Windscribe VPN Review

Contents

Windscribe har ikke det største netværk, men Det giver dig placeringer i 69 lande med 112 byer. Faktisk er alle Windscribe’s servere byniveau, og der er 45 forskellige placeringer i USA, der topper det, som mange af de mest populære VPN’er tilbyder.

Windscribe Review 2023 – Er dette den bedste gratis VPN?

Windscribe hævder, at det ikke er som andre VPN’er. Det sætter en ære i at være selvfinansierede og undgå betalte annoncer og tilknyttede tilbud. Plus, dens gratis plan er en af ​​de mest populære, men sammenligner dets premiumabonnement med de øverste VPN’er?

At finde ud af, Jeg testede hver funktion, Windscribe har. Det omfattede udførelse af lækketest, hastighedskontrol og udforskning af dens streamingfunktioner med gratis og betalte planer. Jeg undersøgte også grundigt sine krav til ikke-logging.

Efter mine prøver, Jeg kan varmt anbefale at prøve den gratis app. Det er en af ​​de hurtigste og sikreste gratis VPN’er tilgængelige. Den betalte version er dog ikke perfekt. Dette skyldes, at support er lidt svært at få fat i, og servernetværket er lidt lille. Du kan tjekke en af ​​de bedste VPN’er, der er tilgængelige i dag på denne liste.

Kort til tiden? Her er mine centrale fund

Fordele

 • Fremragende til streaming. Windscribe kan fjerne blokering af alle de store platforme. Se hvilke streamingtjenester jeg kunne få adgang til her.
 • Hurtige hastigheder. Jeg fik gode resultater på næsten hver server. Find ud af, hvor godt mine hastigheder holdt op her.
 • Stor sikkerhed. Det bestod alle mine lækketest. Læs om de ekstra funktioner, du får med et betalt abonnement her.
 • Privatlivsvenlig. Dens logningspolitik lover, at den ikke gemmer dine vigtige oplysninger. Se om politikken er revideret her.
 • Solid torrenting support. Du kan få adgang til P2P -netværk med de fleste servere. Find ud af, hvor hurtigt dens downloadhastigheder var her.
 • Kompatibel med de fleste enheder. Du kan indstille Windscribe på næsten alt hvad du bruger til at oprette forbindelse til internettet. Læs om forskellene mellem dens oprindelige apps her.

Ulemper

 • Lille netværk. Det tilbyder ikke så mange servere som de øverste VPN’er. Se hvad du får med den gratis app her.
 • Svag støtte. Der er nr. 24/7 live chat. Find ud af, hvor lang tid det tog at få e -mail -svar her.

Windscribe VPN -funktioner – 2023 -opdatering

8.6

&#x1f4b8 Pris 0 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti Tre dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 177+
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Canada
&#x1f6e0 Support E -mail -support
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Streaming – dens betalte version er en af ​​de bedste

9.4

Windscribe ublokerede hver streamingplatform, jeg testede, og afspilningen var altid fremragende. Jeg var især imponeret over, at dette var sandt, selv mens jeg brugte den gratis version. Det fungerer så godt, fordi Windscribe bruger en proprietær spoofing-teknologi (kaldet Location Warp), der hjælper med at maskere din IP, så du kan få adgang til geo-begrænsede streamingplatforme.

Demaets grænse betyder dog Du vil ikke være i stand til at streame længe, ​​hvis du har en gratis konto. Du kan få 10 GB data månedligt, hvis du bekræfter din e -mail -adresse (og en ekstra 5 Mbps, når du twitrer om VPN). Stadig vil dette kun få dig omkring 7 timers HD -streaming. Så hvis du vil have en VPN til at se på dine foretrukne shows, er Windscribe’s betalte konto vanskeligt at slå.

Unblocked: Netflix, Disney+, Max, Hulu, Amazon Prime Video og BBC iPlayer

Windscribe kan få adgang til flere hele Netflix -biblioteker. Jeg fandt kun en server (Tokyo Kaiju), der ikke kunne fjerne blokering af mere end bare originaler. Netflix Originals er en version af webstedet, der kun har indholdet Netflix ejer, så der er mange regionblokerede film og shows, at du ikke kan se.

Skærmbillede af Netflix -spiller streaming Mindhunter, mens du er forbundet til Windscribe

Jeg kunne også få adgang til hele biblioteker i Australien, Brasilien, Japan, Storbritannien, Frankrig og Canada

De fleste videoer indlæst næsten øjeblikkeligt uden buffer- eller kvalitetsproblemer. Det længste måtte jeg vente på, at en video skulle starte, var med Sao Paulo -serveren, som er langt fra hvor jeg bor. Dog tog det kun 8 sekunder, så det var ikke en big deal.

Max kan være svært at fjerne blokeringen, men windscribe gjorde det let. Jeg var i stand til at se det på mit første forsøg uden fejlfinding. Jeg har aldrig været nødt til at skifte fra standardprotokollen (Wireguard) i mine test.

Skærmbillede af Max Player Streaming X-Men: Days of Future Past, mens han er forbundet til Windscribe

Det blev indlæst på få sekunder, og afspilningen var perfekt, selv når jeg sprang rundt

Jeg var også i stand til at få adgang til Disney+ og Hulu. Efter testning i et stykke tid fandt jeg en server, der blev blokeret af Hulu (Dallas BBQ). Men det er meget imponerende. Det er sjældent, at jeg bruger en VPN, hvor jeg er nødt til at søge rundt for at finde en server, der bliver detekteret.

