certificerede hardware -VPN’er inkluderer:

 • Pacstar 351, 451, 455 eller 551
 • Sonicwall
 • Cisco IR1101 Integrated Services Router
 • Archons Gosilent Hardware VPN

Brugervenlighed

Mange hardware-VPN-styringssystemer er notorisk vanskelige at bruge, hvilket kræver næsten fuld kontrol gennem en kommandolinjegrænseflade snarere end en brugervenlig grafisk brugergrænseflade (GUI).

Når du evaluerer hardware-VPN’er, skal du sørge for at se efter en mere avanceret kontrolgrænseflade end et simpelt kommandolinjekontrolmiljø.

Ideelt set vil du have mulighed for let at implementere og kontrollere VPN -serveren. Jo mere kompleks opsætning og styring af din VPN -server, jo mere tid bliver du nødt til at bruge på at styre den, og jo højere er risikoen for forkert konfiguration eller fejl.

Se efter en løsning, der gør det enkelt.

På de fleste hardware -VPN’er har du mindst 30 forskellige indstillinger, du skal holde styr på eller sikre, er indstillet korrekt for at få fuld beskyttelse.

Nogle VPN -udbydere finder en måde at forenkle listen over til det minimum, du har brug for for at udføre dit job.

På vores Gosilent VPN Server Management Console har vi for eksempel indsnævret antallet af indstillinger, du har brug for at indstille til 12, og vi har gjort det meget let at finde og justere disse indstillinger i stedet for at begrave dem dybt i administratoren interface. De mest sikre og kompatible indstillinger er også forudkonfigureret ud af kassen.

Bed om en demo af administrationskonsollen til enhver hardwarebaseret løsning, du overvejer at forstå, hvor stor indsats det vil tage at styre, og om det giver dig den kontrol, du har brug for.

Størrelse og formfaktor

Afhængigt af hvordan du planlægger at bruge din VPN -klient, er en anden meget vigtig faktor at overveje ved at identificere den rigtige hardware VPN til dine behov er størrelsen på VPN -klientenheden.

Hvis din løsning skal være mobil og vil blive brugt til rejse eller fjernadgang, skal du tage højde for størrelsen og vægten af ​​den løsning, du vælger.

Generelt vil du opdage, at du er nødt til at ofre visse ting, når du krymper ned på størrelsen på din løsning. Hvis en løsning typisk er mindre i formfaktor, vil du opdage, at den kan beskytte færre enheder på én gang og kan have lavere gennemstrømning eller højere latenstid.

Der er ikke mange løsninger, der kan give ydelsen af ​​en “virksomhedskvalitet” -løsning, der også er lille nok til at være bærbar. Så vidt vi ved, er Archons Gosilent Cube det eneste produkt på markedet, der tilbyder den ydelse, det gør i en størrelse, der er lille nok til at passe ind i håndfladen.

Størstedelen af ​​hardware -VPN’er, der har den samme ydelse og gennemstrømning, er mindst fire til seks gange størrelsen, kræver to til tre gange mængden af ​​strøm, og vejer to til tre gange så meget som en gosilent.

Hvis portabilitet ikke er en vigtig faktor, er der masser af løsninger, der tilbyder god ydeevne, inklusive dem, der er anført ovenfor med NIAP -certificeringer.

Captive Portal Protection

Især hvis du bruger din løsning til at beskytte fjern- eller rejsearbejdere, vil du sikre dig, at den giver beskyttelse mod fangenskabsportaler.

Når man opretter forbindelse fra lokationer med gratis gæst Wi-Fi-adgang, vil brugerne ofte blive sifoneret gennem en fanget portal, hvilket kræver personlige oplysninger for adgang og godkendelse af vilkår og betingelser, før de giver virtuel privat netværksadgang.

I henhold til forskning fra Intel vælger 38% af brugerne regelmæssigt at bruge usikrede offentlige Wi-Fi (inklusive virtuelle private netværk med fangenskabsportaler) snarere end deres egne cellulære dataudbydere for at spare penge på trådløs adgang, hvilket gør det meget sandsynligt, at fjernbetjening Medarbejdere vil på et tidspunkt vælge at bruge en fangenskabsportal til at få adgang til internettet.