Skærmbillede af Hulu -spiller, der streamer den sidste enhjørning, mens den er tilsluttet Windscribe

Jeg oplevede ikke buffering, lange belastningstider eller nogen dips i kvalitet

Amazon Prime -video fungerede også, men det tog et stykke tid at indlæse min film. Jeg måtte vente 20 sekunder på Tre tusind års længsel at komme i gang. Jeg blev også blokeret af BBC iPlayer med Edinburgh -serveren, men en London -placering fjernede det i min næste test.

Ud over, Jeg kunne fjerne blokering af alle 4, ITV, Dazn og endda bruge det med Kodi. Generelt er Windscribe et godt valg til streaming, og jeg er imponeret over, at du kan se hver af disse platforme i en kort periode med en gratis konto.

Hastighed – meget hurtigt på gratis og premium -servere

7.4

Windscribe har de hurtigste gratis servere, jeg har testet, og betalt servere er også imponerende. Du får gode hastigheder på langt de fleste Windscribe’s servere, selv når de er langt væk.

Vi bruger en dedikeret hastighedstester til at få vores resultater. På den måde udføres alle testene fra det samme sted med den samme forbindelse. Diagrammet nedenfor viser dig resultater fra de gratis servere. Vi fik dog sammenlignelige hastigheder med betalte servere.

Skærmbillede af et hastighedskort, der viser resultater fra hele Windscribe

Jeg mistede 4% af min hastighed på nærliggende servere og 29% på fjerne

Der er også en bedste placeringsmulighed, men Windscribe er så hurtig, at det ikke rigtig gør en forskel. I vores test faldt næsten hver server under 4.000 km væk vores hastigheder mindre end 5%. Det er et fantastisk resultat, fordi de fleste VPN’er sænker dine hastigheder med 15% i det mindste i dette interval.

Skærmbillede af OOKLA -hastighedstest udført uden VPN tilsluttet og mens du er forbundet til Windscribe

Hastighederne var bare lidt langsommere med IKEV2 og OpenVPN UDP

Det eneste problem er, at nogle protokoller er meget langsomme. Vores tester mistede endda 100% af hendes hastighed med flere servere ved hjælp af OpenVPN TCP, Wstunnel og Stealth. Mine test var ikke så dårlige, men jeg mistede 93% af min hastighed, mens jeg tester min nærmeste placering med TCP. Og stealth -protokollen sænkede mine hastigheder med 75% eller mere hver gang.

Det har også et par udvalgte 10 Gbps -servere, men der var ikke meget forskel i vores test. Der var endda et par tilfælde, hvor almindelige servere var hurtigere.

Da der kun var 1 gratis server over 6.000 km fra vores tester, lavede jeg et par flere tests med fjerne servere. Auckland, New Zealand er næsten 12.000 km fra hvor jeg bor, men det faldt kun mine hastigheder med 24%. De fleste VPN’er slipper din hastighed med ca. 70% eller mere, når serveren er så langt væk, så Windscribe har nogle af de bedste langdistancehastigheder, jeg har set.

Generelt finder du ikke let en hurtigere gratis VPN end Windscribe. Det kan endda være en af ​​de hurtigste premium VPN’er en dag, men indtil videre er der bare for mange langsomme protokoller.

Gaming – for meget forsinkelse til online spil

6.0

Selvom min ping var lav, havde jeg stadig glitrende gameplay, mens jeg var forbundet til Windscribe. Ping er meget vigtig under spil. Det fortæller dig, hvor lang tid det tager netværket at svare på dine kommandoer. Når det er højt, gør forsinkelsen mellem din knaptryk og din karakters handlinger spil.

Skærmbillede af Steam Running Counter-Strike: Global offensiv, mens du er forbundet til Windscribe

Jeg har aldrig testet en VPN, der giver dig mulighed for at spille på langdistanseservere

Jeg havde kun en pinghastighed på 27 ms under min test. Det er fantastisk, fordi du normalt kan lege med minimal forsinkelse, hvis du er på 85 ms eller under. Men på trods af det, spillet blev ved med at fryse og stamme. Der var en så lang kløft mellem at klikke på musen og se min karakter ild, at jeg kontinuerligt mistede.

Der er flere VPN’er, der kan holde dig i sikkerhed, mens du nyder spil. Tjek denne liste over de bedste VPN’er til spil for at finde en, der giver dig mulighed for at spille uden forsinkelse.

Servernetværk – God dækning til et lille netværk

9.4

Windscribe har ikke det største netværk, men Det giver dig placeringer i 69 lande med 112 byer. Faktisk er alle Windscribe’s servere byniveau, og der er 45 forskellige placeringer i USA, der topper det, som mange af de mest populære VPN’er tilbyder.

Alle Windscribe’s servere er fysisk placeret såvel. Det betyder, at de faktisk er i den by, du opretter forbindelse til. Nogle VPN’er tilbyder virtuelle servere, der er placeret et andet sted.

Den bruger også nogle lejede servere, mens det ejer andre. Desværre afslører virksomheden ikke meget om sit netværk, inklusive det nøjagtige antal servere, det ejer. Det hævdede at have 177 tidligere.

Skærmbillede af Windscribe

Listen vises også, hvilke servere der er 10 Gbps, og hvilke anbefales til P2P

Jeg kan også godt lide det Windscribe giver dig mulighed for at få adgang til flere lande mange VPN’er forsømmer, Som Hong Kong, Taiwan og Tyrkiet. Du kan også købe statiske IP -adresser, som er nyttige, hvis du har brug for en konsekvent, krypteret IP for at betjene et websted.

Den gratis service giver dig mulighed for at bruge Hong Kong -lokationen, 10 amerikanske servere og 8 europæiske lande. GRATIS og premium -apps, Vesteuropa og Nordamerika har mest dækning. Et lille problem er, at det kan tage et stykke tid at oprette forbindelse på fjerne servere. Men samlet set er Windscribe’s netværk lidt over gennemsnittet på grund af dets funktioner.

Sikkerhed – Masser af solide funktioner, der holder dig i sikkerhed

9.0

Windscribe er meget sikker, og det leveres med AES 256-bit kryptering på militær kvalitet Hvilket gør dine data næsten ulæselige.

Skærmbillede af lækage -test udført på iPleak.net, mens du er tilsluttet Windscribe

Det giver dig også mulighed for at tænde IPv6 og WebRTC lækagebeskyttelse

Dens Whitelisting -funktion kan automatisk aktivere VPN. Jeg elsker dette, fordi jeg ofte glemmer at tænde for en VPN, når jeg bruger offentlige netværk. Du kan også få adgang til dit hjemmenetværk eksternt med portforsendelse, men kun hvis du betaler ekstra for en statisk IP ($ 2/måned for datacentre og $ 8/måned for bolig) .

Ud over de funktioner, der er anført nedenfor, tilbyder det nogle yderligere tilsløringsmuligheder som Time Warp og Location Warp. Der er også dobbelt hop, sikker hotspot, alle de protokoller, der er nævnt i hastighedsafsnittet, og masser af meget tekniske muligheder. Dette er ting som pakkestørrelse, API -opløsning og mere. De er ikke særlig vigtige for de fleste mennesker, men big time tech nerds vil sætte pris på dem.

Opdel tunneling

Split Tunneling giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps eller websteder der flytter gennem VPN -tunnelen. Dette kan være nyttigt, hvis du vil streame udenlandsk indhold, mens du stadig kan få adgang til lokale tjenester (som din bankapp).

R.O.B.E.R.T. (Annonceblokker)

Dette er et meget tilpasseligt værktøj, der fungerer som Windscribe’s AD- og malware -blokkering. Det gør endnu mere med premium -appen. Det giver dig mulighed for at blokere sociale netværk, porno, spil, clickbait og mere. Det er en dejlig tilføjelse, selvom nogle ting som indfødte bannerannoncer stadig ville dukke op lejlighedsvis, selv med det aktiveret.

Firewall (Kill Switch)

Windscribe kalder sin dedikerede Kill Switch Firewall, og den fungerer som annonceret. Denne funktion vil deaktivere netværket, når din VPN -forbindelse falder, så du lækker ikke nogen data. For at teste det forsøgte jeg at åbne en fane, mens VPN forbandt. Det blokerede altid siden, indtil forbindelsen var afsluttet. Dette er en nødvendig funktion, som enhver VPN skal have.

Privatliv – en stor politik med et par mindre problemer

9.0

Jeg kan anbefale Windscribe som en privat VPN Fordi det følger en streng politik uden logs. Du er ikke engang forpligtet til at indtaste din e -mail -adresse, når du tilmelder dig. Dette er temmelig sjældent og gør sin gratis mulighed en af ​​de sikreste omkring.

Windscribe tilbyder også gennemsigtighedsrapporter, der verificerer dens politik. Disse lader dig se nogen tid der har været DMCA -anmodninger om dens data, og de viser, at Windscribe aldrig har delt noget.

Holder Windscribe -logfiler? Ingen

Din IP -adresse, de websteder, du har besøgt, og tidsstempler til dine VPN -sessioner indsamles ikke. Windscribe gemmer kun anonyme data, der er nødvendige for at vedligeholde tjenesten. Mens du er i en session, har serverens hukommelse din OpenVPN/IKEV2 -brugernavn, forbindelsestidspunktet og mængden af ​​overført data. Alt dette slettes, så snart du afbryder forbindelsen.

Dette blev faktisk sat på prøve, da Windscribe’s servere blev beslaglagt i Ukraine i 2021. Heldigvis var der intet på nogen af ​​serverne, der viste, at Windscribe sikkerhedskopierer sine fortrolighedskrav.

Blev Windscribe revideret? Ja

Ifølge Windscribe’s websted er VPNs desktop -app blevet revideret og open sourced sammen med de mobile apps. Windscribe anførte dog ikke, hvem der udførte revisionerne. Jeg håber, det vil være mere gennemsigtigt over dette i fremtiden efter eksemplet på de bedste premiumudbydere.

Baseret i Canada

Canada er ikke det bedste sted for et VPNs hovedkvarter, fordi det er i 5 Eyes Alliance. Dette er en aftale mellem flere lande om at dele data om deres borgere. Heldigvis gemmer VPN ikke nogen data, der kan kompromittere sine brugere. Stadig, hvis privatlivets fred er afgørende for dig, er der mange VPN’er, der har hovedkontor i mere privatlivsvenlige lande.

Fungerer Windscribe i Kina? Ja

Du kan bruge Windscribe i Kina. Support har hævdet, at det vil fungere i næsten ethvert land.

Skærmbillede af en samtale med Windscribe -støtte, der bekræftede, at det fungerer i Kina

Hong Kong -serveren er langsom, så du skal muligvis prøve en anden

Det eneste problem her er det anbefales, at du bruger stealth -protokollen, hvilket alvorligt reducerer hastigheder. Hvis du leder efter en hurtigere mulighed i Kina, kan du tjekke disse VPN’er, der alle kan komme forbi den store firewall.