Captive -portaler giver et let indgangspunkt for ondsindede aktører, der ønsker at få adgang til en individuel brugers enhed, og gennem det, det større virksomhedsnetværk.

De fleste VPN -forbindelser tager typisk cirka 60 sekunder eller mere for at etablere en forbindelse. Derudover vil brugerens enhed være på det virtuelle private netværk i mindst 120 sekunder, mens de forsøger at autentificere med den fangede portal. Problemet her er, at alt dette er før VPN forsøger at etablere en sikker forbindelse.

Det er i løbet af de 180 sekunder “fangenskabssårbarhedszone”, det er her risikoen kommer ind.

Den eneste løsning, som vi er opmærksomme på, der fuldstændigt beskytter en bruger mod fangenskabsportaler (bortset fra blot at bruge dem) er fanget portalisolering, og det er derfor, vi har bygget den til vores gosilent terning.

Captive Portal Isolation involverer brugen af ​​en kombination af firewall og hardware-VPN med en indbygget, statsløs sandkasset webbrowser.

Du vil sikre dig, at din valgte hardware -VPN -løsning tilbyder dette beskyttelsesniveau.

Kablet vs. Trådløs VPN -forbindelse

Afhængigt af hvad du ønsker at beskytte med din hardware VPN, har du måske eller har måske ikke brug for evnen til at forbinde trådløst.

Alle hardwarebaserede VPN -løsninger vil dække en kabelforbindelse, men nogle tilbyder muligvis ikke dækning af trådløse forbindelser.

Hvis du har brug for muligheden for at forbinde trådløst eller forestille dig, at du muligvis har brug for i fremtiden, skal du sørge for at vælge en hardware -VPN, der tillader begge typer forbindelser og tilbyder den samme beskyttelse over begge dele.

Antal enheder beskyttet fra din VPN -router

En anden vigtig faktor at gennemgå, når man sammenligner og vælger den rigtige VPN -hardwareenhed til dine behov, er antallet af enheder, der kan beskyttes af en enkelt VPN -internetforbindelse eller VPN -routere.

For eksempel er en af ​​de mest attraktive træk ved Gosilent Cube sammenlignet med andre hardwarebaserede VPN-løsninger, dens evne til at beskytte flere enheder på én gang.

En enkelt gosilent terning kan beskytte op til 25 slutbrugerenheder, afhængigt af fysisk nærhed og hvordan enhederne er tilsluttet.

Sidste tanker: Bedste hardware VPN

I sidste ende er beslutningen om, hvilken hardware VPN være bedst til dine behov, op til dig og skal være baseret på din situation, krav og brugere. Men uanset din brugssag, vil det at løbe gennem de ovenfor anførte beslutningsfaktorer, der er anført ovenfor, og sikre, at du vælger den perfekte løsning til dine behov.

Beskyttelse
på vejen!

Smart og bærbar, du kan nu nemt beskytte al din browsing på enhver enhed, overalt.

Invizbox Go er en diskret, mobil VPN -router, der giver dig mulighed for problemfrit at kryptere al din internettrafik. Det fungerer overalt for at sikre dit browser privatliv og sikkerhed – derhjemme, i udlandet eller på enhver offentlig wifi.

Invizbox Go fungerer også som en strømbank for at give dig opladning af dine mobile enheder på farten!

Pakket fuld af funktioner

Invizbox Go bruger en hardware -VPN til at kryptere al trafikken fra dine personlige enheder

Lang levetid batteri

Enorm 10 timers batterilevetid for når du rejser

Dobbelt kerne

Giver dig den hastighed, du har brug for til hurtig kryptering

Brug sikkert offentligt wifi

Invizbox Go sikrer alle dine enheder, selv når du bruger usikker offentlig wifi

Verdensomspændende VPN

VPN -endepunkter i over 60 lande med 110 byer og over 200 servere at vælge imellem! Dedikerede streaming -servere

Udvid dit hjem Wifi

Sæt bare Invizbox gå i extender -tilstand for at udvide dit WiFi -sortiment

Stream geo-blokeret indhold

Invizbox GO giver dig mulighed for at få adgang til websteder og medier fra hele verden. Dedikerede streamingservere i USA, UK, Japan og Canada