Den kinesiske regering har forbudt mange VPN’er, men den går sjældent efter folk for at bruge dem. Dog kondonerer mit team ikke nogen ulovlige aktiviteter. Jeg foreslår, at du læser lovene, før du beslutter at bruge en VPN i Kina.

Torrenting – Hurtige downloads på de fleste servere

9.0

Du kan torrent på næsten enhver Windscribe -server, og det bremsede mig næppe overhovedet. De eneste servere, du ikke kan bruge, er placeret i Indien, Litauen, Rusland og Sydafrika.

Jeg testede det med uTorrent (det fungerer med alle større torrenting -klienter), downloadede en 1.62 GB -fil. Jeg kan afslutte dette på cirka 5 minutter uden VPN -tilsluttet. Mens jeg var på Windscribe’s Bend Oregon Trail -server, kunne jeg afslutte filen på kun 7 og et halvt minut. Det er imponerende, da nogle VPN’er øger min ventetid med denne fil med op til en time.

Mens Windscribe tilbyder støtte til videresendelse af havn, er det ikke et obligatorisk krav. Selvom denne funktion potentielt kan lette lidt hurtigere downloads, gør det ikke en betydelig forskel på grund af Windscribe’s iboende hastighed. Derudover er det værd at bemærke, at Windscribe er kompatibel med Tor, på trods af fraværet af omtale på sin officielle hjemmeside.

Bare vær opmærksom på, at torrenting er lovligt i de fleste lande, men at få adgang til ophavsretligt beskyttede filer er det ikke. Du skal kun downloade torrents i det offentlige rum for at være sikker på, at du ikke bryder nogen love.

Installation og apps

9.0

Windscribe er let at bruge, selvom dens grænseflade ikke er den mest attraktive. Jeg har aldrig haft problemer med at forbinde til servere eller få adgang til indstillingerne, men det mangler noget af øjen slik, som dens konkurrenter tilbyder som interaktive kort.

Skærmbillede af Windscribe

Der er 4 indstillinger faner sammen med faner til din konto og tip

Det kompenserer dog for dette med masser af tilpasningsmuligheder. Du har det svært ved at finde en VPN, der giver dig mulighed for at finpusse flere aspekter af din app, så det er et stort plus, hvis du er en techie.

Opsætning og installation

Det tog mig kun et par minutter at installere windscribe, uanset hvilken enhed jeg brugte. Du kan downloade det fra Windscribe’s websted til desktop, og du bruger den rigtige butik på mobile enheder.

Skærmbillede af Windscribe

Dette kan også gøres på en telefon ved at besøge din enheds App Store

Linux -appen kan downloades lige så hurtigt, da den tilbyder en fuld GUI. Det betyder, at du ikke behøver at kontrollere det gennem kommandolinjen, som kan være lidt klodset. Jeg kan godt lide, at den gratis version også er tilgængelig til Linux Da mange VPN’er ikke tilbyder det.

Enhedskompatibilitet

Windscribe giver dig en måde at oprette forbindelse til sine servere på næsten enhver enhed. Der er oprindelige apps til hvert populært OS. Dens proxy gateway -funktion giver dig også en nem måde at forbinde spilkonsoller og smarte tv’er. Der er masser af muligheder for at indstille det på en router, så du kan bruge den på alt, der er forbundet til dit netværk. Så det konkurrerer med de bedste VPN’er i denne kategori.

Desktop – Apps til Windows, Mac og Linux

Hver desktop -app ligner et par centrale forskelle. Windows -appen leveres med alt, hvad Windscribe tilbyder undtagen for netværks Whitelisting -funktionen. Mac -appen mangler altid på funktionen og split tunneling.

Android og iPhone (iOS)

Mobilapps er næsten de samme som desktopversioner, men de mister hver især et par funktioner. Android -appen går glip af den meget afgørende drabskontakt. Det får du på iOS, men den app leveres ikke med netværkshvidt liste, split tunneling, stealth -protokollen eller den altid på mulighed. Hverken telefonversion giver dig adgang til proxyindstillinger heller.

Browserudvidelser til Chrome, Firefox og Edge

Generelt er jeg imponeret over Windscribe’s browserudvidelser. Disse leveres med mange funktioner, som andre VPN’er ikke tilbyder. Du kan bruge alle de samme servere, du bruger på de andre apps, plus dobbelt hop. Det kan også automatisk vælge den bedste server til dig, blokere annoncer og forhindre WebRTC -lækager.

Hvad jeg mest kunne lide er cookie -monsterfunktionen, der automatisk sletter alle de cookies, du har accepteret, så snart du lukker fanen. En anden unik Windscribe -funktion er delt personlighed, der tilfældigt roterer din brugeragent til at skjule din OS og browserversion.

Disse udvidelser er meget populære, især fordi de let kan bruges gratis. Imidlertid, Du skal bare huske, at de kun er fuldmagter. Det betyder, at de ikke fuldt ud krypterer din forbindelse, så du er altid mere sikker ved at bruge den fulde app.

Apps til Amazon Fire TV & Nvidia Shield

Du kan downloade indfødte apps til Fire TV og Nvidia Shield. Disse ser ikke helt de samme ud som de andre apps, men de får jobbet gjort og tilbyder endda delt tunneling. Dette giver dig mulighed for at vælge, hvilke af dine tv -apps, der bruger VPN -tunnelen.

Der er ingen apps til spilkonsoller, men du kan let forbinde dem. Dette kan gøres med proxy gateway -funktionen. Grundlæggende giver dette dig mulighed for at forbinde enhver enhed med proxyindstillinger via din computer. Det er let at konfigurere, men det kan være lidt langsommere end smart DNS på grund af omdirigering.

Windscribe tilbyder smart DNS, men det opkræver ekstra. Da mange VPN’er tilbyder dette sammen med dit abonnement, anbefaler jeg ikke at betale for det.

Routerkompatibilitet

Du kan installere Windscribe på DD WRT, ASUS og Tomato Routers. Det sælger også sin egen Invizbox-forudkonfigurerede routere. Opsætning af det på en router giver dig mulighed for at forbinde enhver WiFi-aktiveret enhed i din husstand. Du kan dog finde VPN’er, der tilbyder mere robuste routerindstillinger her.

Samtidige enhedsforbindelser

Du kan oprette forbindelse så mange enheder, som du vil med en gratis eller betalt konto. Dette er en fantastisk funktion; Næsten ingen gratis VPN’er tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser. Jeg testede det ud ved at forbinde det til min Fire TV -stick, 2 bærbare computere og min Android -telefon. Dens hastigheder var lige så hurtige, selv da jeg streamede på alle 4 enheder.

Windscribe VPN Review

De i USA og Storbritannien vil elske at få adgang til Netflix med Windscribe.

Alt vores indhold er skrevet af mennesker, ikke robotter. Lær mere

Af Aliza Vigderman, Senior Editor, Industry Analyst & Gabe Turner, Chief Editor sidst opdateret den 7. juli 2023

Windscribe VPN - Produktbillede

Redaktørens vurdering:
8.7 /10

Hvad vi kan lide

 • Dobbelt-hop: Dine data vil blive krypteret dobbelt, når de rejser gennem to servere for at komme til internettet.
 • Positive App -vurderinger: Både iPhone- og Android -brugere havde gode ting at sige om Windscribe -appen.
 • Gratis mulighed: Du kan få vindkraft helt gratis i U.S, Canada, U.K, Hong Kong og flere lande.

Hvad vi ikke kan lide

 • En del af fem øjne: Da Windscribe er baseret i Ontario, Canada, er det muligt, at dine data deles med andre nationer i visse situationer.
 • Netflix fungerer kun for dig.S og u.K: De uden for disse steder bør ikke forvente, at Netflix fungerer.
 • Hastighed på Mac: Jeg var skuffet over Windscribe’s upload- og pinghastigheder på min MacBook Air.

Bundlinie

Med Windscribe blev vores webtrafik krypteret ikke en gang men to gange, hvilket gav os to gange beskyttelsen. Plus, brugere i U.S, Canada og andre lande kan oprette forbindelse til Windscribe helt gratis!

Indhold: Om funktioner Videoanmeldelse Test Abonnement Kundesupport App Rescapt

At vælge en VPN kan være hård, især når du ikke engang ved, hvilke kvaliteter du skal passe på. I dag gennemgår jeg Windscribe, en VPN med over 500 servere i mere end 60 lande, der er baseret i Ontario, Canada. I slutningen af ​​dagen leder jeg efter en VPN, der er sikker og hurtig, så jeg tjekker Windscribe’s fordele og ulemper, dens funktioner, abonnementsmuligheder, kundesupport og app. Jeg udfører også mine egne tests på Windscribe, så jeg kan se, hvordan det måler med hensyn til sikkerhed og hastighed. Derefter afgør jeg, om Windscribe er en god VPN generelt, og en god VPN for dig specifikt. Lad os komme igang!

Funktioner

Logdata Ingen
Kill switch Ja
Opdel tunneling Ja
Netflix Ja (u.S. & U.K.)
Torrenting Ja

Redaktørens vurdering

Samlet bedømmelse
 • Netflix adgang i u.S og u.K
 • Dobbelt-hop-kryptering
 • Statiske, delte IP -adresser

Om Windscribe

Baseret i Ontario, Canada, har Windscribe over 500 servere i over 60 lande. Mens jeg elsker Canada og canadiere, er jeg ikke begejstret for VPN’s placering. Canada er en del af International Surveillance Alliance Five Eyes, hvilket betyder, at du kan blive genstand for hånden over dine data, helt lovligt. Sikker på, dette ville kun blive gjort i en meget specifik og alvorlig situation, men du bruger en VPN af en grund (og jeg vil ikke spørge hvorfor!). Canada har været kendt for at have strengere datalagring og overvågningspolitik, så det er ikke det bedste sted for et VPNs hovedkvarter.

Hvordan sammenligner windscribe?

Windscibe scorede en 8.7 ud af 10 i vores test, som er over gennemsnittet, men det kommer også til kort i nogle vigtige aspekter. Det har en tendens til at være træg til tider, det mangler komplet databeskyttelse, og det er ikke den bedste VPN til at få adgang til Netflix. Disse kan være deal-breakers, så se vores højest rangerede VPN’er nedenfor og sammenligne windscribe med Nordvpn, såvel som Windscribe til Surfshark, for potentielt bedre muligheder.

Redaktørens vurdering:

9.7 /10

Redaktørens vurdering:

9.5 /10

Redaktørens vurdering:

9.4 /10

Windscribe -funktioner

Nu hvor jeg har givet dig en eller anden nødvendig baggrund, vil jeg fortælle dig om funktionerne i selve VPN.

Vil Windscribe logge mine data?

Windscribe-vpn-review

De eneste data, der windscribe opbevarer, er dit brugernavn, adgangskode, e -mail -adresse og betalingsmetode. De vil også holde styr på det samlede beløb af byte, du har overført i de sidste 30 dage, plus tidsstemplet for din sidste aktivitet og antallet af parallelle forbindelser for at forhindre deling af konto. De gemmer ikke din originale IP -adresse eller de websteder, du har besøgt.

For så vidt angår logning af data, logger Windscribe lidt mere end det blotte minimum. Jeg elsker ikke, at de holder styr på antallet af byte, du overfører, eller når du bruger VPN – det virker unødvendigt, i modsætning til dine kontooplysninger.

Har Windscribe en dræbskontakt?

Windscribe har en Kill Switch, også kaldet en netværkslås -funktion. Sig, at du er i en kaffebar ved hjælp af Windscribe VPN, og uanset grund mislykkes din VPN. Umiddelbart vil alle dine websteder og applikationer blive “dræbt”, så du ikke har nogen lækager på den offentlige server. Det er en god ting!

Hvilken slags tunneling tilbyder Windscribe?

Opdel tunneling

Windscribe tilbyder delt tunneling, hvilket betyder, at du vil være i stand til at gå på et offentligt netværk og et privat netværk samtidig. Dette er fantastisk til båndbredde, en ekstra bonus.

Kan jeg bruge Netflix med Windscribe?

Du kan få adgang til Netflix på Windscribe -servere i U.S og u.K men at se Netflix fra ethvert andet land fungerer sandsynligvis ikke.

Windscribe -kryptering

VPN -kryptering

Kryptering er det, der forvandler de ord, du ser på din computer til ufordregnet kode, ubeskrivelig for enhver tredjepart. Lad os se, hvordan Windscribe faktisk krypterer dine data.

SHA512

VPN hashing algoritme

En sikker hash -algoritme krypterer dine data og matcher også en bestemt offentlig nøgle til en identitet. De “hashes” oprettede er begge irreversible, hvilket betyder, at hvis du kun havde hash, kunne du ikke finde ud af, hvad de originale data var, og unikke, hvilket betyder, at ingen to stykker data vil resultere i den samme hash.

Windscribe -protokoller

Dernæst bestemmer internetprotokoller, hvordan dine data overføres på tværs af et netværk. Lad os se nærmere på.

IKEV2

Sig, at du bliver frakoblet fra din VPN, og du vil oprette forbindelse igen. Internet Key Exchange (version to) vil genoprette din forbindelse. Dette er især nyttigt, hvis du er nogen, der kan lide at skifte mellem Wi-Fi og mobile hotspots gennem din telefon. Grundlæggende, hvis du arbejder i en kaffebar, er IKEV2 protokollen for dig.

SOKKER

Forestil dig selv som en pige på flugt. Hvad er den første ting, du gør? Køb selvfølgelig en forklædning. Strømper, der står for stikkontakter, er det, der får dig i forklædning gennem en spanking ny IP -adresse. Derefter får de dataene til sin destination, men husk, at dataene med sokker alene ikke krypteres. Derfor matcher vi det med krypteringsmetoder, for at nå både sokkernes hastighed og sikkerheden ved kryptering.

UDP

En brugerdatagram -protokol er ansvarlig for at sende datapakkerne, men den er ikke ansvarlig for at holde dem i orden. Tænk på UDP som en sjov onkel, der sender dig ud til skolen en morgen. Mens du til sidst kommer dertil, mangler du sandsynligvis noget af dit hjemmearbejde eller frokost.

TCP

Derfor er Windscribe par med TCP, transmissionskontrolprotokol. Ikke kun transporterer det data, men det sørger også for, at de kommer til det rigtige sted. For det første skaber det en forbindelse mellem kilden og destinationen og sikrer, at den er aktiv. Derefter opdeler de dataene i mindre pakker og sørger for, at de bliver sat sammen i den rigtige rækkefølge. Hvis UDP er din sjove onkel, er TCP din ansvarlige ældre søster, der henter den slappe.

Stealth

Er det bare mig eller lyder stealth som en James Bond -film? Stealth er det, der forklarer din VPN -trafik som almindelig webtrafik, så den kan komme gennem firewalls. Dette er især nyttigt, hvis du bruger Windscribe i lande som Kina, Pakistan, Cuba eller De Forenede Arabiske Emirater, der ikke tillader VPN’er.

Videoanmeldelse

Test af Windscribe

Nu hvor jeg har vist dig, hvordan Windscribe gør, hvad det gør, vil jeg se, hvor godt det fungerer. Derfor tester jeg denne VPN for dens hastighed samt kontrollerer for enhver DNS- eller WebRTC -lækager. Jeg tester alle mine VPN’er på både en MacBook Air og en Windows Vivobook fra min lejlighed i Brooklyn, hvor min internetudbyder er optimal. Lad os se, hvordan Windscribe fungerer!

Hastighedstest

Nu er her den sjove del: Faktisk at se, hvordan Windscribe påvirker hastigheden på min computer.

Download hastighedstest

Mac
Uden VPN 21.66 Mbps
Med VPN 17.27 Mbps
Windows
Uden VPN 63.85 Mbps
Med VPN 36.41 Mbps

For så vidt angår downloadhastighed, fungerede Windscribe bedre på min MacBook end det gjorde på min Vivobook, med et fald på kun 20% sammenlignet med 43% på Vivobook.

Upload hastighedstest

Mac
Uden VPN 20.54 Mbps
Med VPN 8.12 Mbps
Windows
Uden VPN 41.72 Mbps
Med VPN 35.01 Mbps

I uploadhastighed blev tingene imidlertid vendt. Mens uploadhastigheden kun blev reduceret med ca. 16% på Vivobook, blev den reduceret med hele 60% på MacBook Air.

Ping -hastighedstest

Mac
Uden VPN 12 ms
Med VPN 20 ms
Windows
Uden VPN 12 ms
Med VPN 16 ms

Den sidste ting, jeg tester hastighedsmæssigt, er ping, ellers kendt som latenstid. Igen udførte Vivobook Mac’en i dette område, kun stigende latenstid med 33% sammenlignet med 66% på Mac. Generelt optrådte Windscribe hurtigere på vinduerne over Mac, hvilket fik mig til at tro, at det er en bedre VPN for pc -brugere over Mac -brugere.

DNS -lækage -test

DNS -lækage -test

DNS står for Domain Name Server, og nogle vil kalde det telefonbogen til den moderne tidsalder. Det er dybest set et websteds adresse, som din computer får ved at bruge internetprotokoller. Men før der var websteder med let at huske navne som Google.com, der var IP -adresser. Hver gang du skal til et websted, skal din enhed vide den IP -adresse, så DNS ​​fungerer som en genvej.

Hvis du bruger en VPN, kan det være fordi du ikke ønsker nogen steder at vide, hvor du går online, en.k.A DNS’s du besøger. Den gode nyhed for dig er, at Windscribe ikke havde nogen DNS -lækager på hverken Mac- eller Windows -computeren, så din webtrafik forbliver krypteret i VPN’s tunnel.

WEBRTC -lækage -test

Har du nogensinde hørt om at skære den midterste mand ud? Det er noget, der skal gøre tingene hurtigere, og det er præcis, hvad WebRTC er. Det giver webbrowsere mulighed for at kommunikere direkte med hinanden snarere end gennem en mellemmannserver. Profferne? Hurtigere hastigheder og mindre forsinkelse, især til fildeling, livestreaming eller videochat. Con? Alle enheder, der bruger WebRTC, skal kende den anden enheds private IP -adresse. Hvis du bruger browsere som Firefox, Opera, Chrome og Microsoft Edge, skal du vide, at din standard er WebRTC.

WebRTC -lækage -testen sørger for, at din private IP -adresse ikke er lækket uden for den krypterede VPN -tunnel. Du vil være glad for at vide, at Windscribe ikke havde nogen WebRTC -lækager i nogen af ​​mine test, så det ser ud til, at krypteringen er op til at snus.

Windscribe -abonnementer

Nu vil jeg vise dig, hvad du sandsynligvis har spekuleret på hele tiden: Windscribe’s prisfastsættelse.

Muligheder

Kontraktlængde Månedlige omkostninger Samlet beløb, der er faktureret Maksimal GB data pr. Måned Maksimalt antal servere tilsluttet Maksimalt antal forbindelser
1 måned $ 0 $ 0 10 10 (u.S, Canada, U.K, Hong Kong, Frankrig, Tyskland, Holland, Schweiz, Norge, Rumænien) Ubegrænset
1 måned $ 9 $ 9 Ubegrænset 62 Ubegrænset
1 år $ 4.08 $ 49 Ubegrænset 62 Ubegrænset

Et abonnement på Windscribe får dig en ubegrænset mængde serverafbrydere, samtidige forbindelser og enheder – det er temmelig generøst, især i betragtning af at de tilbyder en gratis VPN til visse lande! Når du betaler for et abonnement, får du dog nogle bonusfunktioner – ubegrænsede data, muligheden for at blokere annoncer, trackere og malware og til at konfigurere din generator, hvordan du kan lide. Det virker ikke for dårligt for $ 9 om måneden! Plus, du kan få Windscribe helt gratis i nogle lande, hvilket er temmelig usædvanligt.

Funktion Windscribe gratis VPN
Placeringer U.S., Canada, u.K, Hong Kong, Frankrig, Tyskland, Holland, Schweiz, Norge og Rumænien
Anvendelsesdatabegrænsning 10 GB/måned
AD -blokering Ingen
Manuel konfiguration Ingen
AD, tracker og malware -blokkering Ingen
Opdel tunneling Kun Android
Multi-hop Ja
Netflix Access På u.S. og dig.K. Kun servere
Torrenting Ja

Manuelle konfigurationer

Windscribe fungerer på Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routers og NAS -enheder.

Browserudvidelser

Windscribe fungerer i Chrome, Opera og Firefox webbrowsere.

Windscribe kundesupport

Windscribe-vpn-review

Jeg finder få ting i denne verden mere frustrerende end at skulle kalde teknisk support. Det er 2023: Hvorfor kan ting ikke bare fungere som de burde? Dog lever jeg i den virkelige verden og forstår kundesupport som en tydelig mulighed. Er jeg begejstret for det? Nej, men i det mindste er jeg forberedt. Hvordan fungerer Windscribe’s kundesupport, og er det noget godt?

Funktioner

Du kan kontakte Windscribe’s kundesupport gennem live chat eller en online formular. Du kan også tjekke deres subreddit eller deres lange opsætningsguider, ofte stillede spørgsmål eller videnbase. Jeg er temmelig glad for, at Windscribe tilbyder live chat, da mange VPN’er skimp på kundesupport.

Kundesupportvurderinger

Jeg er en mand af folket, så når det kommer til kundesupport, vil jeg se, hvad Real Windcribe -kunder havde at sige om det. På Google har WinScribe en 3.9 ud af femstjerners bedømmelse, hvilket er ret godt. Kun to anmeldelser nævnte kundesupport – den ene var positiv, og den ene var negativ, så det var ikke den mest nyttige. På Amazon har Windscribe imidlertid en enorm 144 anmeldelser og en samlet 3.6 ud af femstjerners vurdering. Desværre nævnte ingen af ​​anmeldelserne kundesupport, men jeg vil tage det som et godt tegn på, at Windscribe arbejdede for mange mennesker uden at have brug for hjælp.

Windscribe -appen

Windscribe-vpn-review

Windscribe -appen har gode vurderinger på 3.9 og 4.2 fra henholdsvis Apple- og Google Play -butikkerne. Jeg er glad for at se, at kunderne graver Windscribe’s app!

Windscribe vs. Privat internetadgang

Funktion Privat internetadgang Windscribe
Logdata Ingen Ingen
Kill switch Ja Ja
Opdel tunneling Ingen Ja
Netflix Ja Ja (u.S. & U.K.)
Torrenting Ja Ja
IP -adresser Anonym, dynamisk Anonym, statisk, delt

Jeg sammenligner Windscribe med en lignende VPN kaldet privat internetadgang, eller PIA for kort. Hverken VPN logger dine data, men PIA er strengere end Windscribe – de holder ikke den samlede mængde byte, du har overført i løbet af den sidste måned, og heller ikke når du brugte VPN. Windscribe har dog delt tunneling, som Pia mangler. Bortset fra det dominerer PIA Windscribe, når det kommer til Netflix -adgang såvel som dynamiske IP -adresser, meget mere sikker end statiske IP -adresser. Når det kommer til internethastighed, vinder Pia over Windscribe, selvom hverken havde nogen sikkerhedslækager i mine test.

Generelt valgte jeg privat internetadgang via Windscribe på grund af dens hurtigere hastigheder og strengere datalogningspolitik.

Se hvordan Windscribe måler sig i branchen

For et nærmere kig på, hvordan Windscribe fungerer, sammenlignede vi det med andre populære VPN’er.

 • Surfshark vs. Ivacy: Sammenligning af overkommelige, men funktionsrige VPN’er
 • Surfshark vs. Bitdefender VPN: Rivaler på flere markeder end en
 • Surfshark vs. Avast VPN: En fortælling om to brancheledere
 • Surfshark vs. Atlas VPN: Hvilken VPN er overlegen?
 • Atlas vpn vs. Nordvpn

Sammenfattelse af Windscribe

Windscribe er bestemt ikke VPN for alle, men er det den rigtige VPN for dig?

Jeg vil anbefale Windscribe, hvis du vil ..
 • Double-hop: Dine data vil blive krypteret flere gange, hvilket øger sikkerheden.
 • Hurtig hastighed på Windows: Jeg var tilfreds med Windscribe’s hastighed på min Windows Vivobook.
 • Gratis mulighed: Der er ikke noget bedre end gratis, og Windscribe er helt gratis i U.S, Canada, Hong Kong, U.K, og mere.
 • Gode ​​appvurderinger: Kunder kunne godt lide Windscribe -appen på både iPhones og Androids.
Men undgå det, hvis du ikke kan lide følgende ..
 • Hastighed på Mac: Mens det ikke var forfærdeligt, var jeg ikke for imponeret over Windscribe’s hastighed på min MacBook Air.
 • En del af fem øjne: Da Canada er en del af en International Surveillance Alliance, kan Windscribe lovligt tvinges til at udlevere dine data.
 • Netflix -politik: Hvis du er på andre servere uden for U.S eller u.K, du vil ikke være i stand til at bruge Netflix med Windscribe.
 • Datalogningspolitik: Windscribe logger flere data end nødvendigt, som antallet af filer, du har overført, og når du brugte VPN.

FAQ

Hvis du har flere spørgsmål, skal du læse videre nedenfor for vores svar på de ofte stillede spørgsmål om Windscribe VPN.

 • Serverplaceringer: Den gratis version kan kun oprette forbindelse til servere i USA, Storbritannien, Canada, Frankrig, Tyskland, Holland, Schweiz, Norge og Rumænien.
 • Databegrænsning: Den gratis version har en to GB -brugsgrænse pr. Måned, hvorimod premium -versionen ikke har nogen datagrænser. Du kan øge databegrænsen til 10 GB ved at registrere og verificere din e -mail -adresse.
 • AD -blokering: Den gratis version blokerer ikke for reklamer, annoncesporere og malware, men den premium -version gør det.
 • OpenVPN Konfigurationsgenerator: Premium -versionen leveres med en OpenVPN -konfigurationsgenerator, der giver dig mulighed for at forbinde enhver enhed, der understøtter OpenVPN til Windscribe VPN.

Windscribe VPN skjuler din IP -adresse, når du opretter forbindelse til VPN. Det maskerer din IP -adresse med en VPN -servers IP -adresse, så websteder, din internetudbyder og enhver online ikke vil være i stand til at spionere på dig. Derudover skjuler Windscribe VPN din internettrafik, så ingen kan spore din online aktivitet.

 • Windows
 • Mac
 • Linux
 • iOS
 • Android
 • Chrome
 • Firefox
 • Opera
 • Microsoft Edge

Windscribe er et legitimt VPN -selskab med base i Ontario, Canada med servere i over 70 lande.

Windscribe -gratis VPN inkluderer to GB brugsdata pr. Måned. Du kan dog øge grænsen til 10 GB pr. Måned, hvis du tilmelder dig og bekræfter din e -mail -adresse. Hvis 10 GB ikke er nok, kan du altid opgradere til et premium -abonnement for så lavt som $ 9 pr. Måned eller $ 49 pr. År. Et premium -abonnement giver dig ubegrænsede data